brak logo

Gamax

Bielsko-Biała

Opinie o Gamax

cappy 2014-04-27 13:02
w jaki sposób aplikować można do Gamaxu? na swojej stronie o ile mi wiadomo nie mają niestety zadnej takiej możliwości
1
kebab 2014-05-14 20:25
hej wszystkim, no zgadzam się, przez ich www nie da rady aplikować, może teraz nie szukają? nic nie słyszałem o codziennych rekrutacjach
indu 2014-05-19 13:43
Jak chcecie pracować w handlu - to wiadomo - musicie wypruwać flaki,to jest chyba oczywiste.Najlepiej zatrudnić się w porządnej,dobrej firmie produkcyjnej ,gdzie jak będziesz dobrym specjalistą to będą cię szanować i nie będziesz musiał gonić jak poparzony wariat!Pamiętajcie,że żyjemy w zrujnowanym,ciągle niszczonym,ograbianym,bezprawnym kraju pokomunistycznym bez reguł i odpowiedzialności.
pogodna 2014-07-07 08:11
Hm, to ciekawe skoro tam jest dobrze, to czemu w końcu zrezygnowałaś? przecież nie zabija się kury która znosi złote jaja. A dla Pani właścicielki mam propozycję, niech Pani codziennie wsiądzie do auta i tak przez miesiąc pojeździ od punktu do punktu, niech z tego samochodu ileś tam razy wysiądzie w mróz i niech do niego wsiądzie w słoneczny letni dzień. Ja pracuję jako PH 20 lat i dobrze wiem czego ta praca wymaga i jak człowieka wyczerpuje w normalnej atmosferze, a co dopiero mówić w takiej gdzie sama właścicielka jeździ ludziom po d...... jak po łysej kobyle. Niestety tak, świadczy o tym Pani wypowiedź tu na forum, co moim zdaniem jest wręcz żenadą. O tym jak człowiek pracuje świadczą jego wyniki, co nie mam cienia wątpliwości, śledzi Pani jak sroka gnat, a nie to ile czasu spędza na kawce. Rzeczywiście, pracownicy to przecież nic innego, tylko świnie żerujące na pracodawcy. Nie życzę Pani źle, ale jestem pewna, że ta Pani skrupulatność i wszędobylstwo, prędzej czy później i tak doprowadzi Panią jak nie do zawału lub wylewu to do do ruiny. Radzę trochę zastanowić się nad samą sobą i własnym podejściem. Pozdrawiam
6
zizinio 2014-08-17 20:21
firma beznadziejna,nie wyplacaja premii takiej jak sie nalezy,albo wogole jej nie placa, a wymagania coraz wieksze. kto kolwiek bedzie chcial pracowac w tej firmie NIECH PODZIELI TO CO SZEF OBIECUJE NA SPOTKANIU PRZEZ 2 ALBO NAWET PRZEZ 5 bo sie gorzko rozczaruje jak dostanie wyplate. system motywacyjny na papierze super jednak w realiach go praktycznie nie ma. w biurze dziewczyny bardzo mile i pomocne po za szefowa i jej przy-du-pasem A.Z. serdecznie odradzam:)
2
zizinio 2014-08-21 19:33
masz racje ronin. tylu zatrudnia. tylko ze zeruja na tym ze na miejsce ph stoi stu w kolejce. mlodzi ludzie nie maja pracy i przyjda robic za marna stawke.
nic nowego 2015-01-31 16:19
widac ze nic nowego w temacie sie dieje i nikt nic nie ma do poweidzenia a to bardzo dla mnie zle swiadczy - szkoda ze nikt nie chce sie podzielic swoimi informacjami ktore possiada o gamaxie - chcialem tam pracowac ale teraz nie wiem do konca co robic bo bardzo mi zalezt zeby moja praca byla najlepsza praca ever
szybki 2015-04-28 21:18
podobno w Farmaku chcą nowych przestawicieli
szybki 2015-08-24 09:59
/pitron/ a dzwoniłeś do farmaku ?
Deyva 2016-06-03 21:39
No cóż.... Szału nie ma, (usunięte przez administratora)nie urywa. Szefostwo super (zarówno p. Dorota jak i p. Piotr - pozdrawiam). Reszta załogi też ok. No ale... jakby wszystko było super to by się ten wpis nie pojawił. Rotacja spora, ale tak sobie myślę, że powodem nie są złe warunki pracy, ale pani kierownik A.Z. Po kilku przepracowanych dnia doszłam do wniosku, że to się mija z celem, żeby psuć sobie nerwy i kopać się z przysłowiowym koniem. Nie wiem jak przedstawiciele handlowi, ale na miejscu do pracy biurowej odradzam no chyba, że lubi się być co rusz ochrzanianym za coś czego się nie wie. A skąd ma się wiedzieć skoro się zaczyna i nikt nie tłumaczy co i jak? Twarda psycha wskazana.
8
Adelajda 2016-08-15 10:04
Pracowałam kilka miesięcy, skończyłam jako strzęp człowieka. Szefowa kochana kobieta, naprawdę życzliwie do mnie podeszła, niestety kierowniczka robi im złą robotę, stosuje klasyczny mobbing i to tak sprytnie, że trudno się połapać, potrafi tak wmanewrować wszystkich, że uważają ofiarę za ostatniego kretyna. Kiedyś złapałam się na rozmyślaniu czy napić się alkoholu czy łyknąć jakieś prochy - tak mnie wykończyła nerwowo. To nie jest normalne, że jest taka rotacja w firmie i to w mieście, gdzie pracy nie ma. Było mi bardzo przykro rezygnować z pracy, która mi się podobała, polubiłam koleżanki i trzeba to przyznać dostałam od razu umowę o pracę!!!! Kierowniczka szpiegowała moją pocztę, publicznie na środku pokoju potrafiła mnie wyśmiać i upokorzyć, kontrolowała każdy mój ruch, na siłę szukała moich wad i błędów, codziennie słyszałam ze mało, że nic nie robię - sorry ku.wa ale po miesiącu to i Salomon nie podoła. W pracy panowała atmosfera strachu, bałam się o coś zapytać, o prywatnych rozmowach zapomnij, telefon wyłączony, żeby broń Boże nie zadzwonił. Nieraz miałam okazję słyszeć jak za moimi plecami mnie obgadywała, innych również bez skrępowania. Może to się wydaje przesadzone, śmieszne ale nie tym ofiarom, które tam pracowały i straciły nerwy. W ciągu pół roku zwolniły się 3 koleżanki - to o czymś świadczy. Jedno mnie zadziwia i zastanawia - czy moja ex szefowa nie widzi jaką szkodę robi im kierowniczka, ilu wartościowych pracowników im uciekło, jaka zła opinia krąży o firmie przez tą kobietę. Te ciągłe nabory, stracony czas na szukanie pracowników, potem zanim czegoś się nowy nauczy, jego błędy, korekty - to wina tylko jednej osoby - kierowniczki!!!!!!!! A tak naprawdę to wcale nie widziałam, żeby jakoś efektywnie ta kobieta pracowała, niby ciągle wisiała na tym komputerze, ale co ona tam w nim robiła tak naprawdę??????????? Dlaczego nie poszukają winy u siebie tylko uważają pracowników za kretynów. Czy zdają sobie sprawę jaką szkodę firma wyrządza pracownikom?????!!!!! Ja tych kilku miesięcy bardzo żałuję, mojego zdrowia, nerwów, tego jak to się odbiło na mojej rodzinie. Jedno jest pewne, jeżeli gdzieś jest duża rotacja - to nigdy w życiu tam pracy nie podejmę!!!!!!!!!!
15
qwer 2016-08-18 21:23
@anonim jaka rotacja? teraz przecież nic nie maja.
Paula 2016-11-03 23:01
Jestem ciekawa dlaczego od paru lat poszukują pracownika biurowego fakturzystke. Co tam jest nie tak?co tam się dzieje? Hmmmm....
8
Hello 2016-11-15 11:18
pewnie pińcet plus;) babom się robić nie chce!:)
2
HOHO 2016-11-18 15:31
Również jestem ciekawa?może ktoś coś napiszę kto tam wcześniej pracował i jaki problem jest z tym zatrudnieniem...
1
brunhilda 2016-11-26 17:24
Z tego co wiem tam już tak było od dawna nim nastało 500+!!!!!
2
były pracownik 2017-01-25 10:16
Zgadzam się z Twoja wypowiedzia w stu procentach.
sama tam przeszłam przez niesamowite piekło.
Szefowa w porządku,ale wydaje się być marionetka w rękach kierowniczki.
Po dwóch tygodniach pracy słyszałam tylko tekst "jak mogę jeszcze tego nie wiedzieć"-zdana sama na siebie.
Bałam się o cokolwiek zapytać,bo wszystko było tak odwrócone przeciwko mnie ,że szybko zaczęłam żałować ze poprosiłam o pomoc.
Nie wspomnę już o pomyłkach na które nie było miejsca,bo od razu zjeba.
Szef -totalny prostak i burak.
On jak i ta cała kierowniczka potrafią poniżyc człowieka przy całej ekipie.
Ale to w taki sposób ,że ryje psychikę na cały tydzień.
Wydaje mi się ze ta cała kierowniczka jest tam pod jakaś super ochrona,
kręci się w koło nic nie robiąc tylko każdego kontroluje.
Fakt ,kierownik od tego jest,żeby pilnować ludzi,ale nie od tego żeby tylko szukać Twoich wad i kolejnego pretekstu żeby tylko Cię zniszczyć.
Mój chłopak juz po tygodniu pracy mi powiedział ze wykończe się tam psychicznie.
Codziennie bolał mnie brzuch z nerwów przed praca,ze znowu przyjdę i będzie coś nie tak.
Bo tam nie mogłaś dostać dyskretnie upomnienia ,tylko dostałaś go w ten sposób ze wszyscy o tym wiedzieli.
Weekend cały w nerwach o to co wydarzy się w poniedziałek.
Proponuje Wam szukać innej pracy,no chyba ze jesteście odporni na poniżanie.
12
znajomy 2017-01-25 16:00
... podobno teraz FARMAK szuka ph
ja 2017-01-26 21:20
teraz ich zweryfikują
Przyszlypracownik 2017-02-08 12:16
Jak jest tam teraz, gdyż widzialam ogloszenie na stanowisko pracownika biurowego?
Z gory dziekuje o odpowiedzi.
Pozdrawiam.
... 2017-02-10 21:31
Jak niema szefostwa to spoko.
2
Elix 2017-06-22 11:46
Fajnie że PH z goworka robią sobię swoje prywatne forum... I to chyba przy opiniach każdej z firm. A opowie ktoś o pracy jako kierowca? Dostałem maila z informacjami jak to mniej więcej wygląda. Śmieszna podstawa plus nadgodziny i premie. W sumie ma się to wahać między 2500-3300 netto. Rozumiem że praca po 10h dziennie minimum. Na jakiej podstawie są wypłacane premie? Jaka jest ich wysokość? Kiedyś widziałem jakieś skatowane ducato z gamaxu, rozumiem że klimy nie ma?
Były pracownik 2017-06-22 16:54
Godziny pracy są różne. Jeśli się magazyn wyrabia - zaczynasz o 6.00 (chyba że jesteś kierowcą zamiejscowym), ale mało kiedy się zdarza, że kończysz o 14.00 Bywają dni, że jeździsz do 17-18 albo i dłużej a i tak wszystkiego nie rozwieziesz. Wypłata (podstawa + premie) w całości wpływają na konto, a niewykorzystane nadgodziny przechodzą na kolejny miesiąc. Z urlopami ciężko - jedynie ten 2tyg. masz normalnie, ale nie zawsze w takim terminie jaki ci odpowiada. "Gotową" trasę na następny dzień dostajesz wieczorem na maila, ale i tak musisz sobie poukładać punkty, żeby nie jeździć jak głupi tam i z powrotem.
3
Elix 2017-06-22 22:51
W takim razie, opisane przez nich widełki 2500-3300 są realne czy tylko bujda? Auto pod dom czy pod firmą?ni
Były pracownik 2017-06-23 16:03
Zależy, gdzie mieszkasz. Jeśli w Bielsku - auto masz pod domem (po wcześniejszym uzgodnieniu z szefem). Co do zarobków to 2500 jest realne. 3300 wątpię, chyba że się coś zmieniło i podnieśli stawki. Do wypłaty wchodzą 32 nadgodziny, reszta przechodzi na kolejny miesiąc.
1
Przyszlypracownik1 2017-06-26 20:49
Można prosić o opinie w sprawie pracy na stanowisko pracownika biurowego?
Były pracownik 2017-06-27 17:20
O pracy biurowej zostało już wszystko napisane. Adelajda wszystko dokładnie opisała. Zawsze możesz iść i spróbować, ale radze lepiej szukać czegoś innego.
2
Marta 2017-07-21 10:48
A co możecie podpowiedzieć osobom, które są zainteresowane aktualną ofertą pracy na stanowisko Pracownik Działu Zbytu? Firma oferuje między innymi możliwość stałego podnoszenia kwalifikacji. Jak to wygląda w praktyce?
Były pracownik 2017-07-26 21:40
Pracownik działu zbytu pozostaje pracownikiem działu zbytu. Jedynie co może zostać podniesione to ilość obowiązków. Jest to już chyba 30-ste ogłoszenie w tym roku, więc się lepiej zastanów :-) O atmosferze w biurze powyższe wpisy mówią wszystko. Nie trzeba nic dodawać.
Marta 2017-09-05 09:39
@Były pracownik piszesz o licznych ogłoszeniach. Co jest ich powodem? Nie ma wielu wpisów dotyczących firmy w tym roku. Czy nic się nie zmieniło od w ciągu ostatnich miesięcy i poprzednie wpisy dobrze oddają sytuację w firmie? Wspominasz również, że wraz z czasem zwiększa się liczba obowiązków na stanowisku. Czy jest to związane również ze zmianą warunków zatrudnienia?
adab 2017-09-05 19:36
Nie polecam. Byłam na rozmowie, nie podobała mi się postawa osoby przeprowadzającej rekrutację.
Myślę, że negatywne opinie mają swoje potwierdzenie w rzeczywistości.
1
Marta 2017-09-06 10:44
@adab co takiego wydarzyło się podczas rozmowy kwalifikacyjnej? Coś Cię szczególnie zaskoczyło?
Były pracownik 2017-09-06 17:10
Tak - wpisy mówią wszystko o sytuacji w firmie. Nie mogą znaleźć pracownika, bo nie potrafią nikogo docenić, szanować. Ciągle się tylko słyszy: za mało faktur wypisujesz, czemu to, czemu tamto itd. Ciągle kogoś obgadują i wyśmiewają (przy pozostałych pracownikach). Nikt na dłuższą mete tego nie wytrzyma. A jak już się na kogoś uwezmą - tak będą robić, że albo ta osoba się sama zwolni albo i tak zostanie zwolniona. Z tego co wiem to pytając o powód zwolnienia nie dostaniesz odpowiedzi, bo szefunio nie ma obowiązku podać powodu. Co do warunków - ewentualnie możesz mieć co jakiś czas większą wypłatę - czasem o 10zł, czasem o 50zł. Umowa pozostaje bez zmian. Czyli podstawa + premia. Atmosfera zmieniłaby się w firmie, gdyby w końcu przejrzeli na oczy i zwolnili 2 osoby. Ale one są nie do ruszenia :) Humorki szefa idzie przeżyć, ale tylko dlatego, że nie ma się z nim zbyt często kontaktu. Nie wiem jaki jest w życiu prywatnym, ale jedno jest pewne - pracownika traktuje jak robaczka, którego można upokorzyć i zdeptać. Zero szacunku.
Pozdrawiam :)
1
szukająca pracy 2017-09-13 13:42
Byłam kilka dni temu na rozmowie kwalifikacyjnej (na stanowisko pracownik działu zbytu). Nie było tak źle jak piszą wyżej ;) W biurze panowała raczej normalna atmosfera. Sama rozmowa też ok. Warunki finansowe podobne jak w innych firmach, u których byłam na rozmowach.
Zobaczymy czy się w ogóle do mnie odezwą, bo ponoć rekrutacja jeszcze chwilę trwa.
1
Marta 2017-09-15 09:59
@szukająca pracy możesz powiedzieć coś więcej o swoich wrażeniach z rozmowy kwalifikacyjnej? Mogłabyś podpowiedzieć jakie pytania podczas niej padają? Czego jeszcze można się podczas niej spodziewać? Takie dodatkowe informacje będą cenne dla osób, które ten etap rekrutacji mają jeszcze przed sobą.
szukająca pracy 2017-09-15 12:43
Nic nadzwyczajnego, powiedziała bym, że rozmowa jak rozmowa. Pytali o doświadczenie na podobnym stanowisku, oczekiwania itp. Potem były przedstawione ich oczekiwania , zakres obowiązków , szczegóły finansowe. Na koniec informacja, że po za kończeniu rekrutacji będą się kontaktować, jeśli będą zainteresowani. Zobaczymy czy się odezwą.
2
Bylam na rozmowie 2017-09-16 15:48
Ładne bujdy, ja rowniez jakis miesiac temu bylam w tej firmie na rozmowie. Odnioslam bardzo zle wrazenie. Powiedziano mi ze totalny brak korzystania z telefonu, jak sie cos by nie daj boze stalo, to nawet odebrac nie moge. A co do spraw finansowych to najnizsza krajowa z łaska. I niby jakas premia co moze siegnac nawet 2000zl netto, tak pisza w tym zalaczniku, ktory odsylaja a ta jedna wielka bajka. Przez okres probny nie ma tek premi, a potem dostosowuja premie od poziomu radzenia sobie i jak sie cos zaprzepasci to nie ma nic. A wiadomo ze na poczatku nie trudno cos zawalic. Pan przeorowadzajacy bardzo arogancki, przerywa wypowiedz. Dodatkowo biuro strasznie nie ladne, nie mogla bym w takim balaganie pracowac. Na szczescie znalazlam juz inna prace. Mam nadzieje, ze komus pomoglam. Pozdrawiam.
2
szukająca pracy 2017-09-18 09:27
Każdy pisze o swoich odczuciach. Moje były takie jak napisałam. Nie było w ogóle tematu zakazu używania telefonu komórkowego...ale może nie doszłam do tego etapu rozmowy.
Z Twojej wypowiedzi wynika, że świetnie znasz sytuację firmy, chyba nie byłaś tam tylko na rozmowie, bo masz wiedzę na temat tego co się dzieje jak coś zawalisz, albo, że załącznik to wielka bajka, a chyba o tym na rozmowie kwalifikacyjnej się nie mówi ;)



1
Były pracownik 2017-09-18 13:41
"Szukająca pracy" napisała, że bajką jest kwota, która się w nim znajduje, a nie sam załącznik. I fakt - ta kwota przez pierwsze kilka miesięcy to bajka. Później już nie :-) Jeżeli zrobisz coś nie tak - tracisz premię, ale nie całą. Jeśli pójdziesz na L4 to wtedy się z premią możesz pożegnać. Jeśli się w końcu zaczął na rozmowie o coś pytać to Wielkie BRAWA :-D Kiedyś nie pytał o nic. Mówił tylko w skrócie na czym mniej więcej będzie praca polegać. Odpowiedź dostaje się mailem. Na starcie odpadają osoby, które mają na świadectwach pracy jakiekolwiek L4. Gamax takie osoby skreśla od razu. Chyba że już nie mają w czym wybierać i zmienili kryteria ;-)
1
Były pracownik 2017-09-18 13:44
Przepraszam, miało być "Byłam na rozmowie" napisała :-)
Bylam na rozmowie 2017-09-18 18:10
Moja Droga/Moj Drogi, napisalam jakie ja mialam odczucia po tej rozmowie, bo mam do tego prawo. Nie, nie pracowalam tam. Bylam na rozmowie poczatkiem sierpnia lub koncem lipca (juz nie pamietam). Powiedziano mi ze z tel nie mozna korzystac, bo jestesmy tu by pracowac a nie plotkowac to samo tyczy sie rozmow z wspolpracownikami. A odnosnie zalacznika, to chodzi mi o to ze zrobilo mi sie przykro, czy jak to ujac ze pisza ze premia 2000netto, a sie okazuje ze figa z makiem. Najnizsza krajowa i nic wiecej.
1
Z rekrutacji 2017-09-23 02:41
Też byłam tam na rozmowie jakiś czas temu i chwilę czekałam w biurze. Biuro takie sobie , lekki bałagan ale było tak 5-6 osòb I atmosfera raczej ok.Chyba że akurat trafiłam na luźniejszy moment?
Piszesz " najniższa krajowa I nic więcej "skãd taki wniosek ? Za najniższã krajowã nikt by tam nie siedział ...ja też nie. Podczas rozmowy były inne zapewnienia podstawa +premia I to jak się postarasz to dość szybko .Nie wiem czy te sam facet prowadził rozmowę ( a raczej prowadził monolog ) ale mnie nic nie mòwił na temat odbierania telefonu i prywatnych rozmòw z reszta pracownikòw ? ... Tak jak ktoś napisał głòwnie mòwi na czym polega praca i czego oczekuje .... Nie był miły ale jasno stawiał warunki ... ....
ta rekrytacja chyba jeszcze trwa ale mam czekać na emaila bo może się przedłużyć ... na razie emaila nie ma :-( ale jeszcze czekam



2
xxXXxx 2017-09-25 08:00
"Byłam na rozmowie" napisałaś : "Powiedziano mi ze z tel nie mozna korzystac, bo jestesmy tu by pracowac a nie plotkowac to samo tyczy sie rozmow z wspolpracownikami" - ha ha i to Cię tak oburza i dziwi ??? To chyba logiczne, że w pracy się pracuje, ale właśnie przez takie osoby jak Ty są rotacje w firmach. Jeśli kogoś dziwi, ze trzeba w pracy pracować i nie ma czasu na pogaduszki przez telefon przez pól dniówki to ja się nie dziwie, że jest jak jest. Co raz lepsze mają ludzie podejście do życia...śmiech na sali. Ja do pracy idę pracować, życie towarzyskie prowadzę poza pracą ;)
2
Marta 2017-09-25 14:01
Zachęcam też do zostawienia kilku słów na temat swojej rozmowy kwalifikacyjnej w zakładce: http://www.gowork.pl/rozmowy_kwalifikacyjne,22255,1,1 Pozwoli to na dużo łatwiejsze znalezienie tych informacji osobom, które będą się w przyszłości starać o pracę w Gamax.
Były pracownik 2017-09-25 14:34
Przecież logiczne jest, że w pracy się pracuje, a nie przychodzi na pogawędki. Proponuję jednak zatrudnić sie w Gamaxie i później komentować temat rotacji w tej firmie.. Na pewno nie są nim rozmowy w czasie pracy.
1
xxXXxx 2017-09-25 15:04
Tak się składa, że tam pracowałem. I uprzedzając pytania typu "to po co się zwolniłeś ....itp." , zwolniłem się wyłącznie ze względu na zmianę miejsca zamieszkania po zmianie stanu cywilnego ;)
I wierzcie mi lub nie, ale prawda leży po środku. Lekko nie jest, to fakt, jak wszędzie, ale rotacja w dużej mierze wynika właśnie z takiego podejścia pracowników jak Twoje.
2
Były pracownik 2017-09-25 21:08
Hmm.. "Podejścia jak Twoje". Czyli jakie podejście? Bo z powyższego wpisu żadne podejście nie wynika. Znam tylko trzy osoby płci męskiej, które pracowały w biurze. Cała reszta to kierowcy i magazyn. I wiem również w jaki sposób byli traktowani przez "wszechmogącego bosa". Natomiast jeśli należysz do grupy kierowców lub magazynu to raczej nie wiesz jaka tam na codzień panuje atmosfera. Nawet osoby zatrudnione "po znajomości" nie dawały rady. Chyba że pisze to osoba altualnie pracująca i należąca do rodziny - życzę powodzenia w obronie firmy ;-)
2
xxXXxx 2017-09-26 08:52
Pracowałem na magazynie. Pozdro dla chłopaków !
1
Bylam na rozmowie 2017-09-26 23:52
Całkowicie sie z Toba nie zgadzam. Własnie przez takich jak Ty, szefowie wchodza pracownikom na glowe!!! Nie twierdze ze chce siedziec na tel w pracy czy plotkowac bo zycie innych mnie nie intetesujse! Ale chyba dobrze jest miec swiadomosc gdy nie daj Boze cos sie stanie dziecku, mezowi itd i zadzwonia do Ciebie to masz mozliwosc odebrania tego glupiego tel, wiec nie przekrecaj moich slow. Mam nadzieje ze Ty, ktory to piszesz jestes osoba powiazana z ta firma bo inaczej Ci wspolczuje. Pozdrawiam Wszystkich:)
3
Bylam na rozmowie 2017-09-26 23:52
Całkowicie sie z Toba nie zgadzam. Własnie przez takich jak Ty, szefowie wchodza pracownikom na glowe!!! Nie twierdze ze chce siedziec na tel w pracy czy plotkowac bo zycie innych mnie nie intetesujse! Ale chyba dobrze jest miec swiadomosc gdy nie daj Boze cos sie stanie dziecku, mezowi itd i zadzwonia do Ciebie to masz mozliwosc odebrania tego glupiego tel, wiec nie przekrecaj moich slow. Mam nadzieje ze Ty, ktory to piszesz jestes osoba powiazana z ta firma bo inaczej Ci wspolczuje. Pozdrawiam Wszystkich:)
2
Zostaw swoją opinię o Gamax - Bielsko-Biała
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gamax