brak logo

Gamax

Bielsko-Biała

Opinie o Gamax

. 2011-03-11 00:03
jak tak cisniecie to potpiscie sie nazwiskiem kozaki .
2
anonim 2011-08-17 22:48
1234 - 2009-07-09 21:27:00

ciekawe czemu non stop usuwane są wypowiedzi osób.

jakie sa zarobki w tej firmie??
anonim 2011-08-21 00:10
podobno farmak szuka PH ..... hmmmm
łepszy 2011-11-08 19:32
anonim - 2011-08-21 00:10:45

podobno farmak szuka PH ..... hmmmm

Gamax....Gamax... nieudana ofensywa na Intermarche, no niestety za wysokie ceny....
anonim 2011-11-09 12:02
łepszy - 2011-11-08 19:32:09

anonim - 2011-08-21 00:10:45

podobno farmak szuka PH ..... hmmmm

Gamax....Gamax... nieudana ofensywa na Intermarche, no niestety za wysokie ceny....

... co Gamax ma za wysokie ceny czy ten Farmak ?
Maki 2012-06-02 14:41
ZNOWU REKRUTUJĄ ALE Z WASZYCH WYPOWIEDZI DOCHODZĘ DO WNIOSKU ŻE SZKODA CZASU NA TĘ FIRMĘ.SKORO TYLE NEGATYWNYCH WYPOWIEDZI ,TO NIESTETY JEST TO LIPNA FIRMA.
2
szukający 2012-06-02 16:46
A co sądzicie o firmach MARS, DARGO, FARMAK ??? jest tam sens uderzać ? ktoś mi powiedział że ten farmak to taka mała firemka ale płacą dobrze i ogólnie jest ok.
Tomasz Ibek 2012-06-06 16:16
Witam!
Rozmawiałem (usunięte przez administratora) i prawą ręką właściciela (nie pamiętam jak miał na imię) przedstawiła mi tą osobę jako właściciela ale swoimi kanałami zweryfikowałem tą informacje jeszcze w czasie rozmów. Ale do rzeczy w gadce(usunięte przez administratora)jak wyjechałem z systemem motywacyjnym z Gamax (pracowałem tam prawie dwa lata) to im buty spadły i tyle było z negocjacji, szukali jelenia który za fabie i 1000zł zrobią wszystko. Chcieli kontakty mogli zapłacić a nie ochłapy. W Gamax jest może ciśnienie ale jak na czasy kryzysu firma się trzyma i jest wypłacalna co najważniejsze. (usunięte przez administratora) czy jak się tam nazywa to taka średnia firma tam gdzie mają umowy to działają a drobnica no cóż. Ta ostatnia firma to jakaś nowość mają tro [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kasy poszaleją z pół roku i zobaczymy czy coś ugrają ... Odszedłem z Gamax ze względu na podejście do mnie pani (usunięte przez administratora)po prostu ciężko jej było znaleźć na mnie haki żeby na mnie szefowi poskarżyć, to raczej mój mail do szefa wywołał burzę choć do dziś pan Piotr jej broni. Pozdrawiam panią(usunięte przez administratora) i resztę z mojej drużyny. Chyba większość w Gamax wie kim jestem :)
3
szukający 2012-06-07 09:47
dzięki ... trochę mnie zaskoczyłeś z tym farmakiem bo słyszałem odmienne opinie - dobrze płacą, nikt tam się nie zwalnia, istnieją od 12 lat .... ale dzięki
2
cela 2012-06-20 13:43
witam mam pytanie czy osoba która pracowała jako przedstawiciel D2D i B2B ma szansę dostać się do tej firmy jako handlowiec? trochę się naczytałam i mam mieszane uczucia
ABC 2012-07-18 11:08
W sieci znowu pojawiły się oferty pracy do tej firmy. Powiem tak - kiedyś ubiegałem się o pracę tam, byłem na 3 rozmowach kwalifikacyjnych i w końcu zrezygnowałem bo w trakcie rozmów odniosłem wrażenie, że potrzebni im ludzie z doświadczeniem astronauty lub lepszym. Zdobyte z internetu oraz kilku znajomych informacje na temat warunków i atmosfery pracy przyprawiły mnie o dreszcze ale życzę wszystkim samych sukcesów... Ja odpadam.
szuk 2012-07-18 15:16
ABC - 2012-07-18 11:08:57

W sieci znowu pojawiły się oferty pracy do tej firmy. Powiem tak - kiedyś ubiegałem się o pracę tam, byłem na 3 rozmowach kwalifikacyjnych i w końcu zrezygnowałem bo w trakcie rozmów odniosłem wrażenie, że potrzebni im ludzie z doświadczeniem astronauty lub lepszym. Zdobyte z internetu oraz kilku znajomych informacje na temat warunków i atmosfery pracy przyprawiły mnie o dreszcze ale życzę wszystkim samych sukcesów... Ja odpadam.
ale gdzie w Marsie ?
odpo 2012-07-18 15:20
ABC - 2012-07-18 11:08:57

W sieci znowu pojawiły się oferty pracy do tej firmy. Powiem tak - kiedyś ubiegałem się o pracę tam, byłem na 3 rozmowach kwalifikacyjnych i w końcu zrezygnowałem bo w trakcie rozmów odniosłem wrażenie, że potrzebni im ludzie z doświadczeniem astronauty lub lepszym. Zdobyte z internetu oraz kilku znajomych informacje na temat warunków i atmosfery pracy przyprawiły mnie o dreszcze ale życzę wszystkim samych sukcesów... Ja odpadam.
... do jakiej firmy chcesz sie dostać ?
odpow 2012-07-18 15:21
cela - 2012-06-20 13:43:37

witam mam pytanie czy osoba która pracowała jako przedstawiciel D2D i B2B ma szansę dostać się do tej firmy jako handlowiec? trochę się naczytałam i mam mieszane uczucia
... do jakiej firmy chcesz się dostać ?
odpo 2012-07-18 15:23
odpow - 2012-07-18 15:21:57

cela - 2012-06-20 13:43:37

witam mam pytanie czy osoba która pracowała jako przedstawiciel D2D i B2B ma szansę dostać się do tej firmy jako handlowiec? trochę się naczytałam i mam mieszane uczucia
... do jakiej firmy chcesz się dostać ?
..sie pomyliłem
odpo 2012-07-18 15:24
odpo - 2012-07-18 15:20:30

ABC - 2012-07-18 11:08:57

W sieci znowu pojawiły się oferty pracy do tej firmy. Powiem tak - kiedyś ubiegałem się o pracę tam, byłem na 3 rozmowach kwalifikacyjnych i w końcu zrezygnowałem bo w trakcie rozmów odniosłem wrażenie, że potrzebni im ludzie z doświadczeniem astronauty lub lepszym. Zdobyte z internetu oraz kilku znajomych informacje na temat warunków i atmosfery pracy przyprawiły mnie o dreszcze ale życzę wszystkim samych sukcesów... Ja odpadam.
... do jakiej firmy chcesz sie dostać ?
.sie pomyliłem, sorry wszystkich coś mam z kompem
konkurent 2012-07-24 22:35
Witam wszystkich serdecznie,

Śledząc poczynania rynkowe Państwa Firmy, jak również ożywioną dyskusję tutaj, z satysfakcją pragnę donieść, iż już niedługo Was zmieciemy w obszarach pozafarmaceutycznych.
A więc może skupcie się na tych farmaceutykach.
Pozdrowienia z północy kraju :-)))
1
Merkury 2012-09-07 18:31
hahhaa cieta riposta hahahhaa dobre dobre:D czytam opinie bo mam zamiar przejsc do konkurencji i czytam to zle tamto zle no ale to mnie KO pozdro gosciu Piwko walne za Ciebie:D
1
xxx 2013-08-12 18:39
ile się zarabia na stanowisku kierowcy albo magazyniera ? jaka atmosfera w pracy ?
6
wiem 2014-01-12 00:03
no ... jest potrzebne
nie wiem 2014-02-03 21:46
A coś więcej? Jaka atmosfera? zarobki ?
nigdy gamax 2014-03-02 16:29
codziennie hahaha
nigdygamax 2014-03-02 16:32
rekrutacje oczywiście codziennie,dlatego gamax postrzegaja jak postrzegaja, zle sie ubierzesz i juz cie odstrzeli hahaha
koszi 2014-04-10 10:53
tak bierzcie wszystko co Wam powiedzą na poważnie to daleko zajedziecie :) tak jak te groźby konkurencji o wygryzieniu Gamaxu z rynku ;)
mikołaj 2014-04-10 16:10
To może nich ktos napisze jak naprawdę wyglada to wszystko w Gamax, a co było tutaj wpisami rzekomej konkurencji...
1
cappy 2014-04-27 13:02
w jaki sposób aplikować można do Gamaxu? na swojej stronie o ile mi wiadomo nie mają niestety zadnej takiej możliwości
1
kebab 2014-05-14 20:25
hej wszystkim, no zgadzam się, przez ich www nie da rady aplikować, może teraz nie szukają? nic nie słyszałem o codziennych rekrutacjach
indu 2014-05-19 13:43
Jak chcecie pracować w handlu - to wiadomo - musicie wypruwać flaki,to jest chyba oczywiste.Najlepiej zatrudnić się w porządnej,dobrej firmie produkcyjnej ,gdzie jak będziesz dobrym specjalistą to będą cię szanować i nie będziesz musiał gonić jak poparzony wariat!Pamiętajcie,że żyjemy w zrujnowanym,ciągle niszczonym,ograbianym,bezprawnym kraju pokomunistycznym bez reguł i odpowiedzialności.
pogodna 2014-07-07 08:11
Hm, to ciekawe skoro tam jest dobrze, to czemu w końcu zrezygnowałaś? przecież nie zabija się kury która znosi złote jaja. A dla Pani właścicielki mam propozycję, niech Pani codziennie wsiądzie do auta i tak przez miesiąc pojeździ od punktu do punktu, niech z tego samochodu ileś tam razy wysiądzie w mróz i niech do niego wsiądzie w słoneczny letni dzień. Ja pracuję jako PH 20 lat i dobrze wiem czego ta praca wymaga i jak człowieka wyczerpuje w normalnej atmosferze, a co dopiero mówić w takiej gdzie sama właścicielka jeździ ludziom po d...... jak po łysej kobyle. Niestety tak, świadczy o tym Pani wypowiedź tu na forum, co moim zdaniem jest wręcz żenadą. O tym jak człowiek pracuje świadczą jego wyniki, co nie mam cienia wątpliwości, śledzi Pani jak sroka gnat, a nie to ile czasu spędza na kawce. Rzeczywiście, pracownicy to przecież nic innego, tylko świnie żerujące na pracodawcy. Nie życzę Pani źle, ale jestem pewna, że ta Pani skrupulatność i wszędobylstwo, prędzej czy później i tak doprowadzi Panią jak nie do zawału lub wylewu to do do ruiny. Radzę trochę zastanowić się nad samą sobą i własnym podejściem. Pozdrawiam
4
zizinio 2014-08-17 20:21
firma beznadziejna,nie wyplacaja premii takiej jak sie nalezy,albo wogole jej nie placa, a wymagania coraz wieksze. kto kolwiek bedzie chcial pracowac w tej firmie NIECH PODZIELI TO CO SZEF OBIECUJE NA SPOTKANIU PRZEZ 2 ALBO NAWET PRZEZ 5 bo sie gorzko rozczaruje jak dostanie wyplate. system motywacyjny na papierze super jednak w realiach go praktycznie nie ma. w biurze dziewczyny bardzo mile i pomocne po za szefowa i jej przy-du-pasem A.Z. serdecznie odradzam:)
2
zizinio 2014-08-21 19:33
masz racje ronin. tylu zatrudnia. tylko ze zeruja na tym ze na miejsce ph stoi stu w kolejce. mlodzi ludzie nie maja pracy i przyjda robic za marna stawke.
nic nowego 2015-01-31 16:19
widac ze nic nowego w temacie sie dieje i nikt nic nie ma do poweidzenia a to bardzo dla mnie zle swiadczy - szkoda ze nikt nie chce sie podzielic swoimi informacjami ktore possiada o gamaxie - chcialem tam pracowac ale teraz nie wiem do konca co robic bo bardzo mi zalezt zeby moja praca byla najlepsza praca ever
szybki 2015-04-28 21:18
podobno w Farmaku chcą nowych przestawicieli
szybki 2015-08-24 09:59
/pitron/ a dzwoniłeś do farmaku ?
Deyva 2016-06-03 21:39
No cóż.... Szału nie ma, (usunięte przez administratora)nie urywa. Szefostwo super (zarówno p. Dorota jak i p. Piotr - pozdrawiam). Reszta załogi też ok. No ale... jakby wszystko było super to by się ten wpis nie pojawił. Rotacja spora, ale tak sobie myślę, że powodem nie są złe warunki pracy, ale pani kierownik A.Z. Po kilku przepracowanych dnia doszłam do wniosku, że to się mija z celem, żeby psuć sobie nerwy i kopać się z przysłowiowym koniem. Nie wiem jak przedstawiciele handlowi, ale na miejscu do pracy biurowej odradzam no chyba, że lubi się być co rusz ochrzanianym za coś czego się nie wie. A skąd ma się wiedzieć skoro się zaczyna i nikt nie tłumaczy co i jak? Twarda psycha wskazana.
8
Adelajda 2016-08-15 10:04
Pracowałam kilka miesięcy, skończyłam jako strzęp człowieka. Szefowa kochana kobieta, naprawdę życzliwie do mnie podeszła, niestety kierowniczka robi im złą robotę, stosuje klasyczny mobbing i to tak sprytnie, że trudno się połapać, potrafi tak wmanewrować wszystkich, że uważają ofiarę za ostatniego kretyna. Kiedyś złapałam się na rozmyślaniu czy napić się alkoholu czy łyknąć jakieś prochy - tak mnie wykończyła nerwowo. To nie jest normalne, że jest taka rotacja w firmie i to w mieście, gdzie pracy nie ma. Było mi bardzo przykro rezygnować z pracy, która mi się podobała, polubiłam koleżanki i trzeba to przyznać dostałam od razu umowę o pracę!!!! Kierowniczka szpiegowała moją pocztę, publicznie na środku pokoju potrafiła mnie wyśmiać i upokorzyć, kontrolowała każdy mój ruch, na siłę szukała moich wad i błędów, codziennie słyszałam ze mało, że nic nie robię - sorry ku.wa ale po miesiącu to i Salomon nie podoła. W pracy panowała atmosfera strachu, bałam się o coś zapytać, o prywatnych rozmowach zapomnij, telefon wyłączony, żeby broń Boże nie zadzwonił. Nieraz miałam okazję słyszeć jak za moimi plecami mnie obgadywała, innych również bez skrępowania. Może to się wydaje przesadzone, śmieszne ale nie tym ofiarom, które tam pracowały i straciły nerwy. W ciągu pół roku zwolniły się 3 koleżanki - to o czymś świadczy. Jedno mnie zadziwia i zastanawia - czy moja ex szefowa nie widzi jaką szkodę robi im kierowniczka, ilu wartościowych pracowników im uciekło, jaka zła opinia krąży o firmie przez tą kobietę. Te ciągłe nabory, stracony czas na szukanie pracowników, potem zanim czegoś się nowy nauczy, jego błędy, korekty - to wina tylko jednej osoby - kierowniczki!!!!!!!! A tak naprawdę to wcale nie widziałam, żeby jakoś efektywnie ta kobieta pracowała, niby ciągle wisiała na tym komputerze, ale co ona tam w nim robiła tak naprawdę??????????? Dlaczego nie poszukają winy u siebie tylko uważają pracowników za kretynów. Czy zdają sobie sprawę jaką szkodę firma wyrządza pracownikom?????!!!!! Ja tych kilku miesięcy bardzo żałuję, mojego zdrowia, nerwów, tego jak to się odbiło na mojej rodzinie. Jedno jest pewne, jeżeli gdzieś jest duża rotacja - to nigdy w życiu tam pracy nie podejmę!!!!!!!!!!
13
qwer 2016-08-18 21:23
@anonim jaka rotacja? teraz przecież nic nie maja.
Paula 2016-11-03 23:01
Jestem ciekawa dlaczego od paru lat poszukują pracownika biurowego fakturzystke. Co tam jest nie tak?co tam się dzieje? Hmmmm....
8
Hello 2016-11-15 11:18
pewnie pińcet plus;) babom się robić nie chce!:)
1
HOHO 2016-11-18 15:31
Również jestem ciekawa?może ktoś coś napiszę kto tam wcześniej pracował i jaki problem jest z tym zatrudnieniem...
1
brunhilda 2016-11-26 17:24
Z tego co wiem tam już tak było od dawna nim nastało 500+!!!!!
1
były pracownik 2017-01-25 10:16
Zgadzam się z Twoja wypowiedzia w stu procentach.
sama tam przeszłam przez niesamowite piekło.
Szefowa w porządku,ale wydaje się być marionetka w rękach kierowniczki.
Po dwóch tygodniach pracy słyszałam tylko tekst "jak mogę jeszcze tego nie wiedzieć"-zdana sama na siebie.
Bałam się o cokolwiek zapytać,bo wszystko było tak odwrócone przeciwko mnie ,że szybko zaczęłam żałować ze poprosiłam o pomoc.
Nie wspomnę już o pomyłkach na które nie było miejsca,bo od razu zjeba.
Szef -totalny prostak i burak.
On jak i ta cała kierowniczka potrafią poniżyc człowieka przy całej ekipie.
Ale to w taki sposób ,że ryje psychikę na cały tydzień.
Wydaje mi się ze ta cała kierowniczka jest tam pod jakaś super ochrona,
kręci się w koło nic nie robiąc tylko każdego kontroluje.
Fakt ,kierownik od tego jest,żeby pilnować ludzi,ale nie od tego żeby tylko szukać Twoich wad i kolejnego pretekstu żeby tylko Cię zniszczyć.
Mój chłopak juz po tygodniu pracy mi powiedział ze wykończe się tam psychicznie.
Codziennie bolał mnie brzuch z nerwów przed praca,ze znowu przyjdę i będzie coś nie tak.
Bo tam nie mogłaś dostać dyskretnie upomnienia ,tylko dostałaś go w ten sposób ze wszyscy o tym wiedzieli.
Weekend cały w nerwach o to co wydarzy się w poniedziałek.
Proponuje Wam szukać innej pracy,no chyba ze jesteście odporni na poniżanie.
8
znajomy 2017-01-25 16:00
... podobno teraz FARMAK szuka ph
ja 2017-01-26 21:20
teraz ich zweryfikują
Przyszlypracownik 2017-02-08 12:16
Jak jest tam teraz, gdyż widzialam ogloszenie na stanowisko pracownika biurowego?
Z gory dziekuje o odpowiedzi.
Pozdrawiam.
... 2017-02-10 21:31
Jak niema szefostwa to spoko.
2
Elix 2017-06-22 11:46
Fajnie że PH z goworka robią sobię swoje prywatne forum... I to chyba przy opiniach każdej z firm. A opowie ktoś o pracy jako kierowca? Dostałem maila z informacjami jak to mniej więcej wygląda. Śmieszna podstawa plus nadgodziny i premie. W sumie ma się to wahać między 2500-3300 netto. Rozumiem że praca po 10h dziennie minimum. Na jakiej podstawie są wypłacane premie? Jaka jest ich wysokość? Kiedyś widziałem jakieś skatowane ducato z gamaxu, rozumiem że klimy nie ma?
Były pracownik 2017-06-22 16:54
Godziny pracy są różne. Jeśli się magazyn wyrabia - zaczynasz o 6.00 (chyba że jesteś kierowcą zamiejscowym), ale mało kiedy się zdarza, że kończysz o 14.00 Bywają dni, że jeździsz do 17-18 albo i dłużej a i tak wszystkiego nie rozwieziesz. Wypłata (podstawa + premie) w całości wpływają na konto, a niewykorzystane nadgodziny przechodzą na kolejny miesiąc. Z urlopami ciężko - jedynie ten 2tyg. masz normalnie, ale nie zawsze w takim terminie jaki ci odpowiada. "Gotową" trasę na następny dzień dostajesz wieczorem na maila, ale i tak musisz sobie poukładać punkty, żeby nie jeździć jak głupi tam i z powrotem.
1
Elix 2017-06-22 22:51
W takim razie, opisane przez nich widełki 2500-3300 są realne czy tylko bujda? Auto pod dom czy pod firmą?ni
Były pracownik 2017-06-23 16:03
Zależy, gdzie mieszkasz. Jeśli w Bielsku - auto masz pod domem (po wcześniejszym uzgodnieniu z szefem). Co do zarobków to 2500 jest realne. 3300 wątpię, chyba że się coś zmieniło i podnieśli stawki. Do wypłaty wchodzą 32 nadgodziny, reszta przechodzi na kolejny miesiąc.
Zostaw swoją opinię o Gamax - Bielsko-Biała
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gamax