brak logo

UND - HAIR

Toruń

Opinie o UND - HAIR

luk 2016-04-01 19:30
Nie polecam. Zarobki bardzo małe, choć na rozmowie obiecują złote góry, to już po podpisaniu umowy wszystko się zmienia.Premie wypłacane "pod stołem" (czasami nawet nie wypłacane) Totalna inwigilacja w każde posuniecie w czasie pracy i nieufność do pracowników. Firma kogucik, banda oszustów. Szkoda czasu i nerwów !!!!!
5
Oki2015 2016-04-02 08:57
Nie zgadzam się z Tobą pewnie byłeś tym pracownikem co kręcił wałki :( a firma jest na to wyczulona . Pracuję prawie rok w tej firmie jestem bardzo zadowolony zarobków i z systemu pracy, bardzo dobry program motywacyjny . Polecam !!!
Oki2015 2016-04-02 13:25
Tak jestem, tak jak 13 innych uczciwie pracujących w tej firmie , mam pytanie który z was to osoba która przywłaszczyła pieniądze od klientów i nie rozliczyła się z nich , albo sprzedawała produkty z konkurencji pracując z nami i namawiała do tego pozostałych pracowników , bądź odważny nie ukrywaj się pod Nikiem
Robi 2016-04-02 15:10
Ja również jestem od paru miesięcy pracownikiem tej firmy. Dowiedziałem się od kolegi ze jakiś dwóch Leszczy pisze kompletne bzdury na temat firmy.zapewne potwierdza to pozostali.ph. Wkurzylem się.mam tylko nadzieje.ze te Leszcze czytaly regulamin. Gowork bo juz niedługo nie będą anonimowi!!!!!!
były pracownik 2016-04-04 20:17
Oki2015 -Co Ty tam wiesz. Nie znam sprawy okradania pracodawcy, ale śmiało mogę powiedzieć, że kradniesz to Ty, tych 13 wspaniałych pracowników i Twój pracodawca, nie odprowadzając podatku od premii. I kto tu jest oszustem??
Go work jest właśnie po to, żeby wyrażać swoje zdanie na temat firmy. Nie zawsze muszą to być zakłamane pochwały.
3
M 2016-05-17 13:04
Powiem Wam, że od lat pracuje jako przedstawiciel handlowy i muszę powiedzieć, że wszystko tutaj wygląda naprawdę sympatycznie, na kilka rzeczy można narzekać, ale sądze, że to tylko takie gadanie które musi być w człowieku, raczej jest dobrze ostatninimi czasy
NOWY 2017-01-04 12:13
Cześć jestem zainteresowany pracą właśnie w tej firmie proszę odpowiedzieć na moje pytania

- jaka jest podstawa na początek
- minimalna i maksymalna premia
-samochód służbowy ( jaki? i czy można używać do celów prywatnych?) GPS?
-atmosfera

licze na konkretne wypowiedzi pozdrawiam NOWY
miłośnik fryzjerów 2017-01-14 09:38
najlepiej będzie jak sam sprawdzisz , popracuj kilka dni i sam sobie odpowiedz na pytanie .
Pozdrawiam
3
B 2017-01-15 09:51
:/
ph 2017-01-18 13:30
Masz jakąś odpowiedź na pytania, powie ktoś coś więcej na temat tej firmy. ?
miłośnik fryzjerów 2017-01-18 20:15
Pracowałem tam...wszystko jest tak jak powinno podstawa, premia pod stół, gps w aucie,za paliwo płacisz, a na koniec jak cię zwalniają to skromnie cie podliczą na koszt paru tysii za brak towaru, który niby masz na aucie, szczerze każdego ph traktują inaczej, jednemu wysyłają towar na auto i musisz podpisać dokument , drugiemu wysyłają towar a ph nie dostają dokument do podpisu i jak tu sprawdzić czy wszystko się zgadza w systemie.. i z towarem, towar zamawiany przez firmę na magazyn przychodzi i zostaje wydawany innym przedstawicielom na miejscu czasem bez wprowadzenia go w system. magazyn wydaje bez problemu , po paru tygodniach oczywiście zostaje towar wprowadzony przez biuro tylko z faktury zakupowej a nie z tego co na paletach przyszło. a kto wprowadza w system biuro .. kilka kartek a4 każdą pozycję osobno i zawsze wychodzi jakiś błąd. zamówienia składasz telefonicznie lub email. biuro znowu każdą pozycje z osobna musi wprowadzić w system i zawsze wychodzi błąd mały ale jest. taka paczka wysyłana jest do klienta, klient dzwoni do ph prosi o wymianę, później jeszcze obrywa . ty wymieniasz produkt z auta bo masz go przy sobie bo zanim dojdzie do klienta z biura to parę dni musi czekać. przekazujesz informację do biura ze wymieniłeś produkt biuro stwierdza ok. to proszę odesłać go do nas lub przerzucimy tobie produkt od klient na auto a wymieniony zostanie zdjęty z magazynu przedstawiciela.i tu jest problem. bo przedstawiciel nie otrzymuje dokument co zostało ściągnietę z jego stanu magazynu a co przerzucone na auto ....... przekazując tą informację do biura dziewczyny niby zapisują to na kartce ale jaką masz pewność ze znowu ktoś się nie pomyli..... no i potem kto obrywa kto płaci przedstawiciel. bo ma braki na aucie.... wiec przyjmując się do firmy jesteś skazany już na zapłacenie za towar:):):).
ps. a i jeszcze coś jest musisz podpisać odpowiedzialność materialną i jakieś dokumenty śmieszne za wszystko auto towar , pracujesz czasem w niedzielę bądź w sobotę za które nie dostajesz pieniędzy jako dzień pracy bo prowadzisz szkolenia dla fryzjerów z instruktorem Marki który i tak uważa że się nie nadajesz do pracy jako przedstawiciel.... popracuj trochę i sam sobie sprawdż i oceń
5
Myk 80 2017-01-19 08:51
Witam miłośnika fryzjerów ,ja rownież rozważam prace w tej firmie bo wiem ze sie mocno rozwija a jestem z branży . Czytajac to co napisałeś mam wrażenie ze praca pH cię przerosła , w każdej firmie handlowej gdzie ci powierzają mienie odpowiadasz za to , . Mała rada dla ciebie może sprzedawca w markecie , taksówkarz ? Jest mniej wymagająca . :-)
2
fish 2017-01-19 13:36
panowie ja pracowałem do maja w tej firmie niestety wjechałem za granice.powiem szczerze co poniektórzy powinni mieć żal do samego siebie sami godza się na takie a nie inne warunki. nikt na sile nikogo nie zatrudnia. ja do tej pory utrzymuje kontakt z ludzmi z und hair. coz szkoda ze Pan miłośnik fryzjerów pokazuje tylko swoja niewiedze i totalny brak kompetencji. widać dla pana lepsza będzie praca w markecie choć tam uprzedzam potrzebne sa odpowiednie kwalifikacje i odpowiedzialność za powierzone mienie.
1
miłośnik fryzjerów 2017-01-19 16:22
Ale się dyskusja narobiła, więc sami widzicie opinie są różne .
Rada sam musisz sprawdzić, a po kilku miesiącach napisz ile w plecy :) i jakie kokosy zarobiłeś
Kimbo 2017-01-19 19:38
dyskusja trwa szczerze powiem popracuj kolego i oceń daje tobie parę miesięcy i ocenisz sam ja popracowałem i się zdziwiłem na koniec.przykre ale prawdziwe.
2
Zuzanna 2017-04-18 09:10
@fish rozumiem, że nie zgadzasz się z opinią @miłośnik fryzjerów. Co więcej możesz powiedzieć o swoich doświadczeniach z pracy w UND - HAIR?
Zostaw swoją opinię o UND - HAIR - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie UND - HAIR