Krispol

Psary Małe

Opinie o Krispol

Ja 2015-08-30 10:22:38
Witam
Kiedyś też pracowałam w Krispolu,odniosę sie do wypowiedzi,że strzela się tam z bata...proponuje przejść do jednej nowej podwrzesińskiej zagranicznej firmy,tam dopiero sie strzela z bata Krispol to przedszkole w porownaniu do tego jak tam sie goni ludzi i jak sie ich nie szanuje,jaka obłuda nikt też nie patrzy na Ciebie czy masz na chleb czy nie,tak więc wszędzie dobrze gdzie nas nie ma,gdybym mogła z ogromna przyjemnościa wrociła bym do Krispolu
2
on 2015-09-25 01:41:07
Dobrze powiedziane @Ja. Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma.. Ja akurat nie znam firmy Krispol, bo w niej nie pracowałem, ale wydaje mi się, że w każdej firmie znajdą się wady i zalety, to samo dotyczy ludzi. Nie wszyscy będą jednocześnie zadowoleni.. A skoro kasa jest na czas i da się pracować, to chyba lepiej nie szukać dziury w całym.
niezadowolny 2015-09-29 15:03:41
masz racje hapol jak bedziesz zapierdzielał to bedziesz klepany po plecach ale jak nie mozesz przyjsc do pracy bo cos ci wypadlo to jest w twoja strone szydera ze strony kierownictwa. Zarobisz 50 zł więcej do wypłaty ale czy pomyslales czy kosztem zdrowia warto? Nowym pracownikom wmawia sie ze maja nie podnosic nic samemu bo sa od tego starsi pracownicy a zarobkowo młody ma 100 zł mniej na okresie próbnym od starego pracownika. Odkładaj hapol te zarobione pieniądze i hapaj dalej abys mial za co sie leczyc w pozniejszym czasie. Krispol odwroci sie do ciebie zadem bo nie raz juz tak bylo. co do wypowiedzi ON kasa na czas a szacunek dla pracownika? ciagle mało zrobione ciągła presja czychanie przez kierownika az ci sie lekko noga noga podwinie jakis maly blad i z usmiechem na twarzy do biura i zanotowany w tym miesiacu minus 5 procent. Zapierdzielasz caly miesiac starsz sie a nie wiesz za jakie pieniadze. reszta sie zgadza kolesiostwo układy picie wspólne piwa kierownika z niektórymi pracownikami brak kompetencji kierownika produkcji jedyna umiejętność kierownika produkcji to czytanie i wysyłanie meili oraz dyktatura i chamskie zachowanie w stosunku do drugiego człowieka. NIE POLECAM
1
gutek 2015-10-25 05:10:24
Juz nie przesadzajmy, że ucieczka to jedyny ratunek. to jest raczej kwestia indywidualna, jeden odnajdzie sie w strukturach firmy, a drugi bedzie narzekał choćby nie wiem co. Jak ktoś tu nie pasuje, to i owszem, może poszukac pracy gdzie indziej, ale chyba Krispol nie jest taki straszny, skoro ludzie wciąz pracują.
a:) 2015-12-10 20:01:08
Ta firma to porażka głównie przez co niektórych kierowników i dyrektorów!!! Którzy nie mają pojęcia o pracy. Nie polecam!!!!!!!!!!Zero podwyżek:@
2
dada 2015-12-10 23:05:40
Skoro problemem firmy są kierownicy czy dyrektorzy, którzy pewnie są wybierani na te stanowiska, to może pracownicy "niższego" szczebla powinni o tym wspomnieć właścicielom..
1
Maaan 2015-12-28 13:46:41
Cześć, miło mi do Was pisac, słuchajcie, czy do Krispolu są jakieś aktualne przyjęcia czy można się tam zaczepić na dłużej czy nie ma takiej możliwości?
Tampadły 2016-01-13 18:04:53
Patologiczna rodzinka....
1
Mn 2016-01-13 20:03:18
Faktycznie patrzą jak ci tu zabrać premie za blachostke
1
gramatura 2016-01-14 23:07:33
@Mn a od dawna jest tak, że starają się zabierać premie za głupoty? Podejrzewam, że ktoś musi nieźle narozrabiać, że premia jest odbierana, takich rzeczy "od tak" się nie robi.
1
mały 2016-01-20 22:02:40
dyrektor wysługuje się swoimi przełożonymi działa cały czas tak samo, jak coś nie idzie i zarząd męczy dyrektora o wyniki to mydli się oczy i wyrzuca specjalistów mówiąc to on był winny ale teraz już będzie dobrze i dzieje się tak od lat. Panie prezesie Karolu zrób porządek aby firma znów miała dobre imię
1
Xd 2016-01-25 23:32:07
Tak narzekacie a wszyscy w d...e kierownictwu wchodzicie wstyd i po co to pisać ?
Sowa 2016-02-03 23:14:38
Witajcie, napiszcie czy są przyjęcia jaieś na dział Hurt dla osob z orzeczeniem, jak na tym dziale się pracuje, jakie warunki pracy i atmosfera oraz zarobki, napiszcie co wiecie? Pozdrawiam.
kronos 2016-02-20 10:13:58
@Sowa z tego co wiem to firma szuka osoby na stanowisko serwisanta. Wymagają wykształcenie techniczne, uprawnienia SEP, prawo Jazdy kat. B oraz umiejętność szybkiego uczenia się.
misiam 2016-03-04 13:03:33
kronos, myślę, że udałoby mi się spełnić te wymagania. Na dobrą sprawę oferta do nich pojawiła się jeszcze raz i szczerze zastanawiam się czy oferują na tyle dobre pieniądze aby kogoś znaleźć, bo to dziwne, że poprzednia rekrutacja nie wypaliła.
wedf 2016-03-06 19:06:32
@misiam to prppbuj bo teraz szukaja np. serwisanta w ogloszeniu napisali ze wymagana jest miedzy innymi zdolności organizatorskie oraz twórczego myślenia
elgro 2016-03-11 19:39:44
Dosyć wysokie wymagania są w tej firmie jak na stanowisko serwisanta @wedf, no ale wiele też pozytywów można znaleźć, między innymi są to liczne szkolenia.
seler 2016-03-13 19:57:59
Super, że tak prosto można dostosować się do nowych obowiązków w pracy, bo przecież wbrew pozorom nie każda firma jest w stanie zapewnić odpowiednie szkolenia, więc atmosfera jest pewnie dobra.
woww 2016-03-15 20:03:17
Atmosfera jest taka na jakich się ludzi trafi @seler :) Jednak nie słyszałem większych narzekań w tej kwestii. Jak coś to możesz się przekonać jakąc do Szwecji jako ogrodnik. Praca jest na polu golfowym. Napisali w ofercie, że wynagrodzenie to około 8 tys zł. Wow.
kartofelka 2016-03-20 21:26:56
i ja również wiele pozytywnych opinii słyszałam, i dlatego mojego starego chcę wysłać z nimi do Szwecji na ogrodnika w polu golfowym, wynagrodzenie ok 8 tys/zł brzmi kusząco
2
dimaik 2016-05-07 22:44:00
hej! powiecie jak wygląda u Was praca jako kierowca z kat. C+E, bo widze, ze jest jedna nowa oferta pracy w Łowiczu i wydaje mi się, że jest bardzo fajna, ale można tez zarobić średnio koło 2500 zł wiec nieźle, no a wiaodmo, ze do tego dochdza premie.
kudła 2016-07-15 20:56:39
Nie polecam! Ludzie uciekają a oni i tak zwalniają :( A wynagrodzenie marne nawet po 11 latach pracy !!!
1
liug 2016-07-15 22:43:34
@ kudła a czemu luzie uciekają no i co jest powodem że zwalniają? Prosze o informacje tez w kwestii tego wynagrodzenia, bo wiesz - dla kazdego słowo " marne " będzie oznaczało jednak co innego. Jesli mo,zesz podaj konkretne wysokości zarobków w Krispolu
kudła 2016-07-16 23:55:17
Powód do zwolnienia jest czasem śmieszny ! A ludzie uciekają bo dość że ciężko to nie liczą się z pracownikiem!
Po 11 latach pracy dostajesz 2300 zl a jak ktoś pyta kierownika o podwyżkę to on kończy rozmowę i odpowiada co ja mogę !!!
maks 2016-07-17 09:53:18
Kudła' wiecj ajak tak jest to powiedz dlaczego nie odedziesz i nie poszukasz nowej pracy? Sadze,ze z twoim tak długim dosiawdczeniem znajdziesz o niebo lepsze stanwosiko i lepszą kasę dostaniesz ,rozejrzyj sie.
kudła 2016-07-17 11:29:51
A kto powiedział że ja tam jeszcze pracuje ?!
maks 2016-07-17 11:34:40
Nie odbieraj tego negatywnie, tylko tak napisalem z dobra myslą i może propozycją, wiec wyluzuj, nie dziwie cie sie ,że odszedłeś skoro gdzies zaoferowali cie wiecej
gość 2016-07-17 12:37:16
Praca jest ciężka to się zgadza ale idzie się oswoić.
A kasa faktycznie mogła by być lepsza, a podwyżki częściej a nie co 2-3 lata
bombel 2016-07-17 13:06:51
ale jednak są, to się liczy. no ale jak ktoś idzie pracowac do okien bram i rolet to nie ma się co spodziewać że będzie sielanka i wczasy pod gruszą.
Luk 2016-07-23 23:04:55
Właśnie kończę tam pracę !
Firma sie rozwija ale tylko pod względem rozbudowy , a pracodawca cały czas płaci tyle samo :(
Nie polecam!
Djabeł 2016-07-23 23:13:05
Zgadzam się!
Kierownictwo marudzi że mało ,mało a ty szarpiesz jak głupi! a podwyżek niema!!!!
Wachu 2016-07-23 23:24:41
Zgadzam się !!!
Ale Firma!!!
Jak ludzi chcą, to niech ich docenią!
N 2016-07-24 13:35:50
No właśnie ludzie niech doceniają, wiadomo że firma wzór
1
Madamm 2016-07-26 21:36:50
Z odejściami, to nie koniec !
Wszyscy tam wymiękają , młodzi i doświadczeni pracownicy !
Jak czegoś nie zrobią to w tym ich sezonie ,sami rękawy podwiną do pracy !!!
1
majaja 2016-07-27 14:13:29
słuchajcie, a jak wygląda teraz do nich oferta pracy? bo chyba nie ma tutaj żadnych nowych informacji tak naparwde.
Xd 2016-07-31 12:54:38
Wszyscy na dzień dobry chcieliby po 3000 zł podstawy niestety na taką podstawę trzeba pracować wiele lat .Wiedzą i doświadczenie kosztuje a jak się nie podoba to do Gibosia .To nie przedszkole według mnie dają dobre pieniądze ale ludziom nie dogodzisz dasz palec to ci rękę upi.......
1
bang 2016-07-31 13:53:36
Wydaje mi się, że ostatnio nie pokazało się żadne ogłoszenie pracy @majaja, bo widocznie wszystkim odpowiadają bieżące warunki w firmie jak i atmosfera.
Crisu 2016-07-31 21:32:34
Do tej pory nic sie nie zmieniło ludzie ;O ! Od początku do końca opinie sa prawdziwe...
wedf 2016-07-31 22:07:07
@Crisu no ale przeciez zawsze tez moze byc szansa na to zeby jednak sie polepszylo trzeba w t caly czas wierzyc prawda? i tak teraz nie maja chyba zadnych ofert
Xd2 2016-08-02 09:00:44
I tak właśnie traktuję się tam ludzi !
Masz tu 2400 na rękę a jak ci się nie podoba to wyp....
A młody pracownik zanim się nauczy to sam zdąży się przekonać co to za praca i sam odejdzie .
ela 2016-08-02 12:03:38
Tak naprawdę @Xd2 to taka stawka nie jest najgorsza i każdy ci to powie, szkoda tylko, że właśnie ci młodzi tego nie doceniają
2
edek 2016-08-12 10:28:04
@ela a o jakiego rzędu sumach rozmawiamy? Ja właściwie nastawiam się na pracę w Krispol głównie ze względu na pensje, bo słyszałem, że jest całkiem dobrze
kary 2016-08-18 12:02:53
@edek pewnie nikt do sum się nie przyzna, najelpiej uderzać na rozmowę rekrutacyjną
cela 2016-08-19 21:27:19
zastanów się dobrze co piszesz - a może najpierw skończ zawodówkę....
gfvhjjk08 2016-08-20 20:32:16
@ cela a konkretnie co ci nie odpowiadało w tym co napisał? A ja mam pytanie - jaka panuje atmosfera w Krispolu? Bo czytałam różne opinie.
Xd 2016-08-23 20:17:04
Super atmosfera
zuzu 2016-08-23 21:04:35
sezon trwa od maja same nadgodziny zapomnij o wyjściu z dzieciakami na basen, praca ciężka a jeśli chodzi o płace to zarobisz jeśli pracujesz w nadgodzinach do których cię zmuszają
basia90 2016-08-24 12:33:25
to z tymi nadgodzinami to konkretnie na jakie stawki wynagrodzenia mogłabym liczyć? tylko od razu uprzedzam, podajcie jak coś czy piszecie kwotę netto czy brutto bo zamieszanie się znowu zrobi. a tak w ogóle to te nadgodziny są obowiązkowe o których piszecie?
Dziewczyna99 2016-09-12 09:04:51
Firma która leci sobie w kulki z pracownikiem.. Aby wykorzystać z korzyścią dla siebie a nie dla pracownika.. Najchętniej zajechali by każdego kto tam pracuje najlepiej zero wolnego tylko praca bo po co pójdziesz do domu jak jest tyle roboty..
Alm 2016-09-12 13:53:38
Ogólnie z nadgodzinami problemu nie ma, jest wszystko dość ok
Zostaw swoją opinię o Krispol - Psary Małe
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Krispol