Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Instal Kraków SA

Pracowałeś w firmie Instal Kraków SA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
słodziak - 2014-05-04 02:54:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obawiam się, że Pani nie zdaje sobie sprawy z tego co pisze, ponieważ praca na wyższym stanowisku łączy się z dużą odpowiedzialnością. Może to po prostu ładnie wygląda z naszej perspektywy, ale rzeczywistość jest różna
zdjecie uzytkownika
Renatka - 2014-05-05 20:24:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To fakt rzeczywistość jest "RÓŻNA"!!! HA,HA,HA.
zdjecie uzytkownika
Faq - 2014-05-06 08:11:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mógłbyś chociażby przedstawić swój punkt widzenia, jak według Ciebie to wszystko funkcjonuje i jakim cudem jeszcze żyje..
zdjecie uzytkownika
dddd - 2014-05-07 19:43:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bo musi zyc sila rozpędu i zapędu czlowiecze , glowa do gory i bez skrainych emocji
zdjecie uzytkownika
pampers - 2014-05-21 23:37:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Takich dwóch, jak : nononono nie tak jest, i dlatego mówię - to nie ma ani jednego.Goście sami się wkopują, d-pę sobie obrabiają...szkoda że nie tylko sobie,a a wielu innym.Majstry od tyłu strony. Rolką papieru toaletowego w kiblu to mogą rządzić. Pozdrawiam A.g.a.b service.
zdjecie uzytkownika
Jac - 2014-05-22 06:45:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rzadko się spotyka dwóch majstrów jeżdżących po sobie... Może się po prostu nawzajem nie lubią, to chyba nie jest zakazane :)
zdjecie uzytkownika
cinek - 2014-05-29 11:10:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam panowie niewiecie mozze sa przyjecia w instalu???
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-05-29 16:42:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jac - 2014-05-22 06:45:03]:
ale pokazują tym samym na robocie, że atmosfera nie jest najlepsza co się potem przekłada na pracowników
zdjecie uzytkownika
x men - 2014-05-29 21:42:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem tam kilka lat.Szczerze odradzam.Ps.O kilka lat za długo!!! Za wielu majstrów,brygacistów,słaba płaca.Dotyczy ,się to pracy na hali w Krakowie.Ale jest to tylko moja opinia.
zdjecie uzytkownika
Jac - 2014-05-30 01:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W takich sytuacjach to mało kto przejmuje się atmosferą. Zawsze wytwarzają się grupki i zwolennicy jednego i drugiego. Chyba, że będą potrafili zgodnie żyć z własnym życiem i tym co narzucą inni.
zdjecie uzytkownika
wielki mały mistrz - 2014-05-30 21:32:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stawka 14.50 brutto dla spawacza(jak na Instal to bardzo dużo)za cały miesiąc 2200zł!Sorry,ale jak dla mnie to ŻENADA!!!
zdjecie uzytkownika
kasa - 2014-06-03 18:14:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to chyba dobrze jak na polskie warunki a jak lepiej to do badu zapraszamy kolegow
zdjecie uzytkownika
kasa - 2014-06-03 18:15:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to chyba dobrze jak na polskie warunki a jak lepiej to do badu zapraszamy kolegow
zdjecie uzytkownika
kapo - 2014-06-19 23:27:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasa - 2014-06-03 18:15:15]:
To tak dobrze płacą w Badzie? Od kiedy?
zdjecie uzytkownika
zbiornik - 2014-06-20 21:32:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"kasa" "DAJ,SE SIANA" co po niektórzy wiedzą jak jest w INSTALU.I tyle w tym temacie!
zdjecie uzytkownika
klll - 2014-06-24 08:38:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak placa jakies 10 euro na reke
zdjecie uzytkownika
KOCUREK - 2014-06-25 20:48:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
10 euro?!,a na której budowie w INSTALU tak dają zarobić?!
zdjecie uzytkownika
Jac - 2014-06-26 00:45:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przy okazji trzeba chyba wykonywać jeszcze 2 dodatkowe czynności, bo wątpię żeby taka stawka była realna.
zdjecie uzytkownika
kiler - 2014-06-30 19:50:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za dwie godziny z dodatkiem nocnym
zdjecie uzytkownika
szczoper - 2014-06-30 21:30:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
INSTAL Kraków -Ech,szkoda pisać!
zdjecie uzytkownika
Jac - 2014-06-30 23:43:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro kolega tak twierdzi to chyba tak jest, bo może zajmuje akurat to stanowisko i mówi o tym jakie warunki sam dostał.
zdjecie uzytkownika
ojjj - 2014-07-01 21:40:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja,w tej firmie pracowałem i napiszę krótko "Do bani"!PS.Ale,to jest tylko moje zdanie.
.
zdjecie uzytkownika
motylek - 2014-07-22 22:24:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
robimy strajk
zdjecie uzytkownika
kali - 2014-07-23 09:53:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A gdzie ten strajk ma się odbyć?
zdjecie uzytkownika
ABC - 2014-08-22 20:41:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koledzy,mam takie pytanie ile w tej firmie mogę zarobić jako spawacz? Spawam w MAG-u i TIG-u,już parę ładnych lat.Proszę o szczere odpowiedzi!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Instal Kraków SA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski