brak logo

Fabryka Mebli Klose

Nowe

Opinie o Fabryka Mebli Klose

kanius 2009-03-26 13:59:39
Słowa kojarzące się z KLOSE Pomorska Fabryka Mebli w Nowem (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ...soldine .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?12zl
Najbardziej podobało mi się w KLOSE Pomorska Fabryka Mebli w Nowem :atmosfera
Najbardziej nie podobało mi się w KLOSE Pomorska Fabryka Mebli w Nowem :brak podwyzek
pracownik 2010-01-28 10:55:24
Zarobki niskie[usunięte przez moderatora]-trudna kobieta,należy na nią uważac.
2
m. 2010-03-01 19:53:36
zakład już ledwo zipie i zwalnia pracowników...
anonim 2010-04-05 20:01:22
mmmaaaassaaakkkrrrraaa
to juz długo nie potrwa
ja 2013-09-05 18:30:37
Na produkcji masakra maksymalne wynagrodzenie u starych pracownikkach to 12zł na godz wymagają pracy w sobote za marne grosze i szasem tez w niedziele nie płacą za nadgodziny atmosfera przykra
1
były 2014-09-23 09:09:45
Należy usunąć M B-CH.
4
aktualny 2015-04-03 18:33:30
Nie wnikam, czy atmosfera przykra, czy nie przykra, życie bajką nie jest. Póki co, firma funkcjonuje, produkuje i na brak zamówień nie narzeka.
gość 2015-10-28 18:11:54
Prosze o opinie na temat arkadiusza panka
gość 2015-10-29 17:18:44
Proszę o opinie na temat arkadiusza panka
xxxx 2016-04-28 18:47:23
panek to h......j zwolnil mnie
1
igo 2016-05-10 14:27:41
To, że Cię zwolnił, no to nie znaczy, że firma jest zła @xxxx, widocznie musiałeś sobie nie radzić albo podpaść w jakiś sposób, normalnie bowiem nie redukują etatów w firmie. Szybciej już zatrudnią dodatkową osobę bo firma się rozwija, a zatrudniają na umowę o pracę
Zostaw swoją opinię o Fabryka Mebli Klose - Nowe
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryka Mebli Klose