logo Sabre Polska Sp. z o.o.

Sabre Polska Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o Sabre Polska Sp. z o.o.

Karolina 2017-09-15 09:04
@Bonus a jakie stanowisko by Cie interesowało. Z tego co widzę to firma Sabre Polska rekrutuje teraz na stanowiska: Senior Performance Analyst, Senior Database Administrator - NoSQL, Manager - Database Administration. Wszystkie ogłoszenia są dostępne na stronie gowork.pl.
Ano nima 2017-10-04 19:36
Czy ktoś może odnieść się rzeczowo, merytorycznie i racjonalnie do rzekomych treśći, które można znaleźć w niedawno zakomunikowanym dokumencie, który będzie musiał podpisać każdy pracownik ?

W/g komentarza na layoff.com , pracownicy w KRK rzekomo mają składać kuriozalne oraz nierzadko niezgodne z polskim prawem zobowiązania. Odsyłam na layoff.com po konkrety.

Ktoś już widział ten dokument i miał przyjemność go podpisywać?
6
Kazik 2017-10-04 21:26
@Ano nima Czy możesz coś więcej dodać w tej sprawie?
gucio 2017-10-04 22:59
Tu masz: https://www.thelayoff.com/t/Pz7cuWI

jeżeli to prawda, to firma chyba chce sama zmusić ludzi do odejścia zamiast ich zwalniać
1
gucio 2017-10-04 22:59
Tu masz: https://www.thelayoff.com/t/Pz7cuWI

jeżeli to prawda, to firma chyba chce sama zmusić ludzi do odejścia zamiast ich zwalniać
4
Ano Nima 2017-10-04 23:56
W zaistniałej sytuacji- dokładnie tak, jak ktoś już napisał- zalecam spokój i po prostu odmowę podpisania tego dokumentu.

To niedopuszczalne, niemoralne a przede wszystkim nieprofesjonalne, żeby w jakikolwiek sposób formalnie wymagać od pracownika współpracy po zakończeniu stosunku pracy i obligować go do tego w jakikolwiek sposób- zapewne jeszcze pod rygorem finansowym i bez dokładnego określenia zakresu i trybu tej współpracy.

Mam nadzieję, że ani jeden pracownik nie podpisze tego dokumentu.
Parafrazując klasyków- "wszystkich nas nie zwolnią", także jak na razie glowa do góry, business as usual, ale nie przystoi nam podpisywać tego typu zobowiązań.
Nowym pracownikom + tym, którzy zamierzają podpisać umowę radzę dopytać dokładnie w HR cóż to takiego te 20-kilka stronnic i również po prostu nie podpisywać. Niezależnie od pensji, jaką wynegocjowaliście.

Skala zawodu, jaką odczuwam w/s do teamu HR a także nowo powstałego "Senior Leadership", po tylu latach przesedzenia w tej firmie, jest ogromna.
Przecież zapisy tego typu nie mają prawa funkcjonować w Polsce. Czy nikt z Was nie miał odwagi przeciwstawić się temu? To i tak nie wypali.

Po tej historii firma autentycznie może się już nie podnieść. Smutno mi.

Pozdrówka dla wszystkich!
16
Dyzio 2017-10-05 03:38
Wieść o 2-letnim okresie wypowiedzenia wprowadzonym w Sabre szybko rozchodzi się po Krakowie. Nie znajdziecie łatwo nowej pracy.
1
ExSG 2017-10-05 06:21
Po tym widac ze prawdziwych liderow juz w firmie nie ma
SG 2017-10-05 10:12
Ja na 100% tego nie podpiszę- na pewno nie w tym kształcie i nie ze zobowiązaniem do świadczenia jakiejkolwiek pracy dla Sabre po rozwiązaniu umowy.

Na dochowanie tajemnicy od biedy na zakaz konkurencji czy nawet rekrutowania kolegów można się zgodzić, ale reszta to prawdopodobnie bezprawna kpina z ludzi.

Nowo przyjęci i idący na rozmowę- pytajcie koniecznie o nowe zobowiązania odnośnie własności intelektualnej!
Karolina 2017-10-05 10:18
@SG a czy ktoś już wie co dokładnie znajduje się w tym dokumencie, który wprowadził Sabre Polska. Czy może ktoś go podpisywał lub przeczytał w całości? Wiadomo, że nie powinno się podpisywać czegoś czego do końca nie podpisaliśmy. Dajcie znać osobom na forum jaka jest jego treść.
Sabrownik 2017-10-05 13:03
W skrocie:

- nie moge posrednio i bezposrednio uczestniczyc w rekrutacji obecnych pracownikow Sabre
- sabre moze mnie zapytac gdzie obecnie pracuje/jakie mam plany, gdzie chce pracowac i musze im odpisac
- przez 2 lata po zakonczeniu wspolpracy mam na ich zawolanie pomagac z debugowaniem nieudokumentowanego kodu
- sabre moze monitorowac laptopa poprzez nagrywanie dzwieku/video kiedy pracuje z domu albo uzywam laptopa poza biurem albo po godzinach pracy
2
Kargul 2017-10-05 13:17
Podziekujcie obecnemu Site Leaderowi. Jak jeszcze pracował w Motce to zrobił to samo.
3
Sabrownik 2017-10-05 13:29
Ci co zostali wywolani w poniedzialek, nie zostali wypuszczeni, az nie podpisza.
Teraz HRy daja mozliwosc swobodnego przeczytania i podpisania maksyamlnie do grudnia.
Duzo osob do tej pory dostalo dokument, ale nie podpisalo.
NotSG 2017-10-05 14:19
Ktorego site leadera masz na mysli - bo z tego co wiem od paru miesiecy takie stanowisko juz nie istnieje w KRK :)
Kargul 2017-10-05 16:20
A pan PM? Już nie pracuje w Sabre?
ZawiedzionySG 2017-10-05 16:50
Side liderzy w KRK (w tym PM) jak i BLR zostali wyeliminowani. Brak side lidera gwarantuje DFW pelna kontrole.

Tzw. senior liderzy to nic innego tylko bierne narzedzia w rekach DFW. Ludzie o ktorych trudno mowic ze sa liderami (sa tylko ze stanowiska)
2
SabreSucks 2017-10-05 17:56
Sabre jest bliskie bankructwa. Dlatego potrzebują ludzi do pracy za darmo przez 2 lata.
6
AOA 2017-10-05 18:21
To chyba ktoś z Amadeusza płaci sabrowym HRom za takie akcje, żeby przykryć swoje ostatnie 'osiągnięcia' w dziedzinie security???
4
Kargul 2017-10-05 20:46
Ajajaj, to się porobiło... czyli Sabre w KRK stało się już tylko "szwalnią IT", nawet bez własnego site leadera... kiepsko, oj kiepsko...
15
SGFrajerzy 2017-10-07 12:54
Teraz Sabre może zwalniać programistów do woli, zawsze można ich wezwać później do pracy za darmo przez 2 lata.
5
piotrek 2017-10-07 14:08
Na podstawie rozmów z kilkoma osobami na chwilę obecną stwierdzam, że podwyżki pojawiły się średnio na poziomie 5-7 procent , poza osobami które awansowały.
Matematyk 2017-10-07 14:59
Po co dawać podwyżki darmowym pracownikom? 5-7% od 0 to nadal 0.
piotrek 2017-10-07 15:36
Nie ma kogoś takiego jak darmowy pracownik, darmowy może być co najwyżej stażysta, ale jeśli sam wyraziłeś zgodę na taką formę współpracy, to zaakceptowana przez Ciebie decyzja, to forum nie pomoze Ci w zmianie formy zatrudnienia, udaj się so swojego managera albo negocjuj w hr
Swiadomy 2017-10-08 17:08
Uwaga na Sabre. To typowy offshore, nikt sie nie liczy tutaj z ludźmi - szkoda czasu na ta firme, chyba ze chcesz byc zwykłym numerkiem, resourcesem. Biznes midel firmy sie konczy, podobnie jak kiedys dla kodaka. Szefostwo chce wycisnąć ostatnie $ z tej firmy i przejsc do likwidacji.
6
nim ano 2017-10-08 21:26
Proszę o dowody. Bez nich jesteś tylko kolejną osobą z opinią.
2
Ptyś 2017-10-08 22:17
> To typowy offshore, nikt sie nie liczy tutaj z ludźmi - szkoda czasu na ta firme, chyba ze chcesz byc zwykłym numerkiem, resourcesem.

Jak w każdej korpo w KRK...
3
Stach 2017-10-09 15:29
Właśnie przeczytałem ten dokument i pytanie, jakie ciśnie mi się na usta jest następujące - czy osoby, które wypisują podobne bzdury jak wyżej, potrafią czytać za zrozumieniem?? Ja wiem, że to prawniczy bełkot, ale nie ma w nim nic nadzwyczajnego. Dotyczy głównie ochrony własności intelektualnej. Podpisywałem już podobne pismo w poprzedniej pracy i nic złego mi sie nie stało. Skąd jakieś niestworzone historie, że przez 2 lata po ustaniu stosunku pracy ktoś miałby pracować nad kodem??? Tak się właśnie rodzą plotki - jedna osoba niedoczyta i potem powstają z tego bajki. A jak ktoś ma wątpliwości, to niech się poradzi prawnika. BTW - znam wiele firm IT, które też mają podobne umowy, Sabre nie jest tu żadnym wyjątkiem.
3
Pawlak 2017-10-09 17:15
A takie było ładne... amerkyńskie... Szkoda :D
2
Swiadomy 2017-10-09 17:25
Przesuwaja nam ludzi z zespolu do zespolu kub wyrzucaja kontraktorow.

A czy wszedzie jest tak świetne jak w Sabre sam sprawdze bo zamierzam złożyć papiery.

Myślę ze sa lepsi pracodawcy w Krakowie
5
WujekDobraRada 2017-10-09 19:25
Myślę, że nastroje są za bardzo pesymistyczne. Wiele hałasu o nic.

To tylko świstek papieru. Takie umowy są codziennością wielu korporacji.
Podpisywałem podobne pismo u innego pracodawcy i jakoś żyję.

Moim zdaniem firma po prostu chce móc liczyć na swoich pracowników.
Lepiej podpisać, niż niepotrzebnie narażać się.


4
Tt 2017-10-09 22:13
Są korpo w Krk które zamierzają przyjąć 200-300 nowych osób więc ze znalezieniem pracy nie będzie problemu
1
SgBOSS 2017-10-09 22:22
Firma przygotowuje się do cięć, dlatego zabezpiecza się żeby tych, których wyrzuci z rozpędu móc jeszcze wykorzystać w razie problemów z kodem.
Reszta "szczęśliwców" będzie miała podkręcone tempo.
Styczeń będzie ciekawy.
4
Cortana 2017-10-10 00:16
Sto razy powtórzone jest w słynnym dokumencie, że wszelkie prawa do naszych Dzieł są przenoszone na Sabra, a nawet jeśli nie są to i tak są.... itd... okej niech im będzie. Jest to zrozumiałe i akceptuję to. Przeniesienie tych praw jest też zapisane w naszej standardowej umowie o pracę która obowiązywała do tej pory.

Tutaj natomiast pojawił się bardzo ciekawy fragment:

"Ponadto pracownik rozumie i zobowiązuje się zwolnić Spółkę z Grupy z odpowiedzialności i POKRYĆ WSZELKIE KOSZTY i ODSZKODOWANIA jakie mogą powstać jeśli pracownik nie zapewni przyznania takich praw lub w inny sposób nie wykona swoich zobowiązań."

Czyli jak coś pójdzie nie tak, coś przeoczysz, czegoś nie doczytasz i o jedną bibliotekę za daleko się zapędzisz, to Ty pracowniku jesteś w d.pie. Firma jest czysta a Ty bujaj sie po sądach z Amadeuszem, Air Berlinem albo innym Facebookiem. I płać odszkodowanie!

My deweloperzy też jesteśmy ludźmi. Jesteśmy niedoskonali. Wyobraźcie sobie, że też popełniamy błędy! I dlatego w firmach jest "Legal Department" i dlatego firmy zatrudniają też zewnętrznych prawników i biorą NA SIEBIE odpowiedzialność za nasze Dzieła na których zarabiają, ale też chronią swoich pracowników biorąc na siebie odpowiedzialność za nasze ewentualne błędy. Tak działają uczciwe firmy, które dbają o swoich pracowników i ich chronią, bo wiedzą że to pracownicy stanowią o wartości firmy.

Jeśli coś źle zrozumiałem, to poprawcie mnie proszę.
11
Swiadomy 2017-10-10 06:49
Tak, w narodzie jest wielu takich co podpisuje by się nie narażać... na kolanach przed wielkim bratem.... eh
4
10.10.2017 2017-10-10 08:37
Jakie to firmy planują przyjąć tyle osób? Pytam ze szczerej i uzasadnionej ciekawości bo chciałbym wiedzieć gdzie mogę w takiej sytuacji szukać
Baśka 2017-10-10 11:33
Może warto wyjaśnić wątpliwości zanim podpiszecie umowę?
Szczery 2017-10-10 17:42
Moim zdaniem firma prezentuje się coraz gorzej.
Niezłą sobie zrobiliście opinię...
Temat Sabre znalazl sie juz nawet na wykopie...
9
Berylo 2017-10-10 20:51
Jeśli zastanawiacie się nad rezygnacją to zapraszam do kontaktu. Jestem programistą, nie rekruterem. Opowiem o swojej firmie i jeśli się przyjmiesz to podzielimy się referral bonusem:)

mg.mateuszgawel@gmail.com
1
Stach 2017-10-10 21:30
Owszem, źle. To jest fragment wyrwany z kontekstu. W tym całym paragrafie chodzi o to, że jeżeli pracując w firmie wykorzystasz w kodzie jakiś fragment, co do którego ktoś inny może sobie rościć prawa autorskie i nie poinfromujesz o tym pracodawcy, a nastepnie właściciel tych praw będzie miał pretensje do firmy o użycie jego dzieła, to odpowiedzialność spada na Ciebie. Na przykładzie nie związanym z kodowaniem: jeżeli użyję np. w prezentacji czyjegoś zdjęcia, do którego nie mam praw autorskich i autor zgłosi się do firmy i powie, że nie miałem do tego prawa, to odpowiedzialność spada na miebie, nie na firmę. Tu absolutnie nie chodzi o to, że Ty zrobisz błąd w kodzie! Zresztą takie kwestie omawia ustawa o prawach autorskich.
I to jest właśnie przykład, że niestety wiele osób nie rozumie warunków tego porozumienia i tworzy własne błędne interpretacje, które dalej idą w świat i powodują tylko zamęt. Jak macie wątliwości, to dajcie ten dokument do przeczytania jakiemuś prawnikowi, bo faktycznie jest napisany dość zawile. I przy okazji - nie ma żadnego zakazu konsultowania porozumienia z prawnikami!
1
Cortana 2017-10-11 00:06
@Stach
Nie przekonuje mnie Twoja odpowiedź. Po prostu powtórzyłeś to co ja napisałem z tą różnicą, że sugerujesz jakobym jednak coś źle zrozumiał. Przeczytałem właśnie cały ten punkt umowy. Nie będe tego przepisywał bo za dużo klepania.
Właściwie to już nieważne i nie ma sensu tego kontynuować... bo kontrowersyjna umowa w całości oficjalnie trafiła do śmietnika gdzie jest jej miejsce. Mam nadzieję, że nowa umowa będzie zrozumiała, zgodna z polskim prawem i że nie będą potrzebni prawnicy aby nam ją wyjaśniać. W przeciwnym wypadku po prostu jej nie podpiszę... i niech mnie zwalniają - zakładając, że nadal tam będę pracował. Zmęczony jestem tymi wszystkimi gierkami, przepychankami, zwolnieniami, nieporozumieniami, oszczędnościami, polityką, reorganizacjami, restrukturyzacjami. Ciężko jest w takich warunkach stworzyć cokolwiek. Zero stabilizacji... wszystko jest w zawieszeniu i wszystko w każdej chwili może ulec zmianie.
10
ex sg 2017-10-11 17:50
Mateusz Gaweł z EPAMu? Wiesz, że twoja firma ma jeszcze gorszą opinie niż tutaj opluwana?
3
AAAAAAA 2017-10-11 17:56
W epamie jeszcze gorzej, ale kasa się zgadza. Jak komuś zależy na zmianie za lepszą kasę to się odnajdzie.
1
HH 2017-10-12 12:14
W mojej firmie niczego takiego pracodawca nie żąda. I nie podpisałbym żadnej współpracy z firmą po wygaśnięciu umowy o pracę.
4
Nikc 2017-10-13 12:22
Ej, a jak tam silosy? Już poleciały czy czekamy do stycznia?
4
ZawiedzionySG 2017-10-15 19:36
Do silosow wracamy. Dziel ludzi i zarządzaj konfliktem, oto strategia liderow z DFW i ich przyd..asow z KRK
1
Tt 2017-10-15 22:26
ABB, DELPHI...
Alan 2017-10-15 22:40
Jakie zarobki można uzyskać po roku pracy w Sabre jako Software QA Engineer ??
Nikc 2017-10-17 13:47
0zł przez 2 lata po odejściu z firmy
3
krezus 2017-10-17 20:20
@Alan

A co to za różnica czy po roku czy nie? Jakaś gwarancja wzrostu w czasie? Nigdzie tak nie ma - w żadnej firmie.
Sghehehe 2017-10-17 21:40
Zwłaszcza w Sabre.
Zostaw swoją opinię o Sabre Polska Sp. z o.o. - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sabre Polska Sp. z o.o.