Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Fresh Logistics

Pracowałeś w firmie Fresh Logistics i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim 2014-01-30 - 2014-01-30 19:02:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM BYŁAM ZATRUDNIONA W FIRMIE FRESH LOGISTIK POŁOWIE STYCZNIA I CIESZYŁAM SIE BARDZO ZE PODEJMUJE PRACE OKAZAŁO SIE ZE BYLAM TYLKO JEDEN DZIEN.PO ZAKONCZENIU PRACY MIALAM SIE ZAPYTAC NA KTÓRA JUTRO DO PRACY .POWIEDZIANO MI ZE ZADZWONIA DZIS JEST 2 TYDZ I SIE NIE ODZYWAJA.WSZYSTKIM ODRADZAM TA FIRME,JESLI KTOS CHCE PRACOWAC A ONI NIE ROZUMIA .WIDOCZNIE NIE TRAKTUJA LUDZI POWAZNIE,
zdjecie uzytkownika
węgiel r śl - 2014-01-31 19:16:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
robota wporzo trzeba sie troszke natyrac ale jest za co stawka 2200 20% premii indywidualnej 10% zbiorowa , 5 najlepszy picker miesiaca;) jeszcze jak sie jest kapusiem to sie od młynka dostanie dodatkowa premie polecam wszystkim Fresh logistics oddz GLIwice (magazyn Zotta));))
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-02-13 21:39:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [węgiel r śl - 2014-01-31 19:16:18]:
Na jakim stanowiku była Pani zatrudniona? Jestem ciekawa.... jeśli mi Pani odpowie opowiem Pani moją historię...
zdjecie uzytkownika
JA - 2014-03-09 23:43:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2014-02-13 21:39:46]:
anonim: pewno pracowałaś na ekstra serwisie to nie jest tak że nie potrzebujemy pracowników, mamy dużo osób pracujących na ekstra serwisie i każdy dzwoni codziennie i się dowiaduje czy ma przyjść do pracy czy nie. jeżeli nie dzwonimy to znaczy że tej pracy nie ma. to nie jest tak że zadzwonisz raz i będziemy o tobie pamiętać. mamy dużo roboty dużo rzeczy na głowie. dużo dziewczyn dzwoni i się dowiaduje więc Tobie radzę to samo. :)
zdjecie uzytkownika
truestory - 2014-06-23 10:33:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Prawda o firmie jest taka że jeżeli masz rodzine i chcesz spedzac z nia czas nie pchaj sie w to bo go miec nie bedziesz grafik jest ruchomy dzwonia przestawiaja godziny pracy tyrasz po12h nie raz caly tydzien nawet i miesiac co jest nie zgodne z prawem. Piątki zawsze po 10-12h nie ma mniej,musisz sie tlumaczyc dlaczego nie mozesz zostac nadgodzin, nadgodzin juz nie wyplacaja a wydają jako wolne i tu nie chodzi o piatek czy poniedzialek a o srodek tygodnia wieczna manipulacja ze strony kierownictwa typu jak sie nie podoba to nie musisz tu pracowac wiem co mowie nie pchajcie sie w to nawet na miesiąc
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2014-07-30 16:12:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałam sie zapytać czy sa wolne wekendy
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-08 12:37:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem zona kierowcy ale mam dosc tej firmy a szczegulnie tych smsow ktore przychodza do mnie i meza nie wiem kto je pisze ale wiem jedno ze to ktos z tej firmy albo tam pracuja jakis panie lekkich obyczajow albo nie maja co robic
zdjecie uzytkownika
zaspokojony - 2014-08-16 18:32:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie zawsze jest tak jak chcemy ale tu placa na czas. Teraz dostalem ponad 4 tysie z nadgodzinami wiec nie nazekam ( nawet kobitka nagle sie usmiechnela hehe ).

A kierownictwo jak to kierownictwo musi byc upierdliwe, tylko te nie ma kompetencji.Jeden robi wszystkich w ciula obiecujac jakies wolne lub szybsze wyjscie z pracy a potem straszy Mlynkiem, laska nos przy kompie i nic nie wie o robocie.Dwoch jest normalnym co pochwala i jak trzeba to opieprza - niestety jeden z drugiej hali.
Faktycznie nadgodziny mecza ale kierownik obiecal wieksza ilosc ludzi. Narazie sa z ...Ukrainy hehe :-). Zawsze to cos :-)
A prace bym polecil bo jak ktos chce to moze sie tu wykazc s jak szukacie pracy na przyczepke to tu nie przejdzie.
zdjecie uzytkownika
trzynastka - 2014-08-26 20:33:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
oboz pracy, troche (usunięte przez administratora) beretow poczawszy od niektorych magazynierow na dyspozytorach skaczywszy, spychologia na maxa, oni lepiej wiedza, czyli nic nie wiedza.paru w porzo kierowcow, chodza po placu i maja ubaw.kto pokuma o co biega daje dyla z tego zlodziejskiego ukladu, lub zabiera auto towar zamiast dostarczac do odbiorcy woza se na autach, chorzy pacjeci.
zdjecie uzytkownika
wołas - 2014-10-05 00:41:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [trzynastka - 2014-08-26 20:33:11]:
chyba powinienem wejść na to forum wcześniej i poczytać co może mnie spotkać w Fresh Logistic... a tak to jestem już po aplikacji na stanowisko magazyniera. Teraz już sam nie wiem czy jeśli się odezwą to właściwie w ogóle stawić się na ewentualnej rozmowie kwalifikacyjnej albo spotkaniu poprzedzającym samą pracę
zdjecie uzytkownika
2 lata wyciete - 2014-11-01 12:35:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam ,pracowalem tam dwa lata zarobki jak komus wystarczy 1650 zl max raz dostalem 2000 mialem 40 nadgodzin to tyle o zarobkach ,atmosfera okropna ,ochydna wrecz paskudna ,zmuszani do nadgodzin mobing i teksty typu nie pasuje nikt cie tu nie trzyma ,zero szacunku dla praacownika ,ostatnio nawet kieroownik sie zwolnil ,najgorsza praca w jakiej pracowalem,pracowalem tam gdyz nie moglem znalez innej pracy a mam dzieci i zrobileem to dla nich,pozdrawiam i wezcie sie wkoncu za ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo to za. dlugo juz trwa
zdjecie uzytkownika
Parasol - 2014-11-16 23:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam dla tych co chcą mieć co kwartał fajną wypłate(nadgodzinki nie co miesiąc wypłacane tylko co trzy właśnie).
Na 100% będą duże przyjęcia za niedługo bo się cała załoga sypie.
Fresh Logistics- praca dla ambitnych.
zdjecie uzytkownika
hmm - 2014-11-17 18:48:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Miałem iść na rozmowę kwalifikacyjną do Fresh'a, ale po przeczytaniu tych opini odpuściłem sobie. Wolę poczekać i podjąć pracę w firmie, w której można pracować w spokojnych warunkach.
zdjecie uzytkownika
FL41 - 2014-11-24 10:31:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie nie pchajcie się do fresha!!! To [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Zero szacunku dla drugiego człowieka!!!
zdjecie uzytkownika
kaja - 2014-11-25 12:20:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak jest dokładnie u nich w logistyce? bo nie wiem czy na pewno macie tak, że faktycznie warunki są nie za ciekawe.., a zgłaszaliście to komuś? bo może kwestią tego jest tylko pogadanie z właścicielem czy z kierownikiem po prostu i tyle, a nie robienie z tego większej afery, jak sądzicie, tylko szczerze?
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-12-09 11:30:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gadanie z kadrą kierowniczą tu nic nie zmieni. Można rozmawiać a oni i tak swoje. Krótko mówiąc jak grochem o ścianę bo przecież to oni tam rządzą i stwarzają niezdrową atmosferę. Już sam fakt ciągłych rotacji pracowniczych nie świadczy dobrze o kadrze kierowniczej. Głupi by się zorientował, że coś tam jest nie tak.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-12-19 11:37:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hahaha kierownicy nie mają nic do gadki. Co by nie robili to jest źle bo i tak się nie podoba kierownikowi magazynu. On pozjadał wszystkie rozumy i czuje się jak pan i władca. Inne działy też nie potrafią się z nim dogadać.A zwykły kierownik nie ma na nic siły bo dziennie zapieprza po 12 godzin. Oczywiście za darmo - tak się motywuje pracowników. NIe zazdroszczę im ale wygląda na to że tak lubią.Nawet jest śmiesznie jak z nami razem pracują bo widzą że nie ma lekko :-)
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-01-07 11:26:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi się udało wyrwać po kilku latach z tego wariatkowa. Serdecznie dziękuję za taką pracę, zero prywatności,brak stałych godzin pracy,dyżury pod telefonem( bezpłatne oczywiście ) zabieranie za byle co premii.Najlepsze że nikt z osób na wyższych stanowiskach ( menedżer, dyrektor, HR) nic z tym nie robi tylko to akceptuje :-(
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-01-07 11:38:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I dobrze zrobiłeś, że się stamtąd wyrwałeś. Ja dalej tam tkwię i jedyne co mnie trzyma to ciężka sytuacja na rynku pracy a oni to poprostu wykorzystują. Człowiek traci w tej firmie resztki własnej godności będąc poniżanym i pomiatanym w obecności innych. Szczególnie i wzorcowo pomiatać a nie zarządzać ludźmi potrafi Pani A.T. popierana przez Pana M.M. Zero szacunku wobec innych i ciągłe pretensje o byle bzdurę! Czyżby w taki sposób ta Pani przeprowadzała testy odporności na stres wśród nowych pracowników??!! To ja dziękuję za takie warunki pracy.
zdjecie uzytkownika
precz z niewolnictwem - 2015-01-14 10:43:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie może ktoś oczyścić atmosfery? Na początek proponuję pozwalniać paru twardogłowych poganiaczy "bydła"...
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2015-01-27 21:19:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy wiecie jaka jest praca w biurze w tej firmie. Mam iść na rozmowę ale to co tu czytam nie jest ciekawe. Czy może ktoś mi odpowiedzieć. Dziękuję.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-02-05 13:49:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, ja byłam na rozmowie, nie powiem jakie stanowisko bo a nuż firma przegląda tą stronę :) rozmowa miła, co do warunków finansowych - jak tyle dadzą a niby mogą mieć budżet to będę bardzo zdziwiona :P niby do 2 tyg. mają dać odp. więc nadal czekam, na rozmowie były w sumie 4 osoby bo rekrutują na 3 stanowiska w Gliwicach, ktoś się podzieli wrażeniem z rozmowy???
zdjecie uzytkownika
yvett - 2015-02-06 20:07:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uciekaj póki możesz, tyle Ci powiem. Nie licz na pomoc kierownika.
zdjecie uzytkownika
FL81 - 2015-02-11 20:26:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie polecam tam pracy. Jestem dyspozytorem transportu w oddziale w Straszynie - na szczęście już niedługo stamtąd odchodzę !! To najgorszy okres mojej kariery, a pracowałem w różnych firmach. Niby na początku spoko.. się dogadamy... A jesteś wykorzystywany na maxa. Zero życia prywatnego, ciągle telefony, ciągle nadgodziny (darmowe !!), niska stawka i premie które znasz tylko z opowieści. Do tego kierownictwo pożal się Boże. Nikomu nie radzę tam pracować.
zdjecie uzytkownika
jajaja - 2015-03-04 17:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś pracuje/pracował w tej firmie jako spedytor? pojawiło się ogłoszenie w moim mieście na to stanowisko.
Ciekawe jakie zarobki..?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fresh Logistics
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Fresh Logistics?
Zadaj pytanie