brak logo

Rapper JNS Firma Handlowa Ewa Radoń

Lublin

Opinie o Rapper JNS Firma Handlowa Ewa Radoń

Madzia 2009-06-27 18:15:18
jestem pracowniczka tego sklepu od samego początku i bardzo sobie chwale te prace. Ale jesli ktos jest nieuczciwy i nie ma pojecia o handlu to nie ma u nas szans. Ciuchy sa swietne i 1 jakosci ale jesli ktos kupi za dlugie spodnie i wlóczy nogawką po ziemi to trudno zeby sie nie przetarly !
Hania 2009-06-27 19:47:10
Witam:)
Pracuje w sklepie „Rapper JNS” jestem bardzo zadowolona z współpracy z firma z niczym nie ma żadnych problemów!!!
Jeśli chodzi o kolekcie to rzeczy z roku na rok są coraz to bardziej ciekawe jak i gatunek jest bardzo dobry!!!
Przede wszystkim dziewczyny na sklepie zawsze pomogą klientowi, w znalezieniu odpowiednich ciuchów!!! Ilekroć sie zdarza ze klienci przychodzą z innych butików i narzekając na innych sprzedawców( że nie zostali w ogóle obsłużeni, albo sprzedawczyni wolały miedzy sobą porozmawiać niż podejść do klientów)!!! Mało kiedy sie zdarza w innych butikach żeby była tak mila obsługa jak na naszym sklepie!!! Klienci wracają do nas do sklepu bo wiedza ze ktoś w danej chwili biedzie dbał o nich na sklepie i pomoże dobrać odpowiedni asortyment!!!!
A jeśli klient zakupi spodnie za długie to nie dziwie sie ze podczas noszenia spodnie sie potargają, czy kupi bluzkę i wypierze w 60c która wiadomo ze sie skurczy podczas prania!!!
Wiec proszę przymierzać rzeczy w przymierzalniach żeby dany asortyment był odpowiednio dopasowany!!! Również trzeba zwracać uwagę na poprawny przepisem prania który zawsze znajduje sie w środku danych rzeczy!!!
ktoś 2010-02-08 16:04:03
madzia nie chwal tak firmy rapper jns to zwykłe rzeczy kupowane hurtem na bazarach w łodzi albo gdzie indziej i wszywane metki a pan piotruś niby projektant i menadzer firmy załosne
anonimówka 2010-03-08 11:30:26
dokladnie. ta firma ma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w ksiegowosci, i w innych dzialach tez. pracowalam tam dlugo, skonczylo sie niefajnie...
pati 2010-03-14 18:54:30
ja pracuje dla tej firmy juz bardzo długo i nie moge zlego slowa powiedziec na jej temat. jestem baaardzo zadowolona. wczesniej pracowalam w niejednym sklepie odziezowym i obówniczym.... no i coz bywalo róznie... w rapperze nigdy sie nie zdarzyło zebysmy nie dostały wypłaty na czas, nie ma nawet mowy zeby ktos pracował na "czarno" bez umowy... a wiem nie tylko z własnego doswiadczenia ze w innych sklepach to jest standard ze dopiero po jakims czasie z łaska dostaje sie umowe... ludzie pracujacy w tej firmie sa sympatyczni...nie ma takiego rezimu jak bywa sklepach typu house i reservd...tam wogóle pracownikow traktuje sie jak smieci... wiem bo pracowałam i w jednym i w drugim, mam traumatyczne przezycia. wiec nie piszcie bzdur o rapperze jesli do konca czegos nie wiecie
ktoś 2010-04-11 20:13:02
pati co ty mozesz wiedziec o tej firmie zaklamanej ktora ma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w dokumentach itd ....dla mnie jedyna normalna osoba w firmie jest p.(usunięte przez moderatora)
Gochi 2010-04-15 12:01:15
Ja tez pracuje w tej firmie od poczatku i nie spotkalam sie z niczym co mogloby zle wplynac na moje stosunki z pracodawcami.Zawsze idzie sie dogadac w kazdej sprawie,nie ma problemuw z wyplatami,zaliczkami czy innymi tego typu sprawami jak urlopy tylko trzeba byc ukladowym czlowiekiem umiec sie dogadac,porozumiec i nie jak niektorzy zastraszaja jakims chorobowym sadem czy bog wie co jeszcze wtdy sie dziwia ze firma ma do nich zle nastawienie.Jednyne na co moge narzekac to fakt ze czesto sa braki w magazynie i nie dostarczaja zamawianego towaru nawet nie wiem czy to dotyczny tylko mojego sklepu czu wszyscy sa traktowani w ten sposob! Ale wspolpraca jest swietna i oby trwala jak najdluzej bo ogolnie ciezko z tak dobra praca i trzeba ja szanowac pozdrawiam
taka jedna 2010-04-22 23:16:16
zgadza się, p.(usunięte przez moderatora) jest w porządku a szefowa "wielka dama" o mentalności baby targowej, mająca za nic pracowników, sama zaczynała od bazarku a za ladę służyło jej łóżko polowe, żenada
ja P... 2010-05-02 23:13:57
Kochana a to mogę wiedziec ze pracuję juz kilka lat i nigdy sie nie zawiodłam na tej firmie! Nie interesuje mnie jakie ma firma opinie jesli w stosunku do mnie jest jak najbardziej fair to byłabym idiotką gdybym narzekała! (usunięte przez moderatora) to świetna kobietka z która bardzo fajnie się mozna porozumiec jak i p.(usunięte przez moderatora) z reztą! A szefowa jak dla mnie jest inteligentną i wyrozumiałą osobą. zdarzało mi sie pracowac w takich sklepach gdzie szef nie odezwał sie do pracownika...bo to nie ten poziom przez kierownika przekazywał informacje!!! A p. (usunięte przez moderatora) odwiedzając sklep porozmawia z dziewczynami z szcunkiem, i wszystkie rozmowy sa bardzo sympatyczne! nie wiem o co tutaj niektórym chodzi , jezeli ktos nie chciał pracowac tylko sie obijał i stroił fochy wielkiej księżniczki to nic dziwnego ,że teraz oczrnia firmę i zwala winę na szefową! polecam kazdemu , kto chce pracowac! napewno sie nie rozczaruje!
ZADOWOLONY Z PRACY W RAPPERZE! 2010-09-25 21:21:14
Jestem pracownikiem tej firmy od jakiegoś czasu , uważam że szefowa to uczciwa i mądra kobieta. Ma dobry kontakt z pracownikami , a przede wszystkim nauczyła mnie podejścia do życia i klienta. Musiałaś stracić pracę i masz teraz żal...
pracownik 2010-10-13 11:06:21
pracowałam w tej firmie 1,5 roku i zostałam zwolniona z dnia na dzień bez podania przyczyny.nie byłam pierwszą ofiarą takiego zwolnienia.co do wypłaty to zarobić można tylko 1000zł,a o wypłacenie nadgodzin trzeba sie upominać.nie polecam
clancy 2010-11-17 11:38:06
pracowałam w tej firmie dosc długo aby móc sie teraz wypowiedzieć.
Zawdzięczam firmie rapper jns wiele:)doswiadczenie jakie zdobyłam wykorzystuje do dzisiaj.(usunięte przez moderatora) -super kobieta ,szef -"do rany przyłóż" ,świetny facet(usunięte przez moderatora) -tłumaczyłam zawsze sobie ,że jeszcze jest zbyt młody....
....i (usunięte przez moderatora) -niby "regionalny" a niestety pojęcia o tym nie miał:(
no i szefowa-niestety macie rację -TRAGEDIA!!!! zero poszanowania dla pracowników tyle czasu tam pracowałam i w obrzydliwy sposób mnie potraktowała-PRZYKRO!!!!!!!!!!!!!!!!
blondi 2011-01-02 12:00:18
gdyby firma była super na rynku to by sklepow nie zamykali
misiu 2011-03-18 09:36:59
ja uwazam ze ludzie ktorzy kupuja TOWAR NA SKLEPY WOGÓLE NIE MAJA STYLU I GUSTU TOWAR WYGLADA JAKBY BYL Z PRZED PARU DOBRYCH LAT I NIESTETY NIE ZROBIMY FURORY MAJAC TAKIE FAJNE SKLEPY WOKOL NAS GDYBY TO PRACOWNICY MOGLI JEZDZIC PO TOWAR NAPEWNO BYL BY LEPSZY UWAZAM ZE POWINNI ZMIENIC STYLISTE I REGIONALNEGO BO ROBI Z SIEBIE JACYKOWA A ZNA SIE NA TYM WSZYSTKIM TAK SAMO JAK I MY!NIE JEST ZLE ALE MOGLOBY BYC O WIELE LEPIEJ, JESLI CHODZI O WYPLATY URLPY ITP NIE MA ZADNEGO PROBLEMU!!!
anonim 2011-03-25 16:51:56
No naewno kazda sytuacja jest inna .Ale ja mialam taka syt ze sama zreygnowalam z pracy,szef prosil mnie o zastanowienie sie itp nawet proponowal podwyzke ale ja bylam uparta...niestety w nowej firmie popracoalam pol roku i zostalam zwolniona i dostalam prace ...znowu w Rapperze.bez problemu zostalam przyjeta z otwartymi rekoma pracuje juz tu 5 lat i bardzo sobie chwale wspolprace.
:) 2013-06-28 13:16:46
Witam
A czy wogóle istnieje jeszcze ta firma?????
Mati 2014-03-12 21:45:14
Rapper Jeanswear to polska marka co najważniejsze, ale nie wiem jak jest obecnie, może jest na forum ktoś bardziej zorientowany.
Mati 2014-03-27 12:49:02
Nikt nic nie wie, bo nie ukrywam, że zależy mi na czasie, czy w ogóle da radę znaleźć tam pracę? Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź.
mikołaj 2014-06-18 20:52:24
Słyszałem, że firmy rapper jns chyba już nie ma, jest w stanie ktoś to zweryfikować, może wiadomo co się stało?
karol84 2014-10-25 22:09:58
Witam wszystkich , ogolnie firma rapper prawdopodobnie nie istnieje banda zlidzieji okradali pracownikow , nie placili na czas poza tym nie rejestruja w Zus i Us moja dziewczyna pracowala w tej firmie rok w Lublinie najpierw wkrecali brak pradu a tak na prawde nie placili za lokal , do tego placili pracownikom w ratach a co najgorsze zamkneli lokal po cichcu przyjechali i wyprzedawali wszystko za prawie darmo a i oczywiscie pracownikom nie wyplacili naleznosci za orzepracowany okres, a nasze prawo okrojone chroni takich sku####nów , przez co ludzie wpadaja w dlugi , i inne klopoty... Jesli nadal Pani Radoń prowadzi swoją dzialanosc to nie polecam !!!!! Ludzie nie popadajcie w desperacje.
misza 2015-02-27 04:04:12
no to jeśli tak jest tak jak napisał ten ktoś ze śmiesznym nickiem to chyba pozostaje tylko szukac czegos dalej i postawić zupełnie na inną firmę a szkoda. bo jak pierwszy raz tutaj się pojawiłem to było to jakoś inaczej pamietam pozytywny obraz ale cóż teraz szukam pracy zarobkaowej dalej gdzie indziej
mareczek 2016-05-15 17:54:53
faktycznie, jednak według mnie to nie musi oznaczać czegoś złego, to mylne wrażenie, ważne wg mnie, że w firmie panuje stabilizacja zatrudnienia :) pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o Rapper JNS Firma Handlowa Ewa Radoń - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rapper JNS Firma Handlowa Ewa Radoń