Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Krispol

Pracowałeś w firmie Krispol i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mucha - 2010-10-29 01:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
praca byla dobra,ale po pewnym czasie
potraktowano nas jak smieci i zwolniono
co dobre szybko sie konczy.
zdjecie uzytkownika
dlugi - 2010-12-31 19:16:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
beznadziejny manadzment. traktuja ludzi instrumentalnie. zwalniaja bez uprzedzenia i bez powiazania z postawa pracownika, czesto zawieraja krotkie umowy i o nieprzedluzeniu informuja w ostatni dzien przed koncem.
zdjecie uzytkownika
fix - 2011-02-05 21:32:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
masz rację szkoda czasu zawodowego dla nich
zdjecie uzytkownika
kolo - 2011-04-26 21:14:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak masz zawodówkę to wal do Krispolu to po pewnym czasie zostaniesz brygadzistą i będziesz mógł donosić na kolegów.Pozdrowienia dla W.SZ.
zdjecie uzytkownika
samotny - 2012-12-11 16:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma jak na Wrześnię duża, ale zachowania i sposób zarządzania prowincjonalny - nędzne pieniądze, zero szkoleń. Awans na podstawie powiązań i znajomości, ludzie traktowani są przedmiotowo.
Odradzam.
zdjecie uzytkownika
hornet - 2013-03-12 23:29:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
icd prosze o kontakt chce sie dowiedzieć o firmie o której piszesz mój adres hornethome@interia.eu
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-21 16:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powie mi ktoś ile taki brygadzista może wyciągnąć w firmie Krispol? Atmosfera jaka tam panuje, ujdzie?
zdjecie uzytkownika
dziad - 2013-07-05 10:33:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
a tam jest ktos brygadzista ha ha ha mozesz napisac prosto do nich
zdjecie uzytkownika
zanim - 2013-07-25 12:03:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zanim napisze do nich chciałem się wywiedzieć czy w ogóle warto, mam parę pytań, np. na jaką umowę zatrudniają?
zdjecie uzytkownika
Rumcajs - 2013-08-30 11:47:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Postraszyli cie czymś?, widocznie prawda boli właścicieli.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-03 08:58:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzmy, ze nie przepadaja za osobami, ktore maja duzo pytan. A ja chcialbym poznac odpowiedzi, zanim zdecyduje sie na szukanie pracy
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-06 13:57:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
szkoda się rozpisywać o tej firmie
zdjecie uzytkownika
Wandok - 2013-10-08 22:02:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Ja bym prosił poprzednika o poświęcenie chwili aby napisać coś o Krispolu z własnego doświadczenia... obecnie z forum nie za wiele można się dowiedzieć
zdjecie uzytkownika
jaa - 2014-02-13 16:28:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Wandok - 2013-10-08 22:02:54]:
Wandok
Z własnego doświadczenia - NIE POLECAM.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-02-17 09:27:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Beznadziejne warunki pracy NIE POLECAM NIKOMU !!!
zdjecie uzytkownika
anatol - 2014-03-07 18:41:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
z tymi co uprzejmie donoszą do kierownictwa po zawodówce to prawda pną się po szczeblach kariery zawodowej niczym za czasów PRL czymś muszą zabłyszczeć
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-04-28 19:19:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
SZKODA SŁÓW.......
zdjecie uzytkownika
dariusz - 2014-05-31 18:05:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@kierowca, może cos jednak napisz, bo wprawdzie kierowców obecnie nie szukają, ale specjalisty ds. eksportu juz tak, a zastanawiam sie nad aplikacja do Krispol.
zdjecie uzytkownika
m - 2014-06-09 01:48:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
tego specjalisty szukaja tylko na rok bo laski z macierzynskiego powracaja i bedzie tlok...
zdjecie uzytkownika
ANONIM - 2014-07-08 21:11:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Atmosfera pracy nie ciekawa trzeba uważać z kim i o czym się rozmawia. Poza tym nie znasz dnia ani godziny kiedy zostaniesz zwolniony .
zdjecie uzytkownika
sergiej - 2014-07-10 22:32:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To na jakich umowach pracujecie, bo chyba obowiązuje Was jakiś okres wypowiedzenia. Nie dostaniecie chyba wypowiedzenia z dnia na dzień.
zdjecie uzytkownika
ANONIM - 2014-07-12 13:35:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Umowę dostajesz na czas określony i obowiązuje dwu tygodniowy okres wypowiedzenia . W okresie wypowiedzenia musisz wykorzystać przysługujący urlop . Przychodząc do pracy nic nie wskazuje , że będziesz zwolniony , przeważnie nikt wcześniej nie ma do ciebie zastrzeżeń a 10 minut przed końcem zmiany możesz dostać wypowiedzenie.
zdjecie uzytkownika
mily - 2014-08-20 06:59:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
szykują się zwolnienia w biurze cos czuje nie ma co ja uciekam bo GR już szaleje :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-08-28 22:58:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
masakra!!! zero podwyżek!!! szkoda słów na temat tej firmy
zdjecie uzytkownika
mily - 2014-08-29 19:54:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a za co ty chcesz te podwyzki, zarzad nowe beemy musi kupic
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Krispol
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski