MEDICAL-DENT

Gliwice

Opinie o MEDICAL-DENT

anonim 2011-03-08 12:56
Proszę o więcej info o tym miejscu bo staram się tam o pracę i jestem tera z zaniepokojona tymi niepochlebnymi informacjami. Dzięki za pomoc.
jess 2011-08-17 15:34
byłam na rozmowie kwalifikacyjnej w sprawie pracy w tej firmie i muszę powiedzieć ,że jak wcześniej czytałam te opinie byłam przerażona ,zaskoczyli mnie bardzo pozytywnie mają duże wymagania ,znajomość języka przynajmniej jednego w stopniu komunikatywnym niestety :( ale warunki pracy i organizacja jakich wcześniej nie widziałam w żadnej firmie,robi wrażenie
1
karola 2012-02-22 20:24
Bardzo fajne warunki pracy, wymarzona praca dla ambitnych osób, pracuję w tej placówce od klilku lat i jestem bardzo zadowolona.
6
madzik 2012-04-15 22:55
zgadzam sie superowe warunki pracy, duzo nowoczesnego sprzetu ale dziewczyny ktore tam pracuja od dawna pomogly mi wszystko opanowac podziekowania dla Asi :))))))))))))))))))
5
anonim 2012-05-14 11:28
Jestem pełna podziwu dla organizacji w tej firmie!! Wszystko dopięte na ostatni guzik ,cieszę się że mogę się uczyć od jednych z najlepszych
4
anonim 2012-06-11 14:34
z tego co sie orientuje maja juz pelny sklad jak narazie gdyz bylam zlozyc swoje cv, od samego wejscia wdiać porzadek bardzo mila dziweczyna pracuje na recepcji jak nigdzie przyjęła moją kandydature z uśmiechem ,mam duze doświadczenie jako asystentka i musze powiedziec ze miejsce pracy robi pozytywne wrazenie
3
xxx 2014-07-07 16:05
Niestety nie mogę Cię w tym utwierdzić, szczerze mówiąc myślałam podobnie jak Ty, bo sama słyszałam bardzo niepochlebne opinie o tej firmie od koleżanek asystentek, też postanowiłam się sama przekonać, no i się przekonałam, i uwierz mi, że przemiał pracowników nie jest zależny od ich małego doświadczenia, jeśli masz stalowe nerwy spróbuj a przekonasz się co próbuje tu przekazać i przed czym przestrzec koleżanki po fachu. Napiszę tak jeżeli kasa się zgadza i atmosfera jest super to oznacza, że trafiło się w 10, jeżeli kasa mała ale atmosfera fajna to da się przeżyć, jeżeli wynagrodzenie wysokie ale atmosfera nie ciekawa to da się przeżyć ale jeżeli i kasa i atmosfera do (usunięte przez administratora) to naprawdę nie warto!!! Pozdrawiam.
6
Marta 2014-08-31 11:07
Ja Polecam. Nikt nie chcial mi pomoc a dzieki wiedzy doktora moge sie w koncu usmiechac a atmosfera super
6
Pacjent 2016-07-20 13:40
Jestem bardzo zadowolony z leczenia pozdrawiam
4
Alan 2016-10-19 17:07
Moim zdaniem do zarobienia są tutaj przyzwoite pieniądze
7
pola 2016-12-29 18:11
polecam wszystkim , wyjatkowoe

miejsce pracy:)))))) i zdobyte doswiadcenieo bezcenne....:)

8
Mmmmmm 2017-01-27 12:03
Kolezanko napisz wiecej informacji zaczelam prace w tej firmie co tak naprawde ci sie nie podobalo i gdzie teraz pracujesz ? moze poszukuja u ciebie pracy jak sie nie zdecyduje tu na dluzsza prace moze pomozesz? narazie wszysko jest dobrze i warunki pracy tez ale zawsze lepiej miec cos w rezerwie
Alicja 2017-03-30 15:15
@pola, o jakim stanowisku mówisz?
Zostaw swoją opinię o MEDICAL-DENT - Gliwice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MEDICAL-DENT