brak logo

CFT Polska

Warszawa

Opinie o CFT Polska

jack 2011-01-02 10:04:45
Firma nie szanuje pracownikow. Regularnie pracuje się w nadgodzinach bez zadnego wynagrodzenia. Szefostwo co chwila zmienia zdanie i priorytety często słabo to komunikując co powoduje chaos. Obietnice ustne czesto sa niedotrzymywane.
5
były_pracownik 2011-05-17 15:07:20
Zaczynając w tej firmie miałem wielkie nadzieje - lecz po 2-3mc, wiedziałem już, że nic z tego nie będzie. Firma zatrudnia za najniższa krajową, a ewentualną resztę pieniędzy przekazuje w formie umowy zlecenia, szefostwo mydli oczy obietnicami, których nigdy nie spełnia, osoby pracujące traktowane są z góry i pogardą przez "managera" lub pana prezesa. OGÓLNIE NIE POLECAM

Jedyny pozytyw tej firmy - to ludzie pracujący w niej :) - pozdrowienia dla was, cieszę się, że niektórych z was poznałem !!
1
onaonaona 2011-05-17 15:24:20
Obiecują wiele,nie wywiązując się z owych obietnic. Team świetny, ale zachowania "góry" trudne do zinterpretowania. Podwyżka?? marzenie ściętej głowy Szkolenia?? jak sam ich nie zrobisz, to nie licz, ze Cię na nie wyślą.
4
Ania 2013-10-22 09:37:34
Chciałabym dowiedziec się czy warto prac??ować w tej firmie
2
Były pracownik 2014-07-11 11:10:14
Zdecydowanie najgorszy pracodawca z jakim kiedykolwiek miałem do czynienia. Zespół, w którym pracowałem to jedyny pozytyw w tej firmie. Poza tym, szefostwo to totalna amatorka, nie posiadaja ani wiedzy menedżerskiej, ani merytorycznej, ani technicznej. Bardzo niskie płace jak na ten sektor, plus zagmatwane procedury zatrudnienia, a nawet zmiany umowy w trakcie pracy ze znaczna obniżka pensji bez powodu... Po prostu dramat. Brak jakiegokolwiek socjala, brak szkolen i traktowanie pracownika jak szmate. Trzeba się na prawde zastanowic czy gra warta swieczki za takie smieszne pieniadze. Praca sama w sobie mało ambitna i średnio rozgarnięta małpa jest się tego w stanie nauczyć ale ktoś to robić musi i z braku laku, jeśli nie ma się innej pracy można od tego zaczać. Nie polecam takiej pracy nikomu, chyba, ze jako prace przejsciowa/tymczasowa.
13
anonim 2014-10-06 12:38:43
Firma oszukuje na każdym kroku. Nie szanuje pracownika liczy się tylko zysk.
Zero socjala oraz benefitów dla pracowników.
Nie polecam.
6
patryk 2014-10-24 14:10:54
Niełatwo jest powiedzieć cokolwiek pozytywnego na temat tego pracodawcy. Pracowałem w CFT ponad 1,5 roku, w tym czasie spotkały mnie dwie obniżki wynagrodzenia. Fundusz socjalny nie istnieje, tak samo jak wszelkie inne benefity czy szkolenia dla pracowników. Jedyne na co możecie liczyć to coroczna wigilia na koszt firmy. Generalnie postawa pracodawcy to nieustanne kombinacje z umowami i próby cięcia kosztów. Wszelkie nadgodziny są pracą społeczną, nie zobaczycie za nie ani grosza. Podsumowując.. dla kogoś bez doświadczenia firma taka jak CFT może być po prostu okazją do jego zdobycia i szybkiej ucieczki. Osobom z jakimkolwiek doświadczeniem mogę tylko poradzić: omijajcie szerokim łukiem.
12
Marek 2015-03-05 11:52:46
Potwierdzam wypowiedzi osób, bardzo nieprzyjemna firma, brak szacunku dla wypracowanego przez lata doświadczenia. Nie warto rozpoczynać współpracy z tą firmą.
2
były pracownik3 2015-06-09 21:03:09
- Praca za najniższą krajową brutto (na czas określony) + praca zlecenie (na czas określony).

- Brak szkoleń i jakich kolwiek wynagrodzeń, ciągłe obniżki i wypłaty każdego miesiąca po 10, często spóźnione.

- Do tego co tydzień trzeba logować się na stronę po VPNie i wypełniać grafik przepracowanych godzin w systemie Amerykańskim bo stamtąd płynie kasa, a jak się pomylisz lub spóźnisz to główna księgowa, która tam siedzi wygarnie ci to i owo ale danych nie poprawi więc kasa przepadnie.

- Pensja niska bo Prezes wydaje kasę na rzeczy prywatne jak spłata mieszkania przy Metrze Młociny.

- Przyjęcia Wigilijne na koszt firmy, przekąski jak na zwyczajnym kateringu oraz alkohol ale spokojnie jest haczyk! przyjęcie nie obowiązkowe po godzinach pracy ale musisz na nim być! bo mogą być pewne konsekwencje.
Zapewne zastanawiacie się dlaczego? otóż na przyjęcie zostają zaproszeni klienci i partnerzy CFT z którymi trzeba rozmawiać i udawać zainteresowanie ich sprawami i życien osobistym. Generalnie robisz za sztuczny tłum i niańkę 60 -70 letnich dziadków z młodszymi o połowę żonami / kochankami.

- Manager? jeden jąkała jak się denerwował, jego asystentka nie wdziała co to IP. Kolejny był bardzo fajny ale uciekł za lepszym życiem, kolejny to pierdoła jakich mało.

- Zespół, bardzo fajny przynajmniej za moich czasów od 2011, teraz ciężko powiedzieć już nie pracuję tam trochę czasu.

Generalne CFT to dobra szkoła życia i realiów jakie mogą cie czekać w życiu, można podłapać co nie co wiedzy ale nie jest to praca na dłużej niż 1 rok, no chyba że jesteś masochistą.
Mirek 2015-11-02 13:32:19
Kompletne bzdury wypisujesz, aż szkoda komentować. Nie ma to jak poopluwać kogoś z kąta prawda. Jestem byłym pracownikiem i nie było takich cyrków jakie wypisujesz.
cs'owiec 2015-11-27 00:19:38
Chcecie poznać prawdę jak to ładnie międzynarodowa firma mająca siedzibę w czikago traktuje swoich pracowników jak barany?
Trochę pracowałem w tym kołchozie i mogę wam co nieco powiedzieć.
To może od tych dobrych stron: ludzie. Jeśli chodzi o współpracowników na szczeblu 'od czarnej roboty' to jest luz. Powiem że nawet bardzo dobrze. Miła atmosfera, dużo humoru. Można być sobą.
To tyle z plusów, teraz minusy...
Jak już ktoś wyżej wspomniał: Prezes. Dobrze gada, bo przecież to jego praca. Kontakt z nim ograniczony - przez 250 dni w roku przebywa na seszelach. A jak nie na seszelach to myśli jakby to kupić nowe mieszkanie na koszt firmy. Otoczony kręgiem dwudziestek - sekretarka, HR, księgowa... Osoby nie mające pojęcia o tym co robią, nie znający prawa, nie umiejący liczyć. Dno.
Menadżerowie - tu by można książkę napisać. Nieodpowiednie osoby na nieodpowiednich stanowiskach. Zero logicznego myślenia, nie liczący się ze zdaniem podwładnych, mający ich totalnie w nosie.
Płaca? Śmiech na sali. Odchodzą od formy dwóch umów, bo chyba fiskus im na dupie siedzi... To co oni tam płacą jest poniżej minimum płacy na tym samym stanowisku w skali kraju. Do tego brak socjala (zamknęli bo mogli), brak jakichkolwiek dodatków, nawet herbaty owocowe zabrali! Podwyżka? A co to jest? Chcesz podwyżkę? Zapomnij. Będą Ci przytakiwać, że tak, mało zarabiasz, współczujemy. I na tym koniec. A ich proces ewaluacji to jakaś kpina... Dostają tylko 'swoi', reszta nawet odpowiedzi nie otrzyma.
Firmowa wigilia to już przegięcie. Przeciętna knajpa, przeciętne jadło, atmosfera tak sztywna, że można siekierę wieszać. Nic dziwnego że większość starych pracowników nie szła...
A jak do tego już doszedłem, to wytłumaczę wam czemu jest tyle ofert, chociaż mają problemy z projektami - tak, mają coraz mniej projektów.
CFT wychodzi z założenia, że nie opłaca się zatrzymać starego pracownika, gdy ten planuje odejść. Po co zaproponować mu podwyżkę jak można na jego miejsce zatrudnić kogoś nowego za - uwaga! - większą pensję niż ten, który odszedł! Ot, polityka baranów - mają nowe osoby, którym to można wpakować sieczkę do głowy by myśleli jakie to cft jest piękne, bo daje 2000 do ręki na start... I powiem wam, że im się to udaje.

Na koniec rada - jeśli masz alternatywę: nie zastanawiaj się.
Pzdr.
2
Marta(obecny pracownik) 2015-12-17 09:22:47
Przez ten rok dużo się zmieniło, dziwą mnie komentarze wystawione w tym roku byłych pracowników z 2011, szczególnie ważne jest to że komuś jedzenie na imprezie nie smakowało. Wylewanie frustracji po latach...

Ważne to co jest teraz:
Benefity są, karta sportowa, medyczna, bony na święta, wsparcie dla rodziców, pączki/owoce co czwartek, imprezy firmowe są dwie latem piknik (rodzinna), zimą impreza choinkowa, bez klientów. Wychodzimy na wspólne piwo, zamawiamy pizzę:) Ciekawe projekty też są. Umowa o pracę jest jedna. Wypłata zawsze na czas, Szkolimy swoich młodych pracowników przekazując im swoja wiedzę i doświadczenie, wysyłamy na egzaminy. Pomagamy się alokować jeżeli ktoś potrzebuje się przenieść z innego miasta.
1
Kasia 2015-12-17 12:58:46
Każda opinia byłych czy obecnych pracowników odnosi się do miejsca w którym wykonywało się swoją pracę i przełożonych, z którymi miało się do czynienia. Inaczej pracuje się w biurze w Warszawie, będąc w siedzibie klienta czy też w Białymstoku dlatego nie ma co dziwić się wystawionym komentarzom.
X (obecny pracownik) 2016-02-04 12:11:48
Z firmą współpracuję już ponad 6 lat. Faktycznie bywały lepsze i gorsze okresy, jednak z mojej perspektywy niektóre komentarze wyglądają po prostu jak jeden z żałosnych sposobów wyładowania frustracji. Nie było sytuacji że pensja nie doszła na czas (no chyba że ktoś nie wie, że pensje są wypłacane do 10-tego), a na imprezach firmowych nie widziałem nikogo z poza firmy. Nieprawdą też jest, że są jakieś "konsekwencje" za niestawienie się na tejże imprezie. Nikt nikogo nie przymusza aby tam iść. Jest jedynie wcześniejsza deklaracja, aby zarezerwować odpowienią ilość miejsc i posiłków. Generalnie wszystkie imprezy na których byłem oceniam bardzo pozytywnie.

Generalnie uważam że jest bardzo dobrze. Mamy cały program benefitów, i umowę o prace na czas nieokreślony (oczywiście nie odrazu, na początek na okres próbny). Kontakty z HR i tzw. "górą", są obecnie świetne. Są też możliwości wysłania na szkolenia (nawet zagraniczne). Sama praca również bardzo ciekawa.
2
Kasia 2016-02-04 16:33:25
Proszę przestańcie pisać o tym, iż ktoś wyładowuje swoje frustracje bo napisał negatywną opinię o tej firmie. Jestem byłym pracownikiem. Ze wszystkimi opiniami się zgadzam, i negatywnymi pozytywnymi. Jak pisałam wcześniej to zależy gdzie ktoś pracował/pracuje. Jeśli firma ma plusy, pisz o tym, ale nie komentuj złośliwie negatywnych komentarzy. Przeczytałam wszystkie negatywne posty i niestety tak było. Może ktoś widział więcej niż inny.
2
obecny pracownik 2016-02-23 22:16:44
W ostatnim czasie dużo faktycznie zmieniło się na plus. Pracuję w firmie już parę lat i w tym czasie bywało różnie, teraz firma stara się bardziej dbać o pracownika, a płace dostosować do stawek białostockich (choć jeszcze trochę im brakuje).
Co do projektów, bywają lepsze i gorsze - chyba tak jak wszędzie. Nie zawsze można wybrać co się chce robić i programista javy może trafić do c# lub baz danych.
Nick 2016-10-04 11:06:15
Ubezpieczenie medyczne, pakiet sportowy czy imprezy integracyjne oferuje już prawie każda firma programistyczna w Białymstoku, cft musiało w końcu dostosować się do panujących na rynku standardów. Pracownicy oraz dział HRu starają się aby w firmie było lepiej, niestety jak na razie powielane są nadal te same błędy: część osób siedzi na ławce i nic nie robi, a inni nie wyrabiają się z zadaniami, siedzą po godzinach i jeszcze nic z tego nie mają. Myślę, że dużo zależy od projektu do którego się trafi. Nadal jest tak, że firmie nie zależy na dobrych pracownikach, praktycznie nie da się wynegocjować podwyżek większych niż 10-12% licząc od pensji brutto, chybaże ktoś rzuci papierem. Wtedy firma deklaruje chęć zatrzymania pracownika, ale po kilku dniach czekania nie daje żadnej konkretnej propozycji.
3
tomek 2016-10-04 11:38:43
Wydaje mi się, że u nich jest dobra praca na pewno jako Programista Java z tego co wiem, bo można liczyć na penwo na jakieś szkolenia no wiadomo, że informatycy dobrze zarabiają jednak, wiec to na plus.
Zostaw swoją opinię o CFT Polska - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CFT Polska