brak logo

Wojnarowscy Sp. z o.o.

Toruń

Opinie o Wojnarowscy Sp. z o.o.

.I. 2016-08-21 15:42:55
8 zł za godzine - tyle dokładnie proponuje pracodawca
1
marysieńka 2016-08-22 22:59:22
to ile proponuje ?
Nick 2016-08-23 22:20:16
Zadowolenie kadry u (usunięte przez administratora)? Jonko Ty nie wiesz o czym piszesz, albo nie znasz firmy. Atmosfera w firmie nigdy nie była tak zła jak jest teraz. Prezes słucha się złych doradców i póki tego nie zrozumie w firmie dobrze nie będzie.
5
Malwina 2016-08-25 15:43:00
8zł za godzine :) brawo, tak buduje polski naród
1
Malwina 2016-08-25 15:43:51
8zł za godzine :) brawo, tak buduje polski naród
1
Majka 2016-08-25 20:55:21
8zł za godzine :) brawo, tak buduje polski naród.
Cyprian 2016-08-25 21:22:51
to na innych stanowiskach dają więcej niż 8zł ?
jasnowidz 2016-08-26 09:30:40
obawiam sie że to nie jest żart.. jeżeli ktoś nie wierzy może iść i sprawdzić, jestem tylko ciekaw czy firma zmieni teraz taktyke.

8zł za godzine :) tak buduje polski naród
Wiedzma Fatima 2016-08-26 16:42:43
przedsawiciel handlowy od żarówek hmmm.. pewnie dobre te prowizje, jeden ma 8zł a przedsawiciel 6,5zł i daromowy parasol na bazar w mysłowicach.
Łukasz 2016-08-26 16:52:43
a widzieliście tego kolesia w damskim zegarku??
Majka 2016-08-26 17:25:50
8zł za godzine :) brawo, tak buduje polski naród.

Ciekawe dlaczego te stawki są tak niskie, kogo chcą zachęcić do podjęcia pracy taką ofertą.

Maruda 2016-08-26 18:01:26
co z tym 8zł niechżesz to sie w końcu wyjaśni, proponują tyle czy nie i komu tyle proponują?
tona i ćwierć 2016-08-26 18:04:08
8zł na godzine i pieniądze na czas - dobry argument = dobra firma
zasadniczy 2016-08-29 11:46:35
tak ci sie wydaje, a po co.. hmm odpowiedz lepiej na wcześniej zadane pytania:
- jaka jest stawka dla montera
- jaka jest stawka dla p.h

Nick 2016-08-29 19:02:22
Gdzie stawki zostały podane ?
Bialy Miś 2016-08-30 14:09:25
A jest kilku ktorych w ostatnim czasie przyszlo. Np. Taki "Szwajcar", ktory zaczarowal prezesa liczbami, wczesniej byl "Waculik" ktory szukal oszcednosci a zpirdolil wszystlim rynek, taki z niego byl negocjator jak z koziej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] traba. Coz jednak swoja kase zgarnal i juz go nie ma. Od wielu lat jest tez super szkokeniowiec "John". Szkoda slow na niego powinien juz prawnuki bawic bo jego metody sprzedazy tracaja cwiercwieczem. Dopoki panujacy Wojnar II bedzie ich słuchał to nie wróżę szybkiej poprawy w tej firmie.
4
Bialy Miś 2016-08-30 14:10:19
A jest kilku ktorych w ostatnim czasie przyszlo. Np. Taki "Szwajcar", ktory zaczarowal prezesa liczbami, wczesniej byl "Waculik" ktory szukal oszcednosci a zpirdolil wszystlim rynek, taki z niego byl negocjator jak z koziej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] traba. Coz jednak swoja kase zgarnal i juz go nie ma. Od wielu lat jest tez super szkokeniowiec "John". Szkoda slow na niego powinien juz prawnuki bawic bo jego metody sprzedazy tracaja cwiercwieczem. Dopoki panujacy Wojnar II bedzie ich słuchał to nie wróżę szybkiej poprawy w tej firmie.
3
Bialy Miś 2016-08-30 14:15:39
Hahaha dobre sobie. Zaczynasz prace jako PH to masz taka sama kase podstawowa jak osoba ktora pracuje 3 i 5 lat. Chyba ze ktos dostanie starszego PH ale to graniczy z cudem.
3
Bialy Miś 2016-08-30 14:21:06
No coz ktos chyba w proroka sie bawil bo jednego blizniaka juz nie ma. Drugi z tego co wiem po Olkuszu jezdzi i wici rozsiewa ze praca nowa by sie przydala.
4
Bialy Miś 2016-08-30 14:24:55
Ciekawe kto jest tą królową lodu. Sama chyba nie wierzy w to co pisze. Ja akurat uwazam ze duza czesc tego wszystkiego jest prawda a lemingiem jest sama krolowa lodu. Takiej wazeliny dawno nie czytalem.
4
Bialy Miś 2016-08-30 14:39:12
Zastanawiam sie ktora to z moich bylych kolezanek ma az tak wyprany mozg skoro nie widzi tego co sie dzieje w firmie. Co prawda post jest z kwietnia ale temat jest jak najbardziej aktualny. Zastanawiam sie czy ta pseudo królowa lodu nadal uwaza tak samo. Nie jestem anonimowy ci co chca to po nicku mnie poznaja. Moge duzo wiecej opowiadac i to jie dlatego ze jestem sfrurstrowanym bylym pracownikiem. Nie jestem lemingiem. Tylko dlatego ze nie traktowano mnie powaznie szczegolnie sama gora odszedlem pomimo tego ze pracowalem z wspanialymi ludzmi.
5
Bialy Miś 2016-08-30 16:57:11
Rowów
1
Bialy Miś 2016-08-30 17:30:24
Z jakiego regionu?
Bialy Miś 2016-08-30 17:43:08
Ja mialem 2100 na reke. Premia byla platna od 80% wyrobionego planu. Za 100% zrobionego planu bylo 100% podstawy po wyrobienuu ponad 100 % pltne procentowo.
Nick 2016-08-30 22:28:15
Nie nie ma plusów. Stanowczo odradzam pracę w tej firmie. A jak nie chcesz słuchać to droga wolna, tylko żeby nie było że nie ostrzegano.
2
Królowa lodu 2016-08-31 20:30:44
Oh straszne. Jak on śmie pytać o nową pracę !!!!Łajdak!!!!
1
Królowa lodu 2016-09-01 10:37:39
Przecież widać link !!!
Bobik 2016-09-01 11:22:09
2100 na rękę podstawa i ok tyle prowizja plus jakaś kasa za nadwyżki da się z 5000 na rękę wyciągnąć
Bobik 2016-09-01 11:22:46
2100 na rękę podstawa i ok tyle prowizja plus jakaś kasa za nadwyżki da się z 5000 na rękę wyciągnąć
Majka 2016-09-01 16:03:18
8zł za godzine :) brawo, tak buduje polski naród.
Biały Miś 2016-09-01 16:04:52
8zł za godzine :) brawo, tak buduje polski naród.
Bobik 2016-09-01 16:06:36
8zł za godzine :) brawo, tak buduje polski naród.
Biały Miś 2016-09-01 16:13:53
8zł za godzine :) brawo, tak buduje polski naród.
Bialy Miś 2016-09-01 16:14:54
8zł za godzine :) brawo, tak buduje polski naród.
Bialy Miś 2016-09-01 16:18:21
żeby czasem.. zmyłka, taka zmyłka prostego chłopa że czoło potem zachodzi, a fakty to:

8zł za godzine :) brawo, tak buduje polski naród.
Bialy Miś 2016-09-01 16:21:34
8zł za godzine :) brawo, tak buduje polski naród.
Bialy Miś 2016-09-01 16:23:07
8zł za godzine :) tak buduje polski naród
Bobik 2016-09-01 21:41:24
Podstawa jest stała. Masz 2100 netto. Prowizja jest uzależniona od wyrobionego targetu oraz realizacji celów. Piszę o wynagrodzeniu dotyczącym stanowiska pH.
Swoją droga 5000 na rękę to nie są jakies strasznie duże pieniądze za tę pracę... Kto pracuje bądź pracował na tym stanowisku wie ze to taka średnia... Dobry sprzedawca powinie wyciągać dwa razy tyle.
Be to Ven 2016-09-11 20:28:57
wojnarowscy czy skoff?
Mam dylemat gdzie się zatrudnić
Nick 2016-09-11 23:15:52
Nie nie nie i jeszcze raz NIE RADZĘ!!!
2
Nick 2016-09-11 23:18:22
Wojnarowskich sobie daruj. Wierz mi, źle się tu dzieje.
5
Be to Ven 2016-09-12 16:46:17
Może ktoś pomóc mi rozstrzygnąć dylemat? Wojarowscy czy SKOFF?
nick 2016-10-06 22:27:46
taki off topic:
jak się nazywa strefa za bramką na produkcji? Szwajcaria :D
10
Jack Strong 2016-10-07 23:59:53
Jednego zwolnili a drugi szuka roboty
12
Jack Strong 2016-10-11 21:23:30
Nie aktualne - też się zwolnił
10
8zł za godzine :) 2016-10-13 22:43:47
Szukają jeleni. Płacą 8zł netto na godzine ale jest umowa o prace. Taki koleś 'nie w tą mańke' stoi za tobą i mierzy czas babskim zegarkiem.
elza 2016-10-14 10:16:32
Zapomniałeś dodać że żeby zrealizować plan musisz sprzedać dodatkowe ze 20% więcej na bonusy, plakaty oraz "akcje promocyjne" organizowane przez marketing a opłacane z marży handlowców.....
12
Korba 2016-10-19 11:39:02
Wiadomość: w firmie nie pracuje już drugi bliźniak. Lepiej późno niż wcale.
9
Jack Strong 2016-10-23 20:54:59
Nie radzę - poprzednia osoba nie odeszła bez powodu i nie chodziło jej wcale o pieniądze!!!
8
Monter 2016-11-25 08:26:23
Nie polecam pracy montera, ponieważ traktowanie pracownika to już jest skandal, a z tego co słyszałam to po moim odejściu jest coraz gorzej. Tak z mojego doświadczenia:
- Praca na wiecznych niepłaconych nadgodzinach, które podobno są do wybrania, ale gdy już masz wyjść wcześniej to już krzywo patrzą, a jak się zgodzą to już cud. A spróbuj odmówić zostania...
- Kierownictwo zamknięte wiecznie w swoim pokoiku, więc w razie wypadku (o który nie trudno) nie licz że ci pomogą
- "Normę" na każdą lampę wylicza ci osoba która z montażem ma tyle wspólnego co mcdonald z zdrową żywnością,
- Każdy pracownik z innego działu patrzy na ciebie jak na zwierze w zoo
- Zarobki marne, a żeby dostać premie musisz zostać po godzinach
3
Zostaw swoją opinię o Wojnarowscy Sp. z o.o. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wojnarowscy Sp. z o.o.