logo MULTIVALVE SP. Z O.O.

MULTIVALVE SP. Z O.O.

Gliwice

Opinie o MULTIVALVE SP. Z O.O.

siemka 78 2010-10-15 20:45:53
Również miałem okazję popracować w firmie MULTIVALVE ale szybko sie rozczarowałem.Panuje tam totalny chaos ,organizacja pracy żadna,najlepiej tyrać po12 godzin dziennie to im się podoba.Stawki bardzo liche.Absolutnie nie polecam tej "firmy"?
anonim 2010-11-04 14:04:06
Co myślisz o Prezesie Zarządu? Ile ludzi tam pracuje?
fuj 2011-04-19 21:09:15
Ludzie! Omijajcie to "coś" z daleka.
absolwentka 2012-03-13 11:12:38
Właśnie się zastanawiam czy pisać maila z CV do nich. Czy może się coś polepszyło?
1
hetzer 2012-03-16 09:46:59
Szczerze odradzam, jeśli chcesz stracić czas a co gorsze nerwy i zdrowie to proszę bardzo. Szkoda tracić czas, jak masz inna alternatywę to z niej korzystaj a od MV trzymaj sie z daleka.
były 2013-04-02 20:11:17
lipa i tyle
2
john zastawka 2013-05-22 15:14:07
hmm,widze ze opinie sa ciekawe ,pracowalem tu troche i powiem ze wszystko co panowie pisza to racja, ja sie od nich uwolnilem po 3 mc, bo tyle do kontraktu brakowalo , ale :
....WSZYSTKO CO JUZ ZOSTALO NAPISANE JEST PRAWDA.....
POZDR............
1
ABC 2013-06-26 17:03:04
Witam mam pytanka odnośnie realizacji zakupu przez ta firmę maszyny do cięcia wodą! Czy ta wycinarka już stoi na hali produkcyjnej? czy jest już w użyciu? Jeśli tak jakiej firmy ten waterjet? i na jakim oprogramowaniu/sterowniku pracuje? Pozdrawiam
przetaczamkrew 2013-11-28 16:03:22
MultiValve - Spółka z ograniczonym szacunkiem (usunięte przez administratora) na czele. W ogóle, w wielu aspektach są ograniczeni, a w szczególności, jeśli chodzi o płace pracowników oraz narzędzia, którymi się posługują. Godziny pracy są niekorzystne. Produkcja jest prowadzona bardzo chaotycznie. Cóż się dziwić, jeśli się nie ma o niej pojęcia. Firma stworzona, aby przynosiła zyski wyższym szczeblom. Pracownicy z parteru są w porządku, tworzą przyjazną atmosferę( szczególnie (usunięte przez administratora)k ze swoimi kawałami ;-) ), ale to wszystko z pozytywów. To wszystko kryje się w zdaniu, jak to oni nazywają: "Dynamicznie rozwijająca się firma...". To tylko moje zdanie, ale jeśli lubisz pracować dla idei...

Pozdrawiam
Michał

:-(
2
dociekliwy 2014-01-08 15:42:25
To co tam wlasciwie jest nie tak
hetzer 2014-02-25 08:51:03
Pozytywnych to nigdy nie było.
dociekliwy 2014-12-17 23:05:49
No wreszcie jakis kakret.Kto robi ten zarobi
1
3po3 2016-09-28 14:13:12
Atmosfera jest bardzo dobra..
Robot 2016-09-28 14:40:35
Ogólnie jest bardzo fajnie, pracuję tam od lat i nigdy nie doświadczyłem znęcania się. Wypłata zawsze jest na czas, organizowane są imprezy oraz wyjazdy integracyjne dla całej firmy. Oczywiście zdarza się dostać opierdziel za błędy i czasem jest natłok pracy ale to chyba normalne. Nie wiem kto wymyślił, że TRZEBA tyrać po 12 godzin, ta opcja jest tylko dla chętnych i nikt nikogo nie zmusza.
Axe 2016-09-29 10:47:33
Jak praca po 12 godzin?!?!
Kto chce to pracuje po 8, a kto chce to siedzi po godzinach - i spróbujcie to zabrać!!
Fajna możliwość dorobienia do wypłaty.
1
No name 2016-10-03 06:52:40
Może piszą z biura ale dół też to czyta i cierpi przez takie osoby co wchodzą z butami w życie innych i sieją zamęt miedzy załogą. Moim zdaniem osoby które piszą takie negatywne wpisy to niedowartościowane jednostki. Widać że mają kiepskie życie prywatne i zawodowe. Miałem zrobić konkretniejszy wpis ale doszedłem do wniosku ze zniżę się do poziomu ludzi którzy wypisują głupoty.
Ps.
Firma jest OK
2
ONE SHOT 2016-10-05 13:11:29
firma jak najbardziej jest ok prezes też jest ok ale ten gnój przez którego ileś kobiet się zwolniło nie jest ok jaki może reprezentować sobą poziom gość który do kobiety mówi "CHŁOPIE" to ja się muszę zniżać do jego poziomy żeby była sprawa jasna. Dziewczyny wolą się same zwalniać z biura niż pracować z takim nie okrzesanym ryjem który myśli sobie że prezes go zawsze uchroni. Jedna osoba i jest tak wielkim problemem a firma nie chce się go pozbyć. Tomek odejdź sam i nie psuj atmosfery w firmie.
edr 2016-10-05 15:06:20
eh no to faktycznie dziwne to co piszecie żeby tak było..ale może ktoś po prostu tak trafił a za innym razem na przykad bylby jakies tam inne warunki co? no kurde sam nie wiem jak bym się na waszym miejscu zachowal
Zostaw swoją opinię o MULTIVALVE SP. Z O.O. - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MULTIVALVE SP. Z O.O.