brak logo

All-works

Opole

Opinie o All-works

domenika78 2013-11-13 18:39:54
viters - 2013-11-12 19:11:09

No Czesc...A nam kolejny raz przełozyli termin i kazali dzwonic w poniedzialek. Cos mi sie wydaje ze robia tam spora segregacje ludzi bo to ogloszenie jest aktualne od ponad 2 miesiecy i ciagle szukaja nowych osob i zmieniaja daty wyjazdow...Powiedz mi prosze czy masz doswiadczenie w pracy z drobiem??
1
domenika78 2013-11-13 18:42:27
viters - 2013-11-12 19:11:09

mam pytanie do Ciebie jak i innych wyjezdzajacych do pracy przez ta firme. Jak dlugo czekaliscie na wyjazd z tej firmy???
viters 2013-11-13 22:16:06
no ma doswiatczenie ale jade teraz w piatek
i nic mi nie przekladaja
ma jutro dzwonic do przewoznika
Mon 2013-11-14 15:15:52
Witam, jutro mam wyjazd! naczytałam się strasznych opinii jakaś prywatna podpowiedź (usunięte przez administratora)
lena 2013-11-14 18:19:18
Hej.Ja tez jutro jade , tylko, ze ja wracam z urlopu. Jedz firma ok, wyplaty co tydzień . Praca nie lekka, ale jest dobrze. do zobaczenia
Byłam 2013-11-14 20:08:43
Internet masz darmowy. Na domkach często nie ma zasięgu, ale jest kafejka internetowa gdzie idziesz masz stoliki i krzesła i elegancko korzystasz z neta.
dagmara 2013-11-15 16:46:46
ja bylam nie cale pul roku i powiem wam ze nie szaluje dego czasu spedzonego dam szef jest ok gdy zachorowalam do bardzo tym sie przejol i robil wszystko ze bym wztrowiala dlatego co onim mowiom powiem wam wszystkim to nie jest prawta jest zarowno dobrym szefem w pracy jak i po za pracom pozdrowienia dla wszystkich co znajdujom sie na wassenasze mam nadzieje ze was odwiedze nie dlugo
kura 2013-11-18 01:04:00
Odradzam wszystkim wyjazd z tej firmy rotacja okropna zwalniają za nic, wystarczy że (usunięte przez administratora) nie spodoba się czyjaś buzia i już wylatuje. Typowy (usunięte przez administratora) i tyle, a co do zarobków to lipa jak nie wiem w pl można więcej zarobić.
Olek 2013-11-18 13:39:26
Witam ja tam jade już drugi raz po przerwie. Uwazam, ze jest dobrze, Ludzie wylatują jak pija , do pracy nie chodza. Jeśli ktoś pracuje dobrze to wraca tak jak ja.
suzi 2013-11-18 21:55:48
witam mam teraz jechać w sobotę czy tez ktoś jedzie?
1
Lili 2013-11-19 13:30:13
Pracuje dla all works od 3 miesiecy. Ta firma to zenada sprowadzaja ludzi z polski do holandii a po 3 dniach wiele osob wylatuje wystarczy ze dostaniesz numer sofi. Oni maja kase za to a ty powrot do Polski.
1
robak117@poczta.fm 2013-11-21 11:20:09
Mam pytanie do kogos kto wlasnie wyjechal przez ta firme i w tej chwili jest w holandi prosze o opisanie tej firmy jak tam jest i jakie sa tam warunkie bo mam zamiar jechac. prosze o odpowiedz na emaila (usunięte przez administratora) z gory dziękuje tym co sie odezwa i prosze opisac jakie tam sa zarobki na czysto po odliczeniu wszystkiego
czes 2013-11-21 13:06:27
jedzie ktos w tą sobote do oss
kamila 2013-11-22 13:51:25
ludzie wlasnie mnie wyrzucili z wassnerau bylam 4 dni nie jedzcie tam pozalujecie
1
konard 2013-11-25 20:51:22
Ja już wracam drugi raz po przerwie. Kasa nie jest zla, robota , jak przy kurczakach. Poprzednio byłem w innych firmach w Holandii i było beznadziejnie, ale w alworks nie jest zle. Ja tez wracam w sobote do oss. do zobaczenia
Monika 2013-11-25 23:29:38
Kondrat to jak wracasz to widocznie nie jest tam tak zle a to prawda że ludzi wyrzucaja po 4 dniach napisz prawde jak tam jest bo mam w sobote tam jechac a troche się boje
wioletta 2013-11-25 23:52:31
Mam pytanie do tych co mają wyjechać do Oss...wy też musieliście podać nr konta i skan dowodu osobistego na e-maila All Works???...ja to dzisiaj właśnie zrobiłam...i jeszcze nie wyjechałam,a przytrafiło mi się coś dziwnego tak uważam...dostałam jakąś pustą wiadomość bez niczego i nie wiem,czy to jakiś zbieg okoliczności,czy to ma jakieś powiązanie z tą agencją...ale nie była ona od All Works tylko jakiś dziwny to był adres...a w dodatku wypowiedziałam się tu na forum i ta wiadomość moja została skasowana...chociaż nic tam nie było takiego,żeby ją kasować...i szczerze mówiąc boję się trochę,bo wysłałam swoje dane,mam niby wyjechać w ten weekend...a wszystko to takie dziwne się wydaje...dlatego odpiszcie proszę,czy też wysyłaliście skan dowodu i podawaliście nr konta??? (usunięte przez administratora)
Monika 2013-11-26 09:42:35
Wiola ja też mam wyjechać w sobote do Oos i też chcieli skan dowodu i konto to jak w każdym biurze i też się zastanawiam co mam zrobić bo różne są opinie
wioletta 2013-11-26 10:20:26
No to trochę mnie pocieszyłaś hehe...ale i tak się cały czas waham...z początku byłam zadowolona z wyjazdu,bo wysyłałam już tyle CV do innych agencji i cisza,a tylko oni się odezwali i to nawet szybko...poczytałam trochę opini innych co tam byli i nawet pomyślałam,że najlepiej to jechać i przekonać się samej jak tak jest faktycznie...ale teraz się zastanawiam nad wyjazdem i nie wiem,co mam zrobić...bo tych złych opini jest naprawdę dużo,a czytałam też na innych forach te z poprzednich lat i te aktualne...i to samo,więcej jest tych złych,niż dobrych....a zapożyczyć się i jechać przykładowo na parę dni i przyjechać z niczym,to nie sztuka...Monia daj znać jak będziesz jechała...ja się cały czas jeszcze zastanawiam...Pozdrowionka
wioletta 2013-11-26 10:36:59
Aha i jeszcze jedno...tam jest tylko praca przy nożu?...nie stawiają wogóle na pakowaniu przykładowo???...to pytanie dla tych,co już tam byli i proszę odpiszcie...
Monika 2013-11-26 11:04:29
no do mnie też bardzo szybko sie odezwali. ja papiery wysłałam ale też jeszcze sie zastanawiam nad tym wyjazdem bo też sie naczytałam ale jak nie pojade to sie nie dowiem ale jechac i tak jak piszesz na kilka dni to mi sie nie podoba.
wioletta 2013-11-26 11:30:00
Ja jeszcze mam drugi namiar na pracę,bo zapisywałam się między innymi na pakowanie ciast w chłodni z Axell i z tego co wiem,to w tamtym tygodniu ta oferta była jeszcze aktualna.Dzisiaj tam zadzwonię,to może się coś więcej dowiem...przynajmniej może będę wiedziała,czy mam jakąś jeszcze szansę dostania się tam...no a do tego Oss to powiem szczerze,że boję się tam jechać...chociaż byłam już 2 razy na kurczakach w Niemczech i wiem,jaka to jest praca...
Monika 2013-11-26 13:54:46
ja tam dziś dzwoniłam do Axell bo też czekam i jeszcze nic nie wiedzą bo maja małe zamówienia i nie wiadomo czy sie dostane a tu od razu przyjeli a tam juz czekam miesiac od kiedy złożyłam papiery i pojade jednak chyba do oss
elzbieta 2013-11-26 14:05:23
Ja tez jade do Oss, w zeszłym tygodniu pojechala moja kolezanka i dzwonila ze mam przyjezdzac. Jest ok . Wczesniej pracowałam na kurach i wiem , ze to ciezka praca
Monika 2013-11-26 14:31:58
no to widzę że jest nas coraz więcej to super bo oni przyjmują same kobiety a skąd jesteś jak można wiedzieć ja warmińsko mazurskie
Monika 2013-11-26 14:34:53
(usunięte przez administratora) a zapytaj się tej koleżanki czy jest internet na domkach i czy ta praca jednozmianowa czy na zmiany
kasiinka 2013-11-26 19:09:24
Witam czy ktos jedzie moze w ten piatek przez firme all works bo dostalam tam prace i te opinie troche przerazaja jestem ciekawa czy jest tam az tak zle
kasiinka 2013-11-26 19:11:48
wszyscy tak pisza a moze tak jest ze jak komus zalezy na pracy to ja ma a nie ze jak sie obija a potem narzeka ja juz nie wiem co myslec
1
elzbieta 2013-11-27 08:53:48
Hej jest internet na ośrodku, praca z tego co wiem to zmianowa. Do zobaczenia
andzia 2013-11-27 12:11:21
jedzie ktoś w sobotę ze śląska
andzia 2013-11-27 12:18:17
jedzie ktoś w sobotę ze śląska ja mam jechać ale trochę mam obawy
Agata 2013-11-27 13:27:26
Jedzie ktoś może w piątek ?
XxX 2013-11-27 14:29:58
pojechalem 3 tygodnie temu caly jeden tydzien siedzialem na domku bo bylem w tzw. rezerwie o ktorej dowiedzialem sie dopiero na miejscu po tygodniu siedzenia na domku poszedlem do pracy i wrocilem po dwoch tygodniach stwierdzajac ze za malo placa jak za tak ciezka prace 4,30e/1h warunki mieszkaniowe nie najgorsze praca na dwie zmiany. nie polecam nikomu pozdrawiam.
wioletta 2013-11-27 15:26:40
Wczoraj dostałam telefon z biura,czy potwierdzam wyjazd...ale ja jednak po wcześniejszym wahaniu jechać,czy nie jechać...zrezygnowałam...życzę powodzenia tym,co tam jadą po raz pierwszy...Pozdrawiam
młoda 2013-11-27 16:12:02
ja dzwoniłam tam przed chwilką tzn..miałam numer tylko do Opola więc spytałam się babki co i jak i na sam koniec spytałam czy jest to uczciwa praca bo różnie się słyszy.........powiem szczerze,że pani się z lekka zawahała co ma mi odpowiedzieć,także sama już mam teraz wątpliwości co do wyjazdu i tak jak wcześniej czytałam,dopóki sam się człowiek nieprzekona niezobaczy to się niedowie jak tam jest naprawdę,pozdrawiam milutko
Monika 2013-11-27 17:45:41
ja jadę w sobotę sama się przekonam jak tam jest i wtedy napisze prawdę jak jest tam , do zobaczenia tym którzy tam jadą a tak szczerze to o wszystkich tak piszą wejdzcie i sobie poczytajcie wszędzie to samo
2
Hah 2013-11-27 19:18:48
Jedz lepiej do tej drugiej firmy,daj sobie spokoj z allworks[usunięte przez moderatora]
Agata 2013-11-27 20:10:10
Czy ktoś wie ile tam w końcu wychodzi na godz. ?
robert 2013-11-27 22:19:02
czy ktos moze mi opisac warunki jakie tam panuja i za co ludzi zwalniaja bo z tego co tu pisza to nie duzo mozna sie dowiedziec a mam chec tam jechac pracowalem na norzu tylko ze w niemczech to wiem jaka to jest praca i jak wychodzi stawka godzinowa po odliczeniu czekam na szczera odpowiedz
andzia 2013-11-27 22:21:56
Hej (usunięte przez administratora) skąd jedziesz?????? Ja też jadę w sobotę.
Monika 2013-11-27 22:40:00
Z WARMIŃSKO -MAZURSKIE IŁAWA DOKŁADNIE NIE WIEM CZY WIESZ GDZIE TO JEST
Kasia 2013-11-28 09:43:29
Hej ja tez jade w sobote tez chcem sie przekonac sama. byłam w poprzedniej firmie i tez były negatywne opinie ale po przyjezdzie okazało sie ze jest całkiem inaczej niz pisza. Byłam tam ponad rok wiec warto przekonac sie samemu:) Pozdrawiam
Agata 2013-11-28 10:03:06
Hej. Czy dostałaś juz jakis konkretny adre? Bo ja mam jechac jutro a jeszcze mi adresu nie podali. Pozdrawiam

nick 2013-11-28 10:32:26
ja tez jade w sobote ale do wassenaar , kto jedzie tam? ja jade z pomorskiego
nick 2013-11-28 10:36:03
ja tam sie pracy nie boje moze trzaskac mróz i moge (usunięte przez administratora)12 h byle w poblizu byl cofychop :)
kasia 2013-11-28 10:42:25
ja tez tam jade w sobote..
grass 2013-11-28 10:43:12
hmmy tam jest tego duzo
kasia 2013-11-28 10:46:13
Ja jade z dolnośląskiego.
dorota287 2013-11-28 13:24:46
jade do wassenaar z opolskiego w tą sobotę jedzie ktoś z opolskiego??
andzia 2013-11-28 14:33:17
Ja też jadę do wassenaar w sobotę coffy na pewno będą jadę ze śląskiego (Racibórz)
Zostaw swoją opinię o All-works - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie All-works