logo Veracomp

Veracomp

Kraków

Opinie o Veracomp

anonim 2010-10-13 14:57:34
Duza, rozwojowa firma, dbajaca o pracownika. Rektutacja bywa trudna, kilkuetapowa, jednak warto, poniewaz firma zapewnia dobry komfort pracy, opieke medyczna, mozliwosc korzystania z basenu, wiele imprez integracyjnych, itp. Atmosfera w kazdym dziale jest inna, ale najwieksza siłą tej firmy są ludzie, dlatego ta firma ma takie pozytywne odczucia zarowno u pracownikow, jak i ex pracownikow.
2
anonim 2011-01-24 12:12:06
potwierdzam wcześniejszą opinię. fajni ludzie zarówno pracownicy jak i szefowie. Wspominam bardzo pozytywnie eksfirmę
anonim 2011-06-20 14:25:01
Podpisuje sie pod opiniami osob powyzej. Firma idealna jak chodzi o atmosfere w pracy. Bardzo dobrze wspominam pracownikow jak i kadre zarzadzajaca. Place jak na Krakow w normie.
Gall 2015-07-14 08:51:26
Cześć, może uda mi się coś tutaj dowiedzieć. Aplikacja na stanowisko logistyka- złożona, rozmowa kwalifikacyjna-odbyta. Mieli odezwać się ( tak czy inaczej ) w poniedziałek, tj. wczoraj, a tu cisza. Czy firma rzeczywiście informuje o wyniku (nawet negatywnym)? czy mam cierpliwie czekać?
1
Były pracownik DAB 2016-02-26 16:03:07
Proponuję się dobrze zastanowić przed aplikowaniem na stanowisko programisty.
Dział jest mocno niedoinwestowany (kadrowo), kod pamięta jeszcze czasy PHP 4, ogólny bałagan.
Wynagrodzenie dobre dla kogoś kto dopiero zaczyna przygodę z programowaniem - względem lubelskich firm zajmujących się programowaniem, wynagrodzenie w Veracomp stanowi może 50% możliwości - często też słychać narzekanie na niskie płace.
Były pracownik DAB 2016-02-29 08:08:36
Tylko po co uczyć się technologii które nie są wspierane/używane od kilku lat.
Najdziwniejsze jest to, że taka duża firma, mająca oddziały w Europie używa aplikacji na które nawet klienci narzekają - że powolne i archaiczne...
Były pracownik DAB 2016-03-04 18:18:13
Tak, jeśli chodzi o sprawy finansowe to wszystko jak najbardziej w porządku - umowa o pracę na pełną kwotę, przychodzi dzień i wynagrodzenie jest na koncie.
Kolega Pana Miodka 2016-03-11 13:35:49
"się zatrudnić" to możesz kolego ale w swojej firmie...
Jak aplikujesz do jakiejś firmy na stanowisko pracy to oni Ciebie zatrudniają (albo nie) a nie Ty się zatrudniasz.
DajPanSpokój 2016-03-29 12:33:36
Tak, przeglądasz wpisy i dodajesz swoje...
A co chciałbyś tworzyć "na facebooka"??
joasia 2016-07-21 17:15:25
Powiedzie mi moi drodzy w którym budynku jest dział "pamięci masowe i serwer"? tym głównym piętrowym czy ty małym parterowym?
dzięki
miodek 2016-09-09 12:16:10
W szybkim "tępie" to musisz wrócić do podstawówki, a nie myśleć o rynku międzynarodowym.
fff 2016-09-09 23:21:55
@ miodek - no i nie rozumiem, czemu jesteś taki niemiły - ktoś zwyczajnieb skomentował ... A widze ze poszukują teraz właśnie Key Account Manager ds. Sieci Handlowych - do kilku lokalizacji. Słyszałam że warto na to stanowisko sie zatrudnić
Zostaw swoją opinię o Veracomp - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Veracomp