Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o All-works

zdjecie uzytkownika
- 2013-09-26 16:58:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepiej jest polecać nowej osobie tą pracę bo ci co tam już siedzą trochę czasu liczą tylko na takich naiwniaków którzy przyjadą tam i będą(usunięte przez administratora)! za te kłamstwa że jest good mam ochotę was rozszarpać bo tylko męcicie w głowie osobom nie świadomym!!!!
zdjecie uzytkownika
lukasz - 2013-09-27 03:30:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
eh brak slow co tu jest opisywane praca jak w drobiaskich lekka nie jest kasa jest na czasz ludzie jak ludzie tak jak i nasza polska brak kultury nawet za grania to i ludzie sa tacy jacy sa
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-27 11:34:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem zażenowany powyższymi komentarzami, brak słów.
Wy jedziecie do pracy czy na wakacje? Firma jest bardzo wypłacalna, co piątek kasa na koncie, tyle co u nas przez miesiąc najniższa. Weekendy wolne, a u nas w Polsce w niekótorych zakładach do niedzieli się pracuje, za najniższą. Polecam bardzo, firma porządna, nie ma żadnych wad.
zdjecie uzytkownika
Jestgood - 2013-09-27 11:37:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ludzie pisali, pisza i będą pisać złe komentarze, gdyż zostali po dwóch dniach zwolnieni, bo myśleli, że przyjechali na wakacje a nie do pracy.
zdjecie uzytkownika
Asiaaa - 2013-09-29 11:01:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam zamiar się tam wybrać :) Jacy są tam kierownicy? Proszę o szczerą opinię, dziękuję
zdjecie uzytkownika
wujek samo zło!! - 2013-09-29 12:24:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) nie widzisz że tu są praktycznie same negatywy na temat warunków jakie są w wassenaar i oss!! zresztą twoja sprawa chcesz to jedź i daj się tak traktować jak nas potraktowali,(usunięte przez administratora)Więc dobrze się zastanów czy warto tam jechać.
Chcę zauważyć że ludzie tu bardziej opisują warunki pracy i traktowania ludzi niż firmę all works więc nie wiem czemu cały czas te pozytywy tyczą się all works.
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-29 14:27:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moze dlatego ze firma all works= ludzie ktorzy ja tworza i warunki jakie tam sa
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-30 18:25:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak ktoś jest leniem to choćby mu kazali siedziec na krześle to też by było męczące.(usunięte przez administratora)zastanówcie sie co piszecie.Ja i tak będe jezdzić a dla obiboków polecam zbieranie puszek
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-01 13:44:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
BZDURY PISZESZ WYPŁATA ZAWSZE CO PIĄTEK .CO TYDZIEŃ WPADA ZA 4 DNI PRACY 270 EURO I DO TEGO JEDEN DZIEŃ W TYGODNIU WOLNY A JAK ROBISZ DO SOBOTY BEZ DNIA WOLNEGO TO ZAROBISZ OK 360 EURO POZDRAWIAM I
zdjecie uzytkownika
Lidka - 2013-10-01 22:50:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pierdziele jak człowiek nie wie gdzie jedzie do pracy to tak właśnie jest mi sie wydaje że gorzej nie można trafić niż do tego( usunięte przez administratora ) powiem jedno byłam widziałam nie miała bym co jeść to więcej bym tam nie pojechała wolę zbierać puszki albo pracować w Polsce za 1200 zł chcesz przeżyć najgorsze chwile w życiu to zgłoś sie do all works :)
zdjecie uzytkownika
Kazek - 2013-10-02 20:21:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a ja miałem tam jechać dzienki ludzie za piszecie na takich forach Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Małolata - 2013-10-07 20:04:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przepracowałam tam cały kontrakt (pół roku) wakacyjne urlopowe wypłacane. przelewy co piątek.
zgadzam się maści przeciwbólowa- najlepsza przyjaciółka: )
Fakt ludzie potrafią dopiec ale nie wolno pokazać że się tym przejmujecie
domki małe ale jak fajna zgrana ekipa na bungalu to idzie wytrzymać : ) pozdrawiam szczególnie nowych .
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-13 12:28:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja tam pracuje 4 miesiące i jest ok. Jeśli ktoś chce pracować ichce zarobic to będzie zadwolony. Ci co pisza te negatywy, powinny wziasc do pracy. Wola opisywac pierdoly w necie niż pracować .
zdjecie uzytkownika
Mała Mi - 2013-10-14 20:47:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moja opinia na temat firmy jest ok jeżeli ktoś chce i potrafi pracować ma szanse zostać tam na dłużej wypłaty są na czas i jeżeli jest coś nie tak od razu jest to sprawdzane i prostowane a nie tak jak piszą niektóre( usunięte przez administratora )nie oczerniajcie firmy skoro wy nie jesteście w porządku pracowałam tam i jeszcze nigdy nie spotkałam sie z żadną nieprzyjemnością a to że inni tak piszą to znaczy że z nimi było coś nie tak a nie z firmą...
zdjecie uzytkownika
roxxi - 2013-10-23 20:03:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobki to 4 euro na godzine all works jako firma w opolu so spoko miłe panie nic nie wiedzo potrzebna jest tam kontrol jak traktuje sie polaków (usunięte przez administratora) po potpisaniu umowy ma cie gdzies zgłosisz jakis problem to wylatujesz na ulice s znajdo sie nastepni i tak w kółkonie ma szału (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-24 11:30:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
ja z chłopakiem pracuje tam już 4 miesiąc , jesteśmy teraz na urlopie . Byliśmy już pare razy w Holandii i wiem jak jest w innych firmach. W allworks jest ok pieniądze na czas , domki tez ok . Wiadomo , ze to nie hotel 5 gwiazdkowy ale ok. Praca nie jest latwa , bo przy miesie. Nam się podoba .
zdjecie uzytkownika
byczek - 2013-10-24 12:23:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
pracuje w allworks od jakiegoś czasu i powiem wam ze firma jest super w Holandii pracuje od 4 lat i to co było w innych firmach to allworks jest najlepsza firma. w kurczakach jest ciężko nawet bardzo ciężko a domki to nie sa hotele ale i tak jest super.przed wyjazdem z allworks czytałem opinie i teraz wiem od kogo one byly sa od tych panienek co przyjezdzaja i mysla ze sa najpiękniejsze (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
smerfetka - 2013-10-30 14:21:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
dzisiaj dostałam propozycje wyjazdu i mam straszny mętlik w głowie jechać czy nie jechać bo opinie też są różne może ktoś podpowie co robić?
zdjecie uzytkownika
pipi - 2013-10-31 07:54:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ja i moja kolezanka rowniez dostalysmy propozycje pracy...i dlugo myslalysmy czy jechac czy tez nie po tych opiniach...ale doszlysmy do wniosku ze trzeba zaryzykowac i sprawdzic to osobiscie czy to prawda.
zdjecie uzytkownika
roman - 2013-10-31 12:30:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Ja jede w sobote do allworks mam kolege w miejscowości (pisze się wasernar czy jakos tak )pojechał tam 2 tygodnie temu i mówił ze mogę przyjechać tylko mam być gotowy na cieżka prace i zapierdziel . Pieniadze już dostal czyli sa wypłacalni i mówił ze niezla kasa ale nie powiedział ile. Mam nadzieje ze mnie nie klamie :)
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-28
Żródło: startpraca.pl
ślaskie
(śląskie)
AllWork jest działającą na rynku europejskim licencjonowaną Agencją Pracy, Agencją Doradztwa Personalnego  na terenie Polski i za granicą, wpisaną do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 8764. Obecnie dla naszego Klienta poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:operatora maszyn CNC do pracy w NiemczechWymagania : -staż pracy min. 3 lata -wykształcenie kierunkowe  -komunikatywny język niemiecki -prawo j
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
smerfetka - 2013-10-31 15:04:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też zdecydowałam i jadę w sobotę co będzie to będzie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
pipi - 2013-10-31 21:20:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i dobrze ze sie zdecydowalams.to sie spotkamy moze juz w busie?bedzie dobrze.
zdjecie uzytkownika
pff - 2013-11-01 10:01:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [roman - 2013-10-31 12:30:43]:
hej dziewczyny jedziecie jutro 02.11.13 tam do pracy do Wassenaar ??opinie sa straszna nie wiem co teraz zrobic? dajcie znac na tel (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
smerfetka - 2013-11-01 18:55:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pff - 2013-11-01 10:01:37]:
Tak myślę to do zobaczenia pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
smerfetka - 2013-11-01 18:58:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta odpowiedź to miała być do pipi:-)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie All-works
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x