logo EZUniverse Inc.

EZUniverse Inc.

Gliwice

Opinie o EZUniverse Inc.

Pracownik 2012-02-26 11:23:04
Jeszcze tu pracuje, ale nic dodac - nic ująć
Kasztan 2012-06-19 20:49:50
Pracowałem i podziękowałem. O ile płaca nie jest zła to firma komplenie nie potrafi motywować czy punktować dobre incjatywy - raczej jest zupełnie odwrotnie, szukają co zrobiłeś źle i dlaczego czyli polowanie na winnego.
3
Inny Wojtek 2013-05-08 22:39:03
Wojtek, widać, że nigdy nie miałeś do czynienia z szefami :) I byłes praktukantem, którzy mieli tylko do wypełnienia swoje zadanie :)
1
szon 2013-09-30 14:10:31
Oprogramowanie tej firmy to kompletny szmelc. Nic nie działa.
4
Kol 2014-05-22 08:10:11
Pracuje aktualnie w EZUniverse i generalnie pracuje sie na prawde dobrze. Płaca jest ok, atmosfera jest super i na prawde nie rozumiem poprzednich wypowiedzi. Oprogramowanie dziala choc jak kazde ma pewne bledy ale i te sa szybko poprawiane ;)
Kol2 2014-08-04 17:36:26
Kol - widać, ze nie masz duzo do czynienia z szefostwem :)
Ja tam kiedys pracowałem, ale wszytskie inicjatywy poprawiające cokolwiek były natychmiast ubijane :)
Były 2014-08-29 01:23:14
A pracuje tam jeszcze LeszekT? Który patrząc w oczy mówił jedno a potem przed szefostwem wbijał Ci nóz w plecy?
Albo Ela? Która latała po mieście załatwiając swoje sprawy, ale potrafiła wytknąć dwuminutową przerwę w pracy?
romek 2015-01-27 04:04:40
Mam nadzieję, że znajdę tu kogoś z byłych, ewentualnie obecnych pracowników, i że powiedzą mi, czy bez doświadczenia branżowego ale za to z wielką chęcią do pracy i zaangażowaniem ma sens posyłanie CV do EZUniverse czy nie? bardzo chciałbym u nich pracować, bo interesuje mnie ich branża i praca w korpo.
bolek 2015-04-27 22:46:01
Słuchajcie. Tam jest tak, ze liczy sie tylko zdanie z USA i mają gdzieś waszą kreatywność. I uwaga na szefową. Raz do roku macie review i ona wam wyciągnie wszystko - każdą pierdołe
Ela 2015-05-05 11:05:49
Drodzy byli , obecni I przyszli EZU-owicze!

Cenie sobie wszystkie opinie i komentarze na tym forum, choc nie zawsze sie z nimi zgadzam. Kazdy dialog ma sens, bo prowadzi do rozwiazywania problemow i tworzenia nowych rozwiazan. Mysle, ze najlepszym sposobem oceny firmy i jej zespolu sa osiagniecia , a te sa co najmniej godne uwagi. Jako zespol powinnismy byc dumni z tego co osiagnelismy, ze stworzymylismy od podstaw swiatowej klasy produkt, ktory sprzedajemy z sukcesem pod wlasna marka do najwiekszych swiatowych korporacji w segmencie ( #1 Subway, #3 BurgerKing). Niewiele jest firm, ktore moga sie tym poszczycic promujac z sukcesem polska mysl techniczna pod wlasna marka na najbardziej wymagajacym rynku na swiecie – w USA, za to wiele jest firm, sprzedajacych anomimowo za granica czas polskich inzynierow w „formie outsoursingu”. Jak widac, cos jednak w tym naszym modelu funkcjonuje i to funkcjonuje dobrze. Tworzymy rozwiazania na rynek amerykanski, zatem trudno sie dziwic, ze gro pomyslow biznesowych przychodzi z USA. Watek menagerski (wbrew intencji osoby piszacej opnie) odbieram za komplement, szczegolnie w kontekscie wynikow, a swiadcza one same za za siebie. Pozytywnym efektem tych komentarzy moze byc stworzenie forum ( ‘brain storming’) sluzace nie tylko do przekazywanie uwag, ale pomagajace w poszukiwaniu nowych rozwiazan. A wiec prosze o wiecej uwag ...
3
kondek 2016-05-13 16:32:29
i to ich zdaniem powinno wystarczyć aby przyciągnąć ludzi
Zostaw swoją opinię o EZUniverse Inc. - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EZUniverse Inc.