brak logo

Dragon - Wytwórnia Chemiczna

Kraków

Opinie o Dragon - Wytwórnia Chemiczna

Paqu 2014-12-14 13:46:13
ponad 1600 ocen i 2 gwiazdki mówi samo za siebie
1
slawek 2015-01-17 22:08:51
pracowałem w tej firmie. Szef wymagający , kasa bardzo dobra, jak pracujesz to krzywdy nie ma. Negatywne wpisy są na tym portalu zawsze po zwolnieniach ludzi którzy. ... powinni być zwolnieni. Pozdrawiam i polecam prace w Dragonie.
1
majka 2015-01-21 20:42:25
od p.Sławek
Nie opowiadaj hałabaji akurat tam pracowałam i tragedia pod każdym względem.
slawek 2015-01-24 18:04:56
ja mam swoje zdanie i go nie zmienię. Dobry ale wymagający pracodawca.
1
kierownik 2015-01-31 17:22:16
Znów zwolniono kilku "rewelacyjnych" pracowników i sobie chat zrobili na tym portalu. Będą kolejne zwolnienia aby Ci co zostaną i dobrze pracują dostali podwyżki.
1
Szeregowy 2015-02-04 14:28:08
W biurach spore podwyżki od początku lutego nie wiem o co chodzi czemu narzekacie ? średnio po 4 tys na ręke zostaje plus premie i nagrody, lepszej pracy ze świecą szukać w dzisiejszych czasach !
2
plutonowy 2015-02-06 17:41:30
Chyba kwartalnnie te 4 tys.
2
Leszek 2015-02-21 10:55:17
Bardzo dobry pracodawca. Wypłata terminowa.Fajni ludzie pracują. Nie ma na co się skarżyć. Polecam.
1
Lord 2015-02-22 12:59:09
Też tak uważam to do komentarza Leszek. Dlaczego wszyscy Ci którzy tak narzekają nie zmienią pracy - przecież pracujemy w państwie wolnym i nie ma przymusu pracy.
1
magda 2015-03-10 12:35:34
Nie czepiajcie sje zw szefowie jezdza luksusowymi autami zasluzyli sobie na to ciezka praca, podwyzki macie to wam zle trzebna bylo sie uczyc i pracowac w biurze byscie zarabiali po 4-7 tysiecy i mieli dobre relacje z szefami
3
nowy 2015-03-15 18:55:51
a czy pracował bądź pracje ktoś w tej firmie na stanowisku PH ? jakie są realia, warunki itp??
luc 2015-05-29 07:24:50
Nie narzekajcie w biurach znow nowe auta firmowe jest dobrze jak sie pracuje solidnie zamiast narzekac, na podwyzke trzeba sobie zasluzyc :-)
1
omg 2015-06-03 08:14:07
Podwyzka? tam chlopie podwyzki nie bylo od 1o lat!!!!!!! co ty pier...lisz?!
karol 2015-06-19 23:10:30
Przyjmij się to się przekonasz niedowiarku .
1
Damian 2015-07-23 22:10:58
Kasa na czas, krzywdy nie ma, dobra firma.
Arti 2015-08-04 21:32:21
1500 chyba razy dwa ! najlepsza firma w jakiej kiedykolwiek pracowałam ! spotkania integracyjne, bardzo dobra współpraca z szefami liczne nagrody, premie ! bardzo polecam pracę w dragonie ! ze smokiem ci się powiedzie !
1
juzek 2015-08-06 22:06:25
Ale opowiadasz hałabaje,komu i po co .
ala 2015-08-24 07:06:14
Juzek, a możesz coś powiedzieć o stanowisku w dziale marketingu? Ogłoszenie wisi już ponad pół roku, dlaczego nikogo nie zatrudniono? Jakie warunki?
omg 2015-11-08 15:14:13
Widzę komentarze znikają jak ciepłe bułeczki w piekarni.
Ludziska zobaczcie, 1600 ocen firmy i 1 gwiazdka.
Przecież wiadomo że to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Nikt tam nie idzie to z pośredniaka zatrudniają.
Chłopy porobią tydzień i na L4 uciekają.
Nie dziwne, za 1300 tyrać.
Idźcie i się przekonajcie co to jest.
Btw, zniknęło kilka stron komentarzy. Glazara bo ci wypłaty braknie za płacenie gosprzedawczykowi
dragon macht frei 2016-01-13 12:51:47
@omg mówi prawdę, każdy kto twierdzi inaczej nie pracował w tej firmie lub po prostu robi przełożonym laskę.
Egon 2016-01-20 06:28:55
Skomentował bym to
Egon 2016-01-20 06:31:55
ale po co. Z 17 stron negatywnych komentarzy zostało 3. Widać trzeba płacić za wizerunek firmy. Glazura, stara się za ciebie wstydzi peda..e!
Tron 2016-01-20 14:04:36
Chyba chcących tyrac jak murzyn pod okiem kamer, glaziego, za 1500zl + jeśli wyplujesz płuca dadzą Ci 100zl. Socjalu 0. Żadnych paczek, ppremi bonów na święta nic!
ziubrzyk 2016-04-11 00:15:42
nie wiem jak było kiedyś..obecnie jestem pracownikiem tej firmy i jestem bardzo zadowolony ludzie ok atmosfera tez ok miałem przyjemnosc nawet poznac prezesów całkiem normalni ludzie.Firma szanuje pracowników jezeli ty dajesz z siebie wszystko oni tez dają ci bardzo dużo.Jak wszedzie jezeli chcesz zarabiać musisz pracować nikt nigdy nie da ci nic za darmo.Jak dla mnie ocena bardzo dobra.POLECAM
3
fight no more 2016-04-11 10:08:32
firma ok , pracujesz zarabiasz
były PH 2016-04-14 14:47:34
A tatuś z mamusią dalej tam rządzą, czy synkowie przejęli interes? Celowo napisałem z małej litery - oni nie mają szacunku dla pracowników, to ja dla nich też.
Pracowałem tam 10 lat temu. MASAKRA!!!!!! telefony i pokój marketingu na podsłuchu. Płyn do spryskiwaczy do sam.służbowego(mimo tego, że firma go produkuje)trzeba było żebrać. Pomijam fakt, że płyn zimowy zamarzał przy -5 st.
Wyjazdy o 4 w nocy, powrót o 23, następny dzien to samo, ale samochodu nie wolno ci zabrać do domu. Musi stać pod firmą. Nieważne, że zrobiłeś 600 km, jesteś zmęczony, na drugi dzień robisz podobną trasę i odstawienie samochodu to jest strata dla ciebie minimum godziny snu.
Czy kierownikiem jest tam dalej niejaki Rafał i jego pupilek Tomuś??? Dupowłazy. Jak można mieć szacunek do kierownika, skoro nawet prezes do niego nie ma. Cytuje: Wypierdalaj mi stąd z tym telefonem. I kierowniczek chowa się za drzwiami z telefonem - oczywiście rozmowa służbowa. Chowa sie za drzwiami, tzn nie wychodzi z pokoju, tylko chowa się za skrzydłem, żeby go tatuś nie widział... BUHAHAHA kupa śmiechu
Podsumowując: firma beznadziejna [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pacy, wynagrodzenie na czas ale głodowe, premie zapomnij, produkty firmy żenująco beznadziejne.
2
Były 2016-04-16 06:24:05
gajjdaciamajda nie trolli. Nie pracujesz ? Zapomnij i idź do przodu!
człowiek wielu prac 2016-05-05 13:27:03
Byłem dzisiaj na rozmowie kwalifikacyjnej i zostałem zszokowany. Tak niefortunnie się złożyło że przyszedłem tam zaraz po pilnej i nieplanowanej pracy dodatkowej ( nie ma to jak "dobre" pierwsze wrażenie :) ) i po raz pierwszy na południu Polski spotkałem się z dużą firmą która zachęca do zaangażowania, ciężkiej pracy i samodzielności ( a jak wiadomo są to podstawy zarabiania). Pracowałem w wielu firmach, często bardzo ciężko i nigdzie nie zostało to należycie ocenione. A tutaj z przypadku trafiając stykam się z żywym zainteresowaniem ewentualną karierą oraz "pójściem na rękę" w praktycznie wszystko. Nie czytajcie uwag ludzi którzy jedyne o czym mają to skończyć dniówkę, na niczym im nie zależy i nie mają za grosz ambicji. Zachęcam do spróbowania i mam nadzieję na długoletnią i owocną współpracę :)
.. 2016-06-09 08:37:20
Haha. Czytam i nie wieze. Pracowalem tam okolo 7lat. To jest dno. Tyrasz po 8-12gdz. Przewalasz tam tooooony towaru, pod kamerami. Nie staniesz na 5min bo po premi. Masz limity do wyrobienia, nie wyrobisz gola pensja 1500zł!!! za tyranie w soboty a w sezonie w niedziele. Tam juz do roboty sciagaja ukraincow bo z agencji uciekali po 1-2 dniach. Robilem tam wytsarczajaco dlugo zeby wiedziec jak tam sie robi. Wiec mi tu nie pierd...cie glupot.
Nawet placicie za usuwanie nieprzychylnych komentarzy!
Aha. I jestem spelniony jak tu ktos napisal. Teraz robie od pon do piatku po 8gdz za 2800-3400 zł. Wiec sobie oszczedzcie.
3
byly 2016-06-09 08:46:11
Przejeli synkowie. I uwierz, jest jeszcze bardziej przej...bane.
Młody jak wyjdzie na plac i zacznie drzec ryja na pracowników od h.ji to rece opadaja. Produkty beznadziejne jak byly tok sa. Ale czego sie spodziewac skoro smażą sie na sloncu pod czarna folia przy 35st. Jak otworza tira ze skawiny to jest z 70.
Magazyn nawet nie moze isc sie napic wody do biura (tam jest zimna z automatu) bo ci kur...a powie ze sie plątasz i nie robisz. Do kibla idziesz to ci czas licza czy nie za dlugo. Inspekcja tam jest raz w miesiacu. Masakra!
3
egon 2016-06-09 08:48:59
tutaj zniknelo 6 stron komentzrzy. Menager płacił za kasowanie. Ale jusz "psychicznie nie wytzymał" i się zwolnił. Gowoork usuwa za kasę. Znany proceder tej strony.
1
Erni 2016-07-04 13:37:08
firma beznadziejna - jak ktoś chce się psychicznie i fizycznie wykończyć i pracować jak wół za psie pieniądze to zapraszam. brak socjalu, premie zabieraja za byle co, brak jakichkolwiek bonusów. Gorszego miejsca nie znajdziecie. Kierownicy zastraszani i opier..lani, co przenoszą potem na pracowników, nie ma kiedy iśc do WC, nie ma czasu na normalne zjedzenie kanapki. Szefów sie boją jak nie wiem co, jak prezesi wchodzą do biura to pot oblewa całą "kadrę zarządzającą" co tworzy bardzo niemiłą i napietą atmosfere. Jak szefów nie ma - to zaczyna sie latanie na kawki z ekspresu przy portierni. Nie polecam, odradzam.
9
lol 2016-08-12 09:57:37
walczyć? skoro tyranie i przezucnie kilkudziesieciu ton jest dla ciebie ok, to masz niezle zryty leb lub ci laca za te opinie.
lol 2016-08-12 09:58:03
walczyć? skoro tyranie i przezucnie kilkudziesieciu ton jest dla ciebie ok, to masz niezle zryty leb lub ci laca za te opinie.
gość 2016-08-14 19:50:37
Jus- ale bzdury...
jakież to benefity? buahahaha...
jak ktoś chce tutaj przyjść to musi być nieźle zdesperowany.
riko62 2016-08-25 21:48:27
szukam kontaktu z kims kto pracuje w firmie Dragon w Krakowie .
riko62 - dalej adres onetowy , prosze o kontakt.
Brendon 2016-09-03 00:35:22
dobra firma dla tych którzy chcą i lubią pracować. Jeśli ktos chce dostawac kasę za darmo to niech jedzie do Niemiec na socjal. Tylko wówczas niech nie narzeka na imigrantów bo to oznacza, że jest taki sam jak oni...tylko gorszy
1
dosyć kłamstw 2016-09-10 21:18:13
co za KŁAMSTWA! NIE MA karty mutli sport.
Nie ma, nie było i nie będzie na 100%.
3
dobra rada 2016-09-13 07:52:13
moja rada - przestań się zastanawiać.
s 2016-09-15 12:48:33
przestań się zastanawiać i nie rozważaj nawet pójścia tam! strata czasu
2
Luki77 2016-09-27 21:11:39
Dobra firma. 5 lat pracuję i premie mam co kwartał. Wypłata terminowa. Szef baaaardzo wymagający. Nieroby niech nie składają CV bo prędzej czy później dostaną wypowiedzenie. Polecam dla ludzi chcących się rozwijać.
5
zenada, sami ukraincy 2016-10-10 08:21:49
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] !!!!!!!!!! skoro tak dobrze to czemu nawet posrednik zrezygnowal?! brak ludzi do pracy bo jest zaj.....eb. To jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] teraz smi ukraincy tam za grosze robią.
3
Wiem, bo jestem światkiem tego cyrku! 2016-10-13 13:11:22
no jest terminowa ale to marne pieniądze za pracę w stresie, spartańskich warunkach i z "przełożonymi" których zachowanie i sposób zarządzania ludźmi pozostawia wiele do życzenia.

Smutne jest to, że takie elementy dalej tu pracują i nikt ich nie wywali, mimo że gołym okiem widać wszystkie braki, zaniedbania oraz "zawodowe i czysto ludzkie ułomności".

Swoim zachowaniem i nieudolnością psują reputacje firmie, przez to ludzie po prostu i najzwyczajniej NIE CHCĄ tu pracować!
1
Rosiek 2016-10-16 09:23:45
W Dragonie jak pracujesz to dobrze zarabiasz. Wypłata terminowa. Są premie i dodatkowe ubezpieczenie. Prezes wymagający. Polecam ale o dobre stanowisko pracy trudno bo rzadko rekrutacja.
1
sd 2016-10-20 12:25:38
oczywiście że jest dodatkowo płatne, kilkadziesiąt złotych miesięcznie w zależności od pakietu.
Ela 2016-10-20 16:16:12
hej

ktoś coś może powiedzieć o pracy w biurze ? jest wysyp ofert typu praca biurowa. Warto? bo wymagania jakby tam było się odpowiedzialnym za wszystko.

Ela
riko64 2016-10-26 09:46:29
ja nie widze wysypu ofert...

jest jedna - do dzialu zakupow, nie ma nic podane o tym co oni oferuja. ...tylko wymagania.... co powinno dac do myslenia, ze nie jest to atrakcyjna oferta.

Oferta wisi chyba z pół roku - podejzana sprawa.

Mala firma, pieciu pracownikow na krzyz, i jedna, wciaz ta sama oferta od wielu miesiecy na portalach.
5
Zibi 2016-11-01 15:28:11
Pracowałem w Dragonie i odszedłem. Teraz żałuję bo było dużo pracy ale też dużo kasy (terminowo każdego 10 tego). Może ktoś wie czy jest rekrutacja na PH w Dragonie bo chętnie wrócę?
2
Były pracownik 2016-11-20 12:59:49
Firma dno. Najgorsza w jakiej pracowałam. Nie polecam.
1
tbeb 2016-11-25 18:09:33
a mogłabyś rozwinąć swoją wypowiedz? dlaczego jest dno?
Zostaw swoją opinię o Dragon - Wytwórnia Chemiczna - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dragon - Wytwórnia Chemiczna