logo Can-Pack

Can-Pack

Brzesko

Opinie o Can-Pack

Nick 2017-08-06 13:38
Zgadza się, znajomych, a nie kolegów. Tak, uważam że są nieudacznikami robiąc na kogos takiego jak Ty. Napiszę więcej, powiedziałem im to wprost. Bo dla mnie jak facet zarabia 2200zł brutto na miesiąc po wielu latach w danej firmie tylko tym moze sie określać. Zapewne jakaś ciotka albo jak zdolny to beneficjent 500+ Skoro twierdzisz że te dwa pojęcia ("znajomy" i "kolega") są synonimami, to znaczy że nie nadajesz się nawet na przełożonego. Zawodówke choczaż skończyłeś? Żal, co za firma..wstyd.
1
Nowy 2017-08-07 01:27
Uwazajcie majstry i nie krzyczcie na pracownika bo pracownik moze zglosic do inspekcji pracy i wtedy usmieszek wam zgasnie. ------- jest 2 zgloszenia na kolibra i majstra z lini 9
2
Nastawiacz 2017-08-07 12:02
Witam, ile zarabia nastawiacz w Can-Packu bo mam zamiar przyjąć sie do was?
L 2 2017-08-07 14:09
Tyle zarabia ze lepiej idz do biedronki bo nie wystarczy ci na zycie poprostu katastrofa i nie wypisuj bo wszyscy wiedza ze w cp zarobkow niema
1
l2 2017-08-08 10:12
ale głupoty gadacie nastawiacE maja po 4 koła. ale cza mieć plecy
xxxxxxxxx 2017-08-08 14:10
zajedz droge wyplac lepe bo powolna jazda to zagrozenie
2
rekruter 2017-08-08 18:43
witam. prawdopodobnie dostałem się na wydział wieczka, na jakie wynagrodzę mogę liczyć? słyszałem ze od lipca są spore podwyżki czy to prawda? czy ja jako nowy tez będę miał czy muszę przepracować jakiś okres? dZIEKUJE ZA ODPOWIEDZI
A idz w 2017-08-08 18:50
Zalezy czy sie dostales na wieczko fpn czy fom . Na fpn dadza ci na reke 2100 a na fom 1800. Tak z podwyzka i nie pytaj bo robie 5miesiecy i tak jest. Ogolnie nie polecam
Obserwator 2017-08-09 08:36
Wypowiadacie się o firmie negatywnie, a może jakieś pozytywy?? W miesiącu lipcu wprowadzono podwyżkę dla pracowników średnio o 10%, plus każdy pracownik otrzymał 350 zł tzw. za system czterobrygadowy, plus obiady bezpłatne, impreza integracyjna w Dębicy z wolnym dniem płatnym, wczasy finansowane dla rodzin pracowników itp. Facet ze związku zawodowego już wam pisze na forum żebyście nie pluli na swój zakład "bo macie lepiej niż w Ameryce", a w naszym regionie nie ma takiego zakładu, gdzie jest tak dobrze jak w Can-Packu.
kolega 2017-08-09 12:37
Zle mowisz bo tu warunki sa ciezkie huk i kwasy i smierdzi wszedzie tymi farbami az rzygac sie chce i kasy niema tylko na przezycie takze jest lipa powiedzial bym ze ci co sie zwolnili to maja lepiej bo widac i zaden by sie nie wrocil do cpfpn na puszke
3
Goral 2017-08-09 13:08
Kolego nie masz racji do konca bo przed kilkoma dniami wrocil sie do fpn jeden gosc a jest nim Fala a tak szydzil z cp ale musi miec vacum ze go przyjeli.
2
spoza 2017-08-09 19:25
masakra jak sie czyta te komenatrze nieudacznikow co tak jecza ze im zle wezcie chlopy zmiencie prace jak macie takie jaja wypisywac tu to co za problem swiat stoi otworem jak to mowia dzis pracy nie brakuje nie tu to tam moze za granice czas ruszyc
3
Uczony 2017-08-09 20:33
Znikaja opinie o mistrzach w FPN.Czyzby wstyd ze przelozeni po 3letnich szkolach zarxadzaja zasobami ludzkimi w CP
1
Diament 2017-08-10 06:03
Witajcie wiele lepiej jest tu u mnie w pracy i przelozeni lepsi kultura i nigdy nie wrocilbym do cp i wam tez radze uciekac bo naprawde cp jest duzo do tylu szkoda ze zmarnowalem w cp tyle lat
2
Iwona 2017-08-10 11:14
@Uczony jeśli znikają jakieś wpisy oznacza to, że są archiwizowane przez administratora za naruszanie zasad regulaminu. Warto zapoznać się z jego treścią przed zamieszczeniem opinii.
2
hmm 2017-08-11 13:35
kim jest ten z Okocimia?
Diobol 2017-08-11 17:32
Weekend juz za pasem odliczam czas do randki z kretynem z jadownik zerzne go jak dziką suke!bedziesz moj ty oszolomie wiecznie usrany.
2
R1A1 2017-08-11 18:59
Czemu to? Bo ma wiecej rozumu i wiedzy niż inni? Bo potrafi być kulturalny i umie rozmawiać nie tylko mięsem rzucać? Bo wśród natłoku waszego plugastwa jako jeden z nielicznych potrafi się odnaleźć. Nie każdy jest glupim bucem. I też nie koniecznie kto to napisał, rozumie znaczenie tego co mu ta jedna szara komorka wymyśliła. No dwie. Tylko obelgami potraficie się komunikować? Może i w cp są i tacy co określenie to do nich pasuje, ale panowie wiecej finezji w postach.
4
zniesmaczony 2017-08-11 20:43
Rzygać mi się chce jak czytam te Wasze wpisy! Myślałem,ze znajdę tu jakieś sensowne informację na temat firmy,zastanowię się czy nie ubiegać się o pracę w tej firmie,nie mam się już co zastanawiać!
Ale to przykład idzie z góry pewnie,podobni Wam Was rekrutowali,przyjmowali do pracy.
I o czym ja bym z nimi rozmawiał gdyby tak kiedyś nawet zaproszono mnie na rozmowę kwalifikacyjną?Jak rozmawiał?Normalnie żal...
1
R1A1 2017-08-11 21:09
Nie wysilaj się. Znam wszystkich. A Ty skoro tańczysz jak Ci zagrają to o czym to świadczy.?No chyba nie o psychicznej odporności i asertywności? A ja go lubię. Zachował to co w człowieku najważniejsze. Nie gloryfikuje, nie oceniam. Moje subiektywne odczucie. I co? Publiczny lincz na gw dostanę. Śmiechu warte.
3
Jelonek Rogacz 2017-08-11 21:58
Dlaczego drukarz /operator BM na umowie na stale po roku czasu zarabia te same pieniadze co operator innych maszyn np paletyzera?
Czyli drukarze to jelenie ? Za te same pieniadze zapier*alaja w 40 stopniach dzwigajac cylindry latajac po schodach w te i we wte , musza miec oko na maszynie 24/7 , robic zmiany litografii , zatwierdzenia itd?
7
Anty 2017-08-11 23:51
Czemu tu jest tyle kapusiów? :((((((
Pikador 2017-08-12 00:03
A co to jest rok czasu ?. Przepierpracujesz 18 lat to pogadamy, mam młodego na maszynie co pracuje 2 lata i nadal musze robic po nim ,,poprawki,, . To potrwa zanim nabierze doświadczenia, a mnie nie płaca za dwòch. ©¢®¥@ .
Ja 2017-08-12 08:01
Ale za nastawiacza juz tak ;-p
A nie owzukujmy sie ze te dwie maszyny sa najgorsze w obsludze ;-(
Ja 2017-08-12 08:31
Mialo byc ze sa najgorsze brod , gorac wekszy niz na innych, halas raczej tez
Pikador 2017-08-12 08:36
Tak , potwierdzam. :(
pracownik browaru 2017-08-12 08:40
Zazdroszczę wam tych podwyżek plus 350 zł za 4 system 4 brygadowy i obiadów za darmo i imprez w Dębicy za które macie płacone. My w Browarze Okocim nic takiego nie mamy , bieda , ludzi pozwalniali ani Związki Zawodowe nie pomogły . Pamiętacie Browar który zatrudniał ponad 1000 pracowników teraz jest nas 300 i nikt o tym nie mówi wszyscy milczą wraz z włodarzami Miasta. Nikt nas nie broni. Oby was w CANPACKU taki los nie spotkał co u nas .
1
Dziadostwo 2017-08-12 12:21
U nas nie zwalniaja bo sami sie zwalniaja woec kogo maja zwolnic?
1
heh 2017-08-12 13:38
Can - Pack najlepszym pracodawcą w Brzesku , Bochni ,Tarnowie i okolicach .Tam pracować to marzenie nie jednego czy nie jednej . Niestety praca tam nie dla wszystkich ,tylko dla wybranych !
Dobrze ,że tym wszystkim tu narzekającym ktoś załatwił pracę w tej firmie bo inaczej to by latami figurowali w rejestrze osób bezrobotnych w PUP w Brzesku albo ewentualnie pracowali u jakiegoś prywaciarza za najniższą krajową albo niewiele ponad to bez jakichkolwiek premii,dodatków,obiadków... albo pracowali gdzieś bez jakiejkolwiek umowy,na czarno popularnie mówiąc np. na budowie.
3
Murzyn 2017-08-12 14:26
To dlaczego wszystkich na produkcje przyjmuja?
2
Burczymucha 2017-08-14 10:48
Każdy ma prawo się wypowiedzieć i przedstawić swoje zdanie.
Również nie każdy się musi zgadać ale wiem jedno, że nie powinno się obrażać i wyzywać tylko dlatego, że ma się odmienne zdanie, jak komuś tak łatwo przychodzi obrażanie innych podkreśla to tylko słabość, miernotę obrażającego.

Zapewniam Cię, że jak "idioci" będą chcieli odejść to odejdą.
Dobre czas dla CP jakiś czas temu się skończyły, teraz jest to bardzo przeciętna firma.
Z tego co zauważyłem pracując w CP zazwyczaj zostają tutaj ludzie którzy nie potrafią się odnaleźć na rynku pracy a Ci lepsi uciekają z czasem. Poza tym rynek pracy w okolicy Brzeska, zarówno rynek pracownika jaki pracodawcy do tej pory nie był zbyt bogaty dlatego ludzie, którzy tam się dostawali do pracy "chwytali Pana Boga za stopy" i nie zawsze to byli wysokiej klasy specjaliści.

Sytuacje kadrową więc troszkę kształtuje rynek pracy, z jednej strony brak alternatywy i możliwości znalezienia lepszego pracodawcy a z innej strony ciężko znaleźć dobrego specjalistę w tamtej okolicy bo wszyscy lepsi uciekają np. do Krakowa. Natomiast parujący tam od lat ludzie nie są koniecznie specjalistami wysokiej klasy ale uważają się za bogów i robią wszystko aby utrzymać stanowisko.
4
Taka Prawda 2017-08-14 23:53
CanPack jest solidną firmą o konkurencyjnych zarobkach na lokalnym rynku pracy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] KOLESIOSTWO. Jesteś dobry- będziesz zbierał ochłapy. Masz znajomości- kariera. Chcesz mieć pewną wypłatę na koniec miesiąca- będziesz ją miał. Jesteś ambitny- nie trać czasu, idź gdzieś indziej. A jak ktoś mi zacznie opowiadać że wszędzie jest lepiej niż w CanPacku, to niech się zwolni i tam pójdzie.
3
Jawor 2017-08-15 06:12
Kariera na produkcji ????????smiech przeciez nie mozna zrobic kariery w drelichach bo drelich i produkcja to jest najnizszy szczebel i przyjmowani wszyscy ludzie kto niema znajomosci i robisz latami jak parobek az WSTYD
6
operator 2017-08-17 21:33
Pracuje 4 lata na FOM i firma nie jest tragiczna ale ma dużo minusów jak każda szkoleń jest zero a kierownictwo uważa że masz wszystko umieć to co się nauczyłem to tylko przez swoje zaangażowanie ale zawsze ludzi brakuje i nie ma możliwości szkolenia pracowników. Co do związków jak ktoś napisał że dodatek należy się tylko związkowca to inteligencie związki zawodowe reprezentują pracowników nie tylko tych zrzeszonych z związkiem ale wszystkich w cp. A co ci z tego że jesteś w związkach jak na fpn pracują pracownicy w święta ustawowe za normalny dzien to jak należysz do związków to czemu tak się dzieje że pracowników się tak wykorzystuje? A pracowników którzy pracują lata ponad 15 to się olewa zarabiają nie więcej niż ja co pracuje 4 lata to jest przykre bo przez tyle lata oni przyczynili się do rozwoju tej firmy. Firma jest ok ale jak każda ma negatywy ale i plusy kasa nie jest tragiczna i są dodatki i socjalny u prywaciarza nie dostaniesz tego nigdy.
3
Linia 2 2017-08-18 21:56
Ludzie z zewnatrz zakladu smieja sie z pracownikow cp bo jest tragedia zarobki takie ze brakuje takze nie polecam tego cp fpn i pedofila przyjeli no katastrofa a ty kural buraku nie chodz jesc na stolowke
3
R1A1 2017-08-18 22:03
Cp to typowy folwark zwierzecy. Na dole najlepiej widać kto rzadzi. Ni ladu ni skladu. Żadnych pomyslow na abgreit linii a potencjal mają. Byle przy korycie siedziec i byc zadowolonym z progukcji. A że niedlugo fachowcow zabraknie, noeych juz nie ma czasu szkolic...no cóż jakos to bedzie..połata sie jakoś...myslenie uwsteczniajace ktotkowzroczne i życzeniowe. Iluzja tych przy korycie. Kto czytał wie jak sie kończy. Upadek boli im wyzszy szczebel.
4
oooo 2017-08-19 22:53
Panowie i panie co u was słychać o wyjazdach na delegacje do Holandii czy do Brazylii bo w Bydgoszczy wszystko tajne.
Piki 2017-08-20 07:13
U nas przez poufne.
Zróbcie innym miejsce w CP 2017-08-20 11:53
Nie pasuje praca na produkcji w CP to wypier..lać !!!! Zróbcie miejsce tym ludziom z Brzeska i okolic którzy szukają pracy albo jak pracują u jakiegoś prywaciarza to nie mają żadnych premii,dodatków,nagród,socjalnego itp.Albo zamieńcie się z takimi osobami skoro według was najgorsze zarobki w Brzesku i okolicach są w Can - Packu.I tak wam jest wstyd pracować w tej fabryce i tak bardzo wszyscy się z was śmieją że tam pracujecie.
3
pytacz 2017-08-20 13:23
A co cie to obchodzi !
mariusz 2017-08-20 14:24
Po co robić miejsce skoro ciągle są przyjęcia zapraszamy niech każdy się przekona sam
1
Wieczko 2017-08-20 16:22
Pedofil gicala bodymy dzis pisze w gazecie ze jest winny !!!!!!!!!!!
2
Zróbcie innym miejsce w CP 2017-08-20 16:57
Przyjdę, zobaczę, przekonam się i jak nie będzie mi odpowiadać taka praca,w takich warunkach ,atmosferze czyt. mistrzowie,kierownictwo itd to co tutaj wypisujecie to się potem zwolnię i poszukam czegoś innego a nie będę jęczał anonimowo na forach internetowych !!!
L9 bodymy 2017-08-20 17:26
Cwaniak-szyderca nie moze przezyc tego ze Pawel zA dostal specjaliste mowa o wiesniaku z ksieze kopacze tym gosciu co kabluje na kolegow na przekazaniu i obgaduje ich na szatni.
3
Strażnik 2017-08-20 17:52
Zajmij się goowniarzu klepaniem wieczek !!!
2
L9 2017-08-20 21:19
Traczu dzwon po hutnika to bedzie za ciebie robil ciemna maso bo odkad go niema to stale masz wtopy!jeszcze chwila i stolik cie wyprzedzi jestes tepy jak krencina ty konfidencie z ksieze kopacze
1
Cykory 2017-08-21 12:48
Panowie bylo pismo zeby sie szanowac nawzajem a wy dalej swoje. Tak trudno przemilczec? Nie wiem czego sie spodziewacie. Od lat bylo w firmach produkcyjnych donosicielstwo i zawzietosc i wszyscy z tym zyli a wy sie wyzywacie tu na forum a w rzeczywistosci milczycie i jak przyjdzie co do czego to sie nie odezwiecie.
Kierownicy i majstry musza byc dla nas troche wredni bo takto kazdy by robil co chcial. Kazdy by chcial zarabiac nie wiadomo ile a sam niewiele od siebie daje i robi "bo musi".
6
Linia 2 2017-08-21 23:17
Najwieksze cioty to ci ktorzy do zwiazkow sie nie zapisali i to sa wlasnie kablarze i ty pedofil tak samo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kiedy bedziesz mial wyrok bo wszyscy czekaja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
Wieczko 2017-08-21 23:18
Na ktorej zmianie jest ten pedofil to przyjde go zobaczyc napiszcie dzieki !!!!
1
karamba 2017-08-22 00:18
Lepiej obejrzyj sobie prasę i zastanów się jak działa bo nie masz zielonego pojęcia o produkcji wieczka.
Zostaw swoją opinię o Can-Pack - Brzesko
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Can-Pack