brak logo

Bank Pocztowy

Warszawa

Opinie o Bank Pocztowy

izos 2015-11-21 19:43:40
Może to nie rotacja, tylko bank pocztowy jest na tyle duży, że najzwyczajniej potrzebują ludzi, zauważcie, że stanowiska sa w różnych miastach.
jankos 2015-11-23 22:47:08
Powiem wam, że jest to na tyle duża firma, że ogłoszenia są różnorodne, sama ich ilość również nie może dziwić.
Martat 2015-11-25 00:05:01
Dokładnie tez czekam na ta wymianę. Juz niedługo.
Czarek 2015-11-26 14:25:23
@jankos to prawda, choć według mnie takie miejsca powinny prowadzić rekrutację bezpośrednio w lokalnej prasie czy telewizji, na stronach internetowych. Dziwię się, że zasypują tak praca.pl czy gowork.pl
patrzeipatrze 2015-12-20 09:43:04
Ostatnio była rekrutacja na praca.pl na stanowisko doradcy klienta instytucjonalnego. Nie wiecie, czy taki dordaca może liczyc na wyższą podstawę, niż normalnie w mikrooddziale ( czytaj- lekko ponad minimalną krajowa na sali na poczcie:))
kosik 2015-12-20 12:45:33
Oni mają ciągle jakieś wolne etaty, obecnie to dla przykładu Inspektor ds. Kontroli w Departamencie Bezpieczeństwa, Opiekun Klienta, Ekspert, Konsultant Telefoniczny, czy Specjalista w obszarze wynagrodzeń w Wydziale Administracji Personalnej i Wynagrodzeń.
1
Magdalena 2015-12-30 13:30:11
Witam,
zostałam zaproszona na rozmowę na stanowisko Eksperta. Na jakie zarobki można liczyć na tym stanowisku?
pozdrawiam
15
mali 2015-12-30 19:32:26
nie wiem dlaczego tak negatywnie oceniacie prace tam, przecież to znany bank, majakas renomę i prestiż i konkuruje z innymi, nie oceniałabym ich tak, a deoceniała bardziej
2
superlatio 2016-01-08 18:29:35
Czy warto otworzyć konto w Banku Pocztowym ?

To zależy, jeśli tylko przebrniemy czasochłonny i trudny proces zakładania rachunku (moja umowa drukowała się na drukarce igłowej, bo laserowa była oczywiście popsuta) i nie będziemy zmuszeni do kontaktu z pracownikami tej instytucji to jak najbardziej warto. Korzystam już kilkanaście miesięcy z konta zawsze darmowego, na składane reklamacje odpowiadają sprawnie i szybko, żadnych nieoczekiwanych i dodatkowych opłat, poza tymi, które widnieją w TOiP. Dzięki płatnością kartą na kwotę co najmniej 300zł. miesięcznie Konto to jest nie tylko darmowe, ale w połączeniu z usługą eNvelo i zgłoszeniem do Programu Pocztowego można wyrwać miesięcznie dodatkowe 30zł. z Banku.

Jednakże w celu skorzystania z tych dobrodziejstw trzeba niestety już porozumieć się z pracownikiem banku, a nawet jeszcze gorzej bo często z pracownikiem Poczty Polskiej i to wtedy zaczyna się prawdziwy pokaz niekompetencji, indolencji, a nawet zniechęcania klienta do niektórych usług:

1) Panienka z pocztowego okienka nie potrafi zrozumieć co to jest Program Pocztowy i gdzie ona ma ten pesel i kwotę za zakup znaczków wpisać - wysyłając oczywiście do okienka Banku Pocztowego - a co z usługą na Pocztach, gdzie tego banku niema? - przecież to program ogólno-pocztowy, ale Panie z Poczty tego nie wiedzą?, nie chcą wiedzieć?

2) Panienki z okienek pocztowych na widok przesyłek ofrankowanych przez system eNvelo dostają co najmniej migreny. Jeszcze nie odmówiono mi przyjęcia takiej przesyłki, ale za to z jakim fochem! i komentarzami typu: "po co w ten sposób nadawać, Pan wie ile ja mam przez to roboty???, muszę się zalogować do sytemu i zatwierdzać każdą przesyłkę...... itp, etc... - co jest pewną schizofrenią, gdyż chwilę wcześniej wraz z koleżanką nalepiały reklamy eNvelo - BEZ KOLEJEK !!!

3) Już nie wspomnę o sytuacji kiedy musiałem dokonać wpłaty na konto w kasie, oczywiście z dowodem osobistym, a po wszystkim słyszę pytanie - Ale podpisał się Pan tak jak na karcie podpisów w banku ???? - a co to za różnica - jeśli nie to bank wycofa wpłatę ??? Ta pani nie potrafiła zrozumieć że podpis poświadcza wypłatę gotówki z banku, a nie wpłatę.

Konto na razie zostawię, bo nic za nie nie płace, ale niech tylko będzie jakakolwiek podwyżka opłat, czy nowy kolejny warunek do spełnienia dla darmowości konta to natychmiast je zamykam. No i Boże chroń mnie przed kontaktem z pracownikami tej instytucji.
fvbgh 2016-01-08 22:05:07
hej, warto sprobowac moze teraz zaaplikowac d firmy Bank Pocztowy S.A. gdyz nadal szukaja opiekuna klienta oraz specjalsity do spraw analiz w Warszawie
DobraWrozkaa 2016-01-15 23:28:10
Mam pytanie, udało Ci się dostać do BP na stanowisko eksperta? miałaś rozmowę kwalifikacyjną? jakie wrażenia? jeśli nie z pracy, to może chociaż z samej rozmowy? będę wdzięczna za wszelkie informacje. Zostałam zaproszona na rozmowę w najbliższy poniedziałek. Czytam opinie na tym banku, ale są tragiczne! zwłaszcza w kwestii zarobków... jestem ciekawa jak jest na stanowisku eksperta. Pozdrawiam
mali 2016-01-16 19:23:22
przede wszystkim mozesz zalatwic u nich swoje sprawy pocztowe i finansowe to jest ok,bo nie musisz chodzic do banków, jezeli chodzi o doradce to wiem,ze oferuja umowe o prace oraz prowizje,szkolenia i dobry socjal,musisz aplikowac i sie przekonac jak zadzwonia do ciebie
ilalal 2016-01-20 19:48:17
widziałem oferte jako opiekun klinta i faktycznie warunki super, ale za to praca jest pod wływem stresu i presją czasu niestety. Wiec to zalezy kto jak pracuje.
1
rezon 2016-02-10 21:45:39
opiekunów klienta to bank pocztowy poszukuje w całym kraju. Jeśli chodzi o początek pracy w tym banku to praktycznie ciężko od czegoś innego zacząć ...
hitas 2016-02-15 17:38:31
@rezon no jak to ciężko od czegoś innego zacząć u nich? Jeśli ktoś ma 2 lata doświadczenia to może spokojnie ubiegać się o stanowisko eksperta w banku pocztowym. Nie trzeba iść na opiekuna klienta jak ktoś nie chce, bo ofert mają sporo.
1
bp 2016-02-21 12:56:31
chociaż dobrze jest zacząć od opiekuna klienta bo później można piąć się w górę :) fajnie, że szkolą i nie trzeba mieć dużego doświadczenia, żeby się u nich zatrudnić, ważne jest poważne podejście do pełnionych obowiązków
Oren 2016-03-07 12:39:03
Tak czytam te wszystkie wasze wypowiedzi i stwierdziłem, że muszę się tu wypowiedzieć. Pracuję o września 2015.
1) na rozmowie kwalifikacyjnej mówią ci ile będziesz mieć podstawy, więc nie bardzo rozumiem biadolenie na pensję. Nie obiecują cudów na kiju tylko mówią ile mżna zarobić robiąc plany i powyżej planów. To samemu trzeba pomyśleć czy jest się w stanie osiągnąć taki wynik czy nie. Bazy może nie są super ale są tzw. limity gwarantowane z wysokimi kwotami, które klient może otrzymać na dowód, czasem jeden limit wystarczy na połowę planu i niezłą premię.
2) Ja już od kilku lat w bankowości siedzę i w kilku Bankach byłem, stres i nacisk jest wszędzie, w każdym banku, jeżeli ktoś mi powie, że jest inaczej to albo ma szefa szykującego sie do zwolnienia albo zwyczajnie ściemnia. To jest sprzedaż, w każdym banku to się liczy, Bank nie zarabia na obsłudze klienta z przelewami i wypłatami. Kto tego nie rozumie wogóle się za sprzedaż nie powinien brać.
3)Socjal jest naprawdę duży i różnorodny, prywatna opieka medycza, grupowe ubezpieczenie, PPE- super sprawa i niewielu pracodawców to ma, Multisport
4) osobiście uważam, że Bank Pocztowy jest miejsce bardzo dobrym na START żeby się nauczyć i sprawdzić czy umie się pracować pod presją czasu, czy m się dryg sprzedażowy czy też nie. Molochy, które nie muszą bić się o klienta, do których sami przychodzą to miejsce dobre do ustatkowania się, nie nauki.
5) nacisk ze strony dyrekcji jak pisałem wyżej jest w każdej instytucji finansowej. Jeżeli ktoś uważa, że jest mobbingowany sprawę może dać do sądu, do związków czy władz Banku ale prawda jst taka, że nikt cię nie zwolni jeżeli robisz plan, bo plany są miesięczne. Jeżeli ktoś uważa, że nierealne jest wykonanie planu to niech idzie sprzedawać warzywa i mięso, nie kredyty. Nikt nie mówi, że nasza branża tylko złotem płynie, są i gorsze strony, wyrzeczenia, ciśnienie jednak taką pracę wybraliśmy i albo chcemy się uczyć i rozwijać albo siedzieć i podbijać stęplem wypłatę w kasie. Skończcie z tym hejtem, bo mam wrażenie, że tu się nie wypowiadają poważni sprzedawcy tylko ludzie, którzy nie mają pojęcia o branży. Cześć i czołem wszystkim
5
Adasie 2016-03-08 23:15:25
Panie dyrektorze proszę się nie ośmieszac każdy kto pracuje tu wie jak jest a premii nikt od pół roku nie widział. Proszę się nie podszywac pod pracownika.
3
Beatka 2016-03-08 23:18:15
Nie można przechodzić do innych departamentów jedynie w teorii
1
Oren 2016-03-09 07:34:32
Heh bardzo mi miło, że mnie tak wysoko stawiasz ale nie jestem dyrektorem ani nawet ekspertem. Ja swoją widzę wtedy kiedy ja wypracuje, w czym problem?
Makia 2016-03-17 13:16:56
A mi się wydaje, że można przechodzić pomiędzy departamentami, trzeba miec tylko trochę talentu i nie być osobą, której się wszystko z góry należy bo tak
rezon 2016-05-07 22:38:06
Witam użytkowników i powiązanych z tą firmą. Poszukuje informacji na temat tego jak wygląda sytuacja z umowami tutaj. @makia niestety niektórych osób nie oduczysz zachowań do których się przyzwyczaili
Kamil 2016-05-18 13:40:19
Cała organizacja to totalna patologia 80% rotacji w śród pracowników. Wypisują głupoty jeśli chodzi o system prowizyjny, plany sprzedażowe wzięte z kosmosu, nie posiadają żadnych baz do obdzwonki "telemarketing", musisz sobie sam stowrzyć taką bazę. Klientela tego banku to ludzie starsi średnia wieku to 75 lat. Praca na poczcie całymi dniami musisz roznosić ulotki wynagrodzenie to 1850 brutto lub 2100 opiekun klienta itd. na premie nie liczcie! Oszukują z każdej strony, tam tylko prezes i regionali dobrze zarabiają reszta to dla nich nic nieznacząca chołota i pospulstwo! Jest taki gamoń dyrektor z regionu który każe doradcą sprzedawać fundusze inwestycyjne jako lokaty jak im brakuje do planu. Biedni klienci strzeżcie się (..)Przyjmują zazwyczaj już byłych pracowników z innych banków bo liczą na to że im podniesiesz średnią w sprzedaży i za tobą przyjdzie twoja Klientela. System we wszystkich obszarach tej organizacji jest patologiczny, jesteś portierem, sprzątaczem, ulotkarzem i lucyferem "jak zapętlić Klienta i wcisnąć mu f.inwestycyjny lub kredyt nieoplacalny! Musisz co godzinę wysyłać e maile do dyr. ile i co sprzedałeś, a jesli masz "0" to idziesz na dywanik i się tłumaczysz, a pózniej słyszysz że jesteś debil i do tej roboty się nie nadajesz. Cała prawada o banku pocztowym. Koleśostwo, kumoterstwo, nepotyzm w tej organizacji
5
Marzena 2016-05-18 15:57:23
Rzeczywiście stosują mobbing?
Możesz proszę podać przykłady?

Zastanawiam się nad ich ofertą, mam u nich rozmowę w biurze projektów.
I niestety ale inni kierownicy projektów oraz rekruterzy mówią że praca tam to patologia, duża rotacja, fatalna atsmofera .... ---> czyli to prawda? :(


Pracowałam w poczcie polskiej 2 tyg w jednym z działów i odeszłam przez mobbing. Szef wyzywał i poniżał pracowników, gnębił i obrażał. Nie wyobrażam sobie że tacy ludize mogą pracować, ale cóż... pewnie temu że ma POLSKA w nazwie i należy do spółki skarbu państwa to nikt do tyłków im się nie dobirze i trzyma takich niekompetenych managerów, zamiast zatrudnić kompetentne, profesjonalne osoby. :(

aaaaaa 2016-05-18 19:41:36
A mnie się wydaje źe nie moźna
2
Szukam opinii o dziale projektow 2016-05-30 14:04:18
Czy ktos podzieli sie opinia pracy w dziale projektow IT? Jako Kierownik Projektow / PMO?
Opinie ktore slyszalem od innych PMow to ze kiepsko sie pracuje i jest chamsko i niemilo miedzy pracownikami. Prawda czy nie?
Nie pytam czy jest stres i nerwy w projektach bo to rozumiem i umiem tak pracowac. Chodzi mi o rotacje, pracownikow i atmosfere.
Pracownik 2016-06-06 16:35:35
Zgadzam się w całej rozciągłości szczególnie w kwestii braku wsparcia merytorycznego od przełożonego, a to dlatego, że długoletni pracownicy są pomijani w awansach. Dyrektorem placówki zostaje osoba, która nie ma pojęcia ani o zarządzaniu ludźmi ani tym bardziej wiedzy merytorycznej. TRAGEDIA.
wtajemniczony 2016-06-08 21:43:34
Dokładnie tak jest. Co który regionalny/a to mądrzejszy/a, żeby zabłysnąć stosują metodę "a pozwalniam na starcie i pokażę jaki to jestem boss" ale niestety po 3 msc wszyscy kończą tak samo i dostają kwit za mobing. Zwalniają bo mają taki kaprys i sami nie są w stanie powiedzieć czemuzwalniają.
wtajemniczony 2016-06-08 21:45:47
Dokładnie tak jest. Co który regionalny/a to mądrzejszy/a, żeby zabłysnąć stosują metodę "a pozwalniam na starcie i pokażę jaki to jestem boss" ale niestety po 3 msc wszyscy kończą tak samo i dostają kwit za mobing. Zwalniają bo mają taki kaprys i sami nie są w stanie powiedzieć czemu zwalniają.
wtajemniczony. 2016-06-08 22:01:08
Ha ha ha ha no to akurat że jest pełno ogłoszeń na doradców itp to na pewno świadczy o ich rozwoju, Człowieku zejdź na ziemię. Połowa pracowników zatrudnia się na chwilę i szuka czegoś w między czasie, część osób siedzi na L4, a część się sama zwalnia nie licząc już tego że polowa mikro zamkniętych bo albo brak obsady bo nikt nie chce przyjsc za 1400 zl albo pracownicy na L4 bądź wypowiedzeniach. Bank jedna wielka porażka o ile w ogóle można w stosunku do tej instytucji użyć określenia bank. Jeśli mieszkasz w wypiździejewie dolnym może i wystarcza Ci 1400 zł na rękę ale w wwa uwierz to jest po prostu brak szacunku dla pracownika pensja 1400 zł i plan 170 tys kredytu przy założeniu - brak współpracy z posredniakmi, połowa klientów to zasiłek z mopsu (juz oni zasilku niemalze wiecej dostaja niz pracownik BANKU pocztowego) i komornik na koncie - perspektywa zrobienia planu hmm 50 % ale zapomniałbym o drugiej połowie czyli Klienci hipoteczni którzy nie mogą niczego od nikogo się dowiedzieć bo osoba odpowiedzialna jest albo jej nie ma a jak jest to jest zajęta kilkoma innymi województwami które ma pod sobą....Szczerze? Jako były pracownik i jako Klient szczerze odradzam a ten pseudo bank mogę szczerze porównać do parabanku, choć i tak to za wiele bo i tak parabanki mają więcej placówek w ktorych coś załatwisz niż pseudo bank pocztowy z jedną w zasadzie placówką w wawrszwie bo reszta jest bo jest ale hmm bez obsługi. szczerze odradzam . pozdrawiam.
4
vb bbbb 2016-06-16 19:22:44
hej hej wszystkim noo ja to widze ze ze teraz poszukuja do pracy opiekuna klienta w kilku miastach w Polsce oferuja stabilne warunki zatrudnienia bogaty pakiet benefitów ,mozna pracować w dynamicznie rozwijającym się polskim banku, rozwijać się w ramach ścieżki kariery
cgjg 2016-06-22 09:14:40
Nie zgadzam się. Praca jest stabilna dla osób, które chcą pracować. Oczywiście rotacja jest - jak wszędzie. Premia jest realna i duża w stosunku do malutkich planów. Jak ktoś nie potrafi sprzedawać to tylko jego problem. Bazy są duże i wystarczają. Polecam jako pracownik.
tomek 2016-06-22 11:03:40
no i jest nowa oferta pracy jako Zastępca Dyrektora Departamentu Rozwoju Aplikacji, a wymagań jest sporo, bo np.wykształcenie wyższe,minimum 3 letnie doświadczenie na stanowiskach kierowniczych IT,doświadczenie w tworzeniu i wdrażaniu systemów informatycznych w sektorze finansowym.
Artur 2016-07-02 12:27:18
Jak większość firm także i oni deklarują informację zwrotną po rozmowie kwalifikacyjnej, niestety ich deklaracje nie mają odzwierciedlenia w rzeczywistości .... Szkoda czasu
3
bomber 2016-07-07 15:07:10
W kasie stefczyka to bardzo fajnie działa, odzywają się do wszystkich osób, które wzięły udział w rekrutacji, fajna spraw bo przynajmniej się nie czekam z nieciepliwością, czy się udało.
mirek 2016-07-08 23:17:46
Znajomośc angielskiego nie stanowi dużego wymogu do spełnienia @arbot, a zobacz, że i tak warto się do nich załapać ze względu na zarobki.
home 2016-08-13 18:23:09
@mirek to zależy jednak od tego jak wysoki poziom języka jest wymagany i jak jest on weryfikowany na rozmowie rekrutacyjnej
misia 2016-09-05 15:05:35
Nie polecam pracy w Banku Pocztowy. Z bankiem nie ma to nic wspólnego. Odradzam. Lepiej rozdawać ulotki niż pracować w BP.
4
mirek 2016-09-05 22:56:24
Zastanawia mnie kiedy się pojawi ogłoszenie na koordynatora ds. marketingu. Widocznie nikogo już nie szukają bo każdemu odpowiada bieżąca atmosfera w firmie jak i zarobki, więc nie ma się co dziwić, że atmosfera opiera się na przyjacielskich relacjach.
klientka 2016-09-08 01:29:22
Witam!
Założyłam konto zawsze darmowe w pocztowym. Było okey do czerwca br. Zus założył mi blokadę egzekucyjną. Sprawę wyjaśniłam i wycofali a bank dalej uporczywie blokuje mi forse mimo, iż mamy wrzesień. Zgubili pismo od Zus. Absurd jakiś. Potrafią zablokować pieniądze na kilka dni, a ja z dziećmi i pustą lodówką. W ostatni weekend przegięli. Dzieci mi zachorowały, gorączka 39 st. A leków nie mogłam kupić. Pożyczałam od sąsiadów jak łajza jakaś Dodzwonić się do nich nie da, bo wszystkie linie zajęte. Byłam dzisiaj w Zusie, dostałam papier, że w czerwcu zostało wysłane do nich pismo. Pogoniłam z tym do banku i.. Szanowna pani kierownik chciała mi zabrać to pismo dając kopię. Nie zgodziłam się czytając treść dokumentu, że pismo zosyało wysłane w czerwcu. To ona miała wziąć kopię. Powiedziała bezczelnie, że mam problem i dalej bank będzie blokował kasę. Nie przyjęła kopii dokumentu, którą sama zrobiła.
Byłam już u rzecznika praw konsumenta. Jutro zabiorą się za sprawę.
Nie ma tego złego.. Po zakończonym cyrku zażądam zadość uczynienia za straty moralne (nie pierwszy raz odwiedzalam placowkę), finansowe i narażenie zdrowia i życia moich dzieci (córka choruje rzadko, ale porządnie. Ostatnim razem były drgawki gorączkowe i szpital). Oczywiście doradzał mi znajomy prawnik bo bym płakała w kącie z braku wiedzy i bezradności. Jak ktoś lubi takie rozrywki to może nawiązywać z nimi współpracę.
mirek 2016-09-08 12:34:28
Znajomość norm zarządzania jakością @alex, ale ciekawe kiedy pokażą się jakieś benefity socjalne do zarobków, wiecie? Wiedzą jak zadbac o swoich pracowników, więc nie jest tak źle, bo o rotacji nie było słychać.
Były pracownik mikrodziału 2016-09-10 10:07:11
Trzymam kciuki za za Panią żeby się udało :).
1
Karol 2016-09-10 10:09:37
@mirek a wiesz może, czy jest na te benefity jakakolwiek szansa? Mnie głównie bardzo interesuje prywatna opieka medyczna, ogólnie chciałbym się tu zatrudnić, ale to by się bardzo przydało... z możliwością podpięcia swojej rodziny. Wiadomo jakie mamy czasy...
Były pracownik mikrodziału 2016-09-10 18:03:00
Prywatna opieka medyczna po 3 cm-ach pracy, jak się doprosisz, a czy można pod nię podłączyć rodzinę tj rozszerzyć pakiet to nie wiem.

Pozdrwiam
sokół 2016-09-11 15:46:43
@Były pracownik mikrodziału przypuszczam w takim razie, że tak, bo tak to zazwyczaj wygląda. W sumie to bardzo dobra informacja, faktycznie ta opieka medyczna to spory plus
Dzięki Bogu mam to już za sobą 2016-09-12 21:50:48
owszem plus i przy pracy tutaj na pewno się przyda, odnośnie tego co napisał Karol, to czasy mamy takie ze ludzi się nie szanuje - a w BP to już w ogóle można o tym zapomnieć. Niekompetencja kadry kierowniczej o której już tu wcześniej wspomniano nie jest rzadkością - sprzedane produkty są przypisywane do osób które ich nie sprzedały - ale to pewnie ze względu na "przyjacielska " atmosferę jaka panuje w tej firmie. Tak więc zdarza się ze zwykle obiboki żerują na nowych pracownikach i na nich zwalają robotę same nic nie robią.
Co do tego co napisał OREN 2016-03-07 12:39:03 :
Hejt hejtem, ale tak się składa ze wielu dłużej pracujących sprzedawców -mających pojęcie o branży ;) ucieka z tego banku, i opinie póki co za pochlebnych nie wystawia. Wystarczy także przejść się po placówkach w waszej okolicy i sprawdzić jak często się zmienia obsada - z czegoś to wynika. Jeżeli ktoś jest zainteresowany praca w tym banku na stanowisku opiekuna klienta czy tez doradcy najlepiej zrobi jak trochę posiedzi w wolnym czasie i poobserwuje jak taki mikro odział działa i jaki charakter ma ta praca.Bo warto wspomnieć odnośnie pracy w mikroodziale (które w większości mieszczą się w placówkach poczty polskiej) ze pracownicy poczty z którymi się" współpracuje" także maja targety sprzedażowe na te same produkty jakie ma pracownik Banku Pocztowego - tak więc występuje klasyczny przykład konfliktu interesów dwóch odrębnych instytucji bardzo często...... I tak np klient z którym rozmawialiście , proponowaliście jakiś produkt, wprowadziliście wniosek itp ni stąd ni z owąd kupuje go w innej placówce poczty polskiej - Która jest głównym udziałowcem Banku Pocztowego (https://www.pocztowy.pl/o-nas/), tak więc " Jej to jest rybka z której strony zarobi.... a wiadomo każdy liczy na premię. No bo takie mamy czasy jak zauważył KAROL
2
fff 2016-09-18 23:17:29
@ Dzięki Bogu mam to już za sobą - nietstey to dosc stara praktyka, że obiboki zrzucvaja robote na nowych -- a jak jeszcze sa nowi i młodzi to już w ogóle. To jest oczywiście nie fair, no ale tak jest
2
Były pracownik mikroodziału 2016-09-21 19:13:55
owszem praktyka stara jak świat, najgorsze jest to że, w BP jest na to jawne przyzwolenie od góry - wiadomo swój chroni swego. Do tego niekompetencja takich ekspertów i ich " zaufanych"pracowników sięga zenitu .... , Nikt tego nie kontroluje ... słabe miejsce do rozwoju jeżeli kogoś on interesuje - w BP wszystko ciągnie człowieka w dół.
2
cśś 2016-09-23 14:34:33
Wiecie czy wypłata jest u nich terminowa? Dzięki za odpowiedź
Dzięki Bogu mam to już za sobą 2016-09-26 21:02:44
... Jest Terminowa ....


Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o Bank Pocztowy - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bank Pocztowy