Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Instal Kraków SA

Pracowałeś w firmie Instal Kraków SA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
katom - 2015-01-30 22:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem początkującym spawaczem. Zrobiłem kurs i mam uprawnienia TIG, ale zero doświadczenia. Chcę się wkręcić do jakiejkolwiek pracy w zawodzie, żeby zdobyć doświadczenie. Czy ktoś z was może mi doradzić jak się wkręcić do tej firmy?
zdjecie uzytkownika
loloo - 2015-02-01 18:49:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Normalnie zgłos się do działu zatrudnienia,a najlepiej idż na halę Bp1 i porozmawiaj z kierownikiem czy są jakieś przyjęcia do pracy i tyle!
zdjecie uzytkownika
kajko - 2015-02-02 21:08:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pimpek to czlowiek jakich malo dobry wujek ktory wie jak zrobic z wody wino firma instal robi cuda a cuda sie zdarzaja
zdjecie uzytkownika
ares - 2015-02-04 02:49:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pimpek to mój najlepszy przyjaciel i odjebajcie się od niego bo każdy może sobie wypić !!!!!!!!! wszyscy tak robią w Bad Winsheim tylko że nie każdy wpada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A tych z ze sztrali czarnej to niech wszystkich badają alkotestem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
pimpkodnoooo - 2015-02-09 16:41:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Może, wystawić tego Pana "Pimpka" jako kandydata na Prezydenta RP!!!HA,HA,HA!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ares - 2015-02-11 21:25:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
sam się wystaw to może dostaniesz 100 tyś 'podpisów" he he he ale to może boleć :-)
zdjecie uzytkownika
SERA - 2015-02-13 20:17:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trochę wulgarny jest Pan Panie"ares"-ie, może trochę kultury osobistej?!
Ps.No chyba, że Pan Pimpek,to pana PARTNER ŻYCIOWY!,a ,to sorry!!!
zdjecie uzytkownika
melanz :) - 2015-02-14 17:48:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mi w niemczech z instalu dobrze sie robilo i piło :)))
zdjecie uzytkownika
ok ok - 2015-02-16 20:25:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pieska,który wabi się Pimpek! To jest forum "Opinie o firmie Instal Kraków ",czy o pieskach, bo już się pogubiłem?!
zdjecie uzytkownika
konrad - 2015-02-22 22:16:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy powiecie mi jak wyglądają kursy spawalnicze w instalu? Jaki sprzęt, ile godzin praktyki, czy każdy uczeń ma swoje stanowisko? Chcę tam zrobic pachwiny w 135. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
koled - 2015-02-26 21:46:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma posiada ofertę pracy na stanowiska Specjalista ds. Administracji, Kierownik oraz Kontraktu/Budowy warto byłoby skorzystać z oferty..Cv mozna przesłac na ich email..Firma posiada perspektywy rozwoju poprzez pozyskiwanie inwestycji związanych ze środkami finansowymi przyznawanymi przez Komisję Europejską w zakresie ochrony środowiska.
zdjecie uzytkownika
zibi - 2015-03-01 11:37:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam ja tez cos od siebie dodam i powiem jak moi koledzy bo to jest vprawda o instalu jak na duze miasto Frankfurt to zarobki sa marne (zalezy u ktorego kierownika) za bilety dojazdowe na budowe nie zawsze wracaja a stawka godzinowa nigdy nie jest do obliczenia a pozatym hotel to na warunki dla biedakow dodatkowo trzeba placic za telewizje i parking a urlopy to jak pies naplakaljedno wyjscie jest takie jak niechca cie poscic na urlop to trzeba zachorowac za urlop tez odbijaja i najlepiej maja ci ktorzy pija (ale juz telewizja pomalu zabieraja sie z hotel )
zdjecie uzytkownika
Nowy LOLO - 2015-03-06 22:15:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kokos12 - 2014-12-22 12:01:03]:
Witam jest 06-03 -2015 Tu się nic nie zmienia mam wrażenie ze bedzie coraz gorzej. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Bardzo zawiedziony!!! - 2015-03-07 14:44:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do tej pory praca na exporcie z tej firmy odbija mi się czkawką!!! Hotel w którym mieszkałem to jakieś nieporozumienie!
zdjecie uzytkownika
batman - 2015-03-07 16:40:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem cos na temat organizacji pracy na lotnisku w biurze jest 6 kierownikow i na kazdego trzeba zarobic ale szczerze to zaden nie ma pojecia o pracy ani o tym co sie tam dzieje jedynie pan CZESLAW wie po co tam jest zna sie na kazdej budowie i jest odpowiednim czlowiekiem na wlasciwym miejscu reszta to darmozjady i nieudaczniki.Dziwie sie ze jeszcze ten czlowiek nie zostal kierownikiem bez niego lotnisko stoi i nikt nie wie co ma robic
zdjecie uzytkownika
lolek - 2015-03-07 16:43:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadza sie Kasperski bez Czeska by zginal a poza tym to tylko statysta a cala robote robi wlasnie pan Czeslaw
zdjecie uzytkownika
MALY - 2015-03-07 16:48:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hehehehe jakby czesiek potrafil krzyknac i mial jaja to wiesiek bylbu juz dawno na emeryturze bo kazdy widzi ze cale lotnisko prowadzi czeslaw
zdjecie uzytkownika
molo - 2015-03-08 11:10:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystko co pisza o instalu to naga prawda lotnisko po malu sie wykancza bo trzymaja sie tej firmy LAG jeszcze budowy zewnetrzne jakos daja rady bo maja kumatych majstrow lub prowadzacych ale bez ich wiedzy i praktyki montazowej to budowy by wygasly a kierownictwo tylko psy na nich wiesza bo zawsze malo i malo i wszystko chca miec podane na talerzu a w biurze nawet jeden drugiemu nie udzieli informacji o danym pracowniku Pozdrawiam wszystkich instalowcow trzymajcie sie
zdjecie uzytkownika
Nowy LOLO - 2015-03-09 22:52:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MALY - 2015-03-07 16:48:50]:
Ta wypowiedz to 100% racji, jak to zmienić.?
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2015-03-14 20:59:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O co tak w ogóle chodzi, bo czytam te opinie z marca i to same ogólniki, jak, że praca w firmie odbija sie czkawką i powyższe opinie to prawda. Rozumiem, ze jest coś nie tak, ale o jakie problemy dokładnie chodzi? Nie polecacie pracy w Instal Kraków, to w takim razie co Was tam trzyma, że jeszcze nie zmieniliście pracy?
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2015-03-17 21:13:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak nie wiesz o co chodzi,to znaczy o pieniądze!!!PANIE PIOTREK Ps. Mnie osobiście,już nic nie trzyma w tej firmie!!!Dawno się zwolniłem z tej firmy i na 1000% nie żałuję!!!
zdjecie uzytkownika
bad windsheim - 2015-03-26 01:33:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ares - 2015-02-04 02:49:17]:
Siema, jest ktoś kto pracuje w bad windsheim w de?
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-03-30 15:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aktualne warunki pracy - to mnie interesuje. ale proszę o wypowiedź w tym temacie tylko i wyłącznie osoby które pracują w tej firmie obecnie bo zależy mi na jak najświeższych informacjach bieżących. to co kiedyś ktoś tam przeżył to przepraszam ale raczej średnio mnie obecnie interesuje bo pracować chcę teraz a czasy się zmieniają
zdjecie uzytkownika
awe - 2015-03-31 21:07:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do "ewa"Chodzi ,ci o aktualne warunki na hali czy na exporcie?
zdjecie uzytkownika
misiek - 2015-05-17 11:30:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej instalowcy poinformuje was jak wyglada sytuacja w instalu na biezaco a wiec Frankfurt w soboty nie pracujemy wyplaty sa wiadomo pomniejszone o te dni wolne dalej za abonament radiowo-tel musimy placic bo kierownik [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie ruszy zeby cos zalatwic ale juz mamy sposob zeby to wyprostowac,ludzi przyjmuja a po dwoch tygodniach zwalniaja bo jest redukcja,hotel dalej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiadomo kto ma z tego korzysc i ile za to dostaje [wiec kto ma wyjechac niech sie zastanowi]
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Instal Kraków SA

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Instal Kraków SA?
Zadaj pytanie
alert