brak logo

Vitamed

Toruń

Opinie o Vitamed

iks 2010-08-24 18:33:19
czy ktoś może pracował w tej firmie? jakie są warunki, atmosfera?
oknbfe 2010-08-31 18:06:58
porażka!!! nie zanoscie tam cv! robia z ludzi idiotow! najpierw rozmowa w bydgoszczy, za 3 dni w lodzi, jezdzisz jak glupi, zeby po raz drugi uslyszec identyczne pytania! po czym po 3 godzinach mail, ze dziekuja ze poswiecenie swojego czasu, ale nie! Tu nie chodzi o to, ze decyzja jest na nie, ale sposob w jaki traktuja ludzi!!! Nie polecam
1
ice 2011-09-23 09:29:19
czy mogłby ktoś wiecej napisac na temat atmosfery pracy w centrum?jak traktuja pracownika?czy szefostwo jest ok i jakie sa warunki pracy?
pati 2012-02-02 13:20:18
Czy ktos wie cos wiecej? jak sie pracuje???
Krystian 2012-08-16 20:45:35
Ciesz się,że chiciaż maila otrzymałes ja do dnia dzisiejszego NIC zero odpowiedzi!
Rafał 2012-09-22 08:22:11
Witam firma porażka najpierw myslalem ze trafilem do dzialu generowania kosztow pozniej do dzialu generowania absurdow brak pieniedzy na marketing zreszta marketing w tej firmie nie istnieje...szczerze odradzam...chyba ze z braku laku ale lepiej dalej szukac pracy...koledzy z zespolu mogli by tu wiele dopisac..Niech Absurd bedzie z Wami;-P
1
zaiedzony 2013-02-22 23:48:06
Pracowałem tem jakieś 2 lata temu. Zarobki jako takie ale płacone na czas. Natomiast marketing w tej firmie nie istniał, zero środków na organizowaie jakichkolwiek prezentacji, preparatów dużo teren rozległy a wymagania wtedy to 10 wizyt lekarskich i 2 apteczne (w praktyce aptecznych dużo więcej wymagali) targety nie do osiągnięcia, no i strasznie upierdliwa kierowniczka, że o raportowaniu przez aplikacje w telefonie nie wspomnę no i oczywiście świetnym samochodzie Fiacie Panda z gazem i kołem zapasowym na siedzeniu :D właścicieli nigdy nie poznałem na ponad rok czasu pracy. Dla początkującego ujdzie dla starej wygi to polecam omijać wielkim łukiem.
6
Maciek 2013-05-03 02:04:30
Szczerze,,,po prostu (usunięte przez administratora)...z biurem w Mariocie i sprzedazami smiesznymi;-)
2
REP 2014-07-20 22:06:37
Dzięki za opinie - Właśnie miałem aplikować do tej "firmy" .... Właśnie minie zwolnili z A&D Pharma (też dno dna) pracowałem 6 mc na umowę o dzieło i pewnego dnia zadzwonił telefon i usłyszałem, że już nie pracuje a dodam, że jestem w branży 8 lat i co teraz się dzieje na rynku farmaceutycznym to jakaś MASAKRA
2
krystyna 2014-07-23 12:34:07
Ktoś coś nowego o pracy w vitamed? Poza tym, że zwalniają repów i kierowników bez podawania powodu.
nick 2014-09-02 14:53:45
Witam czy dostał ktoś już może odpowiedz z II etapu który odybwał sie w Łodzi 13 sierpnia? Była to rekrutacja na przedstawiciela medycznego na śląsk i małopolskę?
Pozdrawiam
nick 2014-09-02 23:04:54
Ula a ty piszesz ogólnie czy też próbowałaś sie dostać do VITAMEDU? Dziwi mnie tylko to ze zapewniali że się odezwą nawet z negatywną odpowiedzią.
Pozdrawiam
1
har 2014-09-30 08:00:15
Szczerze odradzam. Kierownicy na czele z Dyrektorem nie potrafią czytać IMS, który przesyłany jest z półrocznym poślizgiem (jak się Dyrektorowi przypomni). System premiowy to zagadka Sfinka. A co robi Dyrektor Handlowy w tej firmie to hydrozagadka! Nigdy nie wyjechał w teren (nie licze rekrutacji o których pisaliście wcześniej. Dla mnie Właścicielom brak jaj żeby zrobić porządek bo potencjał jest i preparaty lubiane przez lekarzy. Dla początkujących moze byc, doświadczony będzie w szoku ...
daria 2014-10-22 14:39:29
Miałam okazję być na rozmowie kwalifikacyjnej na II etapie w tej firmie.
Jako doświadczony przedstawiciel przeżyłam mały szok - komisja 4 osobowa jak na jakimś ważnym egzaminie, przyglądająca się kandydatom podczas różnych scenek.Przecież to zwykła mała firma, a nie jakiś duży ważny koncern.Szukają super przedstawiciela (wygórowane oczekiwania) za kiepską kasę. Ogólnie nie polecam jeśli ktoś ma jakieś doświadczenie a chciałby godziwie zarobić.Żałuję, że tam pojechałam
krystyna 2014-10-22 15:00:44
Firma fatalnie zarządzana. Wymienili kierowników którzy nadal nie mają żadnej mocy decyzyjnej a dyrektor chyba więcej jest na urlopie niż pracy. Totalny brak komunikacji. Oferta handlowa jest jak z kosmosu. Apteki sie śmieją i nie chcą współpracować na takich zasadach. Rekrutacje to paranoja. Są wakaty na które nie potrafią nikogo zrekrutować od roku. Osoby bez doświadczenia dostaną 2.5K. Jeśli ktoś z doświaczeniem sie załapie to ponad 3 może dostać. Flota w większości wymieniona z corsy na focusy. Ale ogólne produkty nie są złe i z lekarzami sie fajnie pracuje.
1
ikl 2015-02-24 00:14:02
ojej to tam trzeba scenki podczas rozmowy kwalifikacyjnej odbywac i wszyscy patrza a co to za wymagania stawia ta firma ..jaka umowe proponuja czy mozna liczyc na cały etat o prace..czyli z doswiadczeniem bardziej przyjmuja a bez to tez sa szanse ktos doswiadczony powie cos wiecej dziekuje i pozdrawiam serdecznie
2
Klinton 2015-06-15 10:25:10
Podzielę się wrażeniami z rekrutacji. Pierwsza rozmowa przez tel. i kolo mówi mi że max 3500 na rękę czy chcę przyjść na rozmowę? Zgadzam się, rozmowa z jakimś trenerem, krótka i treściwa. II etap Warszawa - dla mnie to jakieś 350 km.
Rozmowa z Kierownikiem Regionalnym i pytania w stylu kto jest Ministrem Transportu, jakich bym piłkarzy kupił do swojej drużyny i takie same pierdoły. Generalnie kolo twierdził że robił jako Rep 17 wizyt lekarskich i 10 aptecznych dziennie. W tym samym dniu miała być rozmowa z dyrektorem. Kazał łaskawca czekać na siebie godzinę - dobrze że nie przyjechałem pociągiem. Dyrektorek podczas spotkania wielokrotnie wychodził i odbierał telefony. Podczas jednej z nich domyśliłem się, że chodzi o śledzenie jakiegoś PM. Powiedział te słowy do swojego rozmówcy " jak masz kurr....a na konia to musisz mieć i na bat!"
Następnie uważnie studiował moje CV począwszy od szkoły średniej, wyboru studiów, I pracy czyli jakieś 20 lat wstecz. Całość pobytu w biurze zajęła mi 5 godzin to dotychczas rekord.
Bardzo ładnie pokazali stosunek do pracownika, szczególnie PM. Obserwując to wszystko od środka zastanawiam się jak tacy sfrustrowani amatorzy z przerośniętym ego jeszcze funkcjonują na rynku.
mobsters 2015-08-03 22:19:45
czy ktoś mógłby tu coś konkretnego na temat firmy napisać, jakie zarobki, ile wizyt, czy pracuje się z tabletami, z czego PM jest rozliczany i jakimi autami jeździ się w tej firmie, z góry dziekuje i pozdrawiam
Gość 2015-08-25 15:51:42
Zawsze trzeba być dobrym,bylejakiego PM nigdzie nie przyjmą
klorek 2015-10-03 21:53:11
Czytając to wszytko wygląda na post osoby, która nie przeszła procesu i zmyśla pewną historię. Zwłaszcza ostanie zdanie może o tym świadczyć
ziuteczka 2015-10-04 22:36:28
pracowałam tam dwa lata temu. Odeszłam bo myślałam, ze w dużym koncernie będzie lepiej. Ostatnio było ogłoszenie na mój region i aplikowałam. miałam nawet nr do rks, ale usłyszałam, ze powrotów nie ma :( Mam tam kumple, która siedzi już u nich ponad pięć lat. Ma umowę na czas nieokreślony i sobie chwali. Robić trzeba bo gps w samochodach :( ale jak ktoś jest dobry i ma region wyrobiony to premię fajną przytulić może. W sumie chętnie bym, po opowieściach kumpeli wróciła, ale pewnie się nie uda :(
Niezadowolony 2015-11-17 14:50:39
witam,czytając opinie na temat tej Firmy i ja dorzucę 5gr -jestem przykładem ,,wymienionej,, kadry ktora jakis czas temu napisała emaila do Prezesa ,aby uzmysłowić mu ile traci przez niekompetentne,,zarządzanie,, przez dyrektora Pana G.M to-nie radzący sobie ze sprzedazą,zarządzaniem Pan ,który nic nie robi ! Potrafi odpisywac na emaile po miesiacu ,nie odbiera tel i nie oddzwania nie panuje nad Rynkiem nie potrafi nawet słuchac a jego posunięcia biznesowe zawsze konczą sie stratą dla Firmy no ale na spotkaniu powiedział....ze jest nie do ruszenia...a my mamy wykonywac polecenia....Pozdr.reszte wymienionej kadry...
2
on 2016-03-23 17:03:47
słuchajcie możecie mi napisać jak nazywa się dyrektor sprzedaży w tej firmie
as 2016-03-30 16:01:18
totalna bzdura ci najlepsi pracują w dobrych firmach za b.dobre pieniądze i nie narzekają. Pracowałem min. w Biogened, Aflofarmie, a obcenie w Berlin Chemie i naprawdę obiektywnie nie narzekam.
xxx 2016-08-19 11:57:25
gadane to trzeba mieć na bazarze, u lekarza czy farmaceuty nie pofikasz bo cię zgaszą 1 pytaniem, to co najważniejsze w pracy PM to wiedza, umiejętności i uczciwość !!! bez tego nie masz co szukać w branży
Rysia 2016-09-02 18:39:06
Zgadzam się i w pełni popieram.Pracowałam tam kilka lat temu i wytrwałam dwa lata.To co Pan G.M. wyrabia z ludźmi to ludzkie pojęcie przechodzi. Złośliwy kawał h.....ja.Nie robi praktycznie nic, bo wszystko spycha na ludzi mu podległym.Jego pomysły biznesowe są żałosne, a jakiekolwiek umiejętności zarządzania zespołem żadne. Jeśli ktoś ma swoje zdanie, odmienne niż jego, niechaj oczekuje rychłego odwetu w postaci zwolnienia lub zawalenie dodatkowymi robótkami w trybie na wczoraj.
Kwestia premii i targetów to jakaś tajemnica poliszynela. Plan jest na bieżący miesiąc P.M. dostaje tydzień przed końcem miesiąca.Podsumowanie wyników z poprzedniego miesiąca kolejny miesiąc później i to w formie zwykłej tabelki w Excelu.Masakra!!!!
6
kris 2016-09-02 18:48:04
Czy ktoś może mi opowiedzieć, jak właściwie wygląda rekrutacja na przedstawiciela medycznego?
Johny Walker 2016-11-23 21:47:02
Witam, jaka jest podstawa dla PM, jakie tereny? Czy DM są "normalni"? Jaka flota, z GPS? Jakie pozostałe narzędzia pracy? Jest Farmaprom? Targety do ogarnięcia? Proszę o konkrety.
Zostaw swoją opinię o Vitamed - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Vitamed