brak logo

Polski Tytoń

Gorzów Wielkopolski

Opinie o Polski Tytoń

aga 2010-08-17 10:33:31
Informacja dla podejmujących prace w Polskim tytoniu Gorzów.Strzeżcie się i pilnujcie przed "święta trójcą" Pracowałam i wiem co to za ludzie.
5
obrona 2010-09-26 12:06:35
Jesli piszesz ze cie podpiernicza do szefa to sam sobie momentalnie wystawiasz opinie ze cos złego robiłes w czasie pracy na magazynie !!!
2
stan magazynowy 2010-09-26 12:13:13
Jestem ciekaw co bys pisal jeden z drugim jak by przyszlo do płacenia za manko na magazynie np 20 tys zl ,a pan W[usunięte przez moderatora] byl by w tym czasie na urlopie!gdyby nie on nikt by tam nie pracował
x 2010-11-02 17:40:01
To fajnych macie magazynierów jak pod nieobecność jednego człowieka doprowadzacie do takiego manka. Gratulacje.
AAAAAAAA 2010-11-02 17:44:09
UCZCIWY p. W[usunięte przez moderatora]???????
Pracownik-MIESIACA 2011-10-28 10:01:44
Pracowałem rok w Polskim Tytoniu na Magazynie, razem z Panem W[usunięte przez moderatora]. Szczerze podobało mi się, Pan W[usunięte przez moderatora] jako kierownik ma cały magazyn na głowie. To oczywiste, że jak ktoś jest obibok lub źle wykonuje swoją prace to zostanie podpierniczony do szefa :). Z wielką chęcią bym wrócił na to stanowisko.
Drezdenko 2013-08-04 15:42:17
Zawsze sie nad tym zastanawialem,czy w Radomiu wiedzą o tych wszystkich wałkach:)
1
radom 2014-03-03 01:07:56
walki w firmie
1
słowian 2014-05-08 21:44:28
Jak najdalej o tej firmy!!!juz nie mowie o nie prawidłowościach przy zaniżaniu cen na fakturach i okradania właścicieli z Radomia
1
Alfa 2014-06-03 09:14:38
Ile zarabia kierowca w Gorzowie?
kierowca 2014-06-24 09:19:04
2500 netto
kierowca 2014-07-04 11:45:39
Chyba przez dwa miesiące hahahaha.
kierowca 2014-11-05 21:48:52
Witam,jesli ktos chce tam isc na kierowce to z góry odradzam!!!zarobek 1600 zł,prace zaczynasz od 7 godziny,najlepsze jest to ze nie dosc ze pracujesz do godziny 17/18 tej to zbierasz pieniadze ktore tak naprawde musza zbierac przedstawiciele,wracajac na firmie musisz jeszcze je poukladac i zawiesc do banku,ty przywozisz 30 /40 tys a przedstawiciel ktory ma od tego prowizje przywozi 4/5 tys :) ostrzegam przed ta pracą!!!!!!!!!
1
słodka prawda 2014-11-07 22:09:54
Pan dyrektor niech tam sie obudzi z tymi kierowcami i zakłamaniem jednych z nich,gdyby nie pomoc żonki nie wracał by o 13 a inni o 20 tej
1
4 lata 2014-11-20 12:36:51
Muszkieter ludzie pracuja po tyle lat bo wolą siedziec w jendnym syfie ktory znają niż isc do innego syfu ktorego nie znają,po drugie w Gw nie ma pracy i pracujesz z zacisnietymi zebami w jednej firmie,jak mieszkasz z mamusia to ci wystarczy 1500 zł,życze powodzenia na nwoej drodze z PT :)
rob son 2015-02-13 09:38:55
Praca jako Przedstawiciel w Polskim Tytoniu to dramat!!!Odradzam każdemu!Zarobek 1600 netto,telefony ze sklepów zaczynają się o 6 rano i tak przez cały dzień,nawet o 22 potrafią dzwonić,oczywiście telefony w sobote,niedziele to standard.Musisz oczywiście odebrać i przyjąć zamówienie bo jak nie to wielka afera będzie.W firmie musisz być o 7 a najlepiej już po 6 rano ,odpowiadasz za sciąganie płatności od klientów,zbierasz pieniądze,koló 17 jak wrócisz do firmy musisz jeszcze rozliczyć odebrane pieniądze,poukładać,wypisać przelew do banku itd.,jak ci się uda o 18 bedziezsz w domu,chyba ze jeszcze dłużników w Gw musisz objechać.Straszny bałagan,brak profesjonalizmu.Wspólczuje naiwnym którzy pójdą tam do pracy.Wyzysk człowieka to najdelikatniejsze określenie na to co tam się wyprawia.Aha,bajki o premiach ,bonusach,itd które są dodatkiem do pensji to tylko ktoś mega naiwny w to uwierzy.!!
3
S. 2015-02-24 23:04:10
Witam pracowałem tam Polski Tyton Wrocław i nie polecam omijajta firmę ja jak najwiekszym łukiem magazynierzy płaca po 1900 zł na osobe bo dzielą brak np. kwotę 15 tyś zł na ilość osób pracujacych na magazynie zdarza sie to bardzo często za braki które nie wiadomo skąd się biorą nie ma żadnego wglądu w dokumenty podpisuj albo wypad takze jak pasuje Ci pszyszły pracowniku płacenie takich duzych kwot i pracowania za fre bo trzeba spłacić to zgłoś sie do psychiatry 1 wypłata oki ale dalej już kiepsko...Łamane jest prawo pracy,BHP oraz dziwne układziki nikomu tam ufać nie można.Jak ktos cos ukradnie i nie wyczają kto to też Ty zapłacisz.Urlop w okresie wakacyjnym ? Zapomnij może w lutym lub listopadzie.Także nawet nie polecam pujścia na rozmowe w tej firmie szkoda Twojego czasu pozdrawiam S.
Zbieracz 2015-09-10 22:48:06
W hurtowni Polski Tytoń Dystrybucja Hurtownia Farmaceutyczna w Gorzowie odbywałem trzymiesięczny staż i jestem zadowolony niż zawiedziony. Szło mi całkiem dobrze. Myślałem, że po stażu zostanę ale centrala mieści się w Radomiu i nie ma zgody żeby zostać. Teraz pracuję do osiemnastego września jako "skoczek". Myślałem że w końcu mnie wezmą i też brak zgody. Robota jest ok. Powiedzieli że jak by była większa liczba przesyłek to by zostawili.
Zbieracz 2015-09-10 22:50:54
W hurtowni Polski Tytoń Dystrybucja Hurtownia Farmaceutyczna w Gorzowie odbywałem
trzymiesięczny staż i jestem zadowolony niż zawiedziony. Szło mi całkiem dobrze.
Myślałem, że po stażu zostanę ale centrala mieści się w Radomiu i nie ma zgody żeby
zostać. Teraz pracuję do osiemnastego września jako "skoczek". Myślałem że w końcu mnie
wezmą i też brak zgody. Robota jest ok. Powiedzieli że jak by była większa liczba
przesyłek to by zostawili.

Coś mówili że Gorzów ma być jedyny z lekami. Jeszcze się popytam.
1
lego 2015-09-21 16:05:58
Prosta wyliczanka,jako kierowca zarabiasz 1600 zł,zbierasz kase dzień w dzień po 20/30 tys a w towarze masz jeszcze wiecej,przyjmujac się podpisujesz odpowiedzialność za wszystko!!!pierdolna ci 20 koła i masz pozamiatane!!!jak jest ktoś upośledzony lub psychiczny życzę powodzenia w Pt Gorzowskim
uśmiech 2015-09-21 16:32:22
Jako przedstawiciel w Pt kup sobie taśmę klejąca aby przykleić telefon do ucha bo klienci będą dzwonic nawet jak bedziesz spal w niedziele o 22
hgf 2016-07-28 23:49:34
jakie zarobki na magazynie ?
były pracownik 2016-08-16 09:12:45
Gdzie co i jak z tymi zarobkami? Na magazynie w Gorzowie 1660 netto z nadgodzinami 1800-2000 praca po 10 godzin bo Gorzów przejął Zieloną Górę. Premie? jakie premie nic nie ma. Pójdziesz na śniadanie to po 5 minutach już cię szukają bo trzeba zamówienia "zbierać". A jak jest obsuwa z szykowaniem tras to zapomnij o śniadaniu. Totalny chaos i dezorganizacja. Nie polecam tam pracy
1
edr 2016-08-16 22:46:53
No skoro zapewniona jest umowa @Kama, to już jest dobrze, bo to podstawa stabilnej pracy, a pewnie i tak dorzucają do tego jeszcze odpowiednie premie czy benefity.
olek 2016-10-28 23:06:06
pracuje tam ale nie długo uciekam bo bałagan popieram wpisy ze Pan Władek jest spoko
nie znajomy 2016-11-20 20:32:31
Odradzam prace jako kierowca zero szacunku nic nie możesz powiedzieć Pan dyrektor wogle nie powinien tam pracować nie potrafi nawet zaplanować trasy dla kierowców a jak już zaplanuje to jeden ma mało o drugi nawet do 21.00 będzie rozwoził towar i nie masz prawa sie odezwać ze nie dasz rady rozwieść i nie którzy mają przy sobie wazeline :) wszyscy wiedza ze dyrektor tam sie nie nadaje ale nikt mu w oczy nie powie tylko ja sie odezwałem i dlatego już tam nie pracuje Pan Piotruś uczciwy jesli chodzi o sprawy finasowe ale niestety co Pan dyrektor powie tak musi byc także niewolników tam potrzebują
Xxx 2016-11-24 12:02:57
Powiem jedno, przedstawiciele przychodzą, biorą z biurka czyjś identyfikator i zbierają zamówienia i często nie zdają wztki, a pozniej na danego pracownika przychodzi kara pieniężna za nie zdanie wz. Stanowczo odradzam i żałuję, że tam pracowałem. Ludzie na magazynie wporzadku tylko tyle, że jeden wielki burdel
anonim 2016-11-24 22:26:34
praca jako kierowca to syf zero szacunku dla kierowcy odbierasz tel i to co ci karzą musisz robić bo jak nie to cię straszą dyrektorem on nie ma pojęcia na temat swojej pracy Pan Piotruś szef kierowców niestety chyba nie do końca można go nazwać szefem bo nie ma własnego zdania jest kukiełką Pana dyrektora i tak na prawdę bierzesz towar i do puki go nie rozwieziesz to nie wracaj na bazę a przedstawiciele co nie którzy lecą sobie w kulki i nie biorą kasy od klijenta a ty musisz a sumka to 15 do 45 tysięcy zł a ty zarabiasz 1800zl i warto się narażać ??????totalny syf i bałagan jedyni w porządku Pan Władziu i Kamil reszta wazeliniarze
Zawiedziony 2016-11-29 22:25:47
Cała ta gorzowska filia to jedno wielkie nieporozumienie ! Facet,który mieni sie dyrektorem nie posiada podstawowych walorów kreujących go na kierownika . Milion decyzji na sekunde a jedna wyklucza kolejną.
Całkowity bezład organizacyjny,nieustabilizowane godziny pracy.Najważniejsza dewiza komanda firmy - praca do efektywnego zakończenia.10-12 godzin rozładunek,przygotowanie trasy,załadunek i rozwózka.
Życie na kanapkach i wodzie butelkowej,zbieranie kasy i przekroczenie limitów pracy dla kierowcy oto motto kierownictwa tego wytworu. Zdecydowanie odradzam chtnym,którzy cenią ustabilizowane formy pracy.
Zostaw swoją opinię o Polski Tytoń - Gorzów Wielkopolski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polski Tytoń