brak logo

OSINPOL sp z o.o.

Żory

Opinie o OSINPOL sp z o.o.

anonim 2010-06-26 17:27:23
Firma na glinianych nogach,wyplaty czasami nie na czas, na umowe minimalna placa, jazda ciezarowkami bez oc i przegladow, jak sie nie podoba to wypad, sprzet rozwalony i oczekuje sie ze zrobi sie nim cuda. haratanie od rana do wieczora, szczerze odradzam
piter 2012-03-31 20:35:47
na jakim stanowisku tam robiles johnny?
no umowy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a warte, ale godzinowki niedotsniesz w zorach lepszej.
były pracownik 2012-04-06 13:34:48
to co piszesz to oszczerstwo, pracowałem w tej firmie i nie mogę powieć niz złego ani na kierownictwo ani wypłaty jaki same normy godzin pracy.

Wszystko na czas i tak jak powinno być w dobrej firmie

Szczerze polecam
były pracownik 2012-04-18 14:08:45
Karaś jak widzę taką opinię to śmiać mi się chce z Ciebie. Prawda jest taka że jak Ci się nie chce pracować to się zwolnij, a nie oczerniaj porządnej firmy, która Cię utrzymuje i płaci w terminach. Szkoda, że jedynie co potrafisz to oczerniać i(usunięte przez administratora)
anonim 2012-06-29 17:57:51
jak sie sprawdzi IP to widzę że wszyscy byli pracownicy to jedna i ta sama osoba, dodatkowo pozytywne komentarze piszą w czasie pracy między 11 a 15 , wiec może to być kadra lub pracownicy biurowi ! lub sam Właściciel .
Kierownik 2012-08-06 07:23:28
Jestem nowym pracownikiem i pracuje mi się w firmie Osinpol bardzo dobrze. Pracuję od dwóch miesięcy i wszystko jest w porządku. Wypłaty w terminach , umowa od początku o ogólnie wszystko OK.
Aanonim2 2012-11-25 22:26:37
Dobre z tymi pozytywnymi komentarzami. Ale gdzie by sam właściciel sam pozytywne opinie wystawiał, no gdzież bymógł. Komuś to zlecił przecież a pracownicy doskonale o tym wiedzą.
xxx 2013-01-07 15:43:08
ZAROBKI - dobre
SPRZĘT - fatalny stan techniczny
UMOWY - 1500brutto nic więcej
ATMOSFERA W PRACY - nie najlepsza
SZEF- dobry
GODZINY PRACY - czasem 5 czasem 15
Brukarz 2014-09-09 10:58:42
Ja to się dziwię, że ta firma jeszcze funkcjonuje, w normalnym kraju to byłoby nie do pomyślenia. Jak widać jeleni zbajerowanych przez pana O. nie brakuje.
Brukarz 2014-12-02 14:42:20
Do pracuś: robiłem kiedys w tej firmie i nie polecam ci jej. No chyba, że chcesz pracować na czarno od rana do nocy. Z pieniędzmi bywało tam różnie, najczęściej czekało się na wypłatę długo i nie zawsze dostawało się tyle ile się należało. Na początku było dużo obiecanek, a później coraz gorzej, zwłaszcza osoba pana O. była szczególnie dobijająca. Jeśli chodzi o sprzęt i takie sprawy to jest porażka. Jeśli coś cię interesuje szczegółowo to śmiało pytaj.
1
Robol 2014-12-08 22:19:18
Oni w ogóle jeszcze działają? Co teraz robią?
Siwy 2016-01-27 12:40:25
A dla kogo wykonują zlecenia?
Brukarz 2016-06-23 13:55:11
Zdzisiek, nie ośmieszaj się....
1
arek 2016-06-25 15:57:42
@piwoot a dlaczego niby już nie? to przecież ciągle te same Usługi wodno-kanalizacyjne moim Zdaniem
Zostaw swoją opinię o OSINPOL sp z o.o. - Żory
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OSINPOL sp z o.o.