brak logo

MAT-TAR SJ

Koźminiec

Opinie o MAT-TAR SJ

ZADOWOLONY 2014-11-11 21:06:09
Ja pracuje w mat- tarze ladnych pare lat i nigdy nie chodzilem o podwyzke do szefa,kierownika,brygadzisty bylem solidnym pracownikiem a oni potrafili to docenic.
Ja jestem zadowolony z pracy i z wynagrodzenia dziwie sie tym osoba,ktore takie rzeczy o mat-tarze mowia a caly czas pracuja w tej firmie.
Dziwie sie Wam, przeciez jest tyle innych firm typu PLOMYK,ADROS takze polecam zmiane pracy! Tam jest super. Ale wszedzie dobrze tam gdzie nas nie ma...
8
on 2014-11-11 21:36:12
powiedzcie ludzie co wy chcecie od tej firmy funkcjonuje normalnie ludzie maja prace interes się kręci tylko znajdzie się banda jełopów co narzeka powiedzcie mi tylko jedno co wy byście zrobili gdyby nie pan matuszkiewicz bez pracy bez funduszy na przeżycie dobra firma jeśli ktoś narzeka jak tu napisal zadowolony zabierzcie się do innej pracy szkoda laptopa by pisać o ludziach którzy piszą dyrdymały nara
3
pp 2014-11-12 14:09:24
Tak dostaniesz jeśli nie chorowałeś , a jeśli miałeś choćby 1 dzień to możesz pomarzyć.
4
ZADOWOLONY 2014-11-12 14:26:48
Ty PAJACU jak Ci sie nie podoba to idz sobie do ADROSU! A jak bys chcial wiedziec to jestem zwyklym pracownikiem.
2
anonim123 2014-11-12 16:56:06
Naucz się najpierw ortografii idioto, a później wypowiadaj się na temat tej firmy.
1
Rozgoryczona 2014-11-12 17:17:36
Pracuje w tej firmie kilka lat, i powiem tak rzadko biorę wolne, chorobowe miałam tylko dwa razy, uważam że dobrze wypełniam swoje obowiązki owszem popelniam błędy, ale nie ma ludzi nie omylnych. Na godz. mam 8 zł. Przychodzą nowe osoby i na dzień dobry mają też 8 zł. Więc w jaki sposób mam się czuć doceniona.
5
Wieśniak 2014-11-15 15:05:15
Co zrobisz nic nie zrobisz
2
Pracownik 2014-11-15 16:31:53
Do vv i reszty.
Jeżeli znałeś Pana Józefa to powinieneś wiedzieć jak ciężko wszyscy pracowali aby uzyskać taka firmę, z tego co pamiętam od rana do wieczora . Skoro tak Ci źle nikt Cię nie trzyma na sznurku, możesz zmienić prace, przecież nawet w tej samej miejscowości są inne zakłady. Również możesz otworzyć firmę i zobaczyć jak to jest mieć na głowie tylu pracowników, wiem bo kiedyś sam prowadziłem własny interes i było ciężko. Non stop nerwy i myślenie jak brnąc dalej żeby było lepiej. Jeśli chodzi o kamery, myślę ze przy takiej ilości pracowników nie da się inaczej, wtedy widać kto naprawdę pracuje, a kto sobie leci w kulki, po za tym w razie jakiegoś incydentu, można później sprawdzić co tak naprawdę zaistniało.
Piszesz że maja samochody, wille itd. ale pomyślałeś może że w wieku około 45 lat pan W się wybudował.. i czy przed kilkoma laty miał te samochody, przez cały czas jeździł jakimś starym autem, po za tym te obecne chyba nie należą do najnowszych, to wtedy pasowało tak? Nie będę już poruszał dalej tej prywatnej kwestii, bo nie o to chodzi.
Piszę to wszystko żeby otworzyły się co niektórym oczy, Nasz Szef ma, dość nerwów, problemów powinniście to uszanować . Dziwi mnie, jak (co niektórzy) mogą wyrażać się w tak wulgarny sposób… Ja jestem bardzo wdzięczny Panu W. , ponieważ wiele razy widziałem jak ukazuje dobro innym ludziom, mam nadzieje ze tez to w końcu dostrzeżecie.
3
db 2014-11-15 21:18:06
firma zatrudnia około 200 osób, po części całe rodziny, wynagrodzenia są zawsze na czas, każdy ma prawo do zgłoszenia jakichkolwiek problemów przełożonym do właścicieli włącznie ale żeby problemy rozwiązać trzeba o nich rozmawiać a nie opisywać za plecami. pomyslcie proszę zanim coś tu napiszecie bo swoimi subiektywnymi opiniami, a w sporej mierze po prostu oszczerstwami, krzywdzicie ludzi którzy robią bardzo dużo aby wiele rodzin z tego regionu miało pracę a co za tym idzie utrzymanie.
3
ojejjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!! 2014-11-18 13:16:52
Czytam te wpisy i oczom nie wierzę.Ilu ludzi wypowiada się w wulgarny sposób, ilu opluwa błotem innych. Wiadomo, anonimowe fora więc bezkarnie można pisać, nie zależnie od racji.No cóż.Jaka praca taka płaca.Przy całkowitym braku odpowiedzialności za cokolwiek, jedynie mechanicznym wykonywaniu zleconego zadania, nie można żądać wygórowanych stawek.Czytam też fora z innych zakładów, i nigdzie nie jest lepiej.W myśl przysłowia" tam jest lepiej gdzie nas nie ma".Nie zazdrośćcie pracodawcom!Każdy z nich dorabiał się od zera i ciężką pracą.Trwało to latami, zanim dorobili się dziesięcioletniego samochodu i czegoś tam Myślę że nikomu nic nie ukradli. Noooooooo i dali tylu ludziom pracę. A że najniższa krajowa.Taki mamy system podatkowy , zdrowotny..... To zmora wszystkich pracodawców.Fakt, że sfera socjalna w większości zakładów kuleje.I tylko to mnie zastanawia.Zawsze tym można podbudować sobie własny image a i pracownik będzie w euforii,jak doceni się go przy okazji świąt. Czy nie warto wrócić do tradycji doceniania pracowników właśnie ta drogą.A więc prośba do pracodawców - odblokujcie sferę socjalną dla dobra pracowników. Życzę wszystkim więcej życzliwości.
1
ds 2014-11-20 21:02:13
zapraszam na forum przed swietami bedzie sie dzialo napewno!!!
anonymus 2014-11-22 20:01:51
Piotrek to ty?
H. 2014-11-25 23:05:38
(hai hi) ciekawe coż to za osoba, moge sie domyslic... Jestem bardzo zdziwiony pana postępowaniem, ponieważ dzięki panu M. masz pan prace, mamy prace... Nie ubliżając piszesz o inteligencji ale wydaje mi się ze u ciebie nie jest ona zbyt duża, czytając to widzę dużo błędów , a poza tym twoja kultura osobista po tym co napisałeś.. Czy pomyślałeś może jak ciężko jest utrzymać taka firmę ? przecież jak ktoś wcześniej napisał jest około 200 pracowników, a jeszcze ciągłe myślenie jak brnąc dalej, ile to nerwów.. LUDZIE zastanówcie się zanim coś napiszecie. Wydaje mi się że nigdy takim ludziom jak pan (co wypisują coś takiego) się nie dogodzi, gdzie byś nie poszedł do pracy zawsze będzie ci źle. Ja pracuje parę lat w tej firmie wiadomo nieraz jest lepszy dzień, a nieraz gorszy, jak w każdej firmie. Wiec może na koniec pomysl jakie masz z pracy korzyści hmm.. przede wszystkim pensja jest na czas. W niektórych firmach spóźniają sie o tygodnie nawet, ale uważam ze trzeba tez zrozumiec takich bo w dzisiejszych czasach, jest trudno utrzymac firmę./
Pracownik MAT-TAR 2014-11-26 14:15:05
Witam serdecznie,
pracuję w firmie od 8 lat, nigdy kajdan łańcuchów ani kuli u nogi nie widziałam.
Każdy ma prawo zmienić pracę jeśli mu się coś nie podoba. ADROS, PŁOMYK, MAHLE, MAX-POL, VITAX to tylko kilka firm, które czekają na nowych rzetelnie wykonujących swoje obowiązki pracowników.

Z poważaniem
Wasza koleżanka z pracy
zadowolony pracownik 2014-11-26 15:10:42
Jestem pracownikiem firmy od kilku lat kasa zawsze na czas warunki pracy takie jak w większości zakładów wiadomo jak jest na polskim rynku.
Wszędzie dobrze gdzie nas niema.
...? 2014-11-26 20:16:11
Marzena P. to Ty? w końcu najdłużej z kobiet tu pracujesz, wi ęc wiadomo dlaczego tak piszesz.
go work 2014-11-26 20:25:28
Moja praca w M-T to 3 z kolei w ciągu kilku lat. O pierwszej nie ma co mówić - wypłatę dostałem ale w ratach i po terminie, druga to praca przez 30 dni w miesiącu, 31 nie było bo się zwolniłem. Uwaga na liście miałem 760 zł w wypłaty dostałem 800. Całe 40 zł za wszystkie soboty i niedziele. Fakt było to kilka lat temu. Tu przy najmniej kasa na czas. tyle co ustalone. Czasami coś nie pasuje, ale ilu ludzi tyle opinii.
1
Pracownik MAT-TAR 2014-11-26 21:00:44
To nie Marzena domyśl się kto... hihi. Myślisz ze tylko kobiety z biura potrafią tak pisać.
Pozdrawiam.


kierownik działu eksportu 2014-11-26 21:33:04
Witam wszystkich

Napisałem swoją funkcję w firmie a moje nazwisko to Rafał Gęstwa, jeśli wam tak ciężko zapraszam do mnie jestem w tej chwili na Ukrainie w województwie Donieck gdzie są rebelianci, przejeżdzam pod karabinami separatystów żeby dokupić surowiec do produkcji, muszę jeździć po całym świecie żeby sprzedać produkty naszej firmy nie jest to wcale prosto, wysyłamy produkty do ameryki,azji i całej europy, jeśli jest reklamacja żaden z was nie musi za to odpowiadać szef pokrywa całość a nie są to czasami małe kwoty i to z waszej winy ale najlepiej zgonić to na wszystkich kierowników i właścicieli, nie chcę się chwalić ale znam język angielski, niemiecki, rosyjski, jestem też w rodzinie jak to nazywacie :). Proszę przyjść do mnie jeśli macie coś do powiedzenia, spróbuję coś w waszej sprawie coś zrobić jeśli wrócę z Ukrainy, zawsze miło się witacie a tu piszecie takie obraźliwe słowa. Pozdrawiam kierownik dz. eksportu Rafał Gęstwa.
PS. Proszę pisać imieniem i nazwiskiem ponieważ jeśli macie coś do powiedzenia.
1
kierownik działu eksportu 2014-11-26 21:46:50
teraz za każdym waszym postem będę odpisywał swój, ja nikogo nie nazwałem ani szef ani ktokolwiek z biura jak wy cytat" małpa nie obrażając małp" "marionetki z biura" ciekawe jakby ktoś z was się czuł tak być obrażany, szef jest bardzo cierpliwy ja już w tej chwili jeśli ktoś by mnie tak obraził zgłosiłbym to na policję a w dzisiejszych czasach internet nie jest już tak anonimowy jak wam się wydaje, za takie oszczerstwa można znaleźć się w sądzie. Rafał Gęstwa
2
robin hood 2014-11-27 08:01:25
Żal!!! Ludzie ogarnijcie się trochę, rozumiem, że jest wolność słowa i macie prawo wyrażać swoje zdanie, opinie, ale kto dał wam prawo obrażania i znieważania innych osób. Znieważenie w internecie jest przestępstwem, przewidziane w art. 216 § 2 Kk. podlega grzywnie lub karze ograniczenia wolności, ale to już wasz wybór.
1
robin hood 2014-11-27 10:28:12
Jestem zwykłym pracownikiem tak jak Wy, mi też się nie podoba dużo rzeczy, ale to nie daje mi prawa kogoś oobrażać. Z tego miejsca zwracam się do szefostwa i kadry kierowniczej spróbujcie nas też zrozumieć. Mamy rodziny, dzieci i rachunki do zapłacenia, nie mówiąc już o tym żeby wyjechać gdzieś na wakacje, nie biorąc kredytu, aby go potem cały rok spłacać. Też chcemy godnie żyć i nie zastanawiać się skąd wziąć pieniądze bo nie starcza do 10 - go, a nie dorabiać po godz. kosztem czasu poświęconego rodzinie. Chcemy być w jakiś sposób docenieni czy więcej zarabiać. I proszę się nad nami nie wywyższać, tylko dlatego że jesteśmy pracownikami fizycznymi ( robolami) jak to niektórzy mówią. Nasza praca jest równie ważna jak praca w biurze. Przykład z zeszłego roku,pracownicy biurowi na święta dostali po 400-500 zł a my po 200. Firma się rozwija, wzrasta liczba zamówień, a nasze pensje? Nie mówię że wszyscy bo niektórzy nie mają na co narzekać (pewnie zaraz mi się za to dostanie) na koniec roku jak w każdej firmie jest robione rozliczenie roczne, przychód, dochód itd. Można by zrobić coś takiego jak premia uznaniowa, ale to już zostawiam w gestii szefa i kadry kierowniczej od Was zależy czy uznacie czy należy nam się jakaś forma docenienia. proszę traktować nas wszystkich równo, a nie jednych gorzej a drugich lepiej tylko dlatego, że są w jakiś sposób spokrewnieni. Bo to brat tego, siostra tamtego, chłopak, szwagier.... itd
2
król Julian 2014-11-27 21:00:35
"Schłuchajcie człowieki" Zgadzam się z komentarzem wyżej. Nikt od razu nie chce nie wiadomo ile, wiem że nie jest łatwo utrzymać taka firmę, ale wszystko idzie w gore wszystko kosztuje ceny masakra a zarabiamy tak samo. Sa tacy że pracuja krocej i maja wiecej na godzine niz ci co robia wiele lat tu jest tez bol. Ale nic na to nie poradzimy pracowac trzeba czy tu czy tam. Ale niech nas tez szef zrozumie i doceni.
robin hood 2014-11-28 09:02:36
Również uważam , że to nie jest miejsce na poruszanie problemów pracowników i firmy. Rozumiem i mam świadomość, że nie jest możliwa radykalna zmiana naszych płac, że firma aby utrzymać się na rynku musi się ciągle rozwijać. Ale nasze potrzeby również wzrastają, utrzymanie domu i rodziny jest coraz droższe, ile razy mogę dzieciom odmawiać, że teraz im czegoś nie kupię bo są inne wydatki, trzeba opał kupić itd. Po kilku latach pracy mam 8 zł na godz. Czy to jest dużo? raczej nie i nawet nie mam tych 1800 zł. Pisze pan Panie Andrzeju, że z problemami mamy zgłaszać się do brygadzistów, ale to jest tylko teoria w praktyce wygląda to całkiem inaczej. Gdy pytamy się o podwyżkę to często słyszymy, że Oni na to wpływu nie mają więc do kogo mamy się zwrócić, kobiety też są gorzej traktowane pod względem płacowym, chociaż nie rzadko wykonują pracę taką samą jak mężczyźni. Może dobrze by było, gdyby kadra kierownicza sama przyjrzała się tej sprawie pomijając w tej jednej sytuacji brygadzistów, gdyż myślę że nie są Oni zbyt obiektywni.
ooooo 2014-11-28 10:19:49
Dokładnie tak jak piszesz wyzej! Tylko co maja powiedziec Ci którzy pracuja pare lat i nie maja nawet 8zl.
oioioi 2014-11-28 19:25:36
Wiadomo że stawka jest akceptowana od tego na jakim jesteś stanowisku i jaką pracę wykonujesz.Tylko nie można zrozumieć tego gdyż pracownicy, którzy pracują krótszy okres mają większą stawkę niż Ci co pracują dłużej. Gdzie tu jest sprawiedliwość? Niech się nikt nie dziwi że się pracownicy buntują. W tej kwestii nie są pracownicy traktowani równo, więc jeden jest gorszy od drugiego? Czy ten jeden ma większe znajomości?????
fadroma 2014-11-28 20:59:00
Panie Andzeju mam pytanie czemu wypadki w pracy prawie zawsze sa zglaszane ze sstalo sie w domu..? soboty sa obowiazkowe laske robi brygadzista jak masz wolne (sobota powinna byc za lepsza stawke) a do rafala podciagnij spodnie jak jestes na Ukrainie bo tam pewnie jak tu namiejscu widac Ci owlosiony row
robin hood 2014-11-30 16:49:31
Dzień Dobry

Oczywiście zgadzam się, że rola brygadzisty nie może zostać pominęta w ocenianiu naszej pracy, w końcu to brygadzista najwięcej czasu spędza między pracownikami, chodziło mi tylko o tą jedną kwestie oceniania naszej pracy wzglę dem płci. Wiem również , że osoby mające większą odpowiedzialność wykonywanej pracy będą zarabiać więcej i to nie podlega dyskusji, Nie mogę u ogólnić tego tematu bo nie mam wiedzy dotyczącej zarobków wszystkich pracowników, więc nie mogę wypowiadać się na ten temat. Ale jeśli ta osoba która odbiera lub tylko układa wybrane elementy potrafi wykonywać również inne prace, będąc danym na inne stanowisko zastępując inną osobę, która jest np. na urlopie to co wtedy? ale dane jest jej pracować na danym stanowisku kilka lat, w końcu każdy etap pracy produkcyjnej jest ważny ma się czuć pokrzywdzony? A co do sposobu przedstawiania problemów pracowników i firmy to dobrze wiemy, że większość woli to robić za plecami, anonimowo niż rozmawiać o tym otwarcie, więc może by wrócić to sposobu jeszcze nie tak odległego jaki stosowały instytucje publiczne i nie tylko, skrzynki skarg i wniosków. Wtedy byłoby anonimowo i może więcej osób wyrażało by swoje zdanie, nie bojąc się, że będą potem w jakiś sposób źle traktowani.

Pozdrawiam
pppppppp 2014-12-01 21:33:23
Są na zakładzie pracownicy fizyczni którzy mogli by od razu wejść na stanowisko dużo dużo wyższe. np pr.z.sa ale niestety takiego stanowiska nie ma!
pr. prod. 2014-12-02 12:21:06
A ja jestem zadowolony z pracy tylko żeby nie było gorzej.
wypachniony pan 2014-12-18 23:11:01
A gdzie reszta opini
2
Ktoś 2015-03-28 21:45:26
Ale dobrze że są te kamery i pretensje bo przynajmniej mobilizują ludzi do tego aby znależli sobie inną, lepszą prace.
1
anonimek 2015-08-14 11:04:12
Nastąpi nastąpi dzień wolny będziemy mieli oddany.
Masz kiepskie źródło informacji. POZDRAWIAM :)
1
Dzik dziki 2015-08-15 13:54:00
W naszej cudownej firmie nie ma czegoś takiego jak dni wolne... Większość osób która tam pracuje myśli już nad zmianą pracy a o większej stawce każdy może tylko pomarzyć, jeśli nic się nie zmieni to ta firma będzie leżeć i kwiczeć. W tej firmie pracowników się olewa. Każdemu kto zastanawia się nad pracą w M-T serdecznie odradzam.
2
Anonim 2015-09-28 15:18:13
Pracownik , po pierwsze soboty nie są obowiązkowe i kto chce to przychodzi:)
ktoś 2015-10-09 21:49:52
Taaak, tylko nie przyjdź w sobotę to w poniedziałek będziesz wysłuchiwał
kolega z pracy 2015-12-01 11:34:53
Rafał powodzenia na nowej drodze.Nie przejmuj się plotkami bo każdy wie jaki jesteś.A jeśli ktoś nie może pogodzić się z twoim odejściem z pracy to już jego problem.
1
Mario 2015-12-07 22:07:16
I po raz kolejny mamy przykład ze z rodziną dobrze wychodzi się tylko na zdjęciach ;) A tak w ogóle jak to możliwe ze nowo przyjęci pracownicy mają taką samą stawkę jak Ci co pracują już parę lat? albo mają nawet więcej? Przez takie coś aby odechciewa pracy bo na szarych ludziach szuka się oszczędności a tu w biurze dzieją się takie rzeczy.
1
X-Men 2015-12-18 15:40:32
Kto o godzinie 21:59 siedzi i pisze takie pierdoły - współczuję życia prywatnego
:(
pracownik 2015-12-23 08:47:00
Paczki super :) Zdrowych Spokojnych Świąt :)
50 2015-12-23 14:12:13
Nie wiem co masz Jasonie do kobiet po 50 Z własnych obserwacji widzę ,że nie wiek świadczy o efektach pracy ,a własne podejście do niej A co do stawek to racja Nie docenia się pracowników ,którzy pracują tu już kilka lat Widać lepiej uczyć nowych niż mieć już pracowników wyszkolonych .
nowy pracownik 2015-12-29 15:35:54
Jak na początek oceniam firmę pozytywnie dobry start , miła atmosfera ,
1
Pracowniki 2016-04-15 16:02:18
Witam. Pracuje w mat-tarze już parę lat więc mogę wyrazić moją opinię. Więc zacznijmy od tego, że robisz 10h dziennie aktualnie bez sobót. Wolne jeśli potrzebujesz to dostaniesz, jeśli informujesz odpowiednio wcześnie, a nie dzień lub dwa przed (jeśli jest dużo pracy w tym czasie to sorry winetu) Zdecydowany plus firmy to wypłata na czas a nawet przed 10 dniem miesiąca można spodziewać się wypłaty. Przejdźmy teraz do systemu premiowania, takowy występuje i przeważnie dostaje się go od swojego brygadzisty, niektórzy dają więcej inni mniej, jeszcze inny nie daje wcale. Ja na premie nie narzekam, jeśli pracujesz sumiennie to premie dostajesz, zawsze możesz udać się do kierownikakierownika zakładukadrowejszefa wtedy taka osoba sprawdza podstawność twojej propozycji. Kolejnym plusem firmy jest przestrzeganie na ten czas świat i dni wolnych od pracy, czasami wolne jest już dzień przed świętem. Minusem jest nierzadkie olewanie przez kierownictwo zgłaszanych problemów z maszynami, często trzeba radzić sobie samemu. Dodatkowo we firmie brak swoistego oddziału utrzymania ruchu, jednym słowem mało mechaników, na popoludniowkach nawet ich brak w razie problemów oczekujesz na przyjazd mechanika który wypracowane wtedy nadgodziny. Mechanicy którzy przyjeżdżają z Zewnątrz nie zawsze są kompetentni. Minusem firmy jest także słaba organizacja pracy, raz nie ma co robić raz jest nawał pracy. Kolejny minus to kolesiostwo i kumoterstwo również wśród zwykłych pracowników. Ogólnie firmę mogę polecić lecz do niektórych rzeczy trzeba się przyzwyczaić.
2
Po prostu jestem 2016-05-06 22:12:28
Czasy Rafała już dawno minęły
Pracowniki 2016-05-14 11:49:19
Człowieku gdzie tu widzisz hejty? Napisałem, że prace polecam oraz, że sytuacja we firmie się wciąż poprawia łącznie z płacą. Także polecam nauczyć się czytać z rozumieniem.
Jestem 2016-06-07 20:55:20
Po prostu wiecie jeśli ktoś pracuje kilka lat i nie ma nic do powiedzenia to po prostu brakuje mi zawodu. I nie może się zwolnić bo z jego wiekiem nikt ho nie przyjmie, więc woli zostać tu na miejscu bo to nie zwolnią. Młodych tu jest mało bo nikt głupi nie jest. A brygadziści tylko do pracy gnaja bo oni mają od wyrobionego normy.
23r 2016-09-07 21:13:22
dobre pytanie @kel powiem ci ze tez bym chciał to wiedziec
Szkoła nie robi z ciebie kogoś lepszego 2016-11-09 22:41:30
Witam wszystkich podpierdalaczy nie podam nazwisk bo to jest wstyd pracować z kimś takim codziennie i podawać mu rękę a gdy jest poważna rozmowa między szefostwem i kierownikami gdzie kamery nie widzą to znajdują się osoby które za 50gr i wyższa posadę dadz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nawet facetowi pozdro frajerzy uwielbiam was
Szkoła nie robi z ciebie kogoś lepszego 2016-11-09 22:43:01
Witam wszystkich podpierdalaczy nie podam nazwisk bo to jest wstyd pracować z kimś takim codziennie i podawać mu rękę a gdy jest poważna rozmowa między szefostwem i kierownikami gdzie kamery nie widzą to znajdują się osoby które za 50gr i wyższa posadę dadz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nawet facetowi pozdro frajerzy uwielbiam was
Zostaw swoją opinię o MAT-TAR SJ - Koźminiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MAT-TAR SJ