brak logo

MULTICHEM SP. Z O.O.

Luboń

Opinie o MULTICHEM SP. Z O.O.

IcE 2015-01-19 22:32:48
Szczerze dużo zmian dużo inwestycji dużo chaosu w tym luboniu ale z tego co wiem teraz jest nowy magazyn duży gdzieś poza luboniem, podobno konkret na wypasie i z tego co mi wiadomo to kierownik ogarnięty i można wszystko załatwić wystarczy chcieć i dać od siebie troche pracy.
3
ten 2015-02-28 00:01:11
ogarnięta to nie jest cała firma, ale ktoś musi ostro zap... więc zapraszmy
3
tak to ja 2015-03-04 00:20:36
to pisał kierownik albo ktoś z kółka wzajemnej adoracji.
polecam pracę ktoś mus(usunięte przez administratora)jest tak źle tylko delikatna rzeźba i nadzur jak na spacerniaku w ZK
2
Mimik 2015-03-05 13:17:07
Niestety nie polecam pracy w tej firmie. Przyjmują po znajomości osoby które na pracy w ogóle się nie znają, niemiłe towarzystwo wzajemnej adoracji, które obgaduje wszystkich za plecami, ludzie aż toną w fałszu, niestety takie realia.
3
jaaaaajaaaa 2015-03-09 22:58:04
ta ta ale daleko na kumoterstwie nie zajadą na polskim rynku są skończeni,polecam magazyn lub produkcję dla ludzi z dziećmi, oni muszą brać co popadnie
1
Cinas 2015-03-25 12:50:18
Słabo... Niemiłe towarzystwo... Co tu dużo pisać, zarobki też nie powalają. Chaos chaos i nic poza tym
5
90010239 2015-04-19 17:59:41
Chciałabym powiedzieć tylko tyle, aby Prezes Piotr M zaczął się interesować i obserwować jak ludzie w jego firmie pracują, bo firma się stacza a on tego nie widzi. To jest żałosne i dołujące. (Zapraszam do częstych nieoczekiwanych odwiedzin wewnątrz firmy) Jego ojciec miał wizję dużej, dobrze prosperującej firmy, gdzie człowiek jest doceniany za swój ciężki wysiłek w rozwijaniu.
Niech wyciągnie również konsekwencje wynikające ze złego zarządzania kierownika (usunięte przez administratora)To prawda, że w Gądkach jest kierownik, który jest oddany całym sercem w rozwój firmy i docenia zaangażowanie pracowników. Szkoda, że nie ma więcej takich oddanych ludzi jak Pan (usunięte przez administratora)
3
obca 2015-04-19 19:19:32
czytam opinie 90010239 i chciała bym powiem że naprawdę ma racje dotyczącą tego co tam się dzieje. brakuje tam kontroli ze strony prezesa. dobrze że 90010239 opisuje wszystko co się dzieje. może ktoś ktoś zareaguje.
1
... 2015-04-23 09:11:32
do 90010239 lepszej reklamy nikt nie wymyślił akurat Gądki to pełna jazda bez trzymanki(ale [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zawsze gdzieś musi być i lenie), dyrektora powinni wyp... do niczego się gość nie nadaje, podejrzewam, że nawet pozamiatać dobrze nie potrafi.
1
iiiiii 2015-04-23 19:06:23
Czytam opinie pani 90010239 i stwierdzam, że dużo mogłaby napisać. Widać, że dużo wiem i może to pomoże tej firmie w poprawieniu opinii. Jeżeli opinie czytają ludzie, który kupują produkty tej firmy to włos im się na pewno jeży, jeżeli szukają tam pracy młodzi ludzie to na pewno nie skuszą się po tych złych komentarzach ludzi piszących
2
vp 2015-04-25 15:56:49
ludzie jak jest źle to zatrudnijcie się gdzieś indziej albo załużcie własny warsztat pracy a nie tu wylewacie swoje frustracje ja nie pracuje tam długi czas i jestem zadowolony. a swoje żale zachowajcie dla księdza w konfesjonale.
1
Kandydatka 2015-07-06 21:29:25
Czytam Wasze wpisy i zastanawiam się czy rzeczywiście jest tak kiepsko jak piszecie, ostatnio pojawiło sie ogłoszenie o pracę do działu kadr i złożyłam swoją kandydaturę. Czy ktoś może mi podpowiedzieć jak się pracuje w administracji? Z góry dziękuję za informacje.
toja 2015-07-14 22:56:29
Luz kierownictwo generalnie nic nie kuma a szef rzadko czym się interesuje.
Tylko musisz uważać bo swoje niepowodzenia przełożeni będą zwalać na ciebie.
3
Kandydatka 2015-07-15 13:22:56
Dzięki za podpowiedź, zwłaszcza z tymi niepowodzeniami. Ale póki co nikt się do mnie nie odezwał także albo większość wypoczywa nad morzem albo cienka ze mnie kandydatka i tyle...
kandydatka 2 2015-07-29 21:42:09
Hej czy miałaś okazję spotkać się w firmie i porozmawiać, chciałabym aplikować do tej firmy do kadr ale mam duże obawy . pozdrawiam,
Kandydatka 2015-07-31 15:29:04
Niestety nie zostałam zaproszona na rozmowę, a szkoda bo chciałabym zobaczyć jaka tam panuje atmosfera i czy rzeczywiście ta firma jest porządnym pracodawcą.
wlkp 2015-08-02 14:11:27
No z zewnątrz firma wygląda jak z czasów głębokiej komuny
zainteresowana 2015-08-06 14:39:22
Zostałam zaproszona na rozmowę. Praca w kadrach. Może coś podpowiecie jak się pracuje w firmie, czy kierownictwo jest w porządku.. Z góry dziękuję.
tede 2015-08-06 15:47:24
na wstępie dużo opowieści, możliwości itd. firma się rozwija i coś tam widać ale podejrzanie to wszystko wygląda.
3
zainteresowana 2015-08-07 13:38:30
Dziękuję Wam bardzo za podpowiedzi, tede dlaczego uważasz że podejrzanie to wygląda? Skoro firma się rozwija to raczej dobry znak, warto się też zastanowić z jakiego powodu szukają do kadr, czy z powodu rozwoju działu czy raczej ktoś z niego ucieka. A ile obecnie firma zatrudnia pracowników?
Lolek 2015-08-11 17:11:08
Pytanko, jakie trzeba mieć wykształcenie na magazyniera, żeby zostać tam zatrudnionym, aha i jak płacą lepiej niż w NOVOLU ?? bo tam to na liście najniższa krajowa.
Jak ktoś, coś wie proszę o odpowiedz.
stiwi 2015-08-14 15:08:24
...zdecydowanie dyrektorek to nadaje się średnio na to stanowisko,to kuriozalne ,że Prezes M tego nie widzi
1
takto 2015-08-17 16:08:34
firma nie jest zła niektórzy ludzie robią tylko h... atmosferę bo chcą na siłę się przed kimś wykazać a umiejętności mają marne więc mącą i utrudniają pracę , szef jest b. ogarnięty i ok jak na szefa. Stiwi a co do dyrektorka to chłopina nie jest najgorszy nie narzekajmy widziałem gorszych, poza tym każdy kto wymaga zaraz się średnio nadaje.
3
pracownik 2015-08-30 19:04:54
Firma się rozwija, coraz więcej pracowników - bardziej prawdopodobna wersja z dodatkowymi rękami do pracy :) A co do zarobków - ja nie narzekam :)
pracownik 2015-09-23 14:38:33
Na stronie firmy jest odnośnik kariera, jeśli koniecznie chcesz złożyć aplikację na jakieś stanowisko to najlepiej w ten sposób. Firma, poszukując pracowników, często najpierw przegląda przesłane aplikacje, potem ewentualnie zamieszcza ogłoszenie. Na samej produkcji pracownicy są w większości zatrudnieni przez firmę pośredniczącą.
tatamoto 2015-10-14 15:30:49
"PROFIX" I UŚMIECH SAM CIŚNIE SIĘ NA USTA:)
Ale praca w tej firmie kiedyś była nawet znośna. Na chwilę obecną szczerze nie polecam.
3
pracownik 2015-10-15 18:55:36
Drogi liku jakbyś dobrze się zorientował, to byś zauważył, że to produkty dla lakierników samochodowych a nie branża budowlana..
urwa 2015-10-30 17:19:46
jak dla mnie delikatnie mówiąc firma nie nadaje się jako wiarygodny pracodawca słowo stabilizacja jest mało tam znane, wogule to jakieś nieporozumienie.
2
takutaku 2015-11-23 13:41:59
oprócz doświadczenia trzeba mieć także stalowe nerwy, bo tam jest delikatnie mówiąc trochę dziwnie, to co robiłaś dzisiaj było ok ale jutro jest zmiana decyzji i okaże się, że to nie jest ok a pojutrze okaże się że jednak to co było przedwczoraj jest ok ale to co wczoraj nie:) tak właśnie tam jest.
Ale można trochę poszarpać, chociaż spróbować.
2
aanka 2016-02-06 02:09:00
a jakie mniej więcej są tam zarobki na takim stanowisku?
john 2016-02-24 22:01:16
pewnie ze 4 tys na lape
dorota70 2016-03-12 15:52:56
Tylko jedną rzecz chciała bym napisać. Co do stanowiska kierownika magazynu to wielka ściema, wcześnie był tam brygadzistą znajomy i stwierdził że nie warto . Duże obiecanki że strony dyrektora i kierownika pod względem wynagrodzenia a po za tym wielka odpowiedzialność % za produkty. Po prostu żenada.
1
dorota70 2016-03-12 16:15:00
Stwierdzam że Pan brygadzista PS powinien zostać kierownikiem magazynu. wystarczy dać szanse. Trzymam kciuki
1
dorota70 2016-03-12 17:11:19
A może jednak wybiorą na stanowisko kierownika magazynu pana brygadzista, przecież to zaufany człowiek większa kasa i może zmieni pogląd na temat firmy i pana kierownika
2
piotrek k 2016-03-17 17:26:34
Gdy były kierownik NK przeszedł na Gądki stał się chało w Luboniu. A obecny kierownik tylko się buja i buja czekając to ostatniego dnia miesiąca. Zero planowania produkcji. Panowie szlachta ruszcie się do pracy ta firma ma fizycznie funkcjonować a nie wirtualnie stwarzać pozory pracy. A co do kierownika magazynu to szukacie daleko a wystarczy rozejrzeć się bliżej może ktoś z firmy znający się na produktach i pracujący w tej branży zostałby wybrany na to stanowisko kierownicze ? Szukanie nowych ludzi nie zawsze skutkuje sukcesem. Przynajmniej w mojej firmie tak było.
2
misia 2016-03-24 21:36:25
pracownicy w Luboniu wieszają psy na kierowniku ale on niczemu nie jest winien, każdy boi się stracić prace ze starszych panów pracujących na produkcji, a kierownik otacza się samymi nieudacznikami którzy są blisko niego.to jest dopiero przykre że tego nie widzi, to moja skromna opinia
5
bruruu 2016-05-12 21:02:16
jakie dodatkowe socjale niby? w tej firmie socjal to ejst tylko odciągany z wypłaty a pracownik nie ma z tego nic
Darek 2016-09-24 12:31:55
Gdzie jest kierownik Kwinto?
3
ssd 2016-09-24 14:32:16
@ Darek - a z jakich powodów poszukujesz kieorwnika?
arnold boczek 2016-10-26 18:06:07
wyzysk okropny,pani kierownik bez pojęcia o stanowisku siedzi tam na siłę i przez pomyłkę.Wiele osób w jednym miejscu ,ale ze świeczką szukać z dobrym doświadczeniem ,reasumując jacy ludzie taka firma.ODRADZAM zdecydowanie
4
STARSZA PANI 2016-10-27 19:42:03
SZKODA MÓWIĆ BRAK SŁÓW
Zostaw swoją opinię o MULTICHEM SP. Z O.O. - Luboń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MULTICHEM SP. Z O.O.