brak logo

Sabre Polska Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o Sabre Polska Sp. z o.o.

common sense 2017-02-20 22:27
To pracowałeś w słabym projekcie :) Ja pracowałem w kilku projektach (TCHA ) i mam bardzo pozytywne doświadczenia. Każdy zespół to mini organizacja z własną kulturą, dużo zależy od managera pod którego się trafi. Ja mogę porównać pracę w Sabre z pracą w dwóch innych korpo w KRK i Sabre wypada najlepiej, praca w małych firmach mi nie odpowiada. Obecnie w Sabre zachodzą zmiany moim zdaniem w bardzo dobrym kierunku.
4
HEHEHE 2017-02-21 09:15
Jak to świadczy o firmie, która pozwala na to, by krytyczne projekty (w THCS są kobyły, z których korzystają później AS, TN, HS) były 'słabymi projektami'? :) Nie wątpię, że w AS jest parę fajnych projektów, w Trip Case też może jest spoko, jednak przy 1500 ludzi chwalenie się 5 fajnymi projektami jest słąbe.
7
sg_man 2017-02-21 20:07
Obecnie w Sabre zachodzą zmiany moim zdaniem w bardzo dobrym kierunku.
chciałbym wiedzieć o jakich zmianach piszesz

z mojej perspektywy wygląda to tak, koledzy i kierownik - grzechem by było powiedzieć o nich źle, rzetelni, przyzwoici ludzie i dobrzy koledzy. Zarządzający projektem (trudno mi ocenić czy to DFW czy KRK) masakra. Pracuję parę lat w jednym z projektów, obiecanki o inwestycjach technicznych mówi się od conajmniej trzech lat, co nowa miotła to nowe pomysły, a i tak zostaje po staremu.

Kasę potrafi się wydawać a korzyści z tego marne. Przykład zatrudnili kiedys (ponad dwa lata temu) konsultanta (w DFW) do pomocy, aby coś dokończyć. Takiej fuszerki to nie widziałem, np wziął jakąś metodę, dal jej nazwę z 2 (func2) i wstawił return tam gdzie mu pasowało. Potem myśl co autor miał na mysli. Zresztą ostatnią regresję poprawialismy jeszcze w tym roku. Kolega swoje zarobił, poszedł dalej, ale co miał a na mysli osoba, która zatrudniła osobę nie mającą interesu w tym, żeby siąść nad logiką biznesową tego nie wiem.

Ogólnie czasami jest jak w smole, ale to (moim zdaniem) wina wszelkiej maści managerów, których w Sabre jest chyba więcej niż programistów ;)
7
masakra 2017-02-27 23:34
Idą kolejne zwolnienia. Firma zrobiła z tego "nową świecką tradycję".
5
czas na zmiany 2017-02-27 23:56
Wydaje mi się że za długo to odciągali w sensie przeprowadzenie tych zmian a to że robią to na raty to pewnie polityka i kwestie prawne. Zmiany które firma wprowadza są natomiast bardzooo OK. Oby tylko przeprowadzili te zmiany do końca, sensownie i w miarę szybko, rozwalili te silosy tak jak zapowiadali i nie ugieli się pod wpłylem jakieś "poszkodowanej" grupy interesów to będzie szansa że Sabre stanie się jeszcze lepszym miejscem pracy szczególnie dla ludzi którzy stawiają na rozwój a nie szukają korpo przechowalni.
4
AKO 2017-02-28 08:47
Możesz podać przykłady tych 'dobrych zmian' i 'rozwoju'? Bo to są tylko puste słowa, niepoparte żadnym argumentem ani przykładem, ZWŁASZCZA na Wadowickiej. Jeżeli się mylę to podaj przykłady, bo samo mówienie o dobrych zmianach nic nie daje...
7
czas na zmiany 2017-02-28 08:58
Przyklady dobrych zmian: Likwidacja GTE i włączenie testerów do developmentu, zapowiedzi rozbijania kolejnych silosów, zwolenienia non-performerów, migracje do Clouda, żegnanie się z dotychczasowym vendorem infrastruktury,.
6
masakra 2017-02-28 11:12
To są tylko drobne przetasowania. Problemem firmy jest skoncentrowanie się managementu na poziomie SVP na wewnątrzkorporacyjnej polityce i hinduska mentalność "ty jesteś niżej w hierarchii to g*** wiesz, masz mnie słuchać". Bez zmiany tej mentalności, bez zatrudnienia prawdziwych leaderów mogą sobie zwalniać do woli.

Poza tym nie pisz mi o zwalnianiu "non-performerów", skoro wokół mnie od jesieni zwalnia się właśnie tych, którzy bardzo dużo wnosili do pracy zespołów, a zostawia w DFW miernoty, tylko dlatego że mają koneksje z jednym czy drugim SVP.
13
sgemp 2017-02-28 13:09
jakie zmiany

to że gte będzie miało innego kierownika to co to za rewolucja?
ja w swoim projekcie o zmianach słyszę od 3 lat a kończy się na tym że nagle godziny przeznaczone na inwestycje znikają tj na początku roku jest zapowiedź np 10k godzin na technikalia ale kończy się tym że jak chcesz z nich skorzystać to już nie możesz bo ich nie na.
na razie tylko ludzie odchodzą - takie zmiany są najbardziej widoczne
9
Traveling Salesman 2017-02-28 13:18
Odszedlem 4 lata temu. Widze, ze nic sie nie zmienilo od tego czasu.
8
byly_sgX 2017-02-28 19:55
Jako były pracownik, który odszedł z własnej nieprzymuszonej woli, czuję lekkie poirytowanie, jeśli po raz kolejny tutaj piszą byli, którzy stwierdzają po raz n-ty, że:

- firma się sypie
- nic się nie zmieniło odkąd odeszli
- cieszą się, że odeszli
- będą zwolnienia
- firma mało płaci
- projekty nierozwojowe itp

Ileż razy to jeszcze napiszecie? 100? 200? 1000? Nie nudzi się Wam? Pewnie trafiliście do firm-rajów na ziemi, czyli: macie 3x tyle, nie musieliście więcej zmieniać firmy, nauczyliście się i ciągle uczycie nowych rzeczy, na samych nowych technologiach pracujecie i żadnego legacy, płaska struktura, zero corpobuzz, siłownia, paintball i takie tam. A skoro więc siedzicie, w tych swoich rajach na ziemi niczym wybrańcy, to nie deprymujcie swoich byłych kolegów lub koleżanek, którzy w Sabre jeszcze pracują, bo wierzcie mi lub nie, ale jak ktoś pracuje i to czyta, to go to może demotywować do pracy.

Zapewne są pracownicy, którzy w Sabre są szczęśliwi (tak, to prawda), część ma pensje niską, a są tacy co mają w swoim mniemaniu wysoką, słowem: znajdzie się każdą grupę, gdyby poszukać. I jak w każdej takiej firmie, wszystko zależy od projektu, więc nie da się jednej miary zastosować do wszystkiego.

Zatem, proponowałbym, byłym pracownikom, nie ciągniecie tutaj kolejnych elaboratów jak to wygrali w totka odchodząc z tego kamieniołomu, tylko danie sobie na wstrzymanie i ew. czekanie na nowe opinie obecnych, które potwierdzą zmiany lub ich brak w przyszłości. Bo myślę, że o Sabre, tutaj wszystko zostało już dawno napisane.
9
Sabre R.I.P. 2017-03-01 12:31
Masz racje. O zmarlych powinno sie mowic tylko dobrze albo wcale.
9
IAGHJ 2017-03-01 16:54
To są tylko zdroworozsądkowe odpowiedzi na spam ze strony HR, który wypisuje tutaj głupoty o tym, że w Sabre jest super kasa, super rozwój i generalnie to nie ma lepszych firm w Krakowie.
5
DevSa 2017-03-01 21:00
Ile osób dzisiaj dowiedziało się, że odchodzi?
4
kllk 2017-03-01 22:18
No właśnie, ciekawy jestem, podobno w KRK była znowy akcja cięcia kosztów, wiadomo coś więcej, ile %?
elenez 2017-03-01 22:43
Słyszałam o 3 osobach że odeszły żadnej akcji chyba nie było.
1
gg 2017-03-01 23:00
Potwierdzam ja akurat słyszałem tylko o dwóch osobach które odeszły w ostatnim tygodniu ale podobno firma rozstała się z kilkoma osobami w US . Nie wiem czy jest sens przy każdym odejściu kogoś z firmy wrzucać tu komentarz. Ludzie przychodzą i odchodzą jak w każdej firmie takie życie. Pozdrawiam
4
DS 2017-03-02 05:58
Odeszły na początku miesiąca?
2
ajo 2017-03-02 08:30
no to ciekawe ile osob polecialo
2
masakra 2017-03-03 11:28
Pytanie powinno brzmieć, czy ktoś, kogo teraz wywalili czuje się z tego powodu nieszczęśliwy :-D
13
lek 2017-03-04 10:31
Pewnie jak ktoś odszedł albo został nakłoniony do odejścia to był mocno zmęczony pracą w Sabre więc pewnie jest teraz szczęśliwy :) na Sabre się świat nie kończy prace w IT się znajdzie bez problemu chyba że się ktoś nie rozwijał no ale tym co odeszli napewno nie będzie prakowało teraz czasu na podniesienie kwalifikacji i znalezienie przyzwoitej pracy .
6
sDG 2017-03-07 12:36
"nie rozwijał" - czyli 85% Sabre.
6
Karolina 2017-03-09 14:33
Sabre Polska Sp. z o.o. ma piękną historię.Ciągły rozwój oraz nacisk na rozwój pracowników to bardzo ważne. Zainteresowane pracą osoby mogą pisać na adres e-mail: KRKRecruitmentTeam@sabre.com.
1
BD 2017-03-09 17:56
Kontraktorzy których masowo wywalili też mogą pisać?
5
Ex 2017-03-09 19:20
Mogą ci co mają pozytywną opinię.
2
masakra 2017-03-09 21:19
Piękna historia Karolino to za mało. Piękna historia to PRZESZŁOŚĆ. Teraz niestety Sabre się stacza. A to wszystko przez brak jasnej strategii rozwoju. Może za ok. 2 lata ta firma odżyje, ale zanim znowu odbuduje renomę na krakowskim rynku pracy minie moim zdaniem znacznie więcej czasu.
15
luck 2017-03-16 10:02
Ja myślę że piękna historia będzie miała swoją kontynuację. Zachodzą bardzo dobre zmiany w firmie, można być żec że firma przechodzi swego rodzaju odrodzenie. Przycina tłuszczyk w niektorych miejscach. W końcu zapadła i została wdrożona długo wyczekiwana decyzja o zaoraniu silosów. To co było wcześniej w ASach z GTE to było... delikatnie mówiąc złe. Jak będą kontynuowali rozbiór kolejnych silosów to Sabre na nowo ma szanse być topowym miejscem pracy w KRK choć i tak myślę że nieźle wypada na tle innych firm.
1
jes 2017-03-16 14:19
Będzie musiało być topowym, żeby zatrudniać średniaków. Dobrych ludzi już stacili na zawsze, ale nie wykluczone, że teraz średniacy przyjdą, jak będą mogli dostać takie warunki, jakby byli dobrzy. Jeżeli nie będą topowym to zostaną im sami słabeusze.
2
exsg 2017-03-16 18:50
Dobrzy właśnie odchodzą sami. Średniacy się jeszcze wahają. Oczywiście są pewne wyjątki ale to raczej wyjątki niż reguła.
1
masakra 2017-03-16 20:51
Te tzw. "silosy" nie mają tu nic do rzeczy, skoro w DFW wciąż tkwią te same osoby na stanowiskach SVP i dyrektorów. Jak byś nie zmienił organizacji wojska, to bez zmiany dowódców oddziałów będziesz miał wciąż to samo. Tylko może z inną nazwą.
5
DevSa 2017-03-16 22:34
Bardzo ciekawe bo ten sam tekst o odchudzaniu organizacji pojawia się już 5 raz w ciągu ostatnich lat. Kolejny raz burzenie silosów itp. Powodzenia bo dobrze życzę firmie. Tylko nie udawajcie, że jest super i że nie będzie kolejnych redukcji....
5
gg 2017-03-17 00:19
Odchudzanie organizacji, burzenie silosów to chyba oczywiste że wiąże się z redukcją zatrudnienia. Przecież jak jest silos to jest i cała hierarchia managementu w ramach silosu od supervisorów do SVPków. Takie niepotrzebne dublowanie struktur. Redukcje pewnie będą jeszcze przez najbliższy rok, dwa, naturalna kolej rzeczy. Było to tak wszystko źle poukładane że teraz trochę zejdzie czasu na uporządkowanie organizacji. Dobrze że firma w końcu zaczyna sensownie działać. Ciężko oczekiwać od razu że wszystko się zmieni trochę czasu na naprawę potrzeba.
2
dev 2017-03-17 07:00
@gg: 3 lata rozbiórki, więc jeszcze tylko 2 lata burzenia silosów zostało?
3
masakra 2017-03-17 12:28
Ja jestem uparty - zaczniemy mówić o tym "burzeniu silosów" jak w DFW poleci trochę kiepskich dyrektorów i SVP'ków. Teraz to "burzenie silosów" to głównie zwalnianie inżynierów i testerów.
5
ups 2017-03-18 11:49
Chyba jesteś już poza firmą, na górze już kilka osób poleciało a to pewnie nie koniec :) "Burzenie silosów" dotyka każdego szczebla hierarchii.
3
devsg 2017-03-18 18:59
Pozwól że wytłumaczę. Obecna sytuacja jest skutkiem promowania osób które nic sobą nie reprezentują jednak hołdują zasadzie "mierny, bierny ale wierny". Osoby ambitne i wartościowe zostały zepchnięte na dalszy plan. Na szczęście - ponieważ są osobami wartościowymi, obecna firma nie jest dla nich jedyną alternatywą. Szkoda, bo ta firma była kiedyś wyznacznikiem wysokiego poziomu na rynku pracy. Zarówno pod względem tego co miałą do zaoferowania swoim pracownikom jak równiez tego jaki poziom jej pracownicy reprezentowali.
Dziś zostały jedynie pogłoski i tłumaczenia o "silosach" o których NIE przeczytamy na konkurencyjnych profilach. Niestety ale trudno powstać z takiego poziomu. Życzę temu miejscu i pracownikom jak najlepiej jednak póki co fakty mówią same za siebie.
6
sgex 2017-03-18 19:27
2/6 na podstawie 960 głosów? (Większość tych głosów prawdopodobnie oddanych za czasów świetności?)

Hmmm...
3
basg 2017-03-18 19:50
Właśnie zburzono silosy w Hiszpani i w Belgii. Tam były chyba największe skoro biura zamknięto....
Polecam lekturę innej znanej wszystkim strony a la gowork....
2
kr 2017-03-18 21:11
Coś więcej wiadomo o kwietniu?
masakra 2017-03-18 21:27
Wciąż jestem w firmie i widzę w "moim" departamencie, że lecą tylko ci na dole. Góra ma się dobrze, a nawet wspaniale :-P
4
dhgdgf 2017-03-20 05:09
A ja lubię to miejsce pracy. Myślę że nadal oferuje naprawdę dobre warunki, atmosferę i wynagrodzenie. I można się nauczyć wielu ciekawych rzeczy.
2
esg 2017-03-20 08:42
Na pewno się można dużo nauczyć. Ja na przykład przez 7 miesięcy nie miałem co robić, więc uczyłem się samodzielnie. Tylko czy na prawdę 7 miesięcy bez projektu to coś, co powinno się zdarzać i na dłuższą metę jest rozwojowe? Atmosfery nawet nie skomentuje, to musi być Twoja pierwsza praca, bo na moich 7 zespołów w 5 firmach to w Sabre była najgorsza.
10
SGX 2017-03-20 14:52
Zamiast tego żeby pozbywać się 40-letniej korowej technologi kolejni "reorganizatorzy silosów" zaczęli od masowych zwolnień i drastycznej redukcji rocznej premii. Później dostaliśmy maile z których wynika, że absolutny lider światowego rynku Amadeus został przykładem tego jak nie wolno robić IT.
Żenujące
9
Natalia 2017-03-22 11:08
Sabre Polska to świetna firma ale niestety nie dla każdego. Rozumiem, że oceniamy siebie i swoją pracę zawsze najlepiej ale to nie zawsze jest zgodne z faktami. Co do kwestii problemów to zawsze mogą być ale ważne jest żeby je dobrze rozwiązywać, to rola szefów.
Ailatan 2017-03-22 11:25
Mieszkanie ( usunięte przez administratora )to świetna sprawa, niestety nie dla każdego. Rozumiem, że każdy ocenia siebie i swój dom, ale to nie zawsze jest zgodne z faktami. Co do kwestii dziurawego dachu, ścian z blachy, wysokiej przestępczości, braku prądu i perspektyw - nigdzie nie jest idealnie.
6
masakra 2017-03-22 13:26
Ja rozumiem, że HRy bronią firmy, bo taka ich rola. Ale tego typu teksty to zwykły bełkot.

Rola szefów w rozwiązywaniu problemów? Nie żartuj. Im wyżej w hierarchii, tym bardziej obowiązuje zasada "jestem szefem i nie przeszkadzajcie mi w pracy" i "zróbcie tak, bym ja miał święty spokój".
9
ambi 2017-03-22 17:34
masakra co Ty w tej firmie jeszcze robisz jak jest aż tak źle?

a co do szefów, o takich kótrych piszesz można tarfić wszędzie, ale aż ciężko uwierzyć że jakaś kumulacja nastąpiła w Sabre i każdy jest właśnie tego typu
sgsgsgsgs 2017-03-22 19:50
Kumulacja zawsze może wynikać z kultury organizacyjnej.

Nie twierdzę, że tak jest w Sabre, ale z postów powyżej można odnieść take wrażenie.

Jedyne co mi się nie podoba, to że fani obecnej reorganizacji wydają się gardzić zwolnionymi. Nie wiecie jakie faktycznie były kryteria. Popatrzcie jaki staż mały zwolnione osoby i na jakich stanowiskach pracowały.
4
masakra 2017-03-22 21:53
To, że jeszcze jestem w Sabre to nie znaczy, że nie mogę krytykować tego, co się tu dzieje. Ale długo tu nie zabawię, to pewne (może do wakacji).

ambi, czy Ty znasz Sabre, że poddajesz w wątpliwość moje słowa? Ja mam za sobą dwa działy i w dwóch jest jak piszę.
3
ambi 2017-03-24 03:30
Jasne - każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie.

Nigdzie nie poddaje w wątpliwość niczyich słów - zadałem pytanie z czystej ciekawość, widzą w zasadzie frustracje przebijającą się przez wypowiedzi zastanowiło mnie po co się męczyć :)

Sabre znam z własnych doświadczeń (w moim przypadku akurat dobrych) a ostatnio raczej z opowieści - które są i pozytywne i negatywne. A to potwierdza również to czego sam doświadczyłem w paru firmach/korpo - że dużo zależy gdzie się w danej firmie trafii.
2
Zostaw swoją opinię o Sabre Polska Sp. z o.o. - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sabre Polska Sp. z o.o.