brak logo

RAPTOR Media sp. z o.o.

Tychy

Opinie o RAPTOR Media sp. z o.o.

anonim 2011-07-20 16:44:00
miałem okazję poznać( usunięte przez administratora ) osobiście i bardzo źle na tym wyszłem omijajcie faceta i jego interesy z daleka
Szymon 2011-08-18 23:15:07
Miałem w zasadzie nic nie pisać, ale co mi tam...

Zawsze znajdzie się grupa cwaniaków, którym coś nie pasuje, którzy będą krytykować dla zasady. Nikt nie jest w stanie dogodzić każdemu, gdyby Bill Gates lub Steve Jobs przejmowali się wszystkimi krytycznymi opiniami, to nic nigdy by nie zrobili. Najzabawniejsze w tym wszystkim jest, to że dzięki temu, iż tutaj można wszystko pisać jako ANONIM, to każda z opinii może być napisana przez jedną i tą samą osobę. Miej jaja i podpisz się prawdziwym imieniem i nazwiskiem oraz podaj konkretny przykład czym Ci zaszkodziła firma lub ja sam osobiście, jak nie to zamilknij na wieki, bo takie komentarze są żenujące i tylko pokazują Twoja słabość i zazdrość...
F.K. 2011-10-21 12:06:46
LIPA 1/5
Zeus11 2011-11-14 11:11:55
Podobno to oni po cichu mają przejąć ITI.
piter 2011-12-03 12:22:11
Jak można porównywać się do największych firm świata??? Co za debil ... Firma jest w trakcie rozwoju? Co za żart !!! Od kiedy ona się niby rozwija .. od dwóch, trzech lat ? hahahah Panie Szymon .. choć nie zasługujesz nawet na "Pan" , więc [usunięte przez administratora] Szymon, jesteś zwykłym oszustem , naciągaczem, cwaniakiem , nieudacznikiem , któremu nic nie wychodzi.. wielka firma.. a ta denna stronka Bambucz od wielu miesięcy nie działa... :) Żal mi tylko ludzi, którzy z Tobą pracowali .. i nie chodzi już nawet o kasę , ale mają nieźle spieprzoną opinię przez Ciebie .. no chyba , że się nie przyznają do takiego gówna jakim jest wielka firma Raptor Media czy sam ty .. ja bym się tam nie przyznawał bo i po co :)
hello kitty 2011-12-04 22:18:00
i świetnie, że zaczyna być głośno o Szymonie! Mnie tylko dziwi, że on jeszcze nie siedzi w więzieniu i ma czelność pokazywać się na mieście. Mnie nie pozostaje nic innego jak zgodzić się z pozostałymi! Szymon Strzelec i jego współkolega Jacek to marzyciele, którzy mają ambicje większe niż bohaterowie kreskówek! Zwodzą, próbują wykrętów, przekłądają spotkania, jeśli chodzi o kasę! O ile nie wykorzystają Cię do pracy za darmo! Nic, tylko uciekać od nich, bo to bardzo zła kategoria ludzi!
Pogromca Hello Kitty 2011-12-12 01:57:31
Sam się posadź w więzieniu "Hello Kitty", pracowałeś w tej firmie? Ktoś Cię tam oszukał, wykorzystał (może jeszcze seksualnie?)? Masz problem zgłoś go na policję albo idź z tym do sądu pracy skoro masz niezbite dowody. Jak piszesz dla samego pisania, bo nie masz gdzie wyładować swoich frustracji, to idź pobaw się piłeczką z dziećmi na dworze, bo do kategorii przedszkolaków pasujesz idealnie!
RAPTOR 2011-12-12 02:07:08
\"komornik\" i inni cóż tak czepiacie się tego [usunięte przez administratora] ? Chyba z firmą RAPTOR Media macie jakieś rozliczenia, a nie z nim, ta firma to sp. z o.o., a[usunięte przez administratora] , to prezes zarządu, czyli jej reprezentant. Więc jeśli macie do kolesia jakieś prywatne sprawy, to po co je piszecie w wątku firmy? Dziwne jest, to że eskalacja nienawiści dziwnym trafem nastąpiła po wydaniu przez RAPTOR Media, Przewodnika Bambucz.pl. Czyżby przemawiała przez Was zwykła zazdrość i nie umiecie sobie z tym poradzić? Na całe szczęście, to Was zżera nienawiść i to Wy pielęgnujecie w sobie złość na coś z czym nie umie sobie dać rady. Tymi komentarzami potwierdzacie tylko, to, że wspomniany [usunięte przez administratora] i RAPTOR Media sp. z o.o. robią coś, czego Wy nawet nie umielibyście sobie wyobrazić... ewidentnie widać, że Was to boli ;-)
bleeeee 2011-12-13 00:40:23
Dwa ostatnie posty pisane przez Strzelca albo pod jego dyktando .. widać po samej nawet godzinie i dacie.. żałosne i smutne.Strzelec się kończy .. jeśli w ogóle się kiedyś zaczął. A przewodnik ? jaki przewodnik, jakiś żart .. ktoś w ogóle o tym słyszał ? Nie wiem jak przedmówca, ale ja wole pracować w stabilnej korporacji i za pieniądze niż robić coś \"czego inni wcześniej nie wymyślili\" .. w tym akurat przypadku nie ma to kompletnie żadnej przyszłości ! Gdyby miało coś by się kręciło w tej firmie..to jakaś firma kogucik haha !
Jan 2011-12-15 17:32:43
Dałem im się sfilmować przy mlekomacie :(
Luke 2011-12-18 13:03:14
Mi wystarczyly jego umowy widmo o wspolprace, wykladanie swojej kasy na np. benzyne i oczekiwanie ze jak firma zacznie zarabiac to nam to zwroci :D
profesjonalna firma, tez mi zart

\"Jak się jest bumelantem nie potrafiącym rozliczyć z własnej pracy, a swoją pracę traktuje jak dobrą zabawę, to zapewne każdy nie będzie zadowolony. \"

dobra zabawe tylko do garnka tez cos trzeba wlozyc ;-)
marian 2011-12-19 19:04:13
[usunięte przez moderatora] to z tym ITI prawda
A oglądałem taki program na TVn turbo "nie ma lipy" ten pomysł z lipom to ty im sprzedałeś . [usunięte przez moderatora] twój program nie ma lipy to wielka lipa
Robert 2011-12-20 13:57:43
Raptor Media już praktycznie nie istnieje.
Wszyscy pracownicy odeszli (a było ich aż dwóch)
[usunięte przez moderatora] został sam,ze swoim aparatem i głową pełną wizji.
[usunięte przez moderatora] zapewne powróci z jakimś fantastycznym pomysłem,wszyscy czekają.
anonim 2011-12-20 19:13:36
ludzie! piszcie,piszcie, dużo piszcie byle by to nie odbiegało od prawdy
witold 2011-12-27 22:39:46
jeżeli chodzi o krytykę to prawda [usunięte przez moderatora] osuwa wszystkie komentarze na YT i dodaje własnoręcznie napisane przez niego , a pisze je w taki sposób ze niby to ktoś inny to pisze i jak to zachwala jego ciężką pracę jego trud żenada
Paweł i Gaweł 2011-12-29 11:13:46
Raptor Media powinno zmienić nazwę na Raptor Shit :D Oglądałem jakiś filmik na nie ma lipy.. jak to [usunięte przez moderatora] mówi, że lubi konstruktywną krytykę.. a chwile przed cytuje dosłownie słowa jakiegoś internauty [usunięte przez moderatora] jak niby szanująca się firma i niby o zgrozo poważna może wypuścić taki filmik ???? Jeśli lubi krytykę to dlaczego jak napisano wcześniej usuwa komentarze, zresztą słyszałem już o tym.. zostawia tylko pochwalające ... Dobrze, że firma się nie wybiła.. bo co by było z tymi biednymi pracownikami.. We wcześniejszych komentarzach czytałem jak to porównywał się do największych tego świata interesu .. ahhahahahhaahaah !!! Tylko jeszcze trzeba mieć trochę inteligencji, żeby do czegoś dojść a [usunięte przez moderatora] .. można dojść co najwyżej na dno. Mam wrażenie, że [usunięte przez moderatora] jest tak zapatrzonym w siebie narcyzem, że aż się rzygać chce... tylko.. hmmm co on w sobie takiego widzi bo ja nic :)
witold 2011-12-29 13:33:03
no właśnie jak wcześniej pisałem usuwa krytykę
a pochwały sam sobie pisze no bo kto przy zdrowych zmysłach mógłby
pochwalić te krety.... filmiki tylko on sam
Paweł i Gaweł 2011-12-29 16:03:54
Jak widać w polu \"nick\" można wpisać co się chce, więc skąd wiadomo kto co napisał, męczy Was ta firma i to Wy jesteście żałośni, że nonstop tu wchodzicie i coś piszecie. Pracuję w tej firmie i jakoś źle mi nie jest, robią ciekawe projekty, a z Waszych wypocin wynika, że im zazdrościcie. Najdziwniejsze jest to, że nonstop najeżdżacie na prezesa tej firmy, a nie na firmę, a to mają być opinie o firmie, a nie o właścicielach czy też innych pracownikach. Boli Was, że ktoś coś potrafi zrobić, a Wy nic nie umiecie, tylko pisać anonimowo głupoty i nie dziwię się, że ktoś usuwa komentarze jeśli są tak żałosne jak Wy sami, co je piszecie. Zróbcie najpierw coś sami, pokażcie innym i zobaczymy jakie będą opinie na ten temat, pochwalcie się Waszą super twórczością!
Co do komentarzy, to akurat ja administruję kanał na YT i jedynie jakie komentarze usuwam, to te wulgarne i nie mające nic wspolnego z publikowanym materiałem i do tej pory były takie 2, słownie DWA, więc niby skąd są te komentarze usuwane?

[usunięte przez moderatora]
jonki 2011-12-29 20:10:56
Komentarz wyżej pisany przez [usunięte przez moderatora]. smutne...

btw. czemu nie włączyliście chociaż ocen dla filmu?
Wiadomo,internauci zmiażdżyli by je negatywami.
Paweł i Gaweł 2011-12-30 01:14:36
Ey.... nie życzę sobie żeby ktoś inny podpisywał się pod moim nickiem [usunięte przez moderatora] !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! albo ktoś inny , to ponoć [usunięte przez moderatora] (nawet nie zasługuje na dużą literę)pisał , żeby się podpisać nazwiskiem ... hahhhaaaahhaha ! To tylko zdesperowani idioci wpuszczają filmy na YT !! takie jakie można obejrzeć! Wstyd mi za polskie społeczeństwo przez te filmiki!! To dno!! A [usunięte przez moderatora] niech sie wypcha swoimi komentarzami , pisanymi pod pseudonimem innych, to wiadomo,że każdy o tym wie.... żenada, żal ...

Pozdrawiam.. ja prawdziwy [usunięte przez moderatora] ... i nic mi do tego gówna, którym jest [usunięte przez moderatora] !!!!!!!
nelka99 2012-01-01 17:18:09
Raptor Media 6/6
Uwielbiam ich.
Kiedy wies party??
hahaha xD
To ja pisałam,nelka.
Paweł i Gaweł 2012-01-03 14:28:32
Widać, że piszą tutaj same zawistne osły, co to za komentarze? Zero konkretów, same bzdury pisane przez leserów i miernoty społeczne.

Sadzić nie ma komu, ale chętnych na owoce nie brak!
john 2012-01-04 01:03:18
Gość, który podpisuję się nickiem [usunięte przez moderatora] albo ma rozdwojenie jaźni , albo, co bardziej prawdopodobnie, ktoś się pod niego podszywa... po przeczytanych komentarzach chyba nie dziwi ... żal.
Szymon 2012-01-07 18:46:04
Już 28 stycznia zapraszamy na impreze \"Inwazja Rozrywki\" !
Całość odbędzie się w Katowickim Spodku o godzinie 15.
Przewidujemy wiele atrakcji. Występy zespołów: Ac/Dc,Doda,Varius Manx! Gwiazda wieczoru bedzie Silver Samurai !!!
Przewidujemy wiele atrakcyjnych nagród,telewizory LCD,sprzęt AUDIO a główną nagroda Samochód Skoda Super B !!!
Impreza będzie mocno promowana,reklamy w TV (TVN,POLSAT),radio (RMF FM,ZET),internet.Bilety już do nabycia na Live Nation.

ps. dementuje plotki na temat przejęcia przez Raptor Media koncernu ITI. Nic takiego nie ma miejsca.
nelka 2012-01-08 00:51:47
Ja się wybieram,zawsze wiedziałam że [usunięte przez moderatora] nie jest zwykłym nieudacznikiem na jakiego wygląda.
Rafał W. 2012-01-12 18:45:46
Wieś, to są te komentarze. Chciałbym się dowiedzieć czegoś o firmie i o tym jak się tam pracyje oraz zarobkach. A tutaj czytam jakieś głupoty i widać, że faktycznie ktoś ma problem z jakimś kolesiem i go tutaj obrzuca błotem. Tak prawdę mówiąc to mam wrażenie, że te komentarze piszą dwie osoby, jedna bluzga druga odbluzguje. Wstydźcie się, bo to jest żałosne. Ehhhh... polska i polacy :-(
Raptor 2012-01-13 16:43:20
Znowu dwa komentarze (powyżej) pisane przez [usunięte przez moderatora].
Smutne...
Natan 2012-01-13 19:47:40
Ojej.......... faktycznie, jakie to smutne, ojejejejeeeeej. Biedny [usunięte przez moderatora] piszą o nim i piszą i zaraz będzie bardziej sławny niż Doda. zacznijcie pisać też o inncyh ciulach z tej firmy, na opinie czeka [usunięte przez moderatora] i inni przyjaciele [usunięte przez moderatora].
dr. Kidler 2012-01-14 02:54:07
[usunięte przez moderatora] podobno jest nieślubnym synem [usunięte przez moderatora]
Darius Sadowski 2012-01-16 00:04:34
Do momentu kiedy ja im robiłem wszystkie strony, to jakoś to działało, ale kiedy mnie wywalili, to wszystko siadło. Na całe szczęście wydoiłem ich na kilka tysięcy, więc nie jestem stratny, a przez dwa lata miałem za co żyć ;-D
Teraz ciekawe kto im będzie robił te strony i kodził tak jak ja to do tej pory robiłem. Mogą se przyjść do XSolve, tam gdzie teraz kodzę, to im zaśpiewają kilkanaście tysięcy za stronę, a tak to mieli Daro za psie pieniądze, a teraz nie mają nic ;-D Hehehe!
Judyta 2012-01-16 23:52:53
masz rację [usunięte przez moderatora], to są ciule. też mi zapłacili kilka tysięcy złotych i w zasadzie nic tam nie robiłam. trochę się na ich koszt pobawiłam, pijeździłam tu i tam, z takim podejściem to oni za daleko nie zajadą. a i jeszcze ten żałosny [usunięte przez moderatora], co się do mnie przystawiał, [usunięte przez moderatora]. trochę mi szkoda poświęconego czasu i projektu jaki realizowali, ale przynajmniej na tym nie straciłam. ha!
BLUE DESIGN STUDIO 2012-01-18 13:09:43
Jesteśmy zajebiaszczą firmą, która mieści się na stacji LOTOS w Tychach, podczas nocnych zmian robiemy zajebiaszcze strony www (no chyba, że pukamy laski na zapleczu, to strony som wtedy porno), i możemy temu Bambuczowi nakurwić taką stronę w Dżunli (czytaj Joomla), że mózg im społonie. Nasz fotograf [usunięte przez moderatora], popstryka swoim Soniaczem takie zdjęcia, że pokażą je w Naszjonal Dżeografiku. Jak jesteście zaintersowani, to przybywajta na LOTOSA obok OPLA w Tychach i dogadamy się na pewno!
witold 2012-01-19 19:11:27
widzę że [usunięte przez moderatora] za wszelką cenę chce odwrócić uwagę od swojej osoby , te dwa powyżej komentarze napisane przez niego
[usunięte przez moderatora] jak masz choć trochę honoru i ambicji nie wypisuj bzdur pod dziwnymi nicami zachowuj się jak mężczyzna z każdym głupim tekstem upadasz coraz niżej
Marsjanin 2012-01-20 00:27:16
Witold, wiesz co?
witold 2012-01-20 00:28:12
co?
Bambucz 2012-01-20 14:22:20
Z ostatniej chwili: [usunięte przez moderatora] zwariował,jak donoszą jego sąsiedzi po napisaniu ostatniej opinii na gowork został wywieziony w kaftanie bezpieczeństwa w nieznanym kierunku. Nasi informatorzy przekazali nam informacje że strzelec przebywa w zakładzie zamkniętym dla upadłych gwiazd internetu. Pokój dzieli z [usunięte przez moderatora] i innymi śmieciami z youtube. Będziemy informować o dalszych losach gwiazdy niemalipy.eeeełuuuuuuu. Specialiści nie wróżą mu szybkiego powrotu do internetu.
Ziarko do Ziarka 2012-01-22 04:01:48
No to się [usunięte przez moderatora] nafilmowałem... nawet mi kamery nie chcą teraz pożyczyć [usunięte przez moderatora]. Tak ładnie kręciłem i montowałem, a teraz co? Chyba se [usunięte przez moderatora] pstyknę fotkę na bukfejsa jak kameruje liście, no wiecie te liście... zajebiście!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
informaTOR 2012-01-23 01:31:31
Nie zgadzam się z tym co tu piszecie. To dobra firma, płacą nieźle. Fakt ostatnio wiele się dzieje, ale dla chcącego nic trudnego. Ci, którym chce sie pracować naprawdę realizują cele i zarabiają nieźle.
A zarząd - jest poprostu ambitny. Kwestia podejścia do tematu - w dzisiejszych czasach nie ma nic za darmo.
quotek 2012-01-23 12:34:45
Tak z nudów biegam sobie tutaj po tych różnych profilach firm i w każdym widzę, że opinie pisane przez niby pracowników są pisane z prywatnych powódek i wszędzie znajdą się hejtersi co piszą dla samego pisania. Poziom komentarzy w tym profilu i ilość wulgaryzmów świadczy o piszących, a nie o firmie. Żadnych konkretów, same obelgi pod adresem dyrektora. Dlaczego? Bo wymagał, bo nie dał się dymać, bo kazał wyrobić plan sprzedażowy? Jak się tam przyjmowaliście, to warunki pracy i wymagania były chyba określone w umowie, skoro je zaakceptowaliście, to należałoby je wyrobić, jednak okazaliście się leserami i teraz bluzgacie na gościa, który starał się od Was wyegzekwować, to na co się zgodziliście. Ot i cały obraz polaków w pracy. Wypad za granicę skoro tu się nie podoba!
quotek 2012-01-28 17:54:46
(usunięte przez administratora)Jeśli do mnie to piszesz, to trafiłeś jak kulą w płot. Zapracowałem już sobie na emeryturę i nie muszę chodzić do UP w przeciwieństwie do tych co piszą te komentarze w tym serwisie, bo z takim podejściem, to faktycznie zostanie im tylko zasiłek. Jakby dawali zasiłki albo wynagrodzenie za poziom wypowiedzi, to Ty dostałbyś 0 zł i jeszcze byś musiał zapłacić podatek od głupoty w wysokości 500 zł/mc.
worker 2012-04-02 02:48:06
ależ spokojnie. Panowie z zarządu maj racje. Ta firma nie ma pracowników. Nie słyszałem o umowie o pracę, zlecenie czy dzieło a nawet pracę nakładczą w formie wolontariatu.
Nie polecam. Ludzie trąca tam tylko swój czas i pieniądze, a za wykonana pracę nie ma komu zapłacić.

(usunięte przez administratora)
df 2012-06-15 12:15:32
Ktoś wie kiedy wyjdzie papierowe wydanie magazynu ??
(usunięte przez administratora)
musujący 2012-07-21 23:17:13
Będzie drugi numer ???
Na papierze ???
(usunięte przez administratora)
mikołaj 2012-12-20 15:03:46
Wszystkiego najlepszego z okazji świąt dla całego zespołu RAPTOR Media sp. z o.o.(usunięte przez administratora)
santa 2012-12-27 11:49:41
i szczęśliwego nowego roku nasz prasowy magnacie
Ola 2013-01-27 16:05:55
Jestem ciekawa jaki projekt tworzy spółka RAPTOR Media
dziadek chrust 2015-01-12 14:32:41
no właśnie a jaką umowę mogę dostać na starcie najlepszą u nich? chodzi mi o jak najdłuższy termin takiej umowy. natomiast rozumiem że ze względu na duze doświadczenia zawodowe dostanę od razu umowę o pracę. śmieciówka byłaby dla mnie po pięciu latach pracy spoliczkowaniem niecnym. czy ktoś z was może udzielić mi takiego info?
Maciej 2015-01-28 09:40:40
W zasadzie nie posiadają swojej strony internetowej więc nie wiadomo skąd czerpać informacje o nich. Powinni w to zainwestować, bo w ten sposób zawsze można przyciągnąć do siebie nowych klientów i nowe kontrakty. Ciekawe czy mają osobę odpowiedzialną za prowadzenie PRu. Poza tym firma wydaje się odpowiedzialna dla osób, które rozpoczynają swoją karierę.
celina87 2015-03-30 12:01:41
nie rozumiem i jest to poza moja wyobraźnią jak firma w dzisiejszych czasach może nie mieć swojej strony intertnetowj i nie dbać o swój wizerunek w globalnej sieci. uznaję to niestety za nie dbanie o swój wizerunek. A to jak jak z mężczyzną który tak jak taktuje matkę będzie traktował żonę, więc boję się jak firma będzie traktowała pracowników, napiszcie szczerze jak jest z tym u nich
Las 2016-05-11 18:31:25
Wiesz co jeśli chodzi o szukanie informacji o Raptor Media to nie jest to taka znów trudna rzecz i nie ma się co za bardzo wściekać, wpisz sobie w google, ja właśnie mam otwartą zakładkę i znalazło się pierwszy wynik, a jakie rzeczy piszą ludzie bo nie wiem nawet?
Zostaw swoją opinię o RAPTOR Media sp. z o.o. - Tychy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RAPTOR Media sp. z o.o.