MULTIVALVE SP. Z O.O.

Gliwice

Opinie o MULTIVALVE SP. Z O.O.

siemka 78 2010-10-15 20:45:53
Również miałem okazję popracować w firmie MULTIVALVE ale szybko sie rozczarowałem.Panuje tam totalny chaos ,organizacja pracy żadna,najlepiej tyrać po12 godzin dziennie to im się podoba.Stawki bardzo liche.Absolutnie nie polecam tej "firmy"?
anonim 2010-11-04 14:04:06
Co myślisz o Prezesie Zarządu? Ile ludzi tam pracuje?
fuj 2011-04-19 21:09:15
Ludzie! Omijajcie to "coś" z daleka.
absolwentka 2012-03-13 11:12:38
Właśnie się zastanawiam czy pisać maila z CV do nich. Czy może się coś polepszyło?
1
hetzer 2012-03-16 09:46:59
Szczerze odradzam, jeśli chcesz stracić czas a co gorsze nerwy i zdrowie to proszę bardzo. Szkoda tracić czas, jak masz inna alternatywę to z niej korzystaj a od MV trzymaj sie z daleka.
były 2013-04-02 20:11:17
lipa i tyle
2
john zastawka 2013-05-22 15:14:07
hmm,widze ze opinie sa ciekawe ,pracowalem tu troche i powiem ze wszystko co panowie pisza to racja, ja sie od nich uwolnilem po 3 mc, bo tyle do kontraktu brakowalo , ale :
....WSZYSTKO CO JUZ ZOSTALO NAPISANE JEST PRAWDA.....
POZDR............
1
ABC 2013-06-26 17:03:04
Witam mam pytanka odnośnie realizacji zakupu przez ta firmę maszyny do cięcia wodą! Czy ta wycinarka już stoi na hali produkcyjnej? czy jest już w użyciu? Jeśli tak jakiej firmy ten waterjet? i na jakim oprogramowaniu/sterowniku pracuje? Pozdrawiam
przetaczamkrew 2013-11-28 16:03:22
MultiValve - Spółka z ograniczonym szacunkiem (usunięte przez administratora) na czele. W ogóle, w wielu aspektach są ograniczeni, a w szczególności, jeśli chodzi o płace pracowników oraz narzędzia, którymi się posługują. Godziny pracy są niekorzystne. Produkcja jest prowadzona bardzo chaotycznie. Cóż się dziwić, jeśli się nie ma o niej pojęcia. Firma stworzona, aby przynosiła zyski wyższym szczeblom. Pracownicy z parteru są w porządku, tworzą przyjazną atmosferę( szczególnie (usunięte przez administratora)k ze swoimi kawałami ;-) ), ale to wszystko z pozytywów. To wszystko kryje się w zdaniu, jak to oni nazywają: "Dynamicznie rozwijająca się firma...". To tylko moje zdanie, ale jeśli lubisz pracować dla idei...

Pozdrawiam
Michał

:-(
2
dociekliwy 2014-01-08 15:42:25
To co tam wlasciwie jest nie tak
hetzer 2014-02-25 08:51:03
Pozytywnych to nigdy nie było.
dociekliwy 2014-12-17 23:05:49
No wreszcie jakis kakret.Kto robi ten zarobi
1
3po3 2016-09-28 14:13:12
Atmosfera jest bardzo dobra..
Robot 2016-09-28 14:40:35
Ogólnie jest bardzo fajnie, pracuję tam od lat i nigdy nie doświadczyłem znęcania się. Wypłata zawsze jest na czas, organizowane są imprezy oraz wyjazdy integracyjne dla całej firmy. Oczywiście zdarza się dostać opierdziel za błędy i czasem jest natłok pracy ale to chyba normalne. Nie wiem kto wymyślił, że TRZEBA tyrać po 12 godzin, ta opcja jest tylko dla chętnych i nikt nikogo nie zmusza.
Axe 2016-09-29 10:47:33
Jak praca po 12 godzin?!?!
Kto chce to pracuje po 8, a kto chce to siedzi po godzinach - i spróbujcie to zabrać!!
Fajna możliwość dorobienia do wypłaty.
2
No name 2016-10-03 06:52:40
Może piszą z biura ale dół też to czyta i cierpi przez takie osoby co wchodzą z butami w życie innych i sieją zamęt miedzy załogą. Moim zdaniem osoby które piszą takie negatywne wpisy to niedowartościowane jednostki. Widać że mają kiepskie życie prywatne i zawodowe. Miałem zrobić konkretniejszy wpis ale doszedłem do wniosku ze zniżę się do poziomu ludzi którzy wypisują głupoty.
Ps.
Firma jest OK
2
edr 2016-10-05 15:06:20
eh no to faktycznie dziwne to co piszecie żeby tak było..ale może ktoś po prostu tak trafił a za innym razem na przykad bylby jakies tam inne warunki co? no kurde sam nie wiem jak bym się na waszym miejscu zachowal
Robot 2016-12-08 09:07:31
A co ty myślałeś, że można sobie bezkarnie z imienia i nazwiska obrażać ludzi na forach? Podpisz się imieniem i nazwiskiem to też wydamy opinie o Tobie jako pracowniku (zapewne byłym). Portal służy tworzeniu opinii o warunkach zakładzie pracy, a nie o pracownikach w nim pracujących. Jak coś ci się nie podoba to napisz rzetelnie, a nie wyzywaj personalnie osoby, bo zgodnie z prawem i regulaminem serwisu (którego pewnie nie czytałeś) jest to zniesławienie i wiąże się z odpowiedzialnością karną.
Adrian 2016-12-26 08:02:12
Kiedyś miałem możliwość pracowania w tej firmie w biurze. Najważniejsze dla każdego pracownika jest wypłata, która zawsze była na czas. Nie było mowy o jakimkolwiek poślizgu o to zawsze dbał prezes i księgowa. Atmosfera na hali moim zdaniem super po dzień dzisiejszy utrzymuję kontakt z kilkoma osobami. Nic się tam nie zmienia atmosfera prawie rodzinna. Jak pracowałem to ten kto chciał zarobić więcej to miał taką możliwość poprzez nadgodziny. Dyrektorzy poszczególnych działów byli w porządku byli lepsi i gorsi. W biurze ogólnie młoda załoga z każdym można było porozmawiać znaleźć wspolny temat. Miło wspominam czas spędzony tam i doświadczenie które tam zdobyłem
2
Zostaw swoją opinię o MULTIVALVE SP. Z O.O. - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MULTIVALVE SP. Z O.O.