brak logo

Boccard Polska Sp.z o.o.

Michałowice

Opinie o Boccard Polska Sp.z o.o.

anonim 2011-04-19 19:36:05
Chciałbym coś się dowiedzieć na temat rekrutacji?
4
anonimus 2015-06-18 15:19:08
Witajcie, na ich stronie internetowej jest kilka ogłoszeń odnośnie pracy.
Kwestia czy jest to związane z rozwojem firmy czy też jakaś restrukturyzacja miała/ma miejsce.
Aleksandra Jonkisz 2016-04-20 10:30:22
Witam,
Nasza firma bardzo się rozwija i dlatego szukamy nowych pracowników. Pytania dotyczące pracy u nas mogą Państwo wysyłać na adres praca@boccard.pl
Pozdrawiam, Aleksandra Jonkisz, HR Manager
Rychu 2016-07-20 12:06:42
firma krzak , widać po ich rozmowach rekrutacyjnych
1
Bezrobotny 2016-07-20 20:11:42
Szukają naiwnych na wyjazdy. nie wykładają żadnej kasy, robole musza się sami finansować, rozliczani chyba po powrocie , ale nie wiadomo bliżej jak to wygląda, a wygląda na pewno tak, ze mają mały kapital zakładowy , nie mogą sobie pozwolić na finansowanie delegacji , ale widać to wyraźnie w ich deklaracji na stronie internetowej , kapital zakładowy mniejszy nawet niż piekarnia w Koluszkach . Hieny który żerują na bezrobociu.
1
Aleksandra Jonkisz 2016-07-21 09:20:38
Witam Panów którzy wystawili 2 ostatnie wypowiedzi.
Myślę że sarkazm wynika z faktu, iż nie otrzymali Panowie u nas oferty pracy i stąd takie nieuczciwe opinie. Jeśli mają Panowie jakieś pytania odnośnie pracy, które nie zostały wyjaśnione podczas rozmowy proszę napisać odważnie na adres praca@boccard.pl i postaram się na nie odpowiedzieć. Wyrzucanie jadu w Internecie jest najprostszym sposobem, ale bardzo nieprofesjonalnym, a wydaje mi się że chcąc otrzymać pracę, o którą się Panowie ubiegają wypada wykazać się profesjonalizmem, a nie ukrywaniem się pod Nickiem i pisaniem nieuczciwych opinii.
Pozdrawiam,
Aleksandra Jonkisz, HR Manager
anoniums 2016-07-21 19:47:10
Praca we francji i tak jezyk To podstawa bo jak sie dogadac co i jak przez firme ktora jest francuska z zleceniodawcami i pracownikami nie polskimi? Rekrutacja jest bo firma rozwinela sie na tyle iz zapotrzebowanie na ludzi wzroslo, a Praca sama weryfikuje czlowieka wiec cv i takie tam To moze byc z paskiem nawet ; ) lecz z wiedza i doswiadczenieniem w parze nie bedzie gralo. Kasa w miare umiejetnosci lecz i tak wysyarczajaca, To chyba tyle co moge dodac od siebie jesli To jakos pomoze w podjeciu decyzji czy aplikowac na dane oferty: )
1
Bezrobotny 2016-07-31 13:24:22
do pani Aleksandra Jonkisz, HR Manager

ten Pani post może zadziwić nie tylko młodych ale wprowadzić w osłupienie innych pracodawców. Jak można oferować komuś kontrakt by się sam sfinansował przez kilka miesięcy /tygodni a po zakończeniu kontraktu to my sie rozliczymy , a w przypadku mojej delikatnej uwagi do takowej propozycji , usłyszałem odpowiedz , to co nie ma pan /pani żadnych oszczędności by sobie sfinansować pobyt (sic!) Odnośnie zakwaterowania , dyplomatyczne milczenie w stylu coś tam będzie, ubrania roboczego - no chyba też cos ta, sie zorganizuje . Ja takiego czegoś jeszcze nie widziałem ale po to tej rozmowie widać ze na odległość śmierdzi. To nie jest jad , to jest ewidentne chamstwo , żerujące na bezrobociu . Wstyd , jestem ciekaw co na te wasze propozycje inspekcja pracy , nie wspominając inne organa państwowe w EU.
3
ciach 2016-08-03 19:36:42
No dobrze, ale jakie są przeciętne zarobki dla inżyniera budowy? Z góry dziękuję za szybka odpowiedź.
Spawacz 2016-11-20 14:46:32
Stanowczo odradzam, brak ubrań roboczych, jazda po 9-ciu w samochodach kiepskie warunki mieszkaniowe co chwilę przeprowadzki, kiepscy brygadziści bez znajomości francuskiego, problemy z dietami.
Zostaw swoją opinię o Boccard Polska Sp.z o.o. - Michałowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Boccard Polska Sp.z o.o.