Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o All-works

zdjecie uzytkownika
Kazek - 2013-10-02 20:21:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a ja miałem tam jechać dzienki ludzie za piszecie na takich forach Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Małolata - 2013-10-07 20:04:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przepracowałam tam cały kontrakt (pół roku) wakacyjne urlopowe wypłacane. przelewy co piątek.
zgadzam się maści przeciwbólowa- najlepsza przyjaciółka: )
Fakt ludzie potrafią dopiec ale nie wolno pokazać że się tym przejmujecie
domki małe ale jak fajna zgrana ekipa na bungalu to idzie wytrzymać : ) pozdrawiam szczególnie nowych .
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-13 12:28:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja tam pracuje 4 miesiące i jest ok. Jeśli ktoś chce pracować ichce zarobic to będzie zadwolony. Ci co pisza te negatywy, powinny wziasc do pracy. Wola opisywac pierdoly w necie niż pracować .
zdjecie uzytkownika
Mała Mi - 2013-10-14 20:47:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moja opinia na temat firmy jest ok jeżeli ktoś chce i potrafi pracować ma szanse zostać tam na dłużej wypłaty są na czas i jeżeli jest coś nie tak od razu jest to sprawdzane i prostowane a nie tak jak piszą niektóre( usunięte przez administratora )nie oczerniajcie firmy skoro wy nie jesteście w porządku pracowałam tam i jeszcze nigdy nie spotkałam sie z żadną nieprzyjemnością a to że inni tak piszą to znaczy że z nimi było coś nie tak a nie z firmą...
zdjecie uzytkownika
roxxi - 2013-10-23 20:03:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobki to 4 euro na godzine all works jako firma w opolu so spoko miłe panie nic nie wiedzo potrzebna jest tam kontrol jak traktuje sie polaków (usunięte przez administratora) po potpisaniu umowy ma cie gdzies zgłosisz jakis problem to wylatujesz na ulice s znajdo sie nastepni i tak w kółkonie ma szału (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-24 11:30:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
ja z chłopakiem pracuje tam już 4 miesiąc , jesteśmy teraz na urlopie . Byliśmy już pare razy w Holandii i wiem jak jest w innych firmach. W allworks jest ok pieniądze na czas , domki tez ok . Wiadomo , ze to nie hotel 5 gwiazdkowy ale ok. Praca nie jest latwa , bo przy miesie. Nam się podoba .
zdjecie uzytkownika
byczek - 2013-10-24 12:23:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
pracuje w allworks od jakiegoś czasu i powiem wam ze firma jest super w Holandii pracuje od 4 lat i to co było w innych firmach to allworks jest najlepsza firma. w kurczakach jest ciężko nawet bardzo ciężko a domki to nie sa hotele ale i tak jest super.przed wyjazdem z allworks czytałem opinie i teraz wiem od kogo one byly sa od tych panienek co przyjezdzaja i mysla ze sa najpiękniejsze (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
smerfetka - 2013-10-30 14:21:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
dzisiaj dostałam propozycje wyjazdu i mam straszny mętlik w głowie jechać czy nie jechać bo opinie też są różne może ktoś podpowie co robić?
zdjecie uzytkownika
pipi - 2013-10-31 07:54:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ja i moja kolezanka rowniez dostalysmy propozycje pracy...i dlugo myslalysmy czy jechac czy tez nie po tych opiniach...ale doszlysmy do wniosku ze trzeba zaryzykowac i sprawdzic to osobiscie czy to prawda.
zdjecie uzytkownika
roman - 2013-10-31 12:30:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Ja jede w sobote do allworks mam kolege w miejscowości (pisze się wasernar czy jakos tak )pojechał tam 2 tygodnie temu i mówił ze mogę przyjechać tylko mam być gotowy na cieżka prace i zapierdziel . Pieniadze już dostal czyli sa wypłacalni i mówił ze niezla kasa ale nie powiedział ile. Mam nadzieje ze mnie nie klamie :)
zdjecie uzytkownika
smerfetka - 2013-10-31 15:04:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też zdecydowałam i jadę w sobotę co będzie to będzie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
pipi - 2013-10-31 21:20:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i dobrze ze sie zdecydowalams.to sie spotkamy moze juz w busie?bedzie dobrze.
zdjecie uzytkownika
pff - 2013-11-01 10:01:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [roman - 2013-10-31 12:30:43]:
hej dziewczyny jedziecie jutro 02.11.13 tam do pracy do Wassenaar ??opinie sa straszna nie wiem co teraz zrobic? dajcie znac na tel (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
smerfetka - 2013-11-01 18:55:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pff - 2013-11-01 10:01:37]:
Tak myślę to do zobaczenia pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
smerfetka - 2013-11-01 18:58:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta odpowiedź to miała być do pipi:-)
zdjecie uzytkownika
pipi - 2013-11-02 13:56:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam my jedziemy dzis ze Szprotawy...nie mam pojecia czy tam jedzie jeden bus czy kilka wiec tak czy siak na miejscu spotkamy sie wszyscy pozdrawiam i szerokiej drogi...
zdjecie uzytkownika
dudi - 2013-11-05 10:06:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też dostałem tel, ze wyjazd w sobotę(9.11.2013), po opiniach się zastanawiam, jednak jadę, świat należy do odważnych, pozdrawiam wszystkich :)
zdjecie uzytkownika
alek - 2013-11-06 14:37:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziś dostałem tel ze jest miejsce na wyjazd w sobotę czy ktoś tez jedzie? po opiniach widać ze firma jest ok
zdjecie uzytkownika
domenika78 - 2013-11-07 10:32:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
My z partnerem tez jedziemy ale w piątek ,z Rzeszowa do miejscowosci Oss w Holandii ...Troche jest tych negatywnych opini na temat pracy i firmy ale chcemy zaryzykowac i sprawdzic sami jak tam naprawde jest...pozdrawiamy
zdjecie uzytkownika
alek - 2013-11-07 11:01:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dziś dzwonili ze potwierdza mi wyjazd jutro rano opinii negatywnych nie maja dużo sprawdziłem wszystkie (negatywy pewnie jakies nieroby pisały HAHA )
zdjecie uzytkownika
domenika78 - 2013-11-07 17:06:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hm...a nam wyjazd przełożyli na następny tydzień
zdjecie uzytkownika
do Alek - 2013-11-08 04:16:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cieszysz sie zapamiętaj kto sie smieje,ten sie smieje ostatni ,,,obyś nie przeszedł tego co ja i innym też tego nie życze . Nie jestem nierobem ani alkocholikiem nie jestem kryminalistą ani feciażem ,,problem polega na tym ze w tym miejscu możesz stracić czas a co ważniejsze ZDROWIE pozdrawiam i pracuje mi sie teraz lepiej tysiąc kroćć gdzie indziej za więcej eu . Nie traccie czasu naiwniaki chyba że masz (usunięte przez administratora) na własny los VATOS LOCOS
zdjecie uzytkownika
alek - 2013-11-08 09:56:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do Alek - 2013-11-08 04:16:21]:
Słuchaj ja szukam pracy w Holandii od ponad 6 miesięcy pracowałem przy miesie i wiem jaka to jest ciężka praca. Po opiniach widać ze firma jest wypłacalna i praca tam jest a to ze ciężko to mnie to nie przeraża potrafie ciezko pracować. Wydaje mi sie ze zjechałeś lub cie wywalili bo nie dawałaś rady i masz wielki probelm do allworks ale dzięki tobie mogę jechać. Jak będzie gdzies tam dostep do internetu to napisze jak mi idzie. Jede do OOS
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: brak słów
Pytania: jak dlugo czekac na wakacyjne i urlopowe po zakonczeniu umowy
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2013-11-08 09:59:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej powiedzcie mi jak tam naprawde jest bo mam jechac a juz sie boje po tych waszych opiniach..czy tam naprawde jest tak zle jak piszecie o tym szefie ??
moge liczyc na wasza opinie ..
zdjecie uzytkownika
blondi - 2013-11-08 11:12:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej pisze z Wasenar , pojechałam 2 tygodnie temu. Bardzo się balam , jechałam sama i czytałam opinie, ale mogę zdecydownie powiedzieć, ze wszystko jest ok. Praca nie jest lekka , ale akurat tego się nie balalam. Szef w porządku jak ktoś jest w porządku. Jak ktoś nie chodzi do pracy , lub pije to wylatuje nikt się z nim nie patyczkuje. Wyplaty co czwartek.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie All-works
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy All-works?
Zadaj pytanie