brak logo

Joker

Herby

Opinie o Joker

pracownica 2012-10-12 19:31
(usunięte przez administratora) (4zł/h)
Kania 2012-10-20 14:30
Zgadza się,a właściciel,to wilk w owczej skórze.Chętnie rejestruje ludzi z grupą,bo dostaje na nich dotacje i skubie ich,gdyż nie otzrymują wszystkiego,co im sie należy.Kiedys miałam tę nieprzyjemność pracować tam jakis czas.Nie polecam
Dziadek 2012-10-22 15:24
że też ludzie są tacy naiwni i nabijają kieszenie takim oszustom
5
Ksena 2012-11-03 16:36
No słyszałam juz od wielu osób,że ten prezesik,to wyzyskiwacz
5
lol 2014-10-10 13:24
Czy warto podejmować tam pracę i jak jest płacone, niech ktoś da znać
Feliks 296 2015-07-02 11:15
Nie radzę również dokonywać jakichkolwiek zakupów w tej Firmie ! W marcu kupiłem u nich traktorek MTD niby miało być tanio, gdyż przedsezonowo - okazało się iż identyczny obecnie (Lipiec)w sklepie w Rybniku kosztuje 1000zł -słownie Tysiąc mniej ! Miał być gotowy do eksploatacji ale za regulację obrotów w serwisie MTD musiałem dodatkowo zapłacić !Nie mówiąc o innych naciągniętych sprawach. Po prostu potrafią ludzi nabierać - wręcz oszukiwać, rozumiem 100 ale nie 1100 zł !
2
574 2016-01-18 22:22
Niech ujawnią sie wszyscy własciciele tej przetwórni...wtedy wszystko będzie jasne:
)
waldek 2016-05-15 09:40
O @hgf kiedy było takie ogłoszenie bo intensywnie szukam tego w sieci ale nic znaleźć nie mogę? Słyszałem od kolegi, że wbrew pozorom nie jest to naprawdę zła praca trzeba się starać to wynagrodzenie jest ok
2
Darek 2017-01-27 15:15
Nędzna prezesina potrafi do kogoś mówić o wzajemnym szacunku tylko jak poruszyć problem rejestracji to jest mowa do obrazu nie warto pytać o pracę jak iw przetwórni tak i na produkcji okien firma w firmie
4
Iwona 2017-03-15 12:25
Bardzo chętnie poznamy Wasze opinie na temat pracy w firmie. Jakie są plusy pracy w Joker? Za co cenisz swoją pracę?
Anna 2017-06-19 10:45
W zeszłym roku miałam okazje pracować w Jokerze przy taśmie produkcyjne i jeżeli faktyczne chce się zarobić to można, praca nie jest ciężka, wynagrodzenie ok, zawsze wypłacane w terminie. Ogólnie polecam.
1
Iwona 2017-06-21 13:30
@Anna rozumiem, że dobrze wspominasz swoją pracę w Joker. Piszesz, że pracowałaś przy taśmie produkcyjnej. Mogłabyś powiedzieć coś więcej o tej pracy? Czy jest to praca w systemie zmianowym, czy też są stałe godziny pracy.
dampewr 2017-09-26 16:29
Jedna wielka pomyłka ,nie polecam zakupów w tym sklepie ,późniejszy serwis nie istnieje ,wszystko do sprowadzenia i ceny o zawrót głowy
Zostaw swoją opinię o Joker - Herby
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Joker