Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kooperol Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
bąbel - 2014-01-18 07:55:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) skoro macie tyle ambicji lub tez kompetencji dlaczego większość z was tam pracuje,lub pracowała?
zdjecie uzytkownika
jarek - 2014-01-27 12:18:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest bardzo dobre pytanie. W ogóle dzięki za opinię o kooperol, bo interesuje się firmą, a znaleźć coś jest kiepsko, nie maja nawet strony internetowej.
zdjecie uzytkownika
Alfons - 2014-01-30 20:04:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwisz się że nie mają własnej strony internetowej? Klienci by ich zaszczekali, kto ten syf wogóle dopuścił do sprzedaży. Idź w sobotę czy niedzielę na 13 godzin. Tylko za 8 godzin zapłacą 100, reszta to już tylko 50. Lewanda lamusie sam sobie przychodź skur....
zdjecie uzytkownika
IVAN - 2014-03-06 13:24:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co wspólnego prócz nazwy mają produkty przez nich produkowane?
Właśnie zjadłem z tej firmy gołąbki, opakowanie bardzo zachęcające do kupna, a w szczególności nazwa "KUCHNIA STAROPOLSKA" i chyba tylko to zadecydowało o kupnie bo w środku znalazłem 4 gołąbki w sosie pseudo pomidorowym, jeden gołąbek składał się z dwóch liści kapusty i odrobiny ryżu ponieważ mięsa w nim nie znalazłem tak samo jak w pozostałych i nie doprawione, ogólnie syf jakich mało. Który szef kuchni czy firma produkująca takie jedzenie nie używa przypraw, jedną z takich firm jest właśnie firma KOOPEROL.
Podsumowanie:
Nie sugerować się niską ceną bo jednak lepiej dać trochę więcej i zjeść coś na szybko ze smakiem.
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-03-14 22:49:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja pracuje w Kooperolu i jedno jest pewne. Jak mnie nie zwolnią to sama na pewno nie zrezygnujo to stabilny zakład in piniondze zawsze są na czas. I to nie tylko moja opinia.
zdjecie uzytkownika
magda - 2014-03-25 16:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciała pozdrowić suk..... Monikę z koperolu prawdopodobnie jest zmianową czy kimś takim za obelgi skierowane do mojej matki i innych pracownic w wieku do 60 lat Dziewucho napewno mieszkasz gdzies na wiosce bo spotykając cię na ulicy ludzie pluli by ci w morde Nie dość że młoda to ścierwo szacunku nie ma od k.... wyzywa starsze kobiety po 50 .....Pewnie ty się puszczasz ,bo takie kobiety pewnbie nie Mam poprostu nadzieje ,że ktoś ci odpłaci za to ..... lub poniesiesz konsekwencje.....Słuchając co mi mówiły te kobiety zastanawiam się czy nie zawiadomić odpowiednich instytujcji TAKZE Sie pilnuj dziecko !!!!!!!!!!! jesli niechcesz być sławna mamy takie technologie .... a najlepiej zeby ktoś ci z puszki w ryj strzelił....
zdjecie uzytkownika
mag - 2014-03-25 16:12:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [magda - 2014-03-25 16:05:05]:
chciałam powiedzieć ,że na innych halach niby nie est źle , tylko na RYBACH uważajcie ludzie i nie dajcie się poniżać ..... Poirytowana
zdjecie uzytkownika
magda - 2014-03-25 16:13:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [magda - 2014-03-25 16:05:05]:
chciałam powiedzieć ,że na innych halach niby nie est źle , tylko na RYBACH uważajcie ludzie i nie dajcie się poniżać ..... Poirytowana
zdjecie uzytkownika
Wiola 25c - 2014-03-28 11:23:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mag - 2014-03-25 16:12:59]:
Zgadzam się z opinią dziewczyn które tam pracowali,na rybach bo sama tam pracowałam ,nie długo,. ponieważ doszło by do tragedii przez jedną sukie jak się odnosi do starszych kobiet gorzej jak esesmanka traktuje ludzi.Nic nie robi tylko mordą piłuje przez 8 godzin , nawet trzeba się pytać tej suki czy można iść do toalety bo ludzie są niewolnikami u tej Suki. Muszą miec buzie zamknięte przez 8 godz.Na innych halach można spokojnie pracowac bez żadnych stresów
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-03-29 17:38:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co prawda to prawda na rybkach sajgon . Nikt tam nie potrafi zorganizować pracy. Każdy robi co chce. A jak jest sprzątanie to nikogo nie ma i ludzie wychodzą później niż powinni. Co do brygadzistek to żadna się nie nadaje potrafią tylko mordę drzec a wystarczyło by spokojnie wytłumaczyć. Denerwuje mnie fakt że my czyli hala chodzimy na rybki a same rybki w weekendy nie przychodza.
zdjecie uzytkownika
klopsik - 2014-03-30 21:25:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja napisze tak pani M dobrze robi, co wy od niej chcecie, widziałam jak te ludzie pracują jak muchy w smole, niech idą zobaczyć na hale na wózek i wkładać gorące słoiki, albo na pakownie niech dźwigną karton z 15 słoikami 700g to jest 10,5 kg i niech tak pracują po 8 god. Rybki powinniście dziękować że jesteście na hali rybnej bo tam robota jest najspokojniejsza i najlżejsza.

Jeszcze jedno, może w końcu załatwicie jakieś nam szafki na torebki, bo kto widział żeby torebki kładziono na podłogę na tym syfie. Wywalić tą lodówkę i tak stoi dla ozdoby i wstawcie nową szafkę , co rusz słychać że komuś ginie tel, tusz, lusterko, czy śniadanie.
zdjecie uzytkownika
asia - 2014-03-31 08:49:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Staszek - 2013-12-29 15:55:22]:
zgadza się!
zdjecie uzytkownika
asia - 2014-03-31 08:52:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wadtm - 2013-12-30 23:15:42]:
mnie?nic nie powiedzieli po czym poszło o fotę na facebooku bo i tam mnie inwigilowali
zdjecie uzytkownika
DeLuxe - 2014-03-31 22:01:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janusz - 2014-01-04 17:41:36]:
Ta pracuje więcej osób, ale tacy są zaharowani w tym Srooperolu, że nie mają czasu na czytanie i pisanie, poza tym mało kogo stac na komputer czy internet przy takich "zarobkach" - podstawowa płaca netto 1070 pln, hehe.
zdjecie uzytkownika
DeLuxe - 2014-03-31 22:03:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janusz - 2014-01-04 17:41:36]:
Ta pracuje więcej osób, ale tacy są zaharowani w tym Srooperolu, że nie mają czasu na czytanie i pisanie, poza tym mało kogo stac na komputer czy internet przy takich "zarobkach" - podstawowa płaca netto 1070 pln, hehe.
zdjecie uzytkownika
john - 2014-04-04 12:45:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kooperol hmmm, Zaklad w ktorym nie istnieje slowo jak organizacja pracy, dwoch mistrzow ktorzy nieudolnie proboja zorganizowac prace ale to im nie wychodzi, pensje obcinane na nadgodzinach, i na premi ktorej prawie wogule niema.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-04-04 18:02:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na szczęście zwolniłam się stamtąd bo znalazłam inną pracę,ale pracowałam dosyć długo żeby coś napisać.Ostrzegam tych co trafią na zmianę do (usunięte przez administratora)Jest tam grupa 3 osób (usunięte przez administratora) które tylko obserwują aż komuś z Techno powinie się noga albo coś źle zrobi i zaraz lecą do liderek i brygadzistki. (usunięte przez administratora)Wolałam iść na rybki i mieć spokój niż na nie patrzeć.Ogólnie na hali najlepszą brygadzistką jest (usunięte przez administratora) Jeśli ktoś chce tam iść do pracy to będzie miał dobrze jak trafi do niej chociaż np.Lidka tez nie jest zła,wymaga i z tym się zgadzam,ale ta " trójca ".Trzeba pracować wszędzie i wiadomo że w każdej pracy zawsze znajda się takie (usunięte przez administratora).
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-04-04 18:09:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I zapomniałabym.Dziewczyny z techno są ok,przynajmniej większość.No może poza księżniczką Kamilką.Gdyby ktos inny miała takie ruchy jak ona i tak pracował to zaraz by wyleciał.Ale to są znajomości.My zapieprzamy i jeszcze dostaniemy ochrzan bo za wolno a ona za tą samą stawkę stoi i patrzy i nikt jej nic nie powie.Także zwolniłam się bo dostałam lepszą i spokojniejszą pracę i przez te 3 konfidentki.
zdjecie uzytkownika
czarna - 2014-04-10 19:37:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli chodzi o piękną Kamilkę to zgadzam się z opinią wyżej,ona ma wszystkie brygadzistki i liderki owinięte w okól palca nic nie potrafi robić oprócz pyskowania.
zdjecie uzytkownika
sdjkfhsdkjfhsdjkf - 2014-04-21 12:17:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wy gadacie, Monika jest okay :)
zdjecie uzytkownika
LOLA - 2014-04-21 17:28:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OSTATNO BYŁAM ŚWIADKIEM NIE MIŁEJ SYTACJI NA RYBACH,MOJA KOLEŻANKA Z RYB OBRAZIŁA DZIEWCZYNĘ Z HALI BO ZWRÓĆIŁA JEJ UWAGĘ ŻE MA ROZERWANY CZEPEK..,POINFORMOWAŁA O TYM PANIĄ ELE ALE ONA STAŁA W OBRONIE SWOJEJ PRACOWNICY NIC Z TYM NIE ZROBIŁA,WCZEŚNIEJ ZROBIŁA AWANTUR NA MYJCE UŻYWAJĄC PRZE OKROPNYCH SŁÓW....NIE DZIWIE SIĘ ZE DZIEWCZYNY Z HALI NIE CHCĄ TAM CHODZIĆ.GDZIE JEST SPRAWIEDLIWOSC?
zdjecie uzytkownika
SZALONA - 2014-04-25 19:27:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [LOLA - 2014-04-21 17:28:24]:
SPOKO (usunięte przez administratora) ZAWSZE BYŁA OK LUBI MIEĆ PORZĄDEK BO NA INNYCH ZMIANACH JEST BAŁAGAN JAK MONIKA ODEJDZIE ZOBACZYCIE ZE KOOPEROL SPLAJTUJE ...TAK TRZYMAĆ BRAWO DLA MONIKI ))))
zdjecie uzytkownika
zniesmaczona - 2014-05-23 10:42:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To wszystko jest nie sprawiedliwe !!!
Jak HALA RYBNA ma ful roboty to HALA z PRODUKCJI musi PRZYMUSOWO do nich przyjść !!
A jak my produkcja mamy dużo pracy to rybki mają to gdzieś i wolą urlopy brać i gdzie tu sprawiedliiwosc..

A i jeszcze jedno brak wody w zakładzie to porażka w iinnych zakładach przy takim temperaturach mają stać baniaki z woda aa my mamy wyliczane butelki żal.pl
zdjecie uzytkownika
irek - 2014-06-01 00:35:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kooperol szuka teraz pracowników do Zdun, specjalisty ds kontroli jakości oraz do rozliczania produkcji, ktos jest w stanie polecic prace?
zdjecie uzytkownika
kulfon - 2014-06-02 15:46:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [irek - 2014-06-01 00:35:01]:
Polska język trudna język? Nawet poprawnie pytania nie umiesz zadać, a zdaje się że aplikując na to stanowisko posiadasz wykształcenie wyższe.

Swoją drogą wszystkich pracowników działu kontroli jakości powinni zwolnić, Pana dyrektora również. Jak można jednemu z naszych największych odbiorców sprzedaje się jakieś buble i totalny chłam. Postępując w ten sposób sami strzelacie sobie w kolano. Z którąś z dostaw "naszych produktów najwyższej jakości" odbiorca może podziękować za współpracę, czego skutkiem może być np. zwolnienie całej zmiany.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kooperol Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski