brak logo

MULTICHEM SP. Z O.O.

Luboń

Opinie o MULTICHEM SP. Z O.O.

Camel 2017-06-21 21:53
Co robi nasza sprzedaż ?
3
KarboNara 2017-06-23 21:58
siedzisz obok to się zapytaj
8
love 2017-07-13 22:40
jest super więc o co ci chodzi...:)
7
Natalia 2017-07-21 07:23
@maga możesz rozwinąć myśl? Konkretne informacje mogą pozwolić zrozumieć Twoją wypowiedz rownież nowym kandydatom, którzy zainteresowali się ofertami pracy.
8
gazebo 2017-08-22 08:56
spytaj milicjanta on Ci prawdę powie
8
doniu 2017-08-22 09:48
...on Ci wskaze droge
7
Natalia 2017-08-23 07:02
@gazebo co dokładniej masz na myśli? Takie informacje (o pracy i możliwościach zatrudnienia) pomagają wielu osobom w podejmowaniu decyzji zawodowych - stąd są tak potrzebne na forum.
CBA 2017-08-24 21:10
przecież sprzedaż wie lepiej, od kiedy milicjanta się słuchacie? :)
6
Mati 2017-08-25 18:25
A kto to jest milicjant ????
7
Natalia 2017-08-31 11:26
Moje pytanie dotyczące warunków pracy są ignorowane, @CBA, @Mati, czy możecie się do nich odnieść? Inne posty dotyczące prywatnych spraw sprawiają, że forum staje się dla osób poszukujących pracy bezużyteczne.
1
dawid 2017-08-31 19:24
mutichem fuj nie polecam kierownik pan [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Z Lubonia FUJ dyrektor FUJ placa 2200
10
aart 2017-08-31 20:57
ładnie podziekowali za lata pracy kierownika NK - osobiscie muszkiet go odstrzelil. Polecam robote w multikolchozie, wazne sa gofry z bita smietana i gandzia w pod kapslem. Wtedy 2200 + vat
11
sameGadki 2017-08-31 21:09
@aart czyli wolny wakat - warunek lubimy gofry, lody - ale tylko suche i warto byc BMW. dla kierasa szacun za lata wspolnej pracy. wg zasady Je.. Kar.. nie wyrozniac. Placa 2600 i gofry gratis
8
Gądeczki 2017-08-31 22:51
Kto wypina tego wina! Gofry na mleku bez laktozy? :)
9
darek 2017-09-01 10:33
Partyzantka to podstawa.
6
gazebo 2017-09-01 14:50
Jak gofry i lody to tylko z nasieniem i kalabrakami.
7
gazebo 2017-09-01 14:50
Jak gofry i lody to tylko z nasieniem i kalabrakami.
6
david 2017-09-01 18:59
nastepny Amazon
1
. 2017-09-01 20:04
praca na produkcji tylko dla "odpornych" na chemie - warunki szkodliwe
8
nie_lubie_exela 2017-09-01 20:23
łapa do góry kto się wybiera na piwo z kierasem NK .
Na pohybel wazeliniarzą
10
:) 2017-09-01 21:25
W celowniku liczby mnogiej rzeczowników wszystkich rodzajów stosujemy końcówkę -om.
3
Mariolka 2017-09-01 21:44
Lambadajew? To TY?!
4
Celownik 2017-09-01 21:47
@:)
Racja @nie_lubie_exela - napisz Nie lubię Excela bo to wazeliniarz a WAZELINIARZOM na pohybel :D
Na piwo idziemy ale nie do Kapsla (@aart) bo tam nie mają bitej śmietany do gofrów a Suchy lód (@sameGadki) to zestalony dwutlenek węgla. Suchy lód wykorzystuje się jako środek chłodzący w laboratoriach - to taki kozioł ofiarny podrzucany gdy jest za gorąco lub kiedy puszczają zwieracze.
6
Mafketing 2017-09-01 22:15
LESSSI WRÓĆ
7
rakarz 2017-09-01 23:04
niestety mam złe wieści.. Lessi już nie wróci bo jak muszkiet wypali to raz a dobrze
24
дзярмо 2017-09-02 09:36
NK wysyłał full towaru i była kasa dla wszystkich i byliśmy zadowoleni. Zobaczymy czy teraz wypłaty wzrosną gdy będzie ktoś inny rządził. Czas pokarze
6
desant 2017-09-02 09:46
MOTYWACJE PRACOWNIKÓW W CAŁEJ FIRMIE DO PRACY PO ZWOLNIENIU PANA KIEROWNIKA NK ULEGŁY ZMIANĄ. FIRMA POKAZAŁA SWOJE OBLICZE GDZIE WIDAĆ ŻE OSOBA Z 15 LETNIM STAŻEM (FIRMA ISTNIEJE 20 LAT) MOŻE BYĆ POTRAKTOWANA JAK ...... SAMI MOŻECIE SOBIE DOPISAĆ O CZYM TERAZ MYŚLĘ. FACET STARAŁ SIĘ PRZEZ TYLE LAT I ...... ŻAL ŻE FIRMA POZBAWIA SIĘ FILARÓW KTÓRE BUDOWAŁY MULTICHEM. KTO TERAZ BĘDZIE PRZEKAZYWAŁ WIEDZĘ? W LUBONIU NIE MA NIKOGO NA MIEJSCE NK Z TAKIM ZAANGAŻOWANIEM .

NK DZIĘKI ZA WSZYSTKO
13
david 2017-09-02 09:59
nastepny Amazon albo lepiej wyjechac za granice bylem tam i lepiej placa niz tu w Luboniu
3
Nick 2017-09-07 17:46
Praca skończona o 16 wiec może jakies nowe wiadomości z wrzucacie.
3
vinek 2017-09-08 17:49
Nieładnie koleżanko,,,
Natalia 2017-09-09 17:09
Czy dobrze rozumiem - obecnie w firmie zmienia się kadra kierownicza? Obecnie szukając ofert pracy z MULTICHEM widzę jedno - na stanowisko księgowe. Co w takim razie z kierowniczym - to będzie wewnętrzny awans?
czarny 2017-09-09 17:15
Jak zawsze kto kabluje ten awansuje a inni niestety zapier...... I h... z tego maja.
7
Mirek 2017-09-17 20:37
Widzę ze firma sie rozrasta. Czy potrzebują ludzi do pracy w Luboniu. Ile płaca na rękę? Po ile godzin? Niech ktos napisze ale szczerze bo szukam pracy.
Doniu 2017-09-18 11:22
666 zl/godzone, firma rosnie jak szalona
5
olx 2017-09-23 10:56
Dużo pracy i brak rak do pracy. Ludzie sie zwalniają wiec zastanów sie dlaczego.
6
13261009 2017-09-23 22:21
Czytam co ludzie pisza i tez pare słów napiszę. Ludzie zaczynają powoli myśleć o rozstaniu się z ta firma ponieważ zarobki są ...... i nie widać żadnej poprawy. Firma powinna przyglądać sie bardziej kto pracuje i go wynagradzać finansowo a tu często jest inaczej wiec firma traci pracowitych ludzi. I to dopiero początek. Tylko tyle chciałam przekazać.
7
michu 2017-09-25 20:36
jak na razie to uciekają lenie i cwaniaczki ale pewnie przyjdzie tez kolej na pracowitych.. jak wynagrodzenia sie niezwiększą..
10
Natalia 2017-09-26 08:47
Widzę, że opinie na temat tego, kto ucieka z firmy są podzielone - ale nadal sam fakt jest dość niepokojący. Czy w takim razie wynagrodzenie w MULTICHEM w ogóle nie ulega poprawie wraz ze wzrostem stażu pracy? Możecie napisać coś więcej o tym, jak to wszystko przedstawia się w perspektywie czasu?
tukan 2017-10-06 11:34
ludzie!!! zamiast narzekać Weście się do pracy a na pewno szef was nie ukrzywdzi. Najlepiej stanąć i narzekać , że jest mało, ciężko, pracy za dużo czasu na rozrywki za mało a szef to odpowiedzialny jest za kryzys na świecie i tornada, zarazy i co jeszcze. Proponuje przemyśleć postawę, bo może okazać się co jest b. prawdopodobne, że gdzieś indziej nie będzie tak kolorowo jak się wam wydawało.
4
Abcd 2017-10-11 22:18
Hahaha.
Odezwał się Znawca multichemowego ludu :)
W każdej wypowiedzi na tym forum jest ogromne ziarno prawdy.
Najwięcej jednak w firmie niby na lepsze chcieliby zmienić kierownicy, ale musieliby te zmiany zacząć od siebie.
Jednak zazwyczaj bywa tak, że u własnych wad się nie dostrzega, ale z łatwością znajduje się je u innych.
10
Yogi 2017-10-12 10:58
kolorowy to był Kwinto jak mu wąż przy pompie na mieszalni wystrzelił
6
kozak 2017-10-12 20:10
dla dyrektora nowa Insignia a dla pracowników nie ma na podwyżki za poprzedniego i NK budzet co miesiac był zrobiony a nawet wiecej i premie byly. Ciekawe kiedy prezes i syn przejrzą na oczy i zobacza co sie dzieje z ich firma po tych zmianach bo na razie to chyba liczą na cud. a cudów nie bedzie , jeszcze zatesknią za JM i NK.
12
Big Brother 2017-10-17 12:05
mogę szczerze powiedzieć ze firma jest bardzo nie słowna obiecują podwyżki przy przejsciu na kolejne umowy a tak się nie dzieje stoi się w miejscu. Jesli od stycznia firma czegoś w tej kwestii nie zmieni to pewnie wiele osób zacznie myslec o szukaniu czegos bardziej dochodowego.
Zobaczymy co przyniesie nowy rok oprócz kamer w każdym koncie....
5
kozak99 2017-10-17 21:58
insignia jest dla nowego dyrektora sprzedaży bo przecież czymś musi jeździć wiec zanim coś napiszesz zobacz kto jeździ tym autem. Dyr K ma Volvo z wypierdzianym przez JM fotelem. wiec nie rozsiewajcie plotek.
2
price 2017-10-18 07:43
Jeśli wszyscy się już wyżalili zapraszam w końcu do bardziej intensywnej pracy a napewno sytuacja się poprawi????
Cap 2017-10-18 12:56
meeee
5
zorba 2017-10-18 17:49
niii...
5
LOL 2017-10-18 19:34
Życzę powodzenia w nowej pracy :) Jak lubisz pracować na 3 zmiany - Ja tu zostaję a 200 brutto więcej nie warto się ruszać, robota jak każda inna, trochę wali rozpuszczalnikiem ale nie trzeba niedziel, sobót zapierdal..... i nocek zarywać - wychodzę o 16 00 i mam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br />
1
. 2017-10-19 12:23
no i jest w pyte
2
price 2017-10-20 11:37
I taka postawa zasługuje na naśladowanie a nie narzekanie.
Zostaw swoją opinię o MULTICHEM SP. Z O.O. - Luboń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MULTICHEM SP. Z O.O.