logo Sabre Polska Sp. z o.o.

Sabre Polska Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o Sabre Polska Sp. z o.o.

ks 2017-04-06 08:10
Często przy zmianach na lepsze trzeba przejść przez momement destabilizacji. Dobrze że firma tnie koszta i się przeorganizowuje. Utrzymywanie GTE jako osobnej organizacji w ASach to była jakaś porażka. Firma nadal jest bardzo atrakcyjnym pracodawcą w Krakowie, ponownie pojawiają się oferty pracy w Sabre. Polecam, firma jest dobra.
2
byly subrowiec:) 2017-04-06 15:06
tylko, ze widly ciagle na poziomie zbioru truskawek u niemca:D niestety, ale zostali daleko w tyle
7
Miś Uszatek 2017-04-07 11:02
HRy znowu w natarciu :-D
12
sggirl 2017-04-09 09:39
Jakieś dziwne te zmiany skoro prowadzą do takich emocji jak widać z postów powyżej. Mam wrażenie, że nie przebija z nich entuzjazm. Ciekawe jak się odnajdą w nowej rzeczywistości wszyscy obecni pracownicy i kiedy ten proces się ostatecznie zakończy.
2
sg 2017-04-09 14:37
Pewnie część z osób które tu komentują została "dotknięta" przez zmiany jakie zachodzą w firmie. Mam na myśli że te osoby straciły zatrudnienie. Z komentarzy też wynika że część osób które się tu udzialają i pisza krytyczne wpisy pod adresem firmy już jakiś czas w niej nie pracują z różnych powodów. Ja pracując w firmie od kilku lat odbieram zachodzące zmiany bardzo pozytywnie, żałuję tylko że z takim opóźnieniem są wprowadzane i moim zdaniem nadal zbyt wolno. Pomimo kilku lat pracy w Sabre cały czas praca daje mi możliwości rozwoju i praca w tym miejscu jest wziąż dla mnie atrakcyjna z różnych powodów.
1
exsg-lka 2017-04-09 16:33
@sg
Kilka "retorycznych" pytań:
- Jakie pozytywne zmiany mógł odczuć na przestrzeni ostatnich 3 lat przeciętny "wartościowy" pracownik? (ciekawe projekty, nowe technologie, warunki finansowe, stabilność zatrudnienia, docenienie wkładu swojej pracy itd.)
- Jak długo jeszcze (poza minionymi 3 latami) może potrwać proces naprawy tak aby został powszechnie odczuty pozytywnie?
- Czym wyróżnia sią obecnie i pozytywnie to miejsce na tle innych? Lub będzie wyróżniać niedługo?

Lubiłam to miejsce i nadal lubię, pytam teraz zupełnie neutralnie.
2
sg 2017-04-09 22:29
- Jakie pozytywne zmiany mógł odczuć na przestrzeni ostatnich 3 lat przeciętny "wartościowy" pracownik?
(ciekawe projekty, nowe technologie, warunki finansowe, stabilność zatrudnienia, docenienie wkładu swojej pracy itd.)

Pracownicy Sabre mogli odczuć w ciągu ostatnich 3 latach sporo pozytywnych zmian. Nowe ciekawe projekty w hospitality, data analytics. Migracja produktow do clouda co wiążę się z często z przejściem na nowy stos technologiczny, sporo ciekawej pracy przy automatyzacji (testów, deploymentu). Awanse, regularne podwyżki, jeśli chodzi o pensję to stawki rynkowe, premia roczna niestety słabsza w tym roku. Modernizacja biura, możliwość wyboru pomiędzy mac'ami a laptopami z windowsem. W końcu wdrożone nowoczesne mobilne aplikacje do raportowania czasu pracy i expensów. Ulga w podatku w związku z wprowadzeniem autorskich kosztów uzyskania przychodów. Stabilne zatrudnienie, znam cała masę osób które pracują w Sabre w KRK od kilku do kilkunastu lat i są wciąż zadowolone z pracy. Jeszcze z pozytywnych zmian które są już wdrażane to trzeba wspomnieć o rozbijaniu silosów czego przykładem jest likwidacja do niedawna samodzielnej organizacji testerów, jeszcze mam nadzieję że uda się firmie scalić biznes i operations z developmentem .

- Jak długo jeszcze (poza minionymi 3 latami) może potrwać proces naprawy tak aby został powszechnie odczuty pozytywnie?

Już zmiany są odczuwane pozytywnie :) a proces naprawczy tak naprawdę ruszył około pół roku temu.

- Czym wyróżnia sią obecnie i pozytywnie to miejsce na tle innych? Lub będzie wyróżniać niedługo?

Elastyczny WFH, brak dress code, brak przesadnej biurokracji potrzebnej do uzyskania dostępów, w końcu zaobserowane dażenie do tworzenia skolokowanych zespołów, sporo ciekawych wyzwań dla pracowników w związku z migracją produktów do clouda, widoczny ruch w kierunku dania zespołom E2E odpowiedzialności za produkt. Plus to co napisałem odpowiadając na Twoje pierwsze pytanie.
5
gg 2017-04-10 01:03
Pytania o plusy dostały odpowiedź, a co widzicie jako aktualnie największe minusy nowej organizacji?
Avatar 2017-04-10 19:04
Do czego to doszło - HR w niedzielę rozmawia sam ze sobą podpisując się różnymi wariacjami nt. "SG".
9
luke 2017-04-11 21:26
Chyba źle trafiłeś, bo akurat to co napisał SG to konkretne fakty, a z faktami się nie dyskutuje, można je zweryfikować. Jak pracujesz w Sabre i chcesz sprostować post SG który jest najbardziej konkretny z ostatnio tu opublikowanych i dostarcza ważnych informacji dla osób które szukają informacji o Sabre to śmiało może ktoś skorzysta.
2
Sghehehe 2017-04-13 06:26
Reasumując. Firma jest super. Zwolnieni blokowali rozwój, bo wspierali silosy.
3
M 2017-04-13 09:12
Moze ktos cos napisac o rozmowie kwalifikacyjnej na testera automatycznego? Doswiadczenia w javie nie mam, jedynie c# a z tego co czytam to sama java
ciekawski 2017-04-13 14:21
Ktoś może to skomentować? Wydaje się, że Sabre tonie:
"A delivery director was let go today. In team meetings it was said that if Sabre doesn't get a big carrier under contract, there's going to be a dire situation. AirBerlin may pull the plug, too."
16
Lenka 2017-04-18 19:21
Sabre Polska to jeden z wielu pracodawców, który nie poddaje się hejtowi.
woti 2017-04-19 01:56
Ale co tu komentować? Czyja to wypowiedź? Tak ogólnie to lepiej mieć dodatkowego klienta niż nie mieć ;-) ale tragedi to bym nie robił Sabre ma wielu klientów to że autor zdania wpadł w panikę bo może akurat pracuje w sprzedaży i boi się że premie dostatnie mniejszą w tym roku. Zalecam mniej paniki a więcej relaksu :)
1
ciekawski 2017-04-19 11:49
Wypowiedź jest z layoff.com

Skoro Sabre zwalnia ludzi, to chyba tak cudownie tam nie jest.
Aaa, przepraszam, nie zwalnia, tylko "rozbija silosy".
6
woti 2017-04-19 16:11
:) ale wiesz wszędzie jest rotacja, ludzie się zwalniają lub są zwalniani. Nie ma w Sabre zwolnień masowych, nie zamyka się siteów, pojawiają się nowe oferty pracy ,ruszają staże nie wiem czym się stresujesz :) Masz jakiś kolegów w Sabre to zapytaj ,biuro jest pełne :) A Silosy się rozbija to fakt i pewnie niektóre stanowiska się nie obronią ale to raczej dobrze niż źle :)
2
ktos 2017-04-20 13:15
Niestety Sabre idzie na dno kompletnie, ogłoszenia o pracę to fikcja i propaganda. Dlaczego tak uważam ? Mimo wszystkich wad chciałem wrócić po jakimś czasie. Wysłałem CV, na kontakt czekałem ponad 3 tygodnie. Jako, że już pracowałem wcześniej w Sabre rozmowa była zupełnie inna niż z kimś "z ulicy" - bardziej pytania typu "a w jakim teamie pracowałeś", "a - słyszałem o tym dziale, i jak tam się pracowało ?" itp, itd. W sumie zaskoczył mnie kompletny brak pytań technicznych ale z drugiej strony skoro już tam pracowałem to znaczy, że raz już rozmowę techniczną przeszedłem. Rozmowa poszła moim zdaniem bardzo dobrze, szybko znalazłem wspólny język z team leaderami. Z rozmowy wyszedłem zadowolony, zresztą sami dali mi do zrozumienia, że jak najbardziej pasuję do ich zespołu. No i zdziwienie - dostałem maila, że niestety mnie nie zatrudnią - powód jest taki, że bardzo słabo wypadłem na rozmowie technicznej, nie znam wielowątkowości i kilku frameworków. Hmm ok ale problem w tym, że nie dostałem ani jednego pytania z wymienionych technologii a o wielowątkowości nie zamieniliśmy ani jednego słowa :) nadmienię tylko, że moja stawka jest typowo seniorska i nie stanowiła problemu dla poprzedniego pracodawcy. Tutaj najwyraźniej stawki po staremu i wszystko stało się jasne :)
6
uuulik 2017-04-20 18:36
Czegoś nie rozumiem ;) Chciałeś wrócić do Sabre nie powiodło Ci się na rozmowie kwalifikacyjnej, dostałeś kontretny feedback z którym się nie zgadzasz i na tej podstawie uważasz że Sabre to dno? Jak masz jakieś zastrzeżenia co do feedbacku to skontaktuj się z rekruterem :) Jakby Cię nie chcieli zatrudnić ze względu na stawkę to by Ci po prostu powiedzieli lub przekazali info że mają kogoś innego na to stanowisko. Widzisz bezsens sytuacji którą opisujesz? Ja tego nie widzę że osoby które Cię rekrutowały face to face przekazałyby Ci feedback w którym by się znajdowała ocena skilli które nie były weryfikowane podczas rozmowy. Albo to pomyłka albo... może byłeś pytany o te zagadnienia tylko nie pokojarzyłeś ;) Różne rzeczy widziałem na rozmowach, czasami kandydaci na seniorów nie umieją odpowiedzieć na pytania o podstawowe zagadanienia. Tak jak ktoś zauważył wcześniej w którymś z wątków wyżej to forum to taka ściana płaczu dla osób które mają żal do Sabre o coś np. o to że się nie powiodło im na rozmowie o pracę.
3
sggirl 2017-04-20 22:21
@uuulik

Niestety ale zgodze sie z "ktos" mimo że nie znam sytuacji dokładnie. Piszę to bazując na podobnych doświadczeniach związanych z moją rekrutacją zarówno "z zewnątrz" (dostałam się w końcu) jak i "z wewnętrzną".

SG2 2017-04-20 22:50
Ktoś wie ile teraz wynoszą widełki na contributora w Sabre?
88 2017-04-21 01:26
Ale z czym sie zgadzasz tak konkretnie? ;)
sggirl 2017-04-21 17:59
@88
Przeczytaj jeszcze raz posta ktosia ze zrozumieniem, proszę. Ufam,że zrozumiesz - A jeśli nie, to mimo wszystko życzę powodzenia i zadowolenia z pracy oraz sukcesów w tym miejscu.
88 2017-04-21 18:53
Post ktosia rozumiem, ale Twojego niestety nie ;) Nie wiem z czym się zgadzasz, też nieprzeszłaś rekrutacji i dostałaś od rekruterów feedback który nie pokrywał się z tym o co pytali na rozmowie? Trochę dziwne bo piszesz że się Ci jednak udało dostać do Sabre, no chyba że dzielnie walczyłaś , nie zrażałaś się feedbackiem i za którymś podejściem się w końcu udało :)
1
ciekawski 2017-04-23 20:55
Jest też możliwość, że Dział Rekrutacji coś pochrzanił i podesłali zły feedback do złej osoby. Takie cuda też się zdarzają.
qjsiqjiqjwiqjiwqw 2017-04-24 09:15
Skoro mowa o tym, ze zmiany na lepsze to ... w moim projekcie wprowadzili zmiany nocne, i kazdy musi na nich tyrac na zmiane, zmiany nocne zaczynaja sie po polnocy. Wynika to z kolejnych zmian na lepsze, czyli zwolnieniach w Dallas. Takze, ja podziekuje lada dzien:)
6
future_employee 2017-04-24 12:26
Dostałem własnie ofertę pracy w SABRE w Krakowie - w moim przypadku sprawa jest dość szczególna, bo swojego czasu przeprowadziłem się do UK i jestem tu już jakieś 12 lat - pytanie: Brać tą robotę w SABRE czy nie?
Z tego co tu widzę i gdzie indziej, to: generalnie frima SABRE prasy nie mają najlepszej - są nawet tacy, którzy twierdzą, że firma nie doczeka końca tego roku.

Po angielsku: https://www.thelayoff.com/sabre-holdings oraz https://www.thelayoff.com/t/LwGdkEA," rel="nofollow" target="_blank">https://www.thelayoff.com/t/LwGdkEA, Dziwne trochę - 6% załogi polecialo w ostatnich trzech miesiącach, czy jakoś tak - dziwne.

Ludzie jawnie piszą - przenosimy się do Indii - https://www.thelayoff.com/t/KLil3Ab i tutaj: https://www.thelayoff.com/t/Lus7Xot#replies.

Znając życie najpierw poleciały działy na Zachodzie - USA; UK i inne - a potem Polska - no bo przecież koszty tu grają rolę.

I kolejna strona po polsku: https://4programmers.net/Forum/Kariera/227607-zwolnienia_w_sabre?page=12

Ludzie piszą, że to tonący okręt jest - https://www.thelayoff.com/t/LwGdkEA - ktoś coś wie, może się podzielić swoją wiedzą?
2
ruutnik 2017-04-24 18:23
Nowe kierownictwo wprowadza zmiany, firma w końcu zaczyna iść w dobrym kierunku. Niektórzy tracą posady i piszą o tym na forum, normalna sytuacja, pokazuje to że ludziom się dobrze pracowało w Sabre i rozstanie boli.
Niestety Sabre szczególnie w US gwarantowało stabilna pracę nawet na statnowiskach które nie dostarczały specjalnie wartości.

Jak rozważasz powrót z UK do Polski to myślę że Sabre jest dobrą firmą, przechodzi długo wyczekiwane zmiany więc to musisz wiąść pod uwagę. W Krakowie jest spory rynek pracy w IT więc ja bym się specjalnie na Twoim miejscu nie zastanawiał, jak dostaniesz dobrą ofertę w Sabre to bierz, jak dojdziesz po kilku miesiącach do wniosku że Ci się nie podoba to zmienisz firmę.

Wpisami na layoffs to bym się nie sugerował, ludzie z US są impactowani przez zmiany, każdy w KRK Ci powie że akurat ten site nie był wylęgarnią talentów.
2
what 2017-04-24 19:54
jesteś OPSem?
Frank 2017-04-24 21:06
Nocne zmiany to na pewno element rozbijania silosów.
7
rqq 2017-04-25 07:48
Nocne zmiany w Sabre? Pierwsze słyszę chyba że jesteś OPSem lub pracujesz w product support/helpdesk/callcenter, ale to normalka w każdej firmie.
1
qjsiqjiqjwiqjiwqw 2017-04-25 10:30
Developerem, js
2
Barbra 2017-04-25 12:45
Myślę, że większość zmian jakie wprowadza firma dadzą przypływ nowej energii i w konsekwencji poprawę kondycji firmy. Pracownicy też wiedzą , że się pilnować.
ciekawski 2017-04-25 13:43
Ja trzymam kciuki, by się udało. Nie z miłości do samej firmy, bo ona mi lata, ale w trosce o krakowski rynek IT. Bo jakby moloch zatrudniający w KRK ponad 1000 ludzi miał upaść oznaczałoby to w Krakowie prawdziwy disaster.
:D 2017-04-25 20:30
To co Ty tam krytycznego po nocach kodzisz w tym JSie? Nocna zmiana dla developerów JSa tego jeszcze nie słyszałem. Co to za projekt?
1
krdev 2017-04-25 20:36
@ciekawski:

Żal mi może być firmy która szczerze się stara ale jej nie wychodzi, żal mi może być firmy która szanuje swoich ciężko pracujących podwładnych i potrafi ich docenić obiektywnie. Żal mi może być firmy, która jest naprawdę innowacyjna i ma parcie na jakość wytwarzanego oprogramowania. Żal mi firmy której pracownicy wiedzą że ciężka praca i wiedza + umiejętności popłacają.

Czy żal mi tej firmy? Myślę że ... podobnie jak większość myśli choć niekoniecznie to głośno mówi.
2
Frank 2017-04-26 00:15
Widać, że się nie znacie na nowoczesnym zarządzaniu. Kiedy jest tylko jedna zmiana, to wszyscy pracownicy się znają i tworzą się kliki promujące silosy. Aby rozbić silosy, trzeba wprowadzić kilka różnych zmian, aby ludzie się nie znali i nie powstawały silosy.

Chyba nie powiecie mi, że nie wierzycie w zapewnienia HRu na tym forum, że sytuacja w firmie jest super?
1
alfredo 2017-04-26 08:21
Jak dla mnie to wszystkie zmiany które są wprowadzane są super, już kilku słabych ludzi w końcu rozstało się z firmą, nareszcie firma się obudziła i rusza z inicjatywami stabilizującymi i z wynoszeniem się z Tulsy. Zaorano GTE co jest mega osiągięciem przynajmniej w ASach tam gdzie pracuję, ale tylko chyba w tym BU była ta organizacja. Ten crappy systemy do trackowania czasu w którym sesja wygasała co chwile w końcu odszedł do lamusa razem z równie udanym SAPowym toolem do expensów. W końcu możesz wybrać jakiego chcesz lapka ale to może w moim projekcie tak jest, no i w końcu jest cloud lab i możliwość deployowania apek tak jak to wszyscy robią w cloudzie. Zachodzące zmiany są mega na plus, nowy CEO widać że ostro wziął się do roboty i robi sensowne rzeczy. Jeszcze jakby coś podziałali z rozbiciem kolejnego silosu ETO i wprowadzili kulturę DevOps tak naprawdę to byłby niemalże ideał. Piszę z perspektywy ASów nie wiem jak jest w innych BU może tam zmiany jeszcze nie zaszły albo ich odbiór jest inny z jakiegoś powodu. Z chęcią się dowiem, Frank jak jesteś z TN to możesz napisz co się u Was zmienia i co może być powodem do narzekania.
sggg 2017-04-26 09:30
@alfredo
A jakie lapki można wybrać teraz? Bo ja jestem z czasów gdy były do wyboru 2, developerski i niedeveloperski.

Możesz wkleić specyfikacje techniczną? (jaki cpu, ile ram, karta graficzna, rozmiar dysku ssd)
Frank 2017-04-26 09:53
Uderz w stół, a nożyce (tzn. HRy) się odezwą.
2
x 2017-04-26 10:52
Ta super zmiana podoba mi się najbardziej:
"Ten crappy systemy do trackowania czasu w którym sesja wygasała co chwile w końcu odszedł do lamusa razem z równie udanym SAPowym toolem do expensów. "
Ja też zawsze miałem wrażenie, że Primavera i SAP są kulą u nogi Sabre i że przez to firma traci klientów.
:-DDD
5
widzialem upadajace silosy, jadly mi z reki 2017-04-26 15:17
Apeluje do dzialu HR o zdrowy rozsadek. Prosze nie traktujcie nas jak idiotow ktorzy nie widza co sie dzialo/co sie dzieje w firmie i jak swietlana przyszlosc ma Sabre. Ja nie mowie, ze to zla firma. Mam mile wspomnienia i sporo sie tam nauczylem ale wiem, ze PR maja o wiele lepszy od rzeczywistosci :)

To naturalne, ze rozmawiamy ze swoim znajomymi oraz, ze oprocz gowork sa inne miejsca z opiniami. Na podstawie powyzszych klaruje sie nastepujaca ocena: Sabre bylo bardzo dobrym pracodawca ale przestalo sie rozwijac a w miedzyczasie sporo innych firm powstalo w KRK oferujacych o niebo lepsze warunki (nie tylko finansowe, np monitory > 19" i to na dodatek dwa :P)
W dodatku Sabre nigdy nie bylo innowacyjne bo bylo niemalze MONOPOLISTA na pewnych rynkach i nie liczylo sie z konkurencja. Po drugie kazdy z nas wie jaka opinie Sabre mialo w USA: archaiczny beton.
Trudno powiedziec czy kiedykolwiek Sabre wyjdzie na prosta, zla renoma na rynku pracy odbija sie czkawka przez wiele lat. Patrz wzorzec dla wielu managerow w Sabre: Comarch ;)

Piszac bzdury o dobrych zmianach i silosach (BTW wierzycie w to co piszecie czy szukacie sobie nowej pracy?) nakrecacie tylko dyskusje bo ludziom nerwy puszczaja jak kit wciskacie ludziom. Ex-sabrowcy nie maja w swoim interesie aby firma w ktorej pracowali miala zle opinie bo wysoka renoma pracy w ktorej sie spedzilo 5 lat swojego zycia owocuje wyzszymi notowaniami na rynku pracy.
4
peace 2017-04-26 20:30
Nie rozumiem tej całej krytyki ze strony ex-sabrowców, zero argumentów tylko czysty hejt. Jak ludzie piszą konkretne rzeczy które są do sprawdzenia to zaraz się robi krzyk że to HRy. Jak padają pytania o co konkretnie są żale to jest cisza. W KRK w Sabre pracuje około 1500 osób, przy takiej konkurencji i ssaniu na rynku jakby ktoś był niezadowolony to spokojnie sobie pracę znajdzie, nikt nikogo na siłę nie trzyma. Dajcie już spokój z tym narzekaniem, jak macie jakieś pretensje to je w końcu wyartykułujcie bo się robi z tego forum jak ktoś już napisał ściana płaczu, tylko wciąż nikt nie wie o co te żale. Czy to tęsknota za Sabre osób z którymi firma się pożegnała czy może za tymi wpisami stoi konkurencja :)
1
sgTroll 2017-04-26 20:54
W różnych postach padały całkiem konkretne zarzuty. Poczytaj sobie.
2
Smerf 2017-04-26 21:47
Nocne zmiany, jeśli to prawda, oznaczają totalny upadek - firma nawet się nie przejmuje odejściami i utratą reputacji.
sg02.... 2017-04-26 22:20
1. Nocne zmiany - to prawda
2. Dla programistów js - to też prawda

Tylko, że to jest na okres cutoveru FlightCenter Austalia na najbliższe 2 tygodnie. Zwykle komuś się trafi z 1 nocka, czasem może dwie. Totalny upadek Sabre ...
1
peace 2017-04-26 22:23
No właśnie jeśli to prawda :) "totalny upadek" - w HRach jakiej firmy pracujesz :D Padło pytanie w jakim to projekcie developerzy javascript muszą pracować na nocnej zmianie... niestety pozostało bez odpowiedzi. Rozpytałem wśród znajomych i nikt o czymś takim nie słyszał. Jeśli nawet coś takiego funkcjonuje to w skali jednego projektu a nie w skali firmy. Choć w to szczerze wątpię, chyba że to mobilizacja na kilka dni przed cutoverem. Teraz znowu to co piszesz że firma nie przejmuje się odejściami, a skąd wiesz? i o jakich odejściach piszesz? Myślę że każdy manager się przejmuje jak traci dobrych ludzi z projektu.

@sgTroll - wiele mówiąca ksywka ;) No właśnie żadnych konkretów nie ma.
1
Smerf 2017-04-26 23:26
Autor posta o nocnych zmianach twierdził, że z tego powodu odchodzi z firmy. Gdyby chodziło tylko o 1 lub 2 nocki, to liczyłby kasę za nadgodziny, a nie planował odejście. Ktoś tu kłamie.

sg02.... 2017-04-27 00:41
@Smerf - przecież nie znam wszystkich zespołów, może on faktycznie ma regularne nocne zmiany jako js developer :)
U nas tak jak mówiłem na cutover są te zmiany nocne, kasę za nadgodziny nie ma, bo nadgodzin nie można planować, idziesz na noc, masz wolny dzień. To samo z weekendami, idziesz 1 maja, masz wolny 4 maja. Tyle cała filozofia na 2 tygodnie.
Jedzer 2017-04-27 00:45
@peace:

Może oprócz nazwy projektu i reszty szczegółów od razu także sg i pesel?

Niestety ale tutaj musi pozostać pewien poziom niedopowiedzenia co najmniej taki sam (lub większy)jak obecny w przypadku likwidacji silosów. Właściwie to te sg i pesel jako szczegóły miałyby większy sens w przypadku tych silosów...
Zostaw swoją opinię o Sabre Polska Sp. z o.o. - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sabre Polska Sp. z o.o.