Profil firmy Instal Kraków SA

Instal Kraków SA

Kraków

Obserwuj
Dodaj opinię

Opinie o Instal Kraków SA

maly 2015-06-20 12:01:40
czesc mam kilka opini na temat instalu wszystko co obiecuja to nie prawda czyli dobre warunki mieszkalne i pensje tna ile wlezie hoc nie wszystkim duzo uwag jest do organizacji pracy przed wyjazdem na inna budowe informuja cie z dnia na dzien Zarobki dobre maja ci co robia pod reblem tam biora dobre pensje jedyny do ktorego nie mam zastrzezen to rysiek ma fach w reku a pozostali to wiadomo nawet mlody kopacz to tylko patrzy jak sciemniac i zawsze nadaje na innych a do kieliszka tez lubi zagladac Podobno otwiera sie budowa w berlinie to znowu beda nabory ludzie z kleparza maja szanse (kto jest fachowcem niech ucieka z instalu
1
zadowolony 2015-06-25 20:34:39
A ja sie nie zgodze. z opiniami powyzej. Pracuje w Instalu odział śląsk na robocie gdzies w wielkpolsce. Ludzie fajni, zarobki jak na stanowisko normalne, darmowe obiady. szkoda tylko że robota sie niedługo kończy i niewiadomo co dalej...
1
ninja 2015-07-04 08:31:29
witam.
za tydzień mam jechać do stutgartu a potem może Berlin lub Hamburg.
może ktoś odpisać jak sytuacja z kasą i hotelem w stutgarcie. w biurze w krk kierownik mówi że 1600-1800 eu. ale czytając opinie to nie wiem gdzie jest prawda.co ile można zjeżdżać do domu. z góry dziękuję za odpowiedz.
1
kkk 2015-07-09 20:30:26
Zarobki są w opłakanym stanie robota sobota i niedziela nawet niezapyta cie nikt o zdanie czy chcesz isc w niedziele czy nie a jak juz jestes to robisz za kurczaka sory połowe hotel to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szczury na pożądku dziennym karaluchy pluskwy itp mieszkasz na klatce z rumunami,bułgarami itd
0
OPA 2015-07-09 20:38:05
co ile można zjeżdżać do domu to zależy od kierownika ale i tak masz niepłatny urlop da ci 5dni z tym musi być sobota niedziela oczywiście i z wypłaty zniknie ci 400euro!!!
0
LOCA 2015-07-09 20:41:39
Przyjeżdżajcie na lotnisko do Frankfurtu dobra robota można gnój odżucić od konia trawe kosić itp takie tu prace sie wykonuje hehe
0
torek 2015-08-19 00:35:28
@kkk, OPA i LOCA, mogłes to wszystko napisac w jednym poście, a nie zmieniasz nicki i co kilka minut coś dopisujesz, jeszcze ludzie pomyślą, że jest więcej niezadowolonych z instala. Ogółem rzecz biorąc firma, jak to firma, jedni się odnajdą, a drudzy nie, także chyba najlepiej przekonać się na własnej skórze.
0
ziom 2015-09-03 20:36:54
w instalu to praca wygląda tak umowa 1120euro i urlop w tym i niewiesz ile masz na godzine!!!
0
ziom 2015-09-03 20:36:57
w instalu to praca wygląda tak umowa 1120euro i urlop w tym i niewiesz ile masz na godzine!!!
0
minikka 2015-09-18 12:00:56
no proszę @ziom rozwiń trochę temat i spróbuj w miarę konstruktywniej się wypowiadać. bo nie wierzę że jak się robi. ja uważam że jak czytasz umowę o prace którą podpisujesz to tam masz przecież stawki wyraxnie zapewne podane za jakie będziesz pracowałam więc już kolego nie udawaj takiego zaskoczonego i nie narzekaj
1
siema 2015-10-04 22:21:58
minikka zobacz na swojego pieska pimpka i od niego zacznij
0
olek 2015-10-18 15:08:56
witam was, ja wszedłem na ich strone internetowa , fakt slyszalem o ej firmie dużo, ponieważ jest z anna w kraju i w tej branży, uważam ze nie maja tam zle pracownicy, z tego co slyszalem , widizalem na ich stronie ze poszukuja monterow itp zobaczcie sobie moze ktos edzie zainteresowany praca u nich http://www.instalkrakow.pl/pl/kariera_209.html
0
Jadzka 2015-11-03 21:37:15
Co (usunięte przez administratora)wy widzicie w tym instalu wykorzystują was jak dzieci mieszkacie w syfie i to ma być firma która wysyła na exsport gdzne warunki i wynagrodzenie ma być godne ći co to chwalą to kurwa idioci
0
marcin 2015-12-01 15:34:59
Z tego co udało mi się dowiedzieć to dawniej ludziom niespecjalnie się tu dobrze pracowało. Jednak od pewnego czasu wydają się być wzorową firmą, która świetnie uczyła się na błędach.
0
zombi 2015-12-09 01:19:18
LEPIEJ JEST TU W INSTALU JAK W TYM GRAJDOLKU W aDZE GDZIE WLADEK NIC TYLKO WYDZIERA SIE PO LUDZIACH I ICH OKRADA TAK JAK KIEDYS BYLO U NAS PAN POZNANSKI TO KOSC A TEN NOWY TO JESZZCE MUSI SIE DUZO OD NIEGO UCZYC MALY KESZCZE JEST
0
unita 2015-12-11 18:36:01
wiadomo, że nikt na samym początku nie będzie od razu alfą i omegą, wszystkiego trzeba się nauczyć, do wszystkiego potrzebny jest czas, jak dla mnie bardzo pro firma
0
ha ha he he 2015-12-31 18:02:04
panowie firma jak kazda inna. pokazcie mi firme polska w której nie okradną pracownika. chociaż wyplaty na czas. nie trzeba czekac i 3 miesiące robic za frajer. nie pasuje wypierdalac
0
marcin 2016-01-03 19:50:11
Rozmawiałem ostatnio z kolegą na temat tego jak pracuje się w instalu. Mówił o nich wiele dobrego. W Krakowie to jeden z lepszych wyborów. Dlatego polecam
1
lukas 2016-01-20 18:08:03
Teraz chłopaki trzeba sie zabrać za robotę , bo Andrzej wrócił w roli kierownika z firma Lukawski , teraz to się będzie działo .
0
sztuka 2016-01-20 21:25:09
@ha ha he he po co wyzwiska, nie rozumiem :) Fajnie, że Instal Kraków płaci na czas. Wiele osób ma to w nosie, ale teraz ciężko o rzetelnego pracodawcę.
0
stek 2016-01-21 17:50:44
Placa ale ile , podobno w firmie Lukawski daje 9,8 na rękę na szlifowaniu na szlajbokach to instal daleko w tyle
0
kot 2016-02-04 15:25:52
mam pytanie mam jechac z instalu do pracy do jakiejs odlewni w niemczech wie ktos moze co to za robota jakie zarobki itd...... prosze o odpowiedz z gory dzieki
1
Tyrac 2016-02-07 08:09:21
Pan Zbyszek jest ok kiero pozdrawiam go
0
Konio bij 2016-02-07 19:05:07
Na lotnisku jest jeden prawdziwy człowiek to jest kierownik z krwi i kości pan Zbyszek Piotrowski bardzo porządny chłop równy i ludzki i dobry fachowiec kiedyś był jego syn Piotr tez super chłop póprostu zazdrośnicy chcieli go zniszczyć pił jak każdy tam ale ma bardzo dobre serce uczciwy nie chytry pomocny mieszkałem z nim swietnie się mieszkało nie konfliktowy chciałbym go jeszcze kiedyś spotkać przedewszystkim grzeczny i kulturalny jebac zielonych Ryśków co nim robią Zygmuntów i najlepszego montera i najpiękniejszego narcyza sałatkę brygadzistę
1
Mutterka 2016-02-07 19:15:20
Jebac uszatkow z grishaimu i cwaniaków Wisełka największy ściemniacz lotniska fałszywe kurwy szkoda ze oni jeszcze żyją
2
janek 2016-02-24 16:58:01
Chujnia z grzybami. Na henningrze same znajomosci kierownik artur p . Majster jego brat marek p a odmiarowiec bratanek jakub p . Na godzinę wychodzi 6.8 Juz nie doliczaja urlopu wiec wpłaty za 230 godzin to max 1500 euro. Zawsze za mało jest Zrobione dla kierownictwa szczególnie dla Pana Romana M . Za soboty nie płacą . Soboty są ku chwale instalu . Mieszkania po 8 osób (przynajmniej na offenbachu) . Sami podpierdalacze : snajper , koala , kapral. Majster sroczyk wiecznie na kacu . W razie redukcji wywala się moneta a nie Piekarza .
1
ps.Bolek 2016-02-25 21:35:52
Ze stawka godzinowa to przesadziles bo wychodzi 6,5 euro Do tych na kacu to jeszcze bym dodał parę osob,a reszta w 80%to prawda.
0
jones idiana 2016-03-07 20:05:08
jebac grzeska zielonke cwaniak z czestochowy i zygmunt jebany scyzoryk ze popysku nie dostal od mlodego piotrowskiego ja bym im najebal za to jak go traktowali i jeszcze jeden z nimi trzymal mial zeby jak krolik i beben rysiek pies jebany nie jedzcie na lotnisko i na grishaim on zarabiaja nocki u nich sa do 24 a o 1 na hotelu a zapomnialem wielki brygadzista alkoholik adrian sajdak jak mogl z byka pociagnac mlodego piotrowskiego spoko chlop niech pije wiecej faluszywy uwaga na niego mysle ze im sie umrze
0
rtr 2016-03-26 11:23:32
Pracowalem w tej firmie pare lattemu na szlifierni Wtedy majstrem byl taki pppppimpek on sie jakal Ale byl taki kark prze swinia Jak mozna takom swina byc CO niedziele do kosciola A diabla nosil w sobie Odchod ludzki Niewiem czy to byl morze syn hitlera KATASTROFA On nielubil byc czlowiekiem
0
mironxxx 2016-03-29 17:42:04
najlepsza sytuacja była w Hamburgu.... opiekun okradł pracowników dość ze w sobotę poszli do pracy to wrócili i zastali puste szafki.... szczyt chamstwa i bezczelności bezkarnie cieszy się łupami oby spotkało go to samo i dostał porządne w....
0
zoll 2016-04-02 08:55:05
Który to jest ten koala bo od wrzesnia byłem na 3 budowach i wszędzie o nim gadaja ze podpierdalacz lump i alkoholik a podobno pracuje już kilka lat . Ja pracuje już 4 lata i nieznam chlopaka
0
IK Biuro 2016-04-03 21:09:19
A ten opiekun to okradł wam szafki ze śmierdzących całorocznych ubrań roboczych z których zgnilizna wychodziła i żaden z zainteresowanych nie był w stanie się ich pozbyć czy co ? Ludzie, piszcie co i jak na budowach w IK, temu służy ten portal co do reszty są inne portale w postępowaniu cywilnym bądź karnym i tyle w temacie.
0
Zuparomana 2016-04-03 23:55:14
W instalu nie jest źle ale dobrze też nie ma. Wiadomo że pracuje się od pon. do soboty i w miesiacu robi się te 240 plus minus godziny. Oczywiscie tez nam za to nie zaplacą. Ale zapewniaja hotel plus na niektórych budowach dojazdy bądź zwroty (bardzo rzadko) za bilety komunikacji miejskiej.

Dopóki wszyscy się nie zbiorą i nie zaprotestują to dalej nas beda okradac.
Dlaczego nie mozemy odpoczac w sobote tylko mamy zap.....ć ku chwale instalu ? Dlaczego jezdzimy na urlopy jak sie kierownictwu podoba, a nie tak jak chcemy badz potrzebujemy ?

Niech dadza choc do reki te 50e nawet za sobote i oczywiscie do tego niech zostanie ta pensja 1600-1750
Ale kazdy z ochota przyjdzie w sobote do pracy i bedzie produktywny.

Pozdrawiam ^^
0
były 2016-04-04 14:24:41
Firma zwalnia pracowników, nie przedłuża umów, nie wypłaca pensji zapisanych jako premie pracownikom szeregowym, płaci kary i nie za bardzo ma nowe roboty.

Pozdrawiam i powodzenia
0
były 2016-04-04 14:31:31
Firma zwalnia pracowników, nie przedłuża umów, nie wypłaca pensji zapisanych jako premie pracownikom szeregowym, płaci kary i nie za bardzo ma nowe roboty.

Pojawiające się oferty pracy są tylko przykrywką przed pojawiającymi się pozwami sądowymi pracowników.
Pozdrawiam i powodzenia
0
Aass 2016-04-07 14:52:36
A jak bardzo tak się źle sprawy mają jak mówisz, od kiedy to? Bo ja powiem Ci szczerze że dla mnie to trochę zadziwiające jest, zawsze firmę miałem za bardzo dobrą
0
klakier 2016-04-07 20:14:21
Witam i Pozdrawiam pana Matuszewskiego tylko dlatego bo ten pan ma jaja i sie nie pie...a troche swir ale ogol ok za to reszta frajerow Przybylskich, Mrozow, Brodow, a i jeszcze stary alkoholik Kasperski
2
Żabkq 2016-04-08 12:55:30
Jak obstawiacie? Ile Instal jeszcze pociągnie z tymi wypłatami? Pół roku?, i kto będzie pracował na budowie na rusztowaniach?? Kierownicy. Hłe hłe
0
Nieudacznik 2016-04-08 20:14:28
Witam,
mój Ojciec pracuje w Instalu od 25 lat. Otrzymuje 1400 zł na rękę. Z tego powodu, że ma 62 lata, żadna inna firma nie chce go przyjąć. Życzę Wam, żebyście nie doczekali takiej sytuacji w życiu.
1
marcin 2016-05-10 17:00:49
rzeczywiście nikomu bym czegoś takiego nie życzył .
0
ENERGO 2016-05-10 19:38:04
Jeżeli jest fachowcem (dobrym monterem bo tylko tacy zarabiają)dam mu pracę i zarobi 4000 zł
0
kicha 2016-05-19 20:46:31
W istalu z miesiąca na miesiąc jest coraz gorzej pensje po 1400euro za 250godzin a Rafałek P.mówi ze bedzie lepiej zeby zatrzymać pracowników ale i tak co tydzień ktoś odchodzi do lepszej firmy lub idzie na chorobowe hehe
0
metry 2016-05-22 08:22:48
szkoda ze juz nie ma pana z( usunięte przez administratora )
0
szachty 2016-05-22 08:25:09
zarabiaja tylko dupo lizy na lotnisku i podpierdalacze pewnie po 1900euro lapowkasz pan kasperski taki klimat ma tam
0
kikus 2016-05-27 14:00:39
Kilka slow o budowie Henninger Turm w Frankfurcie. Majster Leszek S pozwala swoim ludzią chodzić pijanym po budowie Darek S śpi pijany w katach . Ogólnie wszyscy przełożeni czepiają się o 3 minuty a sami schodza 13 40 na przerwę do 15 . Jakub P wielki odniarowiwc a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robi jeszcze ludzi nie szanuje . Dobrze ze ma nazwisko bo nawet tygodnia nie przerobił . Wniosek prosty jeśli stawiasz wodke majstrowi masz lzej . Pozdrawian i nigdy już tam nie wrócę .
0
popek 2016-05-28 10:07:57
Tak samo jest w Bad Windschaim psełdo majster mówi ze nie mogą jeżdzić ci sami ludzie w busie do kraju co miesiąc a sam nie lepiej robi a o alkocholu to już szkoda pisać
0
rychu 2016-05-31 19:40:37
pozdrawiam najlepszego kiero w instalu pana zbyszka piotrowskiego mysle ze przyjedzie ogarnac ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
0
gwint 2016-06-05 18:36:43
tam jest tak jak pijesz wodke i jeszcze stawiasz to jestes ok ale z tymi co pijesz to i tak cie obgadaja dotyczy sie ludzi od kasperskiego same [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] medy dosc ze gnija w ogierni to jeszcze podpierdalaja sie na wzajem bardzo wporzadku jest piotrek band apacz zajebisty fachowiec niektorzy powinni mu buty czyscic skromny chlopak nie ze znim robisz to cwaniaka rznie wytlumaczy pomoze super gosc pozdrawiam go
0
maly 2016-06-08 21:24:07
Hej chłopaki to co piszecie to cala prawda z zarobkami to krytyka może kierownictwo z instalu obudzi się w końcu fachowcy im uciekają a ludzie którzy przyjeżdżają to parodia nic nie kumaja to biorą taką samą wypłatę Apeluję do pana Wiesława podnieś zarobki bo inaczej ludzie z biura będą musieli się przebrac i robić
0
ringo 2016-06-18 19:55:30
niech przyjedza pan zbyszek piotrowski jedyny normalny i ludzki czlowiek pozdrawiam go
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Instal Kraków SA