brak logo

Wojnarowscy Sp. z o.o.

Toruń

Opinie o Wojnarowscy Sp. z o.o.

Bialy Miś 2016-08-30 14:24
Ciekawe kto jest tą królową lodu. Sama chyba nie wierzy w to co pisze. Ja akurat uwazam ze duza czesc tego wszystkiego jest prawda a lemingiem jest sama krolowa lodu. Takiej wazeliny dawno nie czytalem.
4
Bialy Miś 2016-08-30 14:39
Zastanawiam sie ktora to z moich bylych kolezanek ma az tak wyprany mozg skoro nie widzi tego co sie dzieje w firmie. Co prawda post jest z kwietnia ale temat jest jak najbardziej aktualny. Zastanawiam sie czy ta pseudo królowa lodu nadal uwaza tak samo. Nie jestem anonimowy ci co chca to po nicku mnie poznaja. Moge duzo wiecej opowiadac i to jie dlatego ze jestem sfrurstrowanym bylym pracownikiem. Nie jestem lemingiem. Tylko dlatego ze nie traktowano mnie powaznie szczegolnie sama gora odszedlem pomimo tego ze pracowalem z wspanialymi ludzmi.
6
Bialy Miś 2016-08-30 16:57
Rowów
1
Bialy Miś 2016-08-30 17:30
Z jakiego regionu?
Bialy Miś 2016-08-30 17:43
Ja mialem 2100 na reke. Premia byla platna od 80% wyrobionego planu. Za 100% zrobionego planu bylo 100% podstawy po wyrobienuu ponad 100 % pltne procentowo.
Nick 2016-08-30 22:28
Nie nie ma plusów. Stanowczo odradzam pracę w tej firmie. A jak nie chcesz słuchać to droga wolna, tylko żeby nie było że nie ostrzegano.
2
Królowa lodu 2016-08-31 20:30
Oh straszne. Jak on śmie pytać o nową pracę !!!!Łajdak!!!!
1
Królowa lodu 2016-09-01 10:37
Przecież widać link !!!
Bobik 2016-09-01 11:22
2100 na rękę podstawa i ok tyle prowizja plus jakaś kasa za nadwyżki da się z 5000 na rękę wyciągnąć
Bobik 2016-09-01 11:22
2100 na rękę podstawa i ok tyle prowizja plus jakaś kasa za nadwyżki da się z 5000 na rękę wyciągnąć
Majka 2016-09-01 16:03
8zł za godzine :) brawo, tak buduje polski naród.
Biały Miś 2016-09-01 16:04
8zł za godzine :) brawo, tak buduje polski naród.
Bobik 2016-09-01 16:06
8zł za godzine :) brawo, tak buduje polski naród.
Biały Miś 2016-09-01 16:13
8zł za godzine :) brawo, tak buduje polski naród.
Bialy Miś 2016-09-01 16:14
8zł za godzine :) brawo, tak buduje polski naród.
Bialy Miś 2016-09-01 16:18
żeby czasem.. zmyłka, taka zmyłka prostego chłopa że czoło potem zachodzi, a fakty to:

8zł za godzine :) brawo, tak buduje polski naród.
Bialy Miś 2016-09-01 16:21
8zł za godzine :) brawo, tak buduje polski naród.
Bialy Miś 2016-09-01 16:23
8zł za godzine :) tak buduje polski naród
Bobik 2016-09-01 21:41
Podstawa jest stała. Masz 2100 netto. Prowizja jest uzależniona od wyrobionego targetu oraz realizacji celów. Piszę o wynagrodzeniu dotyczącym stanowiska pH.
Swoją droga 5000 na rękę to nie są jakies strasznie duże pieniądze za tę pracę... Kto pracuje bądź pracował na tym stanowisku wie ze to taka średnia... Dobry sprzedawca powinie wyciągać dwa razy tyle.
Be to Ven 2016-09-11 20:28
wojnarowscy czy skoff?
Mam dylemat gdzie się zatrudnić
Nick 2016-09-11 23:15
Nie nie nie i jeszcze raz NIE RADZĘ!!!
2
Nick 2016-09-11 23:18
Wojnarowskich sobie daruj. Wierz mi, źle się tu dzieje.
5
Be to Ven 2016-09-12 16:46
Może ktoś pomóc mi rozstrzygnąć dylemat? Wojarowscy czy SKOFF?
nick 2016-10-06 22:27
taki off topic:
jak się nazywa strefa za bramką na produkcji? Szwajcaria :D
10
Jack Strong 2016-10-07 23:59
Jednego zwolnili a drugi szuka roboty
13
Jack Strong 2016-10-11 21:23
Nie aktualne - też się zwolnił
12
8zł za godzine :) 2016-10-13 22:43
Szukają jeleni. Płacą 8zł netto na godzine ale jest umowa o prace. Taki koleś 'nie w tą mańke' stoi za tobą i mierzy czas babskim zegarkiem.
elza 2016-10-14 10:16
Zapomniałeś dodać że żeby zrealizować plan musisz sprzedać dodatkowe ze 20% więcej na bonusy, plakaty oraz "akcje promocyjne" organizowane przez marketing a opłacane z marży handlowców.....
14
Korba 2016-10-19 11:39
Wiadomość: w firmie nie pracuje już drugi bliźniak. Lepiej późno niż wcale.
12
Jack Strong 2016-10-23 20:54
Nie radzę - poprzednia osoba nie odeszła bez powodu i nie chodziło jej wcale o pieniądze!!!
10
Monter 2016-11-25 08:26
Nie polecam pracy montera, ponieważ traktowanie pracownika to już jest skandal, a z tego co słyszałam to po moim odejściu jest coraz gorzej. Tak z mojego doświadczenia:
- Praca na wiecznych niepłaconych nadgodzinach, które podobno są do wybrania, ale gdy już masz wyjść wcześniej to już krzywo patrzą, a jak się zgodzą to już cud. A spróbuj odmówić zostania...
- Kierownictwo zamknięte wiecznie w swoim pokoiku, więc w razie wypadku (o który nie trudno) nie licz że ci pomogą
- "Normę" na każdą lampę wylicza ci osoba która z montażem ma tyle wspólnego co mcdonald z zdrową żywnością,
- Każdy pracownik z innego działu patrzy na ciebie jak na zwierze w zoo
- Zarobki marne, a żeby dostać premie musisz zostać po godzinach
7
ja 2017-01-14 20:26
Ludzie piszą, że jest u nich lipa, firma się wali, 8 zł/ h. A to nie prawda, tzn. złe traktowanie pracowników- być może, ale wyniki finansowe mają świetne, od 4 lat z zyskami nie zeszli poniżej 5 milionów. Po prostu polityka właścicieli jest powiedziałbym kolonialna. Biały pan i banda murzynów na płacy minimalnej.
Kto chce może sprawdzić, na infoveriti kupicie ich sprawozdanie finansowe za 15 zł SMSem/ przelewem.
Na Waszym miejscu z czystym sumieniem skarzyłbym ich do inspekcji pracy, pozwy sądowe, gdzie się da. O ile warunki są tak spartańskie.
1
ja 2017-01-14 20:29
Jeszcze dodam, że ich marża na produktach wynosi AŻ 40%!!! A ich konkurencja, np. Kanlux ma 30 % i lepsze warunki socjalne. Także Pan Damian ma z czego schodzić, nie zbiednieją.
3
Nick 2017-01-15 19:28
To nie Szwajcaria to Bangladesz!!!
3
Rys 2017-01-18 14:17
Chcę tu pracować ale nie wiem jak płacą grafikom?
Koba 2017-01-19 16:39
Jeden z braci nadzoruje pracę ph w konkurencji, tylko im współczuć.
4
Janusz 2017-01-22 00:28
8zł za godzine ;)
Kozak 2017-01-24 10:40
Może jest jakaś nowa oferta dla pracownika od eksportu z językiem angielskim? Mam wiedzę, że firma jest dobra.
1
Nick 2017-01-24 17:32
Masz złą wiedzę, dobra to ta firma była ale to czas przeszły niestety.
4
York 2017-01-25 21:22
Tak dobra, że oszczędzają nawet na ogrzewaniu.
5
Nick 2017-01-26 20:02
I... kolejna wartościowa osoba odeszła z firmy.
Mowa o koordynatorze z działu zakupów.
Szkoda, świetnie się z nim pracowało. Duża wiedza, doświadczenie... ciężko będzie takiego drugiego znaleźć.
10
Nick 2017-01-26 20:20
No żal. Kurde, jak to jest że firma nie potrafi zatrzymać takiego gościa?!

Ps. dobre ciasto przyniósł na pożegnanie :D
5
WOJ 2017-01-27 17:39
Tak ciasto było dobre.
I dobrze się z nim współpracowało... taka wikipedia...
4
Gali 2017-02-08 20:24
Czy firma prowadzi może rekrutacje na przedstawiciela handlowego? Znam opinię o nich że są dobrymi pracodawcami i dlatego chce tu pracować. Proszę o o info.
Nick 2017-02-09 09:49
Masz błędne opinie.
4
pit 2017-02-13 11:44
przepraszam jestem ciekawy jak wiekrzosc ludzi bioracych udział w losowaniu kto wygrał samochód i pozostałe nagrody
2
Rebus 2017-02-14 14:54
Jako pracownik stwierdzam, że to jest świetna firma tylko nie dla wszystkich. Rekrutacja daje efekty, czasami dobrzy pracownicy próbują robić coś wbrew polityce firmy i niestety dochodzi do rozstania. Pracownik ma pracować a szefostwo ma zarządzać firmą.
Nick 2017-02-15 11:36
No właśnie. Nie dla wszystkich. Tylko dla tych co umieją sobie zrobic PR i omamić Prezesa cyferkami.
Wszystko by bylo ok jakby Szefostwo wiedziało jak zarządzać a nie wie. Otacza sie doradcami z cyklu Sowa i przyjaciele.
Do tego decyzyjnosc zerowa. A jak decyzje juz sa to nie wiadomo jakie byly ich podstawy.
2
Nick 2017-02-15 11:36
No właśnie. Nie dla wszystkich. Tylko dla tych co umieją sobie zrobic PR i omamić Prezesa cyferkami.
Wszystko by bylo ok jakby Szefostwo wiedziało jak zarządzać a nie wie. Otacza sie doradcami z cyklu Sowa i przyjaciele.
Do tego decyzyjnosc zerowa. A jak decyzje juz sa to nie wiadomo jakie byly ich podstawy.
3
WujekDobraRada 2017-02-16 13:52
Niestety powyższa wypowiedź to 100% prawdy. A Rebus Ty to akurat faktycznie mógł byś się wziąć do roboty a nie spamować to forum. Takiego chaosu organizacyjnego jak jest teraz, nie było nigdy. Mam nadzieję, że prezes obudzi się na czas i zrobi porządek z doradcami bo inaczej ta firma popłynie ale nie tam gdzie trzeba.
3
Zostaw swoją opinię o Wojnarowscy Sp. z o.o. - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wojnarowscy Sp. z o.o.