brak logo

Sabre Polska Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o Sabre Polska Sp. z o.o.

sg02xxxxx 2016-09-08 13:20:35
14 ofert na taleo nie zaspokaja potrzeb naturalnej rotacji nawet w najlepszej firmie. Bez komentarza.
2
qmaka 2016-09-09 17:58:53
Giełda. Trzeba podreperować wyniki pod koniec 3 kwartału. Potem zatrudnią na nowo.
6
ex-employee 2016-09-10 17:10:04
Z tego co wiem ludzie caly czas odchodza, ale na ich miejsce nie wystawia sie nowych openingow
4
Marzena 2016-09-10 20:17:25
sluchajcie to Sabr to musi byc fajowskie, wiem ze mozna tam zarobic dobrze, powiedzmy nawe 2400 netto, a także jest w poblizu dobra jadlodajnia, a takze nawet silownia oraz opieka medyczna, mysle ze naprawde warto sie zainteresowac!
1
Brad Pitt 2016-09-12 10:19:22
Zwalniają ludzi z dnia na dzień. Ktoś tam w USA sobie wymyśli żeby zwolnić ileś tam osób bo się cyferki nie zgadzały. Zero szacunku dla pracownika.
8
sg02xxxxx 2016-09-12 11:18:25
I zeby to bylo pierwszy raz w historii firmy...
Zagrozenie zwolnieniami w branzy IT (sic!) to niemal dzien powszedni - inna sprawa, ze wiecej tu grozenia niz zwolnien w PL (USA to niestety dotyka dosc czesto). Jak dla mnie praca w Sabre tylko dla sadomasochistow. Nie polecam!
8
sg02XXXXX 2016-09-13 20:54:00
Sabre ma cykle zwolnień średnio co 3 lata. Początkowo redukcje nie dotykały pracowników w Polsce a z czasem przeniosło się do Krakowa. 2014 duża fala. Zwykle to odbywa się zgodnie z nastepującym wzorem:
- obniżanie ocen okresowych
- zamrożenie zatrudnienia (nawet jeśli w "internetach" są niby otwarte stanowiska
- nie zatrudnia się stażystów lub ewentualnie tylko kilku wybranych
- nie przedłuża się umów kontraktorom i pracownikom po zakończeniu okresu próbnego
- zwolnienia pracowników, któerzy często są w jakikolwiek sposób niewygodni

Część osob w DFW już zmieniło "sposób na życie".
Do KRK przenosi się trochę później ponieważ regulacje prawne w Polsce chronią pracowników i nie daje się zwolnić pracownika z dnia na dzień.

Zastanówcie się w którym punkcie jest obecnie Sabre.
Dodam, że kilka umów z dużymi liniami lotniczymi nie zostało podpisanych oraz przedłużenie kilku innych jest bardzo poważnie zagrożonych.
14
Rafalala 2016-09-20 16:27:48
Sabre sie popsulo juz jakis czas temu, akcja z grupowym zwolnieniem pare lat temu skrzywila profil tej firmy. Dzial HR to niezle amatorstwo ;-) Rozwoju nie ma bo wszystko w US za morde trzymaja a malo kto w managmencie potrafi ogarniac.

Osobiscie drugi raz bym tam nie wrocil.
6
Rafalala 2016-09-20 16:28:04
Sabre sie popsulo juz jakis czas temu, akcja z grupowym zwolnieniem pare lat temu skrzywila profil tej firmy. Dzial HR to niezle amatorstwo ;-) Rozwoju nie ma bo wszystko w US za morde trzymaja a malo kto w managmencie potrafi ogarniac.

Osobiscie drugi raz bym tam nie wrocil.
5
ależ 2016-09-21 12:28:10
Product Support w sabre to najzwyklejszy helpdesk telefoniczny. Wszyscy (pracodawca i klienci) traktują cię jak hindusa z call center.
Nocne zmiany, brak podwyżek, ponad osiem godzin na słuchawce, zerowe szanse na awans, nieistniejący rozwój, beznadziejny management - to też się zgadza?
6
ależ 2016-09-22 11:21:43
Praca jest na nocki, weekendy i wszelkie możliwe święta. Powiedziałbym wręcz, że głównie wtedy. Masz być dostępny całą dobę, ale najwięcej osób pracuje w godzinach ustawionych pod USA. Czasem potrzeba kogoś na inne godziny, ale je dostają tylko osoby pracujące od lat na tym stanowisku. Dodatkowo jest tragedia z urlopami (trzeba je ustalać wiele miesięcy wcześniej, a pula jest mała i zależna od stażu), wszelkimi firmowymi eventami (support zazwyczaj nie bierze w nich udziału bo śpi/pacuje), a nawet zwykłymi przerwami. Trzeba być bardzo zdesperowanym, żeby tak pracować, to po prostu zwykłe, głośne, męczące call center. O awansie możesz rozmawiać dopiero po 2 latach pracy na danym stanowisku (i to tylko wtedy, jak jest dokąd awansować, a chętnych jest sporo), a mało kto wytrzyma tyle czasu.
1
kciN 2016-09-29 10:48:43
Wszystko zależy od zespołu / projektu. Sam pracowałem w kilku więc mogę w pełni obiektywnie stwierdzić, że są projekty, w których praca to czysta przyjemność, ale i takie z w których siedzenie może odbić się na zdrowiu psychicznym. To czy łatwo zmienić zespół zależy tylko od własnej determinacji, czasami uda się dopiero po zagrożeniu odejścia. Podsumowując moje doświadczenia z Sabre i innych firm - najpierw Sabre - potem inna firma - teraz znowu Sabre, stwierdzam że trawa wydaje się bardziej zielona po drugiej stronie ogrodzenia, nie ma firm idealnych i w Sabre naprawdę jest z co najmniej OK.
3
jacek 2016-09-29 10:56:28
@maciek napisz lepiej jak to jest pracować dla gowork i generować z czapy wpisy za 5zeta na godzine.
7
ciNk 2016-09-29 14:08:54
@Am WTF?
1
maju 2016-09-29 14:32:26
no przecież przyjacielu pojawiły się nowe oferty pracy, nie wiem jakim cudem ich nie dostrzegłeś, szukają kogoś na stanowisko Product Support Specialist for Travel Network - Associate i Senior IT Recruitment Specialist więc są możliwości kariery jak widzisz
janek 2016-10-26 19:31:42
Czy to prawda ze Sabre zwolniło dziś ok 200 pracowników (kontraktowrów) w stanach i krk ???
1
xXx 2016-10-26 20:38:03
50 kontraktorów w Polce (Kraków, Lublin, Warszawa) usłyszało "do widzenia". Często podziękowano tym najlepszym.
dawny sgXXXXXXX 2016-10-26 21:48:29
Prawda, dzisiaj dostałem informację że mi podziękowali za współpracę z dniem jutrzejszym.
7
xXx 2016-10-26 22:11:36
dawny sgXXXXXX, współczuję :-(
niby po to zatrudnia się kontraktorów, by móc ich szybko zwolnić, ale w sposób, jaki to Sabre robi jest niesmaczny. Jeżeli firma będzie chciała w 2017 zrobić ramp up, to ludzi będzie musiała chyba szukać w Afryce. Na rodzimym rynku chętnych (tych na prawdę dobrych) nie znajdzie.
2
Duncan 2016-10-27 07:06:04
Na amerykańskim forum o zwolnieniach piszę o możliwym bankructwie w 2017.
Janek 2016-10-27 09:17:40
Dziś słyszałem ze wczorajsze zwolnienia byłby poprzedzone innymi tzn firma Sabre ok miesiąc temu zwolniła 40 kontraktorów, co więcej cześć pracowników 2 tyg temu dostała "propozycje" przymusowych urlopów, mieli być na bezpłatnych wakacjach przez 10 ostatnich dni grudnia - masakra !!!
Boerhaavalen 2016-10-27 09:39:58
Nie pójdą na urlop tylko nie będą dostawać zadań, więc nie będą pracować - to kontraktorzy. Lepiej tak niż zwolnić kolejne 30 osób. Od początku roku wszystko wróci do normy.
1
sg02XXXXX 2016-10-28 16:12:20
Ciekawe dla kogo wszystko wróci do normy. A może teraz już tak będzie, że na ostatnie 2 miesiące przed końcem roku kontraktorzy nie będą dostawali zadań. Jak widzę pojęcie normy jest bardzo szerokie dla Ciebie Boerhaavalen. Może warto abyś to samo powiedział wszystkim, którzy wylecieli niedawno w PL i w USA. Ciekawe jak przyjmą to stwierdzenie.... :)
14
xXx 2016-10-29 23:03:08
Ja teraz widzę, jaka atmosfera panuje w zespołach, które zostały zredukowane o kontraktorów. Firma zapomina, w jakiej branży pracuje. To ani budowlanka ani spożywka. Kandydaci nie pchają się drzwiami i oknami, by móc pracować dla Sabre. Centrala w Dallas tego chyba nie widzi, a krakowski senior leadership team nie robi absolutnie nic, by zadbać o image firmy na krakowskim rynku pracy. Jeżeli to czyta ktoś z SLT albo z działu HR niech się zastanowi, jaki wpływ na pracowników
(obecnych i przyszłych) ma bałagan w redukowaniu kontraktorów np. gdy ktoś wpierw dowiaduje się, że odchodzi, a na drugi dzień słyszy "pomyłka, nie o ciebie chodziło".
27
Underwood 2016-11-04 18:12:25
SLT nie jest od tego, żeby coś robić, tylko od brania kasy.
5
Ex-sg 2016-11-09 19:24:49
Fatalny Management, rekrutują do projektu, po czym od razu przenoszą do innego i nikt nie pyta czy niewolnik nr sg0-xxx ma coś przeciwko. Mnie Javowca - backendowca przerzucili do js/HTML/css - Cv odświeżyłem tego samego dnia, tydzień pózniej złożyłem wypowiedzenie. Atmosfery nie poprawiaja tez informacje o ciągłych zwolnieniach. Głównie kontraktorzy ale mimo wszystko to bardzo psuje atmosferę.
12
pjj 2016-12-01 14:07:49
Przeżyłem to w 2014, potem był sygnał czy aby nie chciałbym wrócić, teraz widać że decyzja aby tam nie wracać była dobra. W 2014 roku pierwsze sygnały o zwolnieniach pojawiały się tutaj: https://www.thelayoff.com/sabre-holdings Sprawdziły się. Pokoje z zaklejonymi szybami, pracownicy orientujący się że mają spotkanie z szefem właśnie dzisiaj w tym pokoju ... bezcenne. Krakowski management to dno, wykonują bez szemrania decyzje z Dallas. Bazując o najnowszych opiniach na temat kondycji finansowej Sabre (potwierdziłem z byłym szefem, ludzki chłop) proponuję się stamtąd ewakuować asap.
13
SG-X 2016-12-07 22:38:57
Co do kontraktorów to nie da się tego inaczej nazwać jak bulimia organizacyjna
exKlepacz 2016-12-14 20:32:57
Firma jako jedna z nielicznych w branży IT naprawdę dba o pracownika. Dzięki temu mało który z pracowników po nowych zmianach podatkowych od 2017 utraci kwotę wolną od podatku :D
Dziękujemy!
3
biiiz 2016-12-16 20:32:57
co to znaczy w praktyce
1
nierobot 2016-12-18 11:15:48
@biiiz w praktyce miał być żart z niskich płac, ale nikt nie zrozumiał. Sabre nie planuje kompensacji wzrostu podatków, kiedy nie znane są jeszcze jego szczegóły.
asfdsgdfhg 2016-12-19 12:32:26
@nierobot , dziwne, ja zrozumiałem. Mało kto w Sabre się załapie na stratę w wyniku wzrostu podatków, więc nawet jak będą szczegóły to nie będą dotyczyły one dużej ilości ludzi
2
nierobot 2016-12-19 19:21:37
@asfdsgdfhg przykro mi. Myślałem, że w Sabre się lepiej zarabia.
asfdsgdfhg 2016-12-20 08:17:27
Nie jest źle jak w Janusz Software, ale nie jest to też pierwsza liga w Krakowie.
bełkot 2016-12-20 22:30:29
A jakie są firmy z pierwszej ligi? Gdzie się znacznie lepiej zarabia? Chętnie zaaplikuję.
2
posejdon 2016-12-24 13:14:08
Jest ich trochę, patrz na no fluff jobs, choć trudno powiedzieć czy komuś udaje się dostać górne widełki, pewnie trzymają je dla wymiataczy. Z drugiej strony aplikowanie motywowane zarobkami ma raczej krótkie nogi.
2
bełkot 2016-12-28 21:29:14
Dzięki. Na no fluff jobs jest tylko kilka ofert pracy w KRK z sensownymi zarobkami, zadna nie oferuje wiecej kasy niż Sabre. Zgadzam się że aplikowanie motywowane wyłącznie wysokimi zarobkami nie ma sensu, dlatego byłem ciekaw jakie to są te pierwszoligowe firmy o których wspomniał @asfdsgdfhg które podobno płącą znacznie lepiej niż Sabre.
4
krk 2016-12-29 08:57:53
Z płacących więcej niż Sabre to masz sporo: IG (dużo więcej), Ocado, Akamai, banki (UBS. BBH), Guidewire, Schibsted, i pewnie pare innych - mówie tu o poziomie seniora.
asfdsgdfhg 2016-12-29 17:15:08
Chcesz powiedzieć, że Senior QA dostanie w Sabre 16k, jak w Akamai? :D 13 to MAX. Chociaż na nofluff nie ma takich firm, które płacą najlepiej: ocado, zooplus, codewise, base. Chcesz zarabiać dużo to idź do mniejszej firmy, która sobie nie może pozwolić na zatrudnienie słabych ludzi, więc płaci lepiej.
5
sg02XXXXX 2017-01-03 12:40:31
Senior QA w Akamai nie dostanie 16k :)
1
Brenna 2017-01-03 12:40:32
Szukanie pracy tylko pod kątem wysokich zarobków to pomyłka. Sabre dobrze płaci ale wiele innych zalet również posiada. Nie wszystkie firmy mają na uwadze dobro pracowników. Czasem kosztem niższej kasy zyskasz spokojna pracę i miłą atmosferę dla mnie jest to ważne.
3
gość 2017-01-04 07:16:27
A na jakie zarobki można liczyć w Akamai?
1
xyz 2017-01-10 00:45:22
Ciekawe jakiego skilla trzeba mieć żeby dostać górną granicę widełek i czy to możliwe aby taką stawkę dostać na wejściu. Pracuje ktoś może w Akamai i może powiedzieć coś więcej jak tam się pracuje, czy są szanse na rozwój, sensowni managerowie, ciekawe projekty (nie maintenance), elastyczne godziny pracy itp.?
1
hools 2017-01-10 00:51:19
hm a skąd wiesz ile w Sabre się zarabia? jaki jest max. Znajomy dostał na wejściu 13k w Sabre, przypuszczam że jakiś super wymiatacz może spokojnie więcej dostać, a ze stażem kasa pewnie też leci do góry.
abc 2017-01-10 09:26:12
Możesz zapytać o widełki jeśli tam pracujesz, górną granice widełek w Sabre jest BARDZO ciężko dostać, łatwiej o awans i podobną kase na wyższym stanowisku.

13k na seniora to bardzo dużo (blisko górnej granicy widełek), bo to jest średnia dla leadów
3
ex sg 2017-01-11 09:52:42
W Akamai jest lepiej zarówno finansowo jak i technologicznie niż w sabre - potwierdzam. Jeśli widełki z nofluffa 10-18k na senior java i 12-16k na senior qa to myślę, że wbicie się na level 16k i 14k jest realne, a w sabre 16k to nawet na principalu na wejście nie dostaniesz, raczej jako manager, senior to max 11-12k.
4
Bywalec 2017-01-14 09:20:43
Z Sabre należy uciekać najszybciej jak się da. Kolos na glinianych nogach, bez pomysłu na biznes. Beton w US i w Krk. Zarobki w moim przypadku bardzo ok, ale to pewnie kwestia ile sobie ugrasz na rozmowie tyle twojego. Pod względem rozwoju nieliczne działy daj taką możliwość, w pozostały skansen technologiczny i umyslowy.
6
Buźka 2017-01-15 17:42:00
Czy w Sabre mają nowe rekrutacje? Byłe w zeszłym roku ale ostatnio nie dawali, chyba że ktoś coś wie.
ref 2017-01-16 08:43:49
czy ktoś może rzeczowo przedstawić stan Sabre? mam tam kolegę ale on jest "młody" więc wie tak 5 przez 10. Mówił że jakiś klient zrezygnował. że inny europejski też ma odlecieć, ale samą robotę bardzo sobie chwali. Ma ktoś wiedzę co się dzieje i czy warto starać się o pravę w Sabre?
js 2017-01-17 14:49:54
Tak część klientów odpadła z Sabre, w ostnim czasie biznes się raczej nie kleii. Zatrudnienie niestabilne dwa razy zwalniali kontraktów i podobno to nie koniec.
3
Zostaw swoją opinię o Sabre Polska Sp. z o.o. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sabre Polska Sp. z o.o.