logo OPteam Poland

OPteam Poland

Katowice

Opinie o OPteam Poland

angus 2017-05-13 19:04
Ktoś ma jakieś świeże info odnośnie wyjazdu maj/czerwiec do fabryki Mercedesa? Ruszył już nabór, jakieś konkretne daty?
Max 2017-05-13 20:28
Angus,
Ta rekrutacja trwa w nieskończoność. Ja przeszedłem rozmowę kwalifikacyjną pod koniec grudnia 2016. Początkowo miałem wyjechać koniec stycznia-początek lutego. Później w marcu dowiedziałem się że jestem zakwalifikowany na następny wyjazd ( przełom maj/czerwiec). I tak do dzisiaj...zero jakiegokolwiek info od Opteam. A na portalu "infopraca" oferta cały czas jest ( ostatnio dodana 10 maja). Trochę to dziwne, niby jesteśmy przyjęci a wyjazdu nie widać. No i jeszcze ten WIECZNIE TRWAJĄCY NABÓR. Rzekomo są tacy profesjonalni. Może w grudniu wyjedziemy tylko jeszcze Opteam niewie którego roku. HEHE. Pozdro dla wszystkich niecierpliwych.
angus 2017-05-14 16:32
No właśnie widzę, też czekam od grudnia i jestem po rozmowie. Jak znam życie to znowu przesuną termin, albo wezmą kogo innego. A koledzy na miejscu w Finlandii macie jakieś info, czy ta firma będzie faktycznie zatrudniać?
All Rounder 2017-05-15 07:31
No panowie nie jest za ciekawie. Zrezygnowałem z bardzo dobrej pracy, 450 euro na tydzień nastawiając się na wyjazd i przygodę życia. Trzeba było być realistą. Jak słyszę że nie wyjechały jeszcze osoby kwalifikowane na przełom stycznia-lutego nóż się w kieszeni otwiera. Coraz większe dziadostwo. Pracy jest multum i zastanawiam się już czy w ogóle się w Finlandię bawić. Gwarantują pracę niby do końca roku z możliwością przedłużenia, ale jak tak dalej pójdzie do końca roku nikt nie wyjedzie. I tak jak pisałem wcześniej, mają niby ludzi, ale zbierają CV i dobierają sobie ludzi, także jak widzę panowie większość może obudzić się z ręką w nocniku. 1200 na rękę bez problemu można wyciągnąć na jakimkolwiek magazynie jako picker i praca pewniejsza, bo z dnia na dzień raczej nikt nie podziękuje i praca z dnia na dzień. Trochę niepoważni ludzie.
chlodnym_okiem 2017-05-15 10:51
Zrobicie co uważacie za dobre dla was. Na chwilę obecną jakiś tydzień temu przyjechało kilku Słowaków i nikt z Polski. Pisałem wcześniej że nie ma was gdzie upchnąć. Towarzysze są dopiero w fazie niwelacji terenu pod budowę lokali dla pracowników VA . Rekrutacja trwa bo Opteam zdaje sobie sprawę że część ludzi zrezygnuje i chcą mieć tak zwany zapas.
Poza tym czy którykolwiek z was na rozmowie kwalifikacyjnej otrzymał informację, że stosuje się tutaj kilka prawnych sztuczek żeby nie płacić za nadgodziny? Od początku roku weszło w życie tak zwane "kiky". Nie do końca wiemy tutaj jak się do tego odnieść. Generalnie działa to na takiej zasadzie, że pracodawca wybiera sobie dzień w którym pracuje się za tak zwany damski ch...Zazwyczaj jest to sobota za którą każdy liczył na wypłatę nadgodzin. Pula godzin "kiky" wynosi pomiędzy 24 a 60 w skali roku. Opteam w Uusikaupunki twierdzi że oczywiście godziny te będą zapłacone ale nie do końca wiedzą kiedy i w jakiej formie. Tak sobie towarzysze wymyślili. Zatem jeśli macie jakieś ciekawsze oferty to róbcie swoje. Panie z Katowic są bogu ducha winne.
All Rounder? gdzie była ta twoja oferta? Może się skuszę :-)
angus 2017-05-15 16:30
Niezłe w ch ciecie, podczas rozmowy i w ogłoszeniu podają:
Mozliwość pracy w godzinach nadliczbowych:
• Poniedziałek – Piątek : 9-ta i 10-ta godzina dodatek 50%; 11-ta i 12-ta godzina dodatek 100%
• Sobota– pierwsze 8 godzin dodatek 50% , kolejne dodatek 100%
• Niedziela – dodatek 100%
Jak ty mówisz ze oni dopiero kwatery budują to se można czekać do usranej śmierci.
All Rounder 2017-05-15 19:29
Dla jednej z sieci hipermarketów, nie w Polsce. Paski z wypłat do wglądu też się znajdą na potwierdzenie co mówię, żeby nie było. Teraz zacząłem pracę na magazynach innej sieci, dla Lidl w Weert, Holandia zarobki mają być porównywalne. Jak możesz napisz chłodnym_okiem jaka jest specyfika pracy i co się tam dokładnie robi, potrzebne jakieś szczególne zdolności manualne? Jakie tempo?
Za Finlandią przemówiła do mnie ogólna już niechęć do krajów flamandzkojęzycznych i ciekawość świata. Pracowałem już w polsko-fińskim zakładzie, bardzo spodobała mi się organizacja pracy i podejście do pracowników. Jak długo pracują tam już chłopaki z Polski? Te pół roku to max czy przedłużają?
All Rounder 2017-05-15 19:43
Ja mogę poczekać pracę mam, dzieci nie płaczą, ale co mają powiedzieć ci co mają rodziny na utrzymaniu? Chłodnym_okiem czym różni się kwaterowanie Słowaka od kwaterowania Polaka? Też potrzeba lokalu. Pół roku czekałem, poczekam jeszcze pół. Bezczynnie nie siedzę. Zobaczymy jak to będzie.
Agnieszka 2017-05-16 08:57
A jak oceniacie współpracę z OPteam Poland podczas wyjazdu? Agencja wspiera pracowników we wszystkich formalnościach, zapewnia pomoc w razie potrzeby? Podzielcie się swoimi opiniami.
1
chlodnym_okiem 2017-05-23 16:08
Kilka wątków mi uciekło i będę odpowiadał nie po kolei.
1. Nie należy poważnie traktować wiernopoddańczych komentarzy. Relacja pomiędzy Opteam w Katowicach a Opteam w Uusikaupunki przypomina relację pomiędzy pokorną córką a wyrodną matką. Mizerny przepływ informacji zwłaszcza o nowych regulacjach prawnych na terenie Finlandii.
2. Stawka za nadgodziny wypłacana jest tak jak powinna być dopiero po przepracowaniu tak zwanego "kiky". To pańszczyzna wymyślona przez fiński rząd mająca na celu "uelastycznienie" godzin pracy. Wymiar"kiky" to pomiędzy 24 a 60 godzin. W VA dobrodzieje ustalili na 24 godziny. Godziny rozliczane na początku roku lub po zakończeniu kontraktu. Więcej szczegółów nie ustaliłem.
3. Tempo pracy znaczne do dużego. Jest kilka spokojnych miejsc ale w większości przypadków trzeba wygospodarować czas na cichego bączka w kącie.
4. Wymiar czasu pracy o którym wiecie od Opteam w Katowicach nijak ma się do tego tutaj. Podpisywaliśmy kwity w VA pomiędzy 20 a 40 godzin tygodniowo. Od sierpnia wchodzi system 4 brygadowy z tygodniowym czasem pracy około 37.5 godziny i małymi szansami na nadgodziny. Zatem do stawki godzinowej dochodzą tylko ustawowe dodatki za pracę zmianową.
5. Dodatkowo mają zatrudnić jeszcze jakieś 400 osób.
6. Do Admina: Opteam odbiera z lotniska i dowozi na miejsce. Pomoc w załatwianiu spraw papierowych też jest ale to wszystko idzie jak po grudach. Rejestracja pobytu powyżej 3 miesięcy nie następuje już na posterunku policji tylko w specjalnych biurach których jest kilka na terenie Finlandii. Najbliższe jest oddalone o 70 km.
7. Wolnych mieszkań na razie brak. Popyt robi swoje.
1
All Rounder 2017-05-23 18:42
chłodnym_okiem a jak z przyjazdem własnym autem? wchodzi w grę czy nie specjalnie?
Finek 2017-05-23 21:54
Myślę, że dzięki OPteam Poland zarobię dobrą kasę.
Lekkozniecierpliwomny 2017-05-24 15:30
Czyli na chwilę obecną kiedy przwidujesz przyjazd? chciałbym wyjecac jak najszybciej a czytam tu ze narazie wyrownali plac pod budowe domków...
finas 2017-05-24 20:18
Czyli zanosi sie na to ze termin maj/czerwiec również odpada. Bynajmniej ja żadnej inf. na temat wyjazdu nie dostałem a mamy juz 24.05
Plac pod budowę domków heh...
chlodnym_okiem 2017-05-25 16:17
dla zniecierpliwionych, plac pod osiedle jest równany a z drugiej strony ekipa montuje już segmenty mieszkalne, wyglądać to będzie trochę jak osiedle dla uchodźców ale zawsze to dach nad głową,
All Rounder 2017-05-25 22:00
Z tego co piszesz chlodnym_okiem, to za ciekawie to nie wygląda. Inaczej sobie to wszystko wyobrażałem. Do tej pory pracowałem przez biura, ale przeważnie miało to jakoś ręce i nogi. Zdarzały się bungalow parki w Holandii, skupiska taniej siły roboczej ale długo tam nie pomieszkiwałem, zawsze wynajęte były jakieś mieszkania, jedne lepsze, drugie gorsze. Jeżeli pracowało się z ludźmi w jednej firmie, porozrzucani byli po różnych lokalach, żeby nie skazywać ich na siebie 24 godziny na dobę, co stwarzało komfort psychiczny i pozwalało od pracy odpocząć. Ostatnio mam nawet to szczęście, że trafiam na jedynki, gdzie mogę odpocząć i się wyciszyć. Tam widzę nie ma zbyt dużej możliwości manewru, powrzucają wszystkich w jedno miejsce, człowiek będzie niejako odizolowany od tubylców, będzie chodził tylko do pracy i wracał na to smętne osiedle, czyli szanse na jakąkolwiek integrację z miejscową społecznością będą znikome. Liczyłem nawet na jakieś głupie mieszkanie w bloku. Nie takiej Finlandii się spodziewałem, jak tak nas witają. Jaka jest rotacja w Valmet? Z jakim nastawieniem ściągają ludzi? Że popracują dłużej, czy wychodzą z założenia że pół roku i następna transza a człowiek jest tylko numerkiem? Szanse na usamodzielnienie się na miejscu i na jakąś dłuższą przygodę w tym kraju też widzę znikome. Niczym nie różni się to od Niemiec i krajów Beneluxu, z tą tylko różnicą że masz pieniądze możesz samemu sobie wszystko zorganizować i żyć jak człowiek. Piszesz że wchodzi czterobrygadówka. Możesz powiedzieć coś więcej jak wygląda "goła" wypłata, bez nadgodzin? Pisałem że znalazłem pracę, pierwsza wypłata za 40 godzin koło 400 euro, oczywiście po wszystkich odliczeniach, do Polski blisko, a kolejny plus jest taki że z dnia na dzień, jak coś mi się nie spodoba zmieniam pracę i lokalizację. Dodatkowym plusem jest to, że po przepracowaniu pół roku możesz na trzy miesiące iść na zasiłek co zawsze stanowi jakiś margines bezpieczeństwa żeby na spokojnie ogarnąć sobie coś nowego. Mam naprawdę poważny dylemat, bo wywalać pieniądze i jechać tam na kilka miesięcy, gdzie praca niepewna, warunki nie za specjalne, poczucie bezpieczeństwa praktycznie żadne bo mogą podziękować z dnia na dzień i nie mówię tak dlatego że mam dwie lewe ręce, bo w życiu robiłem już praktycznie wszystko, a do tego nie wiadomo jakich zarobków się spodziewać. Przykre. W Niemczech swojego czasu widziałem rekrutację do fabryki Mercedesa, tylko zarobki całkiem inne, można było liczyć na 1700-1800 euro miesięcznie. Zacząłem się uczyć języka, jestem zafascynowany Finlandią, ale przeraża mnie to co się tam wyrabia.
1
Max 2017-05-28 14:26
Zgadzam się z All Rouderem. Jak widać obawy nie są małe. I żeby na końcu się nie okazało że będziemy zaproszeni do pracy tylko po to żeby zastąpić naszych fińskich kolegów podczas urlopów. ..zmienników muszą skądś wziąć. Ja wiązałem z tą pracą duże nadzieje, ale jak widać to "nadzieja Matką głupich". A tak na marginesie : czy ktoś dostał jakieś dalsze info odnośnie wyjazdu? Bo ja niedostałem żadnej wiadomości od Optem. Czy to jest profesionalne?
1
KRYTYK 2017-05-29 12:45
Generalnie to rekrutują cały czas na te same stanowiska. Przeszedłem rozmowę w zeszłym roku i....nic.
Ogłoszenia zamieszczają na różnych portalach z pracą o tej samej treści.
Szukają sami nie wiedzą kogo...generalnie to szkoda na nich czasu.
Napisałem do nich mejla z pytaniem o przekazanie mi wyników tego ich testu osobowościowego
2
Finek 2017-05-30 11:14
Czy mógłby ktoś napisać jakie warunki finansowe przedstawia OPteam Poland dla spawacza? Słyszałem dobre opinie o firmie.
chlodnym_okiem 2017-05-30 12:38
zrobisz co chcesz i uznasz za słuszne, ja zabawię w tym miejscu tak krótko jak to będzie możliwe, mam jeszcze kwity do ogarnięcia i kasę muszę odłożyć żeby się ruszyć. Jeśli chodzi o Finlandię to dobre miejsce żeby się odbić i tyle. Nie wiem jak będzie wyglądała wypłata w systemie 4 brygadowym. Praca będzie raczej. VA nie wyrabia się z realizacją kontraktów. Co dalej to zobaczymy.
Komedia 2017-06-01 13:02
Chyba odpadają już wszystkie terminy, właśnie dostałem maila, że rekrutacja została zakończona
Komedia 2017-06-01 13:24
Muszę powiedzieć, że OPTeam razem z Valmetem zachowali się po prostu podle. Nie mam nic do zarzucenia Paniom, które przebywały z nami w kontakcie (Pozdrawiam, Pani Agnieszko), mam jedynie żal do tego, jak nas wszystkich potraktowano. Widać wyraźnie, że kontakt między Opteamem, a Valmetem był ograniczony do zera, o wszelkich niedogodnościach dowiadywałem się zawsze w ostatniej chwili, potem termin był przekładany o 2 miesiące do przodu. Współczuję wszystkim tym, którzy byli nastawieni na wyjazd i życzę powodzenia w dalszych poszukiwaniach
All Rounder 2017-06-01 14:21
Potwierdzam. Do Opteam nie mam żadnych pretensji, po prostu Finowie zachowali się jak skończone nie powiem co. Najdziwniejsza rekrutacja jaką do tej pory przechodziłem. Niepoważni ludzie. Wyjadę tam ale raczej jako turysta, bo kraj piękny.
angus 2017-06-01 14:58
No i ch. w bombki strzelił, świąt nie będzie. Naobiecywali a jest jak zawsze, obstawiam że Słowacy pojada do tej roboty.

Dzień dobry,
Kontaktujemy się z Panem w związku z procesem rekrutacyjnym do firmy Valmet Automotive w Finlandii.

W dniu dzisiejszym nasz Klient poinformował nas o zmianie planów zatrudnienia w swojej fabryce i rezygnacji z dalszego zatrudniania osób z zagranicy. Sytuacja ta jest dla nas przykrą niespodzianką, niestety decyzja firmy Valmet Automotive nie jest zależna od nas.

W związku z tym chcemy Panu podziękować za udział w naszym procesie rekrutacyjnym i Pana czas.

Przykro nam z powodu tego nieoczekiwanego obrotu sprawy. Liczymy, że być może w przyszłości zaistnieje szansa na nawiązanie współpracy w ramach innego projektu.

Z góry dziękujemy za zrozumienie, pozostając do dyspozycji w razie jakichkolwiek pytań.

Z wyrazami szacunku

Zespół Opteam
finas 2017-06-01 16:05
Hehehe...
szkoda 2017-06-01 18:58
Dostalem taki sam mail z taka sama trescia :( szkoda :( bo juz sie nastawiłem na ta Finlandie byly jasne warunki fajna oferta nie to co holenderskie agencje wysylajace do barakow na cyganskie warunki.... a chcialem sie osiedlic w Skandynawii na stale...

mimo wszystko sprobuje poprzez kontakt z opteam popytac o inne oferty w tamtym kierunku moze cos sie pojawi za jakis czas
Ramoz 2017-06-01 23:06
Mnie dziwi jedno....jak można bronić jeszcze Opteam Polska i ich pracownic??!! Przecież one dokładnie wiedziały co robiły i w co się "bawiły".Podczas mojej rekrutacji babka z Opteam tak "jeździła"oczami to w jedną to w drugą strone, że odrazu miałem dziwne skojarzenia.A tu na forum te pozytywne opinie to coś mi się wydajw, że same kobity z Opteam piszą...Natomiast co do Finlandii to nie ma czego żałować-nie ten kraj to inny.Świat (bardziej cywilizowany)stoi otworem! Jedynie nad czym można ubolewać to stracony czas, kłębiące się przez tyle miesięcy myśli i nadzieje.Ogólnie to ktoś powinien za taie traktowanie "dostać po łapach".Tyle w tym temacie.Pozdrawiam wszystkich wyrolowanych i nie ubolewam nad emocjami rekrutujących nas oszustów!
1
angus 2017-06-02 17:47
Wszystko fajnie ładnie, ale dostać się do Skandynawii bez kwalifikacji i doświadczenia w danym zawodzie jest graniczące z cudem. Dlatego ta oferta była atrakcyjna, i dlatego wiele osób tyle czekało. Pracowałem w Holandii i powiem ci że "światem bardziej cywilizowanym" to bym jej nie nazwał, a zwłaszcza współrodaków skaczących sobie do gardeł za 8EUR/h.
Ramoz 2017-06-02 22:57
Ja miałem tą przyjemność mieszkania w 4 krajach i powiem Ci że Polacy wszędzie zachowują się tak samo-nie tylko w Holandii jak to opisujesz!A Skandynawia jaka jest każdy wie a jeśli nie to wystarczy poczytać w necie jaki to "raj na ziemi"jest.W Norwegii obcokrajowcom za byle pierdołe kradną dzieci i w tydzień zmieniają im narodowość wraz z nazwiskiem.W Szwecji jesteśmy głównie tanią siłą roboczą jako budowlańce i sprzątacze.A i traktowanie wcale nie jest lepsze.W Danii natomiast to całe ich hygge to bujda stworzona przez marketingowców, więc za pewne w Finlandii też lepiej nie jest.Zresztą poczatowałem troche z Estonką mieszkającą w tym kraju i to co mi opisała wcale nie różni się od tego jak nas teraz potraktowano prze Opteam!Żyć trzeba dalej...a pisząc o innych krajach niekoniecznie miałem na myśli Holandię, choć osobiście znam ludzi którzy sobie tam życie poukładali i to nie za 8e/h.
Pozdrawiam.
1
Finek 2017-06-04 11:56
OPteam jako agencja dobrze wywiązują się ze swoich obowiązków.
All Rounder 2017-06-05 07:23
angus Finlandia to całkiem inna bajka, nie Skandynawia. Bliżej im bardziej do krajów Europy Zachodniej, i sami nie szufladkują się do krajów skandynawskich. No i zarobki całkiem z innej bajki, to raczej kopciuszek w porównaniu z Norwegią i Szwecją.
All Rounder 2017-06-05 07:23
angus Finlandia to całkiem inna bajka, nie Skandynawia. Bliżej im bardziej do krajów Europy Zachodniej, i sami nie szufladkują się do krajów skandynawskich. No i zarobki całkiem z innej bajki, to raczej kopciuszek w porównaniu z Norwegią i Szwecją.
angus 2017-06-05 13:45
Nie zmienia to faktu że trudno się tam dostać do roboty, w porównaniu do Niemiec Holandii czy Anglii. Nie bez powodu wszyscy czekali na tą ofertę.
All Rounder 2017-06-06 07:18
No to co panowie, uczymy się języka, mówię oczywiście o fińskim nie angielskim i wyjedzie się na własnych warunkach, bez żadnych cyrków do jakiejś ciekawej roboty :)
Finek 2017-06-11 19:40
Myślę, że OPteam Poland ma dobre oferty pracy, często dla osób z doświadczeniem. Fajnie że tak potrafią pracować, miałem już okazję skorzystać z ich ofert i byłem zadowolony. Gorzej jest z rodakami za granicą, to temat rzeka i chyba szkoda czasu na pisanie.
chlodnym_okiem 2017-06-14 09:14
kto opłaca twoje pozytywne opinie???
Kevin 2017-06-14 15:03
Finek. O rodakow za granica to TY sie nie matrw.
Moze lepiej napisz czemu Opteam juz nie korzysta z TWOICH uslug.
Kolo 2017-06-19 10:31
Czy jesteście pewni, że nie da się pisać pozytywnie o firmie?
chlodnym_okiem 2017-06-20 17:41
problemem nie jest Opteam w Katowicach tylko Opteam w Uusikaupunki i o tym ostatnio trwała dyskusja
Finek 2017-06-22 12:04
Interesuje mnie praca w Opteam-ie i widzę , że wystarczy jedna pozytywna opinia i leci potok hejtu. Ludzie co z wami jest?
chlodnym_okiem 2017-06-27 12:48
jakiego hejtu, nikt ci nie ubliża, nie wymyśla i nie gnoi, mówimy o faktach
poza tym w Opteam w Uusi przy podpisywaniu kontraktów nie informował też że w okresie świąteczno- noworocznym planowany jest 2 tygodniowy niepłatny przestój. Powtarzam raz jeszcze nie mam nic to Pań z Katowic ale do Opteam który współpracuje z VA. Czytać ze zrozumieniem.
1
Finek 2017-07-03 22:58
Maja fajne roboty i całkiem nieźle się na tym zarabia. Jeździłem już z nimi i byłem zadowolony, wiadomo, że człowiek chciałby dużo więcej ale trzeba patrzeć realnie. Jeśli nawet ktoś miał jakieś niedogodności to uważam, że najlepsi mogą coś zepsuć.!!
byk 2017-07-13 15:01
CzY KTOS JEST NA STANOWISKU MONTER RUSZTOWAŃ W FINLANDII JAKIE WARUNKI MIESZKANIOWE I W PRACY
?
byk 2017-07-13 15:02
CzY KTOS JEST NA STANOWISKU MONTER RUSZTOWAŃ W FINLANDII JAKIE WARUNKI MIESZKANIOWE I W PRACY
?
1
Myślacy 2017-07-16 11:34
Słyszałem sporo dobrego o OPteam natomiast na forum jest inaczej???
chlodnym_okiem 2017-07-16 17:22
Finek, Ty znowu swoje jak zdarta płyta powtarzasz. Wskaż gdzie i przy jakich pracach byłeś to może ludziska tam zaczną słać aplikacje.
1
Ja 2017-07-18 20:48
Tez jestem ciekawy
Maniek 2017-07-23 22:45
Poszukajcie ofert pracy na portalach i będziecie wiedzieli kogo potrzebują. Słyszałem sporo dobrego o firmie i myślę, że warto popracować za ich pośrednictwem. Chociaż na forum jest wiele pretensji do firmy to patrzę na to z rezerwą. Czasami złe relacje powodują złość.
Agnieszka 2017-08-16 19:31
Jak wygląda kwestia języków obcych przy zatrudnieniu za pośrednictwem OPteam Poland? Czy pracodawca zapewnia dodatkowe kursy językowe, które pomogą osobom zatrudnionym w komunikacji w obcym kraju? Często jest to duży problem dla osób wyjeżdżających za granicę kraju. Takie szkolenia wiele ułatwiają osobom, które nie czują się zbyt pewnie ze znajomością języka.
chlodnym_okiem 2017-10-18 12:22
Opteam nie zapewnia niczego podobnie jak VA. Osoby zatrudnione przez Opteam czasami muszą płacić za usługi medyczne trzykrotną wartość niż normalnie. Wszystko wychodzi w tak zwanym "praniu". Nikt tu nie zaprzeczy ani nie potwierdzi ale większość z nas nie przejdzie na umowy o pracę z VA ponieważ Opteam potrzebuje pieniędzy dla siebie.
Zostaw swoją opinię o OPteam Poland - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OPteam Poland