Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Trans-Cargo sp.j.

Pracowałeś w firmie Trans-Cargo sp.j. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-01-20 10:33:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dolmat-trans to porażka kasa na trzy raty i co weekend w kabinie
pracowałem dwa miesiące i podziwiam ludzi co wytrzymują tam dłóżej
brak rozumu ze strony kierowców zgadzają się na wszystko.
zdjecie uzytkownika
Olgierd - 2016-01-20 21:18:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlatego znikam do tc jak tylko uruchomią system 2tyg /wekend
Dolmat jest gorszy od demotransu Hehehehe pajace
zdjecie uzytkownika
Pajac - 2016-01-20 23:39:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O kim piszesz ze spedytorów ze kawał ....?
zdjecie uzytkownika
czarek - 2016-01-22 20:12:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się @Pracownik, że obie firmy może mają wspólne cechy, ale to jednak nie to samo. Wydaje mi się, że Trans-Cargo jest bardziej znane i chyba więcej płacą.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-01-23 12:21:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie to jedna banda kto uczciwie płaci kierowcy w Polsce
tylko ślepy pracuje w dolmacie już bardziej zorganizowani są w Trans-Cargo
i Demotrans i wypłata jest w całości a dolmat na trzy raty płaci ktoś tam
dobrze napisał kto sobie nie radzi w Trans-Cargo i Demotransie to zawsze znajdzie prace w dolmacie ha.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2016-02-01 10:11:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wy wiecie o pracy w Dolmacie dajcie już spokój
Pan Przemek usuwa opinie cały czas z E transportu.
zdjecie uzytkownika
Olesnica - 2016-02-01 18:12:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie ze usuwa bo inaczej nikt by nie przyszedł nawet zapytać o prace
Kasa dzielona a zapewnienie ze 5500 zarobisz to trzeba 31 dni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] diety płaci ale 30 Pln za dobę w kraju :) kpina
Zdała od tej pseldo firmy -nowe auta i leasingi ich wciągają
zdjecie uzytkownika
Wikju - 2016-02-08 23:54:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rademenes - 2014-10-26 22:11:45]:
O czym ty mówisz ? To s [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i kombinatorzy ci co tam jeżdżą po 7 lat to de ile którzy nic w życiu nie osiageli
zdjecie uzytkownika
Do Wikju - 2016-02-10 09:45:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co napisałeś to święta prawda ludzie mają śmietnik zamiast rozumu
a Pan Przemek się śmieje z pseudo kierowców
tyle Firm w okolicy lepsza kasa robota a i tyk ma Jeleni
no cóż jaka Firma tacy kierowcy.
zdjecie uzytkownika
Prestig - 2016-02-11 18:45:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hejka,Przemka wywalili z roboty juz na koniec roku :):):):) teraz wkoncu jest normalnie ,Kamil daje rade i jest OK.a co do firmy nie ma zastrzeżeń ,mało teraz jest jazdy ale wszedzie tak jest jak widać na parkingach zreszta
zdjecie uzytkownika
No wkoncu - 2016-02-20 00:43:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wkoncu bedą ciężkie auta mercedesy actros
Chyba sie szykują na skok ;)
Mam nadzieje ze dostanę chociaż jest kilku dziadków ....
zdjecie uzytkownika
gabi - 2016-02-20 02:17:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MÓJ MĄŻ PRACOWAŁ W SUPER FIRMIE TRANS CARGO KILKA LAT. BĘDĄC NA FIRMIE PO TRASIE
ROZMAWIAJĄC Z JEDNYM Z SZEFÓW,DOWIEDZIAŁ SIĘ ŻE MA WYPAKOWAĆ WSZYSTKIE RZECZY.
PRZY ZDAWANIU DOKUMENTÓW DOSTAŁ WYPOWIEDZENIE.
NIE ZA ZŁĄ PRACĘ, TYLKO LIKWIDOWALI SOLÓWKI.SZKODA ŻE SZEFOSTWO ROZMAWIAJĄC Z PRACOWNIKIEM NIE POTRAFI POWIEDZIEĆ PROSTO W OCZY JEST PAN ZWOLNIONY,TYLKO ZASŁANIA SIĘ PODRZĘDNYMI PRACOWNIKAMI BIUROWYMI.
OGÓLNIE FIRMA OK. POZDRAWIAM.
zdjecie uzytkownika
Jan - 2016-02-21 14:48:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie tak szczerze która firma transportowa jest oki z Oleśnicy
ŻADNA NAPRAWDĘ ŻADNA psełdo szefowie kasa zawsze się nie zgadza a jak zjazd
do domu to najlepiej 45g pauzy i dalej Jelenia do budy wole pracę na miejscu w fabryce niż tracić życie w budzie jak pies za 5ty.
zdjecie uzytkownika
Domino - 2016-02-27 14:07:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie kirowcy jerzdze jusz w trans cargo około 7dmiu lat i to właśnie solówką co do zarobków nie mogę narzekać.Co do spedytorów nie było żadnych zastrzeżeń robie to co do mnie należy i jestem z firmy zadowolony na pochwałę z mojej strony zasługuje wielu spedytorów.A zwłaszcza pani Violleta && spedytor,nie mogę ominąć pochwałą pani Moniki która zawsze jest bardzo pomocna myślę że nie jest tak żle panowie kierwcy.Jeśli szukaćie wygody to tyko do S-----A tam mają podobnosz LUXUSY Pozdrawiam.Mojego kolegę Gunter ,D
zdjecie uzytkownika
Do Domino - 2016-02-28 10:07:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Domino czego ty się chłopie napaliłeś że takie głupoty wypisujesz????
zdjecie uzytkownika
Ghy - 2016-03-04 20:18:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tam nowego w Transcargo ?
Widziałem ich nowe furmanki actrosy fajnien wyglądają ,Wypłaty słyszałem ze po 7 tysiaki ale na czas ??
Domino napisz prawde
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-03-09 10:12:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co nowego to zadzwoń i się spytaj cepi eee
a z dolmatu uciekają kierowcy do trans cargo oj oj
nie ładnie podbierać ludzi!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Maciek - 2016-03-19 12:37:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No nie tylko można też napisac przecież maila, więc można i dzwonić, można i pisać, na pewno Ci ktoś odpowie, nie polecam się obawiać, bo mowa o naszej przyszłości
zdjecie uzytkownika
Mlody-Trucker - 2016-03-20 22:06:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U Demonów Lepiej
zdjecie uzytkownika
polingo - 2016-03-21 12:50:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Młody, mowisz o jakiejś lokalnej konkurnencji, która zagwarantuje lepsze warunki? Zastanawiam się jak na takie doniesienia może trans-cargo zareagować.
zdjecie uzytkownika
Obecny - 2016-04-03 07:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam nie narzekam lepiej niż w Demo i Dolmacie wiadomo kiedy się zjedzie kasa na czas nie na raty atmosfera mogła by być lepsza ale tak uważam że nie jest ŹLE.
zdjecie uzytkownika
Bolo - 2016-04-03 15:23:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam nie narzekam w trans cargo jest ok
Kasa na czas ,nowe auta system do uzgodnienia ja byłem dwa Wekendy w domu i mam 7tys +premie za paliwo ,moze koło 400 dostanę ,w demo tak nigdy nie bedzie póki dyrektor sie nie zmieni a o dolmacie to nawet nie ma co gadac ,początkujących i amatorów warto przemilczeń tymbardziej ze sam sie ocenia nie płacąc na czas kierowca,kilku juz u nas jest z Dolmatu i se chwała
zdjecie uzytkownika
cent - 2016-04-05 11:28:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hm @Bolo, zarobki o których piszesz są faktycznie mega. Dwa weekendy pracujące to żadna tragedia, opłaca się i można chwilowo poświęcić życie rodzinne
zdjecie uzytkownika
grzesiekwegorzewo - 2016-04-06 10:44:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam zmiennika do demotransu najlepiej z Węgorzewa Giżycka lub okolic żeby razem dojeżdzać. Najlepiej aby był to ktoś z doświadczeniem wiek mniej wiecej 30-40 lat System 4/1 wypłata na czas. Jesteś zainteresowany napisz dafi_1987@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Były - 2016-04-25 10:43:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma to jedno wielkie nieporozumienie człowiek spokojnie nie może zjeść
wszystko w biegu kasa za taką pracę jest nieadekwatna.
zdjecie uzytkownika
Bmw - 2016-04-26 17:44:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam nie narzekam na Wekendy w domu i 7 tys na łapę ,"były", to mało ???
Znam inne firmy z okolic to tylko można pomarzyć o takiej kasie
Mam nowy zestaw kasa na czas a robota jak każda inna trzeba sobie umieć czas zorganizować ,ja polecam ta firmę wszystkim isie tego nie wstydzę
zdjecie uzytkownika
michał - 2016-05-07 10:46:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Bmw oj to naprawdę brzmi nieźle. 7 tysięcy to porządna wypłata, jak nigdzie... a można od razu spodziewać się umowy o pracę, czy na początku jest to zlecenie? Szkoda, że nie widzę teraz żadnej aktywnej rekrutacji, mam nadzieję, ze to się szybko zmieni.
zdjecie uzytkownika
Bmw - 2016-05-07 12:33:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Umowa o prace jest odrazu
Sa przyjęcia bo teraz maja odebrać 15 nowych actrosow wiec sa przyjęcia od zaraz
Najważniejsze jest ze kasa na czas i w całości a nie pierdzielenie sie po 500pln zaliczki
zdjecie uzytkownika
Obecny - 2016-05-08 08:02:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wy Panowie piszecie ORKA niesamowita spedycja traktuje kierowcę jak maszynę
45 minut pauzy i ogień po drugie kto normalny pracuje w ..........
zdjecie uzytkownika
Bmw - 2016-05-08 14:48:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje , pauza 45 min a co ty 3godz na kanapkę potrzebujesz ???
Chcesz miec luz idz do Mgk za 2,8 tys śmieci wozić
Ty obecny ktos ty ? Dajno numer boczny
zdjecie uzytkownika
Anatoliy - 2016-05-08 17:12:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chłopaki! Chcę na pracę w tej firmie.co polecacie?
zdjecie uzytkownika
Po9g - 2016-05-10 16:03:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do biura sobie zadzwoń www.transcargo.com.pl
zdjecie uzytkownika
Anatoliy - 2016-05-10 17:30:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może ktoś pracuje w firmie "trans-cargo" kierowcą i coś opowie o swojej pracy?
zdjecie uzytkownika
Byly - 2016-05-11 09:11:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DOLMAT ZWALNIA WSZYSTKICH
zdjecie uzytkownika
Anatoliy - 2016-05-11 13:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kim jest ДОЛМАТ?
zdjecie uzytkownika
Zdzisiek - 2016-05-11 18:25:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dolmat zwalnia albo daje warunek 5tys za 30dni
Tylko idioci tam zostają .zapierdzielam do Transcargo tam 7 tys bez proszenia dawajcie chłopaki ze mną
zdjecie uzytkownika
Anatoliy - 2016-05-11 18:34:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zdał dokumenty w TRANS-CARGO, chcę się dowiedzieć jak tam praca?
zdjecie uzytkownika
7 groszy - 2016-05-16 09:59:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PANOWIE KIEROWCY PO 1 W TEJ ZAKŁAMANEJ OLEŚNICY NIE MA ŻADNEJ UCZCIWEJ FIRMY TRANSPORTOWEJ po 2 95% KIEROWCÓW TO BRUDASY I ALKOHOLICY CIESZCIE SIĘ
GAMONIE ŻE KTOŚ WAS PRZYJMUJE DO PRACY PO 3 JAK ZA KIEROWCE TO TYLKO DO NIEMIECKIEGO PRACODAWCY 3 NA 1 1800 EUR I UMOWA NORMALNA
zdjecie uzytkownika
hover - 2016-05-16 11:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ty po co obrażasz mnie polaków? jesteś najmądrzejszy? nie wiesz o trans--cargo - nie przeszkadzaj innym!
zdjecie uzytkownika
7 groszy - 2016-05-16 15:54:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sam jestem z tego bandyckiego kraju co prawda boli ???
pracowałem w trans-cargo demotransie i dolmacie
Jeszcze parę złodziejskich firmach każdy obiecuje złote góry
JESZCZE TROCHĘ I SAMI BĘDZIECIE JEŹDZIĆ A RESZTĘ BANK ZABIERZE
zdjecie uzytkownika
hover - 2016-05-16 18:21:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BMW! Pracujesz w TRANS CARGO? Powiedz - można iść tam pracować, czy nie? jak z płatnością. stosunek do kierowców?Proszę!!!
zdjecie uzytkownika
Bmw - 2016-05-17 20:41:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak pracuje i sobie chwale
Praca jest poukładana zjazdy terminowe ,zestawy nowe i najważniejsze kasa jest na czas
I jasne rozliczenia. Ja jestem zadowolony a ty jak sobie chcesz
zdjecie uzytkownika
hover - 2016-05-18 07:43:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziękuję ci bardzo
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2016-05-19 20:08:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Transcargo Ładne maja te mercedesy widać je z daleka ;)
Chłopaki na parkingach gadają ze kasa jest ok
zdjecie uzytkownika
Były - 2016-05-21 09:20:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w tej firmie rano załadunek popołudniu rozładunek i załadunek i tak cały tydzień zjazd na bazę dokumenty i inne głupoty w biurze a pauza leci
TO CO PROSZĘ JUŻ JECHAĆ NA ROZŁADUNEK JUŻ CZEKAJĄ NA PANA PAUZA WYSZŁA
G A M O N I E co wy za bzdury piszecie czasu niema zjeść a po drugie kto normalny z kierowców tam pracuje 15%.
zdjecie uzytkownika
hover - 2016-05-21 18:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to ty o trans cargo mówisz?
zdjecie uzytkownika
Bmw - 2016-05-22 07:33:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Były/ ty cos kręcisz i oszukujesz albo z konkurencji piszesz z kleberga ;)
Jak zjeżdżasz na bazę to oddajesz dokumenty spadasz do domu a nie na rozładunek chyba ze udało ci sie przypadkiem w tygodniu zjechać
Ja tam mam czas na jedzenie i chyba nawet za duzo ;)
Były/ moze dlatego juz nie pracujesz bo sobie życia nie umiesz zorganizować ????
zdjecie uzytkownika
Były podać imię i nazwisko z j e b i e - 2016-05-22 19:20:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Bmw jak chcesz c e p i e to podaj nr tel zadzwonię to ci opowiem jak sobie radze w życiu trans cargo i inne popaprane dziady z oleśnicy wielkie firmy transportowe tylko ludzi oszukać a GDZIE UCZCIWE DELEGACIE ROZŁĄKOWE ZA NOCLEG W KABINIE ZA ŚWIĘTA co skończyły się czasy że 10 było na jedno miejsce.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa ok
Zadnych pustych obietnic
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Obecny - 2016-05-24 20:08:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje tutaj i potwierdzam 6700 dostałem na kwiecień
Praca jak wszedzie zawsze chciałoby sieb10!tys i wszystkie Wekendy w domu ale bądźmy realistami dyr w banku tyle nie ma
Nie plujcie na firmę bo podejście maja do człowieka znam gorsza firmę w olesnicy
zdjecie uzytkownika
123 - 2016-05-28 10:36:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobre ręce opadają tak jest dobrze.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Trans-Cargo sp.j.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Trans-Cargo sp.j.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert