brak logo

Can-Pack

Brzesko

Opinie o Can-Pack

ja 2013-02-23 11:36:59
widocznie Pol Am Pack - powrócił :)
i zjadł Canpack swoim mentalnym sposobem
Mike 2013-02-24 15:07:32
Nadal chyba jest ten podział na Can Pack i Pol Am Pack?Przynajmniej kiedyś tak było,mogę nie być na bieżąco.Wiadomo,że tak ogólnie to całość jest można powiedzieć Can Pack,że Pol Am Pack to też Can Pack.Pol Am Pack miał inny system zmianowy,zatrudniał sezonowo,ten cały Benefit to też chyba w Pol Am Packu był tylko.Can Pack to puszki napojowe i wieczka do tych puszek.Reszta inna to Pol Am Pack.
Ktoś wie w jakim miesiącu ten sezon się zaczynał zwykle,że przyjmowali na Pol Am Packu pracowników sezonowych i do kiedy trwał?
ffffff 2013-02-26 17:52:43
Ważne tylko zebyście nie mieli szkodliwe w stawkę włożone. Piszę do tych co chcą się przyjąć do pracy.
buka 2013-02-27 12:35:17
my chcemy wiedzieć jak się przyjąć,a kwestia szkodliwego to drugoplanowy temat!!!!!!!
do buka 2013-03-10 09:06:33
a może wypłata to też kwestia drugorzędna... najważniejsze żeby była praca.
!!! 2013-03-11 16:39:29
Ci ludzie co odeszli z firmy to powinni upomnieć się o szkodliwe. Pewnie jakby sprawę w mediach nagłośnić, są przecież takie programy jak uwaga czy interwencja.
tuli 2013-03-14 13:37:14
A co związki zawodowe na to?
operator 2013-03-16 07:11:36
Jakie związki? W Can - Packu nie ma związków i dlatego jest coraz gorzej. Nawet paczki mikołajowe dla dzieci zlikwidowali (oszczędności). O podwyżkach nie ma co marzyć (oczywiście pracownicy produkcji), a premia za ostatni kwartał 2012 - poza lutowymi nagrodami za 2012 dla mistrzów i kierownictwa (12 - 15 tysięcy na głowę), to do dzisiaj jeszcze u Prezesa na koncie procentuje. Może zlituje się przed świętami i pomyśli, że oprócz MENAGERÓW są jeszcze pracownicy, którzy na nich pracują.
wiktor 2013-03-18 09:56:56
nie taki diabeł straszny - 2013-02-20 17:05:55

Bieżące potrzeby rekrutacyjne na stanowiska robotnicze w Brzesku (Operator Maszyn, Operator Wózka, Magazynier itp) realizuje bezpośrednio Dział Kadr w Brzesku i/lub Benefit. Podania o pracę na tego typu stanowiska można składać w recepcji firmy. Kontakt z wybranymi kandydatami jest w miarę potrzeb, przy czym można się spodziewać tradycyjnie większej ilości przyjęć przed sezonem produkcyjnym.



Wszystkie pozostałe procesy rekrutacji są ogłaszane na stronie internetowej.
Zapomniałeś kolego wspomnieć, że wymienione przez ciebie stanowiska załatwia się po znajomości. Te na stronie internetowej to z reguły już obstawione (rekrutacja - tylko w celu uzupełnienia w aktach, że się odbyła), lub brak zainteresowania podczas rekrutacji wewnętrznej (niska płaca, a odpowiedzialne i stresujące stanowisko - np nerwowy kierownik)
specjalista 2013-03-23 20:10:03
Racja. Mistrzowie otrzymali na koniec lutego nagrody w wysokości 12 - 16 tysięcy (w zależności od wielkości produkcji w zeszłym roku - za I miejsce 16 tyś, a najsłabszy mistrz - 12 tyś). Oprócz tego premia kwartalna. Ale weź przyjacielu pod uwagę fakt, że jest to bardzo odpowiedzialna praca, a w dodatku trzeba mieć odpowiednie kwalifikacje na to stanowisko (wykształcenie wyższe, perfekt język obcy (a najlepiej dwa) - a to wszystko kosztuje. Dodam, że zakład nie refunduje od dawna kosztów kształcenia (jedynie wybrańcom), a nauka niestety kosztuje.
ja 2013-03-23 21:57:04
zwłaszcza najlepiej są wynagradzani Ci po Akademii Rolniczej :) w końcu wyższe mają wykształcenie. Co do nerwowego kierownika zawsze go można uspokoić pracując na budowie domu jego :) w ramach obowiązków :)
ja 2013-03-23 22:02:06
albo zlecić żonie ubezpieczenie całej firmy :) w funduszu emerytalnym :)
Pracownik 2013-03-24 12:33:24
Niech pan Specjalista głupot nie pisze, bo mało który mistrz w firmie ma wyższe wykształcenie. Nawet nie którzy kierownicy też studiów nie mają.
Mengele 2013-03-25 11:07:55
Nie orientujecie się kiedy zaczą przyjmować sezonowych pracowników? i komu dać papiery a żeby szansa z 1 na 10000 wzrosła troszke bardziej? może któryś z was by podrzucił moje jakiemuś kierownikowi?? pracowałem w Cp i biorąc wszyskie za i przeciw nie było tak źle
[usunięte przez moderatora]
prezydent 2013-03-25 18:03:12
kiedy będzie najbliższa rekrutacja na pracowników sezonowych w Can-Pack?
............... 2013-03-25 20:22:32
prezydent - 2013-03-25 18:03:12

kiedy będzie najbliższa rekrutacja na pracowników sezonowych w Can-Pack?
Pewnie w nocy o północy, albo w grudniu po południu. Tu się pisze o warunkach pracy jakie panują w zakładzie. Na temat rekrutacji to pytaj człowieku w kadrach, a nie w necie. Może jeszcze podanie niech Ci ktoś do zakładu zaniesie.
Mikserek 2013-03-25 21:18:22
Piszę do tych osób co o pracę pytają. Nikt Wam takiej informacji tutaj nie udzieli, bo od tego są kadry. Przeszkadzacie tylko tym osobom co piszą opinie na temat pracy.
jo 2013-03-27 14:26:02
Od kiedy będą przyjęcia na sezon w Can Pack???
Bodo 2013-04-02 09:43:48
jo - 2013-03-27 14:26:02

Od kiedy będą przyjęcia na sezon w Can Pack???
Myślę że już nie długo. Jak wyjadą kolejni ludzie do Rexamu, to wtedy ludzi będzie brakowało.
REXAM 2013-04-07 17:00:24
Dowiedziałem się że teraz zaczynają straszyć jak pracownik choruje-[usunięte przez moderatora]. Nie daj cię się chłopaki!
pracownik wieczka 2013-04-12 00:05:48
w tym roku na produkcje juz raczej nie bedzie przyjec , przyjecia sa najczesciej od marca do czerwca co roku, chyba ze duzo osob wyjedzie do fabryk za granice na kontrakty
Naj 2013-04-16 13:41:55
Wam od tego huku na produkcji w głowach się popierdykało ,opisujcie warunki pracy ,płacy a nie przyjęcia do roboty.Tu wiadomo tylko znajomości są potrzebne.Jeżeli chcecie wywalczyć godne i sprawiedliwe warunki płacy musicie się zjednoczyć i w szczycie produkcji jaki nadchodzi powiedzieć stop to i kasa się znajdzie.Mają na budowę nowych hal to ina podwyżki się znajdzie.Pamiętać że mistrzowie ,kierownicy i dyrektorzy będą was zastraszać bo ich kasa jest tak duża nie za prowadzenie produkcji tylko za reżim nad tłumem ale jak staniecie oni produkcji nie zrobią bo są za ciency i stracili już kontakt z rzeczywistością. Uważać też trzeba na pracowników różnych biur od wcm czy konstrukcyjnych bo to oni was najbardziej inwigilują.Jeżeli chodzi o warunki szkodliwe to zakład ich już nie płaci ale ma zapewnić perfekcyjną przed nimi ochronę ,jeżeli tak nie jest trzeba zgłaszać to do bhp lub do pip-u, wyjdą wtedy z klimatyzowanych pomieszczeń i wezmą się do roboty.Weźcie sobie za przykład Finlandię gdzie stopień korupcji jest najmniejszy w świecie ,ale tam od razu związki zawodowe postawiły warunki naszemu pracodawcy i nie ma dyskusji musi płacić .Potrzebujecie wsparcia chyba jeszcze na GL-u działa związek zawodowy to trzeba się zwrócić do niego o poradę ,a już wykonanie samych takich ruchów spowoduje czujność ale zainteresowanie się władz wyższych(Kraków) waszymi potrzebami.pamiętać należy że walczymy o wszystkich nie dołujmy innych.
YZ 2013-04-17 21:41:27
Strajk w sezonie byłby dobrym rozwiązaniem, ale w tej firmie jest to nie możliwe. Ponieważ między ludźmi na produkcji nie ma jedności. Ci agitatorzy co by chcieliby zorganizować strajk, zostali by szybko wyłapani. Donosicieli między pracownikami na linii nie brakuje. Co do warunków szkodliwych [które zostały włożone w stawkę] prędzej by coś z tego było tylko sprawę trzeba nagłośnić w mediach. Uwaga w TVN, bądź interwencja w Polsacie.
Momi 2013-04-30 09:03:30
1 i 3 maja supermarkety i sklepy mają wolne, ale nie pracownicy na produkcji w FPN Brzesko. Ciekawe czy pracodawca będzie honorowy i zapłaci ludziom 100 % .
bobek 2013-05-03 14:49:37
Niestety. W Can Packu od 1 maja zmienili system i teraz w kalendarzu nie istnieją święta. Pracuje się jak w zwykły dzień roboczy 7 dni w tygodniu. Za dzień świąteczny przysługuje odsiadka (tzw zielony dzień). Nie chcą już płacić 100 -ek za pracę w święta, jak do tej pory. Na FOM-ie w tym względzie mają lepiej (oczywiście pracownicy etatowi - niezatrudnieni przez Benefit). Mają również normalną premię i 13-tki - nie to co w Can - Packu.
W CP, jak już ktoś wcześniej pisał - oszczędności - i coraz słabsze zaplecze socjalne. Nie mówiąc oczywiście o podwyżkach (temat bardzo drażliwy w firmie oraz o przetrzymywaniu premii kwartalnej po 2 - 3 miesiące.
bankier 2013-05-05 09:48:26
Nie będzie podwyżek :) bo wtedy pracownicy nie brali by kredytów i automatycznie prezesi nie mieli by dochodów z banków w których mają udziały :) czyli w sumie praca za darmo :) co Ci dadzą to im oddasz
zyzio 2013-05-07 20:34:00
niestety w gl'u 13tke tez juz zlikwidowali, premie maarne i wpłacane z 4 miesiecznym opoznieniem a wypłaty gorsze jak w SA. Związek zawodowy jest tylko papierowy -przewodniczący C.K. jest utrzymywany przez pracodawce -pensja kierownicza- więc podpisuje wszystko co pracodawca podsunie. Przydał by się STRAJK.
Operator 2013-05-24 04:15:52
Mistrzowie maja odpowiedzialna prace? Chyba nie wiecie co piszecie..te nieroby tylko gonią do roboty a sami oglądają sobie filmy na mistrzówce..początek zmiany przyjdzie taki fragles powie ty tu ty tam dzis robisz i moze cale 8godz przesiedziec nic nie robiąc..na koniec zmiany wpisze w program zrobiona produkcję..i tak wyglada praca mistrza w cam paku..nic nic nie robia a kase biorą taka ze szok..i kwalifikacji tez nie maja..jeden To po zawodówce jest..zalatwil szwagier To jest majstrem..układy i kasa..a ci na produkcji robia nieraz i w 45stopniowym zaduchu i smrodzie za 10zl na godz..pracownicy co chwile sie zwalniają bo nie moga wytrzymac tego gorąca..totalny obuz pracy..i tyle w tym temacie
Do kolegi operator 2013-05-30 10:48:40
Fakt może mistrz nie ma za dużo do pracy przez 8 godzin, ale to on odpowiada za ciebie podczas całej zmiany. Odpowiada też za produkcje. Więc nie gadaj bzdur. Jest twoim przełożonym więc także wyznacza ci co masz w danym dniu robić. Co do pieniędzy to jesteście sobie sami winni że zarabiacie jak zarabiacie i dajecie się [usunięte przez moderatora] przez swojego pracodawce.
naj 2013-05-30 19:42:35
Tak odpowiada? tylko niech się pochwali jeden z drugim odpowiedzialną decyzją podjętą podczas pracy,strach w oczach tylko zobaczycie. Groźba utraty kasy paraliżuje im umysł,ich obowiązek to mieć całą obsadę zmiany i z nią dociągnąć do jej końca .To jest teraz wielki obóz pracy z wysoką średnią według zarządu i marną kasą według wielkości produkcji dla obsługi.Ciekawe ile będą płacić jak im sprzedaż spadnie jeżeli teraz nie potrafią przy tak rekordowej produkcji.
Koleś 2013-05-31 10:43:54
Do kolegi operator - 2013-05-30 10:48:40

Fakt może mistrz nie ma za dużo do pracy przez 8 godzin, ale to on odpowiada za ciebie podczas całej zmiany. Odpowiada też za produkcje. Więc nie gadaj bzdur. Jest twoim przełożonym więc także wyznacza ci co masz w danym dniu robić. Co do pieniędzy to jesteście sobie sami winni że zarabiacie jak zarabiacie i dajecie się [usunięte przez moderatora] przez swojego pracodawce.
Wydanie rękawiczek przed pracą, potem prawie 8 godzin przeglądanie stron internetowych to naprawdę ciężka praca, bolą potem oczy.
rexam 2013-06-05 23:11:16
Prawda że kolejni szykują się do Rexamu?
hamburger 2013-06-13 12:54:23

{Ja pracuje przy produkcji wieczek i zarabiam od 2500-4000 miesiecznie na reke w zależności od pory roku i jestem zadowolony z tej pracy}.A Ja hamburger zwracam sie do ciebie kolego szanowny czy nie zajmujesz wyzszego stanowiska, albo czy nie jestes spokrewniony ,albo pracujesz poltora miesiaca w miesiacu .Na podstawie tych zarobkow moge stwierdzic pewne nieprawidlowosci w twoim rozumowaniu , szkoda ze nie mam mozliwosci tego sprawdzic bo nie pracowalem w tej firmie ,moja firma laczyla sie z moim "nickiem ",kiedy zmadrzalem i zalozylem wlasna firme . Wracajac do ciebie dlaczego takie rozbieznosci w zarobkach , przeciez "pracujemy po to aby zyc , a nie po to aby pracowac " , "to nie prawda ze w czlowieku robotnicza plynie krew "Pare tych cytatow moze troche na wyrost, ale nie do konca bez podstaw .ZWROC UWAGE NA TO ZE JAKKOLWIEK DLUGO BYS NIE PRACOWAL I W JAKIMKOLWIEK SYSTEMIE WYZYSKU CZY INNYM . ZA PRACE W GODZINACH GODZIWYCH TZN 8 GODZ DZIENNIE PIEC DNI W TYGODNIU POWINIENES DOSTAWAC WYNAGRODZENIE , A NIE STYPENDIUM DO ZYCIA .PISZESZ 4000 TYSIACE DOBRZE ALE TO POWINNO BYC ZA PIEC DNI W TYGODNIU A ROZUMUJAC NA PODSTAWIE TWOICH DANYCH PRACUJESZ PONAD SILY W INNYM NIEZNANYM SYSTEMIE WYZYSKU . RAZ MASZ DUZO INNYM RAZEM MALO . SKONCZ MOWIC DOBRZE O FIRMIE JEZELI TWOIM WYROZNIKIEM
MA BYC TYLKO KASA PRZECIEZ NIE TYLKO KASA SIE LICZY W FIRMIE JAK I W ZYCIU .SA INNE WARTOSCI . KASA TO NIE WSZYSTKO. TRZEBA BYC CZLOWIEKIEM WSZEDZIE I W PRACY I W DOMU. PEWNIE ZASTANAWIASZ SIE DLACZEGO PISZE DUZYMI BO NAPEWNO KOGOS TO ZAINTERESUJE BARDZIEJ .KONCZAC JUZ TE SWOJE DLUGIE WYWODY ZYCZE CI I TWOJEJ FIRMIE JAK NAJLEPIEJ TOBIE GODZIWYCH WARUNKOW A FIRMIE PRZEJRZENIA NA OCZY W ZWIAZKU Z INNYMI DANYMI TEGO PROFILU ."HAMBURGER "
Molo 2013-06-26 17:21:59
hamburger - 2013-06-13 12:54:23



{Ja pracuje przy produkcji wieczek i zarabiam od 2500-4000 miesiecznie na reke w zależności od pory roku i jestem zadowolony z tej pracy}.A Ja hamburger zwracam sie do ciebie kolego szanowny czy nie zajmujesz wyzszego stanowiska, albo czy nie jestes spokrewniony ,albo pracujesz poltora miesiaca w miesiacu .Na podstawie tych zarobkow moge stwierdzic pewne nieprawidlowosci w twoim rozumowaniu , szkoda ze nie mam mozliwosci tego sprawdzic bo nie pracowalem w tej firmie ,moja firma laczyla sie z moim "nickiem ",kiedy zmadrzalem i zalozylem wlasna firme . Wracajac do ciebie dlaczego takie rozbieznosci w zarobkach , przeciez "pracujemy po to aby zyc , a nie po to aby pracowac " , "to nie prawda ze w czlowieku robotnicza plynie krew "Pare tych cytatow moze troche na wyrost, ale nie do konca bez podstaw .ZWROC UWAGE NA TO ZE JAKKOLWIEK DLUGO BYS NIE PRACOWAL I W JAKIMKOLWIEK SYSTEMIE WYZYSKU CZY INNYM . ZA PRACE W GODZINACH GODZIWYCH TZN 8 GODZ DZIENNIE PIEC DNI W TYGODNIU POWINIENES DOSTAWAC WYNAGRODZENIE , A NIE STYPENDIUM DO ZYCIA .PISZESZ 4000 TYSIACE DOBRZE ALE TO POWINNO BYC ZA PIEC DNI W TYGODNIU A ROZUMUJAC NA PODSTAWIE TWOICH DANYCH PRACUJESZ PONAD SILY W INNYM NIEZNANYM SYSTEMIE WYZYSKU . RAZ MASZ DUZO INNYM RAZEM MALO . SKONCZ MOWIC DOBRZE O FIRMIE JEZELI TWOIM WYROZNIKIEM

MA BYC TYLKO KASA PRZECIEZ NIE TYLKO KASA SIE LICZY W FIRMIE JAK I W ZYCIU .SA INNE WARTOSCI . KASA TO NIE WSZYSTKO. TRZEBA BYC CZLOWIEKIEM WSZEDZIE I W PRACY I W DOMU. PEWNIE ZASTANAWIASZ SIE DLACZEGO PISZE DUZYMI BO NAPEWNO KOGOS TO ZAINTERESUJE BARDZIEJ .KONCZAC JUZ TE SWOJE DLUGIE WYWODY ZYCZE CI I TWOJEJ FIRMIE JAK NAJLEPIEJ TOBIE GODZIWYCH WARUNKOW A FIRMIE PRZEJRZENIA NA OCZY W ZWIAZKU Z INNYMI DANYMI TEGO PROFILU ."HAMBURGER "
Hamburger napisz ile nadliczbowych miesięcznie masz. Szkodliwe włożone w stawkę, pewnie też jesteś z tego zadowolony.
Mero 2013-07-18 18:29:15
Na hali upał i gorąc. A szkodliwe włożone w stawkę, beznadzieja.
zainteresowany pracą 2013-07-22 20:22:18
A jakie są warunki socjalne w tej firmie. Są jakieś nagrody, zapomogi, paczki na święta. Czy są jakieś dofinansowania wczasów, wycieczki dla pracowników i ich rodzin.

Czy są jakieś szkolenia i wyjazdy integracyjne i czy pracownicy dobrze się na nich bawią, Czy raczej atmosfera drętwa, kobiet nie ma,
Popo 2013-07-26 18:40:36
zainteresowany pracą - 2013-07-22 20:22:18

A jakie są warunki socjalne w tej firmie. Są jakieś nagrody, zapomogi, paczki na święta. Czy są jakieś dofinansowania wczasów, wycieczki dla pracowników i ich rodzin.



Czy są jakieś szkolenia i wyjazdy integracyjne i czy pracownicy dobrze się na nich bawią, Czy raczej atmosfera drętwa, kobiet nie ma,
Za socjalne rodzinny nie utrzymasz. Choć już nie takie socjalne jak kiedyś. Ważniejsze są zarobki. Z tego co wiem to nowi pracownicy na linii kokosów nie mają. Jedna sobota i niedziela w miesiącu wolna. Są wolne dni odsiadki nazywane potoczne ,,zielone dni” czasem firma zapłaci ale zazwyczaj w sezonie ale nie wszystkie. Żeby mieć jaką taką wypłatę to trzeba wyrobić godziny nadliczbowe. Choć raczej już te godziny nadliczbowe są ograniczane.
1
zainteresowany 2013-07-29 13:54:44
Popo - 2013-07-26 18:40:36

zainteresowany pracą - 2013-07-22 20:22:18

A jakie są warunki socjalne w tej firmie. Są jakieś nagrody, zapomogi, paczki na święta. Czy są jakieś dofinansowania wczasów, wycieczki dla pracowników i ich rodzin.





Czy są jakieś szkolenia i wyjazdy integracyjne i czy pracownicy dobrze się na nich bawią, Czy raczej atmosfera drętwa, kobiet nie ma,
Za socjalne rodzinny nie utrzymasz. Choć już nie takie socjalne jak kiedyś. Ważniejsze są zarobki. Z tego co wiem to nowi pracownicy na linii kokosów nie mają. Jedna sobota i niedziela w miesiącu wolna. Są wolne dni odsiadki nazywane potoczne ,,zielone dni” czasem firma zapłaci ale zazwyczaj w sezonie ale nie wszystkie. Żeby mieć jaką taką wypłatę to trzeba wyrobić godziny nadliczbowe. Choć raczej już te godziny nadliczbowe są ograniczane.
A atmosfera jak jest?
Pracownik 2013-07-30 05:34:37
A atmosfera jak jest? Beznadziejna za 2013 rok podwyżek nie przewidziano. W lecie na hali upał przeszło 40⁰ C. Atmosfer nie będzie dobrej dopóki firma nie zacznie uczciwie płacić. W Anglii czy Finlandii są fabryki i tam są super zarobki, tylko tragedia w Brzesku. A produkują te same puszki.
1
Siwucha 2013-08-03 14:17:50
Jestem byłym pracownikiem CP UK zgodzę się z kolegą że płaca nie zła ale nie za darmo,trzeba być człowiekiem orkiestrą jeśli chodzi o maszynę- nastawiaczem mechanikiem i elektrykiem a najlepiej jeszcze konstruktorem bo na te służby nie ma co za wiele liczyć . Warunki pracy obowiązki oraz relacje pomiędzy pracownikami pozostawiają wiele do życzenia tak jak relacje pomiędzy pracownikiem a Kierownictwem i Dyrekcją. Człowiek dla nich to robot a nie istota żywa ehhh szkoda gadać.pozdrawiam
1
Pracownik 2013-08-03 17:57:19
Ostatnio w Brzesku jest akcja trzeźwość. Kierownicy i mistrzowie mają alkomaty i szukają pijanych pracowników. Duże dzieci dostały zabawki i się bawią.
obserwator 2013-08-07 18:59:22
Alkomaty maja swiadectwo homologacji? Przy badaniu niech wam pokaza:)...na 99% swiadectwa homologacji nie posiadaja wiec sa bez uzyteczne!!!
2013-08-30 09:29:25
Ja pracuje na budowie u prywaciarza.Da Ci 12-15 zł i wstajesz codziennie o godz 4:30 bo dojezdza do krakowa,oczywiscie zawiezie cie.robote zaczynasz 6:40 bo druga przerwe musisz odrobic,Pracujesz de facto 10 godz do 17:00 i wracasz do domu na 19.zjesz obiad,kapiel jest godz 20-21 dziecka nie widuje prawie bo czasem juz spi jak ja wroce bo jest np: betonowanie i sie przeciaga dniowka,albo w tym krotkim czasie gdzie sie widujemy po prostu idzie spac,a ja zaraz za nim 22-23 bo o 4:30 trzeba wstac.leje,zimno,grzeje,wieje,mrozno i ojebac sie trzeba.ile godz zrobisz a mozesz smialo 10 dziennie liczyc 5 dni w tygodniu to zarobisz 2400-3000.Umowa śmieciowa na 1600, jesli chorobowe to 900zł/msc.Urlopu Ci nie placi,nie pojdziesz do roboty nie masz dniowki a ekwiwalent zeby ci zaplacil to zapomnij,a jak ci nie pasuje to sie zwolnij.Nie dostaniesz od niego nic nawet butelki wody,nawet przy 40paro stopniowym upale gdzie stoisz bezposrednio pod sloncem na czarnych blatach ze grzeje do nich az podeszwy podtapia wy to macie przynajmniej ;) Po 5 dniowkach nie wiesz jak sie nazywasz a zycia w tygodniu nie masz wcale.Poza tym nic ci nie da,poczawszy od olowka nawet,nie wspominajac o jakis narzedziach czy ubraniach,butach.W okresie swiat jak wypada kilka dni wolnego to od razu cie wysle na bezplatny na 2 tygodnie juz mniej zusu zaplaci a ty i tak robisz w tym czasie przyklad: 15-31 grudzien urlop bezplatny ale w miedzy czasie te dniowki robocze pracujesz :D Skonczy sie jedna budowa to przydupasy sciemniaja a ty masz przestoj ktory ci wypadnie np w srodku lata gdzie mozesz cos zarobic wiecej.w skali roku zarobisz te 2500 na msc ale jak podliczysz ile masz wkladu gdzie np musisz dojechac te 5-8 km do tego przewozu firmowego,ze musisz buty kupic,spodnie,jakis mlotek,czy cos to wychodzi ze lepiej robic w canpacku.z premiami bo jakies sa czy nadgodzinami to w skali roku zarobisz te 2000-2200msc.8 godzin odjebiesz i idziesz w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jasne ze nocki moga meczyc ale napewno nie mecza jak 10 godz dniowka na budowie.wypada ci wolne w tygodniu mozesz cos zalatwic,idziesz na 2 zmiane cos zalatwisz,wracajac z pierwszej jestes 15:15 w domu.Ile macie tych godzin w msc ? 200?230? tj norma na budowie a jakbys doliczyl prawie 5 godzin dziennie na dojazd to co powiecie ? jak wam co dwa lata rzucą bona na wakacje na 1500 to zle ? urlop macie... platny.I nawet jak te 7 dni przepracujesz po te 8 godzin tj 56,a na budowie masz tyle w 5 dni plus dojazd to jest i tak lzej i tak masz w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czasu dla rodziny czy dla siebie.Myslicie ze w takich firemkach nie ma tez ukladow - sa jeszcze gorsze i wypierdolic cie moze z roboty jak mu zawieje nie ma zadnego poczucia bezpieczenstwa pod tym wzgledem.Jebac trzeba i sie nie odzywac,najgorsze roboty,wiecznie zle i malo a wy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] norme - prysznic(ktory jest w szatni,a na budowie gebe ochlapiesz i jedziesz jak troll) i idziecie do domu :D jakies paczki na swieta czy bony zalapiecie.Goraco moze i jest ale slonce nie wali wam prosto w leb,i jak sie nie nachlejesz piwska to sie lekko przypocisz najwyzej,a juz napewno nie wrocisz ujebany tak,ze nawet palka nie stanie...

To nie jest zle mysle hehe :)
1
111 2013-08-30 11:17:29
Kolego tutaj dzielimy się opinią o pracodawcy, Ty jak widzę po wpisie pracujesz na budowie a nie w can pack-u dlatego nie wiem skąd u Ciebie takie informacje . A tak w ogóle to na tej budowie nie jest tak źle z tym wolnym czasem skoro masz tyle wolnego na pisanie tak długich poematów i to jeszcze nie na temat swojej firmy. Weź się do roboty jest piątek dzień roboczy na budowie. Pozdrawiam
3
zainteresowany praca w can pack 2013-09-01 13:42:47
Czy są jakieś imprezy integracyjne oraz szkolenia dla pracowników? Kto na nie jeździ i jak na nich jest? Czy ktoś z tu obecnych był, albo wie coś o nich i może coś bliżej na ten temat powiedzieć?
pan puszka 2013-09-01 18:16:50
Kolego budowlaniec pracujesz u [usunięte przez moderatora]? :)..Napisze Ci tak.Jesli jestes fachowcem to zakladaj firme.Dziwie sie budowlanca ze robia na kogos !
1
Koko jambo 2013-09-04 08:37:59
pan puszka - 2013-09-01 18:16:50

Kolego budowlaniec pracujesz u [usunięte przez moderatora]? :)..Napisze Ci tak.Jesli jestes fachowcem to zakladaj firme.Dziwie sie budowlanca ze robia na kogos !
Nie u [usunięte przez moderatora].Wydaje Ci sie tylko,bo nie masz zielonego pojecia jak teraz sektor budowlany podupadl - a takie firmy krzaki o jakich mowisz to padaja jak muchy.

Kiedy macie jakies przyjecia ?
eeeeeeee 2013-09-04 09:26:27
Tutaj nie dadzą więcj jak 13zł. ja tyle mam już kilka lat
denko 2013-09-04 17:31:49
zainteresowany praca w can pack - 2013-09-01 13:42:47

Czy są jakieś imprezy integracyjne oraz szkolenia dla pracowników? Kto na nie jeździ i jak na nich jest? Czy ktoś z tu obecnych był, albo wie coś o nich i może coś bliżej na ten temat powiedzieć?
Spotkanie integracyjne (w Borku) 7-go września. Za 60 zł (tyle za imprezę potrąca pracodawca z poborów) otrzymasz 1 kiełbaskę, 1 karkówkę, 2 piwa, 1 herbate lub kawe, gofra, 2 lody i frytki. Jeśli idziesz z żoną i 3 dzieci to napewno sobie pojesz (chyba że dodatkowo sobie kupisz jedzenie. W tym roku pewnie nie będzie dużo chętnych (pewnie większość z biur, bo ich stać na takie imprezy. Ja za 60 zł robię grila na balkonie dla rodziny i przyjaciół i jeszcze mi reszta zostaje. Z roku na rok coraz gorzej.
Jeśli chodzi o szkolenia to tylko bhp raz na 3 lata i to wszystko. Wyjazdowe spotkania integracyjne organizuje Prezes[usunięte przez moderatora] w GL FOMie i to jest coś. Chłopaki sobie chwalą.
Gumiś 2013-09-05 19:55:03
Właśnie ostatnio była w firmie rekrutacja wewnętrzna na stanowisko mistrz zmianowy na wydziale produkcji puszki. Został wybrany brat kierownika [usunięte przez moderatora]
1
Zostaw swoją opinię o Can-Pack - Brzesko
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Can-Pack