Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Instal Kraków SA

Pracowałeś w firmie Instal Kraków SA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
MALY - 2015-03-07 16:48:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hehehehe jakby czesiek potrafil krzyknac i mial jaja to wiesiek bylbu juz dawno na emeryturze bo kazdy widzi ze cale lotnisko prowadzi czeslaw
zdjecie uzytkownika
molo - 2015-03-08 11:10:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystko co pisza o instalu to naga prawda lotnisko po malu sie wykancza bo trzymaja sie tej firmy LAG jeszcze budowy zewnetrzne jakos daja rady bo maja kumatych majstrow lub prowadzacych ale bez ich wiedzy i praktyki montazowej to budowy by wygasly a kierownictwo tylko psy na nich wiesza bo zawsze malo i malo i wszystko chca miec podane na talerzu a w biurze nawet jeden drugiemu nie udzieli informacji o danym pracowniku Pozdrawiam wszystkich instalowcow trzymajcie sie
zdjecie uzytkownika
Nowy LOLO - 2015-03-09 22:52:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MALY - 2015-03-07 16:48:50]:
Ta wypowiedz to 100% racji, jak to zmienić.?
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2015-03-14 20:59:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O co tak w ogóle chodzi, bo czytam te opinie z marca i to same ogólniki, jak, że praca w firmie odbija sie czkawką i powyższe opinie to prawda. Rozumiem, ze jest coś nie tak, ale o jakie problemy dokładnie chodzi? Nie polecacie pracy w Instal Kraków, to w takim razie co Was tam trzyma, że jeszcze nie zmieniliście pracy?
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2015-03-17 21:13:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak nie wiesz o co chodzi,to znaczy o pieniądze!!!PANIE PIOTREK Ps. Mnie osobiście,już nic nie trzyma w tej firmie!!!Dawno się zwolniłem z tej firmy i na 1000% nie żałuję!!!
zdjecie uzytkownika
bad windsheim - 2015-03-26 01:33:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ares - 2015-02-04 02:49:17]:
Siema, jest ktoś kto pracuje w bad windsheim w de?
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-03-30 15:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aktualne warunki pracy - to mnie interesuje. ale proszę o wypowiedź w tym temacie tylko i wyłącznie osoby które pracują w tej firmie obecnie bo zależy mi na jak najświeższych informacjach bieżących. to co kiedyś ktoś tam przeżył to przepraszam ale raczej średnio mnie obecnie interesuje bo pracować chcę teraz a czasy się zmieniają
zdjecie uzytkownika
awe - 2015-03-31 21:07:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do "ewa"Chodzi ,ci o aktualne warunki na hali czy na exporcie?
zdjecie uzytkownika
misiek - 2015-05-17 11:30:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej instalowcy poinformuje was jak wyglada sytuacja w instalu na biezaco a wiec Frankfurt w soboty nie pracujemy wyplaty sa wiadomo pomniejszone o te dni wolne dalej za abonament radiowo-tel musimy placic bo kierownik [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie ruszy zeby cos zalatwic ale juz mamy sposob zeby to wyprostowac,ludzi przyjmuja a po dwoch tygodniach zwalniaja bo jest redukcja,hotel dalej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiadomo kto ma z tego korzysc i ile za to dostaje [wiec kto ma wyjechac niech sie zastanowi]
zdjecie uzytkownika
lolo - 2015-06-09 20:59:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma,z takim potencjałem i możliwościami,a tak traktuje pracowników!
zdjecie uzytkownika
Krzysiu - 2015-06-13 12:49:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wszystkie te opinie albo o eksporcie albo o zakładzie w Krakowie czy budowy . a jak jest w zakładzie w Oświęcimiu ? obecnie szukam pracy a zakład jest pod nosem . u kierownika zostawilem cv ale powiedział , ze przyjec teraz nie ma.
czy mozecie mi doradzic czy czekac i "deptac sciezke" czy dac sobie spokoj i szukac gdzie indziej?
zdjecie uzytkownika
maly - 2015-06-20 12:01:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czesc mam kilka opini na temat instalu wszystko co obiecuja to nie prawda czyli dobre warunki mieszkalne i pensje tna ile wlezie hoc nie wszystkim duzo uwag jest do organizacji pracy przed wyjazdem na inna budowe informuja cie z dnia na dzien Zarobki dobre maja ci co robia pod reblem tam biora dobre pensje jedyny do ktorego nie mam zastrzezen to rysiek ma fach w reku a pozostali to wiadomo nawet mlody kopacz to tylko patrzy jak sciemniac i zawsze nadaje na innych a do kieliszka tez lubi zagladac Podobno otwiera sie budowa w berlinie to znowu beda nabory ludzie z kleparza maja szanse (kto jest fachowcem niech ucieka z instalu
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2015-06-25 20:34:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja sie nie zgodze. z opiniami powyzej. Pracuje w Instalu odział śląsk na robocie gdzies w wielkpolsce. Ludzie fajni, zarobki jak na stanowisko normalne, darmowe obiady. szkoda tylko że robota sie niedługo kończy i niewiadomo co dalej...
zdjecie uzytkownika
ninja - 2015-07-04 08:31:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam.
za tydzień mam jechać do stutgartu a potem może Berlin lub Hamburg.
może ktoś odpisać jak sytuacja z kasą i hotelem w stutgarcie. w biurze w krk kierownik mówi że 1600-1800 eu. ale czytając opinie to nie wiem gdzie jest prawda.co ile można zjeżdżać do domu. z góry dziękuję za odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
kkk - 2015-07-09 20:30:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki są w opłakanym stanie robota sobota i niedziela nawet niezapyta cie nikt o zdanie czy chcesz isc w niedziele czy nie a jak juz jestes to robisz za kurczaka sory połowe hotel to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szczury na pożądku dziennym karaluchy pluskwy itp mieszkasz na klatce z rumunami,bułgarami itd
zdjecie uzytkownika
OPA - 2015-07-09 20:38:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co ile można zjeżdżać do domu to zależy od kierownika ale i tak masz niepłatny urlop da ci 5dni z tym musi być sobota niedziela oczywiście i z wypłaty zniknie ci 400euro!!!
zdjecie uzytkownika
LOCA - 2015-07-09 20:41:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyjeżdżajcie na lotnisko do Frankfurtu dobra robota można gnój odżucić od konia trawe kosić itp takie tu prace sie wykonuje hehe
zdjecie uzytkownika
torek - 2015-08-19 00:35:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kkk, OPA i LOCA, mogłes to wszystko napisac w jednym poście, a nie zmieniasz nicki i co kilka minut coś dopisujesz, jeszcze ludzie pomyślą, że jest więcej niezadowolonych z instala. Ogółem rzecz biorąc firma, jak to firma, jedni się odnajdą, a drudzy nie, także chyba najlepiej przekonać się na własnej skórze.
zdjecie uzytkownika
ziom - 2015-09-03 20:36:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w instalu to praca wygląda tak umowa 1120euro i urlop w tym i niewiesz ile masz na godzine!!!
zdjecie uzytkownika
ziom - 2015-09-03 20:36:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w instalu to praca wygląda tak umowa 1120euro i urlop w tym i niewiesz ile masz na godzine!!!
zdjecie uzytkownika
minikka - 2015-09-18 12:00:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no proszę @ziom rozwiń trochę temat i spróbuj w miarę konstruktywniej się wypowiadać. bo nie wierzę że jak się robi. ja uważam że jak czytasz umowę o prace którą podpisujesz to tam masz przecież stawki wyraxnie zapewne podane za jakie będziesz pracowałam więc już kolego nie udawaj takiego zaskoczonego i nie narzekaj
zdjecie uzytkownika
siema - 2015-10-04 22:21:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
minikka zobacz na swojego pieska pimpka i od niego zacznij
zdjecie uzytkownika
olek - 2015-10-18 15:08:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam was, ja wszedłem na ich strone internetowa , fakt slyszalem o ej firmie dużo, ponieważ jest z anna w kraju i w tej branży, uważam ze nie maja tam zle pracownicy, z tego co slyszalem , widizalem na ich stronie ze poszukuja monterow itp zobaczcie sobie moze ktos edzie zainteresowany praca u nich http://www.instalkrakow.pl/pl/kariera_209.html
zdjecie uzytkownika
Jadzka - 2015-11-03 21:37:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co (usunięte przez administratora)wy widzicie w tym instalu wykorzystują was jak dzieci mieszkacie w syfie i to ma być firma która wysyła na exsport gdzne warunki i wynagrodzenie ma być godne ći co to chwalą to kurwa idioci
zdjecie uzytkownika
marcin - 2015-12-01 15:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co udało mi się dowiedzieć to dawniej ludziom niespecjalnie się tu dobrze pracowało. Jednak od pewnego czasu wydają się być wzorową firmą, która świetnie uczyła się na błędach.
zdjecie uzytkownika
zombi - 2015-12-09 01:19:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LEPIEJ JEST TU W INSTALU JAK W TYM GRAJDOLKU W aDZE GDZIE WLADEK NIC TYLKO WYDZIERA SIE PO LUDZIACH I ICH OKRADA TAK JAK KIEDYS BYLO U NAS PAN POZNANSKI TO KOSC A TEN NOWY TO JESZZCE MUSI SIE DUZO OD NIEGO UCZYC MALY KESZCZE JEST
zdjecie uzytkownika
unita - 2015-12-11 18:36:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiadomo, że nikt na samym początku nie będzie od razu alfą i omegą, wszystkiego trzeba się nauczyć, do wszystkiego potrzebny jest czas, jak dla mnie bardzo pro firma
zdjecie uzytkownika
ha ha he he - 2015-12-31 18:02:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie firma jak kazda inna. pokazcie mi firme polska w której nie okradną pracownika. chociaż wyplaty na czas. nie trzeba czekac i 3 miesiące robic za frajer. nie pasuje wypierdalac
zdjecie uzytkownika
marcin - 2016-01-03 19:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ha ha he he - 2015-12-31 18:02:04]:
Rozmawiałem ostatnio z kolegą na temat tego jak pracuje się w instalu. Mówił o nich wiele dobrego. W Krakowie to jeden z lepszych wyborów. Dlatego polecam
zdjecie uzytkownika
lukas - 2016-01-20 18:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz chłopaki trzeba sie zabrać za robotę , bo Andrzej wrócił w roli kierownika z firma Lukawski , teraz to się będzie działo .
zdjecie uzytkownika
sztuka - 2016-01-20 21:25:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ha ha he he po co wyzwiska, nie rozumiem :) Fajnie, że Instal Kraków płaci na czas. Wiele osób ma to w nosie, ale teraz ciężko o rzetelnego pracodawcę.
zdjecie uzytkownika
stek - 2016-01-21 17:50:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Placa ale ile , podobno w firmie Lukawski daje 9,8 na rękę na szlifowaniu na szlajbokach to instal daleko w tyle
zdjecie uzytkownika
kot - 2016-02-04 15:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mam pytanie mam jechac z instalu do pracy do jakiejs odlewni w niemczech wie ktos moze co to za robota jakie zarobki itd...... prosze o odpowiedz z gory dzieki
zdjecie uzytkownika
Tyrac - 2016-02-07 08:09:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan Zbyszek jest ok kiero pozdrawiam go
zdjecie uzytkownika
Konio bij - 2016-02-07 19:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na lotnisku jest jeden prawdziwy człowiek to jest kierownik z krwi i kości pan Zbyszek Piotrowski bardzo porządny chłop równy i ludzki i dobry fachowiec kiedyś był jego syn Piotr tez super chłop póprostu zazdrośnicy chcieli go zniszczyć pił jak każdy tam ale ma bardzo dobre serce uczciwy nie chytry pomocny mieszkałem z nim swietnie się mieszkało nie konfliktowy chciałbym go jeszcze kiedyś spotkać przedewszystkim grzeczny i kulturalny jebac zielonych Ryśków co nim robią Zygmuntów i najlepszego montera i najpiękniejszego narcyza sałatkę brygadzistę
zdjecie uzytkownika
Mutterka - 2016-02-07 19:15:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jebac uszatkow z grishaimu i cwaniaków Wisełka największy ściemniacz lotniska fałszywe kurwy szkoda ze oni jeszcze żyją
zdjecie uzytkownika
janek - 2016-02-24 16:58:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chujnia z grzybami. Na henningrze same znajomosci kierownik artur p . Majster jego brat marek p a odmiarowiec bratanek jakub p . Na godzinę wychodzi 6.8 Juz nie doliczaja urlopu wiec wpłaty za 230 godzin to max 1500 euro. Zawsze za mało jest Zrobione dla kierownictwa szczególnie dla Pana Romana M . Za soboty nie płacą . Soboty są ku chwale instalu . Mieszkania po 8 osób (przynajmniej na offenbachu) . Sami podpierdalacze : snajper , koala , kapral. Majster sroczyk wiecznie na kacu . W razie redukcji wywala się moneta a nie Piekarza .
zdjecie uzytkownika
ps.Bolek - 2016-02-25 21:35:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ze stawka godzinowa to przesadziles bo wychodzi 6,5 euro Do tych na kacu to jeszcze bym dodał parę osob,a reszta w 80%to prawda.
zdjecie uzytkownika
jones idiana - 2016-03-07 20:05:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jebac grzeska zielonke cwaniak z czestochowy i zygmunt jebany scyzoryk ze popysku nie dostal od mlodego piotrowskiego ja bym im najebal za to jak go traktowali i jeszcze jeden z nimi trzymal mial zeby jak krolik i beben rysiek pies jebany nie jedzcie na lotnisko i na grishaim on zarabiaja nocki u nich sa do 24 a o 1 na hotelu a zapomnialem wielki brygadzista alkoholik adrian sajdak jak mogl z byka pociagnac mlodego piotrowskiego spoko chlop niech pije wiecej faluszywy uwaga na niego mysle ze im sie umrze
zdjecie uzytkownika
rtr - 2016-03-26 11:23:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem w tej firmie pare lattemu na szlifierni Wtedy majstrem byl taki pppppimpek on sie jakal Ale byl taki kark prze swinia Jak mozna takom swina byc CO niedziele do kosciola A diabla nosil w sobie Odchod ludzki Niewiem czy to byl morze syn hitlera KATASTROFA On nielubil byc czlowiekiem
zdjecie uzytkownika
mironxxx - 2016-03-29 17:42:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepsza sytuacja była w Hamburgu.... opiekun okradł pracowników dość ze w sobotę poszli do pracy to wrócili i zastali puste szafki.... szczyt chamstwa i bezczelności bezkarnie cieszy się łupami oby spotkało go to samo i dostał porządne w....
zdjecie uzytkownika
zoll - 2016-04-02 08:55:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Który to jest ten koala bo od wrzesnia byłem na 3 budowach i wszędzie o nim gadaja ze podpierdalacz lump i alkoholik a podobno pracuje już kilka lat . Ja pracuje już 4 lata i nieznam chlopaka
zdjecie uzytkownika
IK Biuro - 2016-04-03 21:09:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mironxxx - 2016-03-29 17:42:04]:
A ten opiekun to okradł wam szafki ze śmierdzących całorocznych ubrań roboczych z których zgnilizna wychodziła i żaden z zainteresowanych nie był w stanie się ich pozbyć czy co ? Ludzie, piszcie co i jak na budowach w IK, temu służy ten portal co do reszty są inne portale w postępowaniu cywilnym bądź karnym i tyle w temacie.
zdjecie uzytkownika
Zuparomana - 2016-04-03 23:55:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W instalu nie jest źle ale dobrze też nie ma. Wiadomo że pracuje się od pon. do soboty i w miesiacu robi się te 240 plus minus godziny. Oczywiscie tez nam za to nie zaplacą. Ale zapewniaja hotel plus na niektórych budowach dojazdy bądź zwroty (bardzo rzadko) za bilety komunikacji miejskiej.

Dopóki wszyscy się nie zbiorą i nie zaprotestują to dalej nas beda okradac.
Dlaczego nie mozemy odpoczac w sobote tylko mamy zap.....ć ku chwale instalu ? Dlaczego jezdzimy na urlopy jak sie kierownictwu podoba, a nie tak jak chcemy badz potrzebujemy ?

Niech dadza choc do reki te 50e nawet za sobote i oczywiscie do tego niech zostanie ta pensja 1600-1750
Ale kazdy z ochota przyjdzie w sobote do pracy i bedzie produktywny.

Pozdrawiam ^^
zdjecie uzytkownika
były - 2016-04-04 14:24:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [koled - 2015-02-26 21:46:56]:
Firma zwalnia pracowników, nie przedłuża umów, nie wypłaca pensji zapisanych jako premie pracownikom szeregowym, płaci kary i nie za bardzo ma nowe roboty.

Pozdrawiam i powodzenia
zdjecie uzytkownika
były - 2016-04-04 14:31:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma zwalnia pracowników, nie przedłuża umów, nie wypłaca pensji zapisanych jako premie pracownikom szeregowym, płaci kary i nie za bardzo ma nowe roboty.

Pojawiające się oferty pracy są tylko przykrywką przed pojawiającymi się pozwami sądowymi pracowników.
Pozdrawiam i powodzenia
zdjecie uzytkownika
Aass - 2016-04-07 14:52:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak bardzo tak się źle sprawy mają jak mówisz, od kiedy to? Bo ja powiem Ci szczerze że dla mnie to trochę zadziwiające jest, zawsze firmę miałem za bardzo dobrą
zdjecie uzytkownika
klakier - 2016-04-07 20:14:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam i Pozdrawiam pana Matuszewskiego tylko dlatego bo ten pan ma jaja i sie nie pie...a troche swir ale ogol ok za to reszta frajerow Przybylskich, Mrozow, Brodow, a i jeszcze stary alkoholik Kasperski
zdjecie uzytkownika
Żabkq - 2016-04-08 12:55:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak obstawiacie? Ile Instal jeszcze pociągnie z tymi wypłatami? Pół roku?, i kto będzie pracował na budowie na rusztowaniach?? Kierownicy. Hłe hłe
zdjecie uzytkownika
Nieudacznik - 2016-04-08 20:14:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,
mój Ojciec pracuje w Instalu od 25 lat. Otrzymuje 1400 zł na rękę. Z tego powodu, że ma 62 lata, żadna inna firma nie chce go przyjąć. Życzę Wam, żebyście nie doczekali takiej sytuacji w życiu.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Instal Kraków SA!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Instal Kraków SA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert