brak logo

MAXSTEEL

Katowice

Opinie o MAXSTEEL

anonim 2010-06-25 21:09:19
Firma która oszukuje swoich pracowników . Pracowałem u nich 3 m-ce i do tej pory niedostałem żadnych pieniędzy za przepracowane miesiące. Jednym slowem nieuczciwa Firma. [usunięte przez moderatora] ???????????????????? do potęgi.
endrou 2012-10-22 20:12:53
Ja nie wiem skąd Ty wziąłeś takie doświadczenia ale chyba nie mówimy o tej samej firmie.... co prawda firma dopiero się rozwija ale na każdym kroku poszerza swoje możliwości... wypłaty zawsze w terminie umowa o prace czego więcej chcieć.
Praca nie jest dla leniów i złodziei to fakt
nik 2012-11-14 10:26:28
Firma ( nie lubie nadluzywac tego slowa ) niestety- Dziadostwo.
Dziadowska hala, dziadowski kierownik, jeszcze bardziej dziadowskie to \"cos\" co nazywa sie w tej firmie maszyny, dziadowski dojazd, zimno, cimno. Desperantom polecam.
jo 2012-11-24 20:18:13
też tam pracowałem trzy miesiące i wiem że nie wszystko prawda co tu piszecie. warunki faktycznie nie najlepsze i kasa też ale na pewno jest na czas, tu nie ma co oszukiwać!!
1
anonim 2013-12-19 08:03:14
Też byłem pracownikiem firma uczciwa, atmosfera w pracy spokojna. Tylko niech kadra kierująca popatrzy czasami w stronę osób które wykonują tam czarną robotę!
miro666 2014-05-08 12:34:49
Zastanawiające jak człowiek opisuje prawdę o osobach które okłamują wszystkie instytucje oraz ludzi którzy pracowali w tej chorej firmie to się opinia traci po jakimś czasie ze strony maxsteel,będę pisał do skutku niech nikt nie da się zwieść nigdy w życiu tym osobą mówię tu o p.Jacku W. i p.Annie W.ta firma padła już nikt nie pracuje u tych kłamców i oszustów,zalegają z wypłatami za parę dobrych miesięcy oprócz tego na głowie mają samych komorników,PIP,SĄD PRACY i ZUS którego szanowni właściciele też pracownikom nie płacili takie osoby powinny mieć zakaz dożywotnio prowadzenia czegokolwiek a kary finansowe powinny im dać do myślenia że tak robić nie wolno.
Ania 2015-08-05 14:44:07
Dlaczego nie umieszczać nazwisk powinni byc wywieszeni na wejsciu do PUP i na wszystkich ogłoszeniach w związku z pracą, żeby niewinni ludzie nie musieli się prosić o swoje pieniądze za uczciwią i ciężą prace.W życiu się nie spotkałam z taką obludą jak w przypadku Tych państwa.
1
franek 2016-05-11 16:28:32
Witam, nie wiecie może czy ta firma nie prowadzi rekrutacji i jakie są tam aktualne warunki pracy i wynagrodzenia? czytałem to i owo,ale jestem nieufny z góry dzięki za informacje.
Zostaw swoją opinię o MAXSTEEL - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MAXSTEEL