brak logo

Zakład Odzieżowy SUMMER-CHA

Wodzisław Śląski

Opinie o Zakład Odzieżowy SUMMER-CHA

anonim 2010-06-16 18:33:03
Jeżeli ktoś rozpoczyna tam pracę:
PAMIĘTAJ. Gorzej trafić nie mogłeś ale skoro musisz...
krawiec 2010-08-06 19:48:28
Ten Zakład Pracy Chronionej nastawiony jest tylko na [usunięte przez moderatora]pracowników. Stoją przy Tobie ze stoperem i patrzą ile da się z Ciebie jeszcze wycisnąć.
pracownik 2010-12-07 22:55:34
PORAŻKA. WŁAŚCICIELKA TRAKTUJE PRACOWNIKA JAKBY BYŁ GORSZEJ KATEGORI. OMIJAC SZEROKIM ŁUKIEM TEN ZAKŁAD
były portier 2011-03-09 23:33:46
kiedys była to duża firma a dzisiaj to mala firemka, ktorej nie stac nawet na portiera. nie szanuje sie tam pracownikow. osobiscie nikomu nie polecam.
WIELOLETNI PRACOWNIK 2012-05-25 23:42:33
Ludzie pracujący w tym zakładzie doskonale wiedzą co, to PRACA. W tej firmie jest się od wszystkiego -od kierownika po sprzątaczkę. Nadgodziny jak się robiło to nawet ich wybrać nie można było...że nie wspomnę o wypłacie za nadgodziny..niezła szkoła życia...he he a raczej szkoła przetrwania.dzisiaj pozostała tam garstka ludzi, \\\"zarządzana\\\"przez szefowa i jej synka...
krawcowa 2012-05-31 17:47:02
jak widzę te wszystkie opinie to mnie śmiech ogarnia...w Wodzisławiu w tym roku zlikwidowało się ponad 650 firm...ta firma mimo wielu problemów dalej funkcjonuje...Ci którzy zazdroszczą powinni się nad sobą zastanowić .... nie wygadywać głupot tylko do roboty sie zabrać bo nic się nie zmini w Polsce jak będziemy tylko siedzieć i obgadywać !!!
była pracownica 2012-06-14 10:55:51
Ile ludzi tyle opinii. były czasy lepsze i gorsze. nigdzie nie jest idealnie. ale nie da się ukryć ,że [usunięte przez moderatora] w tej firmie miał miejsce - i to zarówno ze strony szefa jak i szefowej- o czym głośno się nie mówiło.
s 2012-06-26 12:28:30
Jakby na to nie patrzeć, to nie są dobrzy ludzie i ich widok w pierwszym rzędzie w kościele jest wręcz oburzający. Szef [usunięte przez moderatora], szefowa [usunięte przez moderatora]. Żyć nie umierać. Możesz nie wiem jak ciężko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ć, ale i tak zawsze będzie źle. Najlepiej za 10-ciu i za darmo.
Miłej zabawy
gg 2012-07-03 10:56:10
opinia powyżej bardzo trafna. taki mały karakan, a tyle dziwacznych akcji. a i tak najlepsza była ex-kierowniczka sklepu. [usunięte przez moderatora]
obserwator 2012-07-06 08:06:46
Co do opinii powyżej to różne opowiastki krążyły po firmie, jedne prawdziwe drugie niekoniecznie. Jednakże uważam, że nie powinno się w tym miejscu pisać z kim (dosłownie) to szef miał bądź nie miał schadzek. Można kogoś niechcący bądź chcący oczernić a i problemów trochę narobić. Takie jest moje zdanie.
s 2012-07-10 09:47:29
Za późno na dobre opinie, jak się latami na złą pracowało. Każdy sam wybiera jakim chce być człowiekiem. Oni wybrali taką drogę, więc muszą się liczyć z wolnymi opiniami byłych i obecnych pracowników, obserwatorów, życzliwych i nieżyczliwych.
xlx 2012-07-13 08:17:42
a czemu tu nie pisać z kim szefuncio się \\\\\\\"zadawał\\\\\\\"? mamy wolność słowa wiec można pisać co się chce a szczególnie jeśli się coś na ten temat wie...a mężowie tych kobiet powinny się w końcu prawdy dowiedzieć co robiły żonki pod dachem summer-cha...ale prawda i tak wyjdzie na jaw...zawsze wychodzi ...wiec [usunięte przez moderatora]!
.... 2012-07-13 19:06:07
wpis powyżej świadczy tylko o poziomie a właściwie jego braku osoby, która to napisała. I wcale by mnie to nie zdziwiło gdyby to był spadkobierca rodu L.
1
lola 2012-07-14 14:53:58
Czytam i tak sobie myślę ,że opinie mają być pomocne w podejmowaniu decyzji czy warto starać się o pracę w tym zakładzie.A Tu jakby nie bylo większość opinii (złych) odnosi się do szefa firmy. Skoro już go nie ma w tej firmie to, po co o nim pisać? Ludzie piszcie o stanie obecnym bo przeszłość tego zakładu nijak się ma do decyzji o aplikowaniu o pracę.
dan, 2013-11-13 13:49:55
co do płatności- część na konto część do ręki tak jak wszędzie dzisiaj
1
kerson 2015-01-28 22:05:08
już niedługo mam ślub siostry i będę poszukiwał miejsca w którym ktoś uszyje mi garnitur. Słyszałem i czytałem o tym ,że Summer-Cha jest do tego świetnym miejscem. Niestety nie do końca wiem jak kształtują się tutaj ceny tego typu usług. Czy ktoś z Was mógłby podrzucić mi takie info bo niestety u nich na stronie nie ma załadki cennik
baron 2015-03-30 14:44:17
myślę @kerson że najlepiej będzie jak w tej kwestii napiszesz do nich jednak bezpośrednio. Na stronie internetowej mają podany mail do siebie. Jak widać mało kto tu zagląda i dzieli się jakimiś informacjami więc najlepiej u źródła.Ale patrząc na ich stronę i zdjęcia to naprawdę bardzo ładne garnitury i masz szycie na miarę
pracownik 2016-06-17 22:09:48
Pracuje w tym zakładzie od dawna i jestem zadowolona,niema żadnych nadgodzin a jak sie zdarzy to rzadko i można wybrać kiedy chcesz.Szefowa jest miła dla pracowników,nawet pomorze w prywatnych sprawach jak ktoś ma problem,a to rzadkość.Z płatnościami problemu niema,zawsze na czas.P0LECAM
ania 2016-06-20 09:31:45
Dzięki za opis @pracownik w końcu można się czegoś konkretnego dowiedzieć :) Skoro czasem tu zaglądasz to daj znać innym czy będzie jakaś rekrutacja czy może są tylko rekrutacje wewnętrzne? Szukam już od jakiegoś czasu i fajnie byłoby wiedzieć jak z tym jest tutaj. dzięki
Zostaw swoją opinię o Zakład Odzieżowy SUMMER-CHA - Wodzisław Śląski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Odzieżowy SUMMER-CHA