brak logo

Can-Pack

Brzesko

Opinie o Can-Pack

Na wypowiedzeniu 2017-03-20 09:55
Canpackowska patologia !!! A cóż to za szum wielki o Holandie ? Przecież tutaj na miejscu jest to samo.Pracownik produkcyjny jest traktowany jak biały murzyn,ma robić i się nie odzywac.Tu nas nie dymaja ? Robi się za 2000zl!!! Oprocz kilku przydupasow z lini. Wstyd dla chlopa tyle do domu przynosić.A wymagania ? Większe jak sam Mont Everest.Kodeksy etyczny..buahaha a od samej góry idzie przykład jaka to jest etyka.Etyka.. Pracownik na chorobowym pojawia sie na lini!!! Za darmo przychodzi? Watpie.To jak to?.Na linii nr.3 też dumnie wyswietlone ze pracują już ze 3 lata bez wypadku ..hahaha naprawdę?.. Takich kwiatków jest więcej.Szkoda że Wam pracownikom wyższego szczebla i lepszego sortu nie ma się kto zabrac za dupe... cytujac klasyka. WAS ( kierownictwo) powinno sie ... az kukle beda swedzialy z bolu.
4
Iwona 2017-03-20 10:12
@Hgw zauważ, że nie podałam adresu mailowego, tylko link do oficjalnej strony firmy tak, aby pomóc @jacek oraz innym osobom zainteresowanym w znalezieniu informacji o aktualnych rekrutacjach.
znawca 2017-03-20 18:42
Ludzie przychodźcie pracować do can-packu na produkcji, najwyżej ( usunięte przez administratora )Wam palce, rękę albo coś gorszego !!! Później 600 złotowa renta i nędza do końca życia, a canpack obróci się zadem i wmówią jednemu lub drugiemu, że to ich wina bo powinni uważać i absolutnie nie spieszyć się podczas pracy !!!!!!!!! Powodzenia !!!!!!!!!!!
5
Lopes 2017-03-20 19:07
coraz bardziej doświadczeni na produkcji teraz pracują. A majster wcale nie stał za chłopem i nic nie mruczał pod nosem że wolniej.Szkoda palców i już nie będzie 5 palczastym.
2
Linia 2017-03-20 21:29
Koliber powinni cie zwolnic bo zachowujesz sie jak ham i poganiasz wiesniaku prze brzydki ale juz na ciebie jest bat i wylecisz !!!!!!!!!!!!!!!!!!
6
Linia 2017-03-21 17:24
cpfpn ---------' wstyd tak zarabiac na mezczyzne i juz smieja sie ludzie z innych firm bo naprawde marnota !!!!!!!!!!!!!!! Tylko wiekszosc ratuje 500 plus bo tak to by jedli sam chleb
2
nicki 2017-03-21 17:31
popieram chyba tego majstra to dostałeś po znajomościach
Linia 2017-03-21 19:00
Bylo widac wiesniakow jak nic nie kupowali a teraz jak 500 plus jest to koszyki w biedronce pelne biedota i patologia 500 plus
3
Hgw 2017-03-22 01:27
A co Ci to 500+przeszkadza? Bo koszyki pełne? A z miasta to nie mają 500+. Skąd tyle zawiści i zlosci i zazdrości. Noo zamiast fitness proponować to cp powinien terapie przymusowe aplikować. Np jak nie szkodzić innym i nie obrażać innych głupimi wpisami.
6
Iwona 2017-03-22 09:28
Bardzo proszę Was o zachowanie kultury wypowiedzi. Tak, aby ten wątek mógł informować osoby szukające opinii na temat firmy Can-Pack i pomóc im w odpowiedzi na istotne pytania.
Pani G. 2017-03-22 13:29
Chcesz jechać to przyjdź i powiedz a pójdziesz.
Gruby 2017-03-22 14:14
Chłopak chciał, powiedział, miał jechać i nie pojechał. I o co się dusisz ? Prawda boli? Nie pojechał bo nie rodzina.
KIERO 2017-03-22 16:15
Nemetfusów nie bierzemy !
Rex 2017-03-22 17:48
Proszę o nie usuwanie postów dotyczących kierownika magazynu i jego szwagra. Wszyscy wiemy jak jest
2
xxx 2017-03-22 18:01
Rodzina ach rodzina .On, żona ,syn i szwagier .
xoperatornl 2017-03-22 18:11
Podobno w Brzesku już czeka kolejka chetnych do pracy w nl, zapraszamy jest świetnie
1
naj 2017-03-22 18:18
Bo za moje, rozumiesz.A nie za pracę,rozumiesz.Jak to rozpieprzą to na pewno ci braknie odwagi powiedzieć że jak kogoś nie stać to nie daje się cudzych dudków.
231 2017-03-22 18:19
a tak poważnie....
Ekonomista 2017-03-22 19:53
Tak poważnie ,to jak w canpacku kłamstwa,kłamstwa,kłamstwa nie ma się po co tu pchać
3
Holender 1 procentowy 2017-03-22 19:59
Panowie nawet najwiekszemu wrogowi bym tego nie życzył.Podpisując umowe wstepną podpisaliście wyrok na siebie.A do rzeczy .Jak tu przybedziecie to od kwoty obiecanej w Polsce odjąc należy 11% na konto drugiego filaru.O tym nie macie z pewnością na praumowie.Holenrdzy operatorzy pompodojarek bedą mieć około 200-300 euro wiecej od was.Zero pomocy ze strony przełożonych.Zero pomocy ze strony pani IWONNNN.Zostaniesz sam sobie .Do pracy niektorzy mają ponad 60km.Transport niby jest to na 7 narazie wychodzisz z domu przed 6-tą.Aytobus czasem nie podstawiony o czasie ,nawet ponad godz potem.Podpisując umowe wstępną akceptujesz umowe właściwą niekorzystną i niezgodną z umową wstępną.
2
xoperator nl 2017-03-22 20:06
Szkoda słów, dno
1
xoperatornl 2017-03-22 20:09
Jedno wielkie oszustwo
1
Emson 2017-03-22 22:11
O właśnie... Dokładnie o tym samym pisałem te umowy przedwstepne odnośnie Holandii to tragedia. Jest tak napisana że oni z tobą mogą wszystko zrobić a ty nie masz żadnych praw. Więc odmowilem pracy w zasadzie jak na warunki holenderskie to za grosze. Bo jeżeli w Holandii ktoś pracuje na 3zm to zarabia pieniądze a nie dostaje jalomuzna,gdyz po jak sami wiecie prędzej czy później odbije się to na zdrowiu
2
Pracownik wkurzony 2017-03-22 23:07
Cp fpn nie polecam tu pracy bo male zarobki nie starcza ba zycie poprostu kpina i jak komus sie w zyciu nie udaje to zatrudnia sie w cpfpn
3
Linia 2017-03-22 23:11
Cp fpn slaba firma bo nie dba o pracownikow fizycznych poniewaz malo sie zarabia zreszta widac i juz wszyscy wiedza z innych fabryk i sie smieja z cp fpn KPINA cp fpn to kpina
2
Hgw 2017-03-23 00:45
Za Twoje i moje jest wiele. Politykujesz, więc Ci się fora pomyliły. Są bardzo ciekawe fora tematyczne, tam mozesz znaleźć ciekawych oponentów. Tu siejesz populizm.
1
F7 2017-03-23 09:00
CP zróbcie porządki z alkoholikami zagrażają innym i sobie a później są wypadki o ktore w CP nie trudno.
3
Linia 2017-03-23 09:41
Inspekcja pracy przesluchiwali kolibra bo sie zle odnosi do ludzi pogania i juz jego dni sa policzone bo taki majster nie powinien byc majstrem i dlatego bedziemy donosic na ciebie bo jestes niewychowany !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4
Rekin Finansowy 2017-03-23 13:01
Mam pytanie czy możliwe jest przyjście do pracy po 8 godzinnym odpoczynku?
4
to mi lotto 2017-03-23 16:03
Ludzie mamy 21 wiek .Grupa Can Pack zasięg globalny i praca do tej pory bez umowy o pracę ,3 tydzień. Masakra. Chodzi oczywiście o Holandię. A co gdy wypadek się zdarzy ,ludzie malarze ,dojarze brak doświadczenia to i palca łatwo mogą stracić,co wtedy?
o holender 2017-03-23 16:22
Zgłoś do PIPu !
Kanpakowo 2017-03-23 20:13
https://m [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] com/watch?v=oKtgPR8bj10
9
nowy 2017-03-23 21:16
Tak oglądając ten filmik to ciasno ciasno to wszystko wygląda. Brawo Panowie za odwagę i pokazanie tego wszystkiego.
2
czesiek 2017-03-23 21:17
A coś ty chciał , hotel ***** ? Pojechałeś tam do pracy a nie na wczasy !
2
Syfon 2017-03-23 21:29
Nie wiedziałeś ze za granica tak się mieszka
2
Matrix 2017-03-23 22:21
Holandia, kraj pierwszej prędkości to wyższa kultura Panowie, wysoko rozwinięta cywilizacja. My Polacy nie znamy takiej. My zasciankowi. To właśnie różnice kulturowe. Współczuje.
1
Zdzichu R 2017-03-24 05:23
Chopoki nie podpalajta sie bo to nie jezt tak jak wam sie wydoje!
Jak tam holandia zajebiście niee lepij niż we finlandii żem słyszoł !
1
Pershing 2017-03-24 05:25
Chamota i buractwo bije na odległość z tego filmiku.Mówię o komentarzu.Piękna opinia i reklama dla firmy.No ale jaki Pan taki kram.Wróci taki po kontrakcie i dalej bedzie nietykalny,to świadczy dobrze o kierownictwu tego zakladu.Jak to mówią, woził wilk razy kilka powieźli i wilka.Nie ma to jak w Brzesku co ? wykorzystywac i wyslugiwac sie młodymi,orali na Ciebie... no to teraz się dowiesz, przynajmniej warunki dadzą Ci w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a my się tu śmiejemy haha.Skonczyla się sielanka,hotele 5 gwiazdkowe,delegacje.Także miłego specjalisto eksportowcu buahahaha
11
Tata 2017-03-24 08:48
Panie stypka jak ci nie pasuje to sam sobie poszukaj lepszego lokum albo złóż wypowiedzenie i odejdź.
1
chlewnia 2017-03-24 11:04
Kiedy maciory od inglisza krenciny zaczna sie prosic?interesuje mnie porka mlodych
1
Zdzich R 2017-03-24 13:27
No to teraz jebutać mnie tam tumoki we tej holandi a jak mnie ktury potskoczy we brzesku to pojadzie na wakacje do holandi we truskafki he he he
A jak wom sie nie podoba we tej holandi to mata dlusze wakacje jak wam powiedzieli ha ha
jebutac ! z 52% podatku ! pinołen start i dym !
Kier.... 2017-03-24 15:43
Panie Stypka strzelałeś w Brzesku z ucha na kolegów to masz za swoje
2
Patryk 2017-03-24 16:18
Kolego masz odwagę pisać nazwisko osoby występujące w filmie Dlaczego nie masz odwagi podpisać się pod tym postem
6
Matrix 2017-03-24 19:22
Panowie zawiść zawiść złość w was i prostactwo. Przecież nie chodzi o traktowanie tylko konkretnych osób ale nas Polaków- pracowników jako gatunek drugiego sortu w Europie. Rozumki u was malutkie a myślenie płytkie. Owszem, film zawiera wiele wulgaryzmów ( może braki w slownictwie) jednak przekaz filmu to przykład wręcz dysktyminacji i jawnego negatywnego stosunku do pracownika -Polaka prawie niewolnika. Szkoda że wagonów bydlecych nie podstawili. Globalna firma z kodeksem miedzynarodowym etyki, z certyfikatami jakości itp. Ten film przedstawil więcej niż setki napisanych słów. Szybka repremenda dla autora. Zastraszanie? Znowu? Proponowane stawki wzgledem stawek dla holendrow bez doswiadczenia to niby co? Jak to nazwać. A zatajenie dodatkowego podatku? Czy to nie okradanie polskiego pracownika?
A wy Panowie tylko potraficie opluwać siebie nawzajem. Znam osoby z filmu osobiscie. Nie palam do nich sympatią poprostu znajome twarze, ale każdy z was może czy mógłby się znaleźć na ich miejscu.
12
Ekonomista 2017-03-24 19:54
W tym całym natłoku chamstwa , prostactwa i zawiści jest choć jedna osoba która potrafi zachować klasę szacun Matrix
Rudolf Hees 2017-03-24 20:07
Patryk...Zesraj sie nawet buraku.. !!! Kimkolwiek nie jesteś,możesz mnie lachnąć w torbe.
Jade z Wami jak chce i więcej napiszę,dla mnie jesteście śmiecie i jednostrzałowce.Bez odbioru
1
Ekonomista 2017-03-24 21:02
Rudolf Hess pisze się przez dwa s , ale skąd można o tym wiedzieć jeśli pusto pod kopułką , pozdrawiam ciebie i twoją nienawiść
4
Linia 2017-03-24 23:40
No to jak juz tak piszecie wprost to ja tez napisze ---------- koliber to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i takich trzeba gnoic podpadles chlopie i masz pecha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I nawet gdybysmy sie spotkali w sadzie to badz pewny zebys przegral
2
Do ekonomisty 2017-03-25 09:06
Naprawdę ? No brawo Ty !! Wygrałeś skrzynkę buraków hahaha
LILI 2017-03-25 09:46
karakan z drukarki linia nr 3 zmiana b z uszwi czemu podpierdalasz hamie kapusiu jebany ! pies ty dupowłazie czemu kapujesz nierobie nikt na ciebie nie bedzie robił grubasie przebrzydły do zawiązków sie zapisz pajacu bo i tak cie wywala za podpierdalanie
3
Zostaw swoją opinię o Can-Pack - Brzesko
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Can-Pack