brak logo

ITalents S.A.

Warszawa

Opinie o ITalents S.A.

gosc 2010-10-29 14:57:00
atmosfera, traktowanie pracownika
Mateusz 2015-06-06 22:22:44
Ja pracuję w tej firmie, programista java. Zawsze wszystko jest na czas, dodatkowe profity także, nigdy nie miałem żadnego problemu z niczym. Naprawdę polecam. MC
Naiwny 2016-04-25 16:34:07
Italents SA jest w likwidacji - polecam lekturę stron oficjalnych KRS.
1
hubert kubasiewicz - italents.pl 2016-05-23 14:01:51
Samo to, że ITalents SA jest w likwidacji nie oznacza nic złego, ITalents SA od ponad 3 lat nie wykonuje żadnych działań, nie zaciąga żadnych zobowiązań jest martwe, jest w likwidacji. Od kilku lat ITalents działający na rynku to Italents sp z oo, która bardzo prężnie się rozwiją, działa bez żadnych problemów, reguluje należności na bieżąco, nigdy nie miała żadnych problemów ani z Klientami, ani z pracownikami.
Naiwny 2016-07-05 15:55:31
I chce Pan powiedzieć, że Italents sp. z o.o. ma podpisaną umową np. z firmą Everis?? O ile wiem, to jest to były klient ITalents S.A. - BTW - logo też jest takie samo jak w było w ITalents S.A. ....
1
Naiwny 2016-07-22 19:32:32
UWAGA!
ITalents SA jest w likwidacji, ITalents Sp. z .o.o używanie nielegalnie wizerunki firm z który minie współpracuje!

Nie płacą na czas
hubert kubasiewicz 2016-08-22 13:02:40
A komu to ITalents sp z oo nie zapłaciło na czas? Halo Panie Naiwny bardzo proszę o taką informację bo z tego co wiem to zazwyczaj płacimy przed czasem. hk
1
hubert kubasiewicz 2016-08-25 11:20:16
a skąd an wiem Panie Naiwny kto jest Klientem Italents sp z oo? A tak w ogóle łatwiej nam będzie wymieniać opinie jeśli Pan się przedstawi.
1
marek 2016-09-01 12:19:07
Nie tak dawno jeszcze oni szukali ludzi na stanowisko jako Administrator IT ( z umiejętnością programowania ) i to naparwde była dobra oferta, ale zastanawiam się jeszcze nad tym jak u nich to będzie wyglądało cz rzeczywiście na plus jednak.
Pracownik Everis 2016-11-14 16:43:55
A ja chętnie posłucham o tym, jak Państwo z nami współpracujecie. I fajnie byłoby wiedzieć w jakim zakresie.
1
hk 2016-11-18 12:26:30
@pracownik everis - ale JA tzn kto? ...i pyta Pan/Pani nas w jakim zakresie bo fajnie byłoby wiedzieć?
Zostaw swoją opinię o ITalents S.A. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ITalents S.A.