brak logo

SCA Poznań Display

Sady

Opinie o SCA Poznań Display

nonono 2012-02-14 22:43:13
Jak chcesz sie wykonczyc psychicznie to polecam.
kasia 2012-02-15 18:30:45
Ale potrzebuja do pracy tak. A jak placom?
rozbawiony 2012-02-16 10:35:25
kasia - 2012-02-15 18:30:45

Ale potrzebuja do pracy tak. A jak placom?
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] placa,ale chyba wiecej zarobisz w TESCO .
Jak nie jestes zdesperowana i masz IQ wieksze od biedronki to odradzam te firme.Nie wytrzymasz psychicznie,bo kto wytrzyma prace z wiesniakami ktorzy dla tej pracy[usunięte przez moderatora] cie si sprzedadza za premie.W koncu Ta firma ratuje im zycie bo w ich rodzimych wioskach padly pgr-y.
kasia 2012-02-17 19:19:10
rozbawiony - 2012-02-16 10:35:25

kasia - 2012-02-15 18:30:45

Ale potrzebuja do pracy tak. A jak placom?
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] placa,ale chyba wiecej zarobisz w TESCO .

Jak nie jestes zdesperowana i masz IQ wieksze od biedronki to odradzam te firme.Nie wytrzymasz psychicznie,bo kto wytrzyma prace z wiesniakami ktorzy dla tej pracy pod [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a cie si sprzedadza za premie.W koncu Ta firma ratuje im zycie bo w ich rodzimych wioskach padly pgr-y.
dobrze a cos wiecej mozesz mi powiedziec/ to stawka godzinowa czy jakas stała wypłata jak to wyglada. A atmosfera nieciekawa mówisz, wiesz chciałabym wiedziec mam ładny kawałek drogi tam i juz teraz niewiem sama. A to praca na 2 zmiany tak ? dziekuje bardzo za odpowiedz pozdrawiam
Kasia 2012-02-17 19:54:07
wiesz pracy sie nieboje, pracowałam jeszcze tydzien temu tez w takim nieciekawym zakładzie gdzie układziki i znajomosci robia swoje ja takich znajomosci nieposiadałam i wyleciałam niestety, a cos o wypłatach mozesz powiedziec
ktoś 2012-02-20 14:05:15
(usunięte przez administratora) czy ty widzisz co ludzie piszą na temat tego zakładu? Płacą jak wszędzie - KIEPSKO. Będziesz (usunięte przez administratora) po 12h, a potem wolne. I tak mooooże przepracujesz 2 tygodnie w ciągu miesiąca. A co do(usuniete przez administratora) \"szkoda goooodać, jo nic nie powiem, jo dużo wiem, ale nie powiem\". Ale (usunięte przez administratora)sprawiedliwa, prędzej czy później przekonają się co to za osóbki.
Pozdrawiam najlepszą pracownicę SCA - (usunięte przez administratora)
rozbawiony 2012-02-23 14:46:29
Wcale tak nie jest jak tu piszą...pracuje tu trochę i powiem ze nie jest źle... a na forum to piszą tylko chore osoby.. bo ich nie idzie inaczej nazwać...i te osoby to widać ze mają ze sobą jakieś problemy... po prostu żal...a jak komuś się nie podoba to dlaczego się nie zwolnią jak im taaak źle... życie na SCA się nie kończy...więc droga wolna...a nie że oczerniają tu całą firmę i niektóre osoby...żałosne....
pracownik!!! 2012-02-23 19:26:33
Zgadzam się z poprzednikiem,,,jak WAM się zle pracuje w tej firmie to na co czekać?tyle firm dookoła.....wystarczy złożyć wypowiedzenie....SPECJALNE POZDROWIENIA DLA (kłapiących dziobami););)pEWY i p operator maszyn sztancujących.....głowy do góry dziewczyny!!!!!
kasia 2012-02-24 10:57:40
a jak wyglada płaca? czy przyjeli juz kogos do pracy bo wiem ze jest prowadzona rekrutacja. dziekuje za odpowiedz to dla mnie wazne. pozdrawiam
Nord 2012-02-24 20:02:41
zdrusssgotany
rozbawiony! 2012-02-24 20:26:37
(usunięte przez administratora)nie słuchaj tego co pisza inne osoby..bo to pisza te które nikt za nimi nie przepada i nikt ich nienawidzi a pracowac z nimi trzeba.firmie jest jak w kazdej pracowac trzeba;)a dokumenty mozesz złozyc i zobaczysz co bedzie;)
Ja 2012-02-24 20:49:19
(usuniete przez administratora),w firmie jest ok,,,te osoby ktore rozpisuja sie na tematy innych w negatywny sposób,nie mają wystarczająco dużo wrażeń i są prowodylami ...cóż ,,brak pomysłu na życie,,,,albo zmiana dealera.....
p.s niestety narkotyki niszczą,czlowiek nie myśli racjonalnie,trzeba być wyrozumiałym!!!
on 2012-02-25 17:02:33
pracowalem tam jakis czas temu i wiem jak ta robota wyglada,wiem jacy ludzie tam pracuja moze nie wiecie jaka tam atmosfera? ci ktorzy sie wlasnie wypowiedzieli to rozumiem,ze beda bronic swojej firmyale dobrze wiemy ze sami by sie stamtad wyniesli. brak slow na wszystko nie bede nikogo pozdrawiac bo moim zdaniem nikt nie zasluguje na te pozdrowienia z tych ktorych pamietam
kajka 2012-02-25 19:52:11
ja tez tam pracowalam i jak to wszystko czytam to się ciesze,że to przeszlosć.....wszyscy wredni,falszywi ogólnie panująca obłuda!! ngdy więcej SCA
pytanie 2012-02-26 16:29:01
a słyszałem że nie ma już (usunięte przez administratora) jak to się stało??? co za rzeczy dzieja sie w tym zakladzie!!!
zszokowana 2012-02-26 17:18:40
jaja?to sa dopiero jaja- przesadziłeś/aś. Widać że dużo psychicznych pracuje w sca.
to się faktycznie nie miesci,,, 2012-02-26 17:44:56
ludziska,,nie pisze się takicz rzeczy nie wiecie że możecie komuś zniszczyc życie,wszystko wszystkim ale to gruba przesada,,,!
no no 2012-02-26 17:52:16
ktoś faktycznie przegiął obowiązują pewne zasady,co sie dzieje na FIRMÓWKACH tam zostaje..przesada!!szok....
... 2012-02-26 18:03:15
Zgadzam się ,mozna kogos nie lubić ale są jakieś granice
:))) 2012-02-26 18:14:00
granice??? no właśnie są jakieś granice !trzeba się kontrolować i wiedzieć co się robi!! ale koleżanka najwyraźniej tych granic nie ma!!!!!
odpowiedz 2012-02-26 18:14:36
zgadzam się w 100% z przedmówcą!!!
odpowiedz 2012-02-26 18:20:41
po raz kolejny zgadzam się z przedmówcą!!!
kolega 2012-02-26 18:48:55
(usunięte przez administratora)czy ty wiesz kto pisze takie rzeczy o Tobie?wez sie nie zastanawiaj tylko złaszaj to na policje jak najszybciej sprawdzałem ,taka osoba to pracownik dochodzeniowy na pierwszej lepszej komendzie go spotkasz,wystarczą wydruki z kompa...a wtedy naplujesz mu w twarz


Życzliwy
kolega 2012-02-26 18:53:51
Ioni mają racje nie zadawaj się z(usuniete przez administratora)
.. 2012-02-26 19:01:00
ona była normalna jak się z nią nie zadawała!!!
biurowa! 2012-02-26 20:10:12
Dokładnie,(usunięte przez administratora)pracownik dochodzeniowy zajmuje się sprawami tego typu.W Twoim wypadku jest to szykanowanie!po znalezieniu osoby/osób obrażających,,obmawiających Twoja osobę,możesz oddać sprawę do sądu.Powód- poniesione straty moralne,dobre imię,utrata zdrowia dorastającego dziecka,itp,itd..Efekt-wstyd przed całą firmą,dyscyplinarne zwolnienie z pracy,kara grzywny za straty moralne!! Działaj,trzymam kciuki.
też 2012-02-26 20:59:36
Na policję, przecież z nami pracują jacyś nie odpowiedzialni psychopaci. To trzeba likwidować.
Kasia 2012-02-27 08:53:31
Dzien dobry. witam was wszystkich bez wyjatku, i na samym poczatku chce was przeprosic. Bo gdyby nie ja to pewnie by ta dyskusja sie niezaczeła, ale do rzeczy, forum o mojej poprzednie firmie ma o kilkanascie stron wiecej niz to wasze jak sie wszystko ułozy to wam napisze jaka strona i poczytacie ok, sami stwierdzicie ze u was niejest tak zle, powiem tak pracowalismy po 10-11 godz w [usunięte przez moderatora] szło zarobic około 2 tys na reke w sezonie potem dali na umowy przez agencje zarobki prawie takie same umowa na rok ale juz tylko pracOwnik tymczasowy. kierownictwo nami pomiatało ale my ludzie trzymalismy sie razem, tez było róznie wiadomo, ale dobra atmosfera to podstawa. nie warto sie kłócic. POZDRAWIAM WSZYSTKICH.
eddd 2012-03-27 05:42:40
[usunięte przez moderatora] zaklad .a ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] owłaz ten chlopczyk na posyłki od wiecznie spoconej urusł w piurka i mysli ze jest bogiem a byl zwykłym robolem jak inni
adi 2012-04-23 12:06:17
witam państwa, pracuje w herlitzu i przypadkiem zaaplikowałem do waszej firmy na dział techniczny. czytam to forum i troche się zmieszałem bo w zasadzie o tej firmie nigdy nie słyszałem. może ktoś mi udzielić fachowej i neutralnej recenzji tej firmy?
na forum herlitza też rózne dziwne rzeczy były wypisywane jednak większość z nich to bzdury lub nadmierne wyolbrzymienie. jednak chce zmienić prace bo w waszej firmie zaoferowali mi troche więcej
chwyt 2012-04-25 07:37:13
za te śrubki co tu daja to morzna sobie jednak waciki kupic szukam co innego bo [usunięte przez moderatora] juz tym zakladem.jak chcesz to sie zatrudni ale powodzonka.dasz sie [usunięte przez moderatora] z biura to cie zjedzą zywcem
adi 2012-04-25 17:06:58
to zalezy ile dla kogo są srubki
chwyt 2012-04-26 14:35:15
no dlamnie to sa śrubki .ile ci proponuja
gość 2012-05-15 10:13:49
Pracownik ... - 2012-02-07 21:38:23

Ludzie przecież pan (usunięte przez administratora).to [usunięte przez moderatora] któremu udało się wślizgnąć na zarząd Saueressig skąd przyszedł do nas bo musiał [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ć :)

Ludzie z tej byłej firmy mogą wam co nie co powiedzieć o tym niedowartosciowanym i kompletnie niekompetentnym ambitnym i krzykliwym (usunięte przez administratora) ! Pozdrawiam
pracowałam kiedyś za czasów małego [usunięte przez moderatora] w saueressig ten człowiek to straszny psychol jeśli tak samo u was dyrektoruje jak u nas był członkiem:D(zarządu ) to szczere kondolencje [usunięte przez moderatora]!! to jedyne narzędzie tego managera a raczej dozorcy.
czolo 2012-05-17 08:16:54
a ta pani i pan od spraw niepotrzebnych sie slizgaja po woli z miesiąca na miesiąc ale to juz długo nie potrwa obaj wylądują na bezrobociu siedza wydziwiaja organizacja w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ie maja nieroby śmierdzące i tyle.
Sca Oława Tomasz Ciepły cała prawda 2012-06-15 12:19:59
Do informacji wszystkich czytajacych a w szczegolnosci pracujacych w zakladzie SCA PACKAGING OŁAWA. Najwiekszym [usunięte przez moderatora] zakładowym i [usunięte przez moderatora] w tym zakladzie jest [usunięte przez moderatora]. Osoba ktora chodzi tylko po zakladzie i szuka kogo by tu pod [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ic do dyrektora. [usunięte przez moderatora] Kto wogole takiego dzieciola jak ty przyjal do pracy ? Nie dosc ze nie masz [usunięte przez moderatora] o niczym pojecia co sie dzieje w tej fabryce to jeszcze czepiasz sie ludzi ty [usunięte przez moderatora]
ciekawy 2012-06-15 22:15:39
A jak w Poznaniu z liderami ?
1
Marcin 2012-07-01 21:30:26
Witam.
Jako że z dniem wczorajszym, zakończyłem moją przygodę z firmą SCA, a większość z Was mogę nie zdążyć spotkac, pomyslalem ze to forum bedzie dobrym miejscem aby przekazac swoje podziękowanie za współpracę. Bardzo się ze wszystkimi zżyłem i nie bylo mi latwo podjąć decyzję o odejściu. Miałem szczęście pracowac z profesjonalistami, i ze wszystkimi praca byla dla mnie przyjemnością i zaszczytem. Mimo ze nie zawsze bylo kolorowo , ja wbrew opiniom na tym forum ja jestem bardzo zadowolony ze moglem pracowac w SCA, a sprawą ludzi z którymi mialem okazję pracować. Pozdrawiam bobsciarzy, kaszerownice, asi, fkma, wtns, dusse( szczególnie moja ulubioną zmianę :)), obsluge oprodukcji i całą administracje. Wszystkim dziękuję za współracę. Dziękuję Pani kierownik i zastępcy. Trzymajcie się!!!!
ja 2012-07-02 18:16:04
MARCINIE...To było piękne my też Ci bardzo dziękujemy...:))))) będzie nam
CIEBIE brakować...!!!!
xxx 2012-11-23 20:58:24
biurowa! - 2012-02-26 20:10:12

Dokładnie,(usunięte przez administratora)pracownik dochodzeniowy zajmuje się sprawami tego typu.W Twoim wypadku jest to szykanowanie!po znalezieniu osoby/osób obrażających,,obmawiających Twoja osobę,możesz oddać sprawę do sądu.Powód- poniesione straty moralne,dobre imię,utrata zdrowia dorastającego dziecka,itp,itd..Efekt-wstyd przed całą firmą,dyscyplinarne zwolnienie z pracy,kara grzywny za straty moralne!! Działaj,trzymam kciuki.
Ale bzdury wypisujesz! :P Konia z rzędem temu kto teraz powie z jakiego IP piszę :P
A ta firma to jeden z najbardziej [usunięte przez moderatora] zakładów pracy w jakim pracowałem :P
nie było tak źle 2012-11-24 07:14:33
A ja po zmianie twierdze że może jednak być gorzej, i chetnie bym wróciła. Są zakłady dużo bardziej [usunięte przez moderatora]
nie było tak źle 2012-11-24 07:17:09
A ja po zmianie twierdzę że nie bylo tak źle. Są zakłady dużo bardziej [usunięte przez moderatora]
były 2012-12-01 20:46:08
przyłączam się,myślałem że to będzie niemozliwe i jak by mi ktos powiedział że będę tęsknić za sca...to bym nie uwierzył a jednak.....pozdro dla byłych z produkcji!
zonk 2013-09-03 08:47:11
Czy firma SCA jeszcze istnieje w Poznaniu?
Co stało się z Dyrektorkiem [usunięte przez moderatora] i Panią Kierownik?
i po 2013-11-14 12:50:13
SCA Poznań, jak i całe SCA Packaging zostały przejęte przez koncern DS Smith i w Poznaniu od roku wiatr po hali wieje. Nie ma nic... docenia się pewne rzeczy po stracie. Pozdrawiam wszystkich.
slonko78 2014-02-21 12:28:14
A czy ten dyrektor SCA z Poznania to niejaki(usunięte przez administratora). bo jesli tak to probuje wykonczyc firme w Kostrzynie Wielkopolskim. Wszyscy pracownicy, ktorzy maja inne zdanie niz ten Pan, juz sie zwolnili lub sa na L4
1
Technik UR 2014-05-05 11:15:11
Firmy i ludzi już nie ma a wy poruszacie stare śmieci , wiele osób trafiło do większego syfu i trzymają gęby na kłódke bo się boją o swoje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a w SCA wielkie Kozaki.
matrix 2014-10-22 15:36:56
Tak to ten sam przemiły pan;)Ostatnio ma nowe hobby ;) hahahah, ciekawe co na to jego szanowna małżonka? Chyba je polubiła ;)
4
UR - SCA 2016-06-22 01:26:43
Firmy od prawie 4 lat nie ma kolego budę zamkneli a ludzi zwolnili ale chociaż dobre odprawy wypłacili.

Pozdrawiam
maciek 2016-07-01 14:16:19
To jest obowiązkiem by odprawę każdy pracownik dostał. Poza tym muszą wywiązywac się warunków umowy.
Zostaw swoją opinię o SCA Poznań Display - Sady
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SCA Poznań Display