Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Trans-Cargo sp.j.

Pracowałeś w firmie Trans-Cargo sp.j. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-10-27 23:39:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś może potwierdzić jakąś z tych wersji, bo opowieści kolegi o nicku Rademenes, a kolegi o nicku kolo/harry (chyba to była jedna i ta sama osoba, patrząc po odstępie czasowym po odpowiedziach) bardzo się różnią. Może faktycznie kolega przesadził i jest te 45 godzin, ale co ile, co dwa tygodnie macie tyle czasu z rodziną?
zdjecie uzytkownika
789ala - 2014-10-29 13:40:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wprowadzili system od jakiegos czasu taki
1 wekend zagranica
2 wekend 45h pauza na bazie/w domu
3 wekend zagranica
4 wekend - 4 dni w domu by zachowac 6 dni wolnego w miesiacu
mi to pasuje w tej firmie i to ze mam swoje auto na stale a nie jak beduin wiecznie przesiadki i sprzatanie auta
zdjecie uzytkownika
62 - 2014-11-01 23:03:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od kiedy tak jest bo nic nie słychać o tym ?
Fakt ze juz nie siedzę po 3 tyg tylko ściągaja wcześniej ale intymna nie słyszałem
Jesli chodzi o kasę to poprawiło sie :) nie zapeszam ale na czas i to co obiecali mam zobaczymy jak długo

zdjecie uzytkownika
Nikita - 2014-11-05 19:35:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze ze tak jest
zdjecie uzytkownika
Polok - 2014-11-10 18:42:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moja opinia jest pozytywna,nie pracuje tu długo około rok ale nie ma co narzekać i nie zgadzam się z negatywnymi wpisami wymagania są ale kasa na czas i tak jak fart napisał kasa powyżej 6tys jest prawda samochody nowe i atmosfera fajna nie ma przeklinania i wyzywania pełna kultura
Pozdrawiam kierowcow z tc
zdjecie uzytkownika
sroda - 2014-11-19 16:14:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ide do nich zobaczymy jak jest -mam nadzieje ze dostane to co obiecuja
zdjecie uzytkownika
bari - 2014-11-21 12:55:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sroda - 2014-11-19 16:14:14]:
mam nadzieję , że się nie sparzysz... wielu już próbowało i wielu się zawodziło na Trans-Cargo. Jednak nie można im odmówić tego , że nie zawsze była to wina firmy. Często zawodzili sami pracownicy którzy po prostu nie nadawali się do tej pracy. Niektórzy powinni się zastanowić co chcą robić w swoim życiu
zdjecie uzytkownika
Kolp - 2014-11-21 22:02:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bari - 2014-11-21 12:55:36]:
Narazie jest ok
Atmosfera miła furę już mam lecę
Jest tu trochę aut z tego co widziałem ponad 60 NUMEROW
Z kierowcami gadałem to mówią ze płaca na czas i ponad 6500 ale wysoki poziom wymagan
zdjecie uzytkownika
Niuta - 2014-11-25 18:40:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy orientuję się ktoś ile na stanowiskach biurowych płacą i jaka atmosfera?
zdjecie uzytkownika
Futro - 2014-12-02 21:20:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
6300 +600 dodatek paliwowy taka prawda
Rygor jest ale kasa tez spedytorzy poukładani choć mało mam z nimi do czynienia
Adres i jazda
Bus zwozi kierowców z okolic leipzig i pauza 45h w domu ale ja nie chciałem
Wolność wyboru fajne jest to ze traktują kierowcę jak człowieka a nie jak małpę
zdjecie uzytkownika
Gnom - 2014-12-06 07:55:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są przyjęcia
Dajcie jakiś nr telefonu
zdjecie uzytkownika
ZAMTRANS - 2015-01-23 00:40:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jezdzilem w tej firmie w 2000-2002r jeszcze na starej bazie w Padborgu i powiem
ze bylo tak jak pisze Futro.
zdjecie uzytkownika
paulina - 2015-02-03 17:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. a czy napisze ktoś jak jest z pracownikami biurowymi? jaka atmosfera i pieniądze?
zdjecie uzytkownika
b24 - 2015-02-11 08:20:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mam wrazenie ze ci ludzie ci wypisuja pozytywne opinie o tej firmie nigdy tam nie byli . ja tam bylem i to nie miesiac czy dwa i moge z czystym sumieniem powiedziec KIEROWCY STRZEZCIE SIE TEJ FIRMY nie wazne czy bus czy ciezarowka klamia w zywe oczy a najlepiej robi to lukaszek faja od ktorego wszystko wychodzi
zdjecie uzytkownika
Grubo - 2015-02-12 22:36:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widać busiarza co wyleciał z hukiem za picie panie Soko... Zeby nie napisać dokładnie
Nikt nie jest anonimowy
zdjecie uzytkownika
luis - 2015-03-06 07:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panowie ja jezdzilem w tranc cargo olesnica niedawno sie zwolnilem jechalem 3 dni tak cie ganiaja niema kiedy zjesc a co dopiero sie wysrac a od spedytora dowiesz sie ze zawracasz glowe pierdolami i prosze nie dzwonic tylko pisac sms bo on niema czasu jak zapytalem sie o premie do wyplaty.ta premie co obiecuja kierowcom to jest dla wazyliniarzy i tych co podpierdzielaja kierowcow do szefuf
zdjecie uzytkownika
luis - 2015-03-06 07:03:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
B24 panowie kierowcy ma racje
zdjecie uzytkownika
as - 2015-03-18 12:19:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lluis co z ciebie za kierowca niepotrafisz sobie wygospodarować czasu do toalety pytałeś spedytor czy można iść i ci niepozwolił warunki są jasne od początku wiadomo ile zarabiasz bo mówią i można to policzyć a jeżeli ktoś rozwala auto w pierwszym miesiącu i ma zabrane 500 z premierem to powinien się cieszyć że tylko tyle widzę jak wyglądają auta po dwóch latach to szok sam jestem tu kierowca niejest źle nikt za darmo niepłaci trzeba robić to co należy a mówią to na początku ja się zatrudniasz nic więcej niewymagaja
zdjecie uzytkownika
stary - 2015-03-21 17:20:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od kiedy jezdzicie 3 na 1 dzwonilem do waszej firmy w piatek i bardzo nie przyjemny byl ten facet
zdjecie uzytkownika
stary - 2015-03-21 17:20:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od kiedy jezdzicie 3 na 1 dzwonilem do waszej firmy w piatek i bardzo nie przyjemny byl ten facet
zdjecie uzytkownika
Mnik - 2015-03-23 22:52:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od zawsze jest system 3/1
zdjecie uzytkownika
as - 2015-03-26 16:39:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napewno dzwoniles do t.c olesnica to raczej niemożliwe że był nie uprzejmy
zdjecie uzytkownika
lolek - 2015-04-09 15:11:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oglaszaja sie non stop zadna firma porzadna nie oglasza sie tyle co oni ale karzdy ma wybur ja jezdzilem u nich poszedlem do euro grupy i nie narzekam mam spokuj mniejsze pieniadze ale co tydzien w domku kasa to nie wszystko
zdjecie uzytkownika
stary - 2015-04-11 20:55:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcialem sie tam prrzyjac ale z tego co piszecie to wszedzie jest dobrze gdzie nas niema lepiej zarobic 500zl mniej ale byc z rodzina a zycie jest krutkie
zdjecie uzytkownika
Pokl - 2015-04-12 00:24:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz wprowadzili nowe zasady 6700 na umowie a 8200na działaności +premia za paliwo jak sie postaram to spokojnie 1100 wychacze
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Trans-Cargo sp.j.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Trans-Cargo sp.j.?
Zadaj pytanie