brak logo

Trans-Cargo sp.j.

Oleśnica

Opinie o Trans-Cargo sp.j.

Klopo 2016-10-27 19:36
Widocznie na tyle dobra firma ze ludzie potrafią po 700km dojeżdżać do pracy opłaca sie i dobrze płaca skoro ludzie tam idą i wracają strazy kierowcy
A polscy kierowcy dobrzy bo o takich mysle sie juz kończą z wiekiem
Ja tam słyszałem dobre opinie na ich temat i to ze płaca zawsze na czas a praca jest ciężka jak wszed7:
Klopo 2016-10-27 20:18
Widocznie na tyle dobra firma ze ludzie potrafią po 700km dojeżdżać do pracy opłaca sie i dobrze płaca skoro ludzie tam idą i wracają strazy kierowcy
A polscy kierowcy dobrzy bo o takich mysle sie juz kończą z wiekiem
Ja tam słyszałem dobre opinie na ich temat i to ze płaca zawsze na czas a praca jest ciężka jak wszedzie
7 tys to mallllooooo....?
dzik 2016-10-28 12:36
ja pracuje czwarty miesiac jestem zadowolony siano na czas sprzet nowe zestawy jesli chodzi o prace trzeba zapieprzac robota ciezka firma nie dla obibokow moze czasami laski z biura maja dziwne pomyslu ale firma godna polecenia
lauren 2016-11-07 21:20
szukają na stanowisko biurowe, co o tym myślicie?
Szymon 2016-11-14 00:51
Tak super komentarz bo wypowiadają się najczęściej osoby które mają z tym do czynienia 1rok góra dwa i uwarzają się za znawców a tak naprawde wiedzą tyle co zjedzą
AAAA 2016-11-15 13:45
czy są przyjęcia do firmy?, Naprawdę płacą tyle ile piszą na stronie? , czy potrącają za spalanie itp?, do jakich krajów jeżdżą ?
Mark 2016-11-15 15:28
płaca tyle ,
za spalanie sa premie od 200do800 pln miesięcznie
Jazda po benelux i dania i Niemcy
AAAA 2016-11-15 18:07
duża jest rotacja w firmie ? i co przeważnie wożą ?
Pawel 2016-12-07 18:26
Znalazłem to forum i mam kilka informacji
Jeśli chodzi o prace -jest OK
Jeśli chodzi o kasę-pierwsza liga kasa na czas i tak jak było mówione :)
Wolne -wg ustaleń ale jest możliwość negocjacji fajnie ze jest kilka systemów wiec każdy znajdzie coś dla siebie
Auta- nowy sprzęt aż miło
Spedytor -już mam normalnego w końcu była taka nienormalna ale już ja wywalili hehehehe
Śmiało polecam firmę i wiem co pisze bo już byłem w kilku innych i widać różnice
oczko 2016-12-22 13:56
szampan leje sie strumieniem mniej sprytna paulinka zostala zwolniona hura hura teraz kolej na jej kolezanke ize
Luck 2017-01-04 06:24
Wszystko na słowo ! Umowa najniższa krajowa brutto. Wszyscy normalni pouciekali, ciągle szukają zapchajdziur. Strona internetowa pokazuje ładny tabor szkoda, że nie odstraszające zaplecze.
Pit 2017-01-04 20:58
Luck. Pracujesz w tej firmie? Jeśli tak,to napisz jak tam jest na dzień dzisiejszy z atmosferą w firmie i między kierowcami oraz z robotą? Mam zamiar zatrudnić się u nich,napisz ,czy warto? Gdzie są zmiany kierowców,czy wszystkie swoje graty trzeba wozić ze sobą i czy busem zabierają z domu,czy trzeba dojeżdżać do Oleśnicy?
125de 2017-01-05 08:13
atmosfera normalna raz sie usmiechaja raz marudza przez telefon , ogolnie jest OK zmiany kierowcow sa w zaleznosci od systemu albo na bazie albo w niemczech , jesli masz auto na stale to zabieraja Cie busem na wekend do domu i zawaza spowrotem do tego samego auta wiec nic nie zabierasz oprocz jedzenia ze soba reszte zostawiam.ja jestem pozytywniezadowolony, bus wyjezdza z olesnicy ale mozesz wsiasc po drodze
Franz 2017-01-07 21:59
Firma jest jak najbardziej OK
Atmosfera koleżeńska nieraz maja łaski ospały ale w normie widocznie maja naciski ogólnie pomocne te co już wyleciały było nienormalne ;)
Jak busem wracasz do Oleśnicy nic nie zabierasz bo za trzy dni wracasz na to samo auto wiec układ jest fajny swój wóz i co drugi weekend i pt wolny kontakt pasuje i co najważniejsze jest regularnie bez przeciągania
Kasa jest na czas ,polecam i pozdrawiam kierowców z TC
blablabla 2017-01-08 12:36
się rozmarzyłem ;))
Marian 2017-01-09 09:32
Daley w zamian za prace trza Wexel podpisac ?
125de 2017-01-09 11:14
Weksli żadnych nie ma kasa na konto
Pit 2017-01-09 13:32
125de. Dzięki.
Pit 2017-01-09 13:42
Jeszcze jedno pytanie.W jakich rejonach Niemiec macie zmianę?
125de 2017-01-09 15:20
najczesciej na bazie ale zdaza sie okolice dresden lub Leipzig busem sie zjezdza,
zmiana auta na bazie
takiJeden 2017-01-11 23:00
Czy może ktoś się wypowiedzieć jak to jest z tym systemem 2 tyg 1 tydz wolny ? Czy faktycznie dają 6 tys stałej ? I ile to jest 2 tyg bo co firma to inaczej :)
Mietek 2017-01-18 12:52
Wexel to jedna wielka mina. To bardzo nieodpowiedzialna decyzja
bolek. 2017-01-18 13:15
tu nie ma zadnych weksli, o czym wy gadacie ? pracuje tu juz jakis czas i pierwsze slysze o jakis wekslach, ktos tu borute robi.
Jesli chodzi o prace i system to trzmaja sie sie tego, to jest ustalone,- regularnosc i kasa na czas to podstawa w tej firmie a robota jak kazda inna
Paulo 2017-01-29 23:21
Szkoda ze nie napiszecie w jakim systemie jezdzicie 2tygodnie w trasie wekeend w domu zjast busem a jak jedziesz na 3/1 to 7 dni w domu a co do wyplaty to daja w 3 ratach kazdego 30 puzniej do 10 a na koncu ostatnia 20 a takie bajki co do placeni to dzieciom w pszeczkolu wole zarobic mniej i karzdy wekeend w domu
Ftr 2017-02-04 23:34
Ponoć od marca będą przyjęcia na system każdy weekend w domu ,nie podają jeszCE żadnych szczegółów tylko karzą czekać odnośnie kasy ale to już pewne ,
sympatyczy 2017-02-07 13:57
i znowu jakis debil bedzie chlodnia zakłócac cisze na spokojnej wsi
pol 2017-02-07 17:06
Wy tez swoje chlodnie z wlaczonym agregatem zostawiacie na 3 dni czyli caly weekend od piatku z wlączonym agregatem w centrum wsi ??? Bo tutaj taki lamus pojezdza rejestracja PTU
Ght 2017-02-09 19:06
Firma jest Ok
Kasa na czas nowy sprzet
Nie ma się czego czepić póki co jestem zadowolony
Ght 2017-02-09 19:07
Firma jest Ok
Kasa na czas nowy sprzet
Nie ma się czego czepić póki co jestem zadowolony
Tomek 2017-02-09 20:30
w biurach nie mają co robić to siedzą na forum i sami sobie słodzą


firma słaba - brak zaplecza - auta malutkie - sama plandeki i zestawy lekkie

wizerunkowo bardzo słabo - pieniądze nie wiem ale jak słyszałem też żadnych rewelacji nie ma
Rumak 2017-02-10 19:49
1845 actros i naczepa krone to malutkie zestawy to czym ty chcesz jeździć c???
Inga 2017-02-11 13:24
Actrocy z tunelem i wąską kabina a zestawy już nie wspomnę ,

bardziej chodzi mi o socjal - kible i t d sam wiesz , ze wczesny gierek to skarb w porównaniu
z waszą ofertą dla pracowników zarówno w biurze jak i dla nas
globtrotter 2017-03-10 19:58
bylem widzialem i jestem.
pracuje tu od jakiegos czasu i jestem Panowie zadowolony
to co mi obiecali MAM, czas wolny w domu i kasa na czas to dla mnie bylo najwazniejsze
zestaw mam nowiutki wiec tylko robic trzeba by sie odrobic:)
pozdrawiam kierowcow z TC :)
Paulo 2017-04-10 21:41
A ze jezdzicie landem po francji czemu nie napiszecie
kalyn 2017-04-12 23:22
a właśnie po jakich krajach się poruszają?
te ich składy są jakoś wyposażone w środku? jakieś nawigacje czy coś?
Gruby 2017-04-13 17:43
Glownie DE ,NL,BE ,DK,AT nigdzie więcej nie byłem w ciągu roku
Polecam zgrana firma choć jest kilka uwag ale ogólne jest OK
kalyn 2017-04-13 23:43
Dzieki za info. To mówisz ze polecasz firmę, bo właśnie mam zamiar spróbować u nich, a co właśnie masz na myśli że jest kilka uwag możesz je podać czy nie bardzo?
Gruby 2017-04-14 08:20
Jak w każdej firmie znajdzie się jakiś baran w spedycji ,co Ci będę więcej pisał ,ogólnie dziewczyny działają OK ,ja nie szukam innej pracy
kalyn 2017-04-15 00:02
A no jesli chodzi o spedycje to wiadomo jak to z nimi jest czasami....
jac 2017-04-27 11:07
zawsze możesz zrobić uprawnienia i też zarabiać takie sumy ale wtedy przekonasz się co to za praca i nie będziesz wypisywał tych farmazonów
Szeroki 2017-05-20 23:29
Polecam ,kasa na czas i tak jak się ustawiłem 6,7 tys na łapę można więcej ale to już za dużo dla mnie
Nowka sprzęty robią robotę jak się patrzy nie ma co narzekać ,o konkurencji z Oleśnicy nie wspomnę (ponad 1 tys MNIEJ za ten sam czas jazdy )
Igor 2017-06-06 22:16
dramaturgia - brak słów , nie polecam

sam byłe i widziałem
Łukasz 2017-06-19 13:09
Znowu przyjmują_ a żółtodziobów zatrudniają?
Kierowca TC 2017-06-22 17:25
Jak maja nie zatrudniać kierowców jak non stop nowe auta przychodzą do firmy;)
Jest już ponad 100 i nadal do gniotpol zjeżdżają nowe podwozia pod zabudowę ,firma jest OK ale zawsze się jakoś błazen trafi pozdrawiam kolegów z firmy
Łukasz 2017-06-22 21:41
Napisz proszę co wozicie, stałe zlecenia na jakiś ładunek czy jak popadnie.
Tomek 2017-06-28 18:11
Są stałe relacje ,robota poukładana
S.R 2017-06-29 00:02
Podwoje obsady czy pojedyncze??? Ile km. Robicie w waszych systemach??
Tomek 2017-07-01 09:23
8-10 tys km
Obsady pojedyncze
Regularne zjazdy
Drivermac 2017-07-09 23:02
Od kiedy głupka i gbura odsunęli to wkoncu się zaczęło coś dziać w firmie ,nowe fury nowe relacje inna atmosfera i kasa stabilna na czas ,jak dla mnie w okolicy nie ma lepszej oferty chyba ze obiecanki cacanki jak w dolmacie ;)
Firma jest OK
Agata 2017-07-20 18:04
Jak wyglądają warunki zatrudnienia w Trans-Cargo sp.j.? To ważna informacja dla osób chcących aplikować na oferty pracy udostępnione przez tę firmę.
Zostaw swoją opinię o Trans-Cargo sp.j. - Oleśnica
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Trans-Cargo sp.j.