REGESS

Jelenia Góra

Opinie o REGESS

anonim 2011-06-15 12:15:26
wymagają duzo samodzielności, ale zapewniają mieszkanie, ja jestem bardzo elastyczny - wypracowywuje dużo godzin i zarabiam kilka razy tyle co w Polsce, ale nie polecam ludziom którzy maja słabą własną organizacje bo naprawde wymagaju duzej samodzielnosci.
1
mario 2012-04-01 22:52:25
pracuje dla tej firmy juz pare lat i jest ok :)
1
Pracownik 2012-06-22 22:51:46
witam uwazam ,ze ta firma dała mi możliwość zarobienia dobrych pieniędzy. Wymagania są duże, ale można się dobrze nauczyć fa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] . Jeżeli chodzi o warunki to wiadomo, że jedziemy do pracy a nie na wakacje jak niektórzy myślą. Prawda jest taka, że 3/4 polaków to syfiarze, sam z takimi mieszkałem, a co wieczór libacja. Skutkiem tego są konflikty i niedyspozycja w pracy. Rzeczywiście nie polecam tej firmy dla leniów i brudasów.
2
galllanonimm 2012-11-12 20:10:42
(usunięte przez administratora) uarzam ze po to sa takie portale zeby innym firmą było łatwiej znalezc jakąkolwiek prace. Bo nie oszukujmy sie ale w tych czasach najprędzej znajdduje sie prace jako podfirma. I wlasnie jest tak w moim przypadku. Zadzwonil do mnie ( usunięte przez administratora ) i zaproponowal mi wykonanie robut tynkarskich wewnetrznych oczywiscie obiecywal przy tym ze pieniadze beda placone regularnie (usunięte przez administratora )
2
anionim 2013-10-08 19:34:54
chciałbym sie dowiedziec jak stoi sprawa z ubezpieczeniem w tej firmie? jakie stawki płaca za ubezpieczenie? ile godzin pracuje sie tygodniowo i jak z dojazdami na budowe?
anonim 2013-10-26 00:46:52
Praca jak każda inna jest odpowiedzialna choć jest mało zamówień ale są inne prace zastępcze -nie jest żle-
2
Robert 2014-01-27 18:00:13
Ludzie cos tu jest nietak wczoraj jakis pan były pracownik firmy REGESS opisywal jaka jest zeczywiscie ta firma i wczoraj bylo tu opisane a DZIS JUZ NIEMA TEGO KOMENTAZA . Wniosek jest taki ze poprostu opinja zostala wykasowana. Ja czytalem ta opinie i ten wczorajszy pan pisal ze podzuci tu te katrakty niekozystne dla pracownikow jak i podwykonawcow , zobaczymy slecmy ten temat ogolnie ja do tej firmy bym niepolecal bo wykozystuja ludzi a kaza podpisywac WEKSEL (usunięte przez administratora) I WYMAGAJA DODADKOWO UBEZPIECZENJA NA SWOJA REKE (usunięte przez administratora) .............?
podwykonawca 2014-01-28 10:19:48
ROMKU, PRZEPRASZAM ROBERCIE CHCIAŁBYM WIEDZIEĆ CZY TO CO PISZESZ JEST PRAWDĄ.
MIMO, ZE W KONTAKCIE MAM ZAPIS O WEKSLU TO GO NIE PODPISYWAŁEM, BO NIKT MNIE DO TEGO NIE ZMUSIL. (usunięte przez administratora)
1
prac.budowlany 2014-01-28 22:28:05
Witam.Jestem pracownikiem w firmie REGESS od ponad roku, niedawno przedłużono mi umowę o pracę i żadnego weksla nie podpisywałem ani o żadnym dodatkowym ubezpieczeniu nie mówili. Umowa taka sama jak poprzednie umowy o pracę tylko daty zmienione.Praca wiadomo ciężka ale pieniądze dobre.Firma jest ok. (usunięte przez administratora)
2
podwykonawca 2014-01-31 07:27:35
(usunięte przez administratora) Pragnę jednak podzielić się informacjami o firmie, po to jest to forum? Jeśli się mylę to "zostaw opinię" jest bez sensu i powinno brzmieć "zostaw dobrą opinię lub żadnej". Przechodząc do Regess, uważam, że jest to przyzwoita firma, może gdyby wyeliminowała kila osób z nadzoru budowlanego w Belgii, które przynoszą jej opinii więcej złego niż dobrego, to można by ją uznać za uczciwego pracodawcę na czas wypłacającego wynagrodzenia swoim pracownikom i podwykonawcom. Myślę , ze jeśli ktoś umawia się konkretne warunki pracy nie może oczekiwać czegoś więcej.
2
mm 2014-07-20 16:54:11
Tak, praca lekka i przyjemna, biuro ok, ludzie też. Umowa od ręki, wypłata regularnie, oby więcej takich firm w Jeleniej!
3
pracujacy 2014-07-31 10:34:21
Zastanawia mnie skad te opinie w stylu "nie wyplacaja regularnie piniedzy, kaza podpisywac to i tamto..", pracuje w tej firmie juz dobrze ponad rok, nikt mnie nigdy nie zmuszał do podpisywania niczego, podpisuje jak przeczytam i pasuja mi warunki. Pieniadze dostaje zawsze i osobiscie nie spotkalem jeszcze w pracy kogos, komu by nie wyplacili. Spotkalem za to kilku chlejusow i brudasow, ktorym po libacji nie chce sie pracowac... cale szczescie dlugo nie pracuja.
4
Gknychala 2014-11-06 11:01:02

Dzień dobry.
Nazywam się (usunięte przez administratora) Pracuję dla firmy Campter odszkodowania, która zajmuje się uzyskiwaniem ubezpieczeń dla klientów. Wydawać się może, że jest to niepotrzebna usługa, bowiem po to płacimy składki, aby dostać pieniądze w razie wypadku. Niestety, nie taki jest cel istnienia firm ubezpieczeniowych. Dla nich każde wypłacone odszkodowanie to strata pieniędzy. Firmy żyją z niepłacenia odszkodowań i wynalazły wiele metod na uniknięcie zobowiązań. Nasza firma wywalczy dla was odszkodowanie, które wam się należy, w zamian za niewielką prowizję. Jeśli są państwo zainteresowani, proszę dzwonić pod (usunięte przez administratora)
HENNRYK21 2014-11-06 20:24:37
sluchajcie panowie wyslalem 2 dni temu cv do tej firmy na stanowisko ciesla i wczoraj juz zadz do mnie z propozycja pracy w belgii zdziwilo mnie to ze tak szybko odzwonili do czego daze mieszkam wlasnie w belgii pracuje na a1 a budowa tej firmy znajduje sie w okolicach bruskeli czy ktos moze pracuje na tej budowie i i podzieli sie opinia z gory dziekuje za jakiekolwiek informacje
aro78 2014-11-12 15:41:26
natlokiem roboty, jest kilka sporych zlecen, zaczyna brakowac ludzi, a w belgii nikt nie czeka na pracownika w nieskonczonosc
gargamel 2014-11-20 21:31:45
Witam a jakie stawki proponują? Jest oferta pracy jako cieśla szalunkowy ale nie podane jest wynagrodzenie
liber 2014-12-05 20:06:44
regess poszukuje obecnie pracowników na stanowisko hydraulika - instalatora kolektorów wodnych. Praca na terenie Polski oraz Belgii przy montażu kolektorów wodnych. Jeśli chodzi o wymagania to sa: min 2 lata doświadczenia znajomość j. obcego angielskiego lub niemieckiego dyspozycyjność prawo jazdy kat. B
Abn 2015-01-09 12:14:49
Pracować i myśleć trzeba samodzielnie, praca ciekawa i nierutynowa, wymagania duże, a pieniążki zawsze płacone w terminie.
3
Anonim 2015-03-17 12:51:44
Witam wszystkich ,Panowie mam pytanie dotyczące oczywiście Regess
- Mam ofertę wyjazdu z tej firmy ,jak wygląda sprawa ze strony finansowej
czy firma wypłaca na czas pieniążki i czy to co obiecują jet dotrzymane
na miejscu , po ile godzin pracujecie tygodniowo i czy soboty są wol.
Jak wygląda Sprawa z zakwaterowaniem warunki i tp .
2
- 2015-03-17 14:51:27
Pracowałem u nich przez 7 miesięcy, zrezygnowalem z powodów osobistych. Ale pieniadze zawsze wypłacali na czas, tu naprawde nie było żadnych problemów. Zakwaterowanie organizują, mieszkanie było schludne, no tu zależy też z kim mieszkasz. Ale generalnie pilnuja porzadku, wiec jest ok. zreszta zawsze mozna wynająć coś na własną rękę.
Anonim 2015-03-19 18:35:29
Panowie czy ktoś mógłby coś jeszcze napisać , czy jest tak dobrze !!, ze nikt już nie odwiedza tej strony .A poprzednikowi dzięki za odpowiedz
Po ile godzin pracujecie i czy wszystkie są płacone.
józek 2015-04-15 21:00:28
ta firma to porażka
1
zadowolony 2015-05-04 19:51:14
Firma jest ok tylko co sie dzieje ze pracy teraz nie ma moze ktos cos wie ?
Niki 2015-12-08 13:02:36
Czy pracownicy dostaja cos na swieta od firmy
1
krejw 2015-12-14 12:01:14
Słaba firma budowlana, ładnie wyglada tylko w internecie.
6
jędruś 2016-02-24 21:56:26
Witam szkoda ze kasowane sa opinie negatywne na temat tej firmy. widac firma obawia sie gorzkich slow prawdy, ze czas sie zawijac z polski i wracac do belgii
2
jędruś 2016-02-28 21:31:44
oczywiście że tak. nie za duże pojęcie mają o budowlance więc nic dziwnego ze im nie idzie.
1
kamol 2016-03-03 23:18:32
Doradca podatkowy? HAHA Ciekawe kogo następnego będą szukać do pracy, fryzjera? Może aktorów? Śmieszy mnie ta firma coraz bardziej, a reklamując się jako rozwijająca się na rynku europejskim i znacząca na rynku polskim to już w ogóle porażka. Niech ktoś z tej firmy napisze jakie inwestycje zrobili w Polsce, oczywiście poza dwoma niewypałami które zrobili za WŁASNY kapitał.
robrt 2016-03-04 10:36:11
Skoro za własny kapitał robią inwestycje, to chyba swiadczy o tym, ze firma dobrze przędzie? Czy będzie dobrze dopiero jak nabierze kredytów?
kamol 2016-03-04 17:27:19
Oczywiście, że masa kredytów, które na dodatek ciężko spłacić jak się mieszkania nei sprzedają.
Poza tym nie mają zadnych inwestycji a oglaszaja się jako znaczaca firma na rynku polskim
1
robrt 2016-03-05 08:17:20
to jak w końcu, na kredyty czy za własny kapitał?
kamol 2016-03-07 17:18:59
Ok, zle to ujalem. Mialem na mysli kredyty nie kapitał wlasny.
kamol 2016-03-09 08:41:52
W jakim sensie lepiej?
Pracownik 2016-03-18 15:11:54
Warto z nimi wyjachać na budowę do Belgii na własnej działalności?Płacą na czas podobno co dwa tygodnie.
2
pangomery 2016-04-14 13:46:26
Polepszyło ha w tej firmie lepiej już było
ja 2016-05-05 12:37:08
jest dobrze, jest robota, jest kasa, kto chce robić, ten zarobi
2
Pracownik 2016-05-29 18:58:02
Niedobrze to tym co by nic nie robili a po 20 tys chcieliby zarabiac tylko odklepia co swoje pija i w d..ie maja a firmie i pracownikom wstyd przynosi.
Luke 2016-10-10 09:13:53
Ogólnie praca poza granicami na wiele swoich plusów, bo oczywiście przede wszystkim wypłata jest dużo wyższa, a przy okazji sie zwiedza, poznaje nowa kulturę i ćwiczy język. Ja pracowałem nie raz i polecam, radzę tylko pamiętać ze to jednak nie sa wczasy :)
Zostaw swoją opinię o REGESS - Jelenia Góra
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie REGESS