Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Can-Pack

zdjecie uzytkownika
bono - 2013-01-08 20:19:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego ludzie uciekają do Rexamu?
zdjecie uzytkownika
Były pracownik!!!!!!!!!! - 2013-01-08 20:39:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No doszły mnie słuchy że chłopaki wreszcie zmądrzeli i olali ten "klan-pack" czy jakoś tak........szacun dla odważnych!!!!!!. No jeśli ktoś (wiadomo o kogo chodzi) zaproponował by mi "podwyżkę" ok.70gr to bym gościa wyśmiał. Chłopaki pakujcie walizki i do Rexamu!!!!!
zdjecie uzytkownika
Naj - 2013-01-09 13:32:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może chodzi o równy podział premii kapitalisto z bożej łaski,nie w dupach się poprzewracało tylko tobie coś mózg uciska,chyba bojaźń o strtę przywilejów.
zdjecie uzytkownika
Naj - 2013-01-09 13:36:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bandaDeBilli - 2012-10-10 22:18:39

jak się nie podoba, źle płacą itp. itd. to po co tam pracujecie?

Nie rozumiem was socjaliści, tylko oczekujecie od innych żeby wam \"dali\" a to tak nie działa.
Jacy socjaliści ,7% premii a 50% premii to socjalizm czy złodziejstwo.
zdjecie uzytkownika
kumatty - 2013-01-10 17:25:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uciekają w zasadzie z dwóch powodów płaca i warunki pracy. Can Pack nie płaci szkodliwego... stawki za pracę w systemie 4 brygadowym też nie są jakieś dobre. Lepiej można zarobić gdziekolwiek indziej i w normalnym systemie. Druga strona medalu to warunki pracy.. przełożeni zapatrzeni tylko na wynik, większość z nich to gbury lub osoby które nie bardzo wiedzą co mają robić na swoim stanowisku a czym wyżej tym gorzej. Presja psychiczna też robi swoje.... Jeżeli ktoś startuje na linie to lepiej omijać, nic szczególnego.
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2013-01-10 20:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robią problemy tym pracownikom którzy chcą wyjechać do Rexamu. Trzeba porzucić pracę, bo inaczej nie ma szans na zwolnienie za porozumieniem stron. W Can packu są warunki szkodliwe, np linie puszki napojowej gdzie występuje hałas, farby, lakiery, kwasy. A dodatek szkodliwy włożono ludziom w stawkę. I tak rozwiązano problem szkodliwego którego nie ma.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2013-01-14 19:31:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno po kontroli Inspekcji pracy CP zapłacił wysoką karę za nadgodziny. Ludzie na produkcji w kwietniu 2012 wyrobili normę 150 h/rok. później płacono z dodatku zadaniowego Ciekawe co będzie w tym roku. Może wróci szkodliwe i rozwiążą także problem nadgodzin.
zdjecie uzytkownika
interesant - 2013-01-17 19:33:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bez znajomości to nie ma co liczyć chyba na pracę w Can Pack w Brzesku?Chodzi mi o pracę na produkcji,wydziały puszek i wieczka.Wydział produkcji wieczek nadal daleko za wydziałami puszek?Pod każdym względem,płacowym w szczególności,stawki,premie kwartalne...Przynajmniej kilka lat temu tak było,teraz mogło się zmienić.Kto tam teraz kierownikiem?
zdjecie uzytkownika
do kolegi - 2013-01-28 20:03:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego, powiem ci tak że lepiej sobie odpuścić pracę na produkcji. Nie ważne czy to jest wydział puszki czy wieczka. Płaca marna, system 4 brygadowy.. 7 dni do pracy 2 dni wolnego.
zdjecie uzytkownika
mj - 2013-01-31 16:23:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje przy produkcji wieczek i zarabiam od 2500-4000 miesiecznie na reke w zależności od pory roku i jestem zadowolony z tej pracy.
zdjecie uzytkownika
QQQ - 2013-01-31 18:48:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] chyba jesteś mistrzem zmianowym, wtedy napewno będziesz zadowolony.
zdjecie uzytkownika
jo - 2013-01-31 20:51:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] - dobrze napisał że pracujesz PRZY produkcji wieczek,pewnie większość czasu spędzasz na mistrzówce. Gdybyś pracował NA produkcji albo te wieczka pakował to byś zarabiał 1800zł
zdjecie uzytkownika
Rexam - 2013-01-31 21:15:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak chcesz się w miarę szybko zwolnić to przyjdź na fleku, uderz w dziób jakiegoś majstra albo kierownika i masz natychmiastowe rozwiązanie za porozumieniem stron. Gdy przyznasz że masz lepiej płatną pracę w Rexamie to trzy pełne miesiące albo dyscyplinarne. To podzięka canpacku za długoletnią pracę.
zdjecie uzytkownika
do mj - 2013-02-07 22:00:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przy produkcji wieczek i 4000 netto? to ty chyba mieszkasz na zakładzie że tyle zarabiasz...
zdjecie uzytkownika
Bobek - 2013-02-08 14:35:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dodatek szkodliwy jest co jakiś czas waloryzowany, ale jak jest włożony w stawkę to pozostaję bez zmian. Traci na tym pracownik który pracuje w warunkach szkodliwych, i państwo bo są mniejsze wpływy do budżetu. Jak nie PIP to może skarbówka tym się zajmie. Przeszło pięć lat mamy szkodliwe włożone w stawkę.
zdjecie uzytkownika
BonyM - 2013-02-12 14:16:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W jaki sposób najlepiej zapytać o pracę w CP Brzesko? Tzn. mailem (wiem że ciężko u nich z czytaniem), czy telefonicznie. Dzwoniłem do biura pracy CP w Krakowie i powiedziano mi że oferty pracy w Brzesku znajdują się na stronie internetowej, a tu od dłuższego czasu wisi jedna oferta - spec. ds. inwestycji co mnie nie interesuje. Wiem że w Brzesku co jakiś czas przyjmują do pracy na produkcji. Skąd więc dowiedzieć się kiedy jest rekrutacja. Czy Pani [usunięte przez moderatora] zajmuje się tym?
Z góry dzięki za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
crayo - 2013-02-16 06:51:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zapłacę 500pln za załatwienie pracy w beneficie. pisać na [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
WolnyRakil - 2013-02-16 15:39:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
crayo - 2013-02-16 06:51:15

zapłacę 500pln za załatwienie pracy w beneficie. pisać na [usunięte przez moderatora]
Ja również, lub bezpośrednio w CP: [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
nie taki diabeł straszny - 2013-02-20 17:05:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bieżące potrzeby rekrutacyjne na stanowiska robotnicze w Brzesku (Operator Maszyn, Operator Wózka, Magazynier itp) realizuje bezpośrednio Dział Kadr w Brzesku i/lub Benefit. Podania o pracę na tego typu stanowiska można składać w recepcji firmy. Kontakt z wybranymi kandydatami jest w miarę potrzeb, przy czym można się spodziewać tradycyjnie większej ilości przyjęć przed sezonem produkcyjnym.

Wszystkie pozostałe procesy rekrutacji są ogłaszane na stronie internetowej.
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-02-20 22:55:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to teraz sezonowi są :) szlachta się okopała i potrzebuję chłopów pańszczyźnianych :) to ja wam powiem Polska jest jedna i Polacy to jedno - wam się w głowach [usunięte przez moderatora] :)
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-02-21 08:23:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak nie ma elyt :) wszyscy mówią jednym głosem
zdjecie uzytkownika
jo - 2013-02-22 19:51:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sezonowo to chyba tylko do Pol Am Packu zawsze przyjmowali?
Do Can Packu też???
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-02-23 11:36:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widocznie Pol Am Pack - powrócił :)
i zjadł Canpack swoim mentalnym sposobem
zdjecie uzytkownika
Mike - 2013-02-24 15:07:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nadal chyba jest ten podział na Can Pack i Pol Am Pack?Przynajmniej kiedyś tak było,mogę nie być na bieżąco.Wiadomo,że tak ogólnie to całość jest można powiedzieć Can Pack,że Pol Am Pack to też Can Pack.Pol Am Pack miał inny system zmianowy,zatrudniał sezonowo,ten cały Benefit to też chyba w Pol Am Packu był tylko.Can Pack to puszki napojowe i wieczka do tych puszek.Reszta inna to Pol Am Pack.
Ktoś wie w jakim miesiącu ten sezon się zaczynał zwykle,że przyjmowali na Pol Am Packu pracowników sezonowych i do kiedy trwał?
zdjecie uzytkownika
ffffff - 2013-02-26 17:52:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ważne tylko zebyście nie mieli szkodliwe w stawkę włożone. Piszę do tych co chcą się przyjąć do pracy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Can-Pack
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x