brak logo

Trans-Cargo sp.j.

Oleśnica

Opinie o Trans-Cargo sp.j.

Były podać imię i nazwisko z j e b i e 2016-05-22 19:20:13
Do Bmw jak chcesz c e p i e to podaj nr tel zadzwonię to ci opowiem jak sobie radze w życiu trans cargo i inne popaprane dziady z oleśnicy wielkie firmy transportowe tylko ludzi oszukać a GDZIE UCZCIWE DELEGACIE ROZŁĄKOWE ZA NOCLEG W KABINIE ZA ŚWIĘTA co skończyły się czasy że 10 było na jedno miejsce.
Obecny 2016-05-24 20:08:53
Pracuje tutaj i potwierdzam 6700 dostałem na kwiecień
Praca jak wszedzie zawsze chciałoby sieb10!tys i wszystkie Wekendy w domu ale bądźmy realistami dyr w banku tyle nie ma
Nie plujcie na firmę bo podejście maja do człowieka znam gorsza firmę w olesnicy
123 2016-05-28 10:36:04
Dobre ręce opadają tak jest dobrze.
Nina 2016-06-13 16:23:41
A nie sądzisz,że w każdej firmie transportowej po przejechaniu 4,5 godziny masz 45 minut pauzy? Powiedz gdzie są dłuższe? Jeżdżąc w podwójnej obsadzie nawet tego nie masz po 4,5 h jazdy bo przesiadasz się na miejsce pasażera i ciśniecie dalej. Jedynie masz ten plus,że nie kierujesz ale w ,,pogotowiu" musisz być.
Kiero 2016-06-13 18:53:28
Szukam zmiennika na system 2/2
dwa tyg jazdy dwa tyg pauzy ,3800 na rękę
3
amk 2016-06-15 23:21:35
Oczywiście, że jak się posiada większe doświadczenie, to można liczyć na wyższe zarobki niż się można by było spodziewać. Ciekawe tylko czy wypłata jest na czas.
bolo 2016-06-15 23:32:43
tak czytam te opinie i plakac sie chce proste chlopaczki ktorzy nazywacie sie kierowcami wymiecie w okolicy jedna firme ktora tyle placi i oferuje nowe aulta tylko polak ma taka mentalnosc zeby siedzial lamentowal a piniadze same z nieba lecialy ja jestem zadowolomy kasa nowy samoccod w miare poukladany spedytor
mario 2016-06-16 10:12:44
kasa moze nie jest zła bo masz racje bolo' w okolicy i nie tylko tyle dostaniesz na reke, a jezeli komus nie odpowiadaja warunki to przeciez moze sie zwolnic i pojsc gdzie indziej, trzeba szanowac to co sie ma.
1
Bloger 2016-06-17 23:32:41
Hey chłopaki ,sa tu jakies obecne osoby bo jak czytam to same żale a tu nie ma co lamentować tylko zapie rda łac bo kasę płaca jak żadna firma w okolicy i oby tak dalej teraz nie ma żadnej firmy na ktorej by ktos zle nie wpisywał tylko czy ma racje ?
7600 nowy zestaw co drugi weekend mam w domu czego wy płaczki wiecej chcecie ?????dolmat dziad za 5tys i ku r w a po 3tyg w drugi dzien dzwoni i mowi ze jest wyjazd ?po r a bało ich!!!!!
15 tys ,wez kup auto i bądź sam biznesmen moze ci sie uda a jak nie do morda w kubeł i jezdzij bo za to nam płaca !
Firma nie jest zła jest kilka osób na odstrzał ale sa niegroźne bo szefu krótko ich za mordę trzyma
Z tego co wiem to sa naczepy i konie w testach moze sie ruszy-oby
1
3erf 2016-06-18 12:05:38
@Bloger a no tak jest nigdy nie bedzie sytuacji ze zawsze komis bedzie cos pasowało niestety..takie zyciue
Taka prawda 2016-06-23 21:12:48
Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę
Nowoczesny tabor
Praca w systemie ;
2 tyg-wolne( sob-niedziela) 7.000PLN
2 tyg-wolne(2 tyg ) 4.000PLN
2 tyg-wolne (sob-niedziela-poniedziałek) 6.500PLN
2 tyg-wolne (1 tydzien) 6.000PLN
4 tyg - wolne 7 dni -7500 PLN
Pracę z zachowaniem norm czasu pracy
Szkolenia przygotowujące
Terminowość wynagrodzeń
2
we 2016-06-23 21:19:40
a możesz coś więcej napisac o tych szkoleniach przygotowujących? z góry dzięki. mnie interesuje kariera tutaj w transporcie międzynardowym ale jednak chciałabym jakąś posadę stacjionarną
Trans Cargo dramat totalny !!!!!!!! 2016-07-09 19:37:23
Mój poprzedni wpis na temat działkowania spotkał się z Waszą żywiołową reakcją. Nie spodziewałam się, że odzew będzie aż tak duży i tak pozytywny. Dostałam też wiele maili na ten temat, więc podzielę się z Wami tym, jak szukałam swojej wymarzonej działki. Od kilku dni jestem szczęśliwą posiadaczką 350 m2 chaszczy, których widok sprawia, że moje serce szybciej bije. Bynajmniej nie z przerażenia, a z radości na myśl o tym, co mogę z tym zrobić. Mam nadzieję, że za rok to miejsce będzie wyglądało o wiele inaczej:)

Właściwie od kiedy sięgam pamięcią, zawsze chciałam mieć kawałek ziemi, na której mogłabym coś uprawiać.Kiedy byłam dzieckiem, moi warszawscy dziadkowie mieli niedużą działkę pracowniczą. Wczesną wiosną chodziłam z nimi do sklepu ogrodniczego przy Placu Szembeka, gdzie staliśmy w długiej kolejce po nasiona. Później, w niewielkim mieszkaniu sialiśmy je do skrzynek, by potem czekać na sadzonki, które rozsadzaliśmy do działkowej ziemi. Kochałam ten czas. Pamiętam zapach mokrej ziemi, „bzyczące” druty wysokiego napięcia nad działkami i atmosferę wyczekiwania. Powoli działka pokrywała się zielenią, by na koniec sezonu kipieć warzywami, zwłaszcza skrzynkami pomidorów. Ile tego było!

Cała rodzina siedziała później nad miskami wypełnionymi pomidorami, z których ciotka robiła przetwory na zimę. Nie minęło kilka tygodni, a półki w piwnicy zapełniały się słoikami, z których korzystaliśmy przez całą zimę.

W dorosłym życiu tęskniłam za tymi beztroskimi chwilami, kiedy biegałam boso wśród kapryśnych piwonii i kłujących krzaków agrestu. Byłam trochę samotnym (a trochę samotnikiem) dzieckiem, potrafiłam pół dnia spędzić na wyścigach ślimaków, oglądaniu żab i analizowaniu mrowiska pod płytą chodnikową, którą pewnego razu mój ojciec podniósł, żebym mogła zobaczyć ten cud.

Dziś myślę, że to smutne, ale wtedy od zabawy z rówieśnikami wolałam pogadanki z działkowcami-emerytami, snującymi przez kilkuletnią dziewczynką swoje opowieści o roślinach i miejskich owadach.

To był mój świat, więc kiedy kończyło się lato i altana na działce była zamykana na koniec sezonu, było mi jakoś żal. Kiedy moi dziadkowie odeszli z tego świata, działka trafiła w inne ręce, a potem na jej terenie wybudowano bloczyska.
amk 2016-07-09 21:07:22
a wiecie czy można się załapać na front-end web developer? Oprócz elastycznych godzin pracy są możliwe wyjazdy do sidney, ciekawe tylko w ramach jakich zarobków.
Trans Cargo dramat totalny !!!!!!!! 2016-07-14 12:10:22
Przede wszystkim wiek, zawodowy kierowca, musi ukończyć:
1) 18 lat – w przypadku kierowcy prowadzącego pojazd samochodowy, dla którego wymagane jest posiadanie prawa jazdy kategorii:
– C lub C+E, o ile uzyskał on odpowiednią kwalifikację wstępną,
– C1 lub C1+E, o ile uzyskał on odpowiednią kwalifikację wstępną przyśpieszoną,

2) 21 lat – w przypadku kierowcy prowadzącego pojazd samochodowy, dla którego wymagane jest posiadanie prawa jazdy kategorii:
– C lub C+E, o ile uzyskał on odpowiednią kwalifikację wstępną przyśpieszoną,
– D lub D+E, o ile uzyskał on odpowiednią kwalifikację wstępną,
– D1 lub D1+E, o ile przewóz wykonywany jest na liniach regularnych, których trasa nie przekracza 50 km i o ile kierowca uzyskał odpowiednią kwalifikację wstępną przyśpieszoną,

3) 23 lata – w przypadku kierowcy prowadzącego pojazd samochodowy, dla którego wymagane jest posiadanie prawa jazdy kategorii D lub D+E, o ile uzyskał on odpowiednią kwalifikację wstępną przyśpieszoną; kierowca posiadający prawo jazdy kategorii D albo D+E do ukończenia 23. roku życia może być zatrudniony wyłącznie przy wykonywaniu regularnych przewozów osób na liniach komunikacyjnych na trasie nieprzekraczającej 50 km.

Kolejnym wymogiem jest brak przeciwwskazań zdrowotnych i psychologicznych co potwierdzają zaświadczenie badań lekarskich oraz zaświadczenie z badań psychologicznych. Odrębne badania są niezbędne do kierowania w ogóle pojazdami a odrębne do kwalifikacji wstępnej, wydawane do wykonywania pracy na stanowisku kierowcy.

Zaświadczenia lekarskie są załączane do wniosku o założenie Profilu Kandydata na Kierowcę (PKK). Jest to dokument niezbędny do rozpoczęcia szkolenia oraz przystąpienia do egzaminu, tworzony w starostwie, zawierający dane i informacje identyfikujące i opisujące osobę ubiegającą się o wydanie prawa jazdy.

Wymagane szkolenia
Kolejnym krokiem jest konieczność uzyskania kwalifikacji, odpowiednio do pojazdu samochodowego, którym zamierza się wykonywać przewóz drogowy. To, jakiego rodzaju szkolenie ma obowiązek ukończyć kierowca, określa data uzyskania po raz pierwszy prawa jazdy kat. C lub kat. D. Kurs kwalifikacyjny z zakresu kwalifikacji wstępnej, kwalifikacji wstępnej przyspieszonej, kwalifikacji wstępnej uzupełniającej, kwalifikacji wstępnej uzupełniającej przyspieszonej powinni ukończyć kierowcy, którzy otrzymali prawo jazdy kat. ,,D’’ po 10 września 2008 roku oraz kat. ,,C’’ po 10 września 2009 roku. Szkolenie okresowe powinni ukończyć kierowcy, którzy otrzymali prawo jazdy kat. ,,D’’ przed 10 września 2008 roku oraz kat. ,,C’’ przed 10 września 2009 roku lub kierowcy ubiegający się o kolejne świadectwo kwalifikacji zawodowej.

Jeśli ktoś zrobił kwalifikację wstępną na grupę kategorii C/C1/C+E/C1+E, wówczas na grupę kategorii D/D1/D+E/D1+E może skończyć jedynie kwalifikację wstępną uzupełniającą lub uzupełniającą przyspieszoną albo jeśli ktoś zrobił kwalifikację wstępną na grupę kategorii D/D1/D+E/D1+E, wówczas na grupę kategorii C/C1/C+E/C1+E może skończyć jedynie kwalifikację wstępną uzupełniającą lub uzupełniającą przyspieszoną. Wpis o uzyskaniu kwalifikacji jest dokonywany, w formie wymiany prawa jazdy, na okres 5 lat, liczony od dnia wydania świadectwa kwalifikacji zawodowej, przy czym termin ten nie może być dłuższy niż okres ważności orzeczenia lekarskiego i orzeczenia psychologicznego.

Zaświadczenie ADR
Odrębnym dokumentem jest zaświadczenie ADR, potwierdzające uprawnienia do przewozu towarów niebezpiecznych. Mogą o nie ubiegać się osoby, które ukończyły 21 lat, wydawanym na 5 lat, po upływie tego okresu w celu przedłużenia uprawnień konieczne jest ukończenie kursu doskonalącego oraz złożenie z wynikiem pozytywnym egzaminu kończącego kurs.

Karta kierowcy
Warunkiem niezbędnym do prowadzenia pojazdów wyposażonych w tachografy cyfrowe jest posiadanie karty kierowcy. Podmiotem wydającym kartę jest Polska Wytwórnia Papierów Wartościowych S.A., natomiast wnioskodawcą sam kierowca, a nie pracodawca. Kartę kierowca opłaca sam, ale jeżeli pozostaje w stosunku pracy i wykonuje przewozy z wykorzystaniem pojazdów wyposażonych w tachografy cyfrowe, opłatę może refundować pracodawca na podstawie imiennego dowodu uiszczenia tej opłaty. Karta kierowcy jest wydawana na okres 5 lat, nie dłuższy jednak niż okres ważności prawa jazdy posiadanego przez kierowcę.
zdjecie uzytkownika
weronika 2016-07-14 15:17:41
skoro firm,a zajmuje się też transportem multimodalnym to kasa pewnie jest
Pracownik 2016-07-14 22:59:29
Czytając te wasze wypociny żygać mi się chce!!! Piszecie tutaj, że wam nie pasuje to czy tamto w tej czy innej firmie jakbyście conajmniej po trzy fakultety pokończyli i wymagania macie dyrektorskie! Kto wam bronił studiować i siedzieć teraz za biurkiem z mega zarobkami??? Większość z Was nawet pisać nie potrafi poprawnie, a macie wymogi kolosalne! Pewnie moje zdanie was nie interesuje ale ja uważam, że pracę trzeba szanować, za to mogę utrzymać rodzinę i bez obaw żyć w spokoju. W większości ogłoszeń jest napisane - odporność na stres i ja zatrudniając się to przeczytałem i staram się być odporny bo dzięki temu mam stabilną pracę i się z tego cieszę. Jak szukacie pracy bezstresowej w sielankowej atmosferze polecam zbiór truskawek i macanie kur.
1
3erf 2016-07-14 23:00:36
@weronika zapewne tak jest chociaż ciekawe ile te zarobki wynoszą na konkretnych stanowiskach pracy.
uważam, że pracę trzeba szanować 2016-07-17 16:00:59
uważam, że pracę trzeba szanować
Człowieku co ty za bzdury piszesz dziadtransy szanują kierowców
czemu kierowca międzynarodowy zarabia na papieże dwa ty jak dobra firma
pogadamy jak do starości dożyjesz emerytura po trans cargo będzie cienka
i wtedy przypomnij sobie słowa , że pracę trzeba szanować
bati 2016-07-17 16:03:00
ja też wierzę że to bardzo solidna firma jest i bardzo ją szanuję. a jak tam się sprawują we flocie nowe Actrosy? bardzo mnie ciekawi ten temat nie ukrywam
1
ja 2016-07-17 16:33:11
ludzie jak szanują taką firmę to musi mieć coś z garem
czemu brakuje kierowców skoro taka super firma
foczka 2016-07-17 17:09:08
jak ktoś szuka lekkiej pracy to szukają na zatrudnienie tutaj pracowników biurowych, życie prywatne na tym, nie ucierpi bo praca w godzinach 8.00-16:30 jest, a podobno też umowa o prace na czas nieokreślony jest
1
Zenek 2016-07-19 12:29:59
No to pracuj dalej jako dyrektor i nie masz się o co martwić, skoro masz taką dobrą pracę to nie martw się o czyjąś emeryturę może ktoś ma mózg i sobie zabezpieczył starość.
rr 2016-07-19 12:31:30
nop właśnie, a składki są normalnie i prawidłowo opłacane? wolę jednak na wszelki wypadek zapytać bo wiadomo jak to w tej branży bywa, różnie można trafić. @foczka a orientujesz sięjak z weekendami jest?
Były 2016-07-20 15:54:55
Gratuluje biuro trans cargo zawsze uczciwie odpowiada oj oj biedna firma jeleni brakuje.
alladyn 2016-07-20 19:58:14
widzę że firma zajmuje się tez sprzedażą używanych aut, chyba ze swojej floty o ile się nie mylę, może mi ktoś powiedzieć czy to będzie dobry biznes z nimi jak się zdecyduję?
Trans Cargo dramat totalny !!!!!!!! 2016-07-30 13:02:05
I WOŻĄ CIĘ JAK ZDECHŁĄ KACZKĘ BUSAMI Z PARKINGU NA PARKING
MOŻESZ ZABRAĆ MINERALNĄ I RĘCZNIK BO BUSY BEZ KLIMY !!!!!!!!!
michał 2016-07-30 14:01:17
@alladyn ogólnie raz podobno jest lepiej, raz gorzej. Sam się nad tym zastanawiałem, ale przyznam, że nie widzę teraz, żeby szukali kogokolwiek, więc odpuściłem
Tc kiero 2016-07-31 11:25:49
Dramat totalny -to baran :)
Baze swoją maja tylko sie nie mieszczą wszystkie zestawy ;);)na teraz naczepy jeszcze bedą wkoncu .....
A busy maja podwójna klime ( dodatkowa na tył) by kierowca takim jak ja było wygodnie
Oj widze komuś z konkurencji zaczyna Transcargo w oczy kuc hehehehhe
1
ktosiek 2016-07-31 13:49:13
No dobra, ale wiadomo jak atera zpanuje atmosfera w firmie? Pewnie, że dbają o pozytywne stosunki między pracownikami, bo wiedżą, że w ten sposób przyczyniają się odpowiednio do sukcesu całej firmy i innych.
Jooob 2016-07-31 21:20:00
Mi sie ta firma podoba,ładne kolory maja i śliczne auta ,szkoda ze nie mam prawka :(
1
ergty 2016-07-31 22:01:23
@Joob no pzeciez nigdy nie jest za późno zeby zrobic :)
1
dzik 2016-08-10 21:21:50
ja pracuje od czterech miesiecy jestem zadowolony robota ciezka ogolnie orka siano na czas i to nie male na koniu tyle nie zarabialem nowe zestawy tylko mozew czasami laski z biura ucho wkurwiaja aler ktos mi powie czy w jakies firmie jest poukladany dyspozytor wniosek jest taki ze trzeba zap firma nie dla obibokow ktorzy chcieli by zeby mana z nieba leciala siedem kola mysle ze kasa niezla
1
Mania 2016-08-10 21:27:49
Prawda ,święta prawda wymagania maja ale kasa na czas 7300 za lipiec ;););) nowy zestaw mam prosto z salonu , stary zaczął biuro za mordę trzymać i juz sie atmosfera zmienia łaski chyba zostaną skrócone i ta młoda wredna tez ;)
1
3e4r 2016-08-10 21:35:07
@dzik taka jest prawda ze zadna praca do lekkiej nie nalezy
2
michał 2016-08-15 14:34:44
Jesteś pierwszą osobą, która mówi, że są niewypłacalni @Trans Cargo może to u ciebie jesteś jakimś indywidualnym przypadkiem? Odezwij się do nich może uda się jakoś rozwiązać tę sprawę oni dosyć szybko odpisują na maile
Były kierowca demo 2016-08-15 16:32:39
Dramat totalny to Demotrans !!!!!
Tam to mnie w ciuła zrobili
Świec słuchaj uważnie baranie z biura demona....
Transcargo nigdy sie niepołączy z dolmatem bo rywalizacja sie miedzy nimi tworzy wiem bo widze co sie dzieje na rynku ale chyba Demotrans sie tego noe obawia albo ????
Moze będziecie musieli zacząć płacić kierowca a nie stosować stawki głodowe i wkszyscy na tym skorzystają
1
kierowca z demo 2016-08-15 16:38:33
Dramat totalny to Demotrans !!!!!
Tam to mnie w ciuła zrobili
Świec słuchaj uważnie baranie z biura demona....
Transcargo nigdy sie niepołączy z dolmatem bo rywalizacja sie miedzy nimi tworzy wiem bo widze co sie dzieje na rynku i gadałem z kierowcami ale chyba Demotrans sie tego noe obawia albo ????
Moze będziecie musieli zacząć płacić kierowca a nie stosować stawki głodowe i wkszyscy na tym skorzystają panie
1
kierowca z demo 2016-08-15 17:38:16
Dramat totalny to Demotrans !!!!!
Tam to mnie w ciuła zrobili
Świec słuchaj uważnie baranie z biura demona....
Transcargo nigdy sie niepołączy z dolmatem bo rywalizacja sie miedzy nimi tworzy wiem bo widze co sie dzieje na rynku i gadałem z kierowcami ale chyba Demotrans sie tego noe obawia albo ????
Moze będziecie musieli zacząć płacić kierowca a nie stosować stawki głodowe i wkszyscy na tym skorzystają panie
1
kierowca demo 2016-08-15 18:07:32
Dramat totalny to Demotrans !!!!!
Tam to mnie w ciuła zrobili
Świec słuchaj uważnie baranie z biura demona....
Transcargo nigdy sie niepołączy z dolmatem bo rywalizacja sie miedzy nimi tworzy wiem bo widze co sie dzieje na rynku i gadałem z kierowcami ale chyba Demotrans sie tego noe obawia albo ????
Moze będziecie musieli zacząć płacić kierowca a nie stosować stawki głodowe i wkszyscy na tym skorzystają panie
1
Były demon 2016-08-15 18:44:25
Dramat totalny to Demotrans !!!!
A wiec słuchaj uważnie baranie
Transcargo nigdy sie niepołączy z dolmatem bo rywalizacja sie miedzy nimi tworzy wiem bo widze co sie dzieje na rynku ale chyba Demotrans sie tego noe obawia albo ????
Moze będziecie musieli zacząć płacić kierowca a nie stosować stawki głodowe jak teraz
1
mieszko 2016-08-16 12:44:38
słuchajcie, ale są teraz jakieś ciekawe oferty od nich czy nie za bardzo, bo mi też zalezy na pracy jako kierowca przyznam no i dlatego wydaje mi się, że można dobrze u nich zarobić.
Wialdomosci 2016-08-16 19:37:53
Masz na ich stronie Transcargo.com.pl

Oferujemy:
Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę
Nowoczesny tabor
Praca w systemie ;
2 tyg-wolne( sob-niedziela) 7.000PLN
2 tyg-wolne(2 tyg ) 4.000PLN
2 tyg-wolne (sob-niedziela-poniedziałek) 6.500PLN
2 tyg-wolne (1 tydzien) 6.000PLN
4 tyg - wolne 7 dni -7500 PLN
Pracę z zachowaniem norm czasu pracy
Szkolenia przygotowujące
Terminowość wynagrodzeń
1
bi8 2016-08-16 19:40:50
no wiesz, w sumie to każdy pracodawca tak ogólnie może sobie napisać w ogłoszeniu że daje umowę o pracę - kwestia tylko po jakim czasie można ją otrzymać i czym sobie można na nią zasłużyć? konkret mnie interesuje
1
Wiadomości 2016-08-16 21:58:17
Zadzwoń sobie do biura ,ja dostałem odrazu bez gadania inkasa na czas w systemie 2tyg-3dni wolne
kkl 2016-08-16 22:17:50
@ Wiadomości rozumiem że pracujesz tam? I jak ci sie podoba? Interesuje mnie przede wszystkim atmosfera jaka panuje w Trans-Cargo sp.j. powiesz coś ??
1
Wiadomości 2016-08-17 07:01:17
stmosfera jak wszedzie raz lepiej raz gorzej jest Telematyka wiec przez tel mało kto dzwoni i wkurza ,dostajesz zlecenia i informacje na urządzenie jak potrzebujesz to piszesz i tyle
1
bogatka 2016-08-17 10:28:36
to bardzo dobre rozwiązanie, to mnie powiem szczerze zachęca żeby wysłać do was cv i podjąć u was zatrudnienie. w poprzedniej mojej firmie to właśnie dzwonienie mnie strasznie irytowało i wybijało zn rytmu pracy. a o wynagrodzeniu ktoś konkretnie opowie?
jak wyzwej 2016-08-17 11:53:12
Masz na ich stronie Transcargo.com.pl

Oferujemy:
Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę
Nowoczesny tabor
Praca w systemie ;
2 tyg-wolne( sob-niedziela) 7.000PLN
2 tyg-wolne(2 tyg ) 4.000PLN
2 tyg-wolne (sob-niedziela-poniedziałek) 6.500PLN
2 tyg-wolne (1 tydzien) 6.000PLN
4 tyg - wolne 7 dni -7500 PLN
Pracę z zachowaniem norm czasu pracy
Szkolenia przygotowujące
Terminowość wynagrodzeń
3erf 2016-08-17 15:04:04
@bogatka no to już masz odpowiedz co do zatrudnienia w firmie jak Ci odpowiadają warunki możesz aplikowac
Zostaw swoją opinię o Trans-Cargo sp.j. - Oleśnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Trans-Cargo sp.j.