brak logo

pokoal

Gdańsk

Opinie o pokoal

anonim 2010-06-17 22:05
miałem nie stety okazje pracować w tej firmie i nic dobrego nie moge o niej powiedziec,tylko same złe żeczy jesi ktoś planuje spółprace z tą firmą to odradzam (usunięte przez administratora)
1
prawda 2010-07-04 10:41
sam (usunięte przez administratora) nie jest taki zły w polsce ludzie u niego dobrze zarabiają i kase mają na czas,tylko w niemczech dał władze osobą które czują sie bogami,oszukują traktują ludzi jak gówno,panie (usunięte przez administratora) jak chcesz żeby ludzie nie mieli pretensji do poana firmy to niedawaj kasy kierownikom żeby płacili ludziom tylko sam płać a na pewno skończom sie przekręty i oszustwa i nikt już nie bedzie nażekał na prace u pana.Ludziue są oszukiwani w niemczech ibez prawa głosu
2
anonim 2011-09-10 21:01
A JA W TEJ FIRMIE PRACUJE I CHCE DO EMERYTURY PRACOWAC ! A Z PANEM FAJFEREM NAJLEPIEJ MI SIE PRACUJE TO NIE JEST TYLKO MOJE ZDANIE, KASA JEST OK.POZDRAWIAM SZEFA(usunięte przez administratora)
4
fasadowiec 2011-12-23 16:04
Ty życiowa niedojdo i idioto jak 1100 euro jest ok. dla ciebie głąbie i fajfer ten rudy oszust jest dobry to od tego taniego alkoholu zlasował się mózg no i w dodatku wazeliniarz z ciebie.Jedna wielka banda idiotów z rudym fajfrem na czele dymać was i nic więcej barany i nieudacznicy!!!!
2
Byly pracownik 2014-02-16 17:21
W POKO-ALu pracują często ludzie z ulicy. Fachowcy odchodzą, bo nie jest to odpowiednie do zarobków jakie firma oferuje oraz jak są traktowani przez pseudo kierowników.
1
MANIEK G 2014-07-05 20:25
FIRMA OKI I Z ZASADAMI,PIENIĄDZE ZAWSZE NA CZAS
1
kwit 2016-05-20 22:45
noo skoro tworzyli nową fabrykę, to raczej dobry znak :)
Aneta 2017-04-27 15:20
Firma właśnie poszukuje osoby na stanowisko Montera fasad aluminiowo-szklanych. Co możecie powiedzieć na temat pracy na tym stanowisku? Na co mogą liczyć osoby rozważające aplikację do POKO-AL?
j-23 2017-06-24 20:03
Naprawdę na nie wiele mogą liczyć nowi pracownicy,radzę omijać firmę dalekim łukiem
Aneta 2017-06-26 13:00
@j-23
a tak konkretnie? W zależności od preferencji, wymagań oraz innych czynników to co Tobie w firmie nie odpowiada i sprawia, że odradzasz innym pracę w niej, dla innej osoby może nie mieć aż takiego znaczenia. Dlatego jeśli możesz, to powiedz co sprawia, że według Ciebie należy firmę pokoal omijać. Tak, by osoby zainteresowane pracą w niej mogły wyrobić sobie swoje zdanie.
j-23 2017-07-09 11:34
Jeżeli za 230 godzin pracy dostaje się 1370 euro to trochę mało,trzeba podpisywać co miesiąc dwa dni urlopu bezpłatnego a przez rok uzbiera się dosyć sporo takich dni które do niczego się nie liczą to jest przekręt,warunki socjalne u niektórych kierowników woła o pomstę do nieba po pięciu,sześciu ludzi w pokoju no i chyba najważniejsze pracownik jest traktowany jak śmieć przez pseudo kierowników bez wykształcenia,większych buraków w życiu nie spotkałem i nie spotkam, atmosfera w pracy jest fatalna no ale jeżeli nie masz na chleb to można samemu się przekonać co to za firma i się przyjąć do pracy
Aneta 2017-08-12 13:11
@J-23 a dlaczego pracodawca chce, aby podpisywać wnioski urlopowe co miesiąc? Możesz opowiedzieć coś więcej? Można się na to nie zgodzić? Więcej informacji jest kluczowe do zrozumienia tego, co nazywasz przekrętem.
Aneta 2017-08-28 19:00
@szczery(anty trynkiewicz) ale w takim razie, jakie umowy obowiązują w pokoal? Jest to umowa o pracę, czy może umowa zlecenie? Czy pracownicy, który faktycznie się nie zgadzają na dodatkowe zmiany są zwalniani?
pracownik 5 2017-09-01 09:08
Albo podpiszesz wniosek urlopowy albo nie pracujesz,takie zasady są w Poko-Al
szczery anty trynkiewicz 2017-09-01 13:30
widze ze niewygodne opinie dla firmy sa usuwane.
napisalem tu opinie i zostala usunieta
1
szczery anty trynkiewicz 2017-09-01 13:36
umowa o prace na najnizsza krajowa ,choc tak naprwde jest wiecej na godzine niz na umowie .
codziennie po 11 godz z tego płaca za 10,5 bo odliczaja jedna przerwe,
jak nie pracuje sie w soboty to strasza ze utna z kazdego dnia roboczego po 30 min
jak sie nie zgadzasz na wyjazd to zwalniaja
nie uprzedza ze wyjazd tydzien wczesniej tylko z dni na dzien
nie polecam tej firmy i omijac,jedynie warszawiaki cos tam probowali walczyc o swoje bo tych z trzody kierownictwo nie szanuje i wie ze sie nie postawia bo boja sie o prace.
dno dno i jeszcze raz dno ta firma
Aneta 2017-09-05 12:29
Jeśli komentarz naruszał regulamin serwisu gowork @szczery, to wtedy rzeczywiście komentarz może zostać usunięty. Co do umowy, jeśli jest o pracę, to w takim razie jaki firma podaje powód zwolnienia gdy pracownik odmawia wyjazdu? (Chodzi mi o to czy jest taki zapis w umowie, na który może się powołać).
Zostaw swoją opinię o pokoal - Gdańsk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pokoal