Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Trans-Cargo sp.j.

Pracowałeś w firmie Trans-Cargo sp.j. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Rademenes - 2014-10-26 22:14:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kolo podaj nr boczny z auta to zadzwonie do Ciebie
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-10-27 23:39:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś może potwierdzić jakąś z tych wersji, bo opowieści kolegi o nicku Rademenes, a kolegi o nicku kolo/harry (chyba to była jedna i ta sama osoba, patrząc po odstępie czasowym po odpowiedziach) bardzo się różnią. Może faktycznie kolega przesadził i jest te 45 godzin, ale co ile, co dwa tygodnie macie tyle czasu z rodziną?
zdjecie uzytkownika
789ala - 2014-10-29 13:40:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wprowadzili system od jakiegos czasu taki
1 wekend zagranica
2 wekend 45h pauza na bazie/w domu
3 wekend zagranica
4 wekend - 4 dni w domu by zachowac 6 dni wolnego w miesiacu
mi to pasuje w tej firmie i to ze mam swoje auto na stale a nie jak beduin wiecznie przesiadki i sprzatanie auta
zdjecie uzytkownika
62 - 2014-11-01 23:03:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od kiedy tak jest bo nic nie słychać o tym ?
Fakt ze juz nie siedzę po 3 tyg tylko ściągaja wcześniej ale intymna nie słyszałem
Jesli chodzi o kasę to poprawiło sie :) nie zapeszam ale na czas i to co obiecali mam zobaczymy jak długo

zdjecie uzytkownika
Nikita - 2014-11-05 19:35:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze ze tak jest
zdjecie uzytkownika
Polok - 2014-11-10 18:42:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moja opinia jest pozytywna,nie pracuje tu długo około rok ale nie ma co narzekać i nie zgadzam się z negatywnymi wpisami wymagania są ale kasa na czas i tak jak fart napisał kasa powyżej 6tys jest prawda samochody nowe i atmosfera fajna nie ma przeklinania i wyzywania pełna kultura
Pozdrawiam kierowcow z tc
zdjecie uzytkownika
sroda - 2014-11-19 16:14:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ide do nich zobaczymy jak jest -mam nadzieje ze dostane to co obiecuja
zdjecie uzytkownika
bari - 2014-11-21 12:55:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sroda - 2014-11-19 16:14:14]:
mam nadzieję , że się nie sparzysz... wielu już próbowało i wielu się zawodziło na Trans-Cargo. Jednak nie można im odmówić tego , że nie zawsze była to wina firmy. Często zawodzili sami pracownicy którzy po prostu nie nadawali się do tej pracy. Niektórzy powinni się zastanowić co chcą robić w swoim życiu
zdjecie uzytkownika
Kolp - 2014-11-21 22:02:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bari - 2014-11-21 12:55:36]:
Narazie jest ok
Atmosfera miła furę już mam lecę
Jest tu trochę aut z tego co widziałem ponad 60 NUMEROW
Z kierowcami gadałem to mówią ze płaca na czas i ponad 6500 ale wysoki poziom wymagan
zdjecie uzytkownika
Niuta - 2014-11-25 18:40:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy orientuję się ktoś ile na stanowiskach biurowych płacą i jaka atmosfera?
zdjecie uzytkownika
Futro - 2014-12-02 21:20:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
6300 +600 dodatek paliwowy taka prawda
Rygor jest ale kasa tez spedytorzy poukładani choć mało mam z nimi do czynienia
Adres i jazda
Bus zwozi kierowców z okolic leipzig i pauza 45h w domu ale ja nie chciałem
Wolność wyboru fajne jest to ze traktują kierowcę jak człowieka a nie jak małpę
zdjecie uzytkownika
Gnom - 2014-12-06 07:55:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są przyjęcia
Dajcie jakiś nr telefonu
zdjecie uzytkownika
ZAMTRANS - 2015-01-23 00:40:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jezdzilem w tej firmie w 2000-2002r jeszcze na starej bazie w Padborgu i powiem
ze bylo tak jak pisze Futro.
zdjecie uzytkownika
paulina - 2015-02-03 17:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. a czy napisze ktoś jak jest z pracownikami biurowymi? jaka atmosfera i pieniądze?
zdjecie uzytkownika
b24 - 2015-02-11 08:20:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mam wrazenie ze ci ludzie ci wypisuja pozytywne opinie o tej firmie nigdy tam nie byli . ja tam bylem i to nie miesiac czy dwa i moge z czystym sumieniem powiedziec KIEROWCY STRZEZCIE SIE TEJ FIRMY nie wazne czy bus czy ciezarowka klamia w zywe oczy a najlepiej robi to lukaszek faja od ktorego wszystko wychodzi
zdjecie uzytkownika
Grubo - 2015-02-12 22:36:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widać busiarza co wyleciał z hukiem za picie panie Soko... Zeby nie napisać dokładnie
Nikt nie jest anonimowy
zdjecie uzytkownika
luis - 2015-03-06 07:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panowie ja jezdzilem w tranc cargo olesnica niedawno sie zwolnilem jechalem 3 dni tak cie ganiaja niema kiedy zjesc a co dopiero sie wysrac a od spedytora dowiesz sie ze zawracasz glowe pierdolami i prosze nie dzwonic tylko pisac sms bo on niema czasu jak zapytalem sie o premie do wyplaty.ta premie co obiecuja kierowcom to jest dla wazyliniarzy i tych co podpierdzielaja kierowcow do szefuf
zdjecie uzytkownika
luis - 2015-03-06 07:03:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
B24 panowie kierowcy ma racje
zdjecie uzytkownika
as - 2015-03-18 12:19:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lluis co z ciebie za kierowca niepotrafisz sobie wygospodarować czasu do toalety pytałeś spedytor czy można iść i ci niepozwolił warunki są jasne od początku wiadomo ile zarabiasz bo mówią i można to policzyć a jeżeli ktoś rozwala auto w pierwszym miesiącu i ma zabrane 500 z premierem to powinien się cieszyć że tylko tyle widzę jak wyglądają auta po dwóch latach to szok sam jestem tu kierowca niejest źle nikt za darmo niepłaci trzeba robić to co należy a mówią to na początku ja się zatrudniasz nic więcej niewymagaja
zdjecie uzytkownika
stary - 2015-03-21 17:20:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od kiedy jezdzicie 3 na 1 dzwonilem do waszej firmy w piatek i bardzo nie przyjemny byl ten facet
zdjecie uzytkownika
stary - 2015-03-21 17:20:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od kiedy jezdzicie 3 na 1 dzwonilem do waszej firmy w piatek i bardzo nie przyjemny byl ten facet
zdjecie uzytkownika
Mnik - 2015-03-23 22:52:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od zawsze jest system 3/1
zdjecie uzytkownika
as - 2015-03-26 16:39:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napewno dzwoniles do t.c olesnica to raczej niemożliwe że był nie uprzejmy
zdjecie uzytkownika
lolek - 2015-04-09 15:11:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oglaszaja sie non stop zadna firma porzadna nie oglasza sie tyle co oni ale karzdy ma wybur ja jezdzilem u nich poszedlem do euro grupy i nie narzekam mam spokuj mniejsze pieniadze ale co tydzien w domku kasa to nie wszystko
zdjecie uzytkownika
stary - 2015-04-11 20:55:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcialem sie tam prrzyjac ale z tego co piszecie to wszedzie jest dobrze gdzie nas niema lepiej zarobic 500zl mniej ale byc z rodzina a zycie jest krutkie
zdjecie uzytkownika
Pokl - 2015-04-12 00:24:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz wprowadzili nowe zasady 6700 na umowie a 8200na działaności +premia za paliwo jak sie postaram to spokojnie 1100 wychacze
zdjecie uzytkownika
Cebula - 2015-04-28 21:09:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Płaca 200 za każdy dzien +premia 1500 +za każdy litr oszczędności poniżej normy 4,50 ,mi to pasuje
zdjecie uzytkownika
Kiero - 2015-06-29 18:08:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz jest nowy system co drugi wekend w domu jazda Niemcy dania i benelux 7300+premia za paliwo 750
zdjecie uzytkownika
kemp - 2015-07-14 03:30:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przedstawiając Trans - Cargo w takich własnie liczbach, zaczyna to wreszcie wyglądać naprawdę przyzwoicie. W ich ofercie widziałem że do zaproponowania mają przede wszystkim umowę o pracę i tak jak pisałeś @kiero, pensje w granicach 6500 tysiąca do praktycznie 7300. Moim zdaniem robi to całkiem dobre wrażenie
zdjecie uzytkownika
paulo - 2015-12-28 17:04:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie co jakie 7300 czlowieku ty masz ludzi za idjotuw ten post z ta kasa 7300 to pan lukasz napisal bo jusz niktniechce w trans cargo jezdzic tylko ukraincy i bialorusini w calejpolsce ich jusz znaja jak placa i ze klamia w zywe oczy ale wczystko wychodzi pszy wyplacie
zdjecie uzytkownika
paulo - 2015-12-28 17:06:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie co jakie 7300 czlowieku ty masz ludzi za idjotuw ten post z ta kasa 7300 to pan lukasz napisal bo jusz niktniechce w trans cargo jezdzic tylko ukraincy i bialorusini w calejpolsce ich jusz znaja jak placa i ze klamia w zywe oczy ale wczystko wychodzi pszy wyplacie
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-12-30 03:59:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kemp super, że zapewniona jest umowa o pracę, widać, że stabilne zatrudnienie jest tutaj respektowane no i te zarobki do 7 tys są imponujące. A jakie są benefity? Dzięki
zdjecie uzytkownika
fahowiec - 2016-01-03 13:04:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zacznij jezdzic jak czlowiek a nie jak baran, co drugi wekend w domu to dostamoesz 7 tys + premia za paliwo ale jak kierowcy chca miec po 8 dni wolnego to zarabiaja 6100 i tyle .
prawda jest taka ze 6300 i 6 dni wolego a nie ma liczenia za kazdy kilometri jazda bez trzymanki
zdjecie uzytkownika
Maciek - 2016-01-03 22:38:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli co, dużo jeżdzenia dużo pensji, ale trochę wpływa to na sytuacje rodzinne? Jakie są umowy o prace, albo czy sporo przekrętów w firmie, bo 7 tysięcy to niezła kwota
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-01-10 21:41:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panie z spedycji uciekły do dolmat-trans firma schodzi na psy od 2010
dziad trans i kasa zawsze się nie zgadza ukraina tylko bryka a po
drugie może szanowny właściciel napisze ilu ma normalnych kierowców
co boli roboty w bród a ludzi nie ma dolmat-trans i demotrans
się rozrasta a pan co potrafi nadal kłamać.
zdjecie uzytkownika
kwik - 2016-01-11 23:46:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Ja skoro inne firmy się rozrastają według Ciebie, a Trans-Cargo stoi w miejscu, to może pomyśl o przeniesieniu się. Według mnie to dobra firma, ale jestem jedynie osobą "z boku".
zdjecie uzytkownika
JARUŚ - 2016-01-13 13:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
FIRMA BYŁABY ZAJEBISTA GDYBY NIE JEDEN ZE SPEDYTORÓW,KAWAŁ K..RESZTE DZIADA.tak panie Pf3v9?
zdjecie uzytkownika
Oleo - 2016-01-13 17:35:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie spedytorki? Jedna poszła do Dolmat trans bo poziom za wysoki w Transcargo jest i sie nie utrzymała poza tym jedna fakturzystka adolmat to jest cmentarzysko Transcargo ....kto sobie nie radzi z jakością to idzie do dolmatu bo tam nie ma żadnego poziomu a spedytorzy to osoby bez doświadczenia dlatego nie potrafią nikogo niczego nauczyć tylko biorą ludzi co z Transcargo wylatują za brak kompetencji
Załadować 13,6 żaden kłopot ale umiejętnie poprowadzić kierowcę to sztuka ...kiedys z demotransu zabrali spedytora to jakoś było
zdjecie uzytkownika
bodzio58 - 2016-01-15 08:31:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rademenes - 2014-10-26 22:14:31]:
witam,chce przyjac sie do tej firmy ,kto moglby mipodpowiedziec jak naprawde jest obecnie w tym roku 2016?
zdjecie uzytkownika
nos - 2016-01-15 14:17:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@bodzio58 rok się dopiero zaczął, więc podejrzewam, że od ubiegłego nic się nie zmieniło w tej ani w żadnej firmie :) Trans-Cargo to konkretna firma, w sumie wysłałbym CV na kierowcę, ale nie prowadzą rekrutacji.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-01-16 14:19:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wy tu piszecie trans cargo i dolmat trans to jeden ch...... tylko
w innym opakowaniu takie firmy nie powinny istnieć od początku
okradają kierowców i zdania nie zmienię.
zdjecie uzytkownika
Olgiert - 2016-01-19 19:07:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam sie nie zgadzam z tym.czekam jeszcze dwa tygodnie az ruszy system dwa tyg /wekend gwarantowany i znikam z dolmatu bo
Płaca 1300 Pln wiecej wiec kilku kierowców sie szykuje,jak dla mnie to kupa forsy
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-01-20 10:33:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dolmat-trans to porażka kasa na trzy raty i co weekend w kabinie
pracowałem dwa miesiące i podziwiam ludzi co wytrzymują tam dłóżej
brak rozumu ze strony kierowców zgadzają się na wszystko.
zdjecie uzytkownika
Olgierd - 2016-01-20 21:18:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlatego znikam do tc jak tylko uruchomią system 2tyg /wekend
Dolmat jest gorszy od demotransu Hehehehe pajace
zdjecie uzytkownika
Pajac - 2016-01-20 23:39:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O kim piszesz ze spedytorów ze kawał ....?
zdjecie uzytkownika
czarek - 2016-01-22 20:12:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się @Pracownik, że obie firmy może mają wspólne cechy, ale to jednak nie to samo. Wydaje mi się, że Trans-Cargo jest bardziej znane i chyba więcej płacą.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-01-23 12:21:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie to jedna banda kto uczciwie płaci kierowcy w Polsce
tylko ślepy pracuje w dolmacie już bardziej zorganizowani są w Trans-Cargo
i Demotrans i wypłata jest w całości a dolmat na trzy raty płaci ktoś tam
dobrze napisał kto sobie nie radzi w Trans-Cargo i Demotransie to zawsze znajdzie prace w dolmacie ha.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2016-02-01 10:11:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wy wiecie o pracy w Dolmacie dajcie już spokój
Pan Przemek usuwa opinie cały czas z E transportu.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa ok
Zadnych pustych obietnic
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Olesnica - 2016-02-01 18:12:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie ze usuwa bo inaczej nikt by nie przyszedł nawet zapytać o prace
Kasa dzielona a zapewnienie ze 5500 zarobisz to trzeba 31 dni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] diety płaci ale 30 Pln za dobę w kraju :) kpina
Zdała od tej pseldo firmy -nowe auta i leasingi ich wciągają
zdjecie uzytkownika
Wikju - 2016-02-08 23:54:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rademenes - 2014-10-26 22:11:45]:
O czym ty mówisz ? To s [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i kombinatorzy ci co tam jeżdżą po 7 lat to de ile którzy nic w życiu nie osiageli

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Trans-Cargo sp.j.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Trans-Cargo sp.j.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert