brak logo

Hurtownia "Prodrob"

Wrocław

Opinie o Hurtownia "Prodrob"

anonim 2009-05-27 23:13:06
[usunięte przez moderatora] płace minimalne nieprzyjazna atmosfera ( usunięte przez administratora ) co miesiac ucinanie z wypłaty po 200 300 zł firme Prodrob nalezy omijac z daleka
1
anonim 2009-10-07 06:34:48
PRODROB?! jak ktoś chce zarobić 1000 zł netto i być załadowany w [usunięte przez administratora] to proszę bardzo!
1
Bronsky Beat 2010-01-21 18:38:42
Szef jest OK jeśli ma humor , można dostać nawet podwyżkę !!!
Sex bomba z kadr fajna kobiecina!!! Ma swoje humory ale jak każda kobita potrafi nawet czasem przytulić .
dostawca 2010-01-21 18:46:43
Właścicielu firmy "PRODROB" niech Pan zwolni kobietę która niby jest kierowniczką fakturzystek , bo jej humory tylko pogorszają wizerunkowi Pańskiej firmy
kingkong 2010-01-29 23:52:56
Dembica co tam ?
1
Aven 2010-08-10 15:34:43
No niestety moja ocena pracy w tej hurtowni jest "mierna" . Szanowni Panstwo powiem tak :
- prezes : jest naprawde fajnym czlowiekiem , mozna z nim wiele zalatwic i pogadac , wystarczy odpowiednio podejsc do tematu
-dyrektor : przyznam ze nie mialem za wiele kontaktu z tym czlowiekiem , aczkolwiek jak potrzebowalem dzien wolny to spokojnie dalo sie z nim temat zalatwic
-kierownik działu logistyki
1
Aven 2010-08-10 15:36:12
-kadry ; ocena kadr na 6+ ;] < w skali do 6>
-kierownik działu logistyki
LaFeat 2010-11-14 00:14:56
To widać jaki jesteś kumaty.. Mam już dość czytania głupot na temat Dyra!!! Na każde 10 osób jakie znam z ludzi,które znają Dyra,każdy powie same o nim same pozytywy!!!! Ludzie zacznijcie być obiektywni,a nie subietywnie na swoją korzyść!!!
anonim 2010-11-21 11:18:32
kim jestes?- znajomym,donosicielem,czy rodzina?
2
anonim 2010-11-22 14:47:23
Dobrze trafiles. To jest siostra Dyra
Ona go tak broni, wiadomo wkoncu rodzina:)) Siostra na magazynie zarabia najwiecej. Robi co chce, przychodzi kiedy chce a nikt nic jej nie powie. Taka prawda
gość 2010-12-09 19:20:50
Lipa i tyle nie ma co nawet sobie zawracać głowę tą firmą oczekiwania i wymagania kosmiczne a zarobki to śmiech na sali w porównaniu do pracy
2
Antek 2014-06-23 01:21:50
Witam, nie wiecie, czy Hurtownia "Prodrob" nie poszukuje aktualnie pracowników? Gdzie oni zamieszczają ogłoszenia o pracę, bo nic nie mogę znaleźć.
Antek 2014-06-23 23:18:22
Naprawdę nie ma tutaj nikogo, kto byłby w stanie odpowiedzieć? Bo chyba kazdy pracownik zna odpowiedź, w końcu jakos się do firmy dostaliście. Z góry dzięki.
nie 2014-09-10 16:33:35
nigdy tam nie isc wszyscy szybciej cie podpier... niz to warte, a po drugie jest tam konfitura. Prezes to gamon. I tylko jeden kierownik normmalny, andrzej. Nara gamonie, jarek,antek,mirka ,
3
były 2015-01-17 15:34:13
kupa gówna kłamią dzielą wypłatę na t/z resztę pod stołem syf układy i trzeba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na nierobów pierdzących w stołek
2
rysiek 2015-02-09 00:03:30
kasa najniższa krajowa obiecują oczywiście gruszki na wierzbie dzielą na 2 części ta drugą część to jakieś400zł albo dają albo nie jest tam też kilku nierobów na których trzeba robić za nocne godziny nie płacą oszuści w moim mniemaniu syf kiła i mogiła
2
renia 2015-02-19 11:25:49
Przykro czytać takie bzdury, złośliwe i krzywdzące. Dla tych co nie wiedzą -sporo ludzi pracuje w tej firmie po kilka lat ,jak myślicie ? z sentymentu?chyba nie. Wynagrodzenie nigdy nie było dzielone na części, zawsze wypłacone w terminie i w całości.Pracownik ma możliwość wzięcia zaliczki, zrobienia zakupów, za które zapłaci dopiero przy wypłacie.Dzieci pracowników dostają paczki ze słodyczami na Mikołaja i dzień dziecka,są talony na Swięta i wiele innych. Ci,którzy wypisują takie nonsnsy to nieudaczniki i nieroby.Nie chce im się pracować uczciwie i robią co mogą ,żeby oszkalować zakład , w którym nie udało się przebumelować.Może pochwalicie się w ilu firmach pracowaliście przez cały ten czas?.Nigdzie nie znajdzie pracy ten, co pracować uczciwie nie chce i
nie potrafi.Trzeba przepracować chociaż kilka miesięcy, żeby wydać jakąś opinię.Czesto zdarza się też , że [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kradnie, a potem udaje ofiarę-jeśli zostanie wyrzucony za kardzież.
ramol 2015-02-19 16:01:43
wy okradacie i to pracowników na najniższym szczeblu kto dostaje profity to dostaje a komu się zabiera na rzecz innych (rodziny i nierobów) to inna sprawa !!!!!!!!!!!!!!!!!
2
lucjan 2015-02-21 14:52:28
za wszystkich nie da się pracować !!! oszuści chcieli by nową osobę zajechać jak psa na 3 etaty swołocz!!!
2
były 2015-02-22 21:44:06
kim jesteś znajomym rodziną czy jednym z nierobów!!!!
2
Roman 2015-02-23 12:35:38
Oj ludziska -co z Wami? pracowałem w tej firmie i wcale nie jest tak jak piszecie.wypłata była na czas i tyle ile obiecali. a praca taka jak inne,wszędzie trza pracować , nikt nie da nic za darmo.
ramol 2015-02-23 22:06:57
Następny/a z rodziny lub nierób mądrzy sami ocenią.
2
renia 2015-02-24 08:42:35
Ty ramol-prawdziwy z ciebie ramol,żebyś umiał pracować tak jak oczerniać, to nie miałbyś czasu na pieprzenie głupot.Nieżle musiałeś nabroić skoro tyle jadu wycieka z ciebie.pożałuje ten ,kto zatrudni kogoś takiego.takiemu wszędzie źle i każdemu tyłek obrobi.Szkoda sobie strzępić języka
chrupek 2015-03-02 17:13:54
jedno wielkie kłamstwo i syf to owa firma sobą reprezentuje
3
były 2015-03-04 09:06:42
renia tam dobrze dziobie więc ma, dlatego tak popiera ogólnie nie polecam jak się chce" psa uderzyć kij się zawsze znajdzie" podziały na lepszych i gorszych rożnie bywa z tzw. resztą pod stołem
2
chrupek 2015-03-16 14:11:52
co renia już nie pisze że tak dobrze jej tam popieram ramola prawda w oczy kole
wszystko co złe jest prawdziwe nic dobrego was tam nie spotka dno zawsze was skroją z wypłaty już ukraińcy tam zasuwają
2
gość 2015-03-18 21:05:31
W firmie rzeczywiscie obiecuja wiele pensja od...do nawet....ale tej gornej granicy nikt nie widzi...pracuje sie 6 dni w tygodniu (kazda sobota) nieliczni którzy tam zostali trzymaja sie tylko dla tego ze maja z tegojakies boki.pensja dzielona na 2 czesci to co na papierze i reszta pod stołem. Ta druga czesz tak obliczana ze i tak pracownik jest stratny.duzo osob przeszlo do konkurencji i jest bardzo zadowolona m.in. do Wedlinki.szczerze odradzam prace w tej firmie ze wzgledu na bardzo duzy wyzysk ktorego nie rekąpensuja zarobki.
3
DO RENI 2015-03-21 11:58:53
Renia wróży z kuli pełen błysk i to nie jednej dlatego zachwala ogólnie dno wszystkie negatywy to szczera prawda!!!!!!!!!!!!!!!
2
renia 2015-03-27 11:44:13
nie odpisuję na jad ,który z ciebie wycieka.Ja też już tam nie pracuję , ale mam swoje dobre zdanie na temat firmy , której próbujesz zrobić bardzo złą opinię i powtarzam raz jeszcze ,tylko nieroby i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] piszą brednie i obrażają tych co tam nadal pracują
suchy 2015-03-28 21:51:40
renia daje sobie czyścić kanał zawsze na cyku ma 2 wypłaty
2
smalec 2015-04-09 18:57:53
Kupa straszliwa nie polecam wręcz odradzam i przestrzegam przed układami w tej firmie nie bez powodu Ukraińców zatrudniają.
2
zniesmaczony 2015-04-20 22:30:18
Żenada wszystkie złe opinie to szczera prawda a pozytywne piszą sobie sami brak słów !!!
3
anonim 2015-09-25 18:03:44
O.K
serot 2015-10-08 08:36:37
syf i padło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
poldek 2015-10-16 09:28:22
firma prosperuje dobrze ale ogólnie praca w niej poza pociotkami to jakieś nieporozumienie wyzysk a rozmowy kfalifikacyjne to jakieś nie porozumienie kupa i tyle
1
monika 2015-11-09 19:45:01
ktoś się za mnie podaje praca w tej firmie nieporozumienie i sanepid też by się tam przydał porażka!!!
1
kryspin 2015-12-05 15:14:46
Hurtownia ma się dobrze i mieć się będzie jeszcze lepiej jak wyzysk pracowniczy tam króluje a pracownik jest nikim gorzej ni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do podłogi....żenada wszystkie pozytywy napisane przez kierownictwo i ludzi na stołku którzy próbują się tu wybielić i usprawiedliwić hołota...!
1
krypin 2015-12-23 10:40:47
kiedyś to nastąpi teraz was obserwuje komuś nóżka się powinie prędzej czy póżniej i czas będzie wtedy zabrać kogoś ze sobą pozdrawiam
1
skory 2016-01-08 13:29:23
można dorobić się garba i pracować w towarzystwie osób spokrewnionych i fałszywych!!!!
1
inny 2016-03-04 00:26:02
prezes wieśniak to cham prostak nieokrzesany i do tego burak jak się patrzy
3
sowa 2016-03-24 09:14:19
niedługo będą zatrudnić uchodżców z syri i UWAGA!!! ci co najdłużej pracują kradną na konto nowych także LEPIEJ ROZWAŻYĆ ZATRUDNIENIE U NICH 100 RAZY...
1
Sowa 2016-04-17 16:50:12
Wszystko napisali poprzednicy ja dodam iż ta firma to syfilis staży pracownicy kradną na konto nowo przyjętych wyzysk i tyle!
1
elaz 2016-05-09 10:26:00
Sowa' piszesz ,że wyzysk a powiedz na jakiej umowie tam sie jest zatrudnionym dostajesz umowę o rpacę czy pracujesz na smieciowkach? Jaka masz podstawe wiecej nizsrednia krajowa?Pracujecie zna zamiany i czy macie jakies zatrudnienia teraz wolne etaty na produkcji.ezla
Zostaw swoją opinię o Hurtownia "Prodrob" - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hurtownia "Prodrob"