brak logo

Sabre Polska Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o Sabre Polska Sp. z o.o.

Essa 2016-06-12 11:06:52
A jak wyglądają takie pierwsze tygodnie dla stażysty? Ma on juz jakies swoje taski czy jest jakies wdrozenie/szkolenia itp?
Associate 2016-06-12 14:50:33
Pierwszy dzień to szkolenie. Pod koniec dnia dołączasz do swojego zespołu, gdzie ktoś cię wdroży. Pewnie na początku dostaniesz jakieś prostsze zadanie. Często też stażystom przydzielana jest robota, którą zespół chciałby zrobić, ale nie ma na to czasu.
Andrew 2016-06-14 22:37:14
Ktoś jest w stanie podać szacowane zarobki po 3-miesięcznym stażu w Sabre (dev)?
1
Miś 2016-06-15 14:16:19
Przed planowanymi zwolnieniami nie przedłuża się umów praktykantom.
2
sg997 2016-06-15 18:31:43
Raz tak było. Jakby się powtórzyło, to będzie ostrzeżenie dla pracowników.
3
Koma 2016-06-23 08:21:40
Ogólnie to przyjmują, ale czasem bywa "recruitement freeze" czyli okres, w którym wstrzymuje się zatrudnienia, szczególnie dotyczy to okresu wakacyjnego
Conte 2016-06-27 20:14:29
A tak z innej beczki - Sabre czy Akamai? (pomijając kwestie finansowe), dwie podobne oferty niewiele się różniące, no i mam dylemat...
nick 2016-07-03 18:15:25
Postaw na bardziej rozwojowy i ciekawy projekt, preferuj technologie:Java over groovy, lokalizacje, biuro akurat Akamai ma lepsze
Bąk 2016-08-01 15:20:08
Czy to prawda, że w Krakowie były jakieś redukcje z powodu utraty kontraktu z klientem?
klik 2016-08-12 10:10:07
nie ma rotacji ? to ciekawe bo ostatnie kilka stron opisuje cos innego .
Worf 2016-08-18 22:36:59
W Dallas ruszyły zwolnienia.
hihi 2016-08-23 11:28:00
no chyba ze to ty jestes zwalniana;)
2
sg02XXXXX 2016-09-01 11:42:07
Macku,
Supervisor Customer Support jest rozwojowa propozycja? Lepiej dowiedz sie ilu supervisorow tam zostalo promowanych w ciagu ostatnich 5 lat na stanowisko managera tego dzialu...
O ile mi wiadomo to do tej pory 1 i w dodatku jego juz od bardzo dawna nie ma w firmie...
ex-sabrowiec 2016-09-01 13:15:20
Dalej trwa ten HR-owy belkot :/
Lepiej Kazik powiedz co bylo dzisiaj w spacji na obiad?
7
ex-employee 2016-09-03 19:17:00
A w Krakowie freez zatrudniania, na taleo tylko 10 openingow gdy jeszcze 3 m temu bylo 120, więc też niebawem polecą kontraktorzy po cichutku.
sdffh 2016-09-04 06:33:13
Od kilku dni nie przedluzaja im kontraktow.
Deja vu 2016-09-06 13:09:09
Zastanawiam się - czy znowu planowane są cięcia? Rekrutacja wiem, że jest wstrzymana.
Może mało pewny wskaźnik, ale - przedłużali w sierpniu umowy okresowe?
3
AFIJIGDJ 2016-09-06 20:58:19
W poprzedni piątek pierwszy raz od dawna nie przyszedł mail o otwartych pozycjach. Na pewno jakiemuś kontraktorowi nie przedłużyli kontraktu, nie wiem ilu ich było.
5
trueman 2016-09-08 00:12:25
pierdoły woły - nie ma żadnych zwolnien i nie będzie - normalnie ludzie przychodzą i odchodzą. Są po prostu przesunięcia projektów na następny rok, więc normalne, że nie zatrudniają
Karol 2016-09-08 10:11:31
A gdzie ktoś pisał o zwolnieniach? Ktoś zadał pytanie czy są planowane, nikt nie napisał, że są, a Ty wyjeżdżasz z "pierdoły wołu". Zluzuj.
2
rysiek 2016-09-08 11:49:44
No i się zaczęło znowu :)
Nick 2016-09-08 12:08:54
Atmosfera w Łomży jest świetna, szampańska zabawa.
5
rysiek 2016-09-08 13:15:36
Dzisiaj zwolnili część konstruktorów.
8
sg02xxxxx 2016-09-08 13:20:35
14 ofert na taleo nie zaspokaja potrzeb naturalnej rotacji nawet w najlepszej firmie. Bez komentarza.
2
qmaka 2016-09-09 17:58:53
Giełda. Trzeba podreperować wyniki pod koniec 3 kwartału. Potem zatrudnią na nowo.
6
ex-employee 2016-09-10 17:10:04
Z tego co wiem ludzie caly czas odchodza, ale na ich miejsce nie wystawia sie nowych openingow
4
Marzena 2016-09-10 20:17:25
sluchajcie to Sabr to musi byc fajowskie, wiem ze mozna tam zarobic dobrze, powiedzmy nawe 2400 netto, a także jest w poblizu dobra jadlodajnia, a takze nawet silownia oraz opieka medyczna, mysle ze naprawde warto sie zainteresowac!
1
Brad Pitt 2016-09-12 10:19:22
Zwalniają ludzi z dnia na dzień. Ktoś tam w USA sobie wymyśli żeby zwolnić ileś tam osób bo się cyferki nie zgadzały. Zero szacunku dla pracownika.
8
sg02xxxxx 2016-09-12 11:18:25
I zeby to bylo pierwszy raz w historii firmy...
Zagrozenie zwolnieniami w branzy IT (sic!) to niemal dzien powszedni - inna sprawa, ze wiecej tu grozenia niz zwolnien w PL (USA to niestety dotyka dosc czesto). Jak dla mnie praca w Sabre tylko dla sadomasochistow. Nie polecam!
8
sg02XXXXX 2016-09-13 20:54:00
Sabre ma cykle zwolnień średnio co 3 lata. Początkowo redukcje nie dotykały pracowników w Polsce a z czasem przeniosło się do Krakowa. 2014 duża fala. Zwykle to odbywa się zgodnie z nastepującym wzorem:
- obniżanie ocen okresowych
- zamrożenie zatrudnienia (nawet jeśli w "internetach" są niby otwarte stanowiska
- nie zatrudnia się stażystów lub ewentualnie tylko kilku wybranych
- nie przedłuża się umów kontraktorom i pracownikom po zakończeniu okresu próbnego
- zwolnienia pracowników, któerzy często są w jakikolwiek sposób niewygodni

Część osob w DFW już zmieniło "sposób na życie".
Do KRK przenosi się trochę później ponieważ regulacje prawne w Polsce chronią pracowników i nie daje się zwolnić pracownika z dnia na dzień.

Zastanówcie się w którym punkcie jest obecnie Sabre.
Dodam, że kilka umów z dużymi liniami lotniczymi nie zostało podpisanych oraz przedłużenie kilku innych jest bardzo poważnie zagrożonych.
12
Rafalala 2016-09-20 16:27:48
Sabre sie popsulo juz jakis czas temu, akcja z grupowym zwolnieniem pare lat temu skrzywila profil tej firmy. Dzial HR to niezle amatorstwo ;-) Rozwoju nie ma bo wszystko w US za morde trzymaja a malo kto w managmencie potrafi ogarniac.

Osobiscie drugi raz bym tam nie wrocil.
6
Rafalala 2016-09-20 16:28:04
Sabre sie popsulo juz jakis czas temu, akcja z grupowym zwolnieniem pare lat temu skrzywila profil tej firmy. Dzial HR to niezle amatorstwo ;-) Rozwoju nie ma bo wszystko w US za morde trzymaja a malo kto w managmencie potrafi ogarniac.

Osobiscie drugi raz bym tam nie wrocil.
5
ależ 2016-09-21 12:28:10
Product Support w sabre to najzwyklejszy helpdesk telefoniczny. Wszyscy (pracodawca i klienci) traktują cię jak hindusa z call center.
Nocne zmiany, brak podwyżek, ponad osiem godzin na słuchawce, zerowe szanse na awans, nieistniejący rozwój, beznadziejny management - to też się zgadza?
6
ależ 2016-09-22 11:21:43
Praca jest na nocki, weekendy i wszelkie możliwe święta. Powiedziałbym wręcz, że głównie wtedy. Masz być dostępny całą dobę, ale najwięcej osób pracuje w godzinach ustawionych pod USA. Czasem potrzeba kogoś na inne godziny, ale je dostają tylko osoby pracujące od lat na tym stanowisku. Dodatkowo jest tragedia z urlopami (trzeba je ustalać wiele miesięcy wcześniej, a pula jest mała i zależna od stażu), wszelkimi firmowymi eventami (support zazwyczaj nie bierze w nich udziału bo śpi/pacuje), a nawet zwykłymi przerwami. Trzeba być bardzo zdesperowanym, żeby tak pracować, to po prostu zwykłe, głośne, męczące call center. O awansie możesz rozmawiać dopiero po 2 latach pracy na danym stanowisku (i to tylko wtedy, jak jest dokąd awansować, a chętnych jest sporo), a mało kto wytrzyma tyle czasu.
1
kciN 2016-09-29 10:48:43
Wszystko zależy od zespołu / projektu. Sam pracowałem w kilku więc mogę w pełni obiektywnie stwierdzić, że są projekty, w których praca to czysta przyjemność, ale i takie z w których siedzenie może odbić się na zdrowiu psychicznym. To czy łatwo zmienić zespół zależy tylko od własnej determinacji, czasami uda się dopiero po zagrożeniu odejścia. Podsumowując moje doświadczenia z Sabre i innych firm - najpierw Sabre - potem inna firma - teraz znowu Sabre, stwierdzam że trawa wydaje się bardziej zielona po drugiej stronie ogrodzenia, nie ma firm idealnych i w Sabre naprawdę jest z co najmniej OK.
2
jacek 2016-09-29 10:56:28
@maciek napisz lepiej jak to jest pracować dla gowork i generować z czapy wpisy za 5zeta na godzine.
6
ciNk 2016-09-29 14:08:54
@Am WTF?
1
maju 2016-09-29 14:32:26
no przecież przyjacielu pojawiły się nowe oferty pracy, nie wiem jakim cudem ich nie dostrzegłeś, szukają kogoś na stanowisko Product Support Specialist for Travel Network - Associate i Senior IT Recruitment Specialist więc są możliwości kariery jak widzisz
janek 2016-10-26 19:31:42
Czy to prawda ze Sabre zwolniło dziś ok 200 pracowników (kontraktowrów) w stanach i krk ???
1
xXx 2016-10-26 20:38:03
50 kontraktorów w Polce (Kraków, Lublin, Warszawa) usłyszało "do widzenia". Często podziękowano tym najlepszym.
dawny sgXXXXXXX 2016-10-26 21:48:29
Prawda, dzisiaj dostałem informację że mi podziękowali za współpracę z dniem jutrzejszym.
7
xXx 2016-10-26 22:11:36
dawny sgXXXXXX, współczuję :-(
niby po to zatrudnia się kontraktorów, by móc ich szybko zwolnić, ale w sposób, jaki to Sabre robi jest niesmaczny. Jeżeli firma będzie chciała w 2017 zrobić ramp up, to ludzi będzie musiała chyba szukać w Afryce. Na rodzimym rynku chętnych (tych na prawdę dobrych) nie znajdzie.
2
Duncan 2016-10-27 07:06:04
Na amerykańskim forum o zwolnieniach piszę o możliwym bankructwie w 2017.
Janek 2016-10-27 09:17:40
Dziś słyszałem ze wczorajsze zwolnienia byłby poprzedzone innymi tzn firma Sabre ok miesiąc temu zwolniła 40 kontraktorów, co więcej cześć pracowników 2 tyg temu dostała "propozycje" przymusowych urlopów, mieli być na bezpłatnych wakacjach przez 10 ostatnich dni grudnia - masakra !!!
Boerhaavalen 2016-10-27 09:39:58
Nie pójdą na urlop tylko nie będą dostawać zadań, więc nie będą pracować - to kontraktorzy. Lepiej tak niż zwolnić kolejne 30 osób. Od początku roku wszystko wróci do normy.
1
sg02XXXXX 2016-10-28 16:12:20
Ciekawe dla kogo wszystko wróci do normy. A może teraz już tak będzie, że na ostatnie 2 miesiące przed końcem roku kontraktorzy nie będą dostawali zadań. Jak widzę pojęcie normy jest bardzo szerokie dla Ciebie Boerhaavalen. Może warto abyś to samo powiedział wszystkim, którzy wylecieli niedawno w PL i w USA. Ciekawe jak przyjmą to stwierdzenie.... :)
14
xXx 2016-10-29 23:03:08
Ja teraz widzę, jaka atmosfera panuje w zespołach, które zostały zredukowane o kontraktorów. Firma zapomina, w jakiej branży pracuje. To ani budowlanka ani spożywka. Kandydaci nie pchają się drzwiami i oknami, by móc pracować dla Sabre. Centrala w Dallas tego chyba nie widzi, a krakowski senior leadership team nie robi absolutnie nic, by zadbać o image firmy na krakowskim rynku pracy. Jeżeli to czyta ktoś z SLT albo z działu HR niech się zastanowi, jaki wpływ na pracowników
(obecnych i przyszłych) ma bałagan w redukowaniu kontraktorów np. gdy ktoś wpierw dowiaduje się, że odchodzi, a na drugi dzień słyszy "pomyłka, nie o ciebie chodziło".
25
Underwood 2016-11-04 18:12:25
SLT nie jest od tego, żeby coś robić, tylko od brania kasy.
5
Ex-sg 2016-11-09 19:24:49
Fatalny Management, rekrutują do projektu, po czym od razu przenoszą do innego i nikt nie pyta czy niewolnik nr sg0-xxx ma coś przeciwko. Mnie Javowca - backendowca przerzucili do js/HTML/css - Cv odświeżyłem tego samego dnia, tydzień pózniej złożyłem wypowiedzenie. Atmosfery nie poprawiaja tez informacje o ciągłych zwolnieniach. Głównie kontraktorzy ale mimo wszystko to bardzo psuje atmosferę.
10
pjj 2016-12-01 14:07:49
Przeżyłem to w 2014, potem był sygnał czy aby nie chciałbym wrócić, teraz widać że decyzja aby tam nie wracać była dobra. W 2014 roku pierwsze sygnały o zwolnieniach pojawiały się tutaj: https://www.thelayoff.com/sabre-holdings Sprawdziły się. Pokoje z zaklejonymi szybami, pracownicy orientujący się że mają spotkanie z szefem właśnie dzisiaj w tym pokoju ... bezcenne. Krakowski management to dno, wykonują bez szemrania decyzje z Dallas. Bazując o najnowszych opiniach na temat kondycji finansowej Sabre (potwierdziłem z byłym szefem, ludzki chłop) proponuję się stamtąd ewakuować asap.
7
Zostaw swoją opinię o Sabre Polska Sp. z o.o. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sabre Polska Sp. z o.o.