brak logo

MULTICHEM SP. Z O.O.

Luboń

Opinie o MULTICHEM SP. Z O.O.

Cinas 2015-03-25 12:50
Słabo... Niemiłe towarzystwo... Co tu dużo pisać, zarobki też nie powalają. Chaos chaos i nic poza tym
11
90010239 2015-04-19 17:59
Chciałabym powiedzieć tylko tyle, aby Prezes Piotr M zaczął się interesować i obserwować jak ludzie w jego firmie pracują, bo firma się stacza a on tego nie widzi. To jest żałosne i dołujące. (Zapraszam do częstych nieoczekiwanych odwiedzin wewnątrz firmy) Jego ojciec miał wizję dużej, dobrze prosperującej firmy, gdzie człowiek jest doceniany za swój ciężki wysiłek w rozwijaniu.
Niech wyciągnie również konsekwencje wynikające ze złego zarządzania kierownika (usunięte przez administratora)To prawda, że w Gądkach jest kierownik, który jest oddany całym sercem w rozwój firmy i docenia zaangażowanie pracowników. Szkoda, że nie ma więcej takich oddanych ludzi jak Pan (usunięte przez administratora)
8
obca 2015-04-19 19:19
czytam opinie 90010239 i chciała bym powiem że naprawdę ma racje dotyczącą tego co tam się dzieje. brakuje tam kontroli ze strony prezesa. dobrze że 90010239 opisuje wszystko co się dzieje. może ktoś ktoś zareaguje.
1
... 2015-04-23 09:11
do 90010239 lepszej reklamy nikt nie wymyślił akurat Gądki to pełna jazda bez trzymanki(ale [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zawsze gdzieś musi być i lenie), dyrektora powinni wyp... do niczego się gość nie nadaje, podejrzewam, że nawet pozamiatać dobrze nie potrafi.
2
iiiiii 2015-04-23 19:06
Czytam opinie pani 90010239 i stwierdzam, że dużo mogłaby napisać. Widać, że dużo wiem i może to pomoże tej firmie w poprawieniu opinii. Jeżeli opinie czytają ludzie, który kupują produkty tej firmy to włos im się na pewno jeży, jeżeli szukają tam pracy młodzi ludzie to na pewno nie skuszą się po tych złych komentarzach ludzi piszących
2
vp 2015-04-25 15:56
ludzie jak jest źle to zatrudnijcie się gdzieś indziej albo załużcie własny warsztat pracy a nie tu wylewacie swoje frustracje ja nie pracuje tam długi czas i jestem zadowolony. a swoje żale zachowajcie dla księdza w konfesjonale.
1
Kandydatka 2015-07-06 21:29
Czytam Wasze wpisy i zastanawiam się czy rzeczywiście jest tak kiepsko jak piszecie, ostatnio pojawiło sie ogłoszenie o pracę do działu kadr i złożyłam swoją kandydaturę. Czy ktoś może mi podpowiedzieć jak się pracuje w administracji? Z góry dziękuję za informacje.
toja 2015-07-14 22:56
Luz kierownictwo generalnie nic nie kuma a szef rzadko czym się interesuje.
Tylko musisz uważać bo swoje niepowodzenia przełożeni będą zwalać na ciebie.
6
Kandydatka 2015-07-15 13:22
Dzięki za podpowiedź, zwłaszcza z tymi niepowodzeniami. Ale póki co nikt się do mnie nie odezwał także albo większość wypoczywa nad morzem albo cienka ze mnie kandydatka i tyle...
kandydatka 2 2015-07-29 21:42
Hej czy miałaś okazję spotkać się w firmie i porozmawiać, chciałabym aplikować do tej firmy do kadr ale mam duże obawy . pozdrawiam,
Kandydatka 2015-07-31 15:29
Niestety nie zostałam zaproszona na rozmowę, a szkoda bo chciałabym zobaczyć jaka tam panuje atmosfera i czy rzeczywiście ta firma jest porządnym pracodawcą.
wlkp 2015-08-02 14:11
No z zewnątrz firma wygląda jak z czasów głębokiej komuny
zainteresowana 2015-08-06 14:39
Zostałam zaproszona na rozmowę. Praca w kadrach. Może coś podpowiecie jak się pracuje w firmie, czy kierownictwo jest w porządku.. Z góry dziękuję.
tede 2015-08-06 15:47
na wstępie dużo opowieści, możliwości itd. firma się rozwija i coś tam widać ale podejrzanie to wszystko wygląda.
8
zainteresowana 2015-08-07 13:38
Dziękuję Wam bardzo za podpowiedzi, tede dlaczego uważasz że podejrzanie to wygląda? Skoro firma się rozwija to raczej dobry znak, warto się też zastanowić z jakiego powodu szukają do kadr, czy z powodu rozwoju działu czy raczej ktoś z niego ucieka. A ile obecnie firma zatrudnia pracowników?
Lolek 2015-08-11 17:11
Pytanko, jakie trzeba mieć wykształcenie na magazyniera, żeby zostać tam zatrudnionym, aha i jak płacą lepiej niż w NOVOLU ?? bo tam to na liście najniższa krajowa.
Jak ktoś, coś wie proszę o odpowiedz.
stiwi 2015-08-14 15:08
...zdecydowanie dyrektorek to nadaje się średnio na to stanowisko,to kuriozalne ,że Prezes M tego nie widzi
5
takto 2015-08-17 16:08
firma nie jest zła niektórzy ludzie robią tylko h... atmosferę bo chcą na siłę się przed kimś wykazać a umiejętności mają marne więc mącą i utrudniają pracę , szef jest b. ogarnięty i ok jak na szefa. Stiwi a co do dyrektorka to chłopina nie jest najgorszy nie narzekajmy widziałem gorszych, poza tym każdy kto wymaga zaraz się średnio nadaje.
5
pracownik 2015-08-30 19:04
Firma się rozwija, coraz więcej pracowników - bardziej prawdopodobna wersja z dodatkowymi rękami do pracy :) A co do zarobków - ja nie narzekam :)
pracownik 2015-09-23 14:38
Na stronie firmy jest odnośnik kariera, jeśli koniecznie chcesz złożyć aplikację na jakieś stanowisko to najlepiej w ten sposób. Firma, poszukując pracowników, często najpierw przegląda przesłane aplikacje, potem ewentualnie zamieszcza ogłoszenie. Na samej produkcji pracownicy są w większości zatrudnieni przez firmę pośredniczącą.
tatamoto 2015-10-14 15:30
"PROFIX" I UŚMIECH SAM CIŚNIE SIĘ NA USTA:)
Ale praca w tej firmie kiedyś była nawet znośna. Na chwilę obecną szczerze nie polecam.
6
pracownik 2015-10-15 18:55
Drogi liku jakbyś dobrze się zorientował, to byś zauważył, że to produkty dla lakierników samochodowych a nie branża budowlana..
urwa 2015-10-30 17:19
jak dla mnie delikatnie mówiąc firma nie nadaje się jako wiarygodny pracodawca słowo stabilizacja jest mało tam znane, wogule to jakieś nieporozumienie.
4
takutaku 2015-11-23 13:41
oprócz doświadczenia trzeba mieć także stalowe nerwy, bo tam jest delikatnie mówiąc trochę dziwnie, to co robiłaś dzisiaj było ok ale jutro jest zmiana decyzji i okaże się, że to nie jest ok a pojutrze okaże się że jednak to co było przedwczoraj jest ok ale to co wczoraj nie:) tak właśnie tam jest.
Ale można trochę poszarpać, chociaż spróbować.
6
aanka 2016-02-06 02:09
a jakie mniej więcej są tam zarobki na takim stanowisku?
john 2016-02-24 22:01
pewnie ze 4 tys na lape
dorota70 2016-03-12 15:52
Tylko jedną rzecz chciała bym napisać. Co do stanowiska kierownika magazynu to wielka ściema, wcześnie był tam brygadzistą znajomy i stwierdził że nie warto . Duże obiecanki że strony dyrektora i kierownika pod względem wynagrodzenia a po za tym wielka odpowiedzialność % za produkty. Po prostu żenada.
3
dorota70 2016-03-12 16:15
Stwierdzam że Pan brygadzista PS powinien zostać kierownikiem magazynu. wystarczy dać szanse. Trzymam kciuki
3
dorota70 2016-03-12 17:11
A może jednak wybiorą na stanowisko kierownika magazynu pana brygadzista, przecież to zaufany człowiek większa kasa i może zmieni pogląd na temat firmy i pana kierownika
3
piotrek k 2016-03-17 17:26
Gdy były kierownik NK przeszedł na Gądki stał się chało w Luboniu. A obecny kierownik tylko się buja i buja czekając to ostatniego dnia miesiąca. Zero planowania produkcji. Panowie szlachta ruszcie się do pracy ta firma ma fizycznie funkcjonować a nie wirtualnie stwarzać pozory pracy. A co do kierownika magazynu to szukacie daleko a wystarczy rozejrzeć się bliżej może ktoś z firmy znający się na produktach i pracujący w tej branży zostałby wybrany na to stanowisko kierownicze ? Szukanie nowych ludzi nie zawsze skutkuje sukcesem. Przynajmniej w mojej firmie tak było.
8
misia 2016-03-24 21:36
pracownicy w Luboniu wieszają psy na kierowniku ale on niczemu nie jest winien, każdy boi się stracić prace ze starszych panów pracujących na produkcji, a kierownik otacza się samymi nieudacznikami którzy są blisko niego.to jest dopiero przykre że tego nie widzi, to moja skromna opinia
7
bruruu 2016-05-12 21:02
jakie dodatkowe socjale niby? w tej firmie socjal to ejst tylko odciągany z wypłaty a pracownik nie ma z tego nic
1
Darek 2016-09-24 12:31
Gdzie jest kierownik Kwinto?
11
ssd 2016-09-24 14:32
@ Darek - a z jakich powodów poszukujesz kieorwnika?
1
STARSZA PANI 2016-10-27 19:42
SZKODA MÓWIĆ BRAK SŁÓW
Patcia 2017-02-10 17:41
W sumie to nie jest źle pieniądze nie najgorsze a rękawow sobie nie powyrywasz.
Zainteresowany 2017-02-19 15:51
Cześć! Jest w tej chwili na pracuj.pl oferta dla chętnych na pracownika magazynu - operatora wózka widłowego. Ile realnie można dostawać na rękę za pracę w magazynie w Multichemie? Czy firma płaci zawsze na czas? Jaka jest atmosfera w firmie, przede wszystkim w magazynie?
blady 2017-02-20 11:26
Atmosfera gęsta jak w całej firmie. Zarobki dwa z groszem a zap... trzeba współwaścicielami są amerykanie którzy traktuja firme ja chińskiego niewolnika. Jedyne co to umowa
5
Zainteresowany 2017-02-20 15:07
Wielkie dzięki za szybkie info! Dwa z groszem... przemyślę jeszcze sprawę. Z tego co widać w ogłoszeniach i ludzie mówią, to dziś coraz więcej firm chce czy nie chce, musi jednak proponować dla ogarniętego magazyniera z uprawnieniami na wózek i praktyką te min. 2,5 na rękę z możliwością dorobienia nadgodzinami/premiami. W Poznaniu i okolicach sytuacja z pracą nie jest zła, a i ludzie zaczynają się trochę cenić, w końcu przychodzi się do roboty, żeby zarobić na rodzinę (zwłaszcza jeśli firma ma wymagania).
A to, że Amerykanie są współwłaścicielami, nie musi na dłuższą metę być złe dla firmy i ludzi, najwięcej ostatecznie zależy od ludzi, którzy są na miejscu.
1
Z ZESPOŁU 2017-02-27 08:09
STARTUJ PIENIĄDZE TAKIE SE ALE PO ŚCIEMNIAĆ MOŻNA NO I JEST UMOWA CZYLI W RAZIE CI SIĘ NIE SPODOBA TO ZAWSZE MOŻESZ ZACHOROWAĆ;)
3
Kandydat 2017-03-03 21:13
Pojawiło się ogłoszenie na staż w laboratorium kolorystycznym Warto? Jakie zarobki, atmosfera itd?
Domino 2017-03-05 13:56
Kolorlab to jeden z najlepszych działów w firmie, nie to co produkcja.
9
Czarnoksiężnik 2017-03-07 10:03
Z dobrego źródła wiem, że atmosfera i warunki w kolorlabie są bardzo dobre.
10
Huckleberry 2017-03-23 06:56
TAM WSZĘDZIE SĄ ŚWIETNE WARUNKI AŻ WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ALE POWIEM ŻE NA LABIE CZY W INNYCH DZIAŁACH ODBIERA SIĘ DOBRE PIENIĄDZE A NAWET NIE MA ZA SPECJALNYCH WYMAGAŃ PO PROSTU PRZEDE WSZYSTKIM ŚWIETNA ATMOSFERA. PRACA BEZ JAKIEGOKOLWIEK CIŚNIENIA.
GORĄCO POLECAM TEGO PRACODAWCĘ.
5
Tomi 2017-04-08 03:43
A jak ze zmianami. 3 zmiany czy 4 brygadowka po 12? Jak godziny i zarobki Pracownik mieszalni kolorysta przezmierowa rynkowa bo jest ogloszenie ?
3
Nick 2017-05-04 20:59
Ej a jak tam u was z normami wysokie ciężko jest ?
3
david 2017-05-09 19:42
Norm nie ma u nas.
6
Handel 2017-05-12 23:29
Luz przez duże L jest nowy dyrektorek ale pewnie odpuści albo go pożegnaja więc pòki co polecam pracę.
5
Nick 2017-05-13 16:13
E to laba
1
nick2 2017-05-22 19:53
pracuję w tej firmie już długo i zastanawiam się po co trzymają tam tych przedstawicieli skoro coraz mniej zamówień jest na nasz i Europę, Biorą kasę za nic a my musimy zasówać.
1
Zostaw swoją opinię o MULTICHEM SP. Z O.O. - Luboń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MULTICHEM SP. Z O.O.