Can-Pack

Brzesko

Opinie o Can-Pack

do mj 2013-02-07 22:00:15
Przy produkcji wieczek i 4000 netto? to ty chyba mieszkasz na zakładzie że tyle zarabiasz...
0
Bobek 2013-02-08 14:35:30
Dodatek szkodliwy jest co jakiś czas waloryzowany, ale jak jest włożony w stawkę to pozostaję bez zmian. Traci na tym pracownik który pracuje w warunkach szkodliwych, i państwo bo są mniejsze wpływy do budżetu. Jak nie PIP to może skarbówka tym się zajmie. Przeszło pięć lat mamy szkodliwe włożone w stawkę.
0
BonyM 2013-02-12 14:16:14
W jaki sposób najlepiej zapytać o pracę w CP Brzesko? Tzn. mailem (wiem że ciężko u nich z czytaniem), czy telefonicznie. Dzwoniłem do biura pracy CP w Krakowie i powiedziano mi że oferty pracy w Brzesku znajdują się na stronie internetowej, a tu od dłuższego czasu wisi jedna oferta - spec. ds. inwestycji co mnie nie interesuje. Wiem że w Brzesku co jakiś czas przyjmują do pracy na produkcji. Skąd więc dowiedzieć się kiedy jest rekrutacja. Czy Pani [usunięte przez moderatora] zajmuje się tym?
Z góry dzięki za odpowiedź.
0
crayo 2013-02-16 06:51:15
zapłacę 500pln za załatwienie pracy w beneficie. pisać na [usunięte przez moderatora]
0
WolnyRakil 2013-02-16 15:39:28
crayo - 2013-02-16 06:51:15

zapłacę 500pln za załatwienie pracy w beneficie. pisać na [usunięte przez moderatora]
Ja również, lub bezpośrednio w CP: [usunięte przez moderatora]
0
nie taki diabeł straszny 2013-02-20 17:05:55
Bieżące potrzeby rekrutacyjne na stanowiska robotnicze w Brzesku (Operator Maszyn, Operator Wózka, Magazynier itp) realizuje bezpośrednio Dział Kadr w Brzesku i/lub Benefit. Podania o pracę na tego typu stanowiska można składać w recepcji firmy. Kontakt z wybranymi kandydatami jest w miarę potrzeb, przy czym można się spodziewać tradycyjnie większej ilości przyjęć przed sezonem produkcyjnym.

Wszystkie pozostałe procesy rekrutacji są ogłaszane na stronie internetowej.
0
ja 2013-02-20 22:55:17
to teraz sezonowi są :) szlachta się okopała i potrzebuję chłopów pańszczyźnianych :) to ja wam powiem Polska jest jedna i Polacy to jedno - wam się w głowach [usunięte przez moderatora] :)
0
ja 2013-02-21 08:23:06
no tak nie ma elyt :) wszyscy mówią jednym głosem
0
jo 2013-02-22 19:51:48
Sezonowo to chyba tylko do Pol Am Packu zawsze przyjmowali?
Do Can Packu też???
0
ja 2013-02-23 11:36:59
widocznie Pol Am Pack - powrócił :)
i zjadł Canpack swoim mentalnym sposobem
0
Mike 2013-02-24 15:07:32
Nadal chyba jest ten podział na Can Pack i Pol Am Pack?Przynajmniej kiedyś tak było,mogę nie być na bieżąco.Wiadomo,że tak ogólnie to całość jest można powiedzieć Can Pack,że Pol Am Pack to też Can Pack.Pol Am Pack miał inny system zmianowy,zatrudniał sezonowo,ten cały Benefit to też chyba w Pol Am Packu był tylko.Can Pack to puszki napojowe i wieczka do tych puszek.Reszta inna to Pol Am Pack.
Ktoś wie w jakim miesiącu ten sezon się zaczynał zwykle,że przyjmowali na Pol Am Packu pracowników sezonowych i do kiedy trwał?
0
ffffff 2013-02-26 17:52:43
Ważne tylko zebyście nie mieli szkodliwe w stawkę włożone. Piszę do tych co chcą się przyjąć do pracy.
0
buka 2013-02-27 12:35:17
my chcemy wiedzieć jak się przyjąć,a kwestia szkodliwego to drugoplanowy temat!!!!!!!
0
do buka 2013-03-10 09:06:33
a może wypłata to też kwestia drugorzędna... najważniejsze żeby była praca.
0
!!! 2013-03-11 16:39:29
Ci ludzie co odeszli z firmy to powinni upomnieć się o szkodliwe. Pewnie jakby sprawę w mediach nagłośnić, są przecież takie programy jak uwaga czy interwencja.
0
tuli 2013-03-14 13:37:14
A co związki zawodowe na to?
0
operator 2013-03-16 07:11:36
Jakie związki? W Can - Packu nie ma związków i dlatego jest coraz gorzej. Nawet paczki mikołajowe dla dzieci zlikwidowali (oszczędności). O podwyżkach nie ma co marzyć (oczywiście pracownicy produkcji), a premia za ostatni kwartał 2012 - poza lutowymi nagrodami za 2012 dla mistrzów i kierownictwa (12 - 15 tysięcy na głowę), to do dzisiaj jeszcze u Prezesa na koncie procentuje. Może zlituje się przed świętami i pomyśli, że oprócz MENAGERÓW są jeszcze pracownicy, którzy na nich pracują.
0
wiktor 2013-03-18 09:56:56
nie taki diabeł straszny - 2013-02-20 17:05:55

Bieżące potrzeby rekrutacyjne na stanowiska robotnicze w Brzesku (Operator Maszyn, Operator Wózka, Magazynier itp) realizuje bezpośrednio Dział Kadr w Brzesku i/lub Benefit. Podania o pracę na tego typu stanowiska można składać w recepcji firmy. Kontakt z wybranymi kandydatami jest w miarę potrzeb, przy czym można się spodziewać tradycyjnie większej ilości przyjęć przed sezonem produkcyjnym.



Wszystkie pozostałe procesy rekrutacji są ogłaszane na stronie internetowej.
Zapomniałeś kolego wspomnieć, że wymienione przez ciebie stanowiska załatwia się po znajomości. Te na stronie internetowej to z reguły już obstawione (rekrutacja - tylko w celu uzupełnienia w aktach, że się odbyła), lub brak zainteresowania podczas rekrutacji wewnętrznej (niska płaca, a odpowiedzialne i stresujące stanowisko - np nerwowy kierownik)
0
specjalista 2013-03-23 20:10:03
Racja. Mistrzowie otrzymali na koniec lutego nagrody w wysokości 12 - 16 tysięcy (w zależności od wielkości produkcji w zeszłym roku - za I miejsce 16 tyś, a najsłabszy mistrz - 12 tyś). Oprócz tego premia kwartalna. Ale weź przyjacielu pod uwagę fakt, że jest to bardzo odpowiedzialna praca, a w dodatku trzeba mieć odpowiednie kwalifikacje na to stanowisko (wykształcenie wyższe, perfekt język obcy (a najlepiej dwa) - a to wszystko kosztuje. Dodam, że zakład nie refunduje od dawna kosztów kształcenia (jedynie wybrańcom), a nauka niestety kosztuje.
0
ja 2013-03-23 21:57:04
zwłaszcza najlepiej są wynagradzani Ci po Akademii Rolniczej :) w końcu wyższe mają wykształcenie. Co do nerwowego kierownika zawsze go można uspokoić pracując na budowie domu jego :) w ramach obowiązków :)
0
ja 2013-03-23 22:02:06
albo zlecić żonie ubezpieczenie całej firmy :) w funduszu emerytalnym :)
0
Pracownik 2013-03-24 12:33:24
Niech pan Specjalista głupot nie pisze, bo mało który mistrz w firmie ma wyższe wykształcenie. Nawet nie którzy kierownicy też studiów nie mają.
0
Mengele 2013-03-25 11:07:55
Nie orientujecie się kiedy zaczą przyjmować sezonowych pracowników? i komu dać papiery a żeby szansa z 1 na 10000 wzrosła troszke bardziej? może któryś z was by podrzucił moje jakiemuś kierownikowi?? pracowałem w Cp i biorąc wszyskie za i przeciw nie było tak źle
[usunięte przez moderatora]
0
prezydent 2013-03-25 18:03:12
kiedy będzie najbliższa rekrutacja na pracowników sezonowych w Can-Pack?
0
............... 2013-03-25 20:22:32
prezydent - 2013-03-25 18:03:12

kiedy będzie najbliższa rekrutacja na pracowników sezonowych w Can-Pack?
Pewnie w nocy o północy, albo w grudniu po południu. Tu się pisze o warunkach pracy jakie panują w zakładzie. Na temat rekrutacji to pytaj człowieku w kadrach, a nie w necie. Może jeszcze podanie niech Ci ktoś do zakładu zaniesie.
0
Mikserek 2013-03-25 21:18:22
Piszę do tych osób co o pracę pytają. Nikt Wam takiej informacji tutaj nie udzieli, bo od tego są kadry. Przeszkadzacie tylko tym osobom co piszą opinie na temat pracy.
0
jo 2013-03-27 14:26:02
Od kiedy będą przyjęcia na sezon w Can Pack???
0
Bodo 2013-04-02 09:43:48
jo - 2013-03-27 14:26:02

Od kiedy będą przyjęcia na sezon w Can Pack???
Myślę że już nie długo. Jak wyjadą kolejni ludzie do Rexamu, to wtedy ludzi będzie brakowało.
0
REXAM 2013-04-07 17:00:24
Dowiedziałem się że teraz zaczynają straszyć jak pracownik choruje-[usunięte przez moderatora]. Nie daj cię się chłopaki!
0
pracownik wieczka 2013-04-12 00:05:48
w tym roku na produkcje juz raczej nie bedzie przyjec , przyjecia sa najczesciej od marca do czerwca co roku, chyba ze duzo osob wyjedzie do fabryk za granice na kontrakty
0
Naj 2013-04-16 13:41:55
Wam od tego huku na produkcji w głowach się popierdykało ,opisujcie warunki pracy ,płacy a nie przyjęcia do roboty.Tu wiadomo tylko znajomości są potrzebne.Jeżeli chcecie wywalczyć godne i sprawiedliwe warunki płacy musicie się zjednoczyć i w szczycie produkcji jaki nadchodzi powiedzieć stop to i kasa się znajdzie.Mają na budowę nowych hal to ina podwyżki się znajdzie.Pamiętać że mistrzowie ,kierownicy i dyrektorzy będą was zastraszać bo ich kasa jest tak duża nie za prowadzenie produkcji tylko za reżim nad tłumem ale jak staniecie oni produkcji nie zrobią bo są za ciency i stracili już kontakt z rzeczywistością. Uważać też trzeba na pracowników różnych biur od wcm czy konstrukcyjnych bo to oni was najbardziej inwigilują.Jeżeli chodzi o warunki szkodliwe to zakład ich już nie płaci ale ma zapewnić perfekcyjną przed nimi ochronę ,jeżeli tak nie jest trzeba zgłaszać to do bhp lub do pip-u, wyjdą wtedy z klimatyzowanych pomieszczeń i wezmą się do roboty.Weźcie sobie za przykład Finlandię gdzie stopień korupcji jest najmniejszy w świecie ,ale tam od razu związki zawodowe postawiły warunki naszemu pracodawcy i nie ma dyskusji musi płacić .Potrzebujecie wsparcia chyba jeszcze na GL-u działa związek zawodowy to trzeba się zwrócić do niego o poradę ,a już wykonanie samych takich ruchów spowoduje czujność ale zainteresowanie się władz wyższych(Kraków) waszymi potrzebami.pamiętać należy że walczymy o wszystkich nie dołujmy innych.
0
YZ 2013-04-17 21:41:27
Strajk w sezonie byłby dobrym rozwiązaniem, ale w tej firmie jest to nie możliwe. Ponieważ między ludźmi na produkcji nie ma jedności. Ci agitatorzy co by chcieliby zorganizować strajk, zostali by szybko wyłapani. Donosicieli między pracownikami na linii nie brakuje. Co do warunków szkodliwych [które zostały włożone w stawkę] prędzej by coś z tego było tylko sprawę trzeba nagłośnić w mediach. Uwaga w TVN, bądź interwencja w Polsacie.
0
Momi 2013-04-30 09:03:30
1 i 3 maja supermarkety i sklepy mają wolne, ale nie pracownicy na produkcji w FPN Brzesko. Ciekawe czy pracodawca będzie honorowy i zapłaci ludziom 100 % .
0
bobek 2013-05-03 14:49:37
Niestety. W Can Packu od 1 maja zmienili system i teraz w kalendarzu nie istnieją święta. Pracuje się jak w zwykły dzień roboczy 7 dni w tygodniu. Za dzień świąteczny przysługuje odsiadka (tzw zielony dzień). Nie chcą już płacić 100 -ek za pracę w święta, jak do tej pory. Na FOM-ie w tym względzie mają lepiej (oczywiście pracownicy etatowi - niezatrudnieni przez Benefit). Mają również normalną premię i 13-tki - nie to co w Can - Packu.
W CP, jak już ktoś wcześniej pisał - oszczędności - i coraz słabsze zaplecze socjalne. Nie mówiąc oczywiście o podwyżkach (temat bardzo drażliwy w firmie oraz o przetrzymywaniu premii kwartalnej po 2 - 3 miesiące.
0
bankier 2013-05-05 09:48:26
Nie będzie podwyżek :) bo wtedy pracownicy nie brali by kredytów i automatycznie prezesi nie mieli by dochodów z banków w których mają udziały :) czyli w sumie praca za darmo :) co Ci dadzą to im oddasz
0
zyzio 2013-05-07 20:34:00
niestety w gl'u 13tke tez juz zlikwidowali, premie maarne i wpłacane z 4 miesiecznym opoznieniem a wypłaty gorsze jak w SA. Związek zawodowy jest tylko papierowy -przewodniczący C.K. jest utrzymywany przez pracodawce -pensja kierownicza- więc podpisuje wszystko co pracodawca podsunie. Przydał by się STRAJK.
0
Operator 2013-05-24 04:15:52
Mistrzowie maja odpowiedzialna prace? Chyba nie wiecie co piszecie..te nieroby tylko gonią do roboty a sami oglądają sobie filmy na mistrzówce..początek zmiany przyjdzie taki fragles powie ty tu ty tam dzis robisz i moze cale 8godz przesiedziec nic nie robiąc..na koniec zmiany wpisze w program zrobiona produkcję..i tak wyglada praca mistrza w cam paku..nic nic nie robia a kase biorą taka ze szok..i kwalifikacji tez nie maja..jeden To po zawodówce jest..zalatwil szwagier To jest majstrem..układy i kasa..a ci na produkcji robia nieraz i w 45stopniowym zaduchu i smrodzie za 10zl na godz..pracownicy co chwile sie zwalniają bo nie moga wytrzymac tego gorąca..totalny obuz pracy..i tyle w tym temacie
0
Do kolegi operator 2013-05-30 10:48:40
Fakt może mistrz nie ma za dużo do pracy przez 8 godzin, ale to on odpowiada za ciebie podczas całej zmiany. Odpowiada też za produkcje. Więc nie gadaj bzdur. Jest twoim przełożonym więc także wyznacza ci co masz w danym dniu robić. Co do pieniędzy to jesteście sobie sami winni że zarabiacie jak zarabiacie i dajecie się [usunięte przez moderatora] przez swojego pracodawce.
0
naj 2013-05-30 19:42:35
Tak odpowiada? tylko niech się pochwali jeden z drugim odpowiedzialną decyzją podjętą podczas pracy,strach w oczach tylko zobaczycie. Groźba utraty kasy paraliżuje im umysł,ich obowiązek to mieć całą obsadę zmiany i z nią dociągnąć do jej końca .To jest teraz wielki obóz pracy z wysoką średnią według zarządu i marną kasą według wielkości produkcji dla obsługi.Ciekawe ile będą płacić jak im sprzedaż spadnie jeżeli teraz nie potrafią przy tak rekordowej produkcji.
0
Koleś 2013-05-31 10:43:54
Do kolegi operator - 2013-05-30 10:48:40

Fakt może mistrz nie ma za dużo do pracy przez 8 godzin, ale to on odpowiada za ciebie podczas całej zmiany. Odpowiada też za produkcje. Więc nie gadaj bzdur. Jest twoim przełożonym więc także wyznacza ci co masz w danym dniu robić. Co do pieniędzy to jesteście sobie sami winni że zarabiacie jak zarabiacie i dajecie się [usunięte przez moderatora] przez swojego pracodawce.
Wydanie rękawiczek przed pracą, potem prawie 8 godzin przeglądanie stron internetowych to naprawdę ciężka praca, bolą potem oczy.
0
rexam 2013-06-05 23:11:16
Prawda że kolejni szykują się do Rexamu?
0
hamburger 2013-06-13 12:54:23

{Ja pracuje przy produkcji wieczek i zarabiam od 2500-4000 miesiecznie na reke w zależności od pory roku i jestem zadowolony z tej pracy}.A Ja hamburger zwracam sie do ciebie kolego szanowny czy nie zajmujesz wyzszego stanowiska, albo czy nie jestes spokrewniony ,albo pracujesz poltora miesiaca w miesiacu .Na podstawie tych zarobkow moge stwierdzic pewne nieprawidlowosci w twoim rozumowaniu , szkoda ze nie mam mozliwosci tego sprawdzic bo nie pracowalem w tej firmie ,moja firma laczyla sie z moim "nickiem ",kiedy zmadrzalem i zalozylem wlasna firme . Wracajac do ciebie dlaczego takie rozbieznosci w zarobkach , przeciez "pracujemy po to aby zyc , a nie po to aby pracowac " , "to nie prawda ze w czlowieku robotnicza plynie krew "Pare tych cytatow moze troche na wyrost, ale nie do konca bez podstaw .ZWROC UWAGE NA TO ZE JAKKOLWIEK DLUGO BYS NIE PRACOWAL I W JAKIMKOLWIEK SYSTEMIE WYZYSKU CZY INNYM . ZA PRACE W GODZINACH GODZIWYCH TZN 8 GODZ DZIENNIE PIEC DNI W TYGODNIU POWINIENES DOSTAWAC WYNAGRODZENIE , A NIE STYPENDIUM DO ZYCIA .PISZESZ 4000 TYSIACE DOBRZE ALE TO POWINNO BYC ZA PIEC DNI W TYGODNIU A ROZUMUJAC NA PODSTAWIE TWOICH DANYCH PRACUJESZ PONAD SILY W INNYM NIEZNANYM SYSTEMIE WYZYSKU . RAZ MASZ DUZO INNYM RAZEM MALO . SKONCZ MOWIC DOBRZE O FIRMIE JEZELI TWOIM WYROZNIKIEM
MA BYC TYLKO KASA PRZECIEZ NIE TYLKO KASA SIE LICZY W FIRMIE JAK I W ZYCIU .SA INNE WARTOSCI . KASA TO NIE WSZYSTKO. TRZEBA BYC CZLOWIEKIEM WSZEDZIE I W PRACY I W DOMU. PEWNIE ZASTANAWIASZ SIE DLACZEGO PISZE DUZYMI BO NAPEWNO KOGOS TO ZAINTERESUJE BARDZIEJ .KONCZAC JUZ TE SWOJE DLUGIE WYWODY ZYCZE CI I TWOJEJ FIRMIE JAK NAJLEPIEJ TOBIE GODZIWYCH WARUNKOW A FIRMIE PRZEJRZENIA NA OCZY W ZWIAZKU Z INNYMI DANYMI TEGO PROFILU ."HAMBURGER "
0
Molo 2013-06-26 17:21:59
hamburger - 2013-06-13 12:54:23



{Ja pracuje przy produkcji wieczek i zarabiam od 2500-4000 miesiecznie na reke w zależności od pory roku i jestem zadowolony z tej pracy}.A Ja hamburger zwracam sie do ciebie kolego szanowny czy nie zajmujesz wyzszego stanowiska, albo czy nie jestes spokrewniony ,albo pracujesz poltora miesiaca w miesiacu .Na podstawie tych zarobkow moge stwierdzic pewne nieprawidlowosci w twoim rozumowaniu , szkoda ze nie mam mozliwosci tego sprawdzic bo nie pracowalem w tej firmie ,moja firma laczyla sie z moim "nickiem ",kiedy zmadrzalem i zalozylem wlasna firme . Wracajac do ciebie dlaczego takie rozbieznosci w zarobkach , przeciez "pracujemy po to aby zyc , a nie po to aby pracowac " , "to nie prawda ze w czlowieku robotnicza plynie krew "Pare tych cytatow moze troche na wyrost, ale nie do konca bez podstaw .ZWROC UWAGE NA TO ZE JAKKOLWIEK DLUGO BYS NIE PRACOWAL I W JAKIMKOLWIEK SYSTEMIE WYZYSKU CZY INNYM . ZA PRACE W GODZINACH GODZIWYCH TZN 8 GODZ DZIENNIE PIEC DNI W TYGODNIU POWINIENES DOSTAWAC WYNAGRODZENIE , A NIE STYPENDIUM DO ZYCIA .PISZESZ 4000 TYSIACE DOBRZE ALE TO POWINNO BYC ZA PIEC DNI W TYGODNIU A ROZUMUJAC NA PODSTAWIE TWOICH DANYCH PRACUJESZ PONAD SILY W INNYM NIEZNANYM SYSTEMIE WYZYSKU . RAZ MASZ DUZO INNYM RAZEM MALO . SKONCZ MOWIC DOBRZE O FIRMIE JEZELI TWOIM WYROZNIKIEM

MA BYC TYLKO KASA PRZECIEZ NIE TYLKO KASA SIE LICZY W FIRMIE JAK I W ZYCIU .SA INNE WARTOSCI . KASA TO NIE WSZYSTKO. TRZEBA BYC CZLOWIEKIEM WSZEDZIE I W PRACY I W DOMU. PEWNIE ZASTANAWIASZ SIE DLACZEGO PISZE DUZYMI BO NAPEWNO KOGOS TO ZAINTERESUJE BARDZIEJ .KONCZAC JUZ TE SWOJE DLUGIE WYWODY ZYCZE CI I TWOJEJ FIRMIE JAK NAJLEPIEJ TOBIE GODZIWYCH WARUNKOW A FIRMIE PRZEJRZENIA NA OCZY W ZWIAZKU Z INNYMI DANYMI TEGO PROFILU ."HAMBURGER "
Hamburger napisz ile nadliczbowych miesięcznie masz. Szkodliwe włożone w stawkę, pewnie też jesteś z tego zadowolony.
0
Mero 2013-07-18 18:29:15
Na hali upał i gorąc. A szkodliwe włożone w stawkę, beznadzieja.
0
zainteresowany pracą 2013-07-22 20:22:18
A jakie są warunki socjalne w tej firmie. Są jakieś nagrody, zapomogi, paczki na święta. Czy są jakieś dofinansowania wczasów, wycieczki dla pracowników i ich rodzin.

Czy są jakieś szkolenia i wyjazdy integracyjne i czy pracownicy dobrze się na nich bawią, Czy raczej atmosfera drętwa, kobiet nie ma,
0
Popo 2013-07-26 18:40:36
zainteresowany pracą - 2013-07-22 20:22:18

A jakie są warunki socjalne w tej firmie. Są jakieś nagrody, zapomogi, paczki na święta. Czy są jakieś dofinansowania wczasów, wycieczki dla pracowników i ich rodzin.



Czy są jakieś szkolenia i wyjazdy integracyjne i czy pracownicy dobrze się na nich bawią, Czy raczej atmosfera drętwa, kobiet nie ma,
Za socjalne rodzinny nie utrzymasz. Choć już nie takie socjalne jak kiedyś. Ważniejsze są zarobki. Z tego co wiem to nowi pracownicy na linii kokosów nie mają. Jedna sobota i niedziela w miesiącu wolna. Są wolne dni odsiadki nazywane potoczne ,,zielone dni” czasem firma zapłaci ale zazwyczaj w sezonie ale nie wszystkie. Żeby mieć jaką taką wypłatę to trzeba wyrobić godziny nadliczbowe. Choć raczej już te godziny nadliczbowe są ograniczane.
1
zainteresowany 2013-07-29 13:54:44
Popo - 2013-07-26 18:40:36

zainteresowany pracą - 2013-07-22 20:22:18

A jakie są warunki socjalne w tej firmie. Są jakieś nagrody, zapomogi, paczki na święta. Czy są jakieś dofinansowania wczasów, wycieczki dla pracowników i ich rodzin.





Czy są jakieś szkolenia i wyjazdy integracyjne i czy pracownicy dobrze się na nich bawią, Czy raczej atmosfera drętwa, kobiet nie ma,
Za socjalne rodzinny nie utrzymasz. Choć już nie takie socjalne jak kiedyś. Ważniejsze są zarobki. Z tego co wiem to nowi pracownicy na linii kokosów nie mają. Jedna sobota i niedziela w miesiącu wolna. Są wolne dni odsiadki nazywane potoczne ,,zielone dni” czasem firma zapłaci ale zazwyczaj w sezonie ale nie wszystkie. Żeby mieć jaką taką wypłatę to trzeba wyrobić godziny nadliczbowe. Choć raczej już te godziny nadliczbowe są ograniczane.
A atmosfera jak jest?
0
Pracownik 2013-07-30 05:34:37
A atmosfera jak jest? Beznadziejna za 2013 rok podwyżek nie przewidziano. W lecie na hali upał przeszło 40⁰ C. Atmosfer nie będzie dobrej dopóki firma nie zacznie uczciwie płacić. W Anglii czy Finlandii są fabryki i tam są super zarobki, tylko tragedia w Brzesku. A produkują te same puszki.
0
Siwucha 2013-08-03 14:17:50
Jestem byłym pracownikiem CP UK zgodzę się z kolegą że płaca nie zła ale nie za darmo,trzeba być człowiekiem orkiestrą jeśli chodzi o maszynę- nastawiaczem mechanikiem i elektrykiem a najlepiej jeszcze konstruktorem bo na te służby nie ma co za wiele liczyć . Warunki pracy obowiązki oraz relacje pomiędzy pracownikami pozostawiają wiele do życzenia tak jak relacje pomiędzy pracownikiem a Kierownictwem i Dyrekcją. Człowiek dla nich to robot a nie istota żywa ehhh szkoda gadać.pozdrawiam
1
Pracownik 2013-08-03 17:57:19
Ostatnio w Brzesku jest akcja trzeźwość. Kierownicy i mistrzowie mają alkomaty i szukają pijanych pracowników. Duże dzieci dostały zabawki i się bawią.
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Can-Pack