logo Partner XXI

Partner XXI

Bydgoszcz

Opinie o Partner XXI

ja pierd... 2015-10-29 20:11:31
po pierwsze ortografia
po drugie co Cię interesuje życie intymne obcych ludzi? Nie masz własnego? Zazdrościsz? A może tak źle było w piku, że teraz musisz na dwie zmiany ryrać i nie masz kiedy żonie zasadzić?
qwerty 2015-10-29 22:23:59
E tam. Nic nowego, tam romansidła są na porządku dziennym od kilkudziesięciu lat.
1
pierd z dupy 2015-10-30 03:28:37
Boisz sie,ze cos wyjdzie na jaw?skad ta frustracja?
ja 2015-10-30 14:32:56
Chyba Ty jesteś sfrustrowany skoro siedzisz na gowork i bzdury wypisujesz. Nie pracujesz już to co Cię interesuje co się tam dzieje?! I po co zaglądasz ludziom do łóżek? Włącz telenowele i tam oglądaj podboje.
Ty 2015-10-30 19:08:06
Ja nie jestem sfrustrowany.Zajrze czasem z nadzieja,ze moze w koncu cos sie zmienilo I ktos jednak napisze cos dobrego o tej firmie.To jednak nie nastepuje i chyba juz nie nastapi.Poza tym mam prawo interesowac sie czym chce I nie Ty bedziesz o tym decydowac.Zadbajcie o dobry wizerunek firmy,a nie interesujcie sie wpisami na forum,badz co badz prawdziwymi I szczerymi opiniami bylych pracownikow.A moze Ty jestes w stanie napisac cos dobrego o tej firmie?
2
zart?? 2015-11-07 14:08:39
1500zl wyplaty,przymusowe nadgodziny(nieplatne oczywiscie),brak mozliwosci pojscia na zwolnienie lekarskie(no chyba,ze zlamiesz noge w dwoch miejscach)za co i tak pozniej mozesz zostac zwolniony,zalosna atmosfera itd itd.Faktycznie warto probowac ale od razu gdzie indziej.
2
rotacja 2015-11-10 08:19:58
Zgadza sie,w p21 Bydgoszcz takie praktyki to norma.Najwyrazniej zarzadowi nie zalezy na dobrej opinii.
2
kandydat 2015-11-10 08:23:01
Nadal szukaja ludzi do magazynu?byl ktos na rozmowie?jesli tak,to napiszcie prosze jakie warunki oferuja.Z gory dziekI!
magazyn 2015-11-10 08:44:33
Zdecydowanie można się douczyć.... cierpliwości i modlitwy o zmianę pracy
rotacja 2015-11-12 11:34:56
A czego tu wymagac proponujac takie warunki!!!?na rozmowie o prace opowiadaja bajki o premiach I platnych nadgodzinach,a w rzeczywistosci gola wyplata przez 11 miesięcy w roku(1500 na start),wolne dni za przymusowe nadgodziny(oczywiscie w terminie,ktory odpowiada Pani kierownik,a nie Tobie) I czekolada z bialym nalotem na swieta.
2
kandydat 2015-11-14 19:29:55
Adekwatne to znaczy jakie?
Szkoda czasu 2015-11-18 22:54:18
Siema kandydat!Od nich prawdy sie nie dowiesz ale tu na forum owszem,z reszta nie juz nie raz padla tu wysokosc wyplaty w p21 Bydgoszcz,1500zl,na duzo wiecej nie licz,a oni uwazaja,ze zalapales prace marzen.Skad u nich to wyobrazenie?tego chyba nie wie nikt.Podaruj sobie,szukaj gdzie indziej!
1
rafal 2015-11-19 12:54:33
Własnie firma znów zamiesciła ogłoszenie na bardzo znanym portalu ogłoszeniowym na stanowisko magazyniera.
kandydat 2015-11-19 21:26:24
A co to za portal?
zlotowki 2015-12-09 01:07:01
Czy warto?oczywiscie,ze nie!nawet nie ma sie nad czym zastanawiac!I nie ma ogloszenia bo nie ma chetnych za takie pieniadze!jak kogos potrzebuja,to ktorys z obecnych pracownikow zalatwi kogos chetnego za 1500zl.
2
PdP 2015-12-16 01:05:09
Auto ma gps i limit kilometrow
PdP 2015-12-16 01:28:13
Chyba zwolnili wszystkich pracownikow magazynu i hali sprzedazy(?).Na stronie,w zakladce struktura firmy pisza,ze zespol partner pik stanowia reprezentanci handlowi,handlowcy w biurze obslugi klienta oraz kierowcy,a o pracownikach magazynu nie ma slowa takze rozumiem,ze takowi juz tam nie pracuja.
PdP 2016-02-02 01:47:02
Ooo!zauwazylem,ze na stronie,w zakladce struktura firmy,pojawili sie magazynierzy i pickerzy.Czy to oznacza,ze w koncu ich zatrudnili?Jak bez nich do tej pory funkcjonowala ta firma?kto przyjmowal towar,kompletowal i pakowal zamowienia?Lajon? ;)
PdP 2016-02-02 23:53:18
fin,w takim razie informacja o reprezentantach handlowych,biurze obslugi klienta i kierowcach jest rownie malo wazna,
wczesniej juz ktos napisal,ogloszenie z oferta pracy dla przedstawiciela widnieje na ich stronie juz prawie 10 lat,dlaczego?nie ma chetnych?
Karolin 2016-02-03 11:33:59
nie chodzi już nawet o kase ale o traktowanie pracowników! zero szacunku! powszechne zjebywanie za nic tak ze to czysty mobbing! wyzywanie oczernianie obgadywanie przcowników przez kierowników szefów! Zabronione prawem pracy praktyki!! nie przestrzegają prawa i są bezkarni! bo jak jakiś pracownik pójdzi edo pip to zaraz go zwolnią! i to powalone chorobowe... jak mają spinę a ty zachorujesz i będziesz się leczyć l4 w domu to po powrocie z chorobowego już czeka wypowiedzenie!
PdP 2016-02-04 00:24:27
Karolin,tyle lat i nic sie nie zmienilo na lepsze?Przydaloby sie zbiorowe wypowiedzenie pickerow,najlepiej w listopadzie!
Moze to by pomoglo!
kandydat 2016-02-04 20:07:35
A jakiej wysokosci jest ta podstawa?chodzi mi o p21 Bydgoszcz
PdP 2016-02-04 23:46:17
Kazik!chetni sa i zapotrzebowanie spore,to dlaczego ogloszenie "wisi" juz tyle lat???
lipa 2016-02-09 22:04:15
Prawdziwa przyczyna,to brak chetnych.Bardzo zla opinia o p21 krazy po calej Bydgoszczy od lat i nikt nie chce tam pracowac.
1
jprdl 2016-02-10 23:01:05
kajszek,jestes z Bydgoszczy?nie slyszales zlych opinii o p21?nie wierze!chcesz dla nich pracowac?maja przeciez wolny etat na stanowisku ph,ogloszenie jest aktualne przez caly czas,nawet jak kogos zatrudnia bo wiedza,ze zaraz sie zwolni albo jego zwolnia,przyjdzie nastepny I tak w kolko,tak samo jest w magazynie.
A tak na powaznie,to nie slyszales zlych opinii bo domyslam sie,(moge sie mylic)ze pracujesz w p21,a to jest zwykla,nieudolna proba tuszowania wszystkiego zlego,co sie wyrabia w p21 Bydgoszcz.
Odradzam wszystkim wspolprace z p21 Bydgoszcz!
1
xyz 2016-02-11 09:31:08
Nie wiem skąd posiadacie takie informacje. Firma się przecież rozwija :-)
jprdl 2016-02-11 17:24:42
Nie wiesz?zapytaj bylych,naprawde solidnych pracownikow magazynu i handlowcow,ktorzy odeszli!
1
zainteresowany 2016-02-12 13:48:08
Jak wygląda praca magazynier a w Bydgoszczy ? Jakie pensje na rękę ? Jakie zmiany ? Jaka atmosfera ? Dajcie znać :-)
. 2016-02-12 19:06:25
Jedz na Fordonska 246 i zapytaj!
. 2016-02-14 20:11:22
o wszystkich konkretach napisali poprzednicy
w p21 Bydgoszcz,totalna lipa byla,jest I bedzie
1
wtf 2016-02-15 20:36:53
Zerowa rotacja bo zero chętnych!
Tak się składa,że znam kierowców z p21.Amadeusz chwali sobie tą pracę,tak?zapewne za żenująco niską wypłatę i niepłatne nadgodziny!jak wszyscy kierowcy w p21.
Zapłacą Ci za 8 godzin,a jezdzisz 10.
1
Kris 2016-02-18 10:00:53
Znam prywatnie kierowcę Amadeusza, który w tej firmie pracuje już wiele lat i zawsze w prywatnych rozmowach jest zadowolony z pracy i atmosfery w niej.Jak ktoś chce pracować to pracuje!
dzizus 2016-02-23 11:40:36
Nie wiem kto zamieszcza opinie o pozytywnej tresci,mozna sie tylko domyslac.Prawda jest taka,ze nikt nie chce pracować w p21 Bydgoszcz bo od lat panuja tam beznadziejne warunki,atmosfera i zarobki.Zarzad nic z tym nie robi to i opinia pozostaje bez zmian.
1
omg 2016-03-14 13:51:31
heniek,co to ma byc?reklama?
mlody 2016-03-19 22:29:01
guc,jakiego miasta dotyczy ta super oferta?
paula_2 2016-03-22 08:25:42
Czy w Warszawie jest tak samo źle, jak w Bydgoszczy? Jakieś opinie?
do najdluzej pracujacych w p21 Bydgoszcz 2016-04-14 15:19:04
Patrzac na wpisy,to chyba nic nie uleglo zmianie.A Wy dalej tam pracujecie i dajecie sie ujezdzac?
rata 2016-05-02 14:32:48
Cos dobrego?Wyplata wystarczy na splate raty kredytu.Jakby nie patrzec jest to zaleta.Najlepjej byloby gdyby o obecnej sytuacji wypowiedzieli sie sami zainteresowani.Ale chyba sie boja bo to forum jest inwigilowane,tak jak ich konta na f.
do konikova 2016-05-08 00:27:22
Wpis konikova "smierdzi" z daleka kiepska reklama.Ale to nic nie da.Wystaczy pojsc na rozmowe,popracowac kilka dni i przekonac sie,ze to praca stworzona dla desperatow z frankiem szwajcarskim na karku.
XXI 2016-05-17 14:58:02
Przestańcie się już tak żalić. Z Wami "byłymi" czy bez was firma się cały czas rozwija, więc darujcie sobie.... Komuś się nie podoba to trudno, zawsze przecież można pracować gdzie indziej.
3
B 2016-05-21 06:38:16
Krytyka boli.Moze warto byloby cos zmienic zeby opinia o Waszej firmie ulegla w koncu zmianie.
1
kto to? 2016-05-30 16:14:54
z ciekawości wszedłem na ten portal po wizycie w tej firmie, ponieważ spotkałem się z dość niemiłym zachowaniem w stosunku do jednej z pracownicy. powiem szczerze , że to co tutaj czytam mogłoby sie pokrywać z tym co się tam dzieje. Byłem świadkiem jak kobieta z biura obsługi - chyba Kierowniczka (siedziała na uboczu), blondynka w okularach, niewysoka darła sie na jedną z pracownic - nie wiem jakie stanowisko obejmuje to dziewczyna, ale została zmieszana z błotem! Czegoś takiego jeszcze nie przeżyłem, ta kobieta musi być jakąś furiatką, że nie krępowała się przy mnie - kliencie 'jechać' po pracowniku. Ta pani powinna odpowiadać za mobbing... czy szef nie wie o tym, że tak się dzieje? a może tak po prostu się traktuje tam pracowników. Nie zazdroszcze
1
PL 2016-05-30 23:56:20
Pracowalem w p21 kilka lat temu,w tej firmie,takie zachowania przelozonych,to niestety norma.Pracownicy nie reaguja i tu duzy znak zapytania dlaczego?bo kredyt,bo sytuacja na rynku pracy kiepska?boja sie zwolnienia?Pensja?doswiadczonemu pracownikowi proponuja wyplate jak w Biedronce zeby nie odchodzil i to razem z nadgodzinami,za ktore nie chca placic.Ta propozycja nie dotyczyla mnie ale sami przyznacie,ze byla poprostu niepowazna.Pracuje teraz w firmie,w ktorej na starcie zaproponowano mi 2000 zl "na reke" i to na okresie probnym.Po okresie probnym bylo to 2200 zl,a obecnie jest to 2600zl,zarobki rosna wraz ze wzrostem umiejetnosci tzn,ze zarzad inwestuje rowniez w ludzi,a nie tylko w swoj luksus.Dodam jeszcze,ze pracuje tam zaledwie rok i cztery miesiace.Za to zarzad p21 nie szanowal sumiennych i pracowitych ludzi bo kiedy odchodzili nie robili nic zeby ich zatrzymac.Proponuje obecnym pracownikom zorganizowac tygodniowy strajk i zazadac podwyzek.Wiecie,ze bez Was firma lezy i z czym sie wiaze tygodniowe opoznienie w zamowieniach?Zwolnia Was ?nawet jesli tak,to wyjdzie to Wam na dobre.Wasz los lezy w Waszych rekach.
6
jest jaki jest 2016-07-18 08:59:46
a czy nadal tak jest, że jak nie ma Pana "AW" to nie ma Pani "EJ" ? :-)
Nick 2016-07-18 13:54:56
Witam,

Na stronie firmy widnieje oferta pracy na Reprezentanta Handlowego.

Proszę o informację, czy zmieniło się coś, oczywiście na lepsze w tej firmie?
W 2016-08-03 16:28:15
Jedyne co mogę powiedzieć to...
ACAPULCO
SDRAIATI INSIEME SOTTO AL SOLE
alfred 2016-09-30 19:21:04
tak ja mam .

SZukajo jelenia na rozładunki

chętny?

1
? 2016-10-03 08:44:03
gdzie można znaleźć ogłoszenie?
wer 2016-10-19 21:04:42
jako przedstawiciel handlowy może nie nie jest zle ale dużo też zalezy d ciebie ile jestes w stanie zrobic bo jest też tak, że ile wyrobisz targetu tyle dostaniesz premii, ale trzeba sie dobrze znac na technikach negocjajci i umiejetnie rozmawiac z klientami
czlowiek 2016-10-25 13:15:35
Czesc.Jak wyglada sytuacja w piku w Bydgoszczy?Podniesli Wam stawke godzinowa do najnizszej 12,50 ?
Zostaw swoją opinię o Partner XXI - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Partner XXI