Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Trans-Cargo sp.j.

Pracowałeś w firmie Trans-Cargo sp.j. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
as - 2015-03-18 12:19:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lluis co z ciebie za kierowca niepotrafisz sobie wygospodarować czasu do toalety pytałeś spedytor czy można iść i ci niepozwolił warunki są jasne od początku wiadomo ile zarabiasz bo mówią i można to policzyć a jeżeli ktoś rozwala auto w pierwszym miesiącu i ma zabrane 500 z premierem to powinien się cieszyć że tylko tyle widzę jak wyglądają auta po dwóch latach to szok sam jestem tu kierowca niejest źle nikt za darmo niepłaci trzeba robić to co należy a mówią to na początku ja się zatrudniasz nic więcej niewymagaja
zdjecie uzytkownika
stary - 2015-03-21 17:20:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od kiedy jezdzicie 3 na 1 dzwonilem do waszej firmy w piatek i bardzo nie przyjemny byl ten facet
zdjecie uzytkownika
stary - 2015-03-21 17:20:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od kiedy jezdzicie 3 na 1 dzwonilem do waszej firmy w piatek i bardzo nie przyjemny byl ten facet
zdjecie uzytkownika
Mnik - 2015-03-23 22:52:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od zawsze jest system 3/1
zdjecie uzytkownika
as - 2015-03-26 16:39:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napewno dzwoniles do t.c olesnica to raczej niemożliwe że był nie uprzejmy
zdjecie uzytkownika
lolek - 2015-04-09 15:11:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oglaszaja sie non stop zadna firma porzadna nie oglasza sie tyle co oni ale karzdy ma wybur ja jezdzilem u nich poszedlem do euro grupy i nie narzekam mam spokuj mniejsze pieniadze ale co tydzien w domku kasa to nie wszystko
zdjecie uzytkownika
stary - 2015-04-11 20:55:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcialem sie tam prrzyjac ale z tego co piszecie to wszedzie jest dobrze gdzie nas niema lepiej zarobic 500zl mniej ale byc z rodzina a zycie jest krutkie
zdjecie uzytkownika
Pokl - 2015-04-12 00:24:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz wprowadzili nowe zasady 6700 na umowie a 8200na działaności +premia za paliwo jak sie postaram to spokojnie 1100 wychacze
zdjecie uzytkownika
Cebula - 2015-04-28 21:09:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Płaca 200 za każdy dzien +premia 1500 +za każdy litr oszczędności poniżej normy 4,50 ,mi to pasuje
zdjecie uzytkownika
Kiero - 2015-06-29 18:08:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz jest nowy system co drugi wekend w domu jazda Niemcy dania i benelux 7300+premia za paliwo 750
zdjecie uzytkownika
kemp - 2015-07-14 03:30:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przedstawiając Trans - Cargo w takich własnie liczbach, zaczyna to wreszcie wyglądać naprawdę przyzwoicie. W ich ofercie widziałem że do zaproponowania mają przede wszystkim umowę o pracę i tak jak pisałeś @kiero, pensje w granicach 6500 tysiąca do praktycznie 7300. Moim zdaniem robi to całkiem dobre wrażenie
zdjecie uzytkownika
paulo - 2015-12-28 17:04:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie co jakie 7300 czlowieku ty masz ludzi za idjotuw ten post z ta kasa 7300 to pan lukasz napisal bo jusz niktniechce w trans cargo jezdzic tylko ukraincy i bialorusini w calejpolsce ich jusz znaja jak placa i ze klamia w zywe oczy ale wczystko wychodzi pszy wyplacie
zdjecie uzytkownika
paulo - 2015-12-28 17:06:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie co jakie 7300 czlowieku ty masz ludzi za idjotuw ten post z ta kasa 7300 to pan lukasz napisal bo jusz niktniechce w trans cargo jezdzic tylko ukraincy i bialorusini w calejpolsce ich jusz znaja jak placa i ze klamia w zywe oczy ale wczystko wychodzi pszy wyplacie
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-12-30 03:59:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kemp super, że zapewniona jest umowa o pracę, widać, że stabilne zatrudnienie jest tutaj respektowane no i te zarobki do 7 tys są imponujące. A jakie są benefity? Dzięki
zdjecie uzytkownika
fahowiec - 2016-01-03 13:04:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zacznij jezdzic jak czlowiek a nie jak baran, co drugi wekend w domu to dostamoesz 7 tys + premia za paliwo ale jak kierowcy chca miec po 8 dni wolnego to zarabiaja 6100 i tyle .
prawda jest taka ze 6300 i 6 dni wolego a nie ma liczenia za kazdy kilometri jazda bez trzymanki
zdjecie uzytkownika
Maciek - 2016-01-03 22:38:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli co, dużo jeżdzenia dużo pensji, ale trochę wpływa to na sytuacje rodzinne? Jakie są umowy o prace, albo czy sporo przekrętów w firmie, bo 7 tysięcy to niezła kwota
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-01-10 21:41:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
panie z spedycji uciekły do dolmat-trans firma schodzi na psy od 2010
dziad trans i kasa zawsze się nie zgadza ukraina tylko bryka a po
drugie może szanowny właściciel napisze ilu ma normalnych kierowców
co boli roboty w bród a ludzi nie ma dolmat-trans i demotrans
się rozrasta a pan co potrafi nadal kłamać.
zdjecie uzytkownika
kwik - 2016-01-11 23:46:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Ja skoro inne firmy się rozrastają według Ciebie, a Trans-Cargo stoi w miejscu, to może pomyśl o przeniesieniu się. Według mnie to dobra firma, ale jestem jedynie osobą "z boku".
zdjecie uzytkownika
JARUŚ - 2016-01-13 13:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
FIRMA BYŁABY ZAJEBISTA GDYBY NIE JEDEN ZE SPEDYTORÓW,KAWAŁ K..RESZTE DZIADA.tak panie Pf3v9?
zdjecie uzytkownika
Oleo - 2016-01-13 17:35:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie spedytorki? Jedna poszła do Dolmat trans bo poziom za wysoki w Transcargo jest i sie nie utrzymała poza tym jedna fakturzystka adolmat to jest cmentarzysko Transcargo ....kto sobie nie radzi z jakością to idzie do dolmatu bo tam nie ma żadnego poziomu a spedytorzy to osoby bez doświadczenia dlatego nie potrafią nikogo niczego nauczyć tylko biorą ludzi co z Transcargo wylatują za brak kompetencji
Załadować 13,6 żaden kłopot ale umiejętnie poprowadzić kierowcę to sztuka ...kiedys z demotransu zabrali spedytora to jakoś było
zdjecie uzytkownika
bodzio58 - 2016-01-15 08:31:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rademenes - 2014-10-26 22:14:31]:
witam,chce przyjac sie do tej firmy ,kto moglby mipodpowiedziec jak naprawde jest obecnie w tym roku 2016?
zdjecie uzytkownika
nos - 2016-01-15 14:17:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@bodzio58 rok się dopiero zaczął, więc podejrzewam, że od ubiegłego nic się nie zmieniło w tej ani w żadnej firmie :) Trans-Cargo to konkretna firma, w sumie wysłałbym CV na kierowcę, ale nie prowadzą rekrutacji.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-01-16 14:19:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wy tu piszecie trans cargo i dolmat trans to jeden ch...... tylko
w innym opakowaniu takie firmy nie powinny istnieć od początku
okradają kierowców i zdania nie zmienię.
zdjecie uzytkownika
Olgiert - 2016-01-19 19:07:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam sie nie zgadzam z tym.czekam jeszcze dwa tygodnie az ruszy system dwa tyg /wekend gwarantowany i znikam z dolmatu bo
Płaca 1300 Pln wiecej wiec kilku kierowców sie szykuje,jak dla mnie to kupa forsy
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-01-20 10:33:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dolmat-trans to porażka kasa na trzy raty i co weekend w kabinie
pracowałem dwa miesiące i podziwiam ludzi co wytrzymują tam dłóżej
brak rozumu ze strony kierowców zgadzają się na wszystko.
zdjecie uzytkownika
Olgierd - 2016-01-20 21:18:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlatego znikam do tc jak tylko uruchomią system 2tyg /wekend
Dolmat jest gorszy od demotransu Hehehehe pajace
zdjecie uzytkownika
Pajac - 2016-01-20 23:39:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O kim piszesz ze spedytorów ze kawał ....?
zdjecie uzytkownika
czarek - 2016-01-22 20:12:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się @Pracownik, że obie firmy może mają wspólne cechy, ale to jednak nie to samo. Wydaje mi się, że Trans-Cargo jest bardziej znane i chyba więcej płacą.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-01-23 12:21:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie to jedna banda kto uczciwie płaci kierowcy w Polsce
tylko ślepy pracuje w dolmacie już bardziej zorganizowani są w Trans-Cargo
i Demotrans i wypłata jest w całości a dolmat na trzy raty płaci ktoś tam
dobrze napisał kto sobie nie radzi w Trans-Cargo i Demotransie to zawsze znajdzie prace w dolmacie ha.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2016-02-01 10:11:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wy wiecie o pracy w Dolmacie dajcie już spokój
Pan Przemek usuwa opinie cały czas z E transportu.
zdjecie uzytkownika
Olesnica - 2016-02-01 18:12:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie ze usuwa bo inaczej nikt by nie przyszedł nawet zapytać o prace
Kasa dzielona a zapewnienie ze 5500 zarobisz to trzeba 31 dni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] diety płaci ale 30 Pln za dobę w kraju :) kpina
Zdała od tej pseldo firmy -nowe auta i leasingi ich wciągają
zdjecie uzytkownika
Wikju - 2016-02-08 23:54:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rademenes - 2014-10-26 22:11:45]:
O czym ty mówisz ? To s [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i kombinatorzy ci co tam jeżdżą po 7 lat to de ile którzy nic w życiu nie osiageli
zdjecie uzytkownika
Do Wikju - 2016-02-10 09:45:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co napisałeś to święta prawda ludzie mają śmietnik zamiast rozumu
a Pan Przemek się śmieje z pseudo kierowców
tyle Firm w okolicy lepsza kasa robota a i tyk ma Jeleni
no cóż jaka Firma tacy kierowcy.
zdjecie uzytkownika
Prestig - 2016-02-11 18:45:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hejka,Przemka wywalili z roboty juz na koniec roku :):):):) teraz wkoncu jest normalnie ,Kamil daje rade i jest OK.a co do firmy nie ma zastrzeżeń ,mało teraz jest jazdy ale wszedzie tak jest jak widać na parkingach zreszta
zdjecie uzytkownika
No wkoncu - 2016-02-20 00:43:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wkoncu bedą ciężkie auta mercedesy actros
Chyba sie szykują na skok ;)
Mam nadzieje ze dostanę chociaż jest kilku dziadków ....
zdjecie uzytkownika
gabi - 2016-02-20 02:17:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MÓJ MĄŻ PRACOWAŁ W SUPER FIRMIE TRANS CARGO KILKA LAT. BĘDĄC NA FIRMIE PO TRASIE
ROZMAWIAJĄC Z JEDNYM Z SZEFÓW,DOWIEDZIAŁ SIĘ ŻE MA WYPAKOWAĆ WSZYSTKIE RZECZY.
PRZY ZDAWANIU DOKUMENTÓW DOSTAŁ WYPOWIEDZENIE.
NIE ZA ZŁĄ PRACĘ, TYLKO LIKWIDOWALI SOLÓWKI.SZKODA ŻE SZEFOSTWO ROZMAWIAJĄC Z PRACOWNIKIEM NIE POTRAFI POWIEDZIEĆ PROSTO W OCZY JEST PAN ZWOLNIONY,TYLKO ZASŁANIA SIĘ PODRZĘDNYMI PRACOWNIKAMI BIUROWYMI.
OGÓLNIE FIRMA OK. POZDRAWIAM.
zdjecie uzytkownika
Jan - 2016-02-21 14:48:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie tak szczerze która firma transportowa jest oki z Oleśnicy
ŻADNA NAPRAWDĘ ŻADNA psełdo szefowie kasa zawsze się nie zgadza a jak zjazd
do domu to najlepiej 45g pauzy i dalej Jelenia do budy wole pracę na miejscu w fabryce niż tracić życie w budzie jak pies za 5ty.
zdjecie uzytkownika
Domino - 2016-02-27 14:07:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie kirowcy jerzdze jusz w trans cargo około 7dmiu lat i to właśnie solówką co do zarobków nie mogę narzekać.Co do spedytorów nie było żadnych zastrzeżeń robie to co do mnie należy i jestem z firmy zadowolony na pochwałę z mojej strony zasługuje wielu spedytorów.A zwłaszcza pani Violleta && spedytor,nie mogę ominąć pochwałą pani Moniki która zawsze jest bardzo pomocna myślę że nie jest tak żle panowie kierwcy.Jeśli szukaćie wygody to tyko do S-----A tam mają podobnosz LUXUSY Pozdrawiam.Mojego kolegę Gunter ,D
zdjecie uzytkownika
Do Domino - 2016-02-28 10:07:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Domino czego ty się chłopie napaliłeś że takie głupoty wypisujesz????
zdjecie uzytkownika
Ghy - 2016-03-04 20:18:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tam nowego w Transcargo ?
Widziałem ich nowe furmanki actrosy fajnien wyglądają ,Wypłaty słyszałem ze po 7 tysiaki ale na czas ??
Domino napisz prawde
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-03-09 10:12:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co nowego to zadzwoń i się spytaj cepi eee
a z dolmatu uciekają kierowcy do trans cargo oj oj
nie ładnie podbierać ludzi!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Maciek - 2016-03-19 12:37:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No nie tylko można też napisac przecież maila, więc można i dzwonić, można i pisać, na pewno Ci ktoś odpowie, nie polecam się obawiać, bo mowa o naszej przyszłości
zdjecie uzytkownika
Mlody-Trucker - 2016-03-20 22:06:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U Demonów Lepiej
zdjecie uzytkownika
polingo - 2016-03-21 12:50:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Młody, mowisz o jakiejś lokalnej konkurnencji, która zagwarantuje lepsze warunki? Zastanawiam się jak na takie doniesienia może trans-cargo zareagować.
zdjecie uzytkownika
Obecny - 2016-04-03 07:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam nie narzekam lepiej niż w Demo i Dolmacie wiadomo kiedy się zjedzie kasa na czas nie na raty atmosfera mogła by być lepsza ale tak uważam że nie jest ŹLE.
zdjecie uzytkownika
Bolo - 2016-04-03 15:23:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam nie narzekam w trans cargo jest ok
Kasa na czas ,nowe auta system do uzgodnienia ja byłem dwa Wekendy w domu i mam 7tys +premie za paliwo ,moze koło 400 dostanę ,w demo tak nigdy nie bedzie póki dyrektor sie nie zmieni a o dolmacie to nawet nie ma co gadac ,początkujących i amatorów warto przemilczeń tymbardziej ze sam sie ocenia nie płacąc na czas kierowca,kilku juz u nas jest z Dolmatu i se chwała
zdjecie uzytkownika
cent - 2016-04-05 11:28:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hm @Bolo, zarobki o których piszesz są faktycznie mega. Dwa weekendy pracujące to żadna tragedia, opłaca się i można chwilowo poświęcić życie rodzinne
zdjecie uzytkownika
grzesiekwegorzewo - 2016-04-06 10:44:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam zmiennika do demotransu najlepiej z Węgorzewa Giżycka lub okolic żeby razem dojeżdzać. Najlepiej aby był to ktoś z doświadczeniem wiek mniej wiecej 30-40 lat System 4/1 wypłata na czas. Jesteś zainteresowany napisz dafi_1987@wp.pl
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa ok
Zadnych pustych obietnic
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Były - 2016-04-25 10:43:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma to jedno wielkie nieporozumienie człowiek spokojnie nie może zjeść
wszystko w biegu kasa za taką pracę jest nieadekwatna.
zdjecie uzytkownika
Bmw - 2016-04-26 17:44:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam nie narzekam na Wekendy w domu i 7 tys na łapę ,"były", to mało ???
Znam inne firmy z okolic to tylko można pomarzyć o takiej kasie
Mam nowy zestaw kasa na czas a robota jak każda inna trzeba sobie umieć czas zorganizować ,ja polecam ta firmę wszystkim isie tego nie wstydzę

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Trans-Cargo sp.j.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Trans-Cargo sp.j.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert