logo Can-Pack

Can-Pack

Brzesko

Opinie o Can-Pack

Dawny 2017-05-26 00:15
Ludzie nie warto pracowac w cp fpn bo to jest WEGETACJA szkoda zycia -------pracowalem pare lat i zaluje bo teraz pracuje w lepszej firmie i stac mnie na wszystko poprostu w cpfpn cofacie sie i nic nie uczycie
7
Eldor 2017-05-26 21:30
Robie miesiac i chyba to popierdziele
4
Ddd 2017-05-27 08:37
Prawda jest ze ludzie dostali info ze do konca czerwca maja domki w ktorych mieszkaja w Holandii.Odbyly sie juz spodkania z wszystkimi brygadami I sa zapewnienia ze jednak nikogo na bruk nie wyzuca.Zobaczymy.Ludzie czekaja na podwyzki a jak ich nie bedzie posypia sie wypowiedzenia.
wszystko w temacie 2017-05-27 14:27
Podwyżki celowo są wstrzymane, bo od 1 czerwca znoszą wizy dla Ukraińców i liczą na zatrudnienie ich za najniższą krajową, proste.
3
Aa 2017-05-27 23:45
A czego sie spodziewales? Kontraktu nie
potrafisz przeczytac?
Ekonomista 2017-05-28 20:24
Chłopcze jak chcesz zaistnieć na forum to napisz coś z sensem , po pierwsze to nie masz bladego pojęcia jak wygląda kontrakt w Holandii, a po drugie nie ma tam słowa o okresie zakwaterowania które zapewnia zakład
Nowy 2017-05-29 19:57
Witam. Chciałabym zapytać Was i coś. Co jakiś czas patrzę na oferty pracy w Waszym zakładzie i zauważyłem że co jakiś czas pojawia się to samo ogłoszenie - technik przygotowania druku. Możecie coś o tym napisać? Taki duży dział ze ciągle kogoś przyjmować chcą, czy takie byle co ze ciągle ktoś się zwalnia?? Jak tam wygląda praca? Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam wszystkich.
Maverick 2017-05-30 12:05
czyli w jakiej? Szukam pracy x)
Linia 2 2017-05-31 18:40
To pracować za tą granica a nie szukac sensacji
4
Klawisz 2017-06-06 03:27
Glosno jest w Brzesku o pedofilu z canpack kazdy o nim gada i mowia zeby siedzial bardzo dlugo bo jego miejsce jest w wiezieniu
5
Gustaw 2017-06-06 07:02
Oprócz ciebie nikogo to nie interesuje.
2
klawisz 2017-06-06 08:04
wszystkich to inteesuje bo kazdy chce zeby pedofil siedzial dlugo
4
Pracownik 2017-06-06 09:24
Zeby sie zwolnic trzeba pisac wypowiedzenie czy mozna juz w ogole nie przyjsc na drugi dzien? I jak cos to ile trwa wypowiedzenie
Tricolor 2017-06-06 12:18
Można nie przyjść.
do Gustawa 2017-06-06 20:29
Wszystkie lokalne media podały te informacje na temat pedofila. Gazeta Krakowska oraz RDN i wiele innych portali. Każdy kto ma małe dziecko jest zaniepokojony.
5
Gustaw 2017-06-06 21:43
skoro już siedzi to dlaczego ten kto ma małe dziecko ma być zaniepokojony ?
znawca 2017-06-06 21:50
Dlaczego usuwane są niektóre wpisy i opinie ??????????? Co prawda boli !!!!!!!!!!! możecie sobie usuwać patałachy i tak wszyscy wiedzą jak w tym syfie czyt. KLANPACKU jest kolorowo !!!!!!!!
3
Olo 2017-06-06 22:53
A dlaczego Go bronisz? Pedofil trzeba napiętnować. Polecam film Niech sąd Cię skaże pedofilu.
8
Pracownik wkurzony 2017-06-07 06:45
Smieszne podwyzki i marne w cpfpn zwalniaja sie ludzie bo nieda sie wyzyc za te marne pensje i z daleka od tego zakladu bo nie polecamy tu sie zatrudniac
10
Aaa 2017-06-07 16:17
Na fom angaze sa kierownicy maja ale jakos nie spiesza sie ich rozdac. Widac jaki stosunek jest kierownictwa do pracownika. Lekcewazacy to malo powiedziane. No ale kodeks etyczny mamy.
5
koma 2017-06-07 20:58
Dali 350 brutto za prace w systemie ,nawalili .....
2
znerwicowany fomowiec 2017-06-08 17:57
Podwyżkami na FOMie się popisali...naprawdę firma na złoty medal. Motywacja dla pracownika teraz jest tak duża, że produkcja zamiast wstać z kolan to leży i kwiczy. każdy czekał z nadzieją bo ona umiera ostatnia...no ale...
2
Młody 2017-06-08 20:47
Na 3 wieśniak też się nie popisał
Hgw 2017-06-09 22:48
Panowie przeciez mieliscie pogadanke żeby " bidusia " nie szykanowac. Cp dba o swoje " gwiazdy niezastąpione" . A jaką reklame ma przy tym. Szkoda słów albo ich brak.
13
goral tlumacz przysiegly od angielskiego 2017-06-09 23:57
Dajcie spokoj juz chlopaki! osobiscie dalem mu juz rozgrzeszenie warunkowe!a za pokute w odpust ma nosic ze mna razem baldachim w jasieniu.
5
tasman 2017-06-10 12:36
przestancie!co z was za ludzie na tej l2! diabel mial po prostu za luzne majty i mu spadywaly na basenie
10
6razy11to11razy6 2017-06-11 08:14
A wraca ten gość do pracy? Can Pack bedzie chronił patologię bo specjalista magik?
3
fom 2017-06-13 09:48
BYLEM DZIS NA BASENIE I GADALI W OKIENKU KASOWYM ZE JAK TYLKO CIEBIE PEDOFILU ZOBACZa to odrazu na policje dzwonia bo to co robiles jest niewybaczalne
6
tasman 2017-06-13 09:49
ma byc wywiad z dyrektorem basenu na polsacie o tym pedofilu
8
master 2017-06-13 15:13
Siema siema,
Da ktoś odpowiedź jak wygląda praca na stanowisku technik przygotowania materiałów do druku w Brzesku?
wujek_samo_zuo 2017-06-13 21:55
Praca jak każda inna...tylko wypłata cienka. Bierzesz receptury, ważysz farbę , mieszasz i tak w kółko, dzień w dzień, tydzień po tygodniu. I mnóstwo pobocznych zajęć, ale głównie to farby i formy drukowe. W wernel kenkel w Bochni też jest taka oferta tylko inaczej się nazywa. Firma może mniejsza, ale traktuje ludzi dużo poważniej niż CP. Tyle w temacie
Aa 2017-06-16 01:40
Czy to znaczy ze podpisujesz cos, czego nie rozumiesz?
Fiolki 2017-06-16 23:56
Powodzenia Brylant.
3
??? 2017-06-17 00:01
Linia 2
Brygada E
Debesciaki
4
D7 2017-06-18 00:05
Kto jest kierownikiem na lini 2?
zatroskany 2017-06-18 22:04
Pytanie do HR Managerów - kiedy pracownicy będą oceniali swoich przełożonych jak w innych szanujących się w firmach? Kiedy będzie ocena satysfakcji pracowniczej, nie bójcie się wyników!!! takich kierowników jak gumiś jest więcej, trzeba im podziękować i rozstać się tak aby zatrzymać odchodzenie pracowników z firmy. są to ludzie nie przygotowani do pełnienia takiej funkcji, są po kądzieli z tym czy innym dyrektorem, patologie trzeba usuwać
17
Pracownik 2017-06-28 10:53
Czemu wpisy kasujecie przeciez fajnie poczytac gowork i kazdy lubi
2
Iwona 2017-06-28 11:06
@Pracownik
archiwizowane są komentarze, które naruszają zasady regulaminu. Dlatego też przed zamieszczeniem opinii należy zapoznać się z jego treścią.
Mojra 2017-06-28 11:19
Pani Iwono chyba wam się za dużo kliknęlo naraz do usuniecia. Albo nie panujecie nad serwisem jeśli chodzi o cp Brzesko.
Iwona 2017-06-28 11:26
@Mojra
Każdy wpis rozpatrywany jest indywidualnie jeśli chodzi o zgodność z regulaminem. W razie jakichkolwiek wątpliwości zachęcam do kontaktu z administratorem strony. Kontakt do niego, jak i szczegóły na temat procesu reklamacji znajdują się na dole strony w zakładce Regulamin i Polityka Prywatności lub pod linkiem http://www.gowork.pl/regulamin
1
Linia 2017-06-28 16:10
O pedofilach trzeba glosic bo dzieci sa swiete a pedofil musi byc izolowany i prosze nie kasowac tego bo to prawda a w tv kiedys mowili ze trzeba mowic i nie ukrywac
3
Mojra 2017-06-28 20:06
Pani Iwono proces reklamacji? Kto by się w to bawił..jednak w procesie indywidualnego podejścia do każdego postu to chyba macie spore luki i rzadkie sito.
Pozdrawiam
linia 3 2017-06-28 21:19
Ci co sie nie zapisali do zwiazkow nie powinni dostac podwyzki ani dodatku zmianowego a na jedzenie tez nie powinni chodzic !!!!!!!!!!!!! I ty z drukarki i belvaka linia 3 nie macie prawa jesc
1
Linia 2017-06-28 21:55
Związkowiec to już jest nudne zmien płytę .
1
Dumny zwiazkowiec 2017-06-29 07:12
Zapisz sie do zwiazkow to nikt nie bedzie mial pretensji prasa drukarka belvak a nazwiska wszyscy wiecie linia 3
1
Ktos 2017-06-29 07:14
Pedal pedalem powinni to zagazowac ale pedofil to jest juz do likwidacji !!!!!!!!!!!!!!!!!
1
Filozof CP minus jeden 2017-06-29 07:16
Tobie to chyba żal 3 litery ściska. Słyszałeś przysłowie o mądrym i głupim? No więc nie chciałbym z Tobą nic znaleźć.
1
Linia 2017-06-29 08:36
Co ci to da ze się zapisza dostaniesz więcej jedzenia.
Dyrektoroprezes 2017-06-29 08:42
Hehe. A gdyby za ucinanie sobie rąk dawali premie to też byś sobie uciął a potem szykanował tych co tego nie zrobili a mimo wszystko dostali podwyżkę? Czytając Twoje posty dochodzę do wniosku, że jesteś najgorszym typem człowieka podatnym na manipulacje. W obozie za okupacji pewnie byłbyś przykładnym pieskiem strażnika i gryzł współwięźniów za samo podgłaskanie po plecach. Za komuny byś donosił na swoich. No ale te czasy już nie wrócą tak więc pozostało Ci tylko ujadanie na tym forum. A prawda jest taka, że nie masz odwagi pójść do tych ludzi i im powiedzieć prosto w oczy o tym co tu wypisujesz, bo na merytoryczną wypowiedź z Twoich ust to bym nie liczył.
3
linia 3 2017-06-29 09:36
Zwiazki powstaly grupa odwaznych zapisana a te [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] boidupy nie !!!!!!
1
Zostaw swoją opinię o Can-Pack - Brzesko
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Can-Pack