brak logo

VOSS Automotive Polska

Nowa Wieś Legnicka

Opinie o VOSS Automotive Polska

anonim 2009-03-09 14:05:01
solidna firma,sympatyczne osoby z ktorymi pracowalam,ze wzgledu na redukcje etatow musialam odejsc,ale gdyby byly przyjecia to staralabym sie tam wrocic
Frankee 2010-02-11 19:03:27
Firma ok dopóki kryzys nie nadszedł, później to była masakra i pewnie trwa do dzisiaj. Na szczęście mam jus spokój z tymi powalonymi przełożonymi którzy sami nie wiedzą co chcą tylko udają że coś wiedzą. Ciemniaki na maksa i nawet niemieckiego dobrze nie znają.
nick 123 2010-11-07 14:02:08
siemka napiszcie cos wiecej o firmie voss.chce podjac tam prace ale niewiem jaki klimat tam jest itp....pozdrawiam...
Wezi-tec szuka Jarka J. 2012-03-23 18:26:44
Witam,
Czy pracuje u Was na produkcji [usunięte przez moderatora] ten który pracował u Nas w Wezi-tec jako[usunięte przez moderatora] ,ten [usunięte przez moderatora] co nakradł kable miedziane. Uważajcie na niego bo to [usunięte przez moderatora] [usunięte przez moderatora][usunięte przez moderatora]tego wylali z Wezi-tec bo nagrał się na kamerach monitoringu jak kradnie i wynosi z zakładu miedż.

UWAŻAJCIE NA NIEGO !!!!!!!!
2
Uczciwa 2015-04-16 07:26:39
Witam wszystkich powiem wam jak jest.A wiec zarobki takie sobie 1600 netto,premie sa ale lubia często zabierać za bzdury,atmosfera taka sobie chyba ze lubicie lizać tylko przełożonym i kablować to wtedy jest super,Brygadzisci i grupowi nic nie umieją na produkcji a panosza sie jak by wszystkie rozumy po zjadali,to tak jest jak stanowisko dostaje sie po znajomości a nie za umiejętności.Chcesz awansować w tej firmie to tylko po znajomości a jezeli nie masz tych znajomości to liz tylki,kabluj,to wtedy za punktujesz.Wiecej szczegółów następnym razem nie przegapcie bo warto.Kooniec tajemnic w Voss.
Uczciwa 2015-04-21 22:00:16
Witam ponownie wszystkich juz nie długo inspekcja pracy zajmie sie kierownikami zmianowymi,brygadzistami.Teraz się bujcie.
DobryPrzekazLeci 2015-04-24 16:36:07
Witam wszystkich pracowników Voss Automotive. Chciałbym poruszyć temat dotkliwy dla mnie jak i dla wielu "Was" ! Tematem tego postu jest Brygadzista z linii MQB/SCR zmiana "F Pan Zenon D. Zatrudniony około 3 miesięcy temu na stanowisku Brygadzisty. Przez okres próbny każdy znas starał się przekazac dla niego jak największą wiedze i wdrązyć go w naszą codzienność. Po 3 miesiącach naszych lekcji i starań opadają nam ręce. Jak każdy z was wie osoba ta ~NIE~ nadaje się na to stanowisko. Wszelkie decyzje nalezące do obowiązków Brygadzisty spadają na zwykłych pracowników. źle organizuje czas pracy jak i nie odpowiednio kieruje ludzmi. Wprowadza zamęt i utrudnia prace stając ludziom za plecami patrząc się im na recę zamiast wykonywać swoje obowiązki. Komunikacja pracowników z Brygdzistą jest na poziomie ZERO !! osoba ta NIE ma najmniejszego Pojęcia jak trudny dla nas wykonujemy "Projekt". Jakis czas temu został poruszony ten problem na zebraniu z Kierownikiem produkcji Dawidem K. przez około tydzień , mielimy iskierke nadziei w sobie ,lecz z każdym dniem jest coraz gorzej. Zero szacunku , ciągłe podnoszenie głosu na pracowników , brak wsparcia oraz motywacji z strony Brygadzisty. Przypomnijcie sobie okres powstania zmiany "F" Gdy kierował nami Jarek K. Każdy z nas miał ochote przyjść do pracy, wszyscy wiedzieli co mają robic. Od kąd pojawił się Zenon D. wszystko legło w gruzach... Ludzie ja się Pytam !! Ile ludzki organizm może znieść??? ile jeszcze wytrzymamy..!? Czy ktoś Wkońcu cos z tym Zrobi?? Może trzeba pójść z tym wyżej??? Jest problem trzeba go rozwiązać bo będziemy cierpieć . Proszę Was o Opinie i szczerą wypowiedz na ten uciążliwy temat.. !!! Z Pozdrowieniami dla wszystkich pracowników Voss !!!!!!! Dziekuje.
1
DzieckoWeMgle 2015-04-24 17:35:56
Zapomniales dopisac ze jego posada jest po znajomosci , gdyz jego syn pracuje w naszej firmie . Powiem krótko ludzie sie boją wyrazic zdanie na temat tego pacjenta PSEUDO BRYGADZISTY !! Jest źle i bedzie gorzej jesli nic z tym nie zrobimy. Niech kiero Dawid przejdzie sie i popyta co sądzą na jego temat ludzie .. Moim zdaniem kompletny brak wiedzy i komunikacji ŻENADA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ps. Zebranie o 6 hahaha
Gołąbek 2015-04-24 18:07:22
No niestety brak komunikacji między Brygadzista a pracownikami jest Bardzo uciążliwy. Jak pan Dawid zobaczył by jak nieraz traktowani są pracownicy może wreszcie by się tym zainteresowali i zobaczyli co a raczej kto jest problemem na zmianie F
Pozdrawiam I wytrwałości koleżanki i koledzy.
DobryPrzekazLeci 2015-04-24 18:08:54
Słowa Na wage ZŁoTA !!! Respect
Mqb 2015-04-24 22:16:40
Zgadzam się z waszymi wypowiedziami i powiem tak musicie ten temat poruszyć nawet z samym prezesem lub panią kadrowa bo kierownik produkcji naprawde ma dużo na głowie Ale robi naprawdę robi co w jego mocy tak że nie ma co od niego wymagać ponieważ ma on nie tylko zmianę F Ale jeszcze 6 innych brygad tak że trzymam kciuki oraz pomogę i wespre was jak tylko będę mógł
1
hmm... 2015-04-27 05:27:56
Eh publiczne pranie brudow to trochę nieesetyczne problemy podobne byc rozwiazywane na bierzaco
Problem z przełożonym to idę wyżej nie pomaga to znowu szczebel wyżej aż do samej góry i problem powinien zniknąć w końcu
DobryPrzekazLeci 2015-04-27 14:16:53
Wszystko ładnie ;) pięknie ... Gdyby było małe dyktando na rozmowie kwalifikacyjnej to jestem w 100% pewien ze nie pracowałbyś w tej firmie. Jakbyś był na tyle inteligenty i zwrórił uwagę to "edytor tekstu" poprawia twoje błędy...
69 2015-04-28 18:06:05
wszystko pięknie gadane na dole ,za plecami lub pięknie opisane na forum .Raz w miesiącu są dobrowolne spotkania z prezesami (każdy ostatni piątek miesiąca)jeśli jest problem trzeba rozmawiać.A i zawsze są dwie strony medalu !
do uczciwej 2015-09-25 13:20:55
Jeszcze jedno po protekcji można się dostać na exoten a tam mało się robi a premia jest.
Gość 2016-02-08 20:15:28
Witam,chciałbym się dowiedzieć jakie są zarobki w tej firmie i czy są przyjęcia do pracy.
Patataj hopsa hopsa jednororzec 2016-09-07 21:57:56
Panie kierowniku przestań nas straszyć. Pan nadaje się do pracy jako komornik ew. w AMBERGOLD. Stracił Pan zaufanie swoich pracowników i każdy myśli że jesteś Pan jak wsza zakładowa. Omijajcie ten zakład szerokim łukiem.
Zostaw swoją opinię o VOSS Automotive Polska - Nowa Wieś Legnicka
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VOSS Automotive Polska