brak logo

Timoro

Gdynia

Opinie o Timoro

Anonim 2 2011-07-28 14:43:20
Ja mam dziwne wrażenie, że te wszystkie opinie pisze jedna i ta sama osoba
oburzony 2011-11-21 16:58:29
Ty Pracownik, ty lepiej się weź za naukę ortografii a nie takie bzdury wypisujesz. Jak sie Tobie ta praca nie podoba to sobie zmień, jest tyle pracy za ( usunięte przez administratora ) A z tego co mi wiadomo to( usunięte przez administratora ) został skierowany do innej pracy, może lepszej bo ma przecież rodzinę w ( usunięte przez administratora ) jest w porządku, stara sie to wszystko ogarniac i panowac niekiedy nad niektorymi \"przedszkolakami\" którzy( usunięte przez administratora ) pracują.
1
fragles 2011-11-22 17:17:14
Te oczerniające opinie to musi pisać jedna osoba bo robi w każdej swojej żałosnej wypowiedzi liczne błędy ortograficzne. "Oburzony" ma racje !!! Weź się lepiej do pracy a nie jakieś dyrdymały wypisujesz. A jak już chcesz się wypowiedzieć to miej przy sobie słownik ortograficzny.
1
cebula 2011-12-05 20:50:35
Eeee normalny, jak się Tobie ta praca tam nie podoba, to po co siedzisz w Kleven? I znowu błędy ortograficzne, interpunkcyjne..., ech.... I nie wykorzystuj tego forum, aby załatwiać swoje prywatne sprawy, bo nie o to na tym forum chodzi. A jak masz jakąś sprawę do kogoś to powiedz mu to w twarz, zgłoś co leży Tobie na serduszku, a nie piszesz tu i wylewasz swój jad, a w rzeczywistości siedzisz cichutko i czekasz aż ktoś inny to załatwi. A z tego co wiem to liczne grono chłopaków ma internet i nie narzeka, a jak większość jednocześnie siedzi w sieci, to przecież sygnał słabnie. Do roboty chłopie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lolo 2011-12-13 19:39:21
Przyjżyjcie ( usunięte przez administratora ) jak ma ludzi gdzieś , napewno potrzebna jest tam osoba konkretna a nie jakiś( usunięte przez administratora ) który ledwie chodzi po stoczni i przynosi wstyd dla normalnych ludzi ,oczywiście psuje wizerunek dla timoro czyżby nie stać ich na ( usunięte przez administratora )
justyna 2013-03-23 22:30:09
Wydaje mi się, że kogoś tu zazdrość zrzera!!! A obibok o którym mówisz jest przcownikiem jednym z wielu. Jakby chciał to by mógł siedzieć w siedzibie firmy, a nie w kontenerze!!!! To o czymś świadczy! I niestety twoje miejsce było zagrożone od dawna. Jesteś pustym nadętym burakiem nie szanującym ludzi. Proponuje ci wizyte u dobrego psychologa, bo masz ewidentnie problem z sobą i zaburzoną osobowość. Ludzie się szanujący nie piszą o takich rzeczach i nie obrażają innych. Taki jesteś geroj na forum, a w twarz nie potrafisz powiedzieć. Aha a największym obibokiem do tej pory to ty byłeś!!! Pisząc takie rzeczy pokazujesz też brak szacunku dla ludzi dzięki którym tyle lat twoja rodzina miała co jeść! To tylko potwierdza jaki jesteś naprawdę!!! Żal mi Ciebie a najbardziej twojej rodziny, że muszą znosić twoją obecność panie gestapo!!! Pamiętaj, że na każdego przychodzi czas i dostaniesz jeszcze od życia za swoje. Ja mimo wszystko życzę ci wszystkiego najlepszego i abyś znalazł odpowiednią drogę w życiu, bo chyba na złą wszedłeś!!!!! Obudź się!!!
Moris 2013-03-25 19:41:33
Do Pana [usunięte przez administratora]: Proponuję zapoznać się ze słownikiem języka polskiego i dowiedzieć się co oznacza słowo LOJALNOŚĆ! Ponadto nie ważne kto jaki ma zawód, ale co sobą reprezentuje i co ma w głowie. Nie ocenia się ludzi po zawodzie. Osoba, która to czyni pokazuje, że ma brak szacunku do ludzi i dzieli ich na klasy społeczne. Tak robiło się kiedyś, a nie w obecnych czasach. Chyba ktoś się zatrzymał kilkadziesiąt lat wstecz. Z wypowiedzi Pana [usunięte przez administratora] również wynika, że ludzie, którzy pracują w firmie i są lojalni wobec szefostwa oraz współpracowników są głupkami! BRAWO!!! Aha i o ile mi wiadomo to Pan [usunięte przez administratora]nie ma żony! A jeżeli justynę nazwano [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to jej wypowiedź musiała trafić w sedno sprawy, bo inaczej nie byłoby odzewu!
1
kwiatuszek 2013-04-16 13:08:07
I w kółko to samo, to już się nudne robi. Weź się do pracy kolego, masz rodzinę na utrzymaniu, a nie piszesz tu bzdury. Wydaje się, że pracy w tej firmie już nie znajdziesz, bo dawno byś już gdzieś był, a nie w domu przed komputerem. Żal mi ciebie.
FX 2013-04-21 22:17:43
Pracvowałem dla TIMORO i dla wielu innych firm i mam dobre doświadczenia bo nikt mnie w Timoro NIE OKŁAMYWAŁ i kasę zawsze mi zapłacili jak należy.Te wpisy które tu czytałem to są jakieś żale nieudaczników lub nieudacznika -trzeba znać swoje miejsce w szeregu i zastanowić się o co chodzi zanim się napisze cokolwiek.Widać tu zazdrość i zawiść bo ktoś ma kogoś z rodziny w firmie a tak jest wszędzie, pracowałem w klanie np NORDICA ale mimo wszystko wiem gdzie moje miejsce chociaż często ci ludzie z klanu nie mają kwalifikacji zawodowych.
emil 2013-04-22 13:45:00
tak wycieczka byla ciekawa tym autobusem a i tak krzysiu nas wszystkich sprzedal swojej mamie czyli pani dyrektor a on codziennie pije piwo czy pani dyrektor to wie przeciez jest zakaz picia dla timoro ja go odpilnuje i zadzwonie do ochrony a krzysiu zapomniales jak cie pan prezes wylal z timoro jak byles ciciem i uderzyles w miasto na piwko i zostawiles firme bez opieki teraz zeby sie utrzymac w kleven musisz sprzedawac pracownikow
niezalezny 2013-05-12 16:31:38
dlugi wekend w kleven a pracownikow timoro interesuje jedno czy przyjedzie biedronka z alkoholem
pracownik 2013-06-04 21:48:54
naprawde wielka pomylka i zenada
ktos 2013-06-08 22:48:39
[usunięte przez moderatora]czekaja zeby [usunięte przez moderatora] kogo kolwiek bo inaczej nie potrafia pracowac nigdy wiecej z tej firmy i nigdy wiecej do klewen
stachu 2013-06-10 21:09:10
Witam szanownego przedmówcę o nicku ktos. Z tego co wiem jest tu w Kleven dwóch gości którym zdarzyło się być taksówkarzami i żaden z nich nie ma na imię [usunięte przez moderatora]. Ja np. mam na imię [usunięte przez moderatora] i też byłem taksówkarzem. Twoja znajomość ludzi jest pewnie taka samo nie trafiona jak twoje rewelacyjne stwierdzenia
krystian 2013-06-11 09:12:30
Co wy tu piszecie, że nigdy więcej do Kleven, że ten to, a tamten tamto. Tak naprawdę to wszyscy pchają się tam, bo bardzo dobrze płacą, itp. [usunięte przez moderatora]
X 2013-06-16 19:13:02
panie [usunięte przez moderatora] kombinujesz pan jak tu zarobić by się nie narobić,znieść pan nie możesz że inni pracują rzetelnie ,a o tym kto jedzie i kiedy do Kleven to również norwedzy coś do powiedzenia
2
gosc 2013-08-06 19:10:03
z tego co slyszalem ci co pili to wracaja po jakims czasie i pelno nowych dobrze ze znalazlem inna prace ale za wesolo na tym klevenie nie jest
kibol 2013-08-06 19:18:38
tu sie dzieja cuda ktos biega z nozem ktos komus wywali w oko krzeslem ktos sie nachleje i idzie na alkomat 2 zlapia a kolesi elity nie i tak sie kreci ktos zyje dobrze z polskim norkiem albo ktos ma rodzinke w kleven i jest juz ustawiony jestem tu od tygodnia pierwszy raz i poznalem uklady nigdy wiecej tu
kontraktowiec 2013-08-12 19:22:29
nie pytaj sie o zarobki bo to co tu sie dzieje w tej firmie przechodzi wszelkie granice dobrze ze jade w sobote do domu a zwlaszcza big [usunięte przez moderatora] czuje sie tu jak u siebie w domu ale juz niedlugo bo pani derektor ma zrobic z nim porzadek tak jak kiedys z [usunięte przez moderatora]
robol 2013-08-12 19:30:10
piszecie bzdury spoko firma/[usunięte przez moderatora]
kaczorowski 2013-08-31 20:56:43
Dobrze, że zaczynają namierzać numery IP komputerów, z których te bzdury są wysyłane, a tym samym oczerniana jest firma. I niedługo wszystko będzie jasne.
pracownik 2013-09-23 09:22:55
piszcie konkrety nie bzdury
2013-10-10 12:33:53
Stocznia jak każda inna.Ludzie bardzo w porządku,norwescy foremani też,jeśli nie przerasta cię pewność siebie i nie będziesz pajacował to będzie dobrze.Nikt tam ci krzywdy nie zrobi chyba że naprawdę jesteś debilem.Jak wszędzie są ludzie z którymi dialog nie ma sensu ale o nich dowiesz się z biegiem czasu.
6
Lukasz 2014-01-02 09:55:37
to chyba sami alkocholicy tam robia
1
Ela 2014-01-04 21:03:31
Jeśli się nie umie pracować to najlepiej pisać takie bzdury a jeśli nie byłeś i nie znasz ludzi to sie nie wypowiadaj na ich temat że sami alkoholicy tam pracują może o sobie piszesz
2
Klara 2014-01-09 11:52:55
Witam forumowiczów
Z przerażeniem czytam wypowiedzi i brak odpowiedzi na zadawane pytania ... Forum jest miejscem wyrażania opinii i rozmowy a nie wykrzykiwania {!!!} sobie czegoś bezsensownego . podobne zjawisko można zaobserwować w przyblokowej piaskownicy , gdzie dzieci kłócą się mając wybór huśtawki , konika na sprężynie czy też nawet zjeżdżalni ...Jestem żoną pracownika, [zwykły robol i nie mamy w Timoro nikogo z rodziny ] który z TIMORO wyjeżdża ponad 18 lat... i nigdy nie czekałam na wypłatę dłużej niż do 15-go każdego miesiąca [ a bywało , że pieniążki były już przed 10 ] zawsze w prowadzeniu księgowości mogłam liczyć na pomoc Pań z księgowości firmy {początki były dla mnie trudne]...Wybaczcie proszę to co teraz napiszę , ale po prostu muszę : Timoro to Wy , to rodzina- a zły ptak w swe gniazdo sra... I dziwicie się , że Was już tam nie chcą ? Znam wielu ludzi , którzy zaprzestali pracy dla Timoro - taki mieli wybór - ale też wielu z nich wróciło i pracują. I wątpię by ktokolwiek wypomniał im to , że odeszli. W Timoro ceni się nie tylko lojalność , ale i uczciwość i ludzi ,którzy znają się na pracy ... Po za tym Timoro to nie tylko Kleven ....
pozdrawiam
1
SLON 2014-01-18 18:27:34
W razie dymu dzwon. Mejking gut tajm
Gośc 2014-01-20 19:04:39
Na jakich warunkach przyjmują i ile płacą jestem na działalności malarz piaskarz z książeczką żeglarską czy warto złożyć papiery. Nie chcę znowu depnąć w(usunięte przez administratora)bo takich firm jest dużo;;pozdr;;
mario 2014-01-25 12:22:54
dzieki tej firmie macie kase a marian i leszki robio to co do nich nalezy ilu ludzi jezdzilo za radka a ilu teraz wiadomo paru z ulicy sie nie nadaje ale to jak w kazdej firmie
miodzio 2014-01-29 12:00:31
Przesadą jest pisać też, że w firmie jest źle, a szczególnie w Kleven. Jeżeli chodzi o finanse to dobrze płacą, a co do tych diet to przecież ludzie chyba wiedzą co podpisują, a ile dostają. W Kleven jest obecnie ponad 150 osób. Tylko ludzie żałośni, pełni zazdrości potrafią pisać takie rzeczy. A ta firma daje wam pracę, macie za co spłacać kredyty i zachcianki swoich żon i nieżon, pensja zawsze w terminie. A co do wcześniejszej opinii to "sek" to gdzie jest polska pisownia? Żenada. Nie pisz bzdur, a ty, jak sądzę bez pracy pozostajesz, bo o 11.22 to powinieneś pracować. A poza tym Timoro to nie tylko Kleven.
1
nowy 2014-02-10 20:21:08
Witam wszystkich, Czy mogłby ktoś napisać jak tam z godzinami w Kleven? czy są jakieś niedziele, ile tak ogólnie można wyciągnąć w miesiącu i co lepiej się opłaca waszym zdaniem praca na działalnosci czy na umowie..mam jechać z tej firmy jako cieśla i tak sobie analizuje, będę wdzięczny za jakieś pomocne wpisy.Pozdro!
zygmunt 2014-02-16 11:52:59
Co ty mor.WA za głupoty piszesz!!!!!!!!!!!!!!!!
pracownik 2014-02-18 17:40:21
ludzie się pytają o ważne sprawy to odpisujcie na pytanie a nie głupoty piszecie.
pracownik 2014-02-20 13:16:23
Zeno podaj gdzie jest lepiej
1
ktos 2014-03-04 07:38:21
Firma ok ale za dozo konfidentow np rolnik ,napompowany i przydupasow ty jako nowy uwazaj z kim rozmawiasz i co mowisz bo bedziesz zalatwiony
Marek 2014-03-06 13:36:30
Chciałem się zapytać co ile płacą a jeżeli raz w miesiącu to którego?
miro 2014-03-25 08:48:28
W KLEVEN JEST SUPER;0 PRACA OKI.;0TROCHE PRAWDY TU PISZA ROŻNE TAM TOWARZYSTWO JEŻDZI Z MARGINESU SPOŁECZNEGO.WCZESNIEJ TAM BRAMEK NIEBYLO ,MAGAZYN OTWARTY ,ALE POLACZKI MENELIKI ZACZELY KRASC CO POPADNIE
1
grzes 2014-04-09 07:35:14
bazgracie i bazgracie a nikt nie dopowiada ile płacą,a już kilka zapytań było
jaja 2014-04-29 19:23:45
bez działalności(kontrakt) zarobisz około 9500 m-c na działalności z A1 11000 11500 przy 200godz no i zależny ile korona stoi dlatego ta rozpiętość bo przelew dostajesz w zł.
2
max 2014-07-04 18:53:17
czy normą jest podpisywanie umowy o dzieło, nie dostania jej do reki, nie zaproponowania stawki itp. nie mieści sie w głowie
1
Michał-rusztowaniowiec 2014-12-07 21:24:29
Witam. Jesli chodzi o prace na rusztowaniach, było ok. Praca bardzo spokojna i niezbyt ciezka. Duzo godzin. Stawka jesli chodzi o rusztowania tez nie najnizsza, w niemczech czy belgi zarabialem mniej a pracowac trzeba duuuzo ciezej. Dobrze wspominam prace w Timoro. Jedynym minusem jest brak stabilizacji czyli niewiesz kiedy wrocisz do domu czy do pracy. Gdyby byly sztywne rotacje dalbym ocene ogolna 5. Narazie dobra czworka. W innych firmach niestety trzeba placic za przejazdy i wyzywienie. Timoro nam to zapewnia a to duzy plus i koszta oczywiscie ktorych nie musimy ponosic. Kampy to moze nie Sheraton ale mieszka sie samemu wiec da sie wypoczac po pracy. Gdybym dostal propozycje powrotu mysle ze wrocilbym do KLEVEN bez namyslu. Ja juz wczesniej napisalem ogólna ocena 4.
1
emil 2015-07-03 11:45:12
nie maja roboty to tu teraz cisza
pracownik 2015-08-18 14:26:58
Bez paniki, Timoro posiada nowe, dobre zlecenia nie koniecznie w Norwegii
dom 2015-08-31 17:49:01
jak tam z urlopami co ile zjazd do domu
Tomek 2015-10-18 18:43:16
Pieniądze to nie wszystko , a timoro to nie firma tylko agencja pracy , po pierwsze odradzał Kleven w Norwegii , same debile i przydupasy prezesa Ziejki są majstrami zielonego pojęcia o robocie , posiada duże doświadczenie w pracy , jestem lubianym przez kolegów w pracy mam szacunek do innych ludzi , jestem normalnym człowiekiem , pracuje w Norwegii już 6-lat w jednej firmie , więc wydaje mi się że że mną jest wszystko dobrze .A muszę wam powiedzieć że pracowaem w Timoro , a ostatnio nawet w Kleven , zjechał na własną prośbę po 6-tygodniach nie mogłem wytrzymać z samozwanczy foremani jacy tam są , ta są debile którzy maja po 24-lata zero pojęcia o pracy i o życiu grupowym , pierwszy raz w życiu spotkałem takich ludzi , jak można ich do ludzi zaliczyć , tam jest Marian główny i bardzo zaradny chłop , niech mu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na czole wyrośnie , typowo polska świnia i główny prowidor , tyle mogę dobrego powiedzieć o Kleven .
gość 2015-10-24 05:23:07
ale chyba już od kwietnia nie ma Timoro w Kleven więc skąd taka dziwna opinia no chyba że to majaki po kieliszku
1
spawacz 2015-11-28 14:25:40
a co tam teraz timoro ma za zlecenia na stocznie? a w kleven sa jakies inne firmy polskie?
welder111 2015-12-01 22:13:48
Witam Tomek ja pracowałem w Kleven 2005-2009 w byłym Genfer Lloyd.Dałem spoko bo również zrobił się syf jak najechało się chołoty.Narobiło się majsterków przydupasów i to ci co najwięcej pierniczyli na firmę a zapierdalaja do dzis.Sprzedając kolegów smarować tyłeczek takim jak młynek jego zjebany synalek,kierownik Tomeczek.Do dziś robią ludzi w balona dorabiajać sie ich kosztem.Pozdro.
Seba g 2016-02-13 08:13:38
Nie gadaj glupot. Firma przedstawia warunki na przywitanie. Zanim podpiszesz jakikolwiek papier wiesz za ile jedziesz, kiedy bedzie przelew. Ktos ci kazal cos podpisac? Zgodziles sie? Timoro wyplaca co do grosza obiecane pieniadze wiec swoje madre uwagi zostaw dla siebie.
Seba g 2016-02-13 08:14:06
Nie gadaj glupot. Firma przedstawia warunki na przywitanie. Zanim podpiszesz jakikolwiek papier wiesz za ile jedziesz, kiedy bedzie przelew. Ktos ci kazal cos podpisac? Zgodziles sie? Timoro wyplaca co do grosza obiecane pieniadze wiec swoje madre uwagi zostaw dla siebie.
Zostaw swoją opinię o Timoro - Gdynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Timoro