brak logo

Can-Pack

Brzesko

Opinie o Can-Pack

Piki 2017-01-12 17:38:23
Super, powodzenia.
1
2ZP2/1 2017-01-13 14:59:43
Brakuje mi Freda... Wąski w bioderkach, tłuste włosy ale robił swoją robote i w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] miał wszystkich! Tacy powinni pracować w CP - tacy jak na L1. Czasy L1 były normalne, teraz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] o się już do końca wszystkim w tych pustych osranych łbach!
4
Kop 2017-01-13 20:36:07
Ci z l-1 to same nieroby.Uwazaja sie za fachowcow,ale ta linia byla wolna manufaktura.przyklad daja Baks Wara Kargulec.LolekFiolek stary
1
zyx 2017-01-14 12:43:40
Szukają nowego BHP-owca ,ale żenada .I tak stanowisko dostanie Łukasz G. obecny mistrz na PR3 . Ustawka musi być tylko po co ta szopka. Ciekawe czy kierownik PR3 puści go bo jak wiecie nie ma podbierania pracowników z innych wydziałów.
2
obserwator 2017-01-14 13:47:40
Większość, bo ok. 99% rekrutacji w CP i FIPie to ustawki - dlaczego tutaj miałoby być inaczej? Awanse zawsze były i będą między swoimi. Żadne wprowadzanie kodeksów etycznych tego nie zmieni. Musiałaby być wymieniona kadra zarządzająca jak to miało miejsce kilka lat temu w Carlsbergu. Ale czy na pewno jesteście za? Wcale nie ma pewności, że będzie lepiej zwłaszcza zwykłym pracownikom na produkcji. Pozdrawiam
6
Info 2017-01-14 13:51:40
To są typowe nieroby jak wszyscy z L1 tylko jeden obrał azyl marokański i dyma ciapate a baba jego głupia i o niczym niewie .Wiadomo o kogo chodzi wtopił się w tłum i dyma ciapate pipki .
1
beta 2017-01-14 14:01:31
Masz rację. Panie z HRu mają związane ręce, bo nawet jeśli chciałyby na dane stanowisko przyjąć osobę która ma odpowiednie kwalifikacje i doświadczenie, to i tak musi przyjąć osobę wskazaną przez dyrekcję lub kierownika (sama przecież komuś podlega i nie może się postawić). W większości korporacji też tak jest. W niektórych nawet płacą za polecanie osób znajomych - oczywiście jeśli po okresie próbnym będą się nadawać na dane stanowisko.
L9 2017-01-14 14:59:49
Nieroby a na dodatek tępe barany to są ale na L9. Na dodatek posrani pod pachy na widok Hitlera i pajacowatych majstrów z również osranymi gaciami którzy tylko się modlą żeby nie poszedł złom i w produkcji być na czołowej pozycji. Płakać się chce patrząc na to wszystko...
5
Madejski 2017-01-15 09:21:41
Tak kolego szukają ale na FIP nie FPN. Z tego co orientuję się to Łukasz nie ma doświadczenia na takim stanowisku ,kiedyś tam skończył studia ale to było dawno i nie prawda. Ale pasował by na stalówce ktoś swój bo z kierownikiem Grzegorzem C. są kolegami. Kolesie ,kolesie ,kolesie wszędzie kolesie. Nic nie zrobimy . tak musi być w tym syfie.
Puszka 2017-01-15 18:13:41
Cp fpn wykorzystuje ludzi i straszy rozmowami po chorobowym i ludzie przychodza chorzy do roboty. Trzeba to zglosic gdzies !!!!!!!!!!!!!!
7
L9 2017-01-15 18:58:22
Państwo z zarządu z Krakowa , mam pytanie. Dlaczego ludzie którzy sa długo na chorobowym tzn np. złamany nadgarstek, kontuzja obojczyka albo operacja na przepuklinę sa degradowani przez kierownika L9 tzn przenoszeni na inne stanowiska pracy gdzie tak defakto się nie nadają np. ze względu na wiek , czyli słaby refleks , słaby wzrok , kiepska kondycja do biegania od maszyna do maszyny - chodzi mi o bodymakery????
6
L9 2017-01-15 19:07:07
Hotler baranie - bąć że człowiekiem. Związki zawodowe ratujcie albo w.y.p.i.e.r.d.a.l.c!!!
5
L9 2017-01-15 19:16:35
Hitler ty gnido kierowniku L9 - przestań gnębić ludzi a zajmij się twoim szwagrem hutnikiem , nierobem i dupowłazem!!!
10
Admin 2017-01-15 21:32:15
Niedopuszczalne jest umieszczanie w Serwisie, przekazywanie za jego pośrednictwem w tym także w ramach Forum oraz Bloga, treści i materiałów tekstowych, graficznych, dźwiękowych sprzecznych z obowiązującym prawem i zasadami współżycia społecznego, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej czy też propagujących przemoc, nakłaniających do popełnienia przestępstwa, jak również treści wulgarnych, ordynarnych, uznanych powszechnie za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe, naruszających dobra osobiste, a także nieuprawnione korzystanie z cudzego wizerunku, naruszające dobre obyczaje i zasady netykiety oraz wszelkich działań, które narażałby na odpowiedzialność prawną Serwis lub mogłyby wyrządzić mu szkodę.
4
Admin 2017-01-15 21:33:40
Niedopuszczalne jest umieszczanie w Serwisie, przekazywanie za jego pośrednictwem w tym także w ramach Forum oraz Bloga, treści i materiałów tekstowych, graficznych, dźwiękowych sprzecznych z obowiązującym prawem i zasadami współżycia społecznego, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej czy też propagujących przemoc, nakłaniających do popełnienia przestępstwa, jak również treści wulgarnych, ordynarnych, uznanych powszechnie za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe, naruszających dobra osobiste, a także nieuprawnione korzystanie z cudzego wizerunku, naruszające dobre obyczaje i zasady netykiety oraz wszelkich działań, które narażałby na odpowiedzialność prawną Serwis lub mogłyby wyrządzić mu szkodę.
3
Admin 2017-01-15 21:35:41
Niedopuszczalne jest umieszczanie w Serwisie, przekazywanie za jego pośrednictwem w tym także w ramach Forum oraz Bloga, treści i materiałów tekstowych, graficznych, dźwiękowych sprzecznych z obowiązującym prawem i zasadami współżycia społecznego, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej czy też propagujących przemoc, nakłaniających do popełnienia przestępstwa, jak również treści wulgarnych, ordynarnych, uznanych powszechnie za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe, naruszających dobra osobiste, a także nieuprawnione korzystanie z cudzego wizerunku, naruszające dobre obyczaje i zasady netykiety oraz wszelkich działań, które narażałby na odpowiedzialność prawną Serwis lub mogłyby wyrządzić mu szkodę.
1
bigboss 2017-01-15 22:03:17
Dramat ...
1
Admin 2017-01-15 22:19:55
Niedopuszczalne jest umieszczanie w Serwisie, przekazywanie za jego pośrednictwem w tym także w ramach Forum oraz Bloga, treści i materiałów tekstowych, graficznych, dźwiękowych sprzecznych z obowiązującym prawem i zasadami współżycia społecznego, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej czy też propagujących przemoc, nakłaniających do popełnienia przestępstwa, jak również treści wulgarnych, ordynarnych, uznanych powszechnie za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe, naruszających dobra osobiste, a także nieuprawnione korzystanie z cudzego wizerunku, naruszające dobre obyczaje i zasady netykiety oraz wszelkich działań, które narażałby na odpowiedzialność prawną Serwis lub mogłyby wyrządzić mu szkodę.
3
Piki 2017-01-15 23:33:35
Co za trol
1
Hgw 2017-01-16 21:24:49
Administratorowi raczej nie chodziło o gloryfikacje i wazeline. Człowieku jak to brzmi????? Jasno napisane co wolno a co nie. Przekraczanie granic nie wychodzi na zdrowie. Bawicie się w ekstremum to co zdziwieni reakcją. Nuda napewno usuwanie jednego i tego samego.
1
Hgw 2017-01-16 22:04:54
No i wystarczy wam podać tylko drobny pretekst inteligentni inaczej. Poziom jednokomorowca. Akcja i reakcja. Zwykła prowokacja.
3
Puszkowcy l 9 2017-01-16 23:59:20
Cp fpn to jest fabryka pracy ktora ludziom malo placi a ludzie co niektorzy ze wsi czyli WSIOKI to robili by za pol wyplaty i nigdy dobrze tu nie bedzie
4
Swen 2017-01-17 00:27:17
Pozdrowienia dla A bryg. L3 z finlandi. Jak tam RLS dalej biega i pdkreca ?
pytajnik 2017-01-17 17:32:36
Czesc mam pytanie czy warto sie zapisac do mgr inż - wieprza krenciny na angielski?ponoc dla ludzi z lini ma upusty cenowe!noi ten akcent ma o niebo lepszy ponoc od gorala...
4
Sgrf 2017-01-17 19:42:55
Taka prawda, Józiu zawsze był ok.
Pozdrowienia Józiu
1
l9 2017-01-17 20:32:30
Zal mi kretyna z jadownik przeciez on sie zalamie jak jego hutnik pojedzie!juz chodzi taki zrezygnowany biedactwo kto mu bedzie produkcje robic?
4
Wsciekly 2017-01-17 20:38:04
Lekcja chamstwa gwarantowana ,w gratisie lacina .To benefity na ktore mozesz liczyc
3
l9 2017-01-17 21:57:16
Czesc wie ktos moze jak sie nazywa klub w ktorym graja te dwa Huj. z l9 chodzi o hitlera i rudego?
5
Kolega 2017-01-17 22:33:27
koliber pamietaj ze gora z gora sie nie zejdzie ale czlowiek z czlowiekiem zawsze bydlaku
5
extreme 2017-01-18 02:57:03
Pozdrowienia srodkowym palcem dla największego frajer Ch... i nieroba jaki cały Klan-Pack nie ogarnia z fabryki w Finlandi czyli operatora gówniarki J. Króla. :D
2
extreme 2017-01-18 03:10:26
Sto Lat ciężkiej pracy na Cieciowce gówniarce :)
2
dzoker 2017-01-18 14:38:55
Uwazajcie na hutnika!bo donosi gosc jest falszywy jak jego szwagier hitler!ciekawe kto teraz bedzie druta obrabial temu pajacowi tz kretynowi z jadownik
4
Radosław 2017-01-18 21:49:38
Jak czytam te wasze wypowiedzi to aż mnie oczy pieką. Ludzie co wy tu wypisujecie ? Nadajecie jeden na drugiego, sypiecie wyzwiskami, krytykujecie każdego kto zwróci wam uwagę. W tym miejscu powinny być opinie TYLKO i WYŁĄCZNE o FPN Brzesko, a nie personalne docinki. Nie macie odwagi podejść do kogoś i mu podpowiedzieć wprost co myślicie o jego zachowaniu? Ktoś wam zaszedł za skórę i zamiast wyjaśnić w 4 oczy pewne kwestie to obrzucacie się błotem w internecie ? Wy się uważacie za dorosłych poważnych ludzi ? Wstyd. Zastanówcie się kilka razy i pomyślcie zanim coś napiszecie. A tak dla przypomnienia W dniu 6 czerwca 2011 r. weszła w życie poprawka do ustawy – Kodeks karny, opublikowana w Dz. U. z 2011 r. Nr 72, poz. 381, uznająca cyberprzemoc, jak i stalking w Polsce za czyn zabroniony. Obecnie czyn ten podlega karze na podstawie art. 190a K.k.[5][6].

Z drugiej strony skoro tak strasznie nienawidzicie CAN-PACKu i twierdzicie że lepsza kasa w biedronce to w czym problem ? Nic was nie trzyma.
15
Puszkowcy 2017-01-18 21:57:14
Tu mozna pisac i nikt nikomu nie zabroni i tu jak sie napisze to tego opisanego szlak trafia wiec ta strona to strzal w 10 hehehehehehehe
6
Radosław 2017-01-19 19:05:10
Wyzywanie kogoś dla własnej przyjemności i satysfakcji? To was cieszy? Brawo, właśnie pokazaliście swój poziom inteligencji, który jest na poziomie podstawówki. Dawniej pisało się tak na szkolnych ławkach, teraz w internecie. Tylko przerażające jest to że take rzeczy wypisują (niby) dorośli ludzie. Jeszcze raz gratuluję.
Co do waszego " tutaj można pisać nikt nikomu nie zabroni" - z tego co widzę na górze jest napisane "Opinie o CAN-PACK" a nie "opnie o hutniku, hitlerze i innych pracownikach". Owszem ja nie zabronię , ale art 216 § 2 k.k. już tak.

Pozdrawiam was serdecznie "Puszkowcy"!


6
goral 2017-01-19 20:11:13
Masz racje radoslawie tyle ze wez to pod uwage ze wszystkie te negatywne wpisy nie sa sprecyzowane!!!a wiec hutnik to kablarz i pociotek jego szwagier hitler to kanalia i wredna kreatura!a kretyn z jadownik to szmata i D..a!!!- wiecznie usrana na dodatek.
5
FOMik 2017-01-19 21:22:23
Z czym Ty w ogóle do nich przychodzisz? ;) Cały ten wywód, jak grochem o ścianę. Ci ludzie nie są w stanie pojąć podstawowych zasad polskiej pisowni, o kulturze osobistej nie wspominając. Jeden przed drugim popisuje się, anonimowo obrażając swoich szefów.

Ludzie, zdradzę wam sekret. Prawdopodobnie żadna z wymienionych przez was osobistości nawet nie wie o istnieniu tego serwisu, o czytaniu go nie wspominając. Nie mają na to zwyczajnie czasu, bo ich życie to coś więcej niż wylewanie jadu na innych.

Co do samego zakładu, to wymaga on licznych zmian personalnych, płacowych oraz organizacyjnych. Na plus przemawia pakiet benefitów, wypłata na czas oraz (teoretyczna) możliwość rozwoju zawodowego wynikająca z wielkości spółki.
4
Hgw 2017-01-19 22:14:40
I tu się mylisz. Bo czytają nie tylko oni. Czyta cala okolica i Kraków i jednostki współpracujące i inne fabryki. Czytaja też klienci. Znam kilku osobiscie. Mają duży ubaw a i pewnie niesmak. Wiesz, tkwie we wnętrzu tego bagna. Może trzeba tu być, żeby doświadczyć pewnych rzeczy na wlasnej skórze. W żadnej jednak mierze, nie usprawiedliwia to chamstwa i prostactwa w zasadzie większości piszących. Czasem nie da się się tego nazwać, co kieruje tymi osobnikami. Ale dobrze, że nie ma na to zgody. Tylko zauważ, że wpisy Radosława czy Twój lub teraz mój, będą jak pozywka dla hien i sepów. Byle znaleźć jakaś padline i wywlec ją na światło dzienne. Zgadzam się z Twoim ostatnim akapitem. Szkolenie z etyki? Po co. Zasady etyczne i moralne. A który z szefostwa wie czym się różni etyka od moralności?
Jest jedna zasada dla wszystkich.
NIE RÓB DRUGIEMU CO TOBIE NIE MIŁE.
To jeśli chodzi o relacje interpersonalne.
5
Stalprodukt 2017-01-20 07:43:01
Ja slyszalem ze ludzie z innych firm sie smieja z zarobkow cp fpn bo warunki szkodliwe a ludzie na produkcji z tego nie maja nic zreszta widac po nich jak wegetuja z miesiaca na miesiac
7
Linia 2017-01-20 07:44:51
Szkolenie etyki to klamstwo klamstwo klamstwo
5
Etyka 2017-01-21 09:52:28
Oni wszystko zwalaja na roboli a prawda jest taka ze ryba psuje sie od leba !!!!!!!!!!!!!!!#
1
chyba Ty 2017-01-21 10:09:42
Ode łba ode łba. Od głowy brzmi lepiej. Ja już kiedyś tu pisałem jak był szum z tworzeniem ZW. I co, nie miałem racji? Narobiliście szumu, pokrzyczeliście i koniec. Jak nie było jedności tak dalej nie ma. Dalej dajecie sobą pomiatać i to się już nie zmieni. Hitler, hutnik, mgr inglisz kręcina to tylko pionki, którzy są nikim i nie maja żadnej władzy a mimo to boicie się ich jak ognia :) Zawistne małe człowieczki, których jedyną rozrywka jest opluwanie się nawzajem i użalanie się nad swoim losem. To domena nieudaczników, którzy nawet po pracy nie mówią o niczym innym tylko o pracy.
4
pracownik 2017-01-21 11:06:51
Wladze can pack boja sie tego forum jak ognia i dlatego organizuja durne szkolenia z etyki.
6
wcm 2017-01-21 22:22:38
Zlikwidowac wcm to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i darmozjady biora pieniadze za fri przykladem nr 1 jest szerokie usta!potrafi tylko malowac linie na lini i posowac kaczuche w aucie potajemnie ciekawe czy dalej prowadzi podwojne zycie?holandia to raj dla ciula bedzie raj
4
Hgw 2017-01-22 02:03:00
"Zbrodnia to nieslychana
Pani zabija Pana" to Mickiewicz. A Ty kogo cytujesz?
2
Życzliwy. 2017-01-22 18:13:27
W tym Brzesku macie jakiegoś dobrego psychiatrę ?
Prawie każdy z was powinien się do niego udać. Sorry za szczerość, ale takie są fakty.
6
Kolega cebuli 2017-01-22 23:04:11
Nalepcok nie rob nikomu co tobie nie mile bo wreszcie cie zwolnia za to ze kazdemu robisz na zlosc !!!!!!!!!!!!#!###### piszesz na gowork i zwalasz na kogos innego -------''- teraz bedziesz nagrany na komorke i zobaczy kierownik
4
szafarz-rolnik 2017-01-23 22:00:01
Zlikwidowac WCM na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] on potrzebny!czy bez nich nie byloby produkcji???biora pieniadze za darmo darmozjady z wcm i innych sztucznych stanowisk majstry to samo z nazwy sa mistrzami a sa tepi jak przecinaki zastapic ich brygadzistami!
5
777 2017-01-24 18:55:23
Ludzie , robicie szkolenia odnośnie etyki a sami nie etycznie się zachowujecie . Gdzie macie swoje mózgi. Etycznie postępujecie zatrudniając ludzi bez wykształcenia na mniej lub bardziej poważne stanowiska. Namawiacie do zaprzestania pisania na tymże forum , dlaczego . Jeżeli ludziom byłoby dobrze , byli godziwie wynagradzani za swoją pracę , za system , za wekendy czy ktoś by tutaj zaglądał chyba nie . Ryba psuje się od głowy .A przykład powinien iść z góry . A pisać i tak się tutaj będzie , dopóty krzywda nie będzie wynagrodzona nam pracownikom którzy na was robią .
4
mlody 2017-01-24 19:45:00
Can pack rujnuja sztuczne stanowiska 70%obsady zakladu to pociotki!ktorzy zarabiaja bardzo duzo w porownaniu do ludzi na produkcji i bardzo czesto reprezentuja ciemnote i zacofanie;przyklad nr 1 to tucznik wieprz krencina-inglisz nr2 psychol kretyn z jadownik ktory czesie sie jak pies gdy zejdzie mniej niz banka,zobaczcie jak sa podpisane kosze na l9 to zasluga krenciny tucznika ktory calkiem podobny do maciory ale mistrzem jest bo od szafarza-gorala on ma zalatwione stanowisko
3
Zostaw swoją opinię o Can-Pack - Brzesko
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Can-Pack