brak logo

P.H. Skorpion - Hurtownia Optyczna

Warszawa

Opinie o P.H. Skorpion - Hurtownia Optyczna

Pawlo 2015-01-06 21:43
Właściciel jest chamski i gburowaty. Pogardza pracownikami którzy współtworzą firmę handlującą oprawkami okularów PH Skorpion.
1
Pawlo 2015-01-06 21:49
Chamski szef za najniższą krajową oraz premię której może nie wypłacić, na rozmowie kwalifikacyjnej zastrzega sobie prawo do stosowania odpowiedzialności zbiorowej za uchybienia w kompletowaniu i wysłaniu paczek z okularami. Polecam tego pracodawcę tylko dla tych którzy nie mają innego wyjścia. Praca bardzo stresująca i wymagająca poświęcenia, częste nadgodziny oczywiście bezpłatne (można liczyć na premię uznaniową). Jednym słowem odradzam.
2
GFX 2015-01-12 21:44
Pracując Tam od kilku miesięcy, mogę polecić firmę osobom, które mają dosyć nudy i rutyny, tu nie ma na to czasu. Nowe pomysły, nowe projekty - większość na wczoraj Poczucie bycia potrzebną częścią zespołu daje fajnego kopa i worek satysfakcji.
szwagier 2016-01-28 00:50
Zgadzam się Pawlo chamstwo i praca w wolontariacie dla desperatów ciekawe co na to inspekcja pracy?
1
fiakao 2016-04-24 13:00
Mają w swojej ofercie nie tylko oprawy, ale też na pewno okulary i szkła też, bo są spora hurtownią no i wiele marek z nimi współpracuje, wydaje mi się, ze to jest bardzo duży plus obecnie, ze na takią skale działają.
Waldek 2016-10-26 13:34
Nikomu nie polecam pracy w tej firmie, aktualnie SC EYEWEAR. Właściciel wszystko wiedzący prostak, który w żaden sposób nie docenia swoich pracowników. Jego prawa ręka - kierowniczka, osoba bez pojęcia, nie ogarnięta, osoba, która nie myśli racjonalnie tylko wysługuje się innymi.

NIE POLECAM.
5
Mira 2016-10-27 16:00
Pracuję w tej firmie od kilku lat. Scorpion rozwija się w szybkim tempie nawet bardzo a wraz z nim ja. W żadnej wcześniejszej pracy nie nauczyłam się tyle co w Scorpionie nie miałam tylu szkoleń i dynamiki pracy. Tak, szef jest wymagający ale nie tylko wobec pracowników ale w szczególności wobec siebie, zawsze jest pierwszy w pracy i ostatni wychodzi. Nigdy nie miałam poczucia, że nie jestem szanowana, a wręcz przeciwnie mam ogromne wsparcie w przełożonych. Więc jeśli jesteś leniwy - to nie jest praca dla Ciebie, jeśli oczekujesz gwiazdki z nieba - to nie jest praca dla ciebie, jeśli boisz się wyzwań i brak Ci chęci do pracy -to tym bardziej nie jest to praca dla Ciebie. Jeśli to dla kogoś problem to właśnie wystawił CV swojej osobie a nie Scorpionowi.
3
Judyta 2016-10-28 00:05
Mira zgadzam się z Tobą w 100 procentach, jest to praca dla ludzi ambitnych, pracowitych i zangażowanych w pracę, nie robiących niczego na pół gwizdka. Kierowniczka biura jest osobą bardzo kompetentną, konkretną i w pełni świadomą tego co robi. Szef jest charyzmatycznym i kretywnym człowiekiem, który docenia z angażowanie swoich pracowników i motywuje ich do działania. Każdemu życzę aby odniósł taki sukces w swoim życiu jak właściciel Scorpiona prowadząc tą firmę.
4
Klient 2016-10-30 13:15
Gratuluję właścicielowi tak dobrze zarządzanej firmy. Jestem fanem Waszych oprawek. Precyzja, jakość wykonania po prostu najwyższa klasa. Gratulację jeszcze raz - zadowolony klient.
2
Były Pracownik 2017-07-10 15:53
masakra...
2
Były Pracownik 2017-07-11 13:05
Widzę , że pracowałeś w firmie:) ja jestem szczęśliwy, że już nic nie mam do czynienia z Tomaszkiem...
1
Tomaszek 2017-07-19 17:55
Dziękuję za zamieszczone opinie.
Jako właściciel firmy postanowiłem odnieść się do tej wypowiedzi jak równie przy okazji w dwóch słowach...
Każda z opinii jest zapewne prawdziwa. Każda z nich nie wynika zapewne z frustracji tych, którym zmuszony jestem podziękować za współpracę.

Za ostatnie zwolnienia mogę podziękować Rafałkowi, który potrafił spać na biurku lub upijać się do upadłego na ważnych dla firmy targach. Uli, która w ciągu miesiąca potrafiła wysłać 8 tyś. wiadomości na whatsapp.
Ale też dla Darka i Mariusza, którym musiałem podziękować.
Dziś te osoby nie są już pracownikami firmy.
Zostawię otwarte pytanie: Ilu z Was, byli pracownicy, przyszło do mnie do biura prosząc o napisanie referencji dla nowego pracodawcy? Żaden.
Ilu z Was przyszło do firmy z kwalifikacjami, które można było wykorzystać w firmie????
Pozdrawiam wszystkich tych, którzy zrobili dla firmy coś dobrego i byli w stanie wspierać mnie w codziennej pracy.
Wszyscy ci, którym brakowało kwalifikacji musieli odejść i to jest normalna kolej rzeczy.
Ci którzy są kompetentni będą tu pracowali, bo tylko takich ludzi potrzebuję. Zawsze istnieje możliwość napisać coś anonimowo, bo można przyłożyć. Sorry, ale to jest słabe. Proszę, abyście podpisywali się bynajmniej z imienia. Każdy z Was wysyłając do mnie aplikacje miał imię i nazwisko.
Każdy z Was odchodząc też ma imię.
Całe życie pracujecie na swoje imię i nazwisko. Dla mnie oczywiste jest to, że twarz jest tylko jedna.
Kazdemu z Was życzę lepszych pracodawców.
Ja życzę Wam dobrze, bo komunikacja pozioma w codziennych zadaniach jest bardzo ważna, a po rozstaniu ważne jest jeszcze również to, by móc sobie spojrzeć w oczy, bo po prostu jest się szczerym i zawsze jest się człowiekiem
Pozdrawiam i zapraszam do współpracy jak powyżej
Tomasz Urban
6
Były Pracownik 2017-07-24 13:28
Zastanawiam się po co komuś referencje z Twojej firmy???
3
Informatyk 2017-08-04 09:30
O kurcze ale dobre:) REFERENCJE!!!
Ja to się zastanawiam czy nie wywalić świadectwa pracy, bo to wstyd, że tam pracowałem...
3
Zostaw swoją opinię o P.H. Skorpion - Hurtownia Optyczna - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.H. Skorpion - Hurtownia Optyczna