brak logo

Trans-Cargo sp.j.

Oleśnica

Opinie o Trans-Cargo sp.j.

Pit 2017-01-04 20:58
Luck. Pracujesz w tej firmie? Jeśli tak,to napisz jak tam jest na dzień dzisiejszy z atmosferą w firmie i między kierowcami oraz z robotą? Mam zamiar zatrudnić się u nich,napisz ,czy warto? Gdzie są zmiany kierowców,czy wszystkie swoje graty trzeba wozić ze sobą i czy busem zabierają z domu,czy trzeba dojeżdżać do Oleśnicy?
125de 2017-01-05 08:13
atmosfera normalna raz sie usmiechaja raz marudza przez telefon , ogolnie jest OK zmiany kierowcow sa w zaleznosci od systemu albo na bazie albo w niemczech , jesli masz auto na stale to zabieraja Cie busem na wekend do domu i zawaza spowrotem do tego samego auta wiec nic nie zabierasz oprocz jedzenia ze soba reszte zostawiam.ja jestem pozytywniezadowolony, bus wyjezdza z olesnicy ale mozesz wsiasc po drodze
Franz 2017-01-07 21:59
Firma jest jak najbardziej OK
Atmosfera koleżeńska nieraz maja łaski ospały ale w normie widocznie maja naciski ogólnie pomocne te co już wyleciały było nienormalne ;)
Jak busem wracasz do Oleśnicy nic nie zabierasz bo za trzy dni wracasz na to samo auto wiec układ jest fajny swój wóz i co drugi weekend i pt wolny kontakt pasuje i co najważniejsze jest regularnie bez przeciągania
Kasa jest na czas ,polecam i pozdrawiam kierowców z TC
blablabla 2017-01-08 12:36
się rozmarzyłem ;))
Marian 2017-01-09 09:32
Daley w zamian za prace trza Wexel podpisac ?
125de 2017-01-09 11:14
Weksli żadnych nie ma kasa na konto
Pit 2017-01-09 13:32
125de. Dzięki.
Pit 2017-01-09 13:42
Jeszcze jedno pytanie.W jakich rejonach Niemiec macie zmianę?
125de 2017-01-09 15:20
najczesciej na bazie ale zdaza sie okolice dresden lub Leipzig busem sie zjezdza,
zmiana auta na bazie
takiJeden 2017-01-11 23:00
Czy może ktoś się wypowiedzieć jak to jest z tym systemem 2 tyg 1 tydz wolny ? Czy faktycznie dają 6 tys stałej ? I ile to jest 2 tyg bo co firma to inaczej :)
Mietek 2017-01-18 12:52
Wexel to jedna wielka mina. To bardzo nieodpowiedzialna decyzja
bolek. 2017-01-18 13:15
tu nie ma zadnych weksli, o czym wy gadacie ? pracuje tu juz jakis czas i pierwsze slysze o jakis wekslach, ktos tu borute robi.
Jesli chodzi o prace i system to trzmaja sie sie tego, to jest ustalone,- regularnosc i kasa na czas to podstawa w tej firmie a robota jak kazda inna
Paulo 2017-01-29 23:21
Szkoda ze nie napiszecie w jakim systemie jezdzicie 2tygodnie w trasie wekeend w domu zjast busem a jak jedziesz na 3/1 to 7 dni w domu a co do wyplaty to daja w 3 ratach kazdego 30 puzniej do 10 a na koncu ostatnia 20 a takie bajki co do placeni to dzieciom w pszeczkolu wole zarobic mniej i karzdy wekeend w domu
Ftr 2017-02-04 23:34
Ponoć od marca będą przyjęcia na system każdy weekend w domu ,nie podają jeszCE żadnych szczegółów tylko karzą czekać odnośnie kasy ale to już pewne ,
sympatyczy 2017-02-07 13:57
i znowu jakis debil bedzie chlodnia zakłócac cisze na spokojnej wsi
pol 2017-02-07 17:06
Wy tez swoje chlodnie z wlaczonym agregatem zostawiacie na 3 dni czyli caly weekend od piatku z wlączonym agregatem w centrum wsi ??? Bo tutaj taki lamus pojezdza rejestracja PTU
Ght 2017-02-09 19:06
Firma jest Ok
Kasa na czas nowy sprzet
Nie ma się czego czepić póki co jestem zadowolony
Ght 2017-02-09 19:07
Firma jest Ok
Kasa na czas nowy sprzet
Nie ma się czego czepić póki co jestem zadowolony
Tomek 2017-02-09 20:30
w biurach nie mają co robić to siedzą na forum i sami sobie słodzą


firma słaba - brak zaplecza - auta malutkie - sama plandeki i zestawy lekkie

wizerunkowo bardzo słabo - pieniądze nie wiem ale jak słyszałem też żadnych rewelacji nie ma
Rumak 2017-02-10 19:49
1845 actros i naczepa krone to malutkie zestawy to czym ty chcesz jeździć c???
1
Inga 2017-02-11 13:24
Actrocy z tunelem i wąską kabina a zestawy już nie wspomnę ,

bardziej chodzi mi o socjal - kible i t d sam wiesz , ze wczesny gierek to skarb w porównaniu
z waszą ofertą dla pracowników zarówno w biurze jak i dla nas
globtrotter 2017-03-10 19:58
bylem widzialem i jestem.
pracuje tu od jakiegos czasu i jestem Panowie zadowolony
to co mi obiecali MAM, czas wolny w domu i kasa na czas to dla mnie bylo najwazniejsze
zestaw mam nowiutki wiec tylko robic trzeba by sie odrobic:)
pozdrawiam kierowcow z TC :)
Paulo 2017-04-10 21:41
A ze jezdzicie landem po francji czemu nie napiszecie
3
kalyn 2017-04-12 23:22
a właśnie po jakich krajach się poruszają?
te ich składy są jakoś wyposażone w środku? jakieś nawigacje czy coś?
Gruby 2017-04-13 17:43
Glownie DE ,NL,BE ,DK,AT nigdzie więcej nie byłem w ciągu roku
Polecam zgrana firma choć jest kilka uwag ale ogólne jest OK
kalyn 2017-04-13 23:43
Dzieki za info. To mówisz ze polecasz firmę, bo właśnie mam zamiar spróbować u nich, a co właśnie masz na myśli że jest kilka uwag możesz je podać czy nie bardzo?
Gruby 2017-04-14 08:20
Jak w każdej firmie znajdzie się jakiś baran w spedycji ,co Ci będę więcej pisał ,ogólnie dziewczyny działają OK ,ja nie szukam innej pracy
kalyn 2017-04-15 00:02
A no jesli chodzi o spedycje to wiadomo jak to z nimi jest czasami....
jac 2017-04-27 11:07
zawsze możesz zrobić uprawnienia i też zarabiać takie sumy ale wtedy przekonasz się co to za praca i nie będziesz wypisywał tych farmazonów
Szeroki 2017-05-20 23:29
Polecam ,kasa na czas i tak jak się ustawiłem 6,7 tys na łapę można więcej ale to już za dużo dla mnie
Nowka sprzęty robią robotę jak się patrzy nie ma co narzekać ,o konkurencji z Oleśnicy nie wspomnę (ponad 1 tys MNIEJ za ten sam czas jazdy )
Igor 2017-06-06 22:16
dramaturgia - brak słów , nie polecam

sam byłe i widziałem
Łukasz 2017-06-19 13:09
Znowu przyjmują_ a żółtodziobów zatrudniają?
Kierowca TC 2017-06-22 17:25
Jak maja nie zatrudniać kierowców jak non stop nowe auta przychodzą do firmy;)
Jest już ponad 100 i nadal do gniotpol zjeżdżają nowe podwozia pod zabudowę ,firma jest OK ale zawsze się jakoś błazen trafi pozdrawiam kolegów z firmy
Łukasz 2017-06-22 21:41
Napisz proszę co wozicie, stałe zlecenia na jakiś ładunek czy jak popadnie.
Tomek 2017-06-28 18:11
Są stałe relacje ,robota poukładana
S.R 2017-06-29 00:02
Podwoje obsady czy pojedyncze??? Ile km. Robicie w waszych systemach??
Tomek 2017-07-01 09:23
8-10 tys km
Obsady pojedyncze
Regularne zjazdy
Drivermac 2017-07-09 23:02
Od kiedy głupka i gbura odsunęli to wkoncu się zaczęło coś dziać w firmie ,nowe fury nowe relacje inna atmosfera i kasa stabilna na czas ,jak dla mnie w okolicy nie ma lepszej oferty chyba ze obiecanki cacanki jak w dolmacie ;)
Firma jest OK
Agata 2017-07-20 18:04
Jak wyglądają warunki zatrudnienia w Trans-Cargo sp.j.? To ważna informacja dla osób chcących aplikować na oferty pracy udostępnione przez tę firmę.
Były pracownik 2017-07-28 20:32
Według mnie to zwykły dziad trans pracowałem 3 MSC po których uciekłem a rozmawiając z kierowcami po moim zwolnieniu 0 jakiekolwiek pozytywnej opinii czyli żadnej poprawy. Potrącenia za wszystko nawet gdy nie zawiniles.. ogólnie dno a co do stałych kursów nie przypominam sobie aby takie były (prócz jednej firmy w Niemczech której z jasnych porodów nazwy nie podam). Francja landami a i w Polsce nie możesz jechać po drodze gdzie są opłaty (tak tak krajowke z viatollem też się omija).. pozdrawiam osoby które piszą pozytywne opinie ale każdy kto w tc pracował lub pracuje jako kierowca żadnej z nich nie napisał... Jedyny plus to spedytorki które nie wiem czemu się tam marnują.
2
luty 2017-07-31 13:25
uciekles czy §cie wywalili ? ja jakos jezdze po A4 i A2 w PL bez zadnych problemow
potracaenia a raczej brak premi moze byc tylko za bezszkodowa jazde , francja prawie sie nie jezdzi wiec nie klam czlowieku, poszdles sobie lub musiales pojsc to nie klam teraz .....spedycja jest OK w tym sie zgadzam reszta to klamstw
Były pracownik 2017-08-08 15:50
Uciekłem tak jak każdy szanujący się człowiek pracujący w tej firmie. Fr robiłem dość często może akurat tak trafiasz że tam nie jeździsz i dziwne że jeździsz po autostradach chyba że mówisz o tych krótkich odcinkach do granicy których w zasadzie się nie da ominąć.. druga sprawa to spotykając Twoich kolegów z firmy żaden nie da pozytywnej opinii jak dla mnie to albo siedzisz tam za biurkiem albo jesteś w pierwszej trasie pozdrawiam i życzę wytrwałości...
Luty 2017-08-11 17:26
Ja nigdzie dalej w Polsce nie byłem jak Katowice i tylko autostradami a pracuje tutaj już ponad rok,
Nie ma co narzekać ale jeśli masz coś lepszego to się tego trzymaj.. firma dla mnie jest Ok po zmianach w kadrach bo koedysnpknoc było debilnie .. kierowcy dają dobre opinie bo sam zanim tu przyszedłem pytałem innych poza tym sam tez kolegom swoim polecam
Agata 2017-08-23 12:29
@Luty - a czy możesz napisać nieco więcej o warunkach zatrudnienia w Trans-Cargo? Piszesz o zmianach w kadrach - czy możesz wyjaśnić, co to za zmiany? Czy jest możliwość zatrudnienia w ramach umowy o pracę? Takie informacje będą cenne i pomocna dla osób, które są w trakcie poszukiwania pracy.
Libero 2017-08-27 22:27
Jeżeli chodzi o speducje to wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jak traficie na Katarzynę to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Laska nie ma o niczym pojęcia. Siedzi tam bo to k....... prezesa. Ogólnie wyzysk . Nie polecam.
Fauren 2017-08-31 22:26
W biurze też totalna porażka, bałagan coraz większy. Ludzie degradowani, przerzucani że stanowiska na stanowisko i traktowani jak totalne zero. Atmosfera beznadziejna . Jedna pani K donosiciel pierwsza klasa. Ma zero wiedzy ale za to tupet i może w czym innym jest dobra bo chyba dorabia u prezesa po godzinach. Prezes kiedyś był ok ale teraz chyba nie myśli głową tylko czym innym.
1
Zawiedziony 2017-09-01 07:40
Nie polecam firmy bo atmosfera jest zgniła, Potrącenia za wszystko nawet mała dziurka w plandece zrobiona nie z twojej winy to i tak ty płacisz , Prezes wydaje się miły ale tylko na rozmowie w cztery oczy za plecami jesteś dla niego zero i śledzi cały czas na GPS którą drogą jedziesz i czy czasami nie nadkładasz kilometrów, a jeśli spalanie masz za wysokie to jesteś złodziej z automatu i auta Nowe Ale słabe Actros 1830 .
Bolokop 2017-09-01 23:35
Nie sadze by prezes zajmował się tym czy kierowca nadrabia km a nawet jeśli tak to tylko po to by kierowca nie miał problemu a to akurat na jego plus :).
Ja nie słyszałem by jakiś kierowca miał obciążenie za przepał ,jeśli tak miałeś to jedynie nie dostałeś premi za ekodriving a t nie jest obiecane - trza sobie to wypracować ,ja nieraz dostaje 200 a i udało mi się zgarnąć 900 ale to już fest starania na Eco .. ogólnie firma ma swoje wady ale kasa na czas anatmosfera cóż ,każdy spedytor inny jest trza się dogadać suma Summarum polecam
ulubieniec lukaszka 2017-09-02 13:53
panowie wytrzymalem w tej firmie 6 miesiecy dno totalne dno jeszcze raz dno nie spotkalem kierowcy z tc zeby sie pozyytywnie wypowiedzial pozytywnie na temat firmy czlowiek jest tylko nr bocznym totalny wyzysk laski z biura brak doswiadczenia sa pod wielka presja glupka lukaszka jesli ktos chce sie nabawic nerwicy polecam ta firme ulubieniec lukaszka z biura
2
Figo 2017-09-22 22:52
Przyszedłem z negatywnym nastawieniem ale z ciekawości , jestem zadowolony kasa na czas robota poukładana nowe auta , nie ma co narzekać a robić trzeba jak wszędzie - nie rozumiem negatywnych opini ale ludzie tez są różni ,jeśli się ktoś waha radzę samemu spróbować zamiast czytać negatywne opinie bo mijają się z prawda
Zostaw swoją opinię o Trans-Cargo sp.j. - Oleśnica
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Trans-Cargo sp.j.