Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Trans-Cargo sp.j.

Pracowałeś w firmie Trans-Cargo sp.j. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
olo - 2013-05-21 09:59:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zadzwon sobie do firmy jak masz takie szczegolowe pytania ale nie widzialem firmy co wysyla kierowcow do hotelu hehehehe
zdjecie uzytkownika
szukający - 2013-05-21 15:02:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Mógłby ktoś napisać jak tam jest z zarobkami w trans cargo oleśnica na busie. Z góry dziękuje
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2013-07-01 16:31:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozmowa o przyszłej pracy super, zapewnienia dobrych warunkach pracy, wysokich zarobkach to jedna wielka bajka... szef potarfi powiedzieć do kierowcy... mnie Twoje kilometry nie interesują a przecież to własnie za przejechany kilometr płaci, nie polecam... zgadzam się kierowca to tylko dodatek do samochodu, dobrze czytajcie wszystko co podpisujecie, i za co zabierają wam pieniądze... za mycie auta, za nie taką ilość atmosfer w kołach, za niezapięte pasy od burt... kierowcy zmieniają się jak rękawiczki, zero szacunku dla człowieka a tylko jazda nie rzadko po 36 godzin... chociaż to nasza praca...nie wiem kto tam zarabia 4500 na busie..zresztą moje doświadczenia w tym temacie nie są miłe...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-03 12:45:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to jazda po 36 godzin? Wtedy jeździ się we dwóch? Jak się zdarzają dłuższe kursy to jak to wygląda z noclegiem? Pozdro dla kierowców Trans-cargo.
zdjecie uzytkownika
bodzio - 2013-07-14 09:22:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spanie masz zapewnione na pace i za to tez potraca.Jak bedziesz w trasie 4 tyg to zarobisz 2 tys.moze 2.2.A tak w ogole to okradaja jak im sie podoba.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-24 12:03:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto mi powie czy to firmy TRANS-CARGO zatrudniają pracowników na stanowisku kierowcy? jeśli tak to ile taki kierowca może tam zarobić?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-08 12:14:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szwejk dlaczego uważasz że firma TRANS CARGO to banda złodziei? czy oszukują swoich pracowników na wypłatach?
zdjecie uzytkownika
Wolny - 2013-09-22 22:58:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukają kierowców ale z tego co widzę to zakupiła firma ponad 25nowyxh zestawów w ciagu 6miesiecy powtarzam NOWYCH--
Wypłata 6tys na rękę i nie ma problemu by dostawać trzeba tylko słuchać czego chcą i tyle reszta to robota jak każda inna,
zdjecie uzytkownika
Busiarz - 2013-09-22 23:00:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam kiero ,3800na busie za 25dni roboty -kasa na czas
zdjecie uzytkownika
kolo - 2013-10-03 10:48:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wywalaja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nieudacznikow , sam kilku widzialem "tygrysów" z parkingu hehehe // siedze tu od roku i nikt nie zabral mi nic z wyplaty - praca jak wszedzie
zdjecie uzytkownika
pako - 2013-10-08 09:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolo, czyli rzeczywiscie mozna w transcargo zarobic te 4-5 tysiecy miesiecznie? i czy mozna zalapac sie tu na dluzej?
zdjecie uzytkownika
norberto1982 - 2013-10-10 21:07:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam chce isc tam do pracy na busa ile zarobie iw ogóle jak tam jest??
zdjecie uzytkownika
witold - 2014-02-18 23:05:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TRANS-CARGO ma raczej dobre opinie w branży, na innych forach, takich o tematyce transportowej kierowcy sobie bardzo chwalą.
zdjecie uzytkownika
moskwa - 2014-05-08 20:45:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem tam kroją na kase ile mogą, jechałem 36godzin bez przerwy a i tak rano dzwonili do mnie, że jestem już spóźniony... każą ( usunięte przez administratora ). wtedy normy spalania wychodzą ci takie że wielki( usunięte przez administratora )zarobisz odradzam szczerze
zdjecie uzytkownika
darek - 2014-09-12 11:46:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wolny - 2013-09-22 22:58:23]:
hehehe to napisal wlasciciel
zdjecie uzytkownika
darek - 2014-09-12 12:15:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przepracowalem tam 2 miesiace i dosc tak beret poryli a zarobki he 6000 zl to kpina jakas kto takie glopoty opowiada za wszystko potrancaja nawet za obrysowki a wymagania z kosmosu jeszcze tak porytej firmy niewidzialem zal a wiec panowie zdaleka od tej firmy a te dobre opinie powyzej to sam wlasciciel dopisuje szpieguja na gps przekroczysz 83 km h to masz odrazu telefon dlaczego szybko jedziesz za przepaly obciazaja na stopa zniemiec trzeba wracac na weekend faxem dokumenty cmr po rozlad przesylac chodzic sie prosic po biurach i sie prosic zeby wyslali a pieniedzy na to sie niedostaje chocby wyslac z cpn to kosztuje to trzeba z wlasnej kieszeni placic aaa duzo by wymieniac pozdro i boczkiem od tej firmy
zdjecie uzytkownika
Fart - 2014-09-18 22:48:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koleś a widziałeś teraz ciężarówkę bez GPS?? Jak nie masz nic do ukrycia to co Ci gps przeszkadza??bynajmniej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tel nie zawracają a wypłaty sa jasne
Pracuje to juz kilka miesięcy i dostaje na czas 6200-6700 bez wazeliny
Jazda jak wszędzie u każdego przewoźnika chwale sobie to ze mam swoje auto i o dziwo nie mam burt zreszta nie widziałem żadnego z burtami bo sa to firany wiec ktoś tu kłamie
zdjecie uzytkownika
Fart - 2014-09-18 22:54:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak Urwiesz obrysowke to kup sam nowa nie bedziesz musiał biadolić ze Cię obciążyli
Ciekawe na kogo biadolisz jak Urwiesz lusterko w swoim aucie prywatnym??
Na żonę czy na sąsiada ,wtedy morda w kubeł i płacisz sam wiec co sie dZiwisz ze firma obciąża kierowcę ,teraz bedą wprowadzali system ze każda 45h pauza bedzie w domu i mi to pasuje :)
zdjecie uzytkownika
jarek - 2014-09-23 00:49:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TransCargo jest europejskim operatorem logistycznym specjalizującym się przede wszystkim w szeroko pojętym transporcie drogowym i multimodalnym. Z tego co wiem TransCargo teraz zatrudni KIEROWCÓW z kat. C+E do pracy w przewozach miedzynarodowych. Wymagania: mile widziane doswiadczenie, karta kierowcy, zalozenie wlasnej dzialalnosci. Oferujemy: atrakcyjne i terminowe wynagrodzenie oraz praca na nowych ciagnikach siodlowych.
zdjecie uzytkownika
kolo - 2014-10-25 20:33:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
45h w domu ha wrocilem w sobote rano a w niedziele o 17 h wyjazd z urlopowka 18 h w busie firmowym trans cargoooo i to jest 45 h w domu z rodzinom aaaaaa zarobki taaaak 6700 jakis geniusz ta kwote wymyslil panowie tragedia niepolecam najgorszemu wrogowi tej firmy pozdro
zdjecie uzytkownika
harrry - 2014-10-25 20:59:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rotacja niesamowita !!!!! co do wyplat ? pisza ze zarobki taki a nie inne, a co do wyplaty smiech powiazany z placzem.jezeli chcecie sie przyjac do tej firmy ! popytajcie kierowcow z trans cargooooo .bo to co powyzej pisza np;fart to juz jest desperacja !! bo pluje prosto w oczy pzostalym kierowcom co jeszcze tutaj pozostali.!?!?? poczytajcie ogloszenia o prace trans cargo jest liderem ! a dlaczego dlaczego ?niech sobie sami zadaja to pytanie.! hytrosc niezna granic!!!!!!! niepolecam siemka
zdjecie uzytkownika
Rademenes - 2014-10-26 22:11:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Który pajac z taka urlopowka jechał?? Przyznać sie! Bus zjeżdża w pt wieczorem i rusza w niedziele o 20 wiec k... Jak nie ma 45h????18h w busie to dokąd Ty jechałeś ??? Do Barcelony !!!??
Łżesz jak pies skundlony
6tys zarobić to żaden kłopot w tej firmie ważne aby utrzymać 6dni wolne w miesiącu
Poza tym kto ma poniżej normy dodatek paliwowy wypłacają ,co niektóry po 800-900 dostali
A ci co tu biadolą pewnie przepał mieli i wylecieli innych naciągać
Skoro sa tacy co pracują po 6-7 lat tzn ze płaca
I tyle prawdy
Zainteresowanych zapraszam do kontaktu powiem jak jest na plus i minus
Siedzę tu długo wiec duzo widziałem
zdjecie uzytkownika
Rademenes - 2014-10-26 22:14:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolo podaj nr boczny z auta to zadzwonie do Ciebie
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-10-27 23:39:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś może potwierdzić jakąś z tych wersji, bo opowieści kolegi o nicku Rademenes, a kolegi o nicku kolo/harry (chyba to była jedna i ta sama osoba, patrząc po odstępie czasowym po odpowiedziach) bardzo się różnią. Może faktycznie kolega przesadził i jest te 45 godzin, ale co ile, co dwa tygodnie macie tyle czasu z rodziną?
zdjecie uzytkownika
789ala - 2014-10-29 13:40:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wprowadzili system od jakiegos czasu taki
1 wekend zagranica
2 wekend 45h pauza na bazie/w domu
3 wekend zagranica
4 wekend - 4 dni w domu by zachowac 6 dni wolnego w miesiacu
mi to pasuje w tej firmie i to ze mam swoje auto na stale a nie jak beduin wiecznie przesiadki i sprzatanie auta
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Trans-Cargo sp.j.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x