brak logo

Polska Grupa Drogeryjna

Toruń

Opinie o Polska Grupa Drogeryjna

zainteresowany 2011-07-13 13:19:08
NAPISZCIE JAKIE SĄ WARUNKI I PŁACA W WARSZAWA-URSUS ??? Jaka atmosfera itp. Jaki kierownik ?
pa pa PGD 2011-09-23 23:14:59
ZDECYDOWANIE ODRADZAM. Zarobki 1500 zł netto. A wymagania jak 2500 netto. Po prostu obłęd i paranoja. Praca głównie w godz. 14-22 Co 6 tyg. trafi się I zmiana. O ubraniu roboczym można zapomnieć. W tej firmie nic takiego nie ma. Ekwiwalent za pranie to dosłownie jakieś nędzne parę złoty. Nawet dokładnie nie wiadomo ile. Przepracowałem tam 6 mies. i pożegnałem PGD. Teraz też pracuję jako magazynier , ale ZA GODZIWE PIENIĄDZE !!!
szkoda gadac 2011-10-20 09:03:04
Prezes PGD pyta się swoich pracowników co kupili sobie za pensję.
Zaczepia dyrektora:
- No i jak tam, dyrektorze? Co pan sobie kupił za wypłatę?
- Nowiutkie Audi A8.
- A resztę?
- Ulokowałem na koncie w banku szwajcarskim.
Podchodzi do kierownika:
- I jak u pana, kierowniku? Na co pan wydał wypłatę?
- A kupiłem używanego Poloneza...
- A resztę?
- Nic,przecież trzeba jeszcze żyć.
Podchodzi wreszcie do magazyniera:
- Co pan sobie kupił za wypłatę?
- Kapcie.
- A resztę?
- Babcia dołożyła :)

I TAKA JEST SMUTNA PRAWDA O TEJ FIRMIE.
współczujemy wam 2011-10-29 06:14:58
Ha ha ha. Widzę, że sz.p. dyrektor koz lak – kozioł dał wam się we znaki. Dopiero jest u was 3 mies. i to dopiero początek. Poczekajcie aż się na dobre rozkręci. Dajcie kozłowi szansę. Pomysłów niestety głupich ma mnóstwo. Na pewno nie będziecie się z nim nudzić. Zapomnijcie o przyzwoitej kasie. U nas było powiedzenie ,,Tam gdzie jest kozioł nie ma przyzwoitej kasy ”. Aby wykazać się przed waszym prezesem będzie szukał oszczędności niestety ale W WASZYCH KIESZENIACH I WASZYM KOSZTEM. Ludzie zaczną się zwalniać i zostaną same niedobitki. Taki scenariusz był u nas i znając życie będzie i u was. Z biegiem czasu z powodu braku rąk do pracy zafunduję wam ludzi z agencji pośrednictwa pracy. To dopiero będzie cyrk. Nie łudźcie się, że ten człowiek doceni wasze zaangażowanie w pracę i da wam zarobić. Nierealne . Mierzy wszystkich jedną miarą. Nie bardzo wie co się dzieje na magazynie i kto czym się zajmuję. Ocenia pracowników na podstawie swojego widzimisie. Paranoja. Jest krasomówcą, który mówi dużo, ale o niczym. Bez konkretów. Dosłownie HARRY POTER – czarodziej. Dużo by jeszcze można było pisać na temat tego pana i jego genialnych pomysłów. Więcej info na ten temat z pewnością mogą udzielić pracownicy z firmy komplex- torus , którzy mieli z nim styczność. Z całego serca przesyłamy wam wyrazy współczucia. Na szczęscie nasz prezes już się z Harrym czarodziejem pożegnał.
Parę osób planowało przejść do was, ale jak dowiedzieli się, że dyrektorem jest Harry cudotwórca zrezygnowali. Nie chcą mieć z Harrym nigdy więcej doczynienia.
Pozdrowienia dla PGD, naszych sąsiadów z hali obok od komplex torus.
marko 2011-12-30 18:28:14
możżesz coś wiecej powiedziec o tej firmie
i gdziejest te pgd\'
daj se spokój 2012-02-11 12:56:58
Odradzam!!! Zbyt wiele co prawda nie mogę powiedzieć bo za długo tu nie pracowałem ale nawet tak krótki okres 5 miesięcy to była jakaś kpina. Jak przyszedłem i chłopaki mi powiedzieli ze na magazynie jest 12 magazynierów i 5 kierowników to myślałem ze se jaja robią... Z czego jeden ,,kierownik" służył tylko do podawania WZ-tek. Natomiast jeżeli chodzi o kasę to była jedna wielka niewiadoma. Po pasku nie dało rady dojść co ile i za ile. Za nadgodziny raz płacili ,a raz nie... Jak się chodziło do dyrektora aby nam wyjaśnił takie nieścisłości to mówił ze nic na ten temat nie wie i nie jest w stanie pomóc. No jaja normalnie!!! To kto ma wiedzieć??? Nie wiem jak jest teraz bo minęło trochę czasu od mego odejścia i wiem że firma się przeniosła w inne miejsce ,ale szczerze wątpię aby coś się zmieniło. Pozdrowienia dla najwytrwalszych pracowników.
PGD to tragedja 2012-02-21 10:00:04
Bieda z nędzą przez PGD pędzą. I wszystko na temat tej firmy. Odradzam.
dobry 2013-07-16 22:15:10
Omijajcie tą firmę szerokim łukiem nie warto tam pracować
roddick 2015-02-27 19:48:05
Dziś PGD jest największą tego typu firmą w Polsce, skupiając szereg spółek zależnych działających w branży sprzedaży hurtowej kosmetyków, detergentów i artykułów higienicznych. W kwietniu 2012 roku spółki skonsolidowały się i tworzą jedną grupę PGD Polska Sp. z o.o.Choć jeśli chodzi jakość to myślę , że wiele osób zna bardziej popularne marki od których chętniej kupuje
KLIENT 2016-05-01 11:53:14
NIE CHCĘ NIKOGO OBRAŻAĆ KTO TAM PRACUJE, ALE POZIOM OBSŁUGI PRZEZ PH SZCZEGÓLNIE PRZEZ PANIĄ MAGDĘ.G.JEST ŻENUJĄCO NISKI.WSPÓŁPRACUJĘ Z PGD OD WIELU LAT I NIGDY KULTURA OSOBISTA, KOMPETENCJA I INTELIGENCJA PRACOWNIKÓW NIE BYŁA NA TAK NISKIM POZIOMIE.WIDOCZNIE FIRMA SCHODZI NA PSY.SZKODA :(
ewelina 2016-05-04 19:25:32
Rzeczywiście o kulturze osobistej i sposobie bycia Pani Magdy krążą bardzo negatywne opinie w całym województwie kujawsko-pomorskim.Jestem przekonana, że akurat ten pracownik został przyjęty po znajomości lub jest to rodzina.Szkoda, że firma pozwala sobie na stratę renomy przez koneksje rodzinne.
kosmeteria 2016-05-07 16:41:03
Już dawno podziękowałam tej Pani.Nie tylko kultura osobista, ale brak higieny osobistej dyskwalifikują takie osoby w pracy PH. Skąd ona się wzięła i czy nikt tego nie widzi?
karolina 2016-09-22 19:32:27
Troche słabo to by wygladało gdyby tak było bo firma urosła do potężnych rozmiarów, wiec nie fajnie gdyby faktycznie jak piszecie traktowali pracownikow oraz swoich klientów, jednak oddziałow w kraju jest kilkanascie
Zostaw swoją opinię o Polska Grupa Drogeryjna - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polska Grupa Drogeryjna