Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Instal Kraków SA

Pracowałeś w firmie Instal Kraków SA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
opc - 2014-09-16 13:41:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W Bad Windscheim dalej brygadzista na podwojnym gazie na wozku jezdzi z odlewami?W Polsce to on by tak nie porobił..
zdjecie uzytkownika
KOKO - 2014-09-29 20:32:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie warunki mieszkaniowe "socjalne" ,są na exporcie w Niemczech, z firmy INSTAL KRAKÓW?
zdjecie uzytkownika
gienek - 2014-10-07 18:48:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! A co powiecie o pracy w kontroli jakości? Jakie zarobki orientacyjnie z ceryfikatami badan nieniszczacych.
zdjecie uzytkownika
1234545 - 2014-10-08 17:14:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiadomo, ze ilosc uprawnień jakie posiadacie bedzie dodatkowym plusem. i dla was - bo wieksze szanse na angaz w firmie, a takze dla pracodawcybo nie musza dodatkowo szkolic nowego pracownika. dlatego mowie na pewno byłyby mile widziane, ale nie jest to warunek konieczny, glowa do gory i cierpliwosci :)
zdjecie uzytkownika
1234545 - 2014-10-08 17:14:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiadomo, ze ilosc uprawnień jakie posiadacie bedzie dodatkowym plusem. i dla was - bo wieksze szanse na angaz w firmie, a takze dla pracodawcybo nie musza dodatkowo szkolic nowego pracownika. dlatego mowie na pewno byłyby mile widziane, ale nie jest to warunek konieczny, glowa do gory i cierpliwosci :)
zdjecie uzytkownika
lary - 2014-10-23 19:41:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Bad Windscheim brygadzista(Papa)wielki goru.Ten gosciu nie pomaga firmie tylko szkodzi.
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-10-31 15:29:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mówicie że facet jeździ z odlewami wózkiem na podwójnym gazie? to dlaczego tego nie zglosiliście do odpowiedniej osoby w firmie? przecież może dojść to tragedi!! a swoją droga jak dostać się do takiej pracy u nich w innym kraju i jak z wymagana znajomością języków i organizacją samego wyjazdu?pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
gary - 2014-11-13 09:24:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kierownik Wie że jezdzi na bani i nic nie robi.Paranoja!!! I Wie też że ubliża ludziom od najgorszych i też nic nie robi,takie zachowanie nadaje sie tylko do sądu jako MOBBING A KIEROWNIK BRONI PIMPKA ZE ON TO DOBRY CZŁOWIEK.HA HA!!! TYLKO DLA KOGO? KAWAŁ CHAMA I BU.A!ON JEST UCHOWANY A NIE WYCHOWANY! PIMPEK TO ZWIERZE A NIE CZŁOWIEK!!!
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-12-07 10:20:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak zarzadza sie w Instalu a jak kto woli we Frapolu:) Nikt z kolegow nie che Marka na zmianie , bo jego wiedza techniczna jest znikoma i szuka dla kolegow niemieckich hakow na naszych kolegow a to za slabo a to za malo i ludzie zjezdzaja teraz , go nie ma i jest o niebo lepiej kazdy robi co do niego nalezy i jest ok atmosfera na duzy plus:)
zdjecie uzytkownika
ziko - 2014-12-07 17:32:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Reasumując,gdyby było wszystko OK. w firmie "INSTAL KRAKÓW" napewno nie byłoby tyle negatywnych komentarzy!
zdjecie uzytkownika
ikir - 2014-12-08 14:49:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
te negatywne komentarze pochodzą od niezadowolonych pracowników, ale jak wiadomo w każdym miejscu pracy są i zadowoleni. Czy tu również takie osoby są? Może napisze ktoś jak jest z ta firmą? Jak tak jest zarządzana jak piszecie powyżej to przyszłości jej nie wróżę...Dlaczego nikt z pracowników poza komentowaniem nic z tym nie robi??
zdjecie uzytkownika
kiko - 2014-12-13 11:14:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo się boją, a pracować trzeba. Internet zapewnia ułudę anonimowości, więc łatwiej i bardziej szczerze się wypowiedzieć.
Wypowiadają się przede wszystkim pracownicy zakładu produkcyjnego, a to jedna z gałęzi działalności firmy. Teraz jest sporo pracy, bo grube tematy weszły do firmy na początku tego roku.
W tych pozostałych gałęziach działalności firmy, na plusie przede wszystkim: wypłata zawsze na czas (jeszcze nigdy się nie spóźnili, lub nie wypłacili w ogóle), wyścig szczurów nie jest tak mocno widoczny, nie każdy zrobi ci koło pióra, żeby tylko się wybić i jeśli nie narobisz sobie po drodze grubych minusów, to zatrudnienie jest w miarę pewne i można nawet zaryzykować stwierdzenie, że zapewnia pewną dozę stabilizacji, co dla wielu osób borykających się w wahaniem zatrudnienia na rynku może stanowić poważny argument.
zdjecie uzytkownika
Pasza - 2014-12-15 22:54:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, na jakie zarobki może liczyć spawacz 135?
zdjecie uzytkownika
kokos12 - 2014-12-22 12:01:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam, pracowałem ostatnio w instal-u k-rk w niemczech. Zarobki od 1100 do 1800*(przepracowane 246h/m-c) euro za miesiąc pod warunkiem ze nie jedziesz na urlop bo za kazdy dzien wolnego odliczają od wypłaty około 115 euro za dzień do tego możesz być zwolniony za byle co. warunki mieszkaniowe tragiczne, firma nie gwarantuje dojazdu do pracy z kwatery, brak zaliczek( jak ci braknie kasy to masz problem) do tego możesz zapłacic za telewizję choć na hotelu nie ma telewizora. Często brak karty A1 a czasami dosyłają już nie ważną. Nie warto interesować się tą firmą na dłużej
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2015-01-06 09:15:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jakis nie bardzo zadowolony pracownik Instal to super Firma jest bardzo wiarogodna w przeciwienstwie do innych firm jakie mamy na rynku.Kierownictwo super ,praca moze troche ciezka ale jak by bylo inaczej to bysmy nie mieli prcay wiadomo ze my robimy ta czarna ciezka prace za innych pracownikow Niemeickich .Firma na duzy PLUS
zdjecie uzytkownika
kokos - 2015-01-06 09:19:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zadowolony - 2015-01-06 09:15:27]:
ta opinie ,,kokos 12 ,,to zapewne dodal ktos z Konkurencji zeby oczernic nas Instalowcow, bo nikt nie zabiera nam kasy za urlopy a za telewizje kierownik zalatwil tak ze firma nam placi nikt w BW nie placi za telewizje .Pozdrawiam i zycze konkurencji powodzenia
zdjecie uzytkownika
golo - 2015-01-07 10:00:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja dzięki tej firmie dużo osiągnąłem.Takich firm więcej.OK!
zdjecie uzytkownika
koko - 2015-01-07 20:46:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety ta firma nie jest OK i tyle!
zdjecie uzytkownika
koko - 2015-01-08 14:03:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przepraszam w sprostowaniu chcialem powiedziec firma jest super :) i tyle
zdjecie uzytkownika
prosty - 2015-01-09 19:42:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem z tej firmy na exporcie w Niemczech,napiszę tak hotel SYF dojazd na budowę na własny koszt na umowie 800 euro brutto na rękę1550.Powodzenia.
zdjecie uzytkownika
Maro - 2015-01-13 07:27:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( usunięte przez administratora ) w jakiej ty firmie byles na exporcie?!?! wszyscy dobrze wiemy ze nawet za sobote na urlopie mamy odbijane około 100euro."zadowolony " dobrze napisal.nigdy nie wiesz ile zarobisz i jaka masz stawke.Boże ludzie ten hotel we frankfurcie powinni juz dawno zamknac bo to slamsy!!! Wszyscy za plecami mowia jak to jest zle a jak przychodzi co do czego to by tylek wylizali kierownikowi!!!Najgorsi pod tym wzgledem sa tam ludzie z podkarpacia i kielc poniewaz pracowaliby za 1000euro miseiecznie wy fałczywki!! Wstydźcie sie chamy i buraki!!! A podsumowując niestabiliny system wynagrodzen,fatalne warunki mieszkalne i zero szacunku.NIE POLECAM!!
zdjecie uzytkownika
Kurczak - 2015-01-14 19:57:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też uważam, że wyjazdy za granicę,z tej firmy nie są nic warte!PS. Szczególnie do Niemiec!!! I, to wcale nie jest obrabianie koło pióra tej firmie tylko tak po prostu JEST!!!
zdjecie uzytkownika
matoł - 2015-01-27 19:51:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Export w Niemczech z tej firmy to nieporozumienie!!!
zdjecie uzytkownika
jaras - 2015-01-27 21:20:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pim pka i ma rka to nic tylko po łe bie prać...jak można tak wykorzystywać Polaków na obczyźnie?? w robocie w oczy się uśmiecha a za plecami szmata. Każdy przyjeżdża żeby zarobić, ale nie żeby być szmaconym przez wielkich majstrów polskich. Po odzież przychodzisz, to prosic sie trze ba jak za chlebem, pewnie handluja tymi spodniami i butami na kleparzu ;D a na wyjazd dp polski, to trzeba sobie zasłuzyć. Panowie weźcie się zastanowciee. Dobrze ze już tam nie pracuje. Ale jestem za zwolnieniem osobników przeszkadzających tej firmie.
zdjecie uzytkownika
katom - 2015-01-30 22:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem początkującym spawaczem. Zrobiłem kurs i mam uprawnienia TIG, ale zero doświadczenia. Chcę się wkręcić do jakiejkolwiek pracy w zawodzie, żeby zdobyć doświadczenie. Czy ktoś z was może mi doradzić jak się wkręcić do tej firmy?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Instal Kraków SA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Instal Kraków SA?
Zadaj pytanie
x