Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Krispol

Pracowałeś w firmie Krispol i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dariusz - 2014-05-31 18:05:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@kierowca, może cos jednak napisz, bo wprawdzie kierowców obecnie nie szukają, ale specjalisty ds. eksportu juz tak, a zastanawiam sie nad aplikacja do Krispol.
zdjecie uzytkownika
m - 2014-06-09 01:48:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
tego specjalisty szukaja tylko na rok bo laski z macierzynskiego powracaja i bedzie tlok...
zdjecie uzytkownika
ANONIM - 2014-07-08 21:11:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Atmosfera pracy nie ciekawa trzeba uważać z kim i o czym się rozmawia. Poza tym nie znasz dnia ani godziny kiedy zostaniesz zwolniony .
zdjecie uzytkownika
sergiej - 2014-07-10 22:32:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To na jakich umowach pracujecie, bo chyba obowiązuje Was jakiś okres wypowiedzenia. Nie dostaniecie chyba wypowiedzenia z dnia na dzień.
zdjecie uzytkownika
ANONIM - 2014-07-12 13:35:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Umowę dostajesz na czas określony i obowiązuje dwu tygodniowy okres wypowiedzenia . W okresie wypowiedzenia musisz wykorzystać przysługujący urlop . Przychodząc do pracy nic nie wskazuje , że będziesz zwolniony , przeważnie nikt wcześniej nie ma do ciebie zastrzeżeń a 10 minut przed końcem zmiany możesz dostać wypowiedzenie.
zdjecie uzytkownika
mily - 2014-08-20 06:59:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
szykują się zwolnienia w biurze cos czuje nie ma co ja uciekam bo GR już szaleje :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-08-28 22:58:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
masakra!!! zero podwyżek!!! szkoda słów na temat tej firmy
zdjecie uzytkownika
mily - 2014-08-29 19:54:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
a za co ty chcesz te podwyzki, zarzad nowe beemy musi kupic
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-09-24 11:36:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam wszystkie wasze opinie i nie tylko o Waszej firmie i stwierdzam że BURMISTRZ nie ma powodu do dumy. Zamiast się chwalić że dzięki Jemu mamy głodowe wypłaty przez kilka tygodni to niech lepiej dalej ciska kit że nie będziemy płacić podatek od mieszkań (oczywiście na czas wyborów, bo potem wszystko wróci do normy). Stokłosy w ten sposób zrobił karierę...
zdjecie uzytkownika
warmonger - 2014-09-24 22:08:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KRISPOL oferuje klientom produkty dla domu, takie jak segmentowe bramy garażowe, zewnętrzne rolety, okna i drzwi wejściowe. W ich fabrykach powstają spersonalizowane, bezpieczne i doskonałe jakościowo rozwiązania. Stworzona przez ich sieć sprzedaży zapewnia fachowe doradztwo. Wszystkie produkty objęte są jednolitym systemem gwarancyjnym i serwisowym.
zdjecie uzytkownika
Bolka - 2014-10-22 18:04:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej powiedzcie mi czy przyjmują w Krispolu kobiety(do 30 lat) na stanowiska produkcyjne? czy tak jak wszędzie tylko stare kobiety i do tego po znajomości? Jak tam sie dostać do pracy?? tyle razy już składałam i nic ...ja nie wiem czy wszędzie jest takie samo przekonanie, że jak ktoś jest młody to nie ma szans na pracę tylko ludzie starsi z odchowanymi dziećmi są brani pod uwagę? Z tego co się zdążyłam zorientować to na Wrzesińskim rynku pracy dominuje jawna dyskryminacja MŁODYCH KOBIET--> patrz młoda i do tego bez dzieci cv do kosza
zdjecie uzytkownika
mm - 2014-11-23 10:25:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bolka - bez szans - kobiet nie przyjmuja w ogole, te co sa to albo sa specjalistkami albo z dawnej epoki albo po znajomosci, w sumie moze z 15 na dwa zaklady.
zdjecie uzytkownika
mm - 2014-11-23 10:27:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [warmonger - 2014-09-24 22:08:46]:
marketing w krispolu upadł już tak nisko?
zdjecie uzytkownika
majaja - 2014-11-26 19:02:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ale marketing chyba opiera się na czymś innym moim zdaniem.. poza tym to faktycznie mogliby zainwestować w jakieś reklamy zewnętrzne tak naprawdę i mam nadzieje, że jednak teraz coś będzie, chociaż jakaś reklama na święta jakaś, no nie? bo nie wiem na czym ich marketing się opiera tak naprawde, tylko na internecie?
zdjecie uzytkownika
konstruktor - 2014-12-16 21:47:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, może ktoś się wypowiedzieć jak wygląda praca konstruktora w Krispolu? Potrzebują bardziej ludzi po studiach za 2 tys. czy konstruktor maszyn z dziesięcioletnim stażem znajdzie tam coś ciekawego?
Z góry dzięki za odpowiedź
zdjecie uzytkownika
Irma - 2015-01-28 20:47:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Nie wiecie jak sie ciesze, ze juz nie pracuje w Krispolu! Przestrzegam wszystkich przed ta firma! jest to zamordyzm i poganianie batem, a do tego wszyscy na wszystkich wszystko mowia! przewaznie mowia zle i tylko po to, zeby ukryc wlasne bledy i uchronic sie przed zwolnieniem z pracy. Umowy sa wylacznie smieciowe, na czas okreslony, okres wypowiedzenia 2 tygodnie, wypowiedzenia moga byc w kazdej chwili i - tak jak napisal ktos tutaj - nie trzeba niczego zawalic, zeby byc zwolnionym. Wystarczy, ze ktos powie szefowi, ze nie chce pracowac z dana osoba i juz. Osoba wylatuje.A szef? arogant bez umiejetnosci managera, nie umie zbudowac pracujacego zespolu, nie ma wlasnego zdania na temat pracownikow, slucha rad 'swoich'. Jezeli chcecie, zeby wam ktos szybko i brutalnie wytlumaczyl jaka mala wartosc przedstawiacie, to zatrudnijcie sie w Krispolu. Macie jak w banku, ze po kilku miesiacach nie bedziecie juz mogli patrzec na siebie w lustrze. Pozdrawiam wszystkich, ktorzy tam jeszcze pracuja w dziale handlowym - z wyrazami wspolczucia.
zdjecie uzytkownika
Adonix - 2015-02-23 16:46:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Mialem "przyjemnosc" popracowac w tej firmie i przyznam, iz czytam teraz posty moich poprzednikow, ktorzy naprawde pisza sama prawde :) w szczegolnosci tyczy sie to tych "pupili" kierownictwa, osly po zawodowce lub nawet bez niej, czesc sila oderwana od pluga ale co tam, tam wlasnie jest kims, kims docenianym bo Ty nawet nie zdazysz dokonczyc zdania a ten juz od godziny na dywaniku kwitnie cwierkajac wszysciutko nawet kto o ktorej do ubikacji poszedl. Jest grupa ludzi, z ktorymi naprawde fajnie sie pracowalo ale sa to jednostki. Co do dyrekcji produkcji (ludz dosc specyficzny o kilku zaburzeniach) klada nacisk masakryczny na jakosc, tempo no i jak uwazaja oni sami na ergonomie pracy, ktorej dla mnie bylo tam moze 10%... a gdzie pozostale 90%...? Kierownicy z usmiechami podchodza do kazdego zaprzyjazniajac sie i probujac wyciagnac jak najwiecej aby pozniej uzyc przeciwko Tobie plynnym haslem u pana dyrektora gdy tak jak tez ktos napisal zacznie zadawac sie zbyt wiele pytan i mowic glosno o niektorych sprawach. Zarobki jak na orke podczas sezonu kiepscizna, znam ludzi ktorzy po x-latach nawet 3 tysi nie zobaczyli i chyba juz nie zobacza bo krucjata na normalnych ludzi tam wciaz trwa...
zdjecie uzytkownika
niezadowolony - 2015-02-26 20:25:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kilka informacji na temat tej firmy na podstawie własnego doświadczenia:
- zarobki beznadziejne
- znaczną część wynagrodzenia stanowi premia uznaniowa, która jest maksymalnie obcinana (panuje tam współodpowiedzialność tzn odpowiadasz za błędy nie tylko swoje ale i kolegów, a tym samym obcinaną masz premię za wyniki całego zespołu, choć sam orzesz jak osioł)
- kierownictwo bezduszne nastawione tylko na maksymalizację zysków, nie interesuje ich to że jesteś jedynym żywicielem rodzimy i tak Cię zwolnią
- wszystkie poprzednie opinie są jak najbardziej prawdziwe: wyzysk, ciągły stres, strach przed zwolnieniem to codzienność ludzi tam pracujących.
Pracowałem tam kilka lat, poświęcałem życie rodzinne dla tej firmy a zwolniono mnie bez wcześniejszego ostrzeżenia. Wypowiedzenie dostałem na 30 min przed końcem pracy w piątek, oczywiście umowa na czas określony więc 2 tyg wypowiedzenia bez obowiązku pełnienia obowiązków służbowych (czytaj: za 30 min. ma Cię tu nie być, a na wypowiedzeniu nie przychodzisz do pracy kryjąc to urlopem). Przez tych parę ładnych lat nigdy nie zwrócono mi uwagi, że coś jest nie tak, wszystkie obowiązki wykonywałem bez zastrzeżeń ze strony kierownika, ani razu nie byłem na L4. Idąc do kierownika po wypowiedzenie spodziewałbym się wszystkiego ale nie tego.
Kończąc taka moja mała rada: jeśli myślisz, że Ciebie tak nie potraktują bo zrobisz wszystko by tą pracę utrzymać - MYLISZ SIĘ. I tak prędzej czy później zostaniesz zwolniony.
zdjecie uzytkownika
łysy - 2015-03-04 21:36:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jak ktoś posiada dobrą wazelina i charakter współgra z kierownikiem znajdzie tam pracę. Doświadczenie zawodowe w danym dziale się nie liczy. Jeszcze raz dobrą wazelina trzeba mieć i wiedzieć gdzie smarować.
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-03-08 10:03:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam możecie mi powiedzieć ile zarabiają kierowcy w krispolu we wrześni ???
zdjecie uzytkownika
KK - 2015-03-18 06:21:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nic, bo w Krispolu nie ma kierowców - to są firmy zewnętrzne.
zdjecie uzytkownika
KK - 2015-03-18 06:27:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Umowy podpisywane najpierw na 3 mce, potem 3 lata, potem 10 lat - temat dla Państwowej Inspekcji Pracy.
Zleceniówki, zleceniówki, zleceniówki - jak można pracować kilka lat ciągle na zleceniówce?
Oszustwa na nadgodzinach, każą podpisywać jakieś listy obecności i się nie odbijać - jakiś szwindel.
Mobing, mobing, mobing - jesteś śmieciem - źle coś skomentujesz, masz gorszy dzień i pracujesz wolniej, pomylisz się - jesteś śmieciem. Kierownictwo nie pracuje nad tym by rozwijać pracowników, tylko zwalnia niewygodnych i szuka już wychowanych. Panie Karolu..... A taka fajna firma to kiedyś była....
zdjecie uzytkownika
loko - 2015-05-09 06:45:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
trochę tam popracowałem i jedno wiem na pewno, Mariusz P. to typowy przykład [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niby słodko fajnie ale śrube w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wkręca, żeby robić szybciej i szukają ludzi do pracy, którzy będą zdawać sprawozdania na koniec tygodnia kto jak co, tylko sami na końcu wylatują ;)
wszędzie pozakładane kamery, na koniec zmiany zdjęcia pokazują bo dyrektorek mariusz siedzi w domu i patrzy po kamerach i przesyła kierownikowi żeby sobie z ludzmi pogadał.
wypłaty kiepskie! kiedyś szło tam zarobić, teraz no niestety.
generalnie trzeba się "dobrze" kolegować z kierownikiem, dyrektorem i bliskimi jego ludzmi jak chce się coś więcej :)
jak ktoś wcześniej wspomniał wazelina wazelina
a wypowiedzenia to fakt piątek 13:40 proszony jesteś do gabinetu i na tym się kończy współpraca.
paczki i bony na świetą 1000 zł 1500 zł ? nie rekompensują tego jak z tobą postępują w ciągu roku zrzucanie winy na kogoś bo ktoś jest memeja i nie umie sam się przyznać do błędu to chleb powszedni
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-05-10 23:25:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [loko - 2015-05-09 06:45:58]:
Prawda kolego i jest coraz gorzej, premie są tam teraz tak ostro cięte że zeszłoroczne podwyżki szlak trafił! A te bony na święta to jedyne co ludzi trzyma, bo gołe pensje bez możliwości dorobienia to żenada.
I myślę że trzeba by było tę firmę po raz kolejny zgłosić do prześwietlenia przez inspekcję pracy gdyż sezon urlopowy się zbliża a oni jak zwykle kombinacje.
zdjecie uzytkownika
młoda - 2015-06-12 12:17:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Irma - 2015-01-28 20:47:17]:
możesz powiedzieć coś więcej? chciałam złożyć papiery do działu handlowego. jak ludzie, jak szefowie? jaka kaska?
zdjecie uzytkownika
Kakalud - 2015-06-18 21:54:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [młoda - 2015-06-12 12:17:31]:
Poczytaj to co piszą i pomyśl bo to WSZYSTKO PRAWDA :(
zdjecie uzytkownika
majaja - 2015-07-03 15:14:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Kakalud zastnawiam się właśnie czy nie jesteś byłym pracownikiem, skoro wydajesz takie osądy. Ja też nie jestem pewna co do atmosfery u nich, natomiast mam informacje, z eponad 2 tys dla nowej osoby jest bardzo ciężko zarobić i lepiej jednak się zastnawić nad tym co naprawde chce się zyskać.. jak doświadczenie to jak najbardziej.
zdjecie uzytkownika
zenek - 2015-08-23 22:36:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
większość wypowiedzi to niestety prawda ale przyszły takie czasy gdzie kierownikiem produkcji jest osoba której nie ma na hali a na koniec miesiąca ucina premie w zależności od humoru a nie od kompetencji i umiejętności pracownika. Tak tak mowa o Jakubie S. który chodzi na piwo co weekend z wybranymi pracownikami którzy donoszą na kolegów z którymi pracują. Wazeliniarze dostają co roku podwyżki a ci co naprawdę coś umieją i solidnie pracują nie są doceniani. Zarobki ??? - Żenada. brak możliwości dorobienia sobie w jakikolwiek sposób premia przyznawana w zależności od sprzedaży na którą pracownik nie ma wpływu. Zapierdzielasz cały miesiąc nie wiedząc jakie wynagrodzenie otrzymasz. Firma schodzi na psy. Czas uciekać po 7 latach pracy w tym kołchozie
zdjecie uzytkownika
hapol - 2015-08-25 22:37:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No niestety do takich rzeczy powoli chyba trzeba się przyzwyczajać, tak jest też w wielu innych firmach, innym sposobem jest po prostu ucieczka z tej firmy, no ale chyba najlepszych wyjście będzie jak człowiek będzie się starał o to żeby jednak było dobrze, na pewno da się dogadać jakoś z szefostwem firmy.
zdjecie uzytkownika
jajo - 2015-08-27 16:16:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie polecam tej firmy ze względu na to że jest tam bardzo rozwinięte KOLESIOSTWO.Brygadzista okien prędzej zna się na mieszaniu betonu niż na oknach ale ma swojego przyjaciela czyli pan dyr. Jajo. Beton czyli brygadzista okien co dzień się spowiada panu jajowi i wtedy już wiedza komu przyciąć premie, ale oni nie zabierają premii oni przecież dają.W biurach ludzie co nie maja pojęcia o tym co się robi w tej firmie.Ludzie na produkcji są w porządku. pozdrawiam pracowników z zakładu nr 1.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-08-30 10:22:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
Kiedyś też pracowałam w Krispolu,odniosę sie do wypowiedzi,że strzela się tam z bata...proponuje przejść do jednej nowej podwrzesińskiej zagranicznej firmy,tam dopiero sie strzela z bata Krispol to przedszkole w porownaniu do tego jak tam sie goni ludzi i jak sie ich nie szanuje,jaka obłuda nikt też nie patrzy na Ciebie czy masz na chleb czy nie,tak więc wszędzie dobrze gdzie nas nie ma,gdybym mogła z ogromna przyjemnościa wrociła bym do Krispolu
zdjecie uzytkownika
on - 2015-09-25 01:41:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze powiedziane @Ja. Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma.. Ja akurat nie znam firmy Krispol, bo w niej nie pracowałem, ale wydaje mi się, że w każdej firmie znajdą się wady i zalety, to samo dotyczy ludzi. Nie wszyscy będą jednocześnie zadowoleni.. A skoro kasa jest na czas i da się pracować, to chyba lepiej nie szukać dziury w całym.
zdjecie uzytkownika
niezadowolny - 2015-09-29 15:03:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
masz racje hapol jak bedziesz zapierdzielał to bedziesz klepany po plecach ale jak nie mozesz przyjsc do pracy bo cos ci wypadlo to jest w twoja strone szydera ze strony kierownictwa. Zarobisz 50 zł więcej do wypłaty ale czy pomyslales czy kosztem zdrowia warto? Nowym pracownikom wmawia sie ze maja nie podnosic nic samemu bo sa od tego starsi pracownicy a zarobkowo młody ma 100 zł mniej na okresie próbnym od starego pracownika. Odkładaj hapol te zarobione pieniądze i hapaj dalej abys mial za co sie leczyc w pozniejszym czasie. Krispol odwroci sie do ciebie zadem bo nie raz juz tak bylo. co do wypowiedzi ON kasa na czas a szacunek dla pracownika? ciagle mało zrobione ciągła presja czychanie przez kierownika az ci sie lekko noga noga podwinie jakis maly blad i z usmiechem na twarzy do biura i zanotowany w tym miesiacu minus 5 procent. Zapierdzielasz caly miesiac starsz sie a nie wiesz za jakie pieniadze. reszta sie zgadza kolesiostwo układy picie wspólne piwa kierownika z niektórymi pracownikami brak kompetencji kierownika produkcji jedyna umiejętność kierownika produkcji to czytanie i wysyłanie meili oraz dyktatura i chamskie zachowanie w stosunku do drugiego człowieka. NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
gutek - 2015-10-25 05:10:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Juz nie przesadzajmy, że ucieczka to jedyny ratunek. to jest raczej kwestia indywidualna, jeden odnajdzie sie w strukturach firmy, a drugi bedzie narzekał choćby nie wiem co. Jak ktoś tu nie pasuje, to i owszem, może poszukac pracy gdzie indziej, ale chyba Krispol nie jest taki straszny, skoro ludzie wciąz pracują.
zdjecie uzytkownika
a:) - 2015-12-10 20:01:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta firma to porażka głównie przez co niektórych kierowników i dyrektorów!!! Którzy nie mają pojęcia o pracy. Nie polecam!!!!!!!!!!Zero podwyżek:@
zdjecie uzytkownika
dada - 2015-12-10 23:05:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skoro problemem firmy są kierownicy czy dyrektorzy, którzy pewnie są wybierani na te stanowiska, to może pracownicy "niższego" szczebla powinni o tym wspomnieć właścicielom..
zdjecie uzytkownika
Maaan - 2015-12-28 13:46:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, miło mi do Was pisac, słuchajcie, czy do Krispolu są jakieś aktualne przyjęcia czy można się tam zaczepić na dłużej czy nie ma takiej możliwości?
zdjecie uzytkownika
Tampadły - 2016-01-13 18:04:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Patologiczna rodzinka....
zdjecie uzytkownika
Mn - 2016-01-13 20:03:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Faktycznie patrzą jak ci tu zabrać premie za blachostke
zdjecie uzytkownika
gramatura - 2016-01-14 23:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Mn a od dawna jest tak, że starają się zabierać premie za głupoty? Podejrzewam, że ktoś musi nieźle narozrabiać, że premia jest odbierana, takich rzeczy "od tak" się nie robi.
zdjecie uzytkownika
mały - 2016-01-20 22:02:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dyrektor wysługuje się swoimi przełożonymi działa cały czas tak samo, jak coś nie idzie i zarząd męczy dyrektora o wyniki to mydli się oczy i wyrzuca specjalistów mówiąc to on był winny ale teraz już będzie dobrze i dzieje się tak od lat. Panie prezesie Karolu zrób porządek aby firma znów miała dobre imię
zdjecie uzytkownika
Xd - 2016-01-25 23:32:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak narzekacie a wszyscy w d...e kierownictwu wchodzicie wstyd i po co to pisać ?
zdjecie uzytkownika
Sowa - 2016-02-03 23:14:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie, napiszcie czy są przyjęcia jaieś na dział Hurt dla osob z orzeczeniem, jak na tym dziale się pracuje, jakie warunki pracy i atmosfera oraz zarobki, napiszcie co wiecie? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
kronos - 2016-02-20 10:13:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Sowa z tego co wiem to firma szuka osoby na stanowisko serwisanta. Wymagają wykształcenie techniczne, uprawnienia SEP, prawo Jazdy kat. B oraz umiejętność szybkiego uczenia się.
zdjecie uzytkownika
misiam - 2016-03-04 13:03:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kronos, myślę, że udałoby mi się spełnić te wymagania. Na dobrą sprawę oferta do nich pojawiła się jeszcze raz i szczerze zastanawiam się czy oferują na tyle dobre pieniądze aby kogoś znaleźć, bo to dziwne, że poprzednia rekrutacja nie wypaliła.
zdjecie uzytkownika
wedf - 2016-03-06 19:06:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@misiam to prppbuj bo teraz szukaja np. serwisanta w ogloszeniu napisali ze wymagana jest miedzy innymi zdolności organizatorskie oraz twórczego myślenia
zdjecie uzytkownika
elgro - 2016-03-11 19:39:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dosyć wysokie wymagania są w tej firmie jak na stanowisko serwisanta @wedf, no ale wiele też pozytywów można znaleźć, między innymi są to liczne szkolenia.
zdjecie uzytkownika
seler - 2016-03-13 19:57:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super, że tak prosto można dostosować się do nowych obowiązków w pracy, bo przecież wbrew pozorom nie każda firma jest w stanie zapewnić odpowiednie szkolenia, więc atmosfera jest pewnie dobra.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa kwalifikacyjna przeprowadzona bez planu, skierowana najbardziej na obserwacje kandydata. Na poczatku troche pytan o przebieg zacia zawodowego, potem juz tylko rozmowa towarzyska.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
woww - 2016-03-15 20:03:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Atmosfera jest taka na jakich się ludzi trafi @seler :) Jednak nie słyszałem większych narzekań w tej kwestii. Jak coś to możesz się przekonać jakąc do Szwecji jako ogrodnik. Praca jest na polu golfowym. Napisali w ofercie, że wynagrodzenie to około 8 tys zł. Wow.
zdjecie uzytkownika
kartofelka - 2016-03-20 21:26:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i ja również wiele pozytywnych opinii słyszałam, i dlatego mojego starego chcę wysłać z nimi do Szwecji na ogrodnika w polu golfowym, wynagrodzenie ok 8 tys/zł brzmi kusząco

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Krispol!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Krispol
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert