Volta Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Volta Sp. z o.o.

Monia 2016-06-23 11:09
Wiesz, ja szacunek to się składa codzienność, normalność, kultura osobista, wzajemny szacunek, standardy życia i pracy. Tego w Volcie nie ma. Nawet dla pracowników, bądź klientów w ten upał, nie wspominając o kawie czy herbacie, po konieczności zmiany obuwia w oddziale Warszawskim, - umotywowane tym że się wykładzina pobrudzi.
Volta to totalna porażka dla potencjalnego pracownika i wegetacja dla tych co jeszcze zostali.
2
marian 2016-08-24 09:03
witam dostałem się do odziału na kierownika proszę o pomoc jak tu jest naprawdę
1
pokemon 2016-08-29 16:08
a jak kasa ?
mateusz 2016-09-02 15:24
Witam wszystkich byłych pracowników ja zacząłem prace i chwale sobie wiele zmian w tej firmie nastąpiło i jest naprawdę finansowo i profesjonalnie miła atmosfera i koleżeństwo zapraszam do pracy !!!! Zresztą to całe forum proszę pokazać pracodawce o którym są pozytywne opinie ???
4
Goniec 2016-09-05 12:37
Do Kliller - nie pisz bzdur, bo w Volcie nie masz niczego zagwarantowane. Nie ma regulaminu premiowania ani wynagradzania, więc w przypadku sporu o prowizję jesteś na pozycji przegranej. Zarząd Volty bardzo dobrze to wie i skrupulatnie wykorzystuje w umowach zapis: premia uznaniowa. Znam nie jedną osobę, która bardzo liczyła na te premie/prowizje i nigdy ich nie otrzymała. Takie są standardy w Volcie, nie bądźcie więc naiwni i negocjujcie jak najwyższą podstawę, bo ww. ze względu na fatalną opinię, ma dziś duży problem z przyjęciem kogokolwiek do pracy.
Ogólnie NIE POLECAM ale jak już nie ma innego wyjścia - to radzę wysoko negocjować.
2
skoda fabia LPG 2016-09-09 00:09
Nic nie wiecie , bzdury wypisujecie . Jest regulamin premiowania a i premia jest . Trzeba tylko tyle debilnych warunków spełnić ( oczywiście poza najważniejszymi - marża ) ze zaczyna się liczenie : nowy klient , aktywny klient i inne bzdury które służą ściganiu marchewki. Miesięczne plany i wieczne siedzenie z kalkulatorem pod koniec miesiąca - żeby nie za dużo bo na drugi miesiąc Dyrektor oderwany od rzeczywistości wyebie taki plan ze sie oddział zezra . Ta firma nie jest zła , ma bardzo dobre zaplecze w NIEKTÓRYCH pracownikach . Przydałby się nowy właściciel ( nawet młody ) który zrobiłby porządny audyt , siadł w samochód i przejechał się po klientach ( straconych ) A tak staremu się nie chce , młodemu tak samo . Inni władni na posadkach siedzą i miesiące mijają kaska leci . Ludzie odchodzą do konkurencji. Lojalka jest ale jaki to problem przepracować ( lub przechorować ) 6 miesięcy . Jeżeli jesteś młody , warto zaistnieć w branży ( poznać produkty , rynek i klientów rzecz jasna :)) Potem można znaleźć pracę w branży u kogoś innego . Szkoda pisać o autach bo skoda fabia ( nowa czy stara ) spokojnie wystarczy ( nie masz na nią rwać lasek tylko podrzucić klientowi towar przy okazji wizyty ) , chcesz się lansować kup sobie Audi . Wystarczyłoby żeby firma płaciła normalną prowizje od sprzedaży ( obrotu, marzy ) bez dziwnych zapisków nie służących niczemu innemu tylko zniechęceniu handlowca . Do zarządu , do właściciela - Panie Ol......cz , tyle lat budował Pan tą firmę , czas chyba niektórych po rozliczać..... Bo jak tak dalej będzie firma umrze śmiercią naturalną a szkoda chyba. Fajnie się pracuje wiedząc ze za wyrobiony zysk dla firmy dostanie się chociaż mały procencik ( co miesiąc ) . W tedy każdy ciągnie w górę . A nie od pierwszego do pierwszego.
5
adam 2016-09-20 16:56
Dlaczegojest taka rotacja?
2
Czemunie? 2016-09-27 23:35
Miałem okazję brać udział w rekrutacji na stanowisko Regionalnego Kierownika Sprzedaży w Rzeszowie.
To był drugi etap. Pierwszym był kontakt head huntera.
Spotkanie w Warszawie trwało prawie dwie godziny. Wg mnie bardzo rzeczowe i profesjonalnie przeprowadzone. Wiem co piszę bo na kilku innych "spotkaniach" miałem okazję być.
Firma wygląda bardzo poważnie. Widać, że stawiają na rozwój poprzez sprzedaż urządzeń na inwestycje. Po cyfrach widać, że to przynosi efekt - od kilku lat wzrosty r/r i to dość znaczne dwucyfrowe. Słowa osoby, z którą rozmawiałem zweryfikowałem - wszystko się zgadzało.
Warunki zatrudnienia rynkowe, normalne. Premia uzależniona od osiągniętego wzrostu marży w regionie, którym miałbym się zajmować.
Potwierdza się kilka wpisów dokonanych na tym portalu przez chyba nieco rozgoryczonych pracowników. Mianowicie:
a. miesięczna opłata za auto 250 zł brutto - osobiście doskonale to rozumiem, bo obecnie pracuję w powiedzmy korporacji i nie dość że płacę 400 (bo silnik 2L) to jeszcze mam limity na prywatne kilometry. Tu limitów nie ma a kwota musi być pobierana zgodnie z obowiązującym prawem.
b. "lojalka" - faktycznie mi o niej wspomniano - 7500 na 6 m-cy. Po tym czasie umowa wygasa a poza tym kwota ta amortyzuje się od pierwszego dnia pracy. Znowu dla mnie to żadne zaskoczenie tym bardziej, że poza dwutygodniowym szkoleniem (chyba takim wstępnym) wspomniano mi, że w tej chwili firma angażuje dużo pieniędzy w szkolenia techniczne a w planach również handlowe...
Reasumując - ciekawa firma, która działa na rynku z sukcesami, profesjonalna i przyjemna rozmowa, ciekawy acz nie nowy pomysł na rozwój sprzedaży - dla REP'ów to wg mnie jest niezła szkoła życia w której przetrwają naprawdę nieźli zawodnicy. Stąd może sporo "niefajnych" wpisów :)
Ja jestem na TAK choć może nie być łatwo bo kilka osób do przesłuchania jeszcze było :(
12
obecny 2016-10-14 21:48
Jestem przerażony wpisem @skoda fabia LPG. Człowieku mam nadzieję, że już z nami nie pracujesz. I całe szczęście. Dla firmy oczywiście. Jak handlowiec może pisać, że pozyskiwanie klientów to "jakiś debilny warunek" żeby dostać premię? A czemu nie wspomniałeś, że za spełnienie tych warunków można dostać dodatkową premię? Rozwalił mnie też tekst o "małym procenciku co miesiąc". Chłopie czasy kiedy obowiązywała zasada "czy się stoi czy się leży to 5 zł się należy" już dawno minęły. Proponuję abyś wrócił do pracy akwizytora, bo chyba z takim nastawieniem to nie będzie ci łatwo zagrzać miejsca na stanowisko handlowca...
8
obecny 2016-10-14 21:52
Jestem przerażony wpisem @skoda fabia LPG. Człowieku mam nadzieję, że już z nami nie pracujesz. I całe szczęście. Dla firmy oczywiście. Jak handlowiec może pisać, że pozyskiwanie klientów to "jakiś debilny warunek" żeby dostać premię? A czemu nie wspomniałeś, że za spełnienie tych warunków można dostać dodatkową premię? Rozwalił mnie też tekst o "małym procenciku co miesiąc". Chłopie czasy kiedy obowiązywała zasada "czy się stoi czy się leży to 5 zł się należy" już dawno minęły. Proponuję abyś wrócił do pracy akwizytora, bo chyba z takim nastawieniem to nie będzie ci łatwo zagrzać miejsca na stanowisko handlowca...
7
Były 2016-10-17 10:49
Do obecny: Jestem przerażony tym, że w XXI wieku w Volcie dochodzi do tylu patologii. Samochód ważniejszy od człowieka? Zysk ważniejszy od bezpieczeństwa ludzi. Lojalka za szkolenie? Ty robisz komuś łaskę, że wprowadzasz go w arkana firmy? Przecież to Twój interes, żeby człowiek/handlowiec wiedział co jest w ofercie i sprawnie był w stanie ruszyć w rynek z ofertą.
5
Opok 2016-10-17 12:10
A ja mam nadzieję że Ciebie szybko zwolnią lub zamkną w więzieniu za łamanie prawa.
5
obecny 2016-10-17 16:18
@Były.
Czytaj ze zrozumieniem. Ja nie podniosłem kwestii ani samochodu ani lojalki...
8
skoda fabia LPG 2016-10-19 07:34
Chyba nie umiesz czytać ze zrozumieniem . Napisałem ze premia jest ( była ) ale zamiast dawać handlowcowi kasę od utargu jak to ma miejsce w innych firmach .( np 1% od obroty , lub 5 -10 % od zysku ) Każdy siedzi z kalkulatorem zamiast dać z siebie wszystko w danym miesiącu. Wszystko jest obiektywną prawdą - nie wiem dlaczego jesteś taki przerażony - nie napisałem niczego co jest nieprawdą - nie obsmarowałem firmy w złości i frustracji . Są miesiące lepsze i gorsze - nie takie same ( pod względem obrotu oczywiście ) Prawda w oczy kole - dlaczego najlepsi pracownicy odchodzą bo nie mogą sie dogadać z kierownikami ( jeżeli pracujesz w firmie to doskonale wiesz o czym mówię ) - znowu pracownik z ponad 10 letnim stażem odchodzi ........
6
AntyDratewka 2016-10-22 10:08
Ano odszedł, bo nie było powodu, celu, ani sensu zostać dalej. Kłamstwo ma krótkie nogi i pomimo usilnych prób ratowania wizerunku na tym forum - prawda wychodzi na jaw. Volta to straszna firma, bez szans dla rozwój ani dla siebie jako organizacji ani dla pracowników, którzy jeszcze w niej tkwią.
Rozmawialiśmy, powiedział: miałem dość, nikt mnie nie słuchał, nie widziałem celu.
A Sukcesor pomimo wykształcenia i pozornej ogłady-nie widzi, nie słyszy, nie umie czytać i nie przyjmuje do wiadomości prawdy.
9
Fabia LPG 2016-10-24 15:59
To co motywuje pracownika w waszej firmie ?
Premia kwartalna niewidzialna ..... poklepanie po ramieniu ... rodziny za to nie wyzywisz , kredytu nie spłacisz ..... swój czas już przespaliście . Teraz musicie patrzeć jak konkurencja was wycina . Za to dyrektorów , kierowników macie wielu ....
3
Bartlomiej 2016-10-25 19:16
Pracuje w firmie od miesiaca jest ok wyplata 30dnia miesiaca firma inwestuje w szkolenia profesjonalizm obslugi wchodzi mocno w inwestycje polecam
6
kolega z S.. 2016-10-26 22:11
obserwuję voltę od wielu miesięcy. nie zgadzam się z Tobą, że wycina ich konkurencja - wręcz przeciwnie - pracowałem w firmie na S (juz jej nie ma!), firma na A z Katowic (kondycja żadna w tej chwili!), firma na M (na rynku słychać o problemach!)... Nas niestety volta wycięła... Opinie na rynku volta ma w tej chwili naprawdę bardzo dobre. Ciężko mi to przez "gardło przechodzi" jako byłemu konkurentowi ale taka prawda...
9
Rysiek 2016-12-12 21:55
To prawda, że w VOLCIE pracuje Pan Krzysztof Ratajczak?
3
Pracownik 2016-12-30 16:26
Tak !
Kierownik oddziału Poznań :) Godnie zastępuje D.K
4
Cytron 2017-01-13 09:42
Bardzo chcę dostać się do pracy w Volcie. Nie wiem czy są jakieś przyjęcia? Może orientujesz się jak tam zarabiają?
1
X-man 2017-01-16 21:05
Na początku niby ok ale z czasem coraz gorzej. Jak za często dostajesz premię to zaczynają kombinować co tu zrobić żeby nie zapłacić, szukają dziury w całym. Jeden z dyrektorów minął się z powołaniem - bajkopisarzem powinien zostać, a jeden z jego nowych kierowników to tragedia ale nikt tego nie widzi. Sporo absurdalnych oszczędności. Niby szkolą i z ludźmi idzie się dogadać ale negatywy są dość mocne.
2
Sorbet 2017-01-22 18:49
Czy Volta potrzebuje poza projektantem wnętrz jakiegoś innego pracownika. Słyszałam dużo dobrego i chętnie bym spróbowała pracy u nich ale nie mogę nic znaleźć.
Elektro montaz 2017-01-26 18:30
Widze ze na rynku volta mocno walczy ceną i wiedza techniczna tak widze na podstawie Poznania i Katowic w tych rejonach prowadzę inwestycje .a reszta to nie wiem jak sie ma.
2
Grzegorz 2017-01-26 18:42
Widze ze volta mocno stawia na cene i pomoc techniczna .zwlaszcza w Poznaniu jest pomocna dłoń podana .
3
Filip 2017-01-26 19:00
Polecam prace w 100 procentach
4
Zawiedziony 2017-01-27 10:06
Wcale nie jest dobrze czas szukać coś innego
3
Tadzik 2017-01-29 10:48
Fajna firma i warto tu pracować. jakieś drobne mankamenty mogą zdarzyć się wszędzie ale jest dobrze.
4
Zawiedziony 2017-02-01 10:51
Zabieranie premii bez powodu nazywasz drobiazgiem? A może jesteś jednym z dyrektorów? Szeregowi pracownicy wcale nie mają dobrych warunków pracy.
3
Tadzik 2017-02-02 13:41
Jak nie wyrobiłeś normy to nie dostałeś premii i w tym temacie to tyle. Volta to poważna firma.Poza tym, premia nie jest przypisana do podstawy tylko jest przyznawana i wydaje mi się że skoro Ci jej nie przyznali to nie zapracowałeś. Pretensje możesz mieć tylko do siebie.
4
wkurzony 2017-02-02 21:19
Nie znasz szczegółów, to sie nie wypowiadaj! Cele zrobione, premii brak. Premia jest uznaniona, wiec to widzimi sie dyrektora czy ja przyzna czy nie....
2
wkurzony 2017-02-02 21:19
Nie znasz szczegółów, to sie nie wypowiadaj! Cele zrobione, premii brak. Premia jest uznaniowa, wiec to widzimi sie dyrektora czy ja przyzna czy nie....
3
Kosa 2017-02-08 08:26
Co ty pupilku bez cywilnej odwagi piszesz. Nie wypłacenie premii za wypracowany zysk jest zwyczajnym oszustwem i nazywajmy rzeczy po imieniu. Jeżeli Dyrektor handlowy mówiąc mi w oczy: "chyba nie myślisz że mógłbym się z Tobą rozliczyć" - przekonując mnie do podpisania drugiej umowy, w której jest zapis "premia uznaniowa" - tego słowa nie dotrzymuje - to jest dla mnie człowiekiem bez honoru i naciągaczem.
Poprawa PRu na forum niczego nie zmieni - Ci którzy pracowali i zostali podobnie potraktowani - a jest nas wielu - wiedzą swoje. Przykro mi.
6
Cytryna 2017-02-14 12:10
Pracuję już dość długo i wiem jak wyglada praca niektórych ludzi. Szefowie wiedzą jak kto pracuje .
3
Lolek 2017-02-18 09:04
Oj tak dobrze wiedzą, bo śledzą każde Twoje kliknięcie myszką i to gdzie jedziesz na urlop. To jest ich praca - bo sami uczciwie pracować nie potrafią.
1
Centak 2017-02-20 11:39
Pracuję w firmie już dość długo i zgadzam sie z niektórymi wpisami. Niestety ludzie nie zawsze pracują tak jak powinni a później są nerwy i oskarżanie. To solidna firma.
4
Zły 2017-02-27 21:55
Zależy na który dział trafisz, są takie które funkcjonują bez zarzutu i są takie, gdzie mobbing, kłamstwa, gierki etc. A dyrektorzy nietykalni bezkarni. Tam jest naprawdę ciężko.
3
pracownik 2017-03-13 19:16
Dyrektor handlowy żyje swoim życiem , ciężko go rozliczać bo nie jest duchem i wszystkiego nie widzi ( czasem widzi i udaje ze nie widzi ) Każdy kto pracuje lub pracował wie ze jest fałszywy i raczej nie mozna mu ufać ( a w sumie ma takie stanowisko ze jest nie do ruszenia i mógłby być wsparciem ) - gdyby nie robił takiego dystansu od normalnego pracownika i był człowiekiem , więcej by wiedział co się dzieje i byłby szanowany. - Chyba ze celowo nie chce zadawać się z plebsem.
Może się po prostu wypalił - tylko jest . A szkoda bo na pierwszy rzut oka wydaje się bardzo elokwentny i budzący zaufanie . Szkoda
3
Dominika 2017-03-14 19:12
Volta Sp. z o.o. jest liderem systemów zabezpieczeń w Polsce, wielokrotnie nagradzana m.in. dzięki pracy szefów. Negatywne oceny zupełnie nie należą się.
optymista 2017-03-15 18:26
Szanowna Dominiko,
pozostaw swoje uwagi dla dzieci na dobranoc. Jeżeli nie rozumiesz że firma to ludzie na wszystkich szczeblach drabiny, szczególnie Ci na niższych niż zarząd i dyrektorzy !!!, to niech wspaniali i najmądrzejsi sami popracują przez tylko jeden miesiąc, bez tych na dole. Hi, hi, hi, ha,ha, ha - Firmy nie ma.
A było by szkoda...Człowiek jest podmiotem, nie przedmiotem.
5
Polek 2017-03-15 20:42
Dominika na pewno by tego nie powiedziała.
Volta to polskie piekło w najgorszym wydaniu
1
Zawiedziony 2017-03-16 08:43
Ciekawe który z dyrektorów kryje się pod nickiem Dominika.
1
Były 2017-03-17 23:59
A te kłamstwa prosto w oczy, gierki, korpo w najlepszym wydaniu.
normal 2017-03-18 15:06
"pracowniku" zanim coś napiszesz, to wcześniej się rozejrzyj, potem zastanów, potem przeanalizuj, potem pomyśl i raz jeszcze pomyśl. Może wówczas zauważysz pozytywne zmiany jakie są wprowadzane w sprzedaży, które właśnie ten człowiek wdraża. Osobiście mnie (a wiem, że nie tylko mnie) to motywuje do pracy. Jest parę elementów, które mnie wkurzają (dotyczą one np. współpracy między oddziałami a centralą) ale akurat to jest bardzo OK. Ale to w każdej firmie coś można znaleźć. Nikt i nic nie jest zawsze idealne. No, poza Tobą "pracowniku"...
3
Iza 2017-03-19 12:37
Volta świetnie radzi sobie z wieloma sprawami to poradzi z hejtem.
2
Ja 2017-03-27 09:31
Żaden hejt tylko prawda.
1
Ja 2017-03-27 09:33
Żaden hejt tylko prawda. Zwłaszcza w przypadku oddziałów. W centrali może jest ok poza nią już nie bardzo.
1
Niezadowolony 2017-03-31 20:06
Samo to że dyrekcja daje target do 10 danego miesiącem to jest kpina sama w sobie... Korpo oczywiście, ale niestety w najgorszym wydaniu. Pracownik - zło konieczne, łatwe do zastąpienia, awanse niekoniecznie za osiągnięcia, czy wkład pracy w rozwijanie firmy, tylko za granie w odpowiedniej drużynie.
Stanowiska kierownicze - zdarzają się osoby o 0 pojęciu o branży i działalności pracy. Ulubiony argument dyrekcji zachęcający pracownika - "wypłata jest na czas” (jakby to było niezwykłe w XXI wieku), samochody - łatane na wszystkie możliwe sposoby. Szkolenia - wewnętrzne poziom podstawowy jeżeli nie gorzej, lojalka (7500 chyba za to że dyrektor łaskawie spojrzał na nas, chotel na szkolenie klasy robotniczej minus - ja w szufladzie znalazłem zamarynowaną skarpetkę). Szkolenia zewnętrzbe, jak ktoś zmusi zarząd i dyrekcję, jak sam chcesz to zawsze znajdzie się powód żebyś nie jechał\a.
Zasadniczo nie polecam, chyba że człowiek chce się cofnąć w rozwoju, jedyny argument to, to że wypłata jest na czas.
7
Były 2017-04-12 21:33
Niestety sama prawda. Klasyczny układ - doceniani są Ci którzy potrafią się przypochlebić a nie Ci co pracują i mają wiedzę. Plus dyskryminacja. Terminowe pensje - łaski nie robią. Oszczędności na każdym kroku. Praca na chwilę bo na dłuższą metę trzeba by mieć tyłek ze stali.
2
Andrzej 2017-04-13 10:59
Jestem pracownikiem firmy i uważam, że to dobra firma.
2
Zostaw swoją opinię o Volta Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Volta Sp. z o.o.