brak logo

Trans-Cargo sp.j.

Oleśnica

Opinie o Trans-Cargo sp.j.

Nina 2016-06-13 16:23:41
A nie sądzisz,że w każdej firmie transportowej po przejechaniu 4,5 godziny masz 45 minut pauzy? Powiedz gdzie są dłuższe? Jeżdżąc w podwójnej obsadzie nawet tego nie masz po 4,5 h jazdy bo przesiadasz się na miejsce pasażera i ciśniecie dalej. Jedynie masz ten plus,że nie kierujesz ale w ,,pogotowiu" musisz być.
Kiero 2016-06-13 18:53:28
Szukam zmiennika na system 2/2
dwa tyg jazdy dwa tyg pauzy ,3800 na rękę
5
bolo 2016-06-15 23:32:43
tak czytam te opinie i plakac sie chce proste chlopaczki ktorzy nazywacie sie kierowcami wymiecie w okolicy jedna firme ktora tyle placi i oferuje nowe aulta tylko polak ma taka mentalnosc zeby siedzial lamentowal a piniadze same z nieba lecialy ja jestem zadowolomy kasa nowy samoccod w miare poukladany spedytor
Bloger 2016-06-17 23:32:41
Hey chłopaki ,sa tu jakies obecne osoby bo jak czytam to same żale a tu nie ma co lamentować tylko zapie rda łac bo kasę płaca jak żadna firma w okolicy i oby tak dalej teraz nie ma żadnej firmy na ktorej by ktos zle nie wpisywał tylko czy ma racje ?
7600 nowy zestaw co drugi weekend mam w domu czego wy płaczki wiecej chcecie ?????dolmat dziad za 5tys i ku r w a po 3tyg w drugi dzien dzwoni i mowi ze jest wyjazd ?po r a bało ich!!!!!
15 tys ,wez kup auto i bądź sam biznesmen moze ci sie uda a jak nie do morda w kubeł i jezdzij bo za to nam płaca !
Firma nie jest zła jest kilka osób na odstrzał ale sa niegroźne bo szefu krótko ich za mordę trzyma
Z tego co wiem to sa naczepy i konie w testach moze sie ruszy-oby
1
Taka prawda 2016-06-23 21:12:48
Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę
Nowoczesny tabor
Praca w systemie ;
2 tyg-wolne( sob-niedziela) 7.000PLN
2 tyg-wolne(2 tyg ) 4.000PLN
2 tyg-wolne (sob-niedziela-poniedziałek) 6.500PLN
2 tyg-wolne (1 tydzien) 6.000PLN
4 tyg - wolne 7 dni -7500 PLN
Pracę z zachowaniem norm czasu pracy
Szkolenia przygotowujące
Terminowość wynagrodzeń
4
Trans Cargo dramat totalny !!!!!!!! 2016-07-09 19:37:23
Mój poprzedni wpis na temat działkowania spotkał się z Waszą żywiołową reakcją. Nie spodziewałam się, że odzew będzie aż tak duży i tak pozytywny. Dostałam też wiele maili na ten temat, więc podzielę się z Wami tym, jak szukałam swojej wymarzonej działki. Od kilku dni jestem szczęśliwą posiadaczką 350 m2 chaszczy, których widok sprawia, że moje serce szybciej bije. Bynajmniej nie z przerażenia, a z radości na myśl o tym, co mogę z tym zrobić. Mam nadzieję, że za rok to miejsce będzie wyglądało o wiele inaczej:)

Właściwie od kiedy sięgam pamięcią, zawsze chciałam mieć kawałek ziemi, na której mogłabym coś uprawiać.Kiedy byłam dzieckiem, moi warszawscy dziadkowie mieli niedużą działkę pracowniczą. Wczesną wiosną chodziłam z nimi do sklepu ogrodniczego przy Placu Szembeka, gdzie staliśmy w długiej kolejce po nasiona. Później, w niewielkim mieszkaniu sialiśmy je do skrzynek, by potem czekać na sadzonki, które rozsadzaliśmy do działkowej ziemi. Kochałam ten czas. Pamiętam zapach mokrej ziemi, „bzyczące” druty wysokiego napięcia nad działkami i atmosferę wyczekiwania. Powoli działka pokrywała się zielenią, by na koniec sezonu kipieć warzywami, zwłaszcza skrzynkami pomidorów. Ile tego było!

Cała rodzina siedziała później nad miskami wypełnionymi pomidorami, z których ciotka robiła przetwory na zimę. Nie minęło kilka tygodni, a półki w piwnicy zapełniały się słoikami, z których korzystaliśmy przez całą zimę.

W dorosłym życiu tęskniłam za tymi beztroskimi chwilami, kiedy biegałam boso wśród kapryśnych piwonii i kłujących krzaków agrestu. Byłam trochę samotnym (a trochę samotnikiem) dzieckiem, potrafiłam pół dnia spędzić na wyścigach ślimaków, oglądaniu żab i analizowaniu mrowiska pod płytą chodnikową, którą pewnego razu mój ojciec podniósł, żebym mogła zobaczyć ten cud.

Dziś myślę, że to smutne, ale wtedy od zabawy z rówieśnikami wolałam pogadanki z działkowcami-emerytami, snującymi przez kilkuletnią dziewczynką swoje opowieści o roślinach i miejskich owadach.

To był mój świat, więc kiedy kończyło się lato i altana na działce była zamykana na koniec sezonu, było mi jakoś żal. Kiedy moi dziadkowie odeszli z tego świata, działka trafiła w inne ręce, a potem na jej terenie wybudowano bloczyska.
Trans Cargo dramat totalny !!!!!!!! 2016-07-14 12:10:22
Przede wszystkim wiek, zawodowy kierowca, musi ukończyć:
1) 18 lat – w przypadku kierowcy prowadzącego pojazd samochodowy, dla którego wymagane jest posiadanie prawa jazdy kategorii:
– C lub C+E, o ile uzyskał on odpowiednią kwalifikację wstępną,
– C1 lub C1+E, o ile uzyskał on odpowiednią kwalifikację wstępną przyśpieszoną,

2) 21 lat – w przypadku kierowcy prowadzącego pojazd samochodowy, dla którego wymagane jest posiadanie prawa jazdy kategorii:
– C lub C+E, o ile uzyskał on odpowiednią kwalifikację wstępną przyśpieszoną,
– D lub D+E, o ile uzyskał on odpowiednią kwalifikację wstępną,
– D1 lub D1+E, o ile przewóz wykonywany jest na liniach regularnych, których trasa nie przekracza 50 km i o ile kierowca uzyskał odpowiednią kwalifikację wstępną przyśpieszoną,

3) 23 lata – w przypadku kierowcy prowadzącego pojazd samochodowy, dla którego wymagane jest posiadanie prawa jazdy kategorii D lub D+E, o ile uzyskał on odpowiednią kwalifikację wstępną przyśpieszoną; kierowca posiadający prawo jazdy kategorii D albo D+E do ukończenia 23. roku życia może być zatrudniony wyłącznie przy wykonywaniu regularnych przewozów osób na liniach komunikacyjnych na trasie nieprzekraczającej 50 km.

Kolejnym wymogiem jest brak przeciwwskazań zdrowotnych i psychologicznych co potwierdzają zaświadczenie badań lekarskich oraz zaświadczenie z badań psychologicznych. Odrębne badania są niezbędne do kierowania w ogóle pojazdami a odrębne do kwalifikacji wstępnej, wydawane do wykonywania pracy na stanowisku kierowcy.

Zaświadczenia lekarskie są załączane do wniosku o założenie Profilu Kandydata na Kierowcę (PKK). Jest to dokument niezbędny do rozpoczęcia szkolenia oraz przystąpienia do egzaminu, tworzony w starostwie, zawierający dane i informacje identyfikujące i opisujące osobę ubiegającą się o wydanie prawa jazdy.

Wymagane szkolenia
Kolejnym krokiem jest konieczność uzyskania kwalifikacji, odpowiednio do pojazdu samochodowego, którym zamierza się wykonywać przewóz drogowy. To, jakiego rodzaju szkolenie ma obowiązek ukończyć kierowca, określa data uzyskania po raz pierwszy prawa jazdy kat. C lub kat. D. Kurs kwalifikacyjny z zakresu kwalifikacji wstępnej, kwalifikacji wstępnej przyspieszonej, kwalifikacji wstępnej uzupełniającej, kwalifikacji wstępnej uzupełniającej przyspieszonej powinni ukończyć kierowcy, którzy otrzymali prawo jazdy kat. ,,D’’ po 10 września 2008 roku oraz kat. ,,C’’ po 10 września 2009 roku. Szkolenie okresowe powinni ukończyć kierowcy, którzy otrzymali prawo jazdy kat. ,,D’’ przed 10 września 2008 roku oraz kat. ,,C’’ przed 10 września 2009 roku lub kierowcy ubiegający się o kolejne świadectwo kwalifikacji zawodowej.

Jeśli ktoś zrobił kwalifikację wstępną na grupę kategorii C/C1/C+E/C1+E, wówczas na grupę kategorii D/D1/D+E/D1+E może skończyć jedynie kwalifikację wstępną uzupełniającą lub uzupełniającą przyspieszoną albo jeśli ktoś zrobił kwalifikację wstępną na grupę kategorii D/D1/D+E/D1+E, wówczas na grupę kategorii C/C1/C+E/C1+E może skończyć jedynie kwalifikację wstępną uzupełniającą lub uzupełniającą przyspieszoną. Wpis o uzyskaniu kwalifikacji jest dokonywany, w formie wymiany prawa jazdy, na okres 5 lat, liczony od dnia wydania świadectwa kwalifikacji zawodowej, przy czym termin ten nie może być dłuższy niż okres ważności orzeczenia lekarskiego i orzeczenia psychologicznego.

Zaświadczenie ADR
Odrębnym dokumentem jest zaświadczenie ADR, potwierdzające uprawnienia do przewozu towarów niebezpiecznych. Mogą o nie ubiegać się osoby, które ukończyły 21 lat, wydawanym na 5 lat, po upływie tego okresu w celu przedłużenia uprawnień konieczne jest ukończenie kursu doskonalącego oraz złożenie z wynikiem pozytywnym egzaminu kończącego kurs.

Karta kierowcy
Warunkiem niezbędnym do prowadzenia pojazdów wyposażonych w tachografy cyfrowe jest posiadanie karty kierowcy. Podmiotem wydającym kartę jest Polska Wytwórnia Papierów Wartościowych S.A., natomiast wnioskodawcą sam kierowca, a nie pracodawca. Kartę kierowca opłaca sam, ale jeżeli pozostaje w stosunku pracy i wykonuje przewozy z wykorzystaniem pojazdów wyposażonych w tachografy cyfrowe, opłatę może refundować pracodawca na podstawie imiennego dowodu uiszczenia tej opłaty. Karta kierowcy jest wydawana na okres 5 lat, nie dłuższy jednak niż okres ważności prawa jazdy posiadanego przez kierowcę.
zdjecie uzytkownika
Pracownik 2016-07-14 22:59:29
Czytając te wasze wypociny żygać mi się chce!!! Piszecie tutaj, że wam nie pasuje to czy tamto w tej czy innej firmie jakbyście conajmniej po trzy fakultety pokończyli i wymagania macie dyrektorskie! Kto wam bronił studiować i siedzieć teraz za biurkiem z mega zarobkami??? Większość z Was nawet pisać nie potrafi poprawnie, a macie wymogi kolosalne! Pewnie moje zdanie was nie interesuje ale ja uważam, że pracę trzeba szanować, za to mogę utrzymać rodzinę i bez obaw żyć w spokoju. W większości ogłoszeń jest napisane - odporność na stres i ja zatrudniając się to przeczytałem i staram się być odporny bo dzięki temu mam stabilną pracę i się z tego cieszę. Jak szukacie pracy bezstresowej w sielankowej atmosferze polecam zbiór truskawek i macanie kur.
2
uważam, że pracę trzeba szanować 2016-07-17 16:00:59
uważam, że pracę trzeba szanować
Człowieku co ty za bzdury piszesz dziadtransy szanują kierowców
czemu kierowca międzynarodowy zarabia na papieże dwa ty jak dobra firma
pogadamy jak do starości dożyjesz emerytura po trans cargo będzie cienka
i wtedy przypomnij sobie słowa , że pracę trzeba szanować
ja 2016-07-17 16:33:11
ludzie jak szanują taką firmę to musi mieć coś z garem
czemu brakuje kierowców skoro taka super firma
Zenek 2016-07-19 12:29:59
No to pracuj dalej jako dyrektor i nie masz się o co martwić, skoro masz taką dobrą pracę to nie martw się o czyjąś emeryturę może ktoś ma mózg i sobie zabezpieczył starość.
Były 2016-07-20 15:54:55
Gratuluje biuro trans cargo zawsze uczciwie odpowiada oj oj biedna firma jeleni brakuje.
1
Trans Cargo dramat totalny !!!!!!!! 2016-07-30 13:02:05
I WOŻĄ CIĘ JAK ZDECHŁĄ KACZKĘ BUSAMI Z PARKINGU NA PARKING
MOŻESZ ZABRAĆ MINERALNĄ I RĘCZNIK BO BUSY BEZ KLIMY !!!!!!!!!
1
Tc kiero 2016-07-31 11:25:49
Dramat totalny -to baran :)
Baze swoją maja tylko sie nie mieszczą wszystkie zestawy ;);)na teraz naczepy jeszcze bedą wkoncu .....
A busy maja podwójna klime ( dodatkowa na tył) by kierowca takim jak ja było wygodnie
Oj widze komuś z konkurencji zaczyna Transcargo w oczy kuc hehehehhe
1
Jooob 2016-07-31 21:20:00
Mi sie ta firma podoba,ładne kolory maja i śliczne auta ,szkoda ze nie mam prawka :(
1
dzik 2016-08-10 21:21:50
ja pracuje od czterech miesiecy jestem zadowolony robota ciezka ogolnie orka siano na czas i to nie male na koniu tyle nie zarabialem nowe zestawy tylko mozew czasami laski z biura ucho wkurwiaja aler ktos mi powie czy w jakies firmie jest poukladany dyspozytor wniosek jest taki ze trzeba zap firma nie dla obibokow ktorzy chcieli by zeby mana z nieba leciala siedem kola mysle ze kasa niezla
1
Mania 2016-08-10 21:27:49
Prawda ,święta prawda wymagania maja ale kasa na czas 7300 za lipiec ;););) nowy zestaw mam prosto z salonu , stary zaczął biuro za mordę trzymać i juz sie atmosfera zmienia łaski chyba zostaną skrócone i ta młoda wredna tez ;)
1
Były kierowca demo 2016-08-15 16:32:39
Dramat totalny to Demotrans !!!!!
Tam to mnie w ciuła zrobili
Świec słuchaj uważnie baranie z biura demona....
Transcargo nigdy sie niepołączy z dolmatem bo rywalizacja sie miedzy nimi tworzy wiem bo widze co sie dzieje na rynku ale chyba Demotrans sie tego noe obawia albo ????
Moze będziecie musieli zacząć płacić kierowca a nie stosować stawki głodowe i wkszyscy na tym skorzystają
1
kierowca z demo 2016-08-15 16:38:33
Dramat totalny to Demotrans !!!!!
Tam to mnie w ciuła zrobili
Świec słuchaj uważnie baranie z biura demona....
Transcargo nigdy sie niepołączy z dolmatem bo rywalizacja sie miedzy nimi tworzy wiem bo widze co sie dzieje na rynku i gadałem z kierowcami ale chyba Demotrans sie tego noe obawia albo ????
Moze będziecie musieli zacząć płacić kierowca a nie stosować stawki głodowe i wkszyscy na tym skorzystają panie
2
kierowca z demo 2016-08-15 17:38:16
Dramat totalny to Demotrans !!!!!
Tam to mnie w ciuła zrobili
Świec słuchaj uważnie baranie z biura demona....
Transcargo nigdy sie niepołączy z dolmatem bo rywalizacja sie miedzy nimi tworzy wiem bo widze co sie dzieje na rynku i gadałem z kierowcami ale chyba Demotrans sie tego noe obawia albo ????
Moze będziecie musieli zacząć płacić kierowca a nie stosować stawki głodowe i wkszyscy na tym skorzystają panie
2
kierowca demo 2016-08-15 18:07:32
Dramat totalny to Demotrans !!!!!
Tam to mnie w ciuła zrobili
Świec słuchaj uważnie baranie z biura demona....
Transcargo nigdy sie niepołączy z dolmatem bo rywalizacja sie miedzy nimi tworzy wiem bo widze co sie dzieje na rynku i gadałem z kierowcami ale chyba Demotrans sie tego noe obawia albo ????
Moze będziecie musieli zacząć płacić kierowca a nie stosować stawki głodowe i wkszyscy na tym skorzystają panie
2
Były demon 2016-08-15 18:44:25
Dramat totalny to Demotrans !!!!
A wiec słuchaj uważnie baranie
Transcargo nigdy sie niepołączy z dolmatem bo rywalizacja sie miedzy nimi tworzy wiem bo widze co sie dzieje na rynku ale chyba Demotrans sie tego noe obawia albo ????
Moze będziecie musieli zacząć płacić kierowca a nie stosować stawki głodowe jak teraz
2
Wialdomosci 2016-08-16 19:37:53
Masz na ich stronie Transcargo.com.pl

Oferujemy:
Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę
Nowoczesny tabor
Praca w systemie ;
2 tyg-wolne( sob-niedziela) 7.000PLN
2 tyg-wolne(2 tyg ) 4.000PLN
2 tyg-wolne (sob-niedziela-poniedziałek) 6.500PLN
2 tyg-wolne (1 tydzien) 6.000PLN
4 tyg - wolne 7 dni -7500 PLN
Pracę z zachowaniem norm czasu pracy
Szkolenia przygotowujące
Terminowość wynagrodzeń
2
Wiadomości 2016-08-16 21:58:17
Zadzwoń sobie do biura ,ja dostałem odrazu bez gadania inkasa na czas w systemie 2tyg-3dni wolne
Wiadomości 2016-08-17 07:01:17
stmosfera jak wszedzie raz lepiej raz gorzej jest Telematyka wiec przez tel mało kto dzwoni i wkurza ,dostajesz zlecenia i informacje na urządzenie jak potrzebujesz to piszesz i tyle
1
jak wyzwej 2016-08-17 11:53:12
Masz na ich stronie Transcargo.com.pl

Oferujemy:
Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę
Nowoczesny tabor
Praca w systemie ;
2 tyg-wolne( sob-niedziela) 7.000PLN
2 tyg-wolne(2 tyg ) 4.000PLN
2 tyg-wolne (sob-niedziela-poniedziałek) 6.500PLN
2 tyg-wolne (1 tydzien) 6.000PLN
4 tyg - wolne 7 dni -7500 PLN
Pracę z zachowaniem norm czasu pracy
Szkolenia przygotowujące
Terminowość wynagrodzeń
Dreszczowiec 2016-09-04 22:52:16
Zatrudniałem sie u nich ,jestem juz tu kilka miesięcy i powiem tak ;
Kasa zajebista i na czas !!!
Robota nie trudna
Dyscyplina jest ale mi to nie przeszkadza
Auta nowe bez problemów
A reszta praca jak każda inna
Tacho święta rzecz i mi to pasuje
Kto swoja prace szanuje i sprzęt to polecam
1
Dreszczowiec 2016-09-04 23:10:38
6500 za 2 tyg i 3dni wolnego jak dla mnie zajebisty system
Dreszczowiec 2016-09-04 23:11:42
6500 za 2 tyg i 3dni wolnego jak dla mnie zajebisty system ale sa tez inne systemy kazdy wybiera dla sie ile mi takie najbardziej pasuje
dreszczowiec 2016-09-05 11:53:50
kierowca miedzynarodowy kazdy który bedzie mial motywacje do pracy i zaangazowanie
dreszczowiec 2016-09-05 13:54:32
oferty sa na ich stronie www.transcargo.com.pl tam znalazłem info o ich systemach pracy
Mega 2016-09-09 15:56:26
Wkoncu Sa przyjęcia do Transcargo na naczepy 13,6
System 2 tyg-3dni wolne 7 tys !!!!!
To chyba najlepsza oferta na lokalnym rynku
Nowe zestawy
ktoś tam 2016-09-11 11:00:54
Ciekawe Oleśnica i normalne firmy transportowe???
1 czemu firma tyle płaci praca ciężka lub do bani podobna do firmy dolma??
2 wszyscy nie płacą zarobku kierowcy na papier tylko jakieś śmieszne podstawy
MŁODZI LUDZIE POMYŚLCIE O EMERYTURACH
3 NIE BYŁO NIE MA I NIE BĘDZIE UCZCIWEJ FIRMY TRANSPORTOWEJ W OLEŚNICY
4 szacunek dla trans-cargo nie usuwa opinii na forum
bo dolma usuwa wszystkie.
Student 2016-09-13 18:43:16
Bo tylko kierowcy zarabiają tak niebotyczne wynagrodzenia !!!!
Bez wykształcenia niektórzy nawet wysłowić sie nie umieją a zarabiają 7tys miesięcznie -kpina gdyby oprócz tego dostaliby delegacje to wyszłoby 12 tys człowiek po studiach i dwóch fakultetach studiując medycynę bardzo trudny kierunek moze liczyć na 2,5 tys na start a Max 4tys po kilku latach porównajcie prosze te dwa zawody i wkład w naukę i służbie drugiemu człowiekowi
Nie mam nic do kierowców ale na zdrowy rozsądek liczę
tymian 2016-09-16 21:06:47
nie ma nic podobnego do dolmatu.....nie mozna zejsc ponizej zera
ale wyplata 7 tys na naczepie naprawde jest dobra,ciezko znalesc takie warunki i nowy sprzet
gdyby nie to ze musze byc codziennie w domu napewno bym tu zlozyl aplikacje.
rozmawialem z kilkoma kierowcami i naprawde tak placa firma w ciagu dwoch lat wiele zmienila na +
niema lepszej firmy chyba ze ktos woli kolchozz DEMOTRANS
tymin oopp 2016-09-19 09:04:47
ciekawa firma

pracownicy zamiast zajmować się ładunkami klepią głupoty na forum

ten kto porównuje ich z Demotransem to chyba niespełna rozumu jest

przecież to jaki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] harcerski jest a nie firma
tymian 2016-09-19 09:35:55
tymin oopp > pewnie ze to nie to samo ale w Demotransie bo w Transcargo 7 tys dostaniesz za 25 dni pracy a nie 40 dni jak w DEMOTRANSIE hehehehe
mala firma w porownaniu do demotransu ale za to wiecej placa a to dla mnie jest najwazniejsze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sam 2016-10-07 18:16:59
Wiadomo czy sa przyjęcia na naczepy ?
Sam 2016-10-07 21:50:46
Sa przyjęcia ,znalazłem na nuzle.pl i maja na stronie www.transcargo.com.pl wysłałem CV i zobaczymy
vbv 2016-10-16 10:57:16

jak wyzwej 2016-08-17 11:53:12
Masz na ich stronie Transcargo.com.pl

Oferujemy:
Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę
jesli to prwada to warunki naprawde OK


Nowoczesny tabor
Praca w systemie ;
2 tyg-wolne( sob-niedziela) 7.000PLN
2 tyg-wolne(2 tyg ) 4.000PLN
2 tyg-wolne (sob-niedziela-poniedziałek) 6.500PLN
2 tyg-wolne (1 tydzien) 6.000PLN
4 tyg - wolne 7 dni -7500 PLN
Pracę z zachowaniem norm czasu pracy
Szkolenia przygotowujące
Terminowość wynagrodzeń
michał 2016-10-16 11:20:48
Ale to jest jakaś wyjazdowa robota @vbv? Bo nie rozumiem czemu aż tyle wolnego się dostaje, na zjazdy czy o co chodzi? Bo kasa rzeczywiście warta uwagi
Klopo 2016-10-27 19:36:19
Widocznie na tyle dobra firma ze ludzie potrafią po 700km dojeżdżać do pracy opłaca sie i dobrze płaca skoro ludzie tam idą i wracają strazy kierowcy
A polscy kierowcy dobrzy bo o takich mysle sie juz kończą z wiekiem
Ja tam słyszałem dobre opinie na ich temat i to ze płaca zawsze na czas a praca jest ciężka jak wszed7:
Klopo 2016-10-27 20:18:17
Widocznie na tyle dobra firma ze ludzie potrafią po 700km dojeżdżać do pracy opłaca sie i dobrze płaca skoro ludzie tam idą i wracają strazy kierowcy
A polscy kierowcy dobrzy bo o takich mysle sie juz kończą z wiekiem
Ja tam słyszałem dobre opinie na ich temat i to ze płaca zawsze na czas a praca jest ciężka jak wszedzie
7 tys to mallllooooo....?
dzik 2016-10-28 12:36:11
ja pracuje czwarty miesiac jestem zadowolony siano na czas sprzet nowe zestawy jesli chodzi o prace trzeba zapieprzac robota ciezka firma nie dla obibokow moze czasami laski z biura maja dziwne pomyslu ale firma godna polecenia
lauren 2016-11-07 21:20:21
szukają na stanowisko biurowe, co o tym myślicie?
Szymon 2016-11-14 00:51:38
Tak super komentarz bo wypowiadają się najczęściej osoby które mają z tym do czynienia 1rok góra dwa i uwarzają się za znawców a tak naprawde wiedzą tyle co zjedzą
AAAA 2016-11-15 13:45:32
czy są przyjęcia do firmy?, Naprawdę płacą tyle ile piszą na stronie? , czy potrącają za spalanie itp?, do jakich krajów jeżdżą ?
Mark 2016-11-15 15:28:26
płaca tyle ,
za spalanie sa premie od 200do800 pln miesięcznie
Jazda po benelux i dania i Niemcy
AAAA 2016-11-15 18:07:43
duża jest rotacja w firmie ? i co przeważnie wożą ?
Pawel 2016-12-07 18:26:02
Znalazłem to forum i mam kilka informacji
Jeśli chodzi o prace -jest OK
Jeśli chodzi o kasę-pierwsza liga kasa na czas i tak jak było mówione :)
Wolne -wg ustaleń ale jest możliwość negocjacji fajnie ze jest kilka systemów wiec każdy znajdzie coś dla siebie
Auta- nowy sprzęt aż miło
Spedytor -już mam normalnego w końcu była taka nienormalna ale już ja wywalili hehehehe
Śmiało polecam firmę i wiem co pisze bo już byłem w kilku innych i widać różnice
Zostaw swoją opinię o Trans-Cargo sp.j. - Oleśnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Trans-Cargo sp.j.