Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Fresh Logistics

Pracowałeś w firmie Fresh Logistics i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Anonim - 2015-08-11 17:36:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety wyplaty jeszcze nie ma to musze isc do inspekcji Pracy tego nie zostawie przepisowo powinno byc 10
zdjecie uzytkownika
jaco - 2015-08-27 16:22:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w zależności od tego jaką umowę macie podpisaną, w niektóych firmach wypłata musi dotrzeć do 10 dnia każdego miesiąca, a w niektórych okres rozliczeniowy trwa np. do końca danego miesiąca. Jeśli jednak nie wywiązują się z umowy to trochę kiepsko, zwłaszcza że nie spotkałem się jeszcze z negatywną opinią o freshu, że nie wywiązują się wypłat...
zdjecie uzytkownika
Były Freshowy - 2015-09-17 10:58:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oddział Gądki to już sięga Dna ludzie zaczynają uciekać stąd gdzie pieprz rośnie bo to co tu się zaczyna dziać od jakiegoś czasu to jedno wielkie G.... pracy od h... a ludzi brak sami nowi co nic nie potrafią i nawet nie są w stanie się nauczyć zatrudniają ludzi bez uprawnień później robią na paleciaku ciągną po 500-700 kg i wymaga się od nich nie wiadomo jakich norm. Nadgodziny to tutaj są wpisane w pracę nie możesz zostać na nadgodzinach? Kogo to obchodzi, że masz dziecko rodzinę itd najważniejsze jest żebyś pizgał po 12 godzin non stop z taką samą normą niech pokażą jak to się robi to na drugi dzień z wyra nie wyjdą cwaniaczki jeden z drugim. Śmieszna jest ta cała sytuacja co tam występuje a wszystko ma ukręcany łeb na poziomie kierownika magazynu i dalej do góry nic już nie idzie co tu się wyprawia. Myślą że są jedyną firmą w okolicy może kiedyś będą jedyną firmą ale bez pracowników bo jak nie zaczną szanować swoich pracowników to będą musieli pobrać swoje rodziny do pracy. Już nie wspomnę o straszeniu wnioskami jak nie zostaniesz i pokazywaniu ich mocy w prawie pracy tak się znają cyt. możemy was trzymać po 12 godzin przez 3 miesiące nawet wam w grafik wpiszemy a jak oddają ci nadgodziny to podpisujesz oczywiście papier, że sam odbierasz i jesteś w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dymany bo dostajesz 1 godzine za 1 godzine Śmiechu warte. Może ktoś kiedyś tam zrobi porządek w co wątpie bo tam liczy się tylko kasa i żeby było 100 razy więcej roboty zrobione tymi samymi pracownikami. Jedyny plus tej pracy to byli ci ludzie starzy pracownicy z którymi zawsze szło pogadać i tylko to mnie trzymało dłuższy czas w tej firmie
zdjecie uzytkownika
xcvb - 2015-09-26 23:18:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie wiem czy wiecie ale teraz właśnie w firmie Fresh Logistics Sp. z o.o. szukają osób na stanowisko dyspozytora w Grodzisku Mazowieckim, kierownika działu obsługi klienta dystrybucji krajowej w Gliwicach, specjalisty do spraw operacyjnych we Wrocławiu, oferują dobre warunki zatrudnienia w nowocześnie zarządzanej firmie,odpowiedzialne stanowisko,przyjazną atmosferę pracy w profesjonalnym dziale
zdjecie uzytkownika
Wściekły - 2015-10-09 01:48:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Fresh to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracy. Wykorzystanie pracownika za grosze. Pan Kierownik Dystrybucji Marcin Młyn. I Pan Kierownik Tomasz Wid. To już idą po bandzie. Nie liczą się Z nikim. Łoją kierowców na paletach jak się da. Zrobili zakaz parkowania dla kierowców na parkingu Fresha. To żenada , i wstyd. Ale w Gliwicach na freshu wszystko jest mozliwe.A pan Prezes ma to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co tam się dzieje. Liczy tylko swoje zyski.
zdjecie uzytkownika
9rryr - 2015-10-21 13:53:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich dostałem dzis propozycje pracy w Fresh Logistic . i po przeczytaniu komentarzy pojawił mi sie przed oczami wielki znak zapytania .. jak sadzicie zatrudniac sie tam czy olac sprawe szkoda nerwów
zdjecie uzytkownika
j - 2015-10-21 19:16:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [9rryr - 2015-10-21 13:53:26]:
Jak lubisz nadgodziny przymusowe i pracowac jak niewolnik to pewnie
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-10-26 14:08:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwne że Pani Menager Iwona to wzystko toleruje ale widać, ze kasa musi się zgadzac a zasady i regulaminy nie musza byc przestrzegane
zdjecie uzytkownika
ertyu - 2015-10-28 01:58:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@9rryr no hej, ja jestem zdania żeby samemu spróbować bo inaczej się nie przekonasz..nie warto zawsze tak do końca wierzyć w opinie i komenatrze innych i tylko tym sie sugerować, jeśli naprawdę Ci zależy na tym żeby spróbować pracy w firmie Fresh Logistics to nie powinieneś się zastanawiać tylko aplikować
zdjecie uzytkownika
Enginer - 2015-11-02 21:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fresh Logistyk typowy operator logistyczny, standardowy wyzysk ludzi i zadaniowy czas pracy. Fresh w swojej strukturze posiada znakomite zasoby ludzkie a w szczególności kierownicy tzn poganiacze ''Bydła''na czele tej gromady Agnieszka. T, mistrzynią świata w gnojenia ludzi. W mojej ocenie to Pani Agnieszka. powinna w ZOO pracować. Nie polecam tej firmy, jest wiele innych firm o wyższych standardach.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
niko - 2015-11-03 19:07:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z opinią Enginer. Pracowałem z Panią A.T. i powiem, że to osoba wyjątkowo niekulturalna i potrafi tylko poniżać drugiego człowieka. Nie rozumiem tylko dlaczego tego pokroju osoba ciągle pracuje na tym stanowsku!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-11-03 19:45:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fresh to głównie zadaniowy system pracy, wykorzystują go żebyś nie pisał godzin pracy, bo wtedy musieliby ci zapłacić za nadgodziny, wykorzystują niewiedzę ludzi bądź to, że nie maja wyboru i muszą tam pracować, to co Ci powiedzą na rozmowie nie zgadza się z rzeczywistością, bądź pewien, że będziesz miał nadgodziny i nie będziesz miał za to płacone, ja nie polecam tej firmy,
zdjecie uzytkownika
heinz - 2015-11-18 01:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co i rusz widzę kierowców fresh logistic na mieście. Tak swoją drogą zastanawiam się jak sytuajca w gliwicach się prezentuje, bo widziałem, że poszukiwany jest specjalista ds. organizacji transportu przy czym nie oczekują od kandydata zbyt wiele. A posiadanie takiej firmy w CV już daje na przyszłość jakieś większe pole manewru.
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-11-20 04:52:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli czujesz,że to praca dla Ciebie to aplikuj. Ja słyszałem że nie ma problemu z wypłatami u nich a to duży plus.
zdjecie uzytkownika
pyza - 2015-11-22 15:25:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to, ze pracodawca wyplaca swoim pracownikom w terminie to nie jest jego przywilej zaden a jego obowiazek :)
zdjecie uzytkownika
pieotr - 2015-11-24 18:41:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No niby masz tutaj rację, no ale jednak w wielu firmach są problemy z terminowym wypłacaniem pieniędzy.
zdjecie uzytkownika
kanapka - 2015-12-04 23:43:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja widziałem teraz ogłoszenie, że jest poszukiwany kierownik działu obsługi klienta. Wymagają min. 5 letniego doświadczenia, ale zapewniają pakiet świadczeń socjalnych.
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2015-12-07 15:34:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!
Właśnie zastanawiam się nad podjęciem pracy w Fresh Logistics w Gliwicach, pracuję w magazynie na wysokim składzie, w znanej sieci sklepów i szykuję się do zmiany pracodawcy, pytanie czy warto?
Aktualnie moja stawka to: 2700 brutto
Prace chciałbym zmienić ponieważ czas na zmiany:-)
Widzę że stawka w FL wynosi 2480 brutto, czy po roku jest podwyżka?
Jedyny duży minus to praca w 2-6stopniach ale w kurtce przeżyję (chyba).

Proszę o przybliżenie mi Waszych zajęć w pracy oraz pod jaki adres podesłać CV lub czy zanieść je osobiście (pod jaki adres?).

Pozdrawiam i liczę na pozytywny odzew.
zdjecie uzytkownika
qkakak - 2015-12-15 02:49:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej! patrzyłem na och oferty, ale najbardziej to mnie zaintereswała ta jako Koordynator ds. Obsługi Klienta Dystrybucji Międzynarodowej, co o niej wiecie?
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2015-12-19 17:54:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę o konkrety. Ile się zarabia netto co miesiąc.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-12-22 14:03:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Janusz - 2015-12-19 17:54:28]:
Zgadzam się z Twoją opinią...Pan M. jest bezczelny i arogancki. Zachowuję się tak jakby był pępkiem świata. Z kolei Pani A. to przekracza wszelkie granice chamstwa. Współczuję tym co z nimi współpracują.
zdjecie uzytkownika
eeeee - 2015-12-31 21:55:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mnie osoboscie zainteresowała oferta od firmy Fresh Logistics Sp. z o.o. na stanowsiko koordynatora do spraw doskonalnego procesów biznesowych w Gliwicach
zdjecie uzytkownika
Ahtung - 2016-01-03 01:54:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fresh Gądki.
Stara ekipa się rozsypuje ostatnio, jak tak dalej pójdzie to zostaną sami pracownicy agencji i ukraińcy...
zdjecie uzytkownika
pyza - 2016-01-03 19:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale co jest powodem tak negatywnych opinii tylko napiszcie szczerze, wyada sie byc bardzo profesjonalni w tym co robia i w branży,to znana firma i przez wielu chwalona
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2016-01-05 14:36:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pyza - 2016-01-03 19:30:11]:
Nadgodziny !!! Multi picking!!!! Bez premi nikt za takie pieniądze pracowac nie chce. Oto prawda. jESLI CHODZI o Gliwice
zdjecie uzytkownika
hipolit - 2016-01-06 14:59:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przepraszam, że trochę odbiegnę od tematu, ale zwróciłem uwagę, że Fresh Logistics szuka koordynatoró zespołu organizacji transportu i tak się zastanawiam, czy praca jest warta zachodu.
zdjecie uzytkownika
asdfg - 2016-01-09 15:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest tez najnowsza ciekawa oferta pracy od firmy Fresh Logistics Sp. z o.o. a konkretnie to na stanowsiko specjslsity do spraw organizacji transportu..
zdjecie uzytkownika
prawdomówny - 2016-01-10 21:22:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem skąd te negatywne opinie osobiście pracuje w FL od ponad dwóch lat firma daje doskonałe warunki rozwoju,jest to moim zdaniem jedna z niewielu firm która posiada bogate zaplecze socjalne ( dofinansowanie urloów wakacyjnych wyprawka szkolna ,bony świąteczne,multi sport i wiele innych) co się tyczy nadgodzin jest to sprawa zupełnie naturalna jesli mówimy o logistyce gdzie czas pracy zależny jest od wymagań klienta,natomiast nieprawdą jest że nie wypłaca się nadgodzin powiem więcej że e nadgodziny są szansa na zarobienie naprawde dobrych pieniędzy jak na polskie warunki,narzekają Ci którym nie chce się pracowac i idą na łatwizne ,pracuje z ludżmiktórzy długie lata pracują w Fl firma otwiera drzwi przed ludżmi którzy chcą się rozwijać i daje możliwości awansu w strukturach
zdjecie uzytkownika
xx - 2016-01-11 16:29:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [prawdomówny - 2016-01-10 21:22:14]:
Jak lubisz pracować w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gdzie nadgodziny sa przymusowe i nie można powiedziec nie bo straszą ze Ci podziekuja to jest chore
zdjecie uzytkownika
civil - 2016-01-11 19:18:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@prawdomówny dzięki za konkretną opinię! właśnie myślałem nad pracą jako specjalista ds organizacji transportu bo widzę że szukają do gliwic. fajne samodzielne stanowisko oferują, a z tego co piszesz "dobre warunki zatrudnienia" to nie tylko mżonki ale prawda :) próbuję ;)
zdjecie uzytkownika
nowy - 2016-01-12 19:18:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak wygląda sprawa nadgodzin?w magazynie i w biurze?
zdjecie uzytkownika
agent xxx - 2016-01-13 20:18:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten prawdomówny to chyba jakiś podstawiony kierownik albo biurowy bo tekst podpadający pod reklamę czyt. zachęcenie jeleni do ROBOTY nadgodziny może i wypłacają jak nie mają wyjścia bo okres rozliczeniowy jest 3 miesięczny i nie raz było tak że 3/4 nadgodzin oddali tydzień przed okresem rozliczeniowym. Rozwój w tej firmie nie istnieje. Prawdomówny może ty nie narzekasz bo siedzisz z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w fotelu bo nie wierzę, że przerzucasz te TONY. Nadgodziny są ciągle bo nie przyjmują ludzi do pracy a jak dadzą ogłoszenie to albo ktoś przychodzi na tydzień i ucieka, albo wogóle nie ma chętnych bo już opinie na temat FL poszły na rynku pracy. I dodam jeszcze, że nadgodziny są obowiązkowe zawsze nie ważne, że masz dziecko do odbioru z przedszkola czy żona rodzi!!!
zdjecie uzytkownika
jai - 2016-01-13 22:44:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale co dokładnie masz na myśli z tymi nadgodzinami, czy wypłacane są w formie pieniędzy czy do odbioru dni tak? z tego co się orientuję, to wybór należy do pracownika
zdjecie uzytkownika
nie taki nowy - 2016-01-14 21:06:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nadgodziny są obowiązkowe!!!!! jak nie możesz zostać to może się skończyć gnojeniem ze strony nowego młodszego kierownika!!! tak jak dziś. Ale oczywiście taka informacja znowu nie doszła do Pana M.M. bo wszyscy kierownicy kryją Marcina L. Ciekawe co by na to powiedział Nasz Dyrektor Oddziału????
zdjecie uzytkownika
taki człowiek - 2016-01-15 16:09:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nie taki nowy - 2016-01-14 21:06:19]:
To prawda. nawet gdyby wiecej pracowników było to sprztu za mało. Nikogo to nie obchodzi na czym pracujesz masz pracowac i sie martw o siebie, taka polityka a jak ktoś sie odezwie to moze nie dostac premi, albo cos wymyslą NP: ze cos zle zrobisz i dostaniesz kare dniówki. Nadgodziny to w tym zimnie naprawde jakiś horror, Sybir. Przed okresem rozliczeniowym wolne. I tyle zobaczysz kase. Na czysto bez premi mozesz dostać około 1600zł. Jeszcze wysluchiwać szaleńców kierowników a szczegulnie M.L Odradzam pracy w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
komes - 2016-01-16 02:06:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@taki człowiek to chyba mówimy o dwóch innych firmach. W Gliwicach na wysokim składzie nie ma takich problemów, magazynier ma płacone za nadgodziny z bonusem.
zdjecie uzytkownika
picker - 2016-01-20 13:25:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z Fresh Gliwice uciekaja nawet ukraincy czy inni czeczeni, tak ze to powinno wystarczyc za opinie o tej firmie. W "biurowcu" nie lepiej zresztą. Wszechwiedzacy managerowie od transportu ;) I pomyslec, ze jedyną konkretną osoba w tej firmie jest Dyrektor Oddziału, do korego jednak wiekszosc spraw nie dochodzi bo wszelkiej masci kierownicy ucinaja sprawy na samym dole, dbajac o swoje cieple posadki. Popatrzcie ile osob ktore pracowaly lata w Gliwicach uciekło - jeden z braci Sz czy Mariusz W mieli dosc M.M i uciekli. Dokladnie to samo w biurowcu, rotacja jak na myjni samochodowej.
zdjecie uzytkownika
somek - 2016-01-20 19:35:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@komes, może zalezy od siedziby i chodziło o Grodzisk Mazowiecki. Z kolei do Straszyna szukają Dyspozytora teraz. Wymagania to min. 2-letnie doświadczenie w planowaniu tras w firmie transportowej.
zdjecie uzytkownika
NaLepsze - 2016-01-22 20:41:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem rok czasu na Freshu (picking i tranzyt).
Na szczęście pracowałem :D Minęło już chyba z 5 lat od tego czasu a czytam tu że nic się nie zmieniło. Każdy post to tak ja by ktoś opisywał mój dzień tam. Minęło 5 mega długich lat a ja wciąż żyje traumą Fresha. Wtedy odważyłem się z dnia na dzień zwolnić bez pracy na boku. Znalazłem dopiero po miesiącu inną. Dziś mogę śmiało powiedzieć że to była najlepsza decyzja jaką mogłem zrobić ! Czego mnie Fresh nauczył?... kompletować zamówienia, jeździć wózkiem i tego że w Polsce wciąż istnieje coś takiego jak wyzysk pracowników.
zdjecie uzytkownika
wołas - 2016-01-22 20:51:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NaLepsze - 2016-01-22 20:41:17]:
tak po prostu wygląda dorosłe życie i normalna ciężka fizyczna praca. Także mam nadzieję, że teraz masz lepiej. A pracowników magazynowych dalej poszukują.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2016-01-23 16:00:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wołas - 2016-01-22 20:51:15]:
Tak nie wyglada ciężka praca,tylko beztialskie traktowanie ludzi. A forum jest po to, aby o tym pisac. Ludzie szukają pracy żeby zarobić na rodzine, a nie w pracy wysłuchiwac komend i nakazu 12h w pracy, obozy dawno się skończyły.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-01-24 16:22:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2016-01-23 16:00:35]:
zgadzam sie z Toba 100% Freshu jak ludzie ida po 8 godz do domu to są zadooleni tak jakby milion wygrali to jest chore
zdjecie uzytkownika
robert - 2016-01-24 21:01:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skoro ludzie cieszą się, że wychodzą z pracy, to chyba dobrze @xxx. Fresh Logistics wymaga od pracowników, ale też nie pozostaje dłużny i warunki są ciekawe.
zdjecie uzytkownika
nie taki nowy - 2016-01-24 22:06:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robercie - stwierdzenie "zgadzam sie z Toba 100% Freshu jak ludzie ida po 8 godz do domu to są zadowoleni tak jakby milion wygrali to jest chore" - oznacza to,że taka możliwość jest sporadyczna. A gdy nie mogą zostać to już dla kierowników wielki problem!!! Fresh nie jest dłużny?-warunki ciekawe?
zdjecie uzytkownika
Becik - 2016-02-03 18:31:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem tam w kompletacji mixów ale ludzie to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przymusowe nadgdziny to chyba oni sobie sami wymylaja w kodeksie pracy pisze jaso i wyraznie ze do nadgodzin nikt cie zmuszac nie moze tym bradziej ze robisz na chłodni i jeszcze te smieszne zupy hahaa to moj pies lepsze wpieprza :) A co do nowego kierownika Marcina L to ciekawe czy dyrektor wie kogo daje na to stanowisko i czy zna jego przeszłośc albo czym sie zajmuje po pracy :)
zdjecie uzytkownika
prawdomówny - 2016-02-05 15:35:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie jesteś jednym z tych którym nie chce się pracować do tego zakompleksionym nieudacznikiem który nie daje sobie w życiu rady ,dużo moich kolegów pracuje w tej firmie i nie narzeka bo moga swoja dobra praca i zaangażowaniem zarobić naprawdę dobre pieniądze tobie pewnie sie wydawalo ze beda tolerowali twoj brak zaangażowania i podejscie do życia , a tymczasem czekamy jak będziesz obrażać kolejna firme w której sobie nie poradziles (aś)
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-02-05 21:31:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [prawdomówny - 2016-02-05 15:35:13]:
Ty jestes jeden na miion osob którzy chwalą ta firme jak bys nie zauwazyl to wiecej komentarzy jest negatywnych a to o czyms swiadczy
zdjecie uzytkownika
Becik - 2016-02-08 19:25:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo to pewnie jakis zmianowy siedzi na necie w tej chwili w Fresh Logistics bo to im w czasie pracy najlpeiej wychodzi i zachwala ten oboz w ktorym siedzi po 14 h hahahahhaha
zdjecie uzytkownika
Spiderman - 2016-02-09 18:36:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie użytkowniku ''prawdomówny'', twoja głęboka wypowiedz aż mnie poruszyła, przeanalizuj rotacje ludzi na przełomie roku i zadaj sobie pytanie dlaczego ludzie odchodzą, uciekają rezygnują.''prawdomówny'' jedna grupa pracowników w Freshu, którzy dobrze zarabiają i mogą sobie chwalić to kierownicy, generalnie kadra zarządzająca. Ich praca to tylko poganianie, kolokwialnie mówiąc bieganie z biczem za pickerami, wyładunkowymi tak aby oni wykonywali za nich całą prace a oni w spokoju będą mogli zobaczyć mecz na youtubie, zapalić itp. Nikt nie chcę w takich warunkach pracować, tylko pracują Ci , którzy nie maja wyboru lub są lizusami (mówimy tutaj o Pani A.T).
BEST REGARDS
zdjecie uzytkownika
parówa - 2016-02-10 11:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zupy to faktycznie syf kiła i mogiła. Ale nie ma sie co dziwic skoro stawka jest taka a nie inna.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Fresh Logistics!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fresh Logistics

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert