Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Instal Kraków SA

Pracowałeś w firmie Instal Kraków SA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Jac - 2014-05-30 01:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W takich sytuacjach to mało kto przejmuje się atmosferą. Zawsze wytwarzają się grupki i zwolennicy jednego i drugiego. Chyba, że będą potrafili zgodnie żyć z własnym życiem i tym co narzucą inni.
zdjecie uzytkownika
wielki mały mistrz - 2014-05-30 21:32:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stawka 14.50 brutto dla spawacza(jak na Instal to bardzo dużo)za cały miesiąc 2200zł!Sorry,ale jak dla mnie to ŻENADA!!!
zdjecie uzytkownika
kasa - 2014-06-03 18:14:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to chyba dobrze jak na polskie warunki a jak lepiej to do badu zapraszamy kolegow
zdjecie uzytkownika
kasa - 2014-06-03 18:15:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to chyba dobrze jak na polskie warunki a jak lepiej to do badu zapraszamy kolegow
zdjecie uzytkownika
kapo - 2014-06-19 23:27:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasa - 2014-06-03 18:15:15]:
To tak dobrze płacą w Badzie? Od kiedy?
zdjecie uzytkownika
zbiornik - 2014-06-20 21:32:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"kasa" "DAJ,SE SIANA" co po niektórzy wiedzą jak jest w INSTALU.I tyle w tym temacie!
zdjecie uzytkownika
klll - 2014-06-24 08:38:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak placa jakies 10 euro na reke
zdjecie uzytkownika
KOCUREK - 2014-06-25 20:48:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
10 euro?!,a na której budowie w INSTALU tak dają zarobić?!
zdjecie uzytkownika
Jac - 2014-06-26 00:45:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przy okazji trzeba chyba wykonywać jeszcze 2 dodatkowe czynności, bo wątpię żeby taka stawka była realna.
zdjecie uzytkownika
kiler - 2014-06-30 19:50:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za dwie godziny z dodatkiem nocnym
zdjecie uzytkownika
szczoper - 2014-06-30 21:30:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
INSTAL Kraków -Ech,szkoda pisać!
zdjecie uzytkownika
Jac - 2014-06-30 23:43:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro kolega tak twierdzi to chyba tak jest, bo może zajmuje akurat to stanowisko i mówi o tym jakie warunki sam dostał.
zdjecie uzytkownika
ojjj - 2014-07-01 21:40:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja,w tej firmie pracowałem i napiszę krótko "Do bani"!PS.Ale,to jest tylko moje zdanie.
.
zdjecie uzytkownika
motylek - 2014-07-22 22:24:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
robimy strajk
zdjecie uzytkownika
kali - 2014-07-23 09:53:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A gdzie ten strajk ma się odbyć?
zdjecie uzytkownika
ABC - 2014-08-22 20:41:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koledzy,mam takie pytanie ile w tej firmie mogę zarobić jako spawacz? Spawam w MAG-u i TIG-u,już parę ładnych lat.Proszę o szczere odpowiedzi!
zdjecie uzytkownika
Kosmak - 2014-09-10 02:32:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ABC Posiadasz kolego certyfikaty świadczące o Twoich umiejętnościach? Nie chcę kłamać ale w Polsce zarobki w roli spawacza różnie się kształtują. Myślę, że 3 z przodu masz nie wyjęte, chociaż w Instalu mogą różnie na to patrzeć. Ciekaw jestem sam w jaki sposób rozliczają czas i efektywność pracy w Krakowie?
zdjecie uzytkownika
opc - 2014-09-16 13:41:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Bad Windscheim dalej brygadzista na podwojnym gazie na wozku jezdzi z odlewami?W Polsce to on by tak nie porobił..
zdjecie uzytkownika
KOKO - 2014-09-29 20:32:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie warunki mieszkaniowe "socjalne" ,są na exporcie w Niemczech, z firmy INSTAL KRAKÓW?
zdjecie uzytkownika
gienek - 2014-10-07 18:48:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! A co powiecie o pracy w kontroli jakości? Jakie zarobki orientacyjnie z ceryfikatami badan nieniszczacych.
zdjecie uzytkownika
1234545 - 2014-10-08 17:14:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiadomo, ze ilosc uprawnień jakie posiadacie bedzie dodatkowym plusem. i dla was - bo wieksze szanse na angaz w firmie, a takze dla pracodawcybo nie musza dodatkowo szkolic nowego pracownika. dlatego mowie na pewno byłyby mile widziane, ale nie jest to warunek konieczny, glowa do gory i cierpliwosci :)
zdjecie uzytkownika
1234545 - 2014-10-08 17:14:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiadomo, ze ilosc uprawnień jakie posiadacie bedzie dodatkowym plusem. i dla was - bo wieksze szanse na angaz w firmie, a takze dla pracodawcybo nie musza dodatkowo szkolic nowego pracownika. dlatego mowie na pewno byłyby mile widziane, ale nie jest to warunek konieczny, glowa do gory i cierpliwosci :)
zdjecie uzytkownika
lary - 2014-10-23 19:41:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Bad Windscheim brygadzista(Papa)wielki goru.Ten gosciu nie pomaga firmie tylko szkodzi.
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-10-31 15:29:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mówicie że facet jeździ z odlewami wózkiem na podwójnym gazie? to dlaczego tego nie zglosiliście do odpowiedniej osoby w firmie? przecież może dojść to tragedi!! a swoją droga jak dostać się do takiej pracy u nich w innym kraju i jak z wymagana znajomością języków i organizacją samego wyjazdu?pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
gary - 2014-11-13 09:24:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kierownik Wie że jezdzi na bani i nic nie robi.Paranoja!!! I Wie też że ubliża ludziom od najgorszych i też nic nie robi,takie zachowanie nadaje sie tylko do sądu jako MOBBING A KIEROWNIK BRONI PIMPKA ZE ON TO DOBRY CZŁOWIEK.HA HA!!! TYLKO DLA KOGO? KAWAŁ CHAMA I BU.A!ON JEST UCHOWANY A NIE WYCHOWANY! PIMPEK TO ZWIERZE A NIE CZŁOWIEK!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Instal Kraków SA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x