brak logo

Medical-dent

Gliwice

Opinie o Medical-dent

anonim 2011-03-08 12:56:32
Proszę o więcej info o tym miejscu bo staram się tam o pracę i jestem tera z zaniepokojona tymi niepochlebnymi informacjami. Dzięki za pomoc.
jess 2011-08-17 15:34:54
byłam na rozmowie kwalifikacyjnej w sprawie pracy w tej firmie i muszę powiedzieć ,że jak wcześniej czytałam te opinie byłam przerażona ,zaskoczyli mnie bardzo pozytywnie mają duże wymagania ,znajomość języka przynajmniej jednego w stopniu komunikatywnym niestety :( ale warunki pracy i organizacja jakich wcześniej nie widziałam w żadnej firmie,robi wrażenie
karola 2012-02-22 20:24:21
Bardzo fajne warunki pracy, wymarzona praca dla ambitnych osób, pracuję w tej placówce od klilku lat i jestem bardzo zadowolona.
madzik 2012-04-15 22:55:20
zgadzam sie superowe warunki pracy, duzo nowoczesnego sprzetu ale dziewczyny ktore tam pracuja od dawna pomogly mi wszystko opanowac podziekowania dla Asi :))))))))))))))))))
anonim 2012-05-14 11:28:30
Jestem pełna podziwu dla organizacji w tej firmie!! Wszystko dopięte na ostatni guzik ,cieszę się że mogę się uczyć od jednych z najlepszych
anonim 2012-06-11 14:34:24
z tego co sie orientuje maja juz pelny sklad jak narazie gdyz bylam zlozyc swoje cv, od samego wejscia wdiać porzadek bardzo mila dziweczyna pracuje na recepcji jak nigdzie przyjęła moją kandydature z uśmiechem ,mam duze doświadczenie jako asystentka i musze powiedziec ze miejsce pracy robi pozytywne wrazenie
xxx 2014-07-06 00:12:51
ABSOLUTNY [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] (usunięte przez administratora)NA PORZĄDKU DZIENNYM, MENEGERKA KTÓRA NIE MA POJĘCIA O ZARZĄDZANIU, ALE ZA TO MA "DUŻE POJĘCIE O ROBIENIU MAKIJAŻU" PRACUJE SIĘ NIE RAZ PO 12 H, NIESTETY NADGODZINY NIE SĄ WYPŁACANE, PRACOWNICY MAJĄ ROBIONE PRANIE MÓZGU NA "ZEBRANIACH PRACOWNICZYCH" W TEJ FIRMIE JEST BARDZO DUŻY PRZEMIAŁ PRACOWNIKÓW CO SAMO O SOBIE ŚWIADCZY!! NIE DAJCIE SOBIE ZAMYDLIĆ OCZU PIĘKNYMI WNĘTRZAMI I GADANIEM O TWORZENIU ZESPOŁU BO TO CO DZIEJE SIĘ W TEJ FIRMIE NA PEWNO NIE MOŻNA NAZWAĆ ZESPOŁEM!!!!!
1
xxx 2014-07-07 16:05:14
Niestety nie mogę Cię w tym utwierdzić, szczerze mówiąc myślałam podobnie jak Ty, bo sama słyszałam bardzo niepochlebne opinie o tej firmie od koleżanek asystentek, też postanowiłam się sama przekonać, no i się przekonałam, i uwierz mi, że przemiał pracowników nie jest zależny od ich małego doświadczenia, jeśli masz stalowe nerwy spróbuj a przekonasz się co próbuje tu przekazać i przed czym przestrzec koleżanki po fachu. Napiszę tak jeżeli kasa się zgadza i atmosfera jest super to oznacza, że trafiło się w 10, jeżeli kasa mała ale atmosfera fajna to da się przeżyć, jeżeli wynagrodzenie wysokie ale atmosfera nie ciekawa to da się przeżyć ale jeżeli i kasa i atmosfera do (usunięte przez administratora) to naprawdę nie warto!!! Pozdrawiam.
1
Marta 2014-08-31 11:07:12
Ja Polecam. Nikt nie chcial mi pomoc a dzieki wiedzy doktora moge sie w koncu usmiechac a atmosfera super
ktosiu 2014-12-17 00:36:56
właściciel widać poklikał sobie ponad 400 razy super ocenę pracodawcy
przez czas jaki klinika istnieje to przewinęło się może 40 osób które szybciej rezygnowały niż się wydaje ale co tam...ludzie wchodzą patrzą...o super oceny...470 ocen :-) hehe...właściciel młody cwaniaczek
1
Eryk 2016-07-18 17:28:55
Cóż za kłamstwa
Pacjent 2016-07-20 13:40:58
Jestem bardzo zadowolony z leczenia pozdrawiam
Alan 2016-10-19 17:07:22
Moim zdaniem do zarobienia są tutaj przyzwoite pieniądze
Mmmm 2016-11-10 14:52:46
Odradzam wszystkim, którzy chcą tam pracować. Nie będę się rozpisywać bo i tak cały czas usuwają negatywne komentarze. Najgorsze miejsce pracy !!!!!
2
Zostaw swoją opinię o Medical-dent - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Medical-dent