brak logo

ITalents S.A.

Warszawa

Opinie o ITalents S.A.

gosc 2010-10-29 14:57
atmosfera, traktowanie pracownika
3
Mateusz 2015-06-06 22:22
Ja pracuję w tej firmie, programista java. Zawsze wszystko jest na czas, dodatkowe profity także, nigdy nie miałem żadnego problemu z niczym. Naprawdę polecam. MC
6
Naiwny 2016-04-25 16:34
Italents SA jest w likwidacji - polecam lekturę stron oficjalnych KRS.
1
hubert kubasiewicz - italents.pl 2016-05-23 14:01
Samo to, że ITalents SA jest w likwidacji nie oznacza nic złego, ITalents SA od ponad 3 lat nie wykonuje żadnych działań, nie zaciąga żadnych zobowiązań jest martwe, jest w likwidacji. Od kilku lat ITalents działający na rynku to Italents sp z oo, która bardzo prężnie się rozwiją, działa bez żadnych problemów, reguluje należności na bieżąco, nigdy nie miała żadnych problemów ani z Klientami, ani z pracownikami.
8
Naiwny 2016-07-05 15:55
I chce Pan powiedzieć, że Italents sp. z o.o. ma podpisaną umową np. z firmą Everis?? O ile wiem, to jest to były klient ITalents S.A. - BTW - logo też jest takie samo jak w było w ITalents S.A. ....
1
Naiwny 2016-07-22 19:32
UWAGA!
ITalents SA jest w likwidacji, ITalents Sp. z .o.o używanie nielegalnie wizerunki firm z który minie współpracuje!

Nie płacą na czas
hubert kubasiewicz 2016-08-22 13:02
A komu to ITalents sp z oo nie zapłaciło na czas? Halo Panie Naiwny bardzo proszę o taką informację bo z tego co wiem to zazwyczaj płacimy przed czasem. hk
11
hubert kubasiewicz 2016-08-25 11:20
a skąd an wiem Panie Naiwny kto jest Klientem Italents sp z oo? A tak w ogóle łatwiej nam będzie wymieniać opinie jeśli Pan się przedstawi.
10
marek 2016-09-01 12:19
Nie tak dawno jeszcze oni szukali ludzi na stanowisko jako Administrator IT ( z umiejętnością programowania ) i to naparwde była dobra oferta, ale zastanawiam się jeszcze nad tym jak u nich to będzie wyglądało cz rzeczywiście na plus jednak.
Pracownik Everis 2016-11-14 16:43
A ja chętnie posłucham o tym, jak Państwo z nami współpracujecie. I fajnie byłoby wiedzieć w jakim zakresie.
4
hk 2016-11-18 12:26
@pracownik everis - ale JA tzn kto? ...i pyta Pan/Pani nas w jakim zakresie bo fajnie byłoby wiedzieć?
11
pfff 2017-05-25 15:58
Kompletny brak wiedzy i profesjonalizmu, wysyłają oferty pracy na PHP do JS developera i wszystko jak leci. Tłumacząc się że mięli żle wpisane stanowisko w systemie bo pisało javascript....bo faktycznie javascript to php. aż brak słów, może warto mieć podstawową wiedzę albo chociaż poczytać dane kandydtata.
hk 2017-05-29 15:09
Szanowny Panie pfff, szkoda, że tylko pfff bo moglibyśmy przeanalizować tę konkretną sprawę gdybyśmy wiedzieli dokładnie co kryje się za tym pesudonimem. Jak Pan sam świetnie wie szukając np full stack developera szukamy osoby, która zna JS i PHP. Na rynku pracowników jest bardzo dużo osób, które w swoich umiejętnościach, doświadczeniu itp pokazują, że świetnie poruszają się zarówno w JS jak i PHP. Dość długa praca w branży rekrutacyjnej it, znajomość podstaw i umiejętność pisania zarówno prostych rzeczy w php w JS itp kazała mi zasugerować koleżance, aby wpisała JS jako jedno ze słów kluczowych w poszukiwaniu takiego właśnie developera tym bardziej, że w samym profilu klient wymaga znajomości i JS i PHP. Pozdrawiam Hubert Kubasiewicz ITalents.
10
Hubert Kubasiewicz 2017-06-18 21:52
Szanowni zawiedzeni dlaczego tak bardzo obawiacie się ujawnienia swoich danych przecież o wiele bardziej będziecie wiarygodni jeśli to zrobicie. Traktuję ten post jako post konkurencyjnej firmy, która nie potrafi w żaden innych sposób dać sobie rady na rynku jedynie wypisując takie bzdury... Tak na marginesie informuję, że ja osobiście nie prowadzę, żadnych projektów rekrutacyjnych. Pozdrawiam Hubert Kubasiewicz
11
Zostaw swoją opinię o ITalents S.A. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ITalents S.A.