Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Can-Pack

zdjecie uzytkownika
naj - 2012-02-13 21:10:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Waśko nie lubi związków bo z nich wyszedł gdy były mocne i wie co mocne związki potrafią,Teraz będą wybory w S80 trzeba pobrać deklaracje wzmocnić związek i zacząć negocjacje płacowo premiowe żeby skończyć z niewolniczym traktowaniem szeregowych pracowników przez wysoko opłacanych zarządców którzy siedzą tylko na operatywkach i radzą jak [usunięte przez moderatora]..... \"delfinka lub foczkę\"-to z WCM-u.W Can-packu są pieniądze tylko się trzeba o nie upomnieć ,a rada pracownicza się o nie nie upomni bo są to wysegregowani przez zarząd pracownicy do donoszenia jakby jaki ruch powstał a nie obrony praw pracowniczych.W KGHMie do zz należy 90% procent załogi to się z nimi liczą.Nikomu nic nie zrobią bo mają dużą pulę na zaspokojenie żądań finansowych byle tylko produkcja szła.Sezon rusza ,ludzie wy się też ruszcie ,bo maj jest najlepszym miesiącem do prowadzenia negocjacji i zmienienia regulaminu premiowania i wynagradzania.Bo za waszą kasę utrzymują kluby sportowe i przez wypracowany zysk dzielą między siebie.
zdjecie uzytkownika
zorientowany - 2012-05-02 20:28:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obawiam się ze Polacy w tym obozie nie mają nic do gadania.
Amerykanie ściągają zyski do siebie. Polskie sprzedawczyki mają się dobrze jak widzę dalej.
zdjecie uzytkownika
oren - 2012-06-22 20:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałem że zmarł właściciel w USA. Może być ciekawie. Generalnie omijać szerokim łukiem. Kadra kierownicza to w 80% nie odpowiedni na swoich miejscach ludzie, pierwsi do brania pieniędzy ostatni do brania odpowiedzialności. Na liniach szkodliwe środowisko, normy hałasu przekroczone, doliczając do tego system 4 brygadowy nie robi się ciekawie. Fundusz socjalny z roku na rok coraz gorszy.
zdjecie uzytkownika
takin - 2012-06-26 22:18:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po ostatniej delegacji w finlandi każą ludziom zwracać podatek za dietę którą podobno dyrekcja przeznaczyła na jedzenie o czym ludzie dowiedzieli się już po powrocie i mają do zwrotu po cztery tysiące złotych
a niektórzy do dzisiaj mają nie zapłacone za prace na delegacji,
I tak się traktuje najlepszych specjalistów bo przed wyjazdem to wszyscy nam mówili ze na montaże i rozruchy te jeżdżą najlepsi.
Zarobek żaden a człowiek się łudził że coś kupi do domu po czterech miesiącach rozłąki i tyrania po 12 godzin,
zdjecie uzytkownika
PAL - 2012-08-13 15:01:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No nie gadaj, że źle płacą. A zwłaszcza na wyjazdach. Taka "ekipa" wyjazdowa łapie kilka razy więcej za turnus niż każdy z nas za robotę w innej firmie w Małopolsce.
zdjecie uzytkownika
luk - 2012-08-18 22:45:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na wyjazdach tak :) a reszta w kołchozie po 600 euro na miesiąc w chemii temperaturze i smrodzie, to czym się te fabryki różnią inne puszki produkują inne maszyny tam są? w gorszych warunkach pracują?
Polaków za niewolników w swoim kraju mają a za granicą już są fair,

panowie z Pepsi my jesteśmy firma ok sprzedamy wam puszki 20 % niżej niż konkurencja udaje nam się to ponieważ wdrożyliśmy WCM i mamy zdrowych niewolników zapomnieli dodać
zdjecie uzytkownika
bandaDeBilli - 2012-10-10 22:18:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak się nie podoba, źle płacą itp. itd. to po co tam pracujecie?
Nie rozumiem was socjaliści, tylko oczekujecie od innych żeby wam \"dali\" a to tak nie działa.
zdjecie uzytkownika
przyjdzie_jeszcze_czas - 2012-10-12 11:35:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tylkach sie wam przewraca, bo dostajecie kase za wszystko, a nikt wam nigdy nie zagrozil zwolnieniem i nie macie najmniejszego porownania jak to jest \"gdzie indziej\". Chyba ominal was drobny fakt, ze socjalizm w tym kraju skonczyl sie..20 lat temu!
50% tej waszej ekipy powinno sie wykopac z tego zakladu.
Zobaczymy, jak bedziecie cienko piszczec, jak zaczna zwalniac.
zdjecie uzytkownika
Jan - 2012-10-12 21:49:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zmienił się system na kradnących i okradanych :) [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] alizm :)
u jednych premia 600 zł u innych 600 000 :) ale przecież stanowisko odpowiedzialność układ :) a wy do roboty [usunięte przez moderatora] :)
zapomniałem wspomnieć o ku..ach które się znajdują pomiędzy i nie piszę o kurach :)


zdjecie uzytkownika
Franek - 2012-12-23 17:23:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak możecie robić czegoć co nie lubicie i w dodatku nie mieć z tego satysfakcji......Zwolnijcie się ludzie i znajdźcie inną pracą taką jaka wam pasuje......................a przepraszam jest jeden problem, nie ma innej pracy........... szkoda więc zamiast jęczęć weźcie sie do roboty.
zdjecie uzytkownika
? - 2013-01-04 19:21:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzisiaj odbyło się pranie mózgu z kodeksu pracy. To teraz się zacznie straszenie pracowników.
zdjecie uzytkownika
Master - 2013-01-05 10:30:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie, poniewaz chce zlozyc podanie o prace w Brzesku i jakie sa szanse na przyjecie?
zdjecie uzytkownika
kumaty gosc - 2013-01-06 11:23:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bedziesz robil za minimalna krajowa,czyli 1600 zl brutto,wiec dostaniesz 1324 zl na reke.Praca na 3 zmiany,7 dni w tygodniu.Jesli brakuje ci rozumu to pojdziesz tam pracowac,a jesli masz rozum to szukaj pracy w Bochni,Niepolomicach,Tarnowie bo w Brzesku placa marnie!
zdjecie uzytkownika
master - 2013-01-06 14:13:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a w bochni lub w niepołomicach jakie sa takie wieksze firmy w ktorych mozna by sprobowac zlozyc papiery?
zdjecie uzytkownika
bono - 2013-01-08 20:19:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego ludzie uciekają do Rexamu?
zdjecie uzytkownika
Były pracownik!!!!!!!!!! - 2013-01-08 20:39:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No doszły mnie słuchy że chłopaki wreszcie zmądrzeli i olali ten "klan-pack" czy jakoś tak........szacun dla odważnych!!!!!!. No jeśli ktoś (wiadomo o kogo chodzi) zaproponował by mi "podwyżkę" ok.70gr to bym gościa wyśmiał. Chłopaki pakujcie walizki i do Rexamu!!!!!
zdjecie uzytkownika
Naj - 2013-01-09 13:32:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może chodzi o równy podział premii kapitalisto z bożej łaski,nie w dupach się poprzewracało tylko tobie coś mózg uciska,chyba bojaźń o strtę przywilejów.
zdjecie uzytkownika
Naj - 2013-01-09 13:36:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bandaDeBilli - 2012-10-10 22:18:39

jak się nie podoba, źle płacą itp. itd. to po co tam pracujecie?

Nie rozumiem was socjaliści, tylko oczekujecie od innych żeby wam \"dali\" a to tak nie działa.
Jacy socjaliści ,7% premii a 50% premii to socjalizm czy złodziejstwo.
zdjecie uzytkownika
kumatty - 2013-01-10 17:25:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uciekają w zasadzie z dwóch powodów płaca i warunki pracy. Can Pack nie płaci szkodliwego... stawki za pracę w systemie 4 brygadowym też nie są jakieś dobre. Lepiej można zarobić gdziekolwiek indziej i w normalnym systemie. Druga strona medalu to warunki pracy.. przełożeni zapatrzeni tylko na wynik, większość z nich to gbury lub osoby które nie bardzo wiedzą co mają robić na swoim stanowisku a czym wyżej tym gorzej. Presja psychiczna też robi swoje.... Jeżeli ktoś startuje na linie to lepiej omijać, nic szczególnego.
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2013-01-10 20:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robią problemy tym pracownikom którzy chcą wyjechać do Rexamu. Trzeba porzucić pracę, bo inaczej nie ma szans na zwolnienie za porozumieniem stron. W Can packu są warunki szkodliwe, np linie puszki napojowej gdzie występuje hałas, farby, lakiery, kwasy. A dodatek szkodliwy włożono ludziom w stawkę. I tak rozwiązano problem szkodliwego którego nie ma.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2013-01-14 19:31:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno po kontroli Inspekcji pracy CP zapłacił wysoką karę za nadgodziny. Ludzie na produkcji w kwietniu 2012 wyrobili normę 150 h/rok. później płacono z dodatku zadaniowego Ciekawe co będzie w tym roku. Może wróci szkodliwe i rozwiążą także problem nadgodzin.
zdjecie uzytkownika
interesant - 2013-01-17 19:33:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bez znajomości to nie ma co liczyć chyba na pracę w Can Pack w Brzesku?Chodzi mi o pracę na produkcji,wydziały puszek i wieczka.Wydział produkcji wieczek nadal daleko za wydziałami puszek?Pod każdym względem,płacowym w szczególności,stawki,premie kwartalne...Przynajmniej kilka lat temu tak było,teraz mogło się zmienić.Kto tam teraz kierownikiem?
zdjecie uzytkownika
do kolegi - 2013-01-28 20:03:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego, powiem ci tak że lepiej sobie odpuścić pracę na produkcji. Nie ważne czy to jest wydział puszki czy wieczka. Płaca marna, system 4 brygadowy.. 7 dni do pracy 2 dni wolnego.
zdjecie uzytkownika
mj - 2013-01-31 16:23:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje przy produkcji wieczek i zarabiam od 2500-4000 miesiecznie na reke w zależności od pory roku i jestem zadowolony z tej pracy.
zdjecie uzytkownika
QQQ - 2013-01-31 18:48:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
[usunięte przez moderatora] chyba jesteś mistrzem zmianowym, wtedy napewno będziesz zadowolony.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Can-Pack
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Can-Pack?
Zadaj pytanie
x