brak logo

Olinex Detachering

Kreileroord

Opinie o Olinex Detachering

Ha ! Ha ! Ha ! 2010-08-02 15:56:52
A to peszek ! Sprawa sie rypła !!!
Bo wszystko co zrobimy wraca do nas w taki czy inny sposób !!!
WT 2010-08-24 02:30:27
Smerfeta.....Za póżno.Żegnam!!!!!!!!!
zajebunjkin 2010-08-29 15:56:44
smerfeta napisz co powiedzieli w balastiengdiens , bo ja tez zostalem [usunięte przez admina] prze olinex, dzwonilem, nie odbierali telefonu, dopiero po jakims czasie napisal Dawid sms-a, ze firma oglosila upadlosc i zostala odkupiona przez inne posrednictwo pracy, a wszelkie zaleglosci wyplaca UVW. Nie moge znalezc na internecie i ma wielki problem, bo zalegaja mi kase.z gory dziekuje za odpowiedz
oszukany 2010-08-30 15:59:13
FIRMA OLINEX NIE WPŁACIŁA MI MOICH CIEZKO ZAROBIONYCH PIENIEDZY...GDZIE NALEZY SIĘ Z GŁOSIC? cZY UWV CZY SA INNE INSTYTUCJE?
gargamel 2010-08-31 21:19:23
A gdzie ty tak ciezko zarobiles pieniadze gostek pracujac w Holandi przez Olinex???
gargamel 2010-09-03 08:31:14
Hej co jest z wami ze nic nie piszecie placzace robole......hehehe...!!!
mala 2010-09-10 10:23:26
pisac mi tu prosze nowinki o olinex... :) co sie dzieje, kto z kim, gdzie, kiedy.... :)komu nie wyplacili, kogo oszukali, kto zadowolony.... :)
latajacy holender 2010-09-12 10:36:06
Tu sie juz nic niedzieje moja mala
cudza kas 2010-10-10 16:30:10
Podobno pieniadze szczescie dają,w tym przypadku jednak jest odwrotnie!a to dlatego ze sa cudze!!!
anonim 2011-04-26 14:09:01
Witam. Czy ktos posiada kontakt do Przedstawiciela firmy Olinex (usunięte przez administratora) ?
gosc 2011-05-11 21:56:47
Wysyłajcie skargi pod ten adres umieszczony poniżej. Oni potrzebują kilka osób aby coś ruszyć.
info@sncu.nl
Łyko85 2011-06-10 20:56:02
Siemanko i co tam jak tam bez kitu ta firma to lipa ??
holender 2011-06-21 10:45:31
Jestem troche w temacie to wiem.
Firmy Olinex Detachering & Dienstverlening nikt nie przejal tylko wlasciciel ja zamknal. Poprzedni wlasciciel Olinexu prowadzi teraz firme Partner Work w Zielonej Gorze. A firma select uitzendbureau to osobny podmiot prawny, ktory co prawda wspoprpracuje z klientami, ktorzy to byli klientami firmy Olinex ale calkowicie sie od nich odcina
farba 2014-12-22 12:32:46
logicznym dla mnie jest że jak się idzoe do pracy to po to aby tam rzetelnie i ciężko Pracować, natomiast wy tutaj niepotrzebnie skupiacie się nad badaniem czyjej kryminalnej przeszłości. bezcelowo i bezproduktywne takie dysputy. napiszcie prosze lepiej ile na rękę można zarobić teraz u nich, dobrze?
romek 2015-01-28 11:59:57
haha, badanie kryminalnej przeszłości - padłem! no ale to prawda, że lepiej jednak jest się skupić na tym co mamy teraz, a nie na tym co kilka lat temu było tak naprawde.. dajcie znac jak to wszystko wygląda, ale serio bez zbędnego hejtu już, jak sa jacys obecni pracownicy tutaj to również proszę o opinie.
janinka 2015-03-30 13:28:33
wydaje mi się, że nikt nie chce za bardzo dzielić się wiaodmościami i tym co sie aktualnie dzieje w firmie.. przynajmniej ja takie warazenie odnoszę. Poza tym mozna jeszcze więcej tutaj wynegocjowac jeśli chodzi o konkretne rzeczy jak np. prensja, przeciez jak kandydujesz na dane stanowsko i spełniasz wzystkie wymagania i ponad to to chyba większa kasa Ci się należy.
janek 2016-05-14 13:27:38
Widzę, że cała strona internetowa Olinex Detachering jest w języku niemieckim. Czy znajomość biegła języka niemieckiego jest warunkiem absolutnie koniecznym? Znam język na poziomie podstawowym, stresuje się, że to będzie za mało. I czy ktoś wiem, czy rekrutacja ma kilka etapów?
Zostaw swoją opinię o Olinex Detachering - Kreileroord
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Olinex Detachering