logo Skoda Auto

Skoda Auto

Kvasiny

Opinie o Skoda Auto

Obiektywny 2017-07-16 00:12
Wyjątkowo odważna opinia jak na dwa tygodnie pracy:)Chyba agitacją tutaj pachnie:) Ja z takimi opiniami wstrzymał bym się co najmniej do pierwszej wypłaty,chociaż po miesiącu to i tak wyjątkowo odważny osąd.Stare porzekadło brzmi" żeby człowieka poznać,trzeba z nim przysłowiową beczkę soli zjeść".Mimo wszystko powodzenia.
1
Obiektywny 2017-07-16 00:30
Cześć,tak szczerze,to nie wierzę w ta różnicę w wynagrodzeniu i nie ma takiej opcji,żeby pracownik innej agencji z tak krótkim stazem,bez nadgodzin zarobił 25 tys koron.Nie wierz w takie bajduchy.Gdyby na starcie na robotniczym stanowisku można było zarobić ca.4000 zł,to skoda nie borykala by się z problemem braku kadry.Realia Młody,realia:). !!
4
stanisław 2017-07-16 04:27
siemanko. ziomuś mój tam robił sorry za tak późny komentarz ale do tej pory nie korzystałem z neta no życie ...... wracając do tematu tej firmy to ci powiem tak koleżka pojechal po trzech tygodniach go spotkałem u mnie na osiedlu siedział na ławeczce pił piwko i narzekal na łapy że mu odpadają a ziomek też charakterny kwestia narzekania tam nie wiem nie robi juz nie wiem jak tam ty sobie radzisz on po prostu trafił na dużą lipę nie potrafię teraz tak tego ocenić bo mnie tutaj nie było i niemiałem możliwości dostępu do neta jak tam zacząłeś robić i robisz do tej pory to szacun dla ciebie za wytrwałość pozdrowienia.
RAFAŁEK furiat montaż 2017-07-17 15:42
TA SAMA SYTUACJA PRACA BARDZO CIEZKA TEMPO SZALONE A ZAROBEK TAKI SAM JAK W POLSCE JUZ DZIEN WYPALT TO BYLA TRAGIKOMEDIA LUDZIE DOSTALI GROSZE ZA BARDZO CIEZKĄ PRACE I NIE BRALI ZALICZEK NIEKOTRZY NIE ROBILI NADGODZIN ALE MIELI STO PROCENT FRKEWENCJI A A CI CO RBILI NADGODIZNY DOSTALI MOZE TYSIAC KORON GORA DWA TYSIACE KORON WIECEJ ZA DWA PRZEDCZASY CZYLI DWA DNI NADGODIZN POZA SYSTEMEM A DUZO BYLO TAKICH PRZYADKOW WIEC MEILISMY POROWNANIE STAJAC W KOLEJECE PO WYPLACINE NĘDZNĄ ZA KATORŻNICZĄ PRACĘ
Zarys 2017-07-17 16:29
Jakaś opinia na temat pracy montaż foteli przez agencję Sk Expres Sp. z o.o
Awanturnik 2017-07-18 09:44
harując jak wołek uzyskasz płacę polską w polskiej fabryce tj około 3 tyś do 3300, po odliczeniu ubytowni, ubezpieczenia innych pierdół zostanie Ci 2000-2500 maks na życie. Ale raczej stawiałbym na maks 2000 o ile nie bierzesz zaloh. Lepiej pomyśl nad Holandią, Niemcami tu też masz harówkę choć nie wszędzie, bo wiele osób szukają pracują i w końcu trafiają na swoją robotę w której czują się ok i poniżej 10 e na godzinę to rzadkość, chyba że masz poniżej 21 lat to wtedy masz płacone wiekowe, czyli im starszy tym większe stawki. Praca przeróżna, od prostej po troszkę bardziej skomplikowane obyś nauczył się w odpowiednim czasie normy wyrabiać. Życie na innym poziomie, socjal rodzaj ubezpieczeń, nawet chorobowe. Wujek dobra rada - daj sobie spokój zupełnie ze wschodnią europą, a z Czechami szczególnie; skoda, fotele (andient) to obozy pracy bez progresji rozwoju zawodowego, dziwnie to działa bo im bardziej się starasz tym bardziej Cie wydymają i wykorzystają. Podszlifuj angielski, niemiecki, w reszcie pomogą Ci biura prawdziwych agencji nie pseudo złodzieje slowacko - czeskie, podszlifuj podstawy i uciekaj stamtąd póki jeszcze są miejsca....
2
zarys 2017-07-18 12:27
ja nie na stałe tylko na okres wakacyjny. opłaca się ?
zarys 2017-07-18 12:30
będąc studentem też chyba opłaty związane z ubezpieczeniem są mniejsze ?
zzzzzz 2017-07-19 20:57
Mówisz nieprawdę, ale mniejsza o to. Po co pojechałeś jak ci taki zarobek nie odpowiada ? Jedź "do roboty" do Holandii albo do Niemiec na zbiory lub na szklarnie, zbierać owoce i warzywa. Swoją drogą bardzo rozwijająca i perspektywna praca ale jakiś murzyn musi ją w końcu odwalić. Śpieszcie się tam, bo na sezon letni już prawie nie ma miejsc, bo większość murzynów już wyjechała. Gratuluję inteligencji.
2
Albert Einstein 2017-07-20 15:34
Jemu zarobek,to chyba nigdy nie będzie odpowiadał.A tak szczerze,czy ważne ile zarabiam ,czy może ile mi zostaje? Gorzej jak nigdy i nigdzie nie zostaje,no to wtedy do Holandii ,Niemiec lub gdzieś tam.A z tego gdzieś tam dokąd? Chore głowy,chore myślenie.
1
Awanturnik 2017-07-20 15:49
No może zbyt wielkiej inteligencji w tym nie ma, ale mieszkanie i życie na poziomie, jeżdżąc wózkami widłowymi mniej więcej w tydzień to co w skodzie w miesiąc około, może się zdarzyć czasem spadek godzin ale i tak wynagrodzenie w skodzie to 1/3 tego, nawet będąc na zwolnieniu lekarskim tydzień. Niektórzy mają cięższe prace, zwłaszcza w logistykach, ale dają radę i jak przychodzi piątek dzień podsumowania w euro, aż się chce robić i motywacja pełna...jak komuś się nie chce, czy słabo sobie daje radę, adekwatnie miej ale też przezyje i to nie byle jak. Ostatecznie jeśli ktoś bardzo nie lubi swojej pracy przystępuje do przekontraktowania gdzie indziej i w końcu znajdzie dla siebie coś, a kasa uczciwie rozliczana bez lipy - nie jak postepują z ludźmi agentury czesko - słowackie.
1
56 2017-07-20 16:30
Pracowałeś w tej czeskiej- słowackiej agenturze? A ani ona czeska,ani nie słowacka,tylko o zasięgu międzynarodowym.Fajnie,że sobie radzisz,my Polacy jesteśmy ambitnym Narodem i damy sobie radę wszędzie,tylko nie wszyscy,bo nigdzie sobie wszyscy tej rady nie dają,takie życie.Pozdrawiam goraco.Tak na zakończenie,Skoda jest super firma dla osób mieszkających w pr,ygranicznych miejscowościach,nigdzie nie zarobisz tyle,co tutaj,a poza tym warunki pracy,social,to też inna bajka.Gdzie ta moja kochana Ojczyzna była,jak sny o potędze miewalem?
1
Awanturnik 2017-07-21 08:32
Ile ja bym dał i co bym dał, żeby być w Polsce, w domu, ale tam się nie da żyć, a w sumie położenie Polski, potencjał umysłowo fizyczny powinien stanowić królestwo i narody ościenne powinny ubiegać się o prace w Polsce. Kto tak niszczy nasz Naród i ziemie od zarania dziejów. To że poza granicami jest dobra praca i dobra płaca to nie zachwyca, smakowało by lepiej to samo w domu, nie na walizkach pół życia. Człowiek nie robi się coraz młodszy, a coraz bardziej spracowany, doświadczony, czasem bezwzględny wobec siebie. Mnóstwo osób zatraca się w pogoni za pieniędzmi tak w Czechach jak i innych krajach, na zachodzie staje się inny, integruje się i staje się obcy zarówno dla swoich jak i tubylców, mimo że się wtapia, ale duszy nie wtopi, o ile ją jeszcze posiada i nie sprzedał. Jedyne co można zrobić to oszczędnie żyć pracując i składając zasoby, następnie wracać na urlopy (zachodni system urlopowy jest niezły, zwłaszcza jak jesteś na kontraktach i po kazdym skończonym możesz prócz urlopu do wykorzystania zrobić sobie sam wakacje , by później podjąć nowe czekające niemalże w kolejce zlecenia w nowych branzach albo już przerabianych, czy własnych), a w sprawdzonych i w miarę dobrze ogarniętych agenturach czy firmach docelowych, zawsze masz drogę powrotu niekiedy z dodatkowymi możliwościami i opcjami do wyboru włącznie z tym co umiemy, w czym mamy doświadczenie i wreszcie co chcemy robić. I wracać do Polski i tu kasę wydawać, by wesprzeć gospodarkę wydając oczywiście mądrze swoje pieniążki czy inwestując w cokolwiek, nawet w drobne rzeczy, niech zakiełkuje po nas coś dobrego we własnym kraju. Polandia nie umarła, póki my ...pozdrawiam Rodaków cytując Lindę bodajże z "psów 1" - My tu k...a jeszcze wrócimy!
2
kaniok1977 2017-07-21 12:19
zastanawia mnie jedno pracuje w trnenkawladerze wczesniej w dp worku to sa naprawde uczciwe rzetlene agencje listki z wyplatom na email co meiisac przed swiatemai zawsze wszystko rozlicozne an p manpower przed swietami pracownikom nicn ie dal tynk ze sciany na swieta dla rodzin pracownikow zostall tylko ani starvinek ani wyplat to zapamietalem DLACZEGO MANPOWER NIE WYSYLA NA EMAIL LISTKOW Z WYPLAT DLACZEGO TO TAKA TAJEMNICA ZA CO POTRACJĄ DUZE PIENAIDZE ZE LUDZIE WIECZNIE DOSTAJA MNIEJ I MNIEJ dlaczego inne agnecje potrafia rzetelnie wyslac na email rozliczenie ! a oni nie ile czasu juz stoje po wypalty w nachodzie juz od kilku mieisacy ludziec co ciezko pracują maja frekwencje pelną zadnych zaliczek zawsze wyzywaja jak dostają wyplaty z mp wiec dziwi mnie to ze tak spora grupa ludzi nie potrafi sie polaczyc i walczyc o swoje ciekzo zarobione pienaidze ja nie robie nadgodzin przedczasow a mam 25 tys koron a l udzie co pracuja w manpowerze robia po dwa przedczasy lub nawet trzy i maja po 18 lub przy dobrym wietrze 20 tys koron normlanie smiech na sali wspolczuje naprawde bo to nie jest zabawane ani sprawiedliwe tym bardziej za tak cieżką prace i odpowiedzialną to nie moja sprawa ale skzoda mi moich kolegow co sa tak traktowani pozdrawiam
5
wolen1 2017-07-21 16:24
Siemka wszystkim.
Znalazłem ofertę pracy w Czechach z firmy manpower, która zatrudnia ŠKODA AUTO - Kvasiny
może ktoś coś o nich napisać ? obiecują :


REALNE MIESIĘCZNE ZAROBKI - OD 1.1.2017 NAWET 30 000 Kč
Rekrutacyjny dodatek 3000 CZK
Dodatek związany ze zmianą miejsca zamieszkania 1500 CZK / miesiąc
Dodatki za pracę na popołudniowych oraz nocnych zmianach 1500 CZK / miesiąc
Dodatek za pracę w systemie ciągłym 3300 CZK /miesiąc od 1.1.2017
Dodatek za pracę „w takcie" (linia produkcyjna) 550 CZK / miesiąc
Premia osobista po 6 miesiącach
Możliwość podwyżki stawki podstawowej po przepracowaniu okresu próbnego
Comiesięczny dodatek na zakwaterowanie
Bony żywnościowe 45 CZK / zmianę (45 % wartości pokrywa pracodawca)
Zakwaterowanie zagwarantowane, wraz z dodatkiem od pracodawcy
Zapewniamy połączenia autobusowe (Kłodzko)

Ile tak na prawdę można zarobić w tej firmie ? Proszę o info na e-mail: krzysztof.woleniuk@gmail.com lub na wolen1@wp.pl
nysaman 1969 2017-07-22 13:26
to wszystko pic na wode fotomontaz w manpowerze zarabia sie najmniej ze wszystkich agencji i daja delegują do najgorszej roboty na fabryce pracownicy z manpowera sa traktowani jak gorszy sort pracuje od roku i wiem jak jest zerszta mzoesz sporobowac to sie przekonasz jak jest kolorowo mimio ze po okresie p orbnym i o po roku czasu pracy z podwyzkami niby wciqz zarbiam mnniej niz inni pracownocy agnecji czy skodziaki praocwnocy skody a po odliczeni uwszystkiego zostanie ci moze 1800zl 2000zl a zarobisz na reke 2500 tyle to masz w polsce ja sie zwalniam bo teraz pracy jest wiecej bo masz rozpiske stanowiska co masz zrobic i czesto nie zdazysz bo np sprzet ci nawali i dostajesz pokute kare za to jak cos zle zrobisz a kary sa wysokie a zarbaisz grosze praca taka ze pot sie l eje ciurkiem z ciebie i nawet do kibla nie zdazysz isc musisz sie prosic partiaka kotry z łaską wielką cie pusci zebys sie oproznil na co masz tez sekundy bo bedzie cie obrazal jak za dlugo bedziesz siedziec takze cuda na kiju nie polecam szukaj pracy w polsce lub od razu przez skode lub gi groupa czy trenkwaldera wtedy co od gorsza pienadze beda ci sie zgadzac a nie bedziesz ciagle sie klócil z biurem w kvasinach manpoweroskim ze ci kasy brakuje i nie wiaodmo za co ci potracają ciekzo zarobione pieniadze ze dostajesz suma sumarum na reke marne grosze za tak ciezką prace powinni minimum prlacic 4tys zlotych a dostaje 2500zl a w skodzie masz 3500 jak przeprqcujesz 3 miesiac probnego okresu
Jaaaa 2017-07-22 14:26
Hehe to jest właśnie Manpower :) cała lista dodatków za to, za tamto itd. Jak znajdę ich ulotkę z ub. roku to napiszę jakie wtedy mieli stawki i co oferowali. Będzie można porównać.
Rychu tłumok z Wałbrzycha 2017-07-24 00:04
Co Ty chłopie bierzesz,że takie głupoty piszesz?A nie przyszło ci czasami do głowy,że jak mniej zarabiasz od innych,to ci inni są od ciebie dużo lepsi i akurat agenturą ma ciulik do tego ja Cię ocenia twój majster?Jak nie dajesz rady,to nie pitolol,że jest aż tak źle,bo ludzie tutaj pracują,tylko może trochę bardziej ogarnieci.To,że w skodzie lepiej zarabiają,to fakt,ale kto ci broni tam przejść? Jest tylko jedno ale.Wiesz jakie? Leszczy nie biorą!
4
nysaman1969 2017-07-24 16:27
RYCHU tłumoku z walbrzycha cos Ty pil ze po nocach takie komentarze wypisujesz i bzdury jakie leszcze leszcz to jeste ten co tego samego dnia przychodzi do pracy i sie zwalnia dla tych co tam pracują tak dlugo znoszą to bo tempo i braki ludzi czasami są szalone IM nalezy sie szacun a jak dlugo pracuje ja i ludzie co ze mna pracują nie widizlem zeby ktos z agentury manpowera czy innej zarobil wiecej tylko dlatego ze majster go lubi takie rzeczy tylko w erze co ty wypisujesz za bzdury czlowieku niby jest jakas premia uznaniowa ale to tylko jest na papierze bo ludzie chlopy robia po 4 przedczasy nadgodizny i maja sto procent frekwencji nie robią bubli i w zyciu tego nie dostali w skodzie fakt by dostali jakby pracowali pod skoda ale w agenturze co najwyzej pokute mogą dostac!! Taka premia jest tylko jak sie ludzi rekrutuje jako zacheta a tak nikt tego nie zobaczy w agenturze i ztego co widze to jestes koordyanotrem albo pracownikiem biura agencji bo jak na tlumoka piszesz bez blędów oraz znajomsci faktow z zycia pracownika takze nie siej tu bzdur i propagandy zalosnej bo Ci LUDZIE co leszczami ICH nazywasz ciezko pracują i jeszce muszą sie klocic o swoje pieniadze za bardzo ciezką niewdzięczną pracę plus hotel na ktorym ledwo da sie zyc takie warunki ze ponizej godnosci ludzkiej panują tam wiec nie leszczuj na temat pracownikow co tam pracują a nie maja szczescia pracowac pod skodą i miec premie i znizki na kantynie plus hotel za 1500koron miesiecznie o bardzo dobrych warunkach tylko maja za wszystko kilka razy wiecej liczone w manpowerze czy expressie
1
Przez skodę można, agentury nieee 2017-08-01 18:44
W DP Work gadali na początku, że ubytovna przez pół roku jest za darmo, a tu patrzę na fiszkę i co widzę? Ubytovani 1400 kc... Ruchańsko
Robi 2017-08-02 12:18
Szukam przejazdu z Wałbrzycha g 3 tel (usunięte przez administratora)
Robi 2017-08-02 12:22
Szukam przejazdu z Wałbrzych G3 tel531351545
MARIUSZ 2017-08-02 13:24
NOO TO DALI PLAME NIE SLYSZLEM O NICH NIC ZLEGO W SUMIE ALE WIDAC TEZ JUZ ZACZYNAJĄ DOIĆ PRACOWNIKOW ALE TO I TAK NIE JEST ŹLE SKODZIAKI ZA UBYTOVNIE SKODOWSKA PLACĄ 1500KORON A DLA PORÓWNANIA MANPOWER CZESKI NA KVASINACH KRADNIE ZA UBYTOVNIE O WARUNKACH NICZYM ZAKAŹNE BOXY DLA ZWIERZĄT CZY PRZYTUŁEK DLA BEZDOMNYCH PO 5 6 TYSIECY KORON A CZASAMI NAWET WIECEJ JAK PRZYJECHALISMY NA DWA HOTELE TO RECE NAM OPADLY I I GDY ZOBACZYLISMY ILE NAS KASUJĄ PLUS TO ZE KASY BRAKOWALO I NIE DOSTALISMY TYLE ILE ZAROBILISMY I KAZDY MIAL INNĄ WYPLATE A PRACOWALISMY NA TEJ SAMEJ ZMIANIE TO BYLO KINO NIGDY WIECEJ ZAS CHLOPAKI CO PRACOWALI W TRENKWALDERZE CZY DP WORKU BYLI NAPRAWDE ZADOWOLENI I ZARABIALI DUZO WIECEJ OD NAS TAK NAS MANPOWER Z KVASIN ZALATWIŁ
2
Przez skodę można, agentury nieee 2017-08-02 22:29
Ubytovnie od Skody a ubytovnie od agencji to dwie całkowicie inne sprawy.
Zdeterminowany 2017-08-04 18:20
cześć,
zastanawiam się nad wyjazdem do pracy w skodzie.Mam pracować przez manpower.Przeczytałem wszystkie opinie jakie się tu znajdują i tylko jedna jest pozytywna na temat tej pracy i pośrednika.Pracowałem już w czechach i wiem czym to śmierdzi.Piszecie żle o manpowerze ale nie ma na necie ofert pracy przez inne firmy żeby pracować jako pracownik produkcji jedynie na wózek widłowy jest przez inna agencje.Jeśli mam wierzyć w to co piszecie to tylko wariat odważy sie na wyjazd.
4
buczacza 2017-08-04 18:39
Ano kolego jaka jest stawka za ubytownie pod skodowką widać że nie masz pojęcia co piszesz wiesz !
Robsons 2017-08-04 19:46
Ale wy wszyscy pierdzielicie głupoty o tej agencji manpower .Ja jestem w Dp Work i zarobiłem 1 miesiąc 20tys koron a znajomy z manpower tez w pierwszy miesiąc zgarnoł 21 tys i co powiecie
Przez skodę można, agentury nieee 2017-08-05 00:26
Nie chodzi mi o stawkę, bo ta będzie porównywalna jak pod agencją. Chodzi o standard i odległość od fabryki. Bo wiadomo, że skoda znajdzie lepszą ubytovnie czy nawet jak słyszałem mieszkanie. Ciekawe czy w takiej np. rozarce znajdziesz kogoś z agentury...
tomasz szalony skodziak 2017-08-05 09:50
no i masz racje szkoda twoich nerwow ja zaluje ze dla nich pracowalem ponad rok czasu kupe kasy stracilem bo zawsze zarbailem mniej od kolegow z innych agencji teraz na swieta tego roczne co byly nawet ludziom wyplat nie dali a kazda agencja tak zrobila tylko nie manpower szok i zenada hotele maja takie jak kloaki zakaźne teraz biorą kazdego jak leci bo nikt nie chce dla nich pracowac z przytulkow domow opieki spolecznej karanych nie wiaodmo za co polakow rumunow slwoakow co na hotelu chleja ćpają awanturują sie nie pracuja jak sie tluką miedzy sobą to ci przez sciane wpadają bo sciany prawie jak z pleksy cienkie ze kazdy wszystko slyszy za hotel i z takim ludzmi bedą cie kwaterowac lub wrzucać ci na pokoj w nocy jak bedziesz spal po pracy lub w dzien po nocce tragedia liczaą ci bajonskie sumy po 5tys a nwet 6 tys koron i tylko patrza za co ci dac kare pokute np jak jest dziura w scianie taka zarbiają cwaniaki cwaniare hotelowe krocie i to ci odciagaja z wyplaty nawet jak nic nie zrobisz robią odpowiedzlanosc zbiorową bydlaki ! ale jedz do kvasin do biura skody od razu cie wezmą i skierują na badania bo potrzebują ludzi jak sie nie uda to dzwon o kontakt do trenkwaldera co rekrutuje na kvasiny lub gi groupa czy dp worka kotry ma swoje biuro w solnicach niedaleko fabryki to sa uczciwe agencje i dobrze płacą powodzenia ja teraz pracuje w skodzie ale co napisalem to sie przezylo i nie odrzyje naprawde niezly survival z manpowerem
1
skodziak 2017-08-05 09:55
bo byl pewnie na montazu a tam palca wiecej bo praca w takim tempie ze nie nadazasz robic czsami alob dodstal wiecej tzw dodatku rekrutacyjnego daja 3tys koron jbonusu jak pracujesz dla nich jako nowy pracownik i rozkaldają to na 3 miesiace bo tyle wynosi okres probny wiec co miech 1000 koron dają tego bonusu
1
zdeterminowany 2017-08-05 13:48
Cześć tomasz w sumie jak pracowałem wcześniej w czechach było podobnie,powiedz mnie jak teraz się ustawiłeś dalej mieszkasz na ubytowni??
2
zdeterminowany 2017-08-05 13:58
tomasz jeszcze jedno jak tak ci żle buło czemu nie przeniosłeś się do innej agencji tylko 3małeś się manpowera nie rozumiem
2
zdeterminowany 2017-08-05 14:04
moim zdanie to dobrze że dają szanse ludzią karany z mopsu i tak dalej kazdy zasługuje na szanse a w polsce raczej jej nie dostanie
2
tomasz szalony skodziak 2017-08-05 14:48
hey teraz jest duzo lepeij pracuje pod skoda i place z ubytovnie 1500koron jestem w rychnovie 15 min pociagiem 30 spacerkeim do fabryki ale jest naprawde lux warunki super hotele swiezo po remoncie tysiac lat do przdu nad tymi z manpowera ubytowniami ze świerzbem bez ciepelj wody i ogrzewania kosztuajcymi po 6 tys koron haha kino jak huu..... a czemu zostalem w manpowerze i pracowalem bo mialem fajny zespol na lince sobie pomagalismy jak ktos nie zdązal czy cos jak kazdy na poczatku bo na poczatku zawsze dostajesz najgorszą robote do robienia to zawsze sobie pomgalimsy jak bylo wysokie tempo i i norma do zrobienia wiec trafilem na spoko brygade duzo pracowalem i umiałem i wiedzilem ze jak sie przemeecze w agenturze mp to po okresie probnym pojde pod skode no i sie udalo ale naprawd bylo bardzo ciezko zwlaszcza poczatki a z tymi ludzmi karanymi to masz racje ale uwierz mi spisz na hotelu po nocce a taki lump co do pracy nie chodzi i pije cpa tylko spiewa ci na korytarzu o 8 rano a ty jestes po 10 godzinach pracy dzwigania itp no to co bys zrobil nic tylko wyjsc i go jeb...a takich osob sie przewinelo z setka przezm oj pobyt w pardubicach i rychnovie przyjezdzaja tylko pic lub na to zarobic az przestaja chodzic do pracy ale zanim ich wyrzucą oni ci odpoczac po ciekziej pracy nie dają taki to jest problem wiaodmo ze kazdy moze sobie wypic ale trzeba szanowac odpcozynek innych wspolokatorówa patola ma to gdzies bo po co pracowac jak mzona chlać bez końca
1
zdeterminowany 2017-08-05 16:30
a jak dziewczyny tomasz i jakies życie po pracy ?? Piszą w ofercie o jakis klubach przy zakładowych,jest tam w ogóle jak jakis sklep żeby kupic jedzenie w tych kwasinach??co do tego co dzieje sie na ubytovni wiadoma sprawa
2
makacz 2017-08-06 10:53
czy ktoś wie jak wygląda praca przy montazu foteli w czechach??
1
skodziak made in łódź - pardubice 2017-08-07 13:26
hey jak bedziesz mial sile na dziewczyny to szacun ale ogolnie ciezko polacy tam nie są szanowani niestety o klubach zapomjij to zwykle pijalnie w solnicach i kvasinach nic n ie ma w rychnovie sa takie speluny na 30 osoob gora do potanczenia i dania sobie w leb na zakldadzie skody sa kantyny eurest zarcie jest drogie jak bedziesz pracowal w agenturze takiej jak manpower to zapracujesz na jedzenie i na hotel i ci zostanie 500zl w reku gora tysiac dadzą ci nedzne stravinki za kotre sobie kupisz jedzenie moze na 4 dni nie wiecej no chyba ze poscisz markety tylko w rychnovie to jest 10 km od zakaldu moze 7 jakos tak pod skoda masz duza zniżke na jedzenie ze naprawde sie oplaca jesc na zakladzie na kantynie czy w sklepie bo placisz pauze kartą swoim skodowym identyfikatorem tzw
3
Jacek 2017-08-07 23:55
2007 rok pracowałem na lince romstera z chęcią bym wrócił.ale już z rodziną zamieszkać w Czechach.
zdeterminowaby 2017-08-08 17:26
dzieki za odpowiedż a jak jest w mlada boleslav w skodzie w porownaniu do kwasin?
pozdrawiam
1
Hurban 2017-08-08 19:20
Mam takie pytanie jak to agencje rozliczają urlop ten co był w lipcu. Płacą tak jak bym był w pracy czy jak to jest?
skodziak made in łódź - pardubice 2017-08-09 09:29
hey jak zoabzcysz nie ma zlych komentarzy na temat mladej wszyscy jadą po manpowerze w kvasinach i tamtym systemie pracy ale tez wiem ze chlopy co u nas nie dawali rady na testach sprawnosciowych do pracy np dokrecanie srubek montowanie skladanie itp to takich najbardziej nieogarnietych wysylano do mladej boleslav z tego co wiem praca tam jest duzo duzo lzjesza łatwiejsza niz w kvasinach , bo w kvasinach robisz elitarne drogie modele aut na kotre jest duzo zamówień i duzy nacisk na jakosc ale tez jestem ciekaw jak jest w mladej boleslav bo tu jest ciezko chetnie bym sie przeniosl naprawde
3
jozin z bazin 2017-08-11 15:50
Witam

Ktoś z was pracuje lub pracował w express peaople ?
Prosiłbym bardzo o odpowiedzi ponieważ nie wiem czy jechać do tych kvasin.
Pozdrawiam
rafałek wariat solnice 2017-08-11 23:26
EP przeciez ich wyrzucili ze skody omijaj to!!!!! dobra rada idz do trnkwaldera lub dp worka albo gi groupa to naprawde wporzo agencje i placą rzetelnie i uczciwie !!!nawet nie dyskutuj by isc gdziei indziej bo bedziesz bardzo ale to bardzo zdruzgotany płacą zwalszcza ze dostaniesz grosze za cholernie cięzka prace i kasy na listku bedzie ci brakowac juzn ie bede wspominal kotra agencja tak robi i to jej wizytówka haha ale w komenatzrach jest o tym duzo wiec czytnij sobie lub jak sie poszczesci od razu pod skode aplikuj i bedziesz spal spokojnie ja nie mailem tyle szcescia i zanim dostalem sie pod skode mialem przeje....... plus o kase musiulem chodzic zebrac i i sie klocic bo by;ly nadgodziny a dosatwwalo sie mniej niz ci co ich nie robili alob pracowalismy na jednej zmainie te same dni godziny a kazdy dostal inna wypłacine bo ciezko bylo to nazwac wyplatą na listku potrecenia nie wiaodmo za co ze nawet majstrzy nie wiedzieli za co te potracenia byly co one oznaczają tak mielismy w manpowerze wiec takie byly jaja i tragikomedia ze szok takze trzymam kciuki
4
nikt 2017-08-12 09:47
nikt tu nie pisze że jak ktoś chce pracować przez inna agencje niż man power musi mówić chociaż troszkę po czesku minimalnie ale coś wydukać musi żeby dostać robotę takie moje zdanie,a jest wielu takich co nie powiedzą nawet dzień dobry
4
Bmw 2017-08-13 21:06
Niezła masz orientację w temacie:) jak ty jesteś skodziak made in Łódź,to ja jestem bmwiak made in Pekin:):)
1
Bmw 2017-08-14 03:02
I nie rób ludziom wody z mózgu jak się nacpales
1
KAMIL BUM BOX 2017-08-15 01:04
tak czytam raz na jakis czas te komentarze pracuje aktualnie w skodzie pracowalem wczesniej w manpowerze to co ten pan z łodzi napisal to przeciez prawda i nie m a tutaj zadnej bujdy dlaczego wiec pan panie bmw go obraża u nas bylo podobnie duzo rzeczy sie pokrywa rekrutacja praca w kvasinach okolica I realia płacowe zalosne za katrorżniczą robote i najmniej jako agnetura z manpowera j zarabialismy ze wszystkich agentur no moze tylko express mniej placil to fakt po co takie reakcje taki kwas !prawde trzeba mowic glosno !
Bercik 85 2017-08-15 21:36
Witam . Proszę o opinie o sk expres
michu klodzko 2017-08-16 10:27
omijaj !!!!masz trenkwaldera gi groupa albo dp worka to są dobre agencje rzetelnie przjerzyscie płacą
Bmw 2017-08-16 17:20
Jeśli kogoś obrazilem,to przepraszam,ale nerwy puszczają,jak czytam takie subiektywne oceny.Ma power jest największą agencją na terenie skody,zatrudnia najwięcej pracowników,więc siła rzeczy opinii o tej agencji jest najwięcej,poza tym kto na forum te opinie wydaje,jedynie ci,którym się nie wiodlo,a ilu takich faktycznie jest? Przesledz te wpisy,przecież ci,które,y są zadowoleni nie napiszą,bo po co,w imię czego mają się uzalac skoro nikt ich nie rzeźbi, nie okrada,nie oszukuje,bo tych,co uczciwie pracują,sumiennie wykonują swoje obowiązki,nie cierpią na syndrom poniedziałków , nie naduzywaja niemocy do pracy,żadna agencja nie krzywdzi.Więc te sensacje zostawcie do rozmowy z kumplami przy piwie.Kolejna sprawa to legendy o katorzniczej pracy.Życzę wam przez całe życie takiej katorgii,nie będziecie na to życie z pewnością narzekać.Praca w skodzie nie jest ciężka,warunki pracy są bardzo dobre,nie brakuje niczego oprócz chęci do pracy.Młodzi ludzie,do was te słowa kieruje,nie piszcie bzdur,nie oczerniajcie agencji,skody,nie narzekajcie na warunki,bo Anioł Stróż skrzydła optrznosci rozpostarl nad wami,niczego lepszego nie znajdziecie,szanujcie to co macie,w kochanej Rzeczypospolitej tego nie znajdziecie.Nie róbcie z siebie bohaterów,szczególnie ci z montażu,tam nie ma pracy ponad siły,trzeba być tylko świeżym i trzezwym i przychodzić do pracy po to,żeby uczciwie na to zupełnie niezle wynagrodzenie zapracować.Może niedługo fantazja tak was poniesie,że napiszecie,że w ramach prób sprawnościowych kazano wam skakać ze spadochronem.Reasumując: praca w skodzie jest naprawdę dobra,wynagrodzenie dużo lepsze niż w Polsce,pracując przez agencję też zarobki są dużo wyższe niż Polsce,a Ma power jest taka sama agencja jak inne,a moim zdaniem wiodącą.Życie jest takie,że słabi nigdzie rady sobie nie dają.
1
Zostaw swoją opinię o Skoda Auto - Kvasiny
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Skoda Auto