MULTIVALVE SP. Z O.O.

Gliwice

Opinie o MULTIVALVE SP. Z O.O.

siemka 78 2010-10-15 20:45
Również miałem okazję popracować w firmie MULTIVALVE ale szybko sie rozczarowałem.Panuje tam totalny chaos ,organizacja pracy żadna,najlepiej tyrać po12 godzin dziennie to im się podoba.Stawki bardzo liche.Absolutnie nie polecam tej "firmy"?
anonim 2010-11-04 14:04
Co myślisz o Prezesie Zarządu? Ile ludzi tam pracuje?
absolwentka 2012-03-13 11:12
Właśnie się zastanawiam czy pisać maila z CV do nich. Czy może się coś polepszyło?
1
hetzer 2012-03-16 09:46
Szczerze odradzam, jeśli chcesz stracić czas a co gorsze nerwy i zdrowie to proszę bardzo. Szkoda tracić czas, jak masz inna alternatywę to z niej korzystaj a od MV trzymaj sie z daleka.
były 2013-04-02 20:11
lipa i tyle
2
john zastawka 2013-05-22 15:14
hmm,widze ze opinie sa ciekawe ,pracowalem tu troche i powiem ze wszystko co panowie pisza to racja, ja sie od nich uwolnilem po 3 mc, bo tyle do kontraktu brakowalo , ale :
....WSZYSTKO CO JUZ ZOSTALO NAPISANE JEST PRAWDA.....
POZDR............
1
ABC 2013-06-26 17:03
Witam mam pytanka odnośnie realizacji zakupu przez ta firmę maszyny do cięcia wodą! Czy ta wycinarka już stoi na hali produkcyjnej? czy jest już w użyciu? Jeśli tak jakiej firmy ten waterjet? i na jakim oprogramowaniu/sterowniku pracuje? Pozdrawiam
przetaczamkrew 2013-11-28 16:03
MultiValve - Spółka z ograniczonym szacunkiem (usunięte przez administratora) na czele. W ogóle, w wielu aspektach są ograniczeni, a w szczególności, jeśli chodzi o płace pracowników oraz narzędzia, którymi się posługują. Godziny pracy są niekorzystne. Produkcja jest prowadzona bardzo chaotycznie. Cóż się dziwić, jeśli się nie ma o niej pojęcia. Firma stworzona, aby przynosiła zyski wyższym szczeblom. Pracownicy z parteru są w porządku, tworzą przyjazną atmosferę( szczególnie (usunięte przez administratora)k ze swoimi kawałami ;-) ), ale to wszystko z pozytywów. To wszystko kryje się w zdaniu, jak to oni nazywają: "Dynamicznie rozwijająca się firma...". To tylko moje zdanie, ale jeśli lubisz pracować dla idei...

Pozdrawiam
Michał

:-(
3
dociekliwy 2014-01-08 15:42
To co tam wlasciwie jest nie tak
hetzer 2014-02-25 08:51
Pozytywnych to nigdy nie było.
dociekliwy 2014-12-17 23:05
No wreszcie jakis kakret.Kto robi ten zarobi
1
3po3 2016-09-28 14:13
Atmosfera jest bardzo dobra..
Robot 2016-09-28 14:40
Ogólnie jest bardzo fajnie, pracuję tam od lat i nigdy nie doświadczyłem znęcania się. Wypłata zawsze jest na czas, organizowane są imprezy oraz wyjazdy integracyjne dla całej firmy. Oczywiście zdarza się dostać opierdziel za błędy i czasem jest natłok pracy ale to chyba normalne. Nie wiem kto wymyślił, że TRZEBA tyrać po 12 godzin, ta opcja jest tylko dla chętnych i nikt nikogo nie zmusza.
Axe 2016-09-29 10:47
Jak praca po 12 godzin?!?!
Kto chce to pracuje po 8, a kto chce to siedzi po godzinach - i spróbujcie to zabrać!!
Fajna możliwość dorobienia do wypłaty.
2
No name 2016-10-03 06:52
Może piszą z biura ale dół też to czyta i cierpi przez takie osoby co wchodzą z butami w życie innych i sieją zamęt miedzy załogą. Moim zdaniem osoby które piszą takie negatywne wpisy to niedowartościowane jednostki. Widać że mają kiepskie życie prywatne i zawodowe. Miałem zrobić konkretniejszy wpis ale doszedłem do wniosku ze zniżę się do poziomu ludzi którzy wypisują głupoty.
Ps.
Firma jest OK
2
edr 2016-10-05 15:06
eh no to faktycznie dziwne to co piszecie żeby tak było..ale może ktoś po prostu tak trafił a za innym razem na przykad bylby jakies tam inne warunki co? no kurde sam nie wiem jak bym się na waszym miejscu zachowal
Robot 2016-12-08 09:07
A co ty myślałeś, że można sobie bezkarnie z imienia i nazwiska obrażać ludzi na forach? Podpisz się imieniem i nazwiskiem to też wydamy opinie o Tobie jako pracowniku (zapewne byłym). Portal służy tworzeniu opinii o warunkach zakładzie pracy, a nie o pracownikach w nim pracujących. Jak coś ci się nie podoba to napisz rzetelnie, a nie wyzywaj personalnie osoby, bo zgodnie z prawem i regulaminem serwisu (którego pewnie nie czytałeś) jest to zniesławienie i wiąże się z odpowiedzialnością karną.
Adrian 2016-12-26 08:02
Kiedyś miałem możliwość pracowania w tej firmie w biurze. Najważniejsze dla każdego pracownika jest wypłata, która zawsze była na czas. Nie było mowy o jakimkolwiek poślizgu o to zawsze dbał prezes i księgowa. Atmosfera na hali moim zdaniem super po dzień dzisiejszy utrzymuję kontakt z kilkoma osobami. Nic się tam nie zmienia atmosfera prawie rodzinna. Jak pracowałem to ten kto chciał zarobić więcej to miał taką możliwość poprzez nadgodziny. Dyrektorzy poszczególnych działów byli w porządku byli lepsi i gorsi. W biurze ogólnie młoda załoga z każdym można było porozmawiać znaleźć wspolny temat. Miło wspominam czas spędzony tam i doświadczenie które tam zdobyłem
5
Kala 2017-05-03 13:24
A jakie są zarobki?
Weronika 2017-05-04 11:38
Chcesz dowiedzieć się więcej o MULTIVALVE SP. Z O.O.? Poznać firmę bliżej? Zachęcam do zapoznania się z informacjami zawartymi na ich stronie internetowej: http://multivalve.pl/?menu=8
juras 2017-05-04 20:39
Praca w tej firmie dawała mi dużo satysfakcji różnorodność wykonywanych zleceń ,ciągle nowe wyzwania i możliwość rozwoju zawodowego. I coś nagle się zmieniło NACZELNY DYREKTOR wprowadził totalne zamieszanie . Ciągłe zmiany decyzji ,żądania wykonania pracy wymagającej wielu godzin pracy już i teraz jeżeli nie dałeś rady miałeś pod górkę. Nie umiem zrozumieć polityki kadrowej w tym zakładzie .Ludzie dobrze wykonujący swoje zadania są wywalani z roboty bo mają swoje zdanie.Jeszcze dużo czasu potrzeba kadrze zarządzającej aby zdać sobie sprawę ile kosztuje wyszkolenie dobrego pracownika.W tej firmie takich przykładów było aż nadto. Co z tego iż Pan Prezes się bardzo stara organizuje wspaniałe wycieczki ,imprezy integracyjne itp. jeśli inni to wszystko niszczą.
Świetny zakład ,bardzo dobre warunki socjalne,ciekawa praca ale cóż ciągle ktoś sypie piasek w te dobrze pracujące tryby. Pozdrawiam wspaniałą załogę oby Wam się dobrze pracowało.
1
!!!! 2017-05-18 08:25
Racja 100 trafiona opinia!!!!!!
cayenne 2017-05-24 22:33
Inżynier za 2300... Śmiech na sali.
Zostaw swoją opinię o MULTIVALVE SP. Z O.O. - Gliwice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MULTIVALVE SP. Z O.O.