brak logo

TECHMATIK S.A.

Radom

Opinie o TECHMATIK S.A.

były 2013-06-10 17:38:14
Tylko tyle, "że ni ma gdzie chować" hehehe.
lovelas 2013-07-12 08:54:46
wszystko beznadziejnie
nick 2013-08-05 11:56:29
Po pierwsze nie ma takiego zakładu Jadar Techmatik, jest Techmatik. Po drugie operator czego, koparko-ładowarki, łopaty czy taczki?
wdzięczny pracownik 2013-08-08 10:53:22
Ogólnej podwyżki płac nie było od 3 lat. Owszem zdarzają się incydenty że ktoś otrzyma podwyżkę ale to są wybrańcy, a żeby być takim wybrańcem, należy mieć znajomości wśród kadry kierowniczej a najlepiej dyrektorskiej, pomaga też w otrzymaniu lepszych pieniędzy pochodzenie a mianowicie meldunek w miejscowości ODECHÓW. Poza tym będąc znajomym lub pociotkiem rodziny królewiczów jest się człowiekiem z wyższej półki i tacy z otrzymaniem podwyżki nie mają problemu. Dla reszty "barachła" podwyżka płac pozostaje utopią, i nie ma znaczenia czy jesteś dobrym pracownikiem czy nie. Jest kilku ludzi którzy nie mają zielonego pojęcia o robocie a mimo to zarabiają duże pieniądze, no ale pochodzą z odpowiedniej miejscowości lub są z rodziny.
Reasumując żebyś się człowieku [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] o podwyżce zapomnij.
gall 2013-09-26 14:37:44
techmatik nie jadar...pensje w przedziale od 15.50pln - 24pln ci zarabiający powyżej 18 zł mają spore plecy (usunięte przez administratora) na porzadku dziennym tak samo jest ze spychologią i najlepiej jest mieć wszystko na papierze w razie wpadki, sa kamery więc trzeba pracować bo kierownik może ci zwrócić uwagę że dyrektor czy tam prezes siedzi przy monitorze wpatrzony czy "niewolnicy" naginają a jak ci się nie powiedzie to premie szlag trafił, premia uznaniowa 10 % więc zalezy od przełożonego czy dostaniesz, ciężko rozmawia się z kadrą, z urlopami jest problem
anonim01 2013-11-15 11:05:45
Hej, czy nie wiecie może, czy szukają pracowników
2
LOK 2013-12-19 19:38:48
TO FAJNA FIRMA TA TA TA TA...........
4
normalny 2014-01-12 13:58:18
Witam.
W opiniach o firmie ukazuje się charakter Polaków,wiecznie niezadowolonych,niedocenionych,wręcz prześladowanych,a tak naprawde wiekszość operatorów potrafi wcisnąć zielony przycisk!bo czerwony to juz nie zawsze:-)a wymagania jakby mieli oscara z obróbki.Podwyżek nie było to fakt,chociaż ostatnio się poprawiło,kamery jak wszedzie ,ale czy ktoś się nimi interesuje?wątpie(chyba nigdy bym nie wziął premii).Kierownictwo wiadomo jak to ludzie raz jest dobrze raz do (usunięte przez administratora)Wypłaty sa zawsze na czas,chyba ze inny bank wtedy jest poślizg jeden czy dwa dni.Uważam ze na radomskim rynku jest to jedna z najlepszych firm w ktorej mozna zarobić i nieżle sie pracuje.Dodam za nie jestem z rodziny,ani z Odechowa(usunięte przez administratora)
2
spaw12 2014-02-28 10:58:55
Dostałem propozycje współpracy z wasza firma na stanowisku spawacz, interesują mnie zarobki, i czy firma jest wyplacalna w terminie?
operator 2014-03-12 15:23:02
Firma totalna porażka i nieporozumienie. Az przykro patrzeć jak pociotki rozkradają "naszą" Firmę
1
supermen 2014-03-22 15:47:31
Musi być dużo tych pociotków.Znam takie ciasto o nazwie drożdżowe czyżby o takie rarytasy chodziło?
były pracownik 2014-04-09 20:23:04
Firma ma najgłubszego dyrektora tzw Kucyka. Facet bardziej by się nadawał na akwizytora niż na kierowicze stanowisko w takiej firmie. Jak ktoś chce stracić nerwy przez niego i potem leczyć się u psychiatry to proszę bardzo. Wolny wybór. Reszta załogi jest spoko.
Madox 2014-04-29 22:26:31
Nie demonizujcie. W wielu firmach jest podobnie albo gorzej, pracowaliście gdzieś indziej? Jeśli tak to po co zmienialiście? Lepiej było? To wracajcie.
Tutaj robota jest, kasa zawsze na czas. To czy firmę rozkradają i kto to robi to chyba nie sprawa pracowników, a prezesa. Jak nie umie zadbać o swoje ma problem.
Socjal? Choinka i paczki dla dzieciaków były. Coś tam na święta dali. Ameryka nie jest ale i najgorzej też nie.
3
zwiedziony 2014-06-24 20:25:54
To prawda, ze odechowskich tam jest sporo
4
normalny 2014-07-21 15:54:56
Witam,to prawda że jest dużo ludzi z okolic rodzinnych prezesa,ale kto nie chce pomagać swoim?Nie jestem niczyim pociotkiem,nie mam pleców a mam ponad 20 na godz!zarabam około 3 tysi,powiedzcie mi gdzie tyle zarobię?
Madox 2014-08-12 20:06:04
Podobno szukają też elektryków do montażu szaf. Nie wiem czy jest ogłoszenie na stronie, ale dziś się dowiedziałem, że jednak szukają.
1
dobry 2014-08-24 09:26:21
szkoda gadać o tej firmie, wyżej od zwykłego pracownika to są prawie (90%) same tumany bez szkół, żadnych podstaw żeby wykonywać to co ,,wykonują'' zero kultury a jak coś spie.rzą to zganiają na pracowników niżej, a z połowa z nich to nawet higieny osobistej nie potrafią utrzymać, śmierdzi od niektórych, tragedia zębów nie myją!!!!!!!!!!!!
2
nicku 2014-08-30 10:11:31
Żuku zacznij myć zęby :) bo pracownicy narzekają...
6
cnc 2014-10-04 22:31:16
chciałem coś napisać ale..... do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Pracowałem tam kilka miesięcy po powrocie z Anglii. Dzięki Bogu jestem już jestem z powrotem w normalności gdzie za godzinę pracy.... )
6
Red dog 2014-10-17 15:30:12
Największa bolączka to ludzie. Np tzw. Żuk - zero honoru, ambicji, szkoły, a jedyne co potrafi to latać do dyrekcji podpierniczać. Uważa, że to najlepszy sposób wbicia się wyżej. Niestety jest jeszcze kilku którzy myślą podobnie.
3
LOLO 2014-10-22 20:19:30
Serdeczne pozdrowienia dla pana prezesa i podziękowania za zaproszenie pracowników na dni otwarte, życzymy udanej zabawy za nasz socjal.Zawsze będziemy o panu pamiętać !!! :(
1
Madox 2014-10-25 22:34:19
Kup linię to cię zaproszą. Dni otwarte są dla klientów a nie roboli. Skąd pomysł że to za socjal? Wiesz coś więcej? Podziel się
1
płacownik 2014-10-26 22:03:47
socjal w tej firmie nie istnieje więc mordochlanie nie było z socjala... p.s. marynarki znalezione dokumenty również ??
1
Mach 2014-10-27 19:19:20
Ponoć najlepiej bawiła sie logistyka z dostawcami:)
1
były 2014-10-28 14:01:35
dni otwarte techmatika , prezes (usunięte przez administratora)ze swoimi (usunięte przez administratora)pokazał jak można się bawić jak się pije wódkę do nieprzytomności i poniża ludzi , jednym słowem wieśniaki góra z Odechowa i okolic
1
XXX 2014-11-03 19:48:07
Małe sprostowanie to było do Madoxa:)
lolo 2014-12-11 12:57:26
tam szukaja ludzi tzn skalniakow zeby im leb odskakiwal.jadac tam do pracy jedziesz z napuchnieta glowa wymogow nie wiadomo ile normy nie do wyrobienia tylko chlopy ze skaryszewa wyrabiaja.jeden na drugiego skarzy te buraki ledwo sobie juz rece podaja,zero atmosfery nie mowiac o kulturze
1
Madox 2014-12-14 23:30:17
Lolo, chrzanisz jak potłuczony. Czy my pracujemy w tej samej firmie? Skoro ci źle to zmień. Pewnie masz szeroki wybór ofert za większe pieniądze, ale z mniejszymi wymaganiami - to je bierz, nie czekaj, bo nie ma na co.
2
Stefan 2015-01-06 18:31:44
A jak wygląda praca w biurze projektowym?? Też sajgon??
Madox 2015-01-07 22:34:36
Co rozumiesz przez sajgon? Ostatnio chłopaki podobno pracują dłużej, bo bardzo dużo kontraktów, ale generalnie sajgonem bym tego nie nazwał.
Nie wierz matołkom którzy szczekają jak to tutaj źle. Na pewno nie gorzej niż gdzie indziej. Wierz mi to moja praca któraś z kolei więc jakieś porównanie mam.
1
xxx 2015-02-23 20:53:49
Różni kierownicy w tej firmie byli i sa nadal ale takiego chama [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przygłupa i frajera jak Chalot to jeszcze nie bylo. Tego goscia trzeba wykastrowac zeby sie nie rozmnazal. Oby skonczyl jak Barun na formach bo to podobny poziom chamstwa
8
John 2015-03-03 13:55:57
Już chłopaki się obsrali lewe zlecenia pochwali.
Spakowali na palety nie udało się wywieźć niestety.Prezes patrzy szuka z szafy wyciągnie następnego trupa.
1
xix 2015-03-09 20:48:47
A jaki tam jest system zmianowy 4 brygady czy jedna ??
4
XXX 2015-04-03 22:14:24
Jakimi metodami spawa się ?
ABC 2015-04-23 18:22:38
Zobaczymy czy Chalot z Kucykiem bedą tacy mądrzy jak zapuka do nich PIP za to że każą odpracowywac szkolenia które według Kodeksu Pracy powinny odbywac się w godzinach pracy
2
Maddox 2015-07-26 23:28:10
Czemu zwolniła? Z tego co wiem nikt nie odszedł, a jest nabór nowych pracowników.
lildka 2015-08-09 15:28:22
szukam pracy w księgowości, jaka jest atmosfera i wynagrodzenie w dziale księgowym
4
spawacz 2016-02-16 19:07:53
Szanowny Panie Prezesie dziękujemy za informacje dotyczące dalszych losów naszych i FIRMY- ale lepiej później niż wcale. A co do podwyżek na koniec, to może i mógłby Pan Prezes co niektórym pracownikom wyrównać stawkę godzinową w miarę jednakowych? Co niektórzy pracownicy starają się, robią te same prace za mniejszą, a nawet najniższą stawkę godzinową niż ich koledzy- i też mają rodzinę na utrzymaniu. Może da się tą sytuacje jakoś rozwiązać?
1
Ciekawy 2016-02-29 21:50:31
A co dalej z firmą???
Jak dotąd to opinia na rynku była dobra.Maszyny maja ciekawe?
Jakie dalej perspektywy? Jak coś wiecie to się podzielcie.
2
praca 2016-07-08 13:44:49
moja znajoma pracuje w GARDEN PHARM W RADOMIU JAKO KONSULTqNT TELEFONICZNY DS. SPRZEDAŻY podobno nie narobi sie i zarobi 12 zł godzina brutto plus premie i dodatki ta firma mieści się chyba na ul staromiejskiej w radomiu
Wik 2016-07-10 14:27:19
Ale co ma piernik do wiatraka?
3
Madox 2016-07-14 00:03:26
@piotrek
Nie wiem kto tak mało zarabia w Techmatiku. Stawki generalnie są wyższe. Zobaczymy co zrobią Amerykanie, bo Techmatik od kwietnia to firma amerykańska.
Wik 2016-07-15 18:01:01
Zapytaj głównego księgowego.
5
Monster 2016-07-15 21:11:51
Byle byś nie trafił do działu balonowej głowy i gościa który omija dentyste szerokim łukiem a będzie ci dane pracować w normalnej atmosferze.Ale podobno ma się to zmienić bo kadra ma znać język angielski.
Carl 2016-07-15 23:48:54
Zarobki są na dobrym poziomie plus nadgodziny delegacje w zależności od działu + możesz się załapać na fuchy w brattechu
6
Wik 2016-07-18 09:45:31
Wspaniała.
3
ja 2016-10-05 21:12:17
Witam,
Zauważyłem ofertę pracy na konstruktora. Ktoś orientuje się dokładniej jak warunki pracy i finansowe? Na jakich programach się pracuje? Czy wymagana jest znajomość budowy maszyn do kostki czy organizują jakieś szkolenia w tym zakresie?
operator cnc 2016-10-11 12:00:19
Jestem bardzo zadowolony z pracy w Techmatiku,i nie widze konkurencji ktora byłaby wstanie nakłonić mnie na zmiane pracodawcy.
Wik 2016-10-17 12:17:52
Łubu dubu.
5
lechu 2016-10-17 12:21:31
@operator cnc, piszesz, że nie widzsz konkurencji ktora byłaby wstanie nakłonić Cie na zmiane pracodawcy - czy to zonacza, że tutaj są największe stawki proponowane na rynku? Daj znać jak to wygląda...
Zostaw swoją opinię o TECHMATIK S.A. - Radom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TECHMATIK S.A.