brak logo

MULTICHEM SP. Z O.O.

Luboń

Opinie o MULTICHEM SP. Z O.O.

wlkp 2015-08-02 14:11
No z zewnątrz firma wygląda jak z czasów głębokiej komuny
zainteresowana 2015-08-06 14:39
Zostałam zaproszona na rozmowę. Praca w kadrach. Może coś podpowiecie jak się pracuje w firmie, czy kierownictwo jest w porządku.. Z góry dziękuję.
tede 2015-08-06 15:47
na wstępie dużo opowieści, możliwości itd. firma się rozwija i coś tam widać ale podejrzanie to wszystko wygląda.
9
zainteresowana 2015-08-07 13:38
Dziękuję Wam bardzo za podpowiedzi, tede dlaczego uważasz że podejrzanie to wygląda? Skoro firma się rozwija to raczej dobry znak, warto się też zastanowić z jakiego powodu szukają do kadr, czy z powodu rozwoju działu czy raczej ktoś z niego ucieka. A ile obecnie firma zatrudnia pracowników?
Lolek 2015-08-11 17:11
Pytanko, jakie trzeba mieć wykształcenie na magazyniera, żeby zostać tam zatrudnionym, aha i jak płacą lepiej niż w NOVOLU ?? bo tam to na liście najniższa krajowa.
Jak ktoś, coś wie proszę o odpowiedz.
stiwi 2015-08-14 15:08
...zdecydowanie dyrektorek to nadaje się średnio na to stanowisko,to kuriozalne ,że Prezes M tego nie widzi
7
takto 2015-08-17 16:08
firma nie jest zła niektórzy ludzie robią tylko h... atmosferę bo chcą na siłę się przed kimś wykazać a umiejętności mają marne więc mącą i utrudniają pracę , szef jest b. ogarnięty i ok jak na szefa. Stiwi a co do dyrektorka to chłopina nie jest najgorszy nie narzekajmy widziałem gorszych, poza tym każdy kto wymaga zaraz się średnio nadaje.
7
pracownik 2015-08-30 19:04
Firma się rozwija, coraz więcej pracowników - bardziej prawdopodobna wersja z dodatkowymi rękami do pracy :) A co do zarobków - ja nie narzekam :)
pracownik 2015-09-23 14:38
Na stronie firmy jest odnośnik kariera, jeśli koniecznie chcesz złożyć aplikację na jakieś stanowisko to najlepiej w ten sposób. Firma, poszukując pracowników, często najpierw przegląda przesłane aplikacje, potem ewentualnie zamieszcza ogłoszenie. Na samej produkcji pracownicy są w większości zatrudnieni przez firmę pośredniczącą.
1
tatamoto 2015-10-14 15:30
"PROFIX" I UŚMIECH SAM CIŚNIE SIĘ NA USTA:)
Ale praca w tej firmie kiedyś była nawet znośna. Na chwilę obecną szczerze nie polecam.
7
pracownik 2015-10-15 18:55
Drogi liku jakbyś dobrze się zorientował, to byś zauważył, że to produkty dla lakierników samochodowych a nie branża budowlana..
urwa 2015-10-30 17:19
jak dla mnie delikatnie mówiąc firma nie nadaje się jako wiarygodny pracodawca słowo stabilizacja jest mało tam znane, wogule to jakieś nieporozumienie.
5
takutaku 2015-11-23 13:41
oprócz doświadczenia trzeba mieć także stalowe nerwy, bo tam jest delikatnie mówiąc trochę dziwnie, to co robiłaś dzisiaj było ok ale jutro jest zmiana decyzji i okaże się, że to nie jest ok a pojutrze okaże się że jednak to co było przedwczoraj jest ok ale to co wczoraj nie:) tak właśnie tam jest.
Ale można trochę poszarpać, chociaż spróbować.
7
aanka 2016-02-06 02:09
a jakie mniej więcej są tam zarobki na takim stanowisku?
john 2016-02-24 22:01
pewnie ze 4 tys na lape
dorota70 2016-03-12 15:52
Tylko jedną rzecz chciała bym napisać. Co do stanowiska kierownika magazynu to wielka ściema, wcześnie był tam brygadzistą znajomy i stwierdził że nie warto . Duże obiecanki że strony dyrektora i kierownika pod względem wynagrodzenia a po za tym wielka odpowiedzialność % za produkty. Po prostu żenada.
3
dorota70 2016-03-12 16:15
Stwierdzam że Pan brygadzista PS powinien zostać kierownikiem magazynu. wystarczy dać szanse. Trzymam kciuki
3
dorota70 2016-03-12 17:11
A może jednak wybiorą na stanowisko kierownika magazynu pana brygadzista, przecież to zaufany człowiek większa kasa i może zmieni pogląd na temat firmy i pana kierownika
3
piotrek k 2016-03-17 17:26
Gdy były kierownik NK przeszedł na Gądki stał się chało w Luboniu. A obecny kierownik tylko się buja i buja czekając to ostatniego dnia miesiąca. Zero planowania produkcji. Panowie szlachta ruszcie się do pracy ta firma ma fizycznie funkcjonować a nie wirtualnie stwarzać pozory pracy. A co do kierownika magazynu to szukacie daleko a wystarczy rozejrzeć się bliżej może ktoś z firmy znający się na produktach i pracujący w tej branży zostałby wybrany na to stanowisko kierownicze ? Szukanie nowych ludzi nie zawsze skutkuje sukcesem. Przynajmniej w mojej firmie tak było.
9
misia 2016-03-24 21:36
pracownicy w Luboniu wieszają psy na kierowniku ale on niczemu nie jest winien, każdy boi się stracić prace ze starszych panów pracujących na produkcji, a kierownik otacza się samymi nieudacznikami którzy są blisko niego.to jest dopiero przykre że tego nie widzi, to moja skromna opinia
8
bruruu 2016-05-12 21:02
jakie dodatkowe socjale niby? w tej firmie socjal to ejst tylko odciągany z wypłaty a pracownik nie ma z tego nic
1
Darek 2016-09-24 12:31
Gdzie jest kierownik Kwinto?
13
ssd 2016-09-24 14:32
@ Darek - a z jakich powodów poszukujesz kieorwnika?
1
STARSZA PANI 2016-10-27 19:42
SZKODA MÓWIĆ BRAK SŁÓW
Patcia 2017-02-10 17:41
W sumie to nie jest źle pieniądze nie najgorsze a rękawow sobie nie powyrywasz.
Zainteresowany 2017-02-19 15:51
Cześć! Jest w tej chwili na pracuj.pl oferta dla chętnych na pracownika magazynu - operatora wózka widłowego. Ile realnie można dostawać na rękę za pracę w magazynie w Multichemie? Czy firma płaci zawsze na czas? Jaka jest atmosfera w firmie, przede wszystkim w magazynie?
blady 2017-02-20 11:26
Atmosfera gęsta jak w całej firmie. Zarobki dwa z groszem a zap... trzeba współwaścicielami są amerykanie którzy traktuja firme ja chińskiego niewolnika. Jedyne co to umowa
8
Zainteresowany 2017-02-20 15:07
Wielkie dzięki za szybkie info! Dwa z groszem... przemyślę jeszcze sprawę. Z tego co widać w ogłoszeniach i ludzie mówią, to dziś coraz więcej firm chce czy nie chce, musi jednak proponować dla ogarniętego magazyniera z uprawnieniami na wózek i praktyką te min. 2,5 na rękę z możliwością dorobienia nadgodzinami/premiami. W Poznaniu i okolicach sytuacja z pracą nie jest zła, a i ludzie zaczynają się trochę cenić, w końcu przychodzi się do roboty, żeby zarobić na rodzinę (zwłaszcza jeśli firma ma wymagania).
A to, że Amerykanie są współwłaścicielami, nie musi na dłuższą metę być złe dla firmy i ludzi, najwięcej ostatecznie zależy od ludzi, którzy są na miejscu.
1
Z ZESPOŁU 2017-02-27 08:09
STARTUJ PIENIĄDZE TAKIE SE ALE PO ŚCIEMNIAĆ MOŻNA NO I JEST UMOWA CZYLI W RAZIE CI SIĘ NIE SPODOBA TO ZAWSZE MOŻESZ ZACHOROWAĆ;)
4
Kandydat 2017-03-03 21:13
Pojawiło się ogłoszenie na staż w laboratorium kolorystycznym Warto? Jakie zarobki, atmosfera itd?
Domino 2017-03-05 13:56
Kolorlab to jeden z najlepszych działów w firmie, nie to co produkcja.
10
Czarnoksiężnik 2017-03-07 10:03
Z dobrego źródła wiem, że atmosfera i warunki w kolorlabie są bardzo dobre.
11
Huckleberry 2017-03-23 06:56
TAM WSZĘDZIE SĄ ŚWIETNE WARUNKI AŻ WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ALE POWIEM ŻE NA LABIE CZY W INNYCH DZIAŁACH ODBIERA SIĘ DOBRE PIENIĄDZE A NAWET NIE MA ZA SPECJALNYCH WYMAGAŃ PO PROSTU PRZEDE WSZYSTKIM ŚWIETNA ATMOSFERA. PRACA BEZ JAKIEGOKOLWIEK CIŚNIENIA.
GORĄCO POLECAM TEGO PRACODAWCĘ.
8
Tomi 2017-04-08 03:43
A jak ze zmianami. 3 zmiany czy 4 brygadowka po 12? Jak godziny i zarobki Pracownik mieszalni kolorysta przezmierowa rynkowa bo jest ogloszenie ?
3
Nick 2017-05-04 20:59
Ej a jak tam u was z normami wysokie ciężko jest ?
3
david 2017-05-09 19:42
Norm nie ma u nas.
20
Handel 2017-05-12 23:29
Luz przez duże L jest nowy dyrektorek ale pewnie odpuści albo go pożegnaja więc pòki co polecam pracę.
10
Nick 2017-05-13 16:13
E to laba
1
nick2 2017-05-22 19:53
pracuję w tej firmie już długo i zastanawiam się po co trzymają tam tych przedstawicieli skoro coraz mniej zamówień jest na nasz i Europę, Biorą kasę za nic a my musimy zasówać.
1
Maga 2017-05-24 20:01
Znowu się czepia mlody
2
Byly 2017-06-14 23:12
Kierownik NK jeszcze pracuje gdzie on teraz ?
2
tomaj 2017-06-16 10:48
Super kolo to był kieras TK"Kwinto".
25
Camel 2017-06-21 21:53
Co robi nasza sprzedaż ?
2
KarboNara 2017-06-23 21:58
siedzisz obok to się zapytaj
7
love 2017-07-13 22:40
jest super więc o co ci chodzi...:)
7
Natalia 2017-07-21 07:23
@maga możesz rozwinąć myśl? Konkretne informacje mogą pozwolić zrozumieć Twoją wypowiedz rownież nowym kandydatom, którzy zainteresowali się ofertami pracy.
8
Natalia 2017-08-13 10:52
Ponawiam pytanie, wiele osób czeka na aktualne informacje dotyczące MULTICHEMu, więc jeśli ktoś takie posiada, dajcie znać innym. Przydałyby się chociażby wieści na temat rekrutacji, bo aktualnych ofert pracy brak.
1
gazebo 2017-08-22 08:56
spytaj milicjanta on Ci prawdę powie
4
doniu 2017-08-22 09:48
...on Ci wskaze droge
3
Natalia 2017-08-23 07:02
@gazebo co dokładniej masz na myśli? Takie informacje (o pracy i możliwościach zatrudnienia) pomagają wielu osobom w podejmowaniu decyzji zawodowych - stąd są tak potrzebne na forum.
Zostaw swoją opinię o MULTICHEM SP. Z O.O. - Luboń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MULTICHEM SP. Z O.O.