Profil firmy Trans-Cargo sp.j.

Trans-Cargo sp.j.

Oleśnica

Obserwuj
Dodaj opinię

Opinie o Trans-Cargo sp.j.

Prestig 2016-02-11 18:45:38
Hejka,Przemka wywalili z roboty juz na koniec roku :):):):) teraz wkoncu jest normalnie ,Kamil daje rade i jest OK.a co do firmy nie ma zastrzeżeń ,mało teraz jest jazdy ale wszedzie tak jest jak widać na parkingach zreszta
0
No wkoncu 2016-02-20 00:43:08
Wkoncu bedą ciężkie auta mercedesy actros
Chyba sie szykują na skok ;)
Mam nadzieje ze dostanę chociaż jest kilku dziadków ....
0
gabi 2016-02-20 02:17:01
MÓJ MĄŻ PRACOWAŁ W SUPER FIRMIE TRANS CARGO KILKA LAT. BĘDĄC NA FIRMIE PO TRASIE
ROZMAWIAJĄC Z JEDNYM Z SZEFÓW,DOWIEDZIAŁ SIĘ ŻE MA WYPAKOWAĆ WSZYSTKIE RZECZY.
PRZY ZDAWANIU DOKUMENTÓW DOSTAŁ WYPOWIEDZENIE.
NIE ZA ZŁĄ PRACĘ, TYLKO LIKWIDOWALI SOLÓWKI.SZKODA ŻE SZEFOSTWO ROZMAWIAJĄC Z PRACOWNIKIEM NIE POTRAFI POWIEDZIEĆ PROSTO W OCZY JEST PAN ZWOLNIONY,TYLKO ZASŁANIA SIĘ PODRZĘDNYMI PRACOWNIKAMI BIUROWYMI.
OGÓLNIE FIRMA OK. POZDRAWIAM.
0
Jan 2016-02-21 14:48:28
Ludzie tak szczerze która firma transportowa jest oki z Oleśnicy
ŻADNA NAPRAWDĘ ŻADNA psełdo szefowie kasa zawsze się nie zgadza a jak zjazd
do domu to najlepiej 45g pauzy i dalej Jelenia do budy wole pracę na miejscu w fabryce niż tracić życie w budzie jak pies za 5ty.
0
Domino 2016-02-27 14:07:11
Panowie kirowcy jerzdze jusz w trans cargo około 7dmiu lat i to właśnie solówką co do zarobków nie mogę narzekać.Co do spedytorów nie było żadnych zastrzeżeń robie to co do mnie należy i jestem z firmy zadowolony na pochwałę z mojej strony zasługuje wielu spedytorów.A zwłaszcza pani Violleta && spedytor,nie mogę ominąć pochwałą pani Moniki która zawsze jest bardzo pomocna myślę że nie jest tak żle panowie kierwcy.Jeśli szukaćie wygody to tyko do S-----A tam mają podobnosz LUXUSY Pozdrawiam.Mojego kolegę Gunter ,D
0
Do Domino 2016-02-28 10:07:04
Do Domino czego ty się chłopie napaliłeś że takie głupoty wypisujesz????
0
Ghy 2016-03-04 20:18:58
Co tam nowego w Transcargo ?
Widziałem ich nowe furmanki actrosy fajnien wyglądają ,Wypłaty słyszałem ze po 7 tysiaki ale na czas ??
Domino napisz prawde
0
Ja 2016-03-09 10:12:37
co nowego to zadzwoń i się spytaj cepi eee
a z dolmatu uciekają kierowcy do trans cargo oj oj
nie ładnie podbierać ludzi!!!!!!!!!!
0
Maciek 2016-03-19 12:37:34
No nie tylko można też napisac przecież maila, więc można i dzwonić, można i pisać, na pewno Ci ktoś odpowie, nie polecam się obawiać, bo mowa o naszej przyszłości
0
Mlody-Trucker 2016-03-20 22:06:16
U Demonów Lepiej
0
polingo 2016-03-21 12:50:36
Młody, mowisz o jakiejś lokalnej konkurnencji, która zagwarantuje lepsze warunki? Zastanawiam się jak na takie doniesienia może trans-cargo zareagować.
0
Obecny 2016-04-03 07:55:18
Ja tam nie narzekam lepiej niż w Demo i Dolmacie wiadomo kiedy się zjedzie kasa na czas nie na raty atmosfera mogła by być lepsza ale tak uważam że nie jest ŹLE.
0
Bolo 2016-04-03 15:23:32
Ja tam nie narzekam w trans cargo jest ok
Kasa na czas ,nowe auta system do uzgodnienia ja byłem dwa Wekendy w domu i mam 7tys +premie za paliwo ,moze koło 400 dostanę ,w demo tak nigdy nie bedzie póki dyrektor sie nie zmieni a o dolmacie to nawet nie ma co gadac ,początkujących i amatorów warto przemilczeń tymbardziej ze sam sie ocenia nie płacąc na czas kierowca,kilku juz u nas jest z Dolmatu i se chwała
0
cent 2016-04-05 11:28:56
hm @Bolo, zarobki o których piszesz są faktycznie mega. Dwa weekendy pracujące to żadna tragedia, opłaca się i można chwilowo poświęcić życie rodzinne
0
grzesiekwegorzewo 2016-04-06 10:44:31
Szukam zmiennika do demotransu najlepiej z Węgorzewa Giżycka lub okolic żeby razem dojeżdzać. Najlepiej aby był to ktoś z doświadczeniem wiek mniej wiecej 30-40 lat System 4/1 wypłata na czas. Jesteś zainteresowany napisz dafi_1987@wp.pl
0
Były 2016-04-25 10:43:06
Firma to jedno wielkie nieporozumienie człowiek spokojnie nie może zjeść
wszystko w biegu kasa za taką pracę jest nieadekwatna.
0
Bmw 2016-04-26 17:44:41
Ja tam nie narzekam na Wekendy w domu i 7 tys na łapę ,"były", to mało ???
Znam inne firmy z okolic to tylko można pomarzyć o takiej kasie
Mam nowy zestaw kasa na czas a robota jak każda inna trzeba sobie umieć czas zorganizować ,ja polecam ta firmę wszystkim isie tego nie wstydzę
0
michał 2016-05-07 10:46:39
@Bmw oj to naprawdę brzmi nieźle. 7 tysięcy to porządna wypłata, jak nigdzie... a można od razu spodziewać się umowy o pracę, czy na początku jest to zlecenie? Szkoda, że nie widzę teraz żadnej aktywnej rekrutacji, mam nadzieję, ze to się szybko zmieni.
0
Bmw 2016-05-07 12:33:10
Umowa o prace jest odrazu
Sa przyjęcia bo teraz maja odebrać 15 nowych actrosow wiec sa przyjęcia od zaraz
Najważniejsze jest ze kasa na czas i w całości a nie pierdzielenie sie po 500pln zaliczki
0
Obecny 2016-05-08 08:02:55
Co wy Panowie piszecie ORKA niesamowita spedycja traktuje kierowcę jak maszynę
45 minut pauzy i ogień po drugie kto normalny pracuje w ..........
0
Bmw 2016-05-08 14:48:21
Ja pracuje , pauza 45 min a co ty 3godz na kanapkę potrzebujesz ???
Chcesz miec luz idz do Mgk za 2,8 tys śmieci wozić
Ty obecny ktos ty ? Dajno numer boczny
0
Anatoliy 2016-05-08 17:12:55
Chłopaki! Chcę na pracę w tej firmie.co polecacie?
0
Po9g 2016-05-10 16:03:16
Do biura sobie zadzwoń www.transcargo.com.pl
0
Anatoliy 2016-05-10 17:30:57
może ktoś pracuje w firmie "trans-cargo" kierowcą i coś opowie o swojej pracy?
0
Byly 2016-05-11 09:11:24
DOLMAT ZWALNIA WSZYSTKICH
0
Anatoliy 2016-05-11 13:31:17
kim jest ДОЛМАТ?
1
Zdzisiek 2016-05-11 18:25:15
Dolmat zwalnia albo daje warunek 5tys za 30dni
Tylko idioci tam zostają .zapierdzielam do Transcargo tam 7 tys bez proszenia dawajcie chłopaki ze mną
1
Anatoliy 2016-05-11 18:34:17
zdał dokumenty w TRANS-CARGO, chcę się dowiedzieć jak tam praca?
1
7 groszy 2016-05-16 09:59:44
PANOWIE KIEROWCY PO 1 W TEJ ZAKŁAMANEJ OLEŚNICY NIE MA ŻADNEJ UCZCIWEJ FIRMY TRANSPORTOWEJ po 2 95% KIEROWCÓW TO BRUDASY I ALKOHOLICY CIESZCIE SIĘ
GAMONIE ŻE KTOŚ WAS PRZYJMUJE DO PRACY PO 3 JAK ZA KIEROWCE TO TYLKO DO NIEMIECKIEGO PRACODAWCY 3 NA 1 1800 EUR I UMOWA NORMALNA
0
hover 2016-05-16 11:26:16
a ty po co obrażasz mnie polaków? jesteś najmądrzejszy? nie wiesz o trans--cargo - nie przeszkadzaj innym!
0
7 groszy 2016-05-16 15:54:49
Sam jestem z tego bandyckiego kraju co prawda boli ???
pracowałem w trans-cargo demotransie i dolmacie
Jeszcze parę złodziejskich firmach każdy obiecuje złote góry
JESZCZE TROCHĘ I SAMI BĘDZIECIE JEŹDZIĆ A RESZTĘ BANK ZABIERZE
0
hover 2016-05-16 18:21:32
BMW! Pracujesz w TRANS CARGO? Powiedz - można iść tam pracować, czy nie? jak z płatnością. stosunek do kierowców?Proszę!!!
0
Bmw 2016-05-17 20:41:33
Tak pracuje i sobie chwale
Praca jest poukładana zjazdy terminowe ,zestawy nowe i najważniejsze kasa jest na czas
I jasne rozliczenia. Ja jestem zadowolony a ty jak sobie chcesz
0
hover 2016-05-18 07:43:08
dziękuję ci bardzo
0
Marcin 2016-05-19 20:08:58
Transcargo Ładne maja te mercedesy widać je z daleka ;)
Chłopaki na parkingach gadają ze kasa jest ok
1
Były 2016-05-21 09:20:58
Praca w tej firmie rano załadunek popołudniu rozładunek i załadunek i tak cały tydzień zjazd na bazę dokumenty i inne głupoty w biurze a pauza leci
TO CO PROSZĘ JUŻ JECHAĆ NA ROZŁADUNEK JUŻ CZEKAJĄ NA PANA PAUZA WYSZŁA
G A M O N I E co wy za bzdury piszecie czasu niema zjeść a po drugie kto normalny z kierowców tam pracuje 15%.
0
hover 2016-05-21 18:26:02
to ty o trans cargo mówisz?
0
Bmw 2016-05-22 07:33:48
Były/ ty cos kręcisz i oszukujesz albo z konkurencji piszesz z kleberga ;)
Jak zjeżdżasz na bazę to oddajesz dokumenty spadasz do domu a nie na rozładunek chyba ze udało ci sie przypadkiem w tygodniu zjechać
Ja tam mam czas na jedzenie i chyba nawet za duzo ;)
Były/ moze dlatego juz nie pracujesz bo sobie życia nie umiesz zorganizować ????
1
Były podać imię i nazwisko z j e b i e 2016-05-22 19:20:13
Do Bmw jak chcesz c e p i e to podaj nr tel zadzwonię to ci opowiem jak sobie radze w życiu trans cargo i inne popaprane dziady z oleśnicy wielkie firmy transportowe tylko ludzi oszukać a GDZIE UCZCIWE DELEGACIE ROZŁĄKOWE ZA NOCLEG W KABINIE ZA ŚWIĘTA co skończyły się czasy że 10 było na jedno miejsce.
0
Obecny 2016-05-24 20:08:53
Pracuje tutaj i potwierdzam 6700 dostałem na kwiecień
Praca jak wszedzie zawsze chciałoby sieb10!tys i wszystkie Wekendy w domu ale bądźmy realistami dyr w banku tyle nie ma
Nie plujcie na firmę bo podejście maja do człowieka znam gorsza firmę w olesnicy
0
123 2016-05-28 10:36:04
Dobre ręce opadają tak jest dobrze.
0
Nina 2016-06-13 16:23:41
A nie sądzisz,że w każdej firmie transportowej po przejechaniu 4,5 godziny masz 45 minut pauzy? Powiedz gdzie są dłuższe? Jeżdżąc w podwójnej obsadzie nawet tego nie masz po 4,5 h jazdy bo przesiadasz się na miejsce pasażera i ciśniecie dalej. Jedynie masz ten plus,że nie kierujesz ale w ,,pogotowiu" musisz być.
0
Kiero 2016-06-13 18:53:28
Szukam zmiennika na system 2/2
dwa tyg jazdy dwa tyg pauzy ,3800 na rękę
1
amk 2016-06-15 23:21:35
Oczywiście, że jak się posiada większe doświadczenie, to można liczyć na wyższe zarobki niż się można by było spodziewać. Ciekawe tylko czy wypłata jest na czas.
0
bolo 2016-06-15 23:32:43
tak czytam te opinie i plakac sie chce proste chlopaczki ktorzy nazywacie sie kierowcami wymiecie w okolicy jedna firme ktora tyle placi i oferuje nowe aulta tylko polak ma taka mentalnosc zeby siedzial lamentowal a piniadze same z nieba lecialy ja jestem zadowolomy kasa nowy samoccod w miare poukladany spedytor
0
mario 2016-06-16 10:12:44
kasa moze nie jest zła bo masz racje bolo' w okolicy i nie tylko tyle dostaniesz na reke, a jezeli komus nie odpowiadaja warunki to przeciez moze sie zwolnic i pojsc gdzie indziej, trzeba szanowac to co sie ma.
0
Bloger 2016-06-17 23:32:41
Hey chłopaki ,sa tu jakies obecne osoby bo jak czytam to same żale a tu nie ma co lamentować tylko zapie rda łac bo kasę płaca jak żadna firma w okolicy i oby tak dalej teraz nie ma żadnej firmy na ktorej by ktos zle nie wpisywał tylko czy ma racje ?
7600 nowy zestaw co drugi weekend mam w domu czego wy płaczki wiecej chcecie ?????dolmat dziad za 5tys i ku r w a po 3tyg w drugi dzien dzwoni i mowi ze jest wyjazd ?po r a bało ich!!!!!
15 tys ,wez kup auto i bądź sam biznesmen moze ci sie uda a jak nie do morda w kubeł i jezdzij bo za to nam płaca !
Firma nie jest zła jest kilka osób na odstrzał ale sa niegroźne bo szefu krótko ich za mordę trzyma
Z tego co wiem to sa naczepy i konie w testach moze sie ruszy-oby
0
3erf 2016-06-18 12:05:38
@Bloger a no tak jest nigdy nie bedzie sytuacji ze zawsze komis bedzie cos pasowało niestety..takie zyciue
0
Taka prawda 2016-06-23 21:12:48
Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę
Nowoczesny tabor
Praca w systemie ;
2 tyg-wolne( sob-niedziela) 7.000PLN
2 tyg-wolne(2 tyg ) 4.000PLN
2 tyg-wolne (sob-niedziela-poniedziałek) 6.500PLN
2 tyg-wolne (1 tydzien) 6.000PLN
4 tyg - wolne 7 dni -7500 PLN
Pracę z zachowaniem norm czasu pracy
Szkolenia przygotowujące
Terminowość wynagrodzeń
0
we 2016-06-23 21:19:40
a możesz coś więcej napisac o tych szkoleniach przygotowujących? z góry dzięki. mnie interesuje kariera tutaj w transporcie międzynardowym ale jednak chciałabym jakąś posadę stacjionarną
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Trans-Cargo sp.j.