logo automex

automex

Częstochowa

Opinie o automex

asd 2015-11-21 14:42:11
Może jeszcze łóżeczko obok maszyny? Cygaro,lampkę koniaczku? Jesteście w tej firmie zabawni...
1
do blondynki 2015-11-23 17:19:17
W tym komentarzu są przepisy prawa pracy.Szkoda ,że nie kumacie blondynko.łozeczko do masażu to kupił sobie ktoś ważny w firmie i delektuje się tym ...
2
zdziwiony 2015-11-26 15:05:25
tak czytam te wasze opinie i nie mogę skumać o co kaman?
właściciele ,kierownicy, majstry przecież to plebs
zakładem kadrowa rządzi od zawsze, wie co gdzie przygiąć żeby produkcja szła pełną parą.
Co do nowych pracowników jeśli pośrednictwo pracy przestanie dopłacać do nowych pracowników w zakładzie , gdzie ludzi się zwalnia zacznie się szacunek do pracownika. Wtady zacznie kadrowa do afryki latać po siłę roboczą albo do chin, tam przyzwyczajeni są do pracy za miskę ryżu pozdrawiam
małe 2015-11-30 17:22:15
Małe jest piękne,ale bywa nieraz złośliwe......
dabrowa 2015-12-11 17:02:37
Zatrudnić kogoś z Dąbrowy Górniczej .Będzie trio inteligentnych inaczej ...
Zm 2015-12-17 03:39:55
Zmieniło się coś w firmie na lepsze?
kat 2016-02-02 07:50:02
Jakim prawem kiero tak pomiata ludzmi .wzywa pracownika do siebie do biura i następuje pół godziny jazdy po pracowniku .Ośmieszanie poniżanie straszenie ,że go zwolni ,wyzywanie ,że jest kłamcą ,oszustem itd .To jest klasyczny mobing .Przy tym wychodzi na jaw,że kiero nie zna podsTawowych ustaw pracowniczych ,kodeksu pracy ,on nawet nie weiedział ,że pracuje w ZPCH ..Nie ma zielonego pojęcia o obróbca ,a wymądrza się jakby wszystkie rozumy pozjadał .Zero wychowania ,żero kultury osobistej szacunku do innych Na ludzi patrzy jak na śmieci ,robaki ...Jakmożna takiego kogoś dopuścić do niszczenia firmy którą wszyscy razem budowaliśmy ,byliśmy z niej dumni .Teraz na podwórku to wstyd się przyznac ,bo wszyscy wiedzą i się smieją .On nas już nie musi straszyć ,że nas pozwalnia ,bo większość szuka sobie pracy .Ilu wartościowych pracowników odeszło przez niego .Czy potrafi ktoś wymienić chociażjedno usprawnienie polepszenie produkcji .przez niego lub stoperana .Pytania jakie zadają są żenujące świadczą o kompletnej niewiedzy ..kto tu przyjdze do pracy do firmy z taką opinią Przykre to ale prawdziwe .dokumentujcie wszelkie jego wyzwiska straszenia grożby.
1
qwerty 2016-02-02 23:22:47
No i jeszcze reorganizacja.Pan Stanisław idzie na emeryturę a firmę przejmuje
jego syn i genialny kiero wraz z desantem kumpli z Dąbrowy Górniczej którzy już się szkolą jak gnoić pracowników.Likwidują zakład pracy chronionej a wprowadzają Auschwitz.Jakoś ludzie nie walą drzwiami i oknami do waszej firemki. Połowa pracowników na zwolnieniach a reszta na wypowiedzeniu przez mądrego inaczej kiero.Już niedługo po tej waszej hali będzie hulał wiatr ,bo nie będzie komu pracować za 1500 zł w atmosferze stressu i poniżenia.Chyba zatrudnicie islamistów za porcję kebaba,a za próbę mobbingu z waszej strony odpłacą wam "kęsim".Jak nie wiecie co to "kęsim" poczytajcie Trylogię.
4
qwerty 2016-02-02 23:24:05
No i jeszcze reorganizacja.Pan Stanisław idzie na emeryturę a firmę przejmuje
jego syn i genialny kiero wraz z desantem kumpli z Dąbrowy Górniczej którzy już się szkolą jak gnoić pracowników.Likwidują zakład pracy chronionej a wprowadzają Auschwitz.Jakoś ludzie nie walą drzwiami i oknami do waszej firemki. Połowa pracowników na zwolnieniach a reszta na wypowiedzeniu przez mądrego inaczej kiero.Już niedługo po tej waszej hali będzie hulał wiatr ,bo nie będzie komu pracować za 1500 zł w atmosferze stressu i poniżenia.Chyba zatrudnicie islamistów za porcję kebaba,a za próbę mobbingu z waszej strony odpłacą wam "kęsim".Jak nie wiecie co to "kęsim" poczytajcie Trylogię.
2
qwerty 2016-02-02 23:42:40
ale to Dział Techniczny nie związany z genialnym inaczej kiero
1
Kuba 2016-02-05 12:49:57
Mam pytanie. Czy sprawca wypadku dalej pacuje w waszej firmie? Chcialbym z nim kilka slow zamienic...
1
V 2016-03-04 19:38:52
Jeżeli chcecie zarabiać 1500-1700 złotych - zapraszam. Będziecie pracować na trzy zmiany i codziennie przerzucicie kilka ton złomu. To wychodzi mniej więcej 9-10 złotych na godzinę.
Gy 2016-03-04 22:44:05
To ochrona w sklepie ma więcej
bmn 2016-03-05 21:42:40
To idź do Biedronki na "ochraniarza"...
1
tercet 2016-03-06 17:07:13
Do Biedronki to wyślijcie TERCET EGZOTYCZNY :DĄBROWIAKI"
1
gogol 2016-03-12 08:41:43
Z czego się śmiejecie? z siebie samych się śmiejecie!
Gruzin 2016-03-17 09:30:49
Czytalem wszystkie opinie. Nigdy nie bylo tak, zeby pracownik byl w 100% zadowolony z tego co daje mu firma ale to co tu przeczytalem skutecznie sprawilo, ze wycofalem swoja kandydature. Firma, gdzie nie szanuje sie pracownika, to nie firma dla mnie. A znajac swoj charakter po pierwszym ublizeniu zaj... takiemy w leb co pewnie skonczyloby sie dyscyplinarka. Wole tego uniknac :)
asady dobrego wychowania 2016-03-19 18:39:55
Nie nadajesz się na kierownika jeśli:

Myślisz, że im mniej zapłacisz, tym lepiej dla Twojej firmy.
Rozwiązanie najtańsze oznacza rozwiązanie najlepsze.
Zatrudnieni mają wykonywać polecenia w myśl zasady dzieci, ryby i podwładni głosu nie mają, zamiast próbować przedstawiać własne pomysły. A jeśli już dobry pomysł im się przydarzy, to trzeba pamiętać, że pomysły pracowników są autorskimi pomysłami szefa, ponieważ powstały na jego podwórku i pod jego nadzorem.
Samodzielność w pracy polega na tym, że pracownik samodzielnie musi wypracować rozwiązanie problemu nie pytając nikogo jak to zrobić, a w przypadku chęci skonsultowania się jest uznany za osobę niekompetentną.
Kierownik może zacząć zwracać się do pracowników, nawet o wiele starszych od niego, po imieniu bez oficjalnego przejścia na Ty i to jest w porządku, ale inni mają się do niego zwracać per Pan/Pani, okazując tym samym szacunek.
Zatrudnianie ludzi = wyświadczenie im przysługi. – Nie nadajesz się na szefa, kiedy nie rozumiesz, że praca zawodowa jest dwustronnym świadczeniem, w którym zatrudniony daje pracodawcy swój czas i pracę, zaś pracodawca reguluje należności z tytułu wykonanej pracy przez wynagrodzenie i nikt nikomu łachy nie robi.
Praca grupowa polega na tym, że kierownik rozdziela zadania tak, by każdy członek zespołu pracował samodzielnie, mając odrębny odcinek pracy, nad którym pracuje sam, co zapobiega komunikowaniu się i nie wymaga od grupy tracenia czasu na dogadywanie się.
Kierownik nie ma obowiązku używania słów: proszę, przepraszam, dziękuję, bo wszyscy po prostu mają wykonywać jego polecenia.
Nadgodziny są normą, a jeśli zatrudniony nie chce notorycznie pracować po 10-15 godzin dziennie i w prawie każdy weekend, oznacza to, że nie zależy mu na pracy, nie można na niego liczyć, miga się od obowiązków, brak mu ambicji i „w dupie mu się poprzewracało”.
A skoro kierownik płaci jakąś śmieszną stawkę za te wszystkie przymusowe notoryczne nadgodziny i siedzenie w pracy po 15 godzin dziennie plus weekendy, to nie oczekuj słowa dziękuję lub współczucia, że nie widzisz się z rodziną i dziećmi, bo przecież on Ci PŁACI. Żadna łaska czy poświęcenie z Twojej strony. Z kolei jeśli odmówisz i będziesz chciał pracować wyłącznie od pn. do pt. i to w normalnych godzinach, to zostaniesz zwolniony jako ktoś na kim właściciel nie może polegać – patola, o której często słyszę.
Kierownik jest osobą o największej wiedzy w każdym obszarze i w razie problemów, to on decyduje o najlepszym rozwiązaniu bez konsultacji z pracownikiem o większej wiedzy i kompetencjach. Rozwiązanie kierownika ma być zawsze uznane za najlepsze.
Dobra komunikacja w zespole polega na tym, że wszyscy rozumieją, co do nich kierownik mówi i wykonują pokornie polecenia.
Szef może zachowywać się jak prostak, gbur i cham, ale innych oceniać wg nieskazitelnego kodeksu moralnego, wyciągając konsekwencje za każdym razem, gdy mu się coś nie spodoba, mimo że na tle personelu sam zachowuje się jak najgorszy prymityw.
Kierownik nie musi okazywać sympatii, uznania, dobrych manier w stosunku do podwładnych, ale pracownicy muszą w stosunku do niego.
Przyznanie się do błędu, lub skonsultowanie się z pracownikami, nadszarpuje autorytet i obala wizerunek nieomylnego szefa. – Właśnie dlatego mamy kierowników, którzy udając, że są omnibusami, wystawiają się na pośmiewisko.
Szef deklaruje, że jest otwarty na szczere rozmowy pod warunkiem, że nikt nie skrytykuje jego działań, bo wtedy robi się nieprzyjemnie.
Zadania można wykonać za pomocą ludzi niemających swojego zdania, przekonań, moralności, sumienia, zdolności samodzielnego myślenia oraz ambicji i chęci samorozwoju.
Szef ma najlepsze poczucie humoru.
Zmiany są zbędne. Jeśli coś ma się zmienić lub dostosować to otoczenie, klienci i pracownicy.
Jeśli podwładny zapyta jak coś wykonać, lub poprosi o pomoc, oznacza to, że jest niesamodzielny.
Przekazanie zadania pracownikowi polega na tym, że kiedy potrzebuje on pomocy lub konsultacji, nie są one udzielane, bo to pracownik jest odpowiedzialny za projekt, a kierownik ma ważniejsze sprawy na głowie, więc umywa ręce. Natomiast na pewno pociągnie takiego podwładnego do odpowiedzialności, jeśli coś pójdzie nie tak.
Kiedy wszystko idzie dobrze kierownik przypisuje zasługi za sukces sobie, a w przypadku niepowodzenia umywa ręce, a konsekwencje ponosi wyłącznie zatrudniony, który „dostał szansę i się nie wykazał”.
Posiadanie przez pracownika telefonu służbowego jest zaszczytem i przywilejem. Z tej wdzięczności, pracownik powinien go zawsze nosić przy sobie, odbierając po pracy, w weekendy i podczas urlopu. Oczywiście za ten prestiżowy przywilej należy okazać odpowiednią wdzięczność.
Kierownik ma zostać okrzyknięty autorytetem i być powszechnie poważ
1
cd dobrego wychowania kiero 2016-03-19 18:46:17
Posiadanie przez pracownika telefonu służbowego jest zaszczytem i przywilejem. Z tej wdzięczności, pracownik powinien go zawsze nosić przy sobie, odbierając po pracy, w weekendy i podczas urlopu. Oczywiście za ten prestiżowy przywilej należy okazać odpowiednią wdzięczność.
Kierownik ma zostać okrzyknięty autorytetem i być powszechnie poważany bez względu na to czy posiada odpowiednie kompetencje, wiedzę, mądrość, zdolności przywódcze czy jest zwyczajnym, zarozumiałym gnojkiem.
Ocenie pracowniczej podlegają wyłącznie pracownicy niższego szczebla, nigdy kierownik. Jego postępowanie i praca nie potrzebują ulepszenia, a tym bardziej nie będzie słuchał, co mają do powiedzenia na jego temat podwładni.Ja bym dodała jeszcze żucie gumy i trzymanie łap w kieszeniach podczas rozmowy .traktowanie pracowników jak powietrze ..Co jeszcze byś dodała ?znając kiero ?
2
Asd 2016-03-22 17:55:10
Wzór polskiej firmy i wzorowego szefa .
pytanie 2016-04-03 21:07:02
Jak to możliwe ,że człowiek bez jakiejkolwiek wiedzy znajomości prawa przepisów mógł tak zdominować właścicieli ,zarząd,kadrę firmy .U mnie na pakowaniu codziennie przynosi nowe normy dochodzące już do 1700 szt na zmianę na jednego pakowacza .4 sztuki na minutę obejrzeć sprawdzić .A jak ktoś nie zrobi to będzie zwalniał tak straszy to jest mobbing,wieloletnich operatorów przenosi na szmatę,kadra po zebraniu jest w szoku .cyrk .paranoja ....To wszystko jest chore m
1
200 2016-04-08 08:52:11
Jak zmienią kierownika produkcji
hahahaha 2016-04-08 20:46:44
heheheheeheh,no teraz to tak .A komu to będą pisać te programy,jak nie będzie komu i co robić?kiero to zgasi światło zadowolony ,że zniszczył firmę
mike 2016-05-09 20:00:14
zwłaszcza praktyka u kiero
skandal 2016-05-14 11:58:00
dobrze ,że nie zastrzelili tylko zwolnili tego od jakości,bo nie pasował do wizerunku firmy ,to jest skandal,jak go potraktowali po tylu latach pracy .Wiadomo,o co chodzi
ja już nie muszę 2016-05-27 20:21:29
W Częstochowie i okolicy jest kilkadziesiąt firm ,gdzie was z chęcią przyjmą na cnc za lepszą kasę .Co wy tam jeszcze w tym obozie robicie ?
kik 2016-06-04 23:45:47
Wiecie jak tyrani upadają? Po prostu ludzie przestają się ich bać i olewają ich ciepłym moczem.
Klm 2016-06-22 21:37:22
No nareszcie sobota wolna meczyk się obejrzy, super.
ja już nie muszę 2016-06-24 13:45:49
ja już nie muszę w soboty pracowac,dmucham ile chce
,radio i szafa gra panie denis kapusiów tu nie ma
2
Zulu 2016-06-24 18:06:46
Poprawiło się coś w firmie warto się przyjąć ?
3
gula 2016-06-30 16:37:27
Poprawiło się Mniej jest teraz Zulu ,a więcej Gula
3
ja już nie muszę 2016-07-04 16:36:34
Fajnie się pracuje .musisz wiedzieć jaką długość powinien mieć kij od mopa.i w pas się kłaniać trójcy najmądrzejszej
Cal 2016-07-05 00:00:23
Kto taki mądry?
antek 2016-07-05 17:39:14
Jak pada deszcz musisz miski podstawiać ,bo jak zaleje to bekniesz
3
TakiTamSobiePracownik 2016-07-07 20:31:12
Tak są dziury, i jak dłużej popada to wtedy jest basen dla dzieci...
3
Napewno nie automex 2016-07-07 20:42:38
Witajcie firma automex KatakuwaStrofa banda oszołomów i kretynów. Firma automex;
- Po primo kierownik nie ma pojęcia wogóle o produkcji nie odróżnia detali.
- zatrudniane są zbędne osoby
- mrs. Czerwony kapturek powiada ze pracowal w znanych firmach zacnie szacun. Cytuje... ( przepraszam czy tutaj sie frezuje motylka? ) ja piernicze na tokarce to ześ sie popisal gościu.
- perfekcyjna pani domu a w zasadzie pan, zawód to jest dla pani ale co kto lubi. Kolo zajmuje się sprawami czystości haha zawód męski w chuu. Mierzenie kija od mopa haha , to nie przejdzie kij przekroczył 2cm nie nadaje się do użycia trzeba go wyrzucić. Wszystko musi leżeć na swoim miejscu typowe dla pedanta, a jak coś jest krzywo leci oszołom do kierownika. Ogolnie to wyglada jak jakis pedzio strzygli go chyba od ekierki masakra ... . Prawie wszystkie te maszyny powinny miec naklejki WRC wyrcy rycy cescy. Nie polecam jest duzo innych firm na lepszych warunkach lepszej płacy i bez mobbingu i zastraszania tu trzeba z nimi krótko bo na głowę wejdą. Dziękuję pozdrawiam bić ku... i złodziei ; )
8
Narazie rób 2016-07-11 13:06:22
Panie B, ma Pan w ogóle świadomość co się dzieję w firmie?
5
ja już nie muszę 2016-07-11 16:07:28
Prędzej czy póżniej zbierze się grupa obecnych i byłych pracowników założy sprawę w sądzie o mobbing i szykany .Na ul Aleje Pokoju jest firma zajmująca się sprawami mobbingu .Może też tak się zdarzyć ,że ktoś nie wytrzyma i stanie się zdarzenie
2
sam 2016-07-20 16:11:44
Karty autokontroli wypełnione? WYPEŁNIONE .No dobra .
4
jam ci 2016-07-24 14:26:12
nie wiadomo czy inteligentnemu inaczej bedziesz pasow
al do wizerunku firmy


6
bubu 2016-07-29 20:04:05
To kiedy złapiecie tego łysego Pokemona?
23
Ja juz nie muszę 2016-10-18 08:30:19
Dzięki ci łysy pokemonie .zaz r wierdzenie .ze nie pasuje do wizerunku firmy .Dzieki temu mam lepszą dobrze płatną pracę w innej firmie
9
jano 2016-10-18 09:35:30
no ale jak to, nawet nie spróbowałeś w tej firmie pracy, a wiesz już, że u nich nie podobałoby Ci się? Daj znać co konkretnie tu przeczytałeś co tak Cię zniechęciło tak naparwde - sam się zastnawiam nad pracą, bo teraz jest wolne jedno stanowisko w Częstochowie.
1
bbbbbbb 2016-10-29 01:15:25
To ilu was jeszcze zostało z operatorów cnc ? Kto zgasi światło .To jest dyskryminacja i mobbing traktowanie i poniżanie pracownika ,ze względu na wiek i chorobę .Raz tu ,raz tam pracuje Na Alei Pokoju jest firma która się zajmuje mobbingiem Jak pracownikowi który pracuje na zwykłą dniówkę i ma taką umowę można wyznaczać nierealne normy i gnębić go .
5
olo 2016-10-29 20:25:37
Żenada
4
Stawki itd. 2016-11-08 20:55:21
Zamiast zajmować się głupotami (nie chce mi się wymieniać jakich, bo każdy wie jak jest). To weźcie się za stawki z starych stawek i tych poniżej 120 zł brutto... bo jeśli połowa załogi będzie zarabiać 136 zł brutto to druga połowa zbyt długo nie porobi na stawkach 95-115 zł brutto ... Weźcie do Siebie to, że dobrzy pracownicy się zwalniają i trzeba szybko reagować bo firma niedługo z 150 osobowej załogi będzie miała 50... I nie wmawiajcie, że ktoś się "opierdala" bo jak się człowieka po ludzku poprosi żeby przyszedł w weekend to przychodzi, a czasami zapierdalają cały miesiąc i wtedy według (Dąbrowy górniczej) to jest "normalne" a jak ktoś nie przyjdzie raz, czy czasami drugi bo nie może bo po prostu jest zmęczony tym co się dzieje w firmie to już nagle staje się "niewydajny" a to ze pół roku jebał prawie każdy weekend to, to idzie w zapomnienie... MASAKRA i ŻAŁOSNE postępowanie z waszej strony.

PS. Przestańcie się wyżywać na Brygadzistach bo to chyba nieliczni z normalnych w tym zakładzie.
Pozdrawiam załogę Automexu choć nie każdemu mam ochotę pozdrowić, ale... ale wierzę w cuda!
5
bubu 2016-11-17 18:12:07
Cenzura jak na onecie .
2
GRACZ 2016-11-29 16:53:25
sprawdzajcie sobie wypłatę każdy dzień i stawki bo informatyk to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i oszukuje nie wspominając już pani B
5
H 2016-11-30 16:41:07
Zgadzam się jedna połowa to debile plus cały DZ.J. oprócz jednego gościa na pewno nie jest to kierownik a druga myśli jak co miesiąc okradać pracowników to jest organizacja przestępcza ale nie zbrojna i ma szefową " Nie ma ludzi niewinnych , są tylko źle przesłuchani " Feliks Dzierżyński
1
HH 2016-11-30 17:37:23
Masz odwagę obrażać innych, to miej odwagę się podpisać imieniem i nazwiskiem (oczywiście swoim), tchórzu. Oskarżenia są poważne a jeżeli myślisz, że jesteś anonimowy, to bardzo szybko mogę ci pokazać, że tak nie jest. Nie pasuje ci to zmień pracę, nikt nie będzie za tobą płakał.
2
Zostaw swoją opinię o automex - Częstochowa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie automex