brak logo

Trans-Cargo sp.j.

Oleśnica

Opinie o Trans-Cargo sp.j.

Jooob 2016-07-31 21:20:00
Mi sie ta firma podoba,ładne kolory maja i śliczne auta ,szkoda ze nie mam prawka :(
1
dzik 2016-08-10 21:21:50
ja pracuje od czterech miesiecy jestem zadowolony robota ciezka ogolnie orka siano na czas i to nie male na koniu tyle nie zarabialem nowe zestawy tylko mozew czasami laski z biura ucho wkurwiaja aler ktos mi powie czy w jakies firmie jest poukladany dyspozytor wniosek jest taki ze trzeba zap firma nie dla obibokow ktorzy chcieli by zeby mana z nieba leciala siedem kola mysle ze kasa niezla
1
Mania 2016-08-10 21:27:49
Prawda ,święta prawda wymagania maja ale kasa na czas 7300 za lipiec ;););) nowy zestaw mam prosto z salonu , stary zaczął biuro za mordę trzymać i juz sie atmosfera zmienia łaski chyba zostaną skrócone i ta młoda wredna tez ;)
1
Były kierowca demo 2016-08-15 16:32:39
Dramat totalny to Demotrans !!!!!
Tam to mnie w ciuła zrobili
Świec słuchaj uważnie baranie z biura demona....
Transcargo nigdy sie niepołączy z dolmatem bo rywalizacja sie miedzy nimi tworzy wiem bo widze co sie dzieje na rynku ale chyba Demotrans sie tego noe obawia albo ????
Moze będziecie musieli zacząć płacić kierowca a nie stosować stawki głodowe i wkszyscy na tym skorzystają
1
kierowca z demo 2016-08-15 16:38:33
Dramat totalny to Demotrans !!!!!
Tam to mnie w ciuła zrobili
Świec słuchaj uważnie baranie z biura demona....
Transcargo nigdy sie niepołączy z dolmatem bo rywalizacja sie miedzy nimi tworzy wiem bo widze co sie dzieje na rynku i gadałem z kierowcami ale chyba Demotrans sie tego noe obawia albo ????
Moze będziecie musieli zacząć płacić kierowca a nie stosować stawki głodowe i wkszyscy na tym skorzystają panie
2
kierowca z demo 2016-08-15 17:38:16
Dramat totalny to Demotrans !!!!!
Tam to mnie w ciuła zrobili
Świec słuchaj uważnie baranie z biura demona....
Transcargo nigdy sie niepołączy z dolmatem bo rywalizacja sie miedzy nimi tworzy wiem bo widze co sie dzieje na rynku i gadałem z kierowcami ale chyba Demotrans sie tego noe obawia albo ????
Moze będziecie musieli zacząć płacić kierowca a nie stosować stawki głodowe i wkszyscy na tym skorzystają panie
2
kierowca demo 2016-08-15 18:07:32
Dramat totalny to Demotrans !!!!!
Tam to mnie w ciuła zrobili
Świec słuchaj uważnie baranie z biura demona....
Transcargo nigdy sie niepołączy z dolmatem bo rywalizacja sie miedzy nimi tworzy wiem bo widze co sie dzieje na rynku i gadałem z kierowcami ale chyba Demotrans sie tego noe obawia albo ????
Moze będziecie musieli zacząć płacić kierowca a nie stosować stawki głodowe i wkszyscy na tym skorzystają panie
2
Były demon 2016-08-15 18:44:25
Dramat totalny to Demotrans !!!!
A wiec słuchaj uważnie baranie
Transcargo nigdy sie niepołączy z dolmatem bo rywalizacja sie miedzy nimi tworzy wiem bo widze co sie dzieje na rynku ale chyba Demotrans sie tego noe obawia albo ????
Moze będziecie musieli zacząć płacić kierowca a nie stosować stawki głodowe jak teraz
2
Wialdomosci 2016-08-16 19:37:53
Masz na ich stronie Transcargo.com.pl

Oferujemy:
Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę
Nowoczesny tabor
Praca w systemie ;
2 tyg-wolne( sob-niedziela) 7.000PLN
2 tyg-wolne(2 tyg ) 4.000PLN
2 tyg-wolne (sob-niedziela-poniedziałek) 6.500PLN
2 tyg-wolne (1 tydzien) 6.000PLN
4 tyg - wolne 7 dni -7500 PLN
Pracę z zachowaniem norm czasu pracy
Szkolenia przygotowujące
Terminowość wynagrodzeń
2
Wiadomości 2016-08-16 21:58:17
Zadzwoń sobie do biura ,ja dostałem odrazu bez gadania inkasa na czas w systemie 2tyg-3dni wolne
Wiadomości 2016-08-17 07:01:17
stmosfera jak wszedzie raz lepiej raz gorzej jest Telematyka wiec przez tel mało kto dzwoni i wkurza ,dostajesz zlecenia i informacje na urządzenie jak potrzebujesz to piszesz i tyle
1
jak wyzwej 2016-08-17 11:53:12
Masz na ich stronie Transcargo.com.pl

Oferujemy:
Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę
Nowoczesny tabor
Praca w systemie ;
2 tyg-wolne( sob-niedziela) 7.000PLN
2 tyg-wolne(2 tyg ) 4.000PLN
2 tyg-wolne (sob-niedziela-poniedziałek) 6.500PLN
2 tyg-wolne (1 tydzien) 6.000PLN
4 tyg - wolne 7 dni -7500 PLN
Pracę z zachowaniem norm czasu pracy
Szkolenia przygotowujące
Terminowość wynagrodzeń
Dreszczowiec 2016-09-04 22:52:16
Zatrudniałem sie u nich ,jestem juz tu kilka miesięcy i powiem tak ;
Kasa zajebista i na czas !!!
Robota nie trudna
Dyscyplina jest ale mi to nie przeszkadza
Auta nowe bez problemów
A reszta praca jak każda inna
Tacho święta rzecz i mi to pasuje
Kto swoja prace szanuje i sprzęt to polecam
1
Dreszczowiec 2016-09-04 23:10:38
6500 za 2 tyg i 3dni wolnego jak dla mnie zajebisty system
Dreszczowiec 2016-09-04 23:11:42
6500 za 2 tyg i 3dni wolnego jak dla mnie zajebisty system ale sa tez inne systemy kazdy wybiera dla sie ile mi takie najbardziej pasuje
dreszczowiec 2016-09-05 11:53:50
kierowca miedzynarodowy kazdy który bedzie mial motywacje do pracy i zaangazowanie
dreszczowiec 2016-09-05 13:54:32
oferty sa na ich stronie www.transcargo.com.pl tam znalazłem info o ich systemach pracy
Mega 2016-09-09 15:56:26
Wkoncu Sa przyjęcia do Transcargo na naczepy 13,6
System 2 tyg-3dni wolne 7 tys !!!!!
To chyba najlepsza oferta na lokalnym rynku
Nowe zestawy
ktoś tam 2016-09-11 11:00:54
Ciekawe Oleśnica i normalne firmy transportowe???
1 czemu firma tyle płaci praca ciężka lub do bani podobna do firmy dolma??
2 wszyscy nie płacą zarobku kierowcy na papier tylko jakieś śmieszne podstawy
MŁODZI LUDZIE POMYŚLCIE O EMERYTURACH
3 NIE BYŁO NIE MA I NIE BĘDZIE UCZCIWEJ FIRMY TRANSPORTOWEJ W OLEŚNICY
4 szacunek dla trans-cargo nie usuwa opinii na forum
bo dolma usuwa wszystkie.
Student 2016-09-13 18:43:16
Bo tylko kierowcy zarabiają tak niebotyczne wynagrodzenia !!!!
Bez wykształcenia niektórzy nawet wysłowić sie nie umieją a zarabiają 7tys miesięcznie -kpina gdyby oprócz tego dostaliby delegacje to wyszłoby 12 tys człowiek po studiach i dwóch fakultetach studiując medycynę bardzo trudny kierunek moze liczyć na 2,5 tys na start a Max 4tys po kilku latach porównajcie prosze te dwa zawody i wkład w naukę i służbie drugiemu człowiekowi
Nie mam nic do kierowców ale na zdrowy rozsądek liczę
tymian 2016-09-16 21:06:47
nie ma nic podobnego do dolmatu.....nie mozna zejsc ponizej zera
ale wyplata 7 tys na naczepie naprawde jest dobra,ciezko znalesc takie warunki i nowy sprzet
gdyby nie to ze musze byc codziennie w domu napewno bym tu zlozyl aplikacje.
rozmawialem z kilkoma kierowcami i naprawde tak placa firma w ciagu dwoch lat wiele zmienila na +
niema lepszej firmy chyba ze ktos woli kolchozz DEMOTRANS
tymin oopp 2016-09-19 09:04:47
ciekawa firma

pracownicy zamiast zajmować się ładunkami klepią głupoty na forum

ten kto porównuje ich z Demotransem to chyba niespełna rozumu jest

przecież to jaki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] harcerski jest a nie firma
tymian 2016-09-19 09:35:55
tymin oopp > pewnie ze to nie to samo ale w Demotransie bo w Transcargo 7 tys dostaniesz za 25 dni pracy a nie 40 dni jak w DEMOTRANSIE hehehehe
mala firma w porownaniu do demotransu ale za to wiecej placa a to dla mnie jest najwazniejsze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sam 2016-10-07 18:16:59
Wiadomo czy sa przyjęcia na naczepy ?
Sam 2016-10-07 21:50:46
Sa przyjęcia ,znalazłem na nuzle.pl i maja na stronie www.transcargo.com.pl wysłałem CV i zobaczymy
vbv 2016-10-16 10:57:16

jak wyzwej 2016-08-17 11:53:12
Masz na ich stronie Transcargo.com.pl

Oferujemy:
Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę
jesli to prwada to warunki naprawde OK


Nowoczesny tabor
Praca w systemie ;
2 tyg-wolne( sob-niedziela) 7.000PLN
2 tyg-wolne(2 tyg ) 4.000PLN
2 tyg-wolne (sob-niedziela-poniedziałek) 6.500PLN
2 tyg-wolne (1 tydzien) 6.000PLN
4 tyg - wolne 7 dni -7500 PLN
Pracę z zachowaniem norm czasu pracy
Szkolenia przygotowujące
Terminowość wynagrodzeń
michał 2016-10-16 11:20:48
Ale to jest jakaś wyjazdowa robota @vbv? Bo nie rozumiem czemu aż tyle wolnego się dostaje, na zjazdy czy o co chodzi? Bo kasa rzeczywiście warta uwagi
Klopo 2016-10-27 19:36:19
Widocznie na tyle dobra firma ze ludzie potrafią po 700km dojeżdżać do pracy opłaca sie i dobrze płaca skoro ludzie tam idą i wracają strazy kierowcy
A polscy kierowcy dobrzy bo o takich mysle sie juz kończą z wiekiem
Ja tam słyszałem dobre opinie na ich temat i to ze płaca zawsze na czas a praca jest ciężka jak wszed7:
Klopo 2016-10-27 20:18:17
Widocznie na tyle dobra firma ze ludzie potrafią po 700km dojeżdżać do pracy opłaca sie i dobrze płaca skoro ludzie tam idą i wracają strazy kierowcy
A polscy kierowcy dobrzy bo o takich mysle sie juz kończą z wiekiem
Ja tam słyszałem dobre opinie na ich temat i to ze płaca zawsze na czas a praca jest ciężka jak wszedzie
7 tys to mallllooooo....?
dzik 2016-10-28 12:36:11
ja pracuje czwarty miesiac jestem zadowolony siano na czas sprzet nowe zestawy jesli chodzi o prace trzeba zapieprzac robota ciezka firma nie dla obibokow moze czasami laski z biura maja dziwne pomyslu ale firma godna polecenia
lauren 2016-11-07 21:20:21
szukają na stanowisko biurowe, co o tym myślicie?
Szymon 2016-11-14 00:51:38
Tak super komentarz bo wypowiadają się najczęściej osoby które mają z tym do czynienia 1rok góra dwa i uwarzają się za znawców a tak naprawde wiedzą tyle co zjedzą
AAAA 2016-11-15 13:45:32
czy są przyjęcia do firmy?, Naprawdę płacą tyle ile piszą na stronie? , czy potrącają za spalanie itp?, do jakich krajów jeżdżą ?
Mark 2016-11-15 15:28:26
płaca tyle ,
za spalanie sa premie od 200do800 pln miesięcznie
Jazda po benelux i dania i Niemcy
AAAA 2016-11-15 18:07:43
duża jest rotacja w firmie ? i co przeważnie wożą ?
Pawel 2016-12-07 18:26:02
Znalazłem to forum i mam kilka informacji
Jeśli chodzi o prace -jest OK
Jeśli chodzi o kasę-pierwsza liga kasa na czas i tak jak było mówione :)
Wolne -wg ustaleń ale jest możliwość negocjacji fajnie ze jest kilka systemów wiec każdy znajdzie coś dla siebie
Auta- nowy sprzęt aż miło
Spedytor -już mam normalnego w końcu była taka nienormalna ale już ja wywalili hehehehe
Śmiało polecam firmę i wiem co pisze bo już byłem w kilku innych i widać różnice
oczko 2016-12-22 13:56:26
szampan leje sie strumieniem mniej sprytna paulinka zostala zwolniona hura hura teraz kolej na jej kolezanke ize
Luck 2017-01-04 06:24:17
Wszystko na słowo ! Umowa najniższa krajowa brutto. Wszyscy normalni pouciekali, ciągle szukają zapchajdziur. Strona internetowa pokazuje ładny tabor szkoda, że nie odstraszające zaplecze.
Pit 2017-01-04 20:58:43
Luck. Pracujesz w tej firmie? Jeśli tak,to napisz jak tam jest na dzień dzisiejszy z atmosferą w firmie i między kierowcami oraz z robotą? Mam zamiar zatrudnić się u nich,napisz ,czy warto? Gdzie są zmiany kierowców,czy wszystkie swoje graty trzeba wozić ze sobą i czy busem zabierają z domu,czy trzeba dojeżdżać do Oleśnicy?
125de 2017-01-05 08:13:21
atmosfera normalna raz sie usmiechaja raz marudza przez telefon , ogolnie jest OK zmiany kierowcow sa w zaleznosci od systemu albo na bazie albo w niemczech , jesli masz auto na stale to zabieraja Cie busem na wekend do domu i zawaza spowrotem do tego samego auta wiec nic nie zabierasz oprocz jedzenia ze soba reszte zostawiam.ja jestem pozytywniezadowolony, bus wyjezdza z olesnicy ale mozesz wsiasc po drodze
Franz 2017-01-07 21:59:58
Firma jest jak najbardziej OK
Atmosfera koleżeńska nieraz maja łaski ospały ale w normie widocznie maja naciski ogólnie pomocne te co już wyleciały było nienormalne ;)
Jak busem wracasz do Oleśnicy nic nie zabierasz bo za trzy dni wracasz na to samo auto wiec układ jest fajny swój wóz i co drugi weekend i pt wolny kontakt pasuje i co najważniejsze jest regularnie bez przeciągania
Kasa jest na czas ,polecam i pozdrawiam kierowców z TC
blablabla 2017-01-08 12:36:37
się rozmarzyłem ;))
Marian 2017-01-09 09:32:29
Daley w zamian za prace trza Wexel podpisac ?
125de 2017-01-09 11:14:35
Weksli żadnych nie ma kasa na konto
Pit 2017-01-09 13:32:44
125de. Dzięki.
Pit 2017-01-09 13:42:02
Jeszcze jedno pytanie.W jakich rejonach Niemiec macie zmianę?
125de 2017-01-09 15:20:24
najczesciej na bazie ale zdaza sie okolice dresden lub Leipzig busem sie zjezdza,
zmiana auta na bazie
takiJeden 2017-01-11 23:00:50
Czy może ktoś się wypowiedzieć jak to jest z tym systemem 2 tyg 1 tydz wolny ? Czy faktycznie dają 6 tys stałej ? I ile to jest 2 tyg bo co firma to inaczej :)
Mietek 2017-01-18 12:52:27
Wexel to jedna wielka mina. To bardzo nieodpowiedzialna decyzja
bolek. 2017-01-18 13:15:12
tu nie ma zadnych weksli, o czym wy gadacie ? pracuje tu juz jakis czas i pierwsze slysze o jakis wekslach, ktos tu borute robi.
Jesli chodzi o prace i system to trzmaja sie sie tego, to jest ustalone,- regularnosc i kasa na czas to podstawa w tej firmie a robota jak kazda inna
Zostaw swoją opinię o Trans-Cargo sp.j. - Oleśnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Trans-Cargo sp.j.