REGESS

Jelenia Góra

Opinie o REGESS

podwykonawca 2014-01-28 10:19
ROMKU, PRZEPRASZAM ROBERCIE CHCIAŁBYM WIEDZIEĆ CZY TO CO PISZESZ JEST PRAWDĄ.
MIMO, ZE W KONTAKCIE MAM ZAPIS O WEKSLU TO GO NIE PODPISYWAŁEM, BO NIKT MNIE DO TEGO NIE ZMUSIL. (usunięte przez administratora)
1
prac.budowlany 2014-01-28 22:28
Witam.Jestem pracownikiem w firmie REGESS od ponad roku, niedawno przedłużono mi umowę o pracę i żadnego weksla nie podpisywałem ani o żadnym dodatkowym ubezpieczeniu nie mówili. Umowa taka sama jak poprzednie umowy o pracę tylko daty zmienione.Praca wiadomo ciężka ale pieniądze dobre.Firma jest ok. (usunięte przez administratora)
2
podwykonawca 2014-01-31 07:27
(usunięte przez administratora) Pragnę jednak podzielić się informacjami o firmie, po to jest to forum? Jeśli się mylę to "zostaw opinię" jest bez sensu i powinno brzmieć "zostaw dobrą opinię lub żadnej". Przechodząc do Regess, uważam, że jest to przyzwoita firma, może gdyby wyeliminowała kila osób z nadzoru budowlanego w Belgii, które przynoszą jej opinii więcej złego niż dobrego, to można by ją uznać za uczciwego pracodawcę na czas wypłacającego wynagrodzenia swoim pracownikom i podwykonawcom. Myślę , ze jeśli ktoś umawia się konkretne warunki pracy nie może oczekiwać czegoś więcej.
2
mm 2014-07-20 16:54
Tak, praca lekka i przyjemna, biuro ok, ludzie też. Umowa od ręki, wypłata regularnie, oby więcej takich firm w Jeleniej!
3
pracujacy 2014-07-31 10:34
Zastanawia mnie skad te opinie w stylu "nie wyplacaja regularnie piniedzy, kaza podpisywac to i tamto..", pracuje w tej firmie juz dobrze ponad rok, nikt mnie nigdy nie zmuszał do podpisywania niczego, podpisuje jak przeczytam i pasuja mi warunki. Pieniadze dostaje zawsze i osobiscie nie spotkalem jeszcze w pracy kogos, komu by nie wyplacili. Spotkalem za to kilku chlejusow i brudasow, ktorym po libacji nie chce sie pracowac... cale szczescie dlugo nie pracuja.
4
HENNRYK21 2014-11-06 20:24
sluchajcie panowie wyslalem 2 dni temu cv do tej firmy na stanowisko ciesla i wczoraj juz zadz do mnie z propozycja pracy w belgii zdziwilo mnie to ze tak szybko odzwonili do czego daze mieszkam wlasnie w belgii pracuje na a1 a budowa tej firmy znajduje sie w okolicach bruskeli czy ktos moze pracuje na tej budowie i i podzieli sie opinia z gory dziekuje za jakiekolwiek informacje
aro78 2014-11-12 15:41
natlokiem roboty, jest kilka sporych zlecen, zaczyna brakowac ludzi, a w belgii nikt nie czeka na pracownika w nieskonczonosc
gargamel 2014-11-20 21:31
Witam a jakie stawki proponują? Jest oferta pracy jako cieśla szalunkowy ale nie podane jest wynagrodzenie
liber 2014-12-05 20:06
regess poszukuje obecnie pracowników na stanowisko hydraulika - instalatora kolektorów wodnych. Praca na terenie Polski oraz Belgii przy montażu kolektorów wodnych. Jeśli chodzi o wymagania to sa: min 2 lata doświadczenia znajomość j. obcego angielskiego lub niemieckiego dyspozycyjność prawo jazdy kat. B
Abn 2015-01-09 12:14
Pracować i myśleć trzeba samodzielnie, praca ciekawa i nierutynowa, wymagania duże, a pieniążki zawsze płacone w terminie.
3
Anonim 2015-03-17 12:51
Witam wszystkich ,Panowie mam pytanie dotyczące oczywiście Regess
- Mam ofertę wyjazdu z tej firmy ,jak wygląda sprawa ze strony finansowej
czy firma wypłaca na czas pieniążki i czy to co obiecują jet dotrzymane
na miejscu , po ile godzin pracujecie tygodniowo i czy soboty są wol.
Jak wygląda Sprawa z zakwaterowaniem warunki i tp .
2
- 2015-03-17 14:51
Pracowałem u nich przez 7 miesięcy, zrezygnowalem z powodów osobistych. Ale pieniadze zawsze wypłacali na czas, tu naprawde nie było żadnych problemów. Zakwaterowanie organizują, mieszkanie było schludne, no tu zależy też z kim mieszkasz. Ale generalnie pilnuja porzadku, wiec jest ok. zreszta zawsze mozna wynająć coś na własną rękę.
Anonim 2015-03-19 18:35
Panowie czy ktoś mógłby coś jeszcze napisać , czy jest tak dobrze !!, ze nikt już nie odwiedza tej strony .A poprzednikowi dzięki za odpowiedz
Po ile godzin pracujecie i czy wszystkie są płacone.
józek 2015-04-15 21:00
ta firma to porażka
2
zadowolony 2015-05-04 19:51
Firma jest ok tylko co sie dzieje ze pracy teraz nie ma moze ktos cos wie ?
Niki 2015-12-08 13:02
Czy pracownicy dostaja cos na swieta od firmy
1
krejw 2015-12-14 12:01
Słaba firma budowlana, ładnie wyglada tylko w internecie.
6
jędruś 2016-02-24 21:56
Witam szkoda ze kasowane sa opinie negatywne na temat tej firmy. widac firma obawia sie gorzkich slow prawdy, ze czas sie zawijac z polski i wracac do belgii
3
jędruś 2016-02-28 21:31
oczywiście że tak. nie za duże pojęcie mają o budowlance więc nic dziwnego ze im nie idzie.
1
kamol 2016-03-03 23:18
Doradca podatkowy? HAHA Ciekawe kogo następnego będą szukać do pracy, fryzjera? Może aktorów? Śmieszy mnie ta firma coraz bardziej, a reklamując się jako rozwijająca się na rynku europejskim i znacząca na rynku polskim to już w ogóle porażka. Niech ktoś z tej firmy napisze jakie inwestycje zrobili w Polsce, oczywiście poza dwoma niewypałami które zrobili za WŁASNY kapitał.
robrt 2016-03-04 10:36
Skoro za własny kapitał robią inwestycje, to chyba swiadczy o tym, ze firma dobrze przędzie? Czy będzie dobrze dopiero jak nabierze kredytów?
kamol 2016-03-04 17:27
Oczywiście, że masa kredytów, które na dodatek ciężko spłacić jak się mieszkania nei sprzedają.
Poza tym nie mają zadnych inwestycji a oglaszaja się jako znaczaca firma na rynku polskim
1
robrt 2016-03-05 08:17
to jak w końcu, na kredyty czy za własny kapitał?
kamol 2016-03-07 17:18
Ok, zle to ujalem. Mialem na mysli kredyty nie kapitał wlasny.
kamol 2016-03-09 08:41
W jakim sensie lepiej?
Pracownik 2016-03-18 15:11
Warto z nimi wyjachać na budowę do Belgii na własnej działalności?Płacą na czas podobno co dwa tygodnie.
2
pangomery 2016-04-14 13:46
Polepszyło ha w tej firmie lepiej już było
ja 2016-05-05 12:37
jest dobrze, jest robota, jest kasa, kto chce robić, ten zarobi
2
Pracownik 2016-05-29 18:58
Niedobrze to tym co by nic nie robili a po 20 tys chcieliby zarabiac tylko odklepia co swoje pija i w d..ie maja a firmie i pracownikom wstyd przynosi.
Luke 2016-10-10 09:13
Ogólnie praca poza granicami na wiele swoich plusów, bo oczywiście przede wszystkim wypłata jest dużo wyższa, a przy okazji sie zwiedza, poznaje nowa kulturę i ćwiczy język. Ja pracowałem nie raz i polecam, radzę tylko pamiętać ze to jednak nie sa wczasy :)
1
gość 2017-01-20 09:17
Jak im dajesz dokumenty na czas to i płacą na czas. Jęczą ci co porządku w papierach nie mają a niektórzy to nawet nie wiedzą co im dać za papier żeby kase dostać. I tacy własne firmy mają???
1
Murarz 2017-01-21 19:13
Szukam pracy dla murarza w Niemczech może ktoś orientuje się czy Regess prowadzi tam wyjazdy. Słyszałem, że to dobra firma , dobrze organizują robotę poza granicą kraju. Mam jeszcze jedno pytanie jakie zarobki wyciąga murarz na wyjeździe? A co z mieszkaniem?
gość 2017-01-30 10:14
Do Niemiec nie wysyłają. Chyba tylko Belgia.
1
nowy 2017-02-06 16:41
Ile zarabia elektryk w Belgii netto na godzine ? Mieszkanie opłaca pracodawca ?
4fun 2017-02-14 21:20
Witam otrzymałem propozycje pracy w firmie regess jako hydraulika chciałbym się dowiedzieć.czy prac dla hydraulikow jest zapewniona cały czas ? Bo.dotarły do mnie informacje ze nie zawsze jest praca i hydraulicy siedzą często w domu.
zadowolony 2017-02-19 14:44
Polecam tę agencję bo przygotowują wyjazdy bardzo solidnie. Za granica trzeba jednak przykładać się do pracy.
ja 2017-02-21 09:09
Wypłacają kasę z tym nie ma problem. Praca tez jest nie brakuje roboty
1
Michal 2017-02-21 09:57
Pracuję w tej firmie juz 3 lata - wszysyyko jest po prostu ok
1
Zbyszek 2017-02-22 13:15
Ale Regess to nie jest agencja pracy. Mają swoje kontrakty za granicą i na nie wysyłają pracowników.
2
Lidia 2017-02-28 09:02
Czy firma pokrywa koszty związane z transportem na miejsce pracy oraz zakwaterowanie?
1
Michał 2017-02-28 16:51
Tak, pracownicy mają to zapewnione
1
Lidia 2017-03-06 15:34
Michał, dziękujemy za Twoją odpowiedź. :)
1
mezo 2017-03-13 20:26
Ta firma to jedno wielkie g... nie polecam iść tam do pracy, szczgólnie w jeleniej górze. Nic sie nie dzieje, nie mają zadnych budów, firma tylko ładna w internecie. Reszta to jedna wielka sciema. SZefik woli zatrudniac same babki.
2
babka z biura 2017-03-14 08:29
Myślę, że w najwyższy czas się pochwalić, dlaczego Ty już w biurze nie pracujesz.
2
Murarz 2017-03-19 15:11
Czy coś więcej w temacie oferty pracy dla murarza / ekipy murarzy. Dobre zarobki i ciągłość zleceń w Belgii! Czy to jest jednorazowa oferta czy już dłuższy czas ją mają? Jakie są warunki mieszkaniowe no i ogólnie jak się pracuje.Słyszałem że jako agencja są dobry.
1
ja 2017-03-20 08:29
To nie jest agencja, tylko firma budowlana. Maja zlecenia, bo maja sporo kontraktow do zrealizowania w tym roku, wiec mozna z nimi spokojnie wspolpracowac. Mieszkania to tez zaleza od ludzie, ktorzy w nich mieszkaja, ale tak ogolnie to sa wporzadku. Pracuje sie dobrze, jak jedziesz pracowac i zarobic jakas kase to nie bedziesz narzekac.
1
mezo 2017-03-20 17:33
Widzę, że ktoś z biura "dzielnie" broni firmy. Śmieszne.. dalej mydlcie ludziom oczy ;)
2
babka z biura 2017-03-21 12:18
"Dzielnie" możesz się podpisać nazwiskiem i konkretnie opisać, jak się zakończyła Twoja praca w firmie.
1
mezo 2017-03-22 14:15
Nie czuję takiej potrzeby dzielenia się moim życiem, ale widzę że prawda boli ;)
2
Gregor 2017-03-23 17:25
REGESS daje możliwości pracy za granica ponieważ tam są lepsze zarobki. Nikogo nie zmusza , ale to nie są wycieczki tylko ciężka praca i myślę, że to jest problem
Zostaw swoją opinię o REGESS - Jelenia Góra
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie REGESS