Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Can-Pack

zdjecie uzytkownika
kumaty gosc - 2013-01-06 11:23:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bedziesz robil za minimalna krajowa,czyli 1600 zl brutto,wiec dostaniesz 1324 zl na reke.Praca na 3 zmiany,7 dni w tygodniu.Jesli brakuje ci rozumu to pojdziesz tam pracowac,a jesli masz rozum to szukaj pracy w Bochni,Niepolomicach,Tarnowie bo w Brzesku placa marnie!
zdjecie uzytkownika
master - 2013-01-06 14:13:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a w bochni lub w niepołomicach jakie sa takie wieksze firmy w ktorych mozna by sprobowac zlozyc papiery?
zdjecie uzytkownika
bono - 2013-01-08 20:19:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego ludzie uciekają do Rexamu?
zdjecie uzytkownika
Były pracownik!!!!!!!!!! - 2013-01-08 20:39:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No doszły mnie słuchy że chłopaki wreszcie zmądrzeli i olali ten "klan-pack" czy jakoś tak........szacun dla odważnych!!!!!!. No jeśli ktoś (wiadomo o kogo chodzi) zaproponował by mi "podwyżkę" ok.70gr to bym gościa wyśmiał. Chłopaki pakujcie walizki i do Rexamu!!!!!
zdjecie uzytkownika
Naj - 2013-01-09 13:32:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może chodzi o równy podział premii kapitalisto z bożej łaski,nie w dupach się poprzewracało tylko tobie coś mózg uciska,chyba bojaźń o strtę przywilejów.
zdjecie uzytkownika
Naj - 2013-01-09 13:36:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bandaDeBilli - 2012-10-10 22:18:39

jak się nie podoba, źle płacą itp. itd. to po co tam pracujecie?

Nie rozumiem was socjaliści, tylko oczekujecie od innych żeby wam \"dali\" a to tak nie działa.
Jacy socjaliści ,7% premii a 50% premii to socjalizm czy złodziejstwo.
zdjecie uzytkownika
kumatty - 2013-01-10 17:25:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uciekają w zasadzie z dwóch powodów płaca i warunki pracy. Can Pack nie płaci szkodliwego... stawki za pracę w systemie 4 brygadowym też nie są jakieś dobre. Lepiej można zarobić gdziekolwiek indziej i w normalnym systemie. Druga strona medalu to warunki pracy.. przełożeni zapatrzeni tylko na wynik, większość z nich to gbury lub osoby które nie bardzo wiedzą co mają robić na swoim stanowisku a czym wyżej tym gorzej. Presja psychiczna też robi swoje.... Jeżeli ktoś startuje na linie to lepiej omijać, nic szczególnego.
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2013-01-10 20:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robią problemy tym pracownikom którzy chcą wyjechać do Rexamu. Trzeba porzucić pracę, bo inaczej nie ma szans na zwolnienie za porozumieniem stron. W Can packu są warunki szkodliwe, np linie puszki napojowej gdzie występuje hałas, farby, lakiery, kwasy. A dodatek szkodliwy włożono ludziom w stawkę. I tak rozwiązano problem szkodliwego którego nie ma.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2013-01-14 19:31:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno po kontroli Inspekcji pracy CP zapłacił wysoką karę za nadgodziny. Ludzie na produkcji w kwietniu 2012 wyrobili normę 150 h/rok. później płacono z dodatku zadaniowego Ciekawe co będzie w tym roku. Może wróci szkodliwe i rozwiążą także problem nadgodzin.
zdjecie uzytkownika
interesant - 2013-01-17 19:33:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bez znajomości to nie ma co liczyć chyba na pracę w Can Pack w Brzesku?Chodzi mi o pracę na produkcji,wydziały puszek i wieczka.Wydział produkcji wieczek nadal daleko za wydziałami puszek?Pod każdym względem,płacowym w szczególności,stawki,premie kwartalne...Przynajmniej kilka lat temu tak było,teraz mogło się zmienić.Kto tam teraz kierownikiem?
zdjecie uzytkownika
do kolegi - 2013-01-28 20:03:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego, powiem ci tak że lepiej sobie odpuścić pracę na produkcji. Nie ważne czy to jest wydział puszki czy wieczka. Płaca marna, system 4 brygadowy.. 7 dni do pracy 2 dni wolnego.
zdjecie uzytkownika
mj - 2013-01-31 16:23:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje przy produkcji wieczek i zarabiam od 2500-4000 miesiecznie na reke w zależności od pory roku i jestem zadowolony z tej pracy.
zdjecie uzytkownika
QQQ - 2013-01-31 18:48:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] chyba jesteś mistrzem zmianowym, wtedy napewno będziesz zadowolony.
zdjecie uzytkownika
jo - 2013-01-31 20:51:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] - dobrze napisał że pracujesz PRZY produkcji wieczek,pewnie większość czasu spędzasz na mistrzówce. Gdybyś pracował NA produkcji albo te wieczka pakował to byś zarabiał 1800zł
zdjecie uzytkownika
Rexam - 2013-01-31 21:15:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak chcesz się w miarę szybko zwolnić to przyjdź na fleku, uderz w dziób jakiegoś majstra albo kierownika i masz natychmiastowe rozwiązanie za porozumieniem stron. Gdy przyznasz że masz lepiej płatną pracę w Rexamie to trzy pełne miesiące albo dyscyplinarne. To podzięka canpacku za długoletnią pracę.
zdjecie uzytkownika
do mj - 2013-02-07 22:00:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przy produkcji wieczek i 4000 netto? to ty chyba mieszkasz na zakładzie że tyle zarabiasz...
zdjecie uzytkownika
Bobek - 2013-02-08 14:35:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dodatek szkodliwy jest co jakiś czas waloryzowany, ale jak jest włożony w stawkę to pozostaję bez zmian. Traci na tym pracownik który pracuje w warunkach szkodliwych, i państwo bo są mniejsze wpływy do budżetu. Jak nie PIP to może skarbówka tym się zajmie. Przeszło pięć lat mamy szkodliwe włożone w stawkę.
zdjecie uzytkownika
BonyM - 2013-02-12 14:16:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W jaki sposób najlepiej zapytać o pracę w CP Brzesko? Tzn. mailem (wiem że ciężko u nich z czytaniem), czy telefonicznie. Dzwoniłem do biura pracy CP w Krakowie i powiedziano mi że oferty pracy w Brzesku znajdują się na stronie internetowej, a tu od dłuższego czasu wisi jedna oferta - spec. ds. inwestycji co mnie nie interesuje. Wiem że w Brzesku co jakiś czas przyjmują do pracy na produkcji. Skąd więc dowiedzieć się kiedy jest rekrutacja. Czy Pani [usunięte przez moderatora] zajmuje się tym?
Z góry dzięki za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
crayo - 2013-02-16 06:51:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zapłacę 500pln za załatwienie pracy w beneficie. pisać na [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
WolnyRakil - 2013-02-16 15:39:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
crayo - 2013-02-16 06:51:15

zapłacę 500pln za załatwienie pracy w beneficie. pisać na [usunięte przez moderatora]
Ja również, lub bezpośrednio w CP: [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
nie taki diabeł straszny - 2013-02-20 17:05:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bieżące potrzeby rekrutacyjne na stanowiska robotnicze w Brzesku (Operator Maszyn, Operator Wózka, Magazynier itp) realizuje bezpośrednio Dział Kadr w Brzesku i/lub Benefit. Podania o pracę na tego typu stanowiska można składać w recepcji firmy. Kontakt z wybranymi kandydatami jest w miarę potrzeb, przy czym można się spodziewać tradycyjnie większej ilości przyjęć przed sezonem produkcyjnym.

Wszystkie pozostałe procesy rekrutacji są ogłaszane na stronie internetowej.
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-02-20 22:55:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to teraz sezonowi są :) szlachta się okopała i potrzebuję chłopów pańszczyźnianych :) to ja wam powiem Polska jest jedna i Polacy to jedno - wam się w głowach [usunięte przez moderatora] :)
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-02-21 08:23:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak nie ma elyt :) wszyscy mówią jednym głosem
zdjecie uzytkownika
jo - 2013-02-22 19:51:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sezonowo to chyba tylko do Pol Am Packu zawsze przyjmowali?
Do Can Packu też???
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-02-23 11:36:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widocznie Pol Am Pack - powrócił :)
i zjadł Canpack swoim mentalnym sposobem
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Can-Pack
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x