logo Mabo

Mabo

Szczecin

Opinie o Mabo

anonim 2010-06-20 17:56:42
marne płace,nikt Ciebie nie doceni,to co obiecują to marchewka na kijku! ciągłe stresy,presja psychiczna,sprzedaż za wszelką cenę-
a ceny z kosmosu
1
xxx 2011-07-08 22:21:19
MABO BYŁO KIEDYŚ DOBRĄ FIRMĄ TERAZ TO TYLKO HISTORIA !!!
1
anonim 2011-07-09 10:11:09
szacunek dla pana( usunięte przez administratora ) o dzięki nim za ich kierownictwem i pracowników w tym czasie rozwijała się ta firma były premie, bony,płacone nadgodziny i nawet trzynastki ! teraz to same( usunięte przez administratora )
alvaro 2011-07-19 22:56:55
Na MABO świat się nie kończy,niedługo zostaną tam sami Ukraińcy a jak oni nie będą już chcieli robić to będą musieli Chińczyków sprowadzić ha ha ha ha ha.Kadra niech się już zacznie uczyć chińskiego!
Mabowiec 2013-06-03 22:30:11
Jest jak najbardziej w porządku,najlepsza firma na świecie,wypłata na czas,pieniądze duże,bony,trzynastki jednym słowem "Eldorado",miła atmosfera,kultura pracy,wszyscy przyjaźnie nastawieni,pomagają sobie,więc masz już odpowiedź,śmiało przychodź,na pewno cię uszanują i nie dadzą odejść,będziesz miał jak pączek w maśle a zarobisz tyle że jak masz rodzinę to spokojnie żona może się zwolnić z pracy bo twoja pensja będzie tak duża,że połowę jeszcze będziesz oddawał dla Owsiaka.pozdro,wpadaj a nie będziesz żałował
1
MM 2013-07-16 16:02:36
Witam :)
mam pytanie czy jest możliwość zatrudnienia się na stanowisko spawacza z możliwością przuczenia sie do zawodu ( jestem świeżo po kursach spawania )
1
Mabo 2013-07-17 06:05:09
Zapraszamy na rozmowę na wydział Mabo II.
Mabowic 2013-08-31 16:08:32
Nie,nie jestem człowiekiem Mabo,mogę być ewentualnie pracownikiem Mabo ale jak piszesz w tej formie to zdaje się że Ty jesteś ich człowiekiem bo żaden robol nie powie o sobie że jest czyimś człowiekiem,to upokarzające,chyba że masz na myśli niewolników,bo właśnie tak nas traktujecie,jak jesteśmy pełni sił i możemy pracować to jest w porządku,ale jak ktoś zachoruje to jest na odstrzał właśnie jak niewolnik.Czyja to jest wina że człowiek choruje???Taka jest natura,czemu sobie nie zabierzecie premii jak chorujecie?????
bird 2014-03-08 15:45:11
wyślij swoją aplikacje i pójdź na rozmowę, pewnie inaczej się nie dowiesz jak jest w Mabo. Chyba, że jest tu ktoś z pracowników i podzieli się swoim doświadczeniem
sandwich 2014-03-21 15:52:48
pierwsze słyszę o takim stanowisku jak technolog-kosztorysant :) wydaję mi się to dziwne połączenie obowiązków
2
quki 2014-04-08 00:00:06
nie no coś Ty masz dwóch w jednym za jedno tylko wynagrodzenie, bardzo dobry pomysł na oszczędnosci w firmie
mirek 2014-11-10 10:46:51
Jestem zainteresowany pracą jako spawacz TIG141 najchętniej, lub MAG135/136. Mam ukończone kursy na powyższe metody spawania. I niewielką praktykę w TIG-u.
Posiadam wyższe wykształcenie techniczne i duże duświadczenie w projektowaniu maszyn i urządzeń dla przemysłu chemicznego i energetyki. Jestem aktualnie bezrobotny.
1
janek 2014-11-13 08:43:03
w mabo ządzi piasecznik lider Jozek
andrzej 2015-01-11 11:32:51
kierownik malarni jest chory psychicznie...okrada ludzi ze stawki godzinowej
1
Krystek 2015-01-21 19:48:00
Witam jakie są zarobki w Mabo ? i jaki System zmianowy jest? Dzieki z góry
MALARNIA 2015-01-25 16:48:41
ZMIENIĆ KIEROWNIKA !!! NIE UMI DODAWAĆ ANI ODEJMOWAĆ ROBI PRZEKRĘTY !!! LUDZI NIE SZANUJE ZWYKŁY BURAK !! ha KOGO MABO PRZYJMUJE NA KIEROWNIKA ZE KLIJĘCI WOLĄ GADAC Z PRACOWNIKAMI !!
MALARNIA 2015-01-25 16:51:29
ZMIENIĆ KIEROWNIKA !!! NIE UMI DODAWAĆ ANI ODEJMOWAĆ ROBI PRZEKRĘTY !!! LUDZI NIE SZANUJE ZWYKŁY BURAK !! ha KOGO MABO PRZYJMUJE NA KIEROWNIKA ZE KLIJĘCI WOLĄ GADAC Z PRACOWNIKAMI !!
1
Czaruś 2015-01-29 10:25:29
Co bzdury tu piszą. W końcu malarnia zaczyna funkcjonować jak za dawnych lat. Piszą takie bzdury mściwe lemingi, w końcu ktoś się za tych darmozjadów wziął
1
Sambo 2015-01-31 22:13:00
Naucz się poprawnej pisowni a później pisz posty,bo jak liczysz tak jak piszesz,to najprawdopodobniej kierownik umie liczyć ale Ty nie i dlatego wypłata się nie zgadza.
Przemek 2015-02-04 15:54:42
Jestem za a nawet przeciw. Kocham swoją malarnię
łukasz 2015-02-23 17:21:46
takk tak jakie bajeczki widze własnie bo w mabo na czysto masz 9 zł i tyle kregosłup do wymiany...ciezko tam jest
Walas 2015-04-05 18:11:12
rok tem bylo takich dwoch mlodych to mozna bylo malowac
mm 2015-04-14 10:42:55
no taki rudy i taki mlody z nimi szlo sie dogadac i rabat dawali :D bylo na czas i oni i ja byli zadowoleni, teraz nic na lewo ;/
janek 2015-05-16 16:39:21
pismo na temat kierownika chyba pochodzi z Piasecznika
1
kurnik 2015-08-31 23:05:59
chcesz sie nauczyc ukrainskiego idz do Mabo
Niewolnicy bo taka opinia o nich panuje to swiete krowy tego zakladu robia co chca i kiedy chca nie ma jakiegokolwiek nadzoru nad nimi,smieja sie w twarz Polakom od plebsa poprzez mistrzow i kierownikow. Od momentu kiedy ukrainiec zostal brygadzista polakow ten zaklad schodzi na psy bo zaczelismy byc traktowani. Jezeli chodzi o mistrzow nie ma nic do zarzucenia ze wszystkim idzie sie dogadac ( wiadomo kazdy ma inne problemy i oczekiwania ) nie powiem zlego slowa jezeli chodzi o terminowosc wyplat co do stawek to wielka tajemnica ale z tego co mi wiadomo wahaja sie od 15 do 24 zl w zaleznosci od dzialu i komutatorstwa w firmie.
Antymabo 2015-10-13 10:50:54
oferty pracy dla pracowników w Mabo jest multum przez to właśnie, że jest ciągła rotacja i Ci co na przykład wezmą wolne to idą na odstrzał. Firma teraz idzie z nowym trendem zatrudniania tańszych robotników/imigrantów pochodzenia ukraińskiego w Szczecin i szczerze to ja im współczuje bo to teraz to będzie dopiero praca niewolnicza nauczyciela (usunięte przez administratora)
kolo 2015-11-17 16:00:24
pracowałem w Mabo i potwierdzam ukraińcy święte krowy, a polaków do roboty gonią. Stawki gówniane 18 zł brutto max
Stan 2016-02-13 22:50:12
Ludzie, skąd wy się bierzecie jak dla was 15 zł to konkretna kasa a po drugie 18 brutto to wyjdzie niecałe 13 netto.Przy takiej stawce na umowie zarobisz 1600zł i będziesz jadł suchy chleb
robbin67 2016-03-20 20:26:12
do Maciek:zgadza się-życie to nie film ani bajka. Szkoda jednak zdrowia marnować byle gdzie. Nie lepiej robić to samo choćby ale za granicą?
To Ja 2016-03-21 15:42:11
Maciek i właśnie przez takich ludzi jak Ty pracodawcy wykorzystują ludzi i płacą minimalne stawki,jak lubisz żyć skromnie to żyj,dorobisz się garba i nic więcej.Trzeba się szanować,znać swoją wartość a najważniejsze jest zdrowie,którego nikt Ci nie zwróci i pracując fizycznie za marną stawkę możesz być pewny,że długo nie pociągniesz a przynajmniej pieniędzmi można to jakoś zrekompensować...pomyśl chłopie co piszesz
To ja 2016-04-04 15:51:26
Dobrze drogi Maćku , tak czy inaczej takie pogawędki nie są wskazane na forum publicznym bo to nie o to tu chodzi, strona jest poświęcona opiniom o firmach.Jeżeli chodzi o Mabo to jak najbardziej polecam, firma bardzo dobra, jak nie najlepsza w województwie zachodniopomorskim.Całkiem poważnie mówię, stabilna praca, bez powodu nie wyrzucą i pieniądze zawsze na czas.
Zainteresowany. 2016-09-27 21:59:19
Jest ktos moze na biezaco jak to teraz wyglada w firmie?
Mabo 2016-09-30 08:20:15
zapraszamy z CV
Mateusz 2016-09-30 09:21:27
malarnia@mabo.pl
CIEKAW 2016-10-05 18:31:36
Witam ile może u was zarobić operator wypalarki dodam iz mam doswiadczenie na wycinarce na efekt szafir z sterownikiem esc 859 czyli taki jak w firmie mabo
kobo 2016-10-11 20:45:17
kobieta jako mistrz malarni? czemu nie, potrzebne są tylko umiejętniści i predyspozycje
aa 2016-10-18 23:43:18
Witam !
Rozwój 50 lat tej firmy to oszukiwanie uczciwych podwykonawców ....jak sie oszukuje podwykonawców to i pracowników ...nie polecam Mabo !
e9i 2016-10-19 09:13:56
a niby w jaki sposób oni mieliby być twoim zdaniem oszukani? nie chce mi się w to wierzyć, firma jest bardzo solidna
Diego 2016-10-27 22:05:23
Trzymają tam faceta przez którego zwolniła się prawie cała załoga spawaczy, człowiek ten przez prawie 8 lat niszczy psychicznie ludzi natomiast zarząd nic sobie z tego nie robi, widocznie tacy ludzie są bardziej potrzebni od fachowców.Skandal.Następni też się zwolnią bo ten człowiek się nie zmieni.
Zostaw swoją opinię o Mabo - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mabo