Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Krispol

Pracowałeś w firmie Krispol i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kolo - 2011-04-26 21:14:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak masz zawodówkę to wal do Krispolu to po pewnym czasie zostaniesz brygadzistą i będziesz mógł donosić na kolegów.Pozdrowienia dla W.SZ.
zdjecie uzytkownika
samotny - 2012-12-11 16:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma jak na Wrześnię duża, ale zachowania i sposób zarządzania prowincjonalny - nędzne pieniądze, zero szkoleń. Awans na podstawie powiązań i znajomości, ludzie traktowani są przedmiotowo.
Odradzam.
zdjecie uzytkownika
hornet - 2013-03-12 23:29:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
icd prosze o kontakt chce sie dowiedzieć o firmie o której piszesz mój adres hornethome@interia.eu
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-21 16:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powie mi ktoś ile taki brygadzista może wyciągnąć w firmie Krispol? Atmosfera jaka tam panuje, ujdzie?
zdjecie uzytkownika
dziad - 2013-07-05 10:33:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
a tam jest ktos brygadzista ha ha ha mozesz napisac prosto do nich
zdjecie uzytkownika
zanim - 2013-07-25 12:03:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zanim napisze do nich chciałem się wywiedzieć czy w ogóle warto, mam parę pytań, np. na jaką umowę zatrudniają?
zdjecie uzytkownika
Rumcajs - 2013-08-30 11:47:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Postraszyli cie czymś?, widocznie prawda boli właścicieli.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-03 08:58:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzmy, ze nie przepadaja za osobami, ktore maja duzo pytan. A ja chcialbym poznac odpowiedzi, zanim zdecyduje sie na szukanie pracy
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-06 13:57:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
szkoda się rozpisywać o tej firmie
zdjecie uzytkownika
Wandok - 2013-10-08 22:02:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Ja bym prosił poprzednika o poświęcenie chwili aby napisać coś o Krispolu z własnego doświadczenia... obecnie z forum nie za wiele można się dowiedzieć
zdjecie uzytkownika
jaa - 2014-02-13 16:28:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Wandok - 2013-10-08 22:02:54]:
Wandok
Z własnego doświadczenia - NIE POLECAM.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-02-17 09:27:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Beznadziejne warunki pracy NIE POLECAM NIKOMU !!!
zdjecie uzytkownika
anatol - 2014-03-07 18:41:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
z tymi co uprzejmie donoszą do kierownictwa po zawodówce to prawda pną się po szczeblach kariery zawodowej niczym za czasów PRL czymś muszą zabłyszczeć
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-04-28 19:19:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
SZKODA SŁÓW.......
zdjecie uzytkownika
dariusz - 2014-05-31 18:05:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@kierowca, może cos jednak napisz, bo wprawdzie kierowców obecnie nie szukają, ale specjalisty ds. eksportu juz tak, a zastanawiam sie nad aplikacja do Krispol.
zdjecie uzytkownika
m - 2014-06-09 01:48:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
tego specjalisty szukaja tylko na rok bo laski z macierzynskiego powracaja i bedzie tlok...
zdjecie uzytkownika
ANONIM - 2014-07-08 21:11:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Atmosfera pracy nie ciekawa trzeba uważać z kim i o czym się rozmawia. Poza tym nie znasz dnia ani godziny kiedy zostaniesz zwolniony .
zdjecie uzytkownika
sergiej - 2014-07-10 22:32:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To na jakich umowach pracujecie, bo chyba obowiązuje Was jakiś okres wypowiedzenia. Nie dostaniecie chyba wypowiedzenia z dnia na dzień.
zdjecie uzytkownika
ANONIM - 2014-07-12 13:35:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Umowę dostajesz na czas określony i obowiązuje dwu tygodniowy okres wypowiedzenia . W okresie wypowiedzenia musisz wykorzystać przysługujący urlop . Przychodząc do pracy nic nie wskazuje , że będziesz zwolniony , przeważnie nikt wcześniej nie ma do ciebie zastrzeżeń a 10 minut przed końcem zmiany możesz dostać wypowiedzenie.
zdjecie uzytkownika
mily - 2014-08-20 06:59:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
szykują się zwolnienia w biurze cos czuje nie ma co ja uciekam bo GR już szaleje :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-08-28 22:58:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
masakra!!! zero podwyżek!!! szkoda słów na temat tej firmy
zdjecie uzytkownika
mily - 2014-08-29 19:54:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
a za co ty chcesz te podwyzki, zarzad nowe beemy musi kupic
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-09-24 11:36:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam wszystkie wasze opinie i nie tylko o Waszej firmie i stwierdzam że BURMISTRZ nie ma powodu do dumy. Zamiast się chwalić że dzięki Jemu mamy głodowe wypłaty przez kilka tygodni to niech lepiej dalej ciska kit że nie będziemy płacić podatek od mieszkań (oczywiście na czas wyborów, bo potem wszystko wróci do normy). Stokłosy w ten sposób zrobił karierę...
zdjecie uzytkownika
warmonger - 2014-09-24 22:08:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KRISPOL oferuje klientom produkty dla domu, takie jak segmentowe bramy garażowe, zewnętrzne rolety, okna i drzwi wejściowe. W ich fabrykach powstają spersonalizowane, bezpieczne i doskonałe jakościowo rozwiązania. Stworzona przez ich sieć sprzedaży zapewnia fachowe doradztwo. Wszystkie produkty objęte są jednolitym systemem gwarancyjnym i serwisowym.
zdjecie uzytkownika
Bolka - 2014-10-22 18:04:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej powiedzcie mi czy przyjmują w Krispolu kobiety(do 30 lat) na stanowiska produkcyjne? czy tak jak wszędzie tylko stare kobiety i do tego po znajomości? Jak tam sie dostać do pracy?? tyle razy już składałam i nic ...ja nie wiem czy wszędzie jest takie samo przekonanie, że jak ktoś jest młody to nie ma szans na pracę tylko ludzie starsi z odchowanymi dziećmi są brani pod uwagę? Z tego co się zdążyłam zorientować to na Wrzesińskim rynku pracy dominuje jawna dyskryminacja MŁODYCH KOBIET--> patrz młoda i do tego bez dzieci cv do kosza
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Krispol
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x