logo STEGMANN Polska Sp. z o.o.

STEGMANN Polska Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o STEGMANN Polska Sp. z o.o.

naciągana agencja 2011-08-10 12:42:42
Agencja kieruje na badania medycyny pracy na Targową 44 gdzie panuje chaos i pracujące "lekarki" są chamskie . Mieści się ona w rozlatującej kamienicy i podejrzanej okolicy gdzie można w głowę dostać cegłą.
Agencja ledwo się wywiązuje z podstawowych wymagań , czasami nie daje rady bo tempaki w niej pracują które niewiele potrafią zrobić i powiedzieć cokolwiek. Oni nic praktycznie nie wiedzą co się dzieje w firmie i jak się w niej pracuje i na jakich zasadach , ciemnota całkowita. Nic nie wspominają że firma wypłaca w pierwszym miesiącu mniejsze pieniądze bo ma tak w regulaminie. Trzeba samemu sobie z większością rzeczy radzić. Agencja jest tylko od pobierania prowizji od zatrudnionych przez nią osób i na tym się kończy. Na wiele z ich strony nie macie co liczyć i jakieś bezsensowne bzdury wygadują przez telefon wiec nie traćcie czasu. Oczywiście zawiedziony jestem ale jak ktoś ma minimalne wymagania aby tylko była praca i kasa no to jest właśnie taka agencja. Mi się zbytnio nie podobało wręcz tragicznie zorganizowana.
A medycynę pracy to na przyszłość lepiej samemu załatwić zamiast włóczyć się po ich chorych przychodniach i lekarzach z PRLu zadających idiotyczne pytania.Powinni wam zwrócić pieniądze za badania potrzebne do pracy wiec nie traćcie czasu bo tam nie wiadomo kto stoi w kolejce. A ci lekarze źle wypisali skierowania.
3
praca na czarno 2012-03-20 14:09:22
spóźniali się z przedłużaniem umowy toteż ryzykujecie pracę na czarno
2
płacą minimalnie 2012-04-10 06:32:16
Odszedłem od nich i dopiero po tygodniu zorientowali się że mnie w pracy nie ma bo myśleli że się rozchorowałem chociaż przez tydzień nikt nie nawiązał w żaden sposób ze mną kontaktu. Zadzwonili i zaczeli traktować mnie jak złodzieja że niby coś z firmy wyniosłem , straszyli że nie dostanę wypłaty jeżeli nie oddam narzędzi pracy . Tylko jak ja mogłem wynieść coś z zakładu pracy jeżeli tam była ochrona i wszystkich wychodzących przeszukiwała . Godna pożałowania agencja pośrednictwa pracy. Ale w końcu wypłacili pieniądze tylko że przez pół godziny słuchałem ich bredni w słuchawce telefonu , oni to mają fantazje do wymyślania bzdur takich że za głową można się złapać z kim miało się do czynienia. Na rozmowie wstępnej sami się prosili żeby im kity wciskać , łyknęli wszystko jak kania dżdżu tacy byli zadowoleni z siebie że szok.. Mnóstwo tego wszystkiego załatwiania - 2 rozmowy , robienie badań i podpisywanie papierów że ręce opadają aby zarobić płacę minimalną
5
am 2013-11-01 15:44:55
nie polecam tej firmy jak czlowiek jest w polsce to wszystko ok ale jak juz sie dotrze na niemcy to zaczynaja sie problemy..
2
Jurek 2014-04-25 12:25:53
am a gdzie byłeś i co robiłeś w tych Niemczech czy Pani Joanna rozmawiała telefonicznie z Tobą
3
Artur 2014-06-17 18:58:31
ja również odradzam prace dla tych przekrętów
obiecują minimum 1440 euro na rękę miesięcznie w normalnych godzinach pracy a po przepracowaniu pełnego miesiąca okazuje się że za ponad 180 godzin wypłacają 1200 euro krętacze i non stop maja pomyłki oczywiście w rozliczeniach na nie korzyść pracowników ,to jest cyrk a nie firma .
RÓWNIEŻ NIE POLECAM .
3
Bogdan 2014-07-24 15:28:38
Nie zgadzam sie z Wasza opinia, ja juz pracuje w Stegmanie poraz trzeci i nigdy nie mialem z nimi zadnych problemow. Wrecz przeciwnie, pani Joanna czy pan Sebastian zawsze wszystko wyjasniaja, sa dostepni telefonicznie 7 dni w tygodnia, niezaleznie co sie stanie, zawsze staraja sie pomoc. Jak miales zaplacone 1200 euro za 180 godzin to napewno reszta poszla na konto czasu pracy, wszystkie agencje pracy w Niemczech tak robia, ale potem mozesz odebrac sobie dni wolne za nadgodziny i jechac do Polski albo ci wszystko wyplacaja jak skoczy sie umowa. Ja znowu do nich jade od sierpnia jako mechanik, maja teraz oferty na stale, wiec nie bede siedzial w Polsce za marne grosze.
Mario 2014-07-29 09:31:52
NIE PISZ BZDUR BOGDAN ZAPEWNE TAK CI KAZALI NAPISAĆ BO CI GŁUPOT NA OBIECYWALI ,
TEZ U NICH PRACOWAŁEM 2 RAZY I NIGDY WIĘCEJ DO NICH NIE WRÓCĘ
BO STEGMAN DOSTAJE ZA KAŻDEGO PRACOWNIKA 25 EURO ZA KAŻDĄ GODZINĘ
A TOBIE DAJA MARNE 9-10 EURO BRUTTO ŚMIECH NA SALI DLACZEGO INNE FIRMY OD TYCH SAMYCH PRACODAWCÓW PŁACĄ NAWET PO 15 EURO BRUTTO ?RAZEM ZE WSZYSTKIMI ŚWIADCZENIAMI ?
TO SĄ WYZYSKIWACZE A NIE AGENCJA PRACY .
2
Artur 2014-07-29 09:38:44
UWAGA oni teraz się połączyli z innymi spółkami i rekrutują ludzi pod inną nazwą
np;Friendly People GmbH
pracowałem u nich tylko raz i nigdy więcej ,nie wypłacili tak jak obiecali w dodatku przed wyjazdem miałem zapewnione 10 euro brutto na zapewnieniu zatrudnienia ,który jak się okazuje był nic nie warty
a na miejscu nie dostałem umowy czyli robiłem na czarno ,po dwóch miesiącach przysłali mi umowę a w umowie wpisali 8 euro brutto
t( usunięte przez administratora )
1
ADAM 2014-09-19 10:09:03
NO TO CHŁOPIE SAM OTRZYMAŁEŚ ODPOWIEDŹ
ONI PŁACĄ NIE WIĘCEJ NIŻ 1000 EURO OBOJĘTNIE JAKIE MASZ WYKSZTAŁCENIE I CO POTRAFISZ BO DRUGIE NIECAŁE 2 TYŚ EURO ONI BIORĄ ZA CIEBIE
Anna 2014-10-10 10:17:53
Drodzy Państwo - Stegmann Polska Sp. z o.o. jest polską spółką i rekrutuje tylko na terenie Polski. Proszę o niepozostawianie opinii nie dotyczących naszej działalności.

Anna Krajewska
P.o. Kierownika Biura Katowice
dexter lab 2014-12-01 19:59:06
Hej, jeśli ktoś z was interesuje się firmą STEGMANN Polska Sp. z o.o. to zajrzycie na forum ponieważ jest nowa propozycja pracy. Bardzo interesująca sprawa. Dla naszego Klienta, firmy świadczącej usługi wspierania systemów wynagradzania poszukujemy Kandydatów ...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5721711?keywords=&region=
Polaczk 2015-01-29 01:40:52
Jestem troszeczkę rozczarowany i sfrustrowany tym, że nie działa ich strona internetowa http://www.stegmann-personal.pl/ Mam wrażenie, że nie jest to już pierwszy raz kiedy nie mogą zadbać o swoje interesy. Skoro nie mogą zrobić tego, to będą w stanie zadbać o swoich pracowników - kapitał całej firmy ? Obym się mylił
mario 2015-02-14 14:37:35
Stegman 7sgroup to jedna i ta sama firma jakbyście logicznie pomyśleli to jest Sp.z.o.o
z tym że mają odziały w Polsce I W Niemczech .
Lestat 2015-03-13 12:56:39
Nikt nie kazał Tobie korzystać z usług Stegmann Personaldienstleistung GmbH zdecydował się więc nie jęcz tylko wez sie za robotę!!!
pie 2015-05-20 18:20:12
Witam jesli chodzi o stegmana w niemczech i pania Joanne to wielke cyganstwo praca w A.T.U jest ja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Unikajcie duzych warsztatow oni gadaj ze potrzebuja mechanikow a tak naprawde od rana do wieczora opony 6 dni w tygodniu lepiej szukac na budowie bo czlowiek wiecej zarobi a mnie sie upracuje. Mieszkania najtansze i byle jakie e reszte powiedza ze placa 500€ i nie ma nic innego. Ta praca to wielkie kretactwo i to wszystko robi Joanna i Sebastian tez sie nauczyl juz nie wiezcie ze bedziecie dlugo pracowac bo tak noe jest nie przestrzegaja waronkow umowy jak chca cie zwolni to daca to albo za porozumieniem stron albo kaza ci jechac np 200 km dalej i dojezdzac do pracy 50km czyli sam odejdzoesz unich tylko ty masz sie trzymac umowy nie oni odradzam i co rok mniejsz placa szukajcie innej firmy mogl bym duzo pisac i gadac o nich i duzo osob jest takich jak ja tylko tu nie napisali jic jeszcze
1
Paula 2015-05-20 21:33:32
Przez ponad 2 tygodnie czekałam na świadectwo pracy, nie mogłam sie zarejestrować jako bezrobotna, straciłam prawo do zasiłku. Brak słów, to co zostało z tej firmy to jakaś karykatura, Pan Rafałek, że o całym dyrektorze, pożal się Boże nie wspomnę. Zero poszanowania do ludzi, nawet nie potrafią telefonu odebrać
Damian 2015-08-10 16:26:37
Ja jako osoba pracująca u nich około roku nie dam sobie złego słowa powiedzieć na temat pani Joanny jak i Sebastaia czy pani Marioli , jest to filia zajmująca się rekrutacją do innych filiali i z czystym sumieniem mogę rozwiać te bzdury pisane przez innych na ich temat , to ze wy buraki myślicie ze nasciemniacie podczas rekrutacji a potem wychodzi wasz Niemiecki jak i reszta to wcale się nie dziwię ze zapiepszacie 6 dni w tyg przy oponach , osobiscie spotkałem nie jednego ktory bełkotał po Niemiecku i sam sobie tym robił problemy . Co do mieszkań organizowanych przez nich , ani razu sie nie spotkałem z czymś takim zeby był syf czy jaki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mieszkania konkretne których nie jeden z was nawet w Polsce nie ma , i w dodatku firma pokrywa koszty zakwaterowania.Jeśli chcecie się wypowiadac na temat tej firmy to radzę wam sie zastanowić a przede wszystkim nauczyć tego ze skoro wam tak zle sie nauczyc niemieckiego i tak zle wam jest w tym de to wroccie do polski zapiepszać za grosze.
meli 2015-08-17 18:03:35
firma stegmann to oszusci szczególnie joanna .gos
meli 2015-08-17 18:04:20
firma stegmann to oszusci szczególnie (usunięte przez administratora)
meli 2015-08-20 18:48:35
joanna gos to oszustka
1
shami 2016-03-15 13:44:18
Witajcie ,agencje stegman znam od 3 lat ,kilka razy pracowałem dla nich ,pracowałem z p. Joanną , która zresztą jest strasznie zakłamana , ale to na marginesie, ostatnio prosiła mnie o pozytywną opinie ,bo maja straszna, jak sam sie przekonałem właśnie tak jest,do rzeczy nikomu nie polecam , ciągłe pomyłki w ksiegowości , zmiana decyzji , no i ich kłamstwa,był do nie dawna Sebastian to był gość , no ale był dobry wiec sam odszedł,w obiecanki nie wierzcie szczególnie w diety , bo sami zapłacicie za mieszkanie z diety, a gdy bedziecie chorzy , to po pierwsze zwolnią was , a diety nie wypłaca bo się nie nalezy tak? , a jak się upomnisz o wszystko zostaniesz obluzgany , Gosowa ma problemy sama z soba , wiec w jej piękne kłamstewka nie wierzcie, z tego co wiem firma podupada z pracownikami , kto był to wie jest wiele innych dobrych agencji
Paskual 2016-03-20 18:13:23
Pani Joanna, nie ma prywatnego zycia, cale jznie tak jak ty zabieraja niezrownowazeni psychicznie, ktorzy jak w obecnym przypadku swoj alkoholowy problem przenosza na barki tej cennej osoby. Pani Joanna jest Psychologiem, jednak jej profesja jast na tyle tolerancyjna , ze daje szanse rowniez tym ulomnym psychicznie.
Zbyszek 2016-09-19 20:26:16
Witam
Mam okazje rozpoczac prace przy wymianie opon w firmie ATU za posrednictwem Stegmann ...
Prosze o informacje od osob , ktore pracuja w tej firmie.. czy nie oszukuja, czy placa nadgodziny... czy jest Zeitkonto... bardzo prosze o szczere informacje na maila frambu@vp.pl
Z gorz dziekuje, pozdrawiam Zbyszek
Zbyszek 2016-09-19 20:28:52
Witam
Mam okazje rozpoczac prace przy wymianie opon w firmie ATU za posrednictwem Stegmann ...
Prosze o informacje od osob , ktore pracuja w tej firmie.. czy nie oszukuja, czy placa nadgodziny... czy jest Zeitkonto... bardzo prosze o szczere informacje na maila frambu@vp.pl
Z gorz dziekuje, pozdrawiam Zbyszek
kate 2016-10-09 20:33:38
Pracuje ktoś w Tchibo jako komisjoner? Jak jest ?
gdyż 2016-10-09 20:40:28
Ale wiecie czy wypłata jest u nich terminowa? Dzięki
Zostaw swoją opinię o STEGMANN Polska Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STEGMANN Polska Sp. z o.o.