Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o All-works

zdjecie uzytkownika
aaaa - 2013-09-12 08:30:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No przeciez jak czytam te opinie to wyć się chce mam propozycje z tej firmy i nie wiem co robić.Do młodych nie należe i swoje wiem ale to jakaś paranoja .Czy naprawde jest tam aż tak żle ?No chyba tam ludzie robią i zyją?Normalnie strach się bać.Pozdrawiam .
zdjecie uzytkownika
amin - 2013-09-12 08:53:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tej branzy jaka jest kurczaki niestety tak jest bo praca jest ciezka nie nalezy do lekkich i po tych innych firmach jest to samo jak bys poszedl do innej firmy niestety to samo jest bo taka branza i nie kazdemu odpowiada bo psychicznie nie wyczymuje a tak niestety jest jak bys w kazdej innej firmie pracowal
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-12 08:59:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do aaa odezwij sie na dona885@interia.pl bo tez mam propzycje wraz z mezem i tez niewiem co robic;(
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2013-09-12 10:10:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
amin - 2013-09-12 08:53:48

w tej branzy jaka jest kurczaki niestety tak jest bo praca jest ciezka nie nalezy do lekkich i po tych innych firmach jest to samo jak bys poszedl do innej firmy niestety to samo jest bo taka branza i nie kazdemu odpowiada bo psychicznie nie wyczymuje a tak niestety jest jak bys w kazdej innej firmie pracowal
Hej już pracowałam przy miesie ale nie przy kurczakach.Wszystko jest do ogarnięcia i nauczenia ale tam to jakaś fatalna atmosfera jest na tych zakładach.Gdzieś czytałam że ludzie walcza o rekawiczki nawet.Nikt nawet nie pisze czy ktoś coś pokaże czy wytłumaczy?Tak o stawiają cie i masz robić?
zdjecie uzytkownika
Zdzichu - 2013-09-13 22:11:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgodzę się z warunkami jakie panują na tym zakładzie, ale szczerze powiedziawszy kto chce pracować i potrafi ciężką pracą zarobić na chleb, nie będzie miał problemu z utrzymaniem się i ewentualnym awansem w pracy. Tyle według mnie, prosto i na temat. Pozdrawiam i życzę powodzenia dla nowych rekrutów
zdjecie uzytkownika
ja88 - 2013-09-14 12:46:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Duinrell 1, 2242JP Wassenaar
zdjecie uzytkownika
zgadnij kto??? - 2013-09-14 12:48:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z reguły nie pisze na takich mało ambitnych forach, ale to co napisała IWONA zagotowało mnie, ta kobieta nie wie i czym pisze. była tu 2 dni i zrobiła z siebie eksperta d/s pracy za granicą. że swoim zachowaniem to ja się dziwie ze jej nie wywalili po 15 minutach tylko trzymali cale półtora dnie, co jej się( usunięte przez administratora ) wydaje za granica pieniądze polakom za darmo dają,,,, nauczona była cale dnie stania pod sklepem monopolowym cale wieczory i nagle trafiła jej się szansa na wyjazd,,,,,,,,, wyjechała,,,,,,,, przyjechała do nas i nagle szok, bo tu trzeba pracować,,,, WOW,, jakaś nowość w jej życiu,,, To co napisała na temat BENA to w ogóle rewelacja jest opis postaciowy godny Fiodora Dostojewskiego przy pisaniu “Zbrodni i Kary”. Pracuje na kurczakach 5 miesięcy i to co napisała IWONA jest dla mnie nowością. Tego o nim nie wiedziałem, szkoda ze to kolejne kłamstwo Pani IWONY. o Marzenie pisał nie będę bo nie znam jej tak dobrze osobiście, jedyne co mogę powiedzieć to ze w pracy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tak jak inni bez żadnej taryfy ulgowej ze strony Bena. Prawda o All-works jest taka że ta firma nie oszukuje na kasie, pewne jest ze w piątek kasa jest na koncie, znam wiele firm które nie są tak uczciwe. Rada dla wszystkich, jeśli umiesz i naprawdę chcesz pracować to śmiało możesz przyjechać, ale jeśli wydaje ci się że my tu mamy wakacje i chcesz na nie przyjechać to lepiej zostań w Polsce i dalej stój sobie pod biedronką i zarabiaj na ( usunięte przez administratora )POZDRAWIAM>
zdjecie uzytkownika
Del Potro. - 2013-09-14 16:28:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zależy mi na opinii kogoś kumatego jak to tam wygląda,Bo coś mi się wydaje że dużo tu osób pisze co pierwszy raz wyjechały za granicę do pracy i zatęskniły za domem, i wtedy wszystko staje się takie chore i nie normalne.
zdjecie uzytkownika
zgadnij kto??? - 2013-09-14 18:48:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam, jestem nie perwszy raz w pracy w holandii a 5 miesiac robie tu i all-works naprawde jest ok, prawda jest taka ze jak chcesz pracowac i jestes nauczony pracowac to bedziesz pracowal, prawda jest ze praca nie nalezy do najlzejszych, ale mozna to ogarnac i jest ok. z kasa nie ma zadnych problemów co tydzien w piatek rano jest kasa na koncie, dochodza dodatki wakacyjne i urlopowe, nie wierz w opinie ludzi, którzy byli tu 3 dni i jedyne na co ich teraz stac to pisanie bzdur, zraszko na kazda firme kego typu pisza takie rzeczy, pozdro
zdjecie uzytkownika
Szulerek - 2013-09-16 13:53:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc he powiem krotko pracowałem tam i nie jest tak zle jak to ludzie pisza ale z Benem bywa roznie zalezy jaki ma humor czasami cie poklepie po ramieniu a czasami opierd,,,Ben ma na karku prawie 60 lat a zapier,,, szybciej niz nie jeden mlody, prawda jest taka jesli jedziesz do pracy i chcesz zarobic to jest spoko a duzo osob mysli ze pojedzie i sie pobawi tak nie ma jezeli chcesz na wakacje jechac to nie przyjezdzaj do pracy na wakacje,,bo praca a zabawa to dwie rozne rzeczy,,,ogolnie praca latwa choc trzeba troche sie narobic ale za to w niedziele masz caly dzien na szalenstwa bo mieszkasz w aqua parku i wszystko masz darmowe, Ben jest spoko jezeli ty jestes spoko i tyle co tu wiecej pisac
zdjecie uzytkownika
hmm - 2013-09-19 21:04:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No fakt faktem że niektórzy ludzie potrafią nieźle dopiec, dlatego słabi psychicznie mogą sobie nie poradzić. Częściej ludzie stamtąd chyba odchodzą właśnie z tego powodu niż że coś ich boli (jeśli to oni podejmują taką decyzję). Jedno pocieszenie że to są jędnostki, i też im się kończą kontrakty lub sami zjeżdżają, ale pewnie na każdym stanowisku można takich znaleźć.
zdjecie uzytkownika
amin - 2013-09-20 20:53:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tobie powiem szczerze ze ta firma nie jest zla i nie ma tu tak jak pisza jednym sie podoba a drugim nie ja jestem 5 lat w holandi pracowalam w tej firmie i znam duzo osob ktorzy byli zadowoleni i chca tam wracac mam porownanie co do innych firm i duzo szczescia w nowej pracy tam kto sie wybiera wyplacaja wszysko i nie ma tak zle
zdjecie uzytkownika
sss - 2013-09-24 09:51:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sss - 2013-09-24 09:32:16

Witam ja sie zastanawiam nad ta firma bo szukaja do pakowania piersi , co to za robota ciezko jak godziny i wypłata ?
do pakowanie piersi z kurczaka
zdjecie uzytkownika
TOM - 2013-09-25 17:59:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w polsce jest jak jest i jest ciezko, ale wez nie polecaj tej firmy, t(usunięte przez administratora) bo w polsce kryzys, jak najbardziej oplaca sie wyjechac ale nie do tej FIRMY! NIE GADAJ GLUPOT ZE SIE ROBIC NIE CHCIALO PLACA CI DODATKOWO ZA WSTAWIANIE DOBRYCH OPINI?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-26 16:58:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepiej jest polecać nowej osobie tą pracę bo ci co tam już siedzą trochę czasu liczą tylko na takich naiwniaków którzy przyjadą tam i będą(usunięte przez administratora)! za te kłamstwa że jest good mam ochotę was rozszarpać bo tylko męcicie w głowie osobom nie świadomym!!!!
zdjecie uzytkownika
lukasz - 2013-09-27 03:30:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
eh brak slow co tu jest opisywane praca jak w drobiaskich lekka nie jest kasa jest na czasz ludzie jak ludzie tak jak i nasza polska brak kultury nawet za grania to i ludzie sa tacy jacy sa
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-27 11:34:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem zażenowany powyższymi komentarzami, brak słów.
Wy jedziecie do pracy czy na wakacje? Firma jest bardzo wypłacalna, co piątek kasa na koncie, tyle co u nas przez miesiąc najniższa. Weekendy wolne, a u nas w Polsce w niekótorych zakładach do niedzieli się pracuje, za najniższą. Polecam bardzo, firma porządna, nie ma żadnych wad.
zdjecie uzytkownika
Jestgood - 2013-09-27 11:37:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ludzie pisali, pisza i będą pisać złe komentarze, gdyż zostali po dwóch dniach zwolnieni, bo myśleli, że przyjechali na wakacje a nie do pracy.
zdjecie uzytkownika
Asiaaa - 2013-09-29 11:01:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam zamiar się tam wybrać :) Jacy są tam kierownicy? Proszę o szczerą opinię, dziękuję
zdjecie uzytkownika
wujek samo zło!! - 2013-09-29 12:24:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) nie widzisz że tu są praktycznie same negatywy na temat warunków jakie są w wassenaar i oss!! zresztą twoja sprawa chcesz to jedź i daj się tak traktować jak nas potraktowali,(usunięte przez administratora)Więc dobrze się zastanów czy warto tam jechać.
Chcę zauważyć że ludzie tu bardziej opisują warunki pracy i traktowania ludzi niż firmę all works więc nie wiem czemu cały czas te pozytywy tyczą się all works.
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-29 14:27:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moze dlatego ze firma all works= ludzie ktorzy ja tworza i warunki jakie tam sa
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-30 18:25:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak ktoś jest leniem to choćby mu kazali siedziec na krześle to też by było męczące.(usunięte przez administratora)zastanówcie sie co piszecie.Ja i tak będe jezdzić a dla obiboków polecam zbieranie puszek
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-01 13:44:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
BZDURY PISZESZ WYPŁATA ZAWSZE CO PIĄTEK .CO TYDZIEŃ WPADA ZA 4 DNI PRACY 270 EURO I DO TEGO JEDEN DZIEŃ W TYGODNIU WOLNY A JAK ROBISZ DO SOBOTY BEZ DNIA WOLNEGO TO ZAROBISZ OK 360 EURO POZDRAWIAM I
zdjecie uzytkownika
Lidka - 2013-10-01 22:50:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pierdziele jak człowiek nie wie gdzie jedzie do pracy to tak właśnie jest mi sie wydaje że gorzej nie można trafić niż do tego( usunięte przez administratora ) powiem jedno byłam widziałam nie miała bym co jeść to więcej bym tam nie pojechała wolę zbierać puszki albo pracować w Polsce za 1200 zł chcesz przeżyć najgorsze chwile w życiu to zgłoś sie do all works :)
zdjecie uzytkownika
Kazek - 2013-10-02 20:21:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a ja miałem tam jechać dzienki ludzie za piszecie na takich forach Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie All-works
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x