Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kooperol Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
john - 2014-08-07 12:12:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kooperol, Dyrekcja to chamstwo w chamstwie, zabieraja premie zeby sobie kamerki kupic i zeby obserwowac ludzi co robia gdzie chodza i tylko zabierac zabierac, zarobki starych pracownikow tzn, tych ktorzy tam pracują juz kilka-kilkanascie lat sa mniejsze niekiedy o tych co pracuja miesiac lub dwa, takze szanowny dyrektorze H.L przestan juz zabierac te premie za nic bo jak sie ciebie czlowiek pyta za co, to mowisz ze niewiesz, a premia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] po to zeby kamerki sobie kupic. jak tak moze byc zeby miesiac w miesiac dostawac 1160 PLN??
zdjecie uzytkownika
Pracuś - 2014-08-08 21:09:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zamiast tych kamer powinna być klimatyzacja, może tyle ludzi by się nie zwalniało, a z tymi zarobkami to prawda. Ktoś kto pracuje kilka kilkanaście lat, zna się na maszynach, jest kumaty, kumata powinien raczej więcej zarabiać, Nikt tu nie jest doceniany.
zdjecie uzytkownika
czecha - 2014-08-11 19:09:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak wody nie ma na magazynie to skąd lider ma przynieść?przywiozą pare zgrzewek i na jak długo ma starczyć w takich upałach i na tyle osób?
zdjecie uzytkownika
sloik - 2014-08-12 12:52:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sie wam poprzewracalo do roboty.
zdjecie uzytkownika
sloik - 2014-08-13 00:21:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sloik - 2014-08-12 12:52:14]:
przyznaje ci racje
zdjecie uzytkownika
mała - 2014-08-14 18:02:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co za paranoja,od poniedziałku po 12 godzin?to jest głupota kto ma to wytrzymać?za te marne pare groszy,ten kto to wmyślił niech przyjdzie popracować z nami zobaczy jak to jest,zero szcunku dla pracowników!
zdjecie uzytkownika
Adolf - 2014-08-14 21:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lewanda nie chciałbyś wisieć te 12 godzin!!!
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-08-15 11:58:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta...12godz to przecież pokus dla tych co tylko siedzą w laboratorium ale niech przyjdą popracować na produkcji. Człowiek czasami ma dość po 8 a gdzie tu 12. I mało tego gołębiary też na 12 ,osobiście im współczuję. Ale jak pokażemy że damy radę mimo że będziemy chodzic na czterech to będą tak robić zawsze bez naszej zgody. Umowę mamy od pn do pt po 8godz. Więc po co się wychylacie i robicie nawet 16 co? Cala zmiana jak by się postawiła to by musieli odpuścić ale są tacy co lubią bardzo wchodzić w tyłek dyrekcji i brygadzistkom i przez takich właśnie mamy przejeb...ane
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-15 13:26:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Po 12 godzin to będzie ciężko.Też współczuje osobom pracującym na gołąbkach i rybkach,tym bardziej na nocnej zmianie.Ale jeśli mają zwiększoną produkcję to mają prawo zrobić po 12h.Np w Wędkowach jest podobnie.Poza tym przypomnijcie sobie co podpisywaliście przychodząc do pracy.Że zgadzacie się na pracę w godzinach nadliczbowych,wyjazdy na delegację itp.Cieszcie się,że mamy zapłacone za to 50% a nie robimy za darmo jak czasami bywa w niektórych zakładach.
zdjecie uzytkownika
szacunek - 2014-08-15 15:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcesz się zamienić?masz lekką prace,chodzisz po hali i drażnisz ludzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiesz o pracy fizycznej.nie wszyscy podpisywali taką umowę.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-08-15 21:08:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i jeszcze kamerki cud techniki ale dla osób mądrze nimi się posługujących. Nie dość że brakuje ludzi to jeszcze odstraszacie nowo przyjmowanych . Po co te kamery? Żeby kontrolować czy ktoś zje klopsa ? Czy to tylko z powodu palaczy? Nie zapominajmy jednak że kto może palić to może i każdy wie co mam na myśli.prawda?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-16 09:50:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [szacunek - 2014-08-15 15:32:43]:
Dla twojej wiadomości nie chodzę po hali tylko pracuję na produkcji albo idę tam gdzie akurat jest mało osób tzn.na rybki albo pakownię.I wiem co to znaczy ciężka praca bo wcześniej pracowałam w gorszym zakładzie i za gorsze pieniądze.Jeśli chodzi o kamerki to wg mnie zamiast nich powinna być klimatyzacja bo podczas tych upałów to aż pot leciał po plecach.
zdjecie uzytkownika
Młoda - 2014-08-16 12:17:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja wam mówię zrobią tak że będziemy cały czas pracować po 12h. Co za ludzie nie wiedzą że tam pracują prawie same kobiety i mają jeszcze inne obowiązki w domu dzieci. Żeby chociaż nas docenili ale nie wiecznie mówią że tam pracują ludzie nie myślący tylko oni są mądrzy w darciu mordy chyba bo do niczego innego się nie nadają
zdjecie uzytkownika
ps - 2014-08-16 21:52:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jest ( usunięte przez administratora ) !!!!!droga dyrekcjo,my nie jesteśmy roboty,zacznijcie doceniać doświadczonych pracowników,nowo przyjęte osoby powinni mieć inną stawkę..........
zdjecie uzytkownika
Tatko - 2014-08-19 22:51:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak będzieta robić cały czas po 12 to ja ze swojo staro rozwód wezmę, obiadu w domu nima, wleźć na nio też nie mogę, a te bachory mnie wykończom.
Dyrektorku bądź człowiekiem, pamiętaj solidarność plemników!!!
zdjecie uzytkownika
Massive - 2014-08-20 02:20:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kolega wyżej nawet nie powinien liczyć na zrozumienie. Mam wrażenie, że w Kooperol stawiają przede wszystkim na solidne wykonanie i dobry stosunek jakości do ceny. Zarząd powinien pomyśleć o jakimś dodatku dla osób które chcą pracować ponad swój wysiłek. Warto przy okazji nieco odpocząć, żeby się wzmocnić. Działka wentylatorów w Kooperolu rozwija się w całkiem nieźle. Oferta jest konkretna i ciekawa i chociażby za to warto ich pochwalić - nie siadają na laurach tylko ciągle walczą o coraz więcej...
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-24 16:43:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta walka o coraz więcej czasami odbywa się kosztem ludzi. 12 godzin przez cały tydzień to sporo. Przecież wyszłoby niemal na to samo gdyby pracować w weekend, a ludzie nie byliby tak zmęczeni i pewnie bardziej zadowoleni, bo zamiast 50% dniówki byłoby jak za dwa weekendy i większość spojrzałaby na to innym okiem. No,ale to się rozbija o kasę...
zdjecie uzytkownika
miszcz - 2014-09-03 07:28:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Smród, syf i nic więcej.. szkoda ze inspekcja weterynaryjna musi się zapowiedzieć.. wylewa ją jakieś resztki i zlewki na pole jakies, potem smierdzi po dalej okolicy.. fuuj
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-09-11 03:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( usunięte przez administratora )i nic więcej te wielkie kierowniki tylko chleją w kurniku miałem kiedyś z takim kontakt w sobotę to waliło od niego wódą na kilometr a jak coś podjesz to by cię zabili wzrokiem SRAĆ NA NICH NIE TYLKO ONI ISTNIEJĄ
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-09-19 23:17:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracować trzeba wszędzie i dobrze tam gdzie nas nie ma. A Kooperol jako jeden z nielicznych nie ma poślizgów w płaceniu pracownikom. Przez Techno też nie jest źle. Kto chce mieć pracę ten będzie ją miał.
zdjecie uzytkownika
Makrela - 2014-09-21 22:08:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kobietki co ubieracie na impreze z okazji 25 lecia. Szykuje sie fajna impreza 700 osób to juz coś . Czy mała czarna bedzie krolowa balu
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-09-23 09:32:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Makrela - 2014-09-21 22:08:34]:
Mała czarna jest zawsze w modzie więc możesz ubrać.No i wyszczupla :) Przypuszczam,że małych czarnych będzie więcej :)
zdjecie uzytkownika
tytus - 2014-10-09 15:53:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
macie jakies fajne wspomnienia z tej pracy? jak wyglada proces rekrutacji? wymagania duze? Z tego forum zrobil sie serwis randkowy, czy tez jakis matrymonialny kącik, a gdzie informacje o pracodawcy? Wchodza tu ludzie dowiedziec sie czegos wiecej niz, to, ze mala czarna w modzie. To co? znajdzie sie ktos ogarniety?
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-10-10 16:07:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tytus - 2014-10-09 15:53:48]:
Nie ma czegoś takiego jak proces rekrutacji.Dzwonisz do osoby z techno-service,musisz mieć tylko aktualne badania i książeczkę sanepidowską.Jeśli cenisz i chcesz pracować to jest ok.Na pewno nie tak źle jak co niektórzy tu piszą.Zależy też gdzie trafisz i do jakiej brygadzistki.Na rybach jest spokój,ale zimno.A na produkcji trzeba robić i starać się mieć tempo.Ale tak jest w każdej pracy.Wiadomo,że za stanie i patrzenie wypłaty się nie dostaje.Niektórzy zwalniają się po dwóch dniach bo im ciężko.Ale pytam gdzie jest lekko??Kto szanuje pracę ten zostaje :)
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-10-18 23:59:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tatko - 2014-08-19 22:51:23]:
inna stawka dla nowych???chyba cie pogielo.to oni maja juz w ogole za darmo robic?kiedy wam placone jest minimum?puknij sie w leb
zdjecie uzytkownika
ŻABA - 2014-11-04 18:52:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2014-10-10 16:07:07]:
kto umie się dobrze podchlebiac ten zostaje bo mobing jest holerny
zdjecie uzytkownika
PRAWDA - 2014-11-05 19:04:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszędzie jest chamstwo,fałszywość,zazdrość itd.to jest jedna wielka mafia,chodzi o starą wyżeraczkę z ooperolu.one myslą że im można dużo.........
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-15 17:20:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowa - 2014-10-18 23:59:40]:
ciagle tylo narzekacie i narzekacie jak sie komus nie podoba to droga wolna niech sie zwolni ,tylko nie zapominajcie na kogo liderki i brygadzisci dra mordy na JEBANYCH LESERÓW co mysla ze przyjda do roboty i ze zaplaca im na patrzenie w sufit.Są kobietki które naprawde zapieprzaja i maja ta sama stawke co leserki jak na przykład Kamilka która nic nie potrafi a jak sie do niej co mówi to usmiecha sie pod nosem i ma na wszystko wyjebane tak nie powinno byc .
zdjecie uzytkownika
Jola - 2014-11-15 21:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W ten weekend odpracowujemy Wigilię w przyszłym tygodniu Sylwestra, to może od razu odpracujmy np. Wielkanoc, 1 i 3 maja, Boże Ciało....
zdjecie uzytkownika
PRAWDA - 2014-11-16 17:33:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tej firmie jest fałsz zazdrość nienawiść,kobiety kłócą się między sobą obrażają wrecz ubliżają za plecami nie mówią prawdy a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] głupoty i niszczą w ten sposób drugą czy trzećią osobe.to nie jest przeczkole..
zdjecie uzytkownika
lala - 2014-11-16 22:58:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
(usunięte przez administratora) człowieku Ty nie masz pojęcia o zarządzaniu, już dawno powinni Cię wypieprzyć z roboty bo tylko szkodzisz firmie. Mam nadzieję że ktoś z góry to przeczyta i zrobi z Tobą porządek. Jedyne co potrafisz to straszyć ludzi i wywieszać karteczki z artykułami. Zapomniałeś napisać że w artykule na który się powołujesz jest napisane "W takim przypadku pracodawca udziela czasu wolnego od pracy, najpóźniej do końca okresu rozliczeniowego, w wymiarze o połowę wyższym niż liczba przepracowanych godzin nadliczbowych, jednakże nie może to spowodować obniżenia wynagrodzenia należnego pracownikowi za pełny miesięczny wymiar czasu pracy" - czyli za przepracowane 16 godzin należy się nam 24 godziny wolnego, czyli za 2 dni pracy 3 dni wolne. Sanepid przyjeżdża to może PIP jeszcze zaprosić?? Pilnuj się skur@#$%^. Koleżanki i koledzy Wy też łykacie wszystko jak takie pelikany, jak wywiesi kartkę że każdy ma mu zrobić laskę, to co też zrobicie??? Orlik Ty kundlu też wyjmij mu palec z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zapomniałeś po co Cię wybraliśmy, masz służyć nam a nie im. To co tu się wyprawia nadaje się do gazety!!!
zdjecie uzytkownika
boogie - 2014-11-19 21:28:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [PRAWDA - 2014-11-16 17:33:57]:
czyli największym problemem firmy Twoim zdaniem @prawda nie jest ona sama tylko ludzie którzy tutaj pracują ? bo jesli jest właśnie tak to nie istnieje żaden inny sposób na poprawienie sytuacji w tej firmie jak tylko zwolnienia pracowników i ewentualna odbudowa kadry. Ludzie nie mogą tak niszczyć marki firmy
zdjecie uzytkownika
Prawda - 2014-11-25 18:55:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mistrzowie brygadziści i liderzy tylko z nazwy , buraki z jednej łapanki na niczym się nie znają . Nie wiem jaką drogą dostąpili takiego zaszczytu by kimkolwiek kierować ,osobiście to psa nie dał by wam do popilnowania.Tylko czekać aż ktoś was rozliczy .
zdjecie uzytkownika
misi - 2014-11-26 22:32:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Massive - 2014-08-20 02:20:22]:
To właśnie przez takie osoby też cierpią inni jak chcą tak robić powodzenia ale niech odczepią się od tych ludzi którzy mają rodziny i dzieci ja bardziej kocham swoje dzieci niż zakład pracy!!!!!!
zdjecie uzytkownika
yoyo - 2014-11-27 18:29:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tym zakładzie to tylko jest jedna wielka rodzinka , a najlepsi to są brygadziści po podstawówce którzy wogóle na niczym się nie znają ,mamy przykład takiego jednego który przez dwadzieścia lat nie może zrobić prawa jazdy,więc jeżdzi rowerem a gdy pada lub przychodzi w sobotę do pracy to łamie przepisy i przyjeżdża samochodem .( Już niedługo ci to jeżdżenie załatwie )
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-11-29 17:01:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Brygadzistki w jednym co są dobre to w ubliżaniu,poniżaniu,szantażowaniu i straszeniu.mam nadzieję że na nich przyjdzie kiedyś rozliczenie.panie dyrektorze założył pan kamery,tylko po co?
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-11-29 19:20:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obserwator - 2014-11-29 17:01:48]:
Zgadzam się z Tobą,ale to o brygadzistkach najbardziej się tyczy Moniki.Ona nie ma żadnego szacunku do ludzi i ich pracy.Nawet niektóre swoje liderki traktuje bez szacunku i się na nie wydziera non stop.I jak one wtedy wyglądają w oczach innych?Nie dziwię się,że dużo osób się zwalnia bo po prostu z nią nie wytrzymują.Kamery są,ale szkoda że nikt nie widzi jak ona traktuje innych.
zdjecie uzytkownika
op - 2014-11-29 20:02:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie zgadzam sie z tym co piszesz,ona jest taka jaka jest do mnie odnosi się z szacunkiem i nie wymyslaj.
zdjecie uzytkownika
**** - 2014-11-30 16:17:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obserwator - 2014-11-29 17:01:48]:
Masz rację niech więcej przyjmą brygadzistów a nie pracowników ,ktoś musi tam rządzić bo do niczego innego oni się nie nadają. Tam tylko starzy wyżeracze i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracują i dyrekcja tego nie widzi albo nie chce widzieć
zdjecie uzytkownika
dwunastka - 2014-12-02 20:28:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam prośbę, skoro idzie tyle wojska, tyle tysięcy puszek to możecie chyba zakupić kilka par nożyczek na pakownie? Na prawdę ulatwicie nam pracę bo albo są połamane z jednym uchem albo ich nie ma wcale dla tylu ludzi 1 para nożyczek? Albo tępe noże. Śmieszne. a inwestować w zakład nie zamierzam.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-03 17:46:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [misi - 2014-11-26 22:32:54]:
Dlaczego nazywasz ich burakami???Liderki są różne,brygadzistki zależy mają dzień chociaż niektóre wola krzyczeć niż normalnie mówić.Mistrzowie są super tylko za mistrzynią połowa chłopaków nie przepada.Znać pewnie się znają lepiej niż my skoro zakład funkcjonuje.
zdjecie uzytkownika
ops - 2014-12-03 19:36:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co mi wiadomo to jest zakaz palenia na zakładzie pracy a dwie liderki jedna z rybek a druga z produkcji chodzą sobie palic papierosy,chodzą i roznoszą smród papierosów.rozumiem że pracujemy po12 godzin,ale inne kobietki wytrzymują.
zdjecie uzytkownika
kuyutdx - 2014-12-03 20:33:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracujemy po 12h a połowa firmy idzie po 8h do domu, gdzie tu sprawiedliwość.
albo wszyscy po 12 albo wszyscy po 8
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-05 21:44:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kuyutdx - 2014-12-03 20:33:44]:
Dlatego nie rozumiem po co te 12.Gdyby było normalnie to o 14 wchodzi następna zmiana i produkcja jedzie dalej a tak nie ma kogo na linii ustawić.Dobrze,że przyszły tydzień już 3-zmianowy.Lepsze te soboty i niedziele niż 12 po których człowiek jest zmęczony i mniej wydajny.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-12 16:32:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mam pytanie.Czy wszyscy za listopad dostali taka "dużą" wypłatę????Niby z nadgodzinami.Jak tak to ja pierdziele te nadgodziny.
zdjecie uzytkownika
ludz - 2014-12-26 22:03:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-12-12 16:32:33]:
TO GDZIE SĄ CI LUDZIE
zdjecie uzytkownika
serdelka - 2014-12-27 21:41:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PRAWDA - 2014-11-16 17:33:57]:
tak to jest prawda !
zdjecie uzytkownika
misia - 2015-01-29 23:54:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do osób nadzorujących pracę - powinno wprowadzić się tak jak w innych firmach anonimowe ankiety oceniające pracę brygadzistów i liderów.Znikłoby poniżanie, wyzwiska, gonienie. Może wtedy niektóre brygadzistki i liderki nauczyłyby się szacunku do osób starszych, zwracania uwagi i przyuczania do wykonywanej pracy z odpowiednim tonem. Gdyby tak to wysokość premii była od tego uzależniona raz dwa atmosfera panująca w tym zakładzie szybko uległaby zmianie. Pracuje się po to aby zarobić pieniądze niestety w tych czasach takie są realia,ze za parę groszy zostawia się dzieci aby mieć na chleb, człowiek chce pracować z godnością a nie codziennie słyszeć Z JAKIMI DEBILAMI JA MUSZĘ PRACOWAĆ!
Dodam jeszcze, że odnosi się to tylko co do niektórych brygadzistek i liderów. Mądrości trzeba się nauczyć a z inteligencją człowiek się rodzi.
zdjecie uzytkownika
lubie - 2015-01-31 19:31:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie wszystkie liderki czy brygadzistki są złe,ale jest zbyt mało tych dobrych ................
zdjecie uzytkownika
zniesmaczona - 2015-02-01 14:18:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważam że lider czy brygadzistka powinien każdy nim być ponieważ to jest odpowiedzialne stanowisko i nie dziwię się że czasami im nerwy puszczają poniewaz z góry dostają (usunięte przez administratora) że jest coś zlw zrobionw skoro do czlowieka mówi się tyle razy żeby zrozumiał a to wciąż mało bo i tak jest robione na (usunięte przez administratora) .

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kooperol Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert